Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 499292 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Athinaios--4

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #7280 on: April 11, 2011, 00:38:23 »
Είσαι τραγικός! Μαζί με αρκετούς άλλους. Εσύ, ο κλεφτοκοτάς βόσνιος, και ο τραγικός σέρβος. Άντε ρε γαμηθείτε και οι 3!

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #7281 on: April 11, 2011, 16:52:39 »
Δυστυχώς είναι από τους παίκτες (λέμε τώρα για παίκτη) που δύσκολα θα τον διώξουν  από την ομάδα... Εκτός και αν στροφάρουν... Είμαι σίγουρος πως προτιμάνε να διώξουν Βιερίνια παρά κοντό...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Athinaios--4

• Guest
« Reply #7282 on: April 11, 2011, 17:56:02 »
Φίλε πρέπει να καταλάβουμε ότι όταν βγάζουμε από το κάδρο του απυρόβλητου τον Ζαγοράκη τότε θα πρέπει να βγάλουμε και ΟΛΟΥΣ τουσ παίκτες. Βαρέθηκα τα χαιδεμένα παιδάκια. Μόνο 2 παίκτες παίζουν κάτω από όλες τις συνθήκες. Ο Γκαρσία και ο Βιτόλο.

Ενταξει παικτάτα και τα ταλεντάρα ο Βιερίνια αλλά μας τα ζάλισαν. Εγώ εδώ και 10 αγωνιστικές τουλάχιστον τον βλέπω να περπατάει. Αν θέλει να περπατάει ας πάει βολτίτσα στην παραλία. Αυτοί δεν είναι παίκτες για 15 μύρια.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #7283 on: April 11, 2011, 18:02:56 »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #7284 on: April 11, 2011, 18:23:13 »
και τι απάντησες ρε μουνί άμπαλο όταν κατέβηκες από το πούλμαν; Δεν μου φτάνουν τα λεφτά ή είναι βαριές οι τσέπες μου;

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #7285 on: April 11, 2011, 20:02:47 »
Μην το βρίζετε το παιδί και αγχώνεται, αυτό πληρώνουμε τώρα, το άγχος που του μεταδώσαμε το καλοκαίρι όταν ήρθε

ΨΟΦΑ ΡΕ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΓΛΙΣΤΡΑΓΕ

ΨΟΦΑ

opws_mathame

• Guest
« Reply #7286 on: April 11, 2011, 20:35:46 »
Φίλε πρέπει να καταλάβουμε ότι όταν βγάζουμε από το κάδρο του απυρόβλητου τον Ζαγοράκη τότε θα πρέπει να βγάλουμε και ΟΛΟΥΣ τουσ παίκτες. Βαρέθηκα τα χαιδεμένα παιδάκια. Μόνο 2 παίκτες παίζουν κάτω από όλες τις συνθήκες. Ο Γκαρσία και ο Βιτόλο.

Ενταξει παικτάτα και τα ταλεντάρα ο Βιερίνια αλλά μας τα ζάλισαν. Εγώ εδώ και 10 αγωνιστικές τουλάχιστον τον βλέπω να περπατάει. Αν θέλει να περπατάει ας πάει βολτίτσα στην παραλία. Αυτοί δεν είναι παίκτες για 15 μύρια.
φιλε αυτο μεθοδευεται η πωληση βιερινια.αυτο που ειπες εσυ ηθελαν να ακουστει κ το πετυχαν.δασκαλεμενος ο μικρος να ειναι αδιαφορος ωστε να φυγει χωρις να ακουστει τπτ

Athinaios--4

• Guest
« Reply #7287 on: April 11, 2011, 21:23:52 »
Φίλε αν είναι αδιάφορος ο μικρός και υποκύπτει τότε στο διάολο και αυτός. Εγώ όμως δε γουστάρω τις θεωρίες συνωμοσίας γιατί αν δε φύγει το καλοκαίρι θα τις βάλω στον κώλο μου και θα ψάχνω νέες θεωρίες για να πω γιατί δεν έφυγε. Εγώ ξέρω ότι δεν παίζει μπάλα εδώ και πολύ καιρό.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #7288 on: April 11, 2011, 22:07:47 »
παρακαλώ να γράφετε στα κατάλληλα τόπικ.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #7289 on: April 13, 2011, 12:21:38 »
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=7432

Ï ÄçìÞôñçò Óáëðéããßäçò óõìðëÞñùóå 300 óõììåôï÷Ýò óôéò åðáããåëìáôéêÝò êáôçãïñßåò êáé ç Vodafone æÞôçóå ôçí Üäåéá ôïõ ÐÁÏÊ ãéá íá ôïí ôéìÞóåé óôï ðáé÷íßäé ôçò ÊõñéáêÞò ìå ôçí ÊÝñêõñá.

Ç óõãêåêñéìÝíç åôáéñßá, ðïõ åßíáé êáé ÷ïñçãüò ôïõ ÐÁÏÊ èá ôïí ôéìÞóåé ôçí ÊõñéáêÞ, ó´ Ýíá ðáé÷íßäé, ðïõ èá ãßíåé êåêëåéóìÝíùí ôùí èõñþí (áí äåí áëëÜîåé êÜôé óôç óçìåñéíÞ åêäßêáóç ôçò Ýöåóçò ôçò ÐÁÅ) êé áõôü ãéáôß õðÜñ÷åé ìéá ðïëý ìéêñÞ ðéèáíüôçôá íá ìçí äþóåé ï ÐÁÏÊ Üëëï ðáé÷íßäé, åöüóïí äåí ìðåé óôá ðëÝé ïö.

Óçìåéþíåôáé üôé êåêëåéóìÝíùí ôùí èõñþí, óôï ðáé÷íßäé ôïõ ðñþôïõ ãýñïõ ìå ôïí Ðáíéþíéï óôçí Ôïýìðá, ðÝôõ÷å ï Óáëðéããßäçò êáé ôï ðñþôï ôïõ ãêïë óôï ðñùôÜèëçìá, ìåôÜ ôçí åðéóôñïöÞ ôïõ óôïí ÐÁÏÊ…

Åéóáé êáôáñáìåíïò, ðáñôï áðïöáóç.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #7290 on: April 13, 2011, 14:02:49 »
καλύτερα έτσι χωρίς κόσμο, για να μη νιώσω ακόμα μια φορά ντροπή απο τα χειροκροτήματα ''κάποιων''
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #7291 on: April 13, 2011, 15:20:28 »
Θέλει η Vodafone να τον πάρει και για πωλητή και να μας δώσει έναν πωλητή της για την θέση του???
 ;)
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

ive4

• Guest
« Reply #7292 on: April 13, 2011, 23:45:08 »
Η βράβευση του Τάισον θα ήταν πιο πετυχημένη κίνηση από την εταιρεία υποκλοπών Βόνταφον.

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #7293 on: April 14, 2011, 12:23:41 »
Μπα εγω θα λεγα να τον βαλουμε στο χορτιατη για κεραια.
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #7294 on: April 14, 2011, 23:25:24 »
για κεραία να τον βάζαμε, αν ήταν ψηλός. από την στιγμή που είναι και κοντός (εκτός από άμπαλος) ούτε για κεραία δεν κάνει....

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #7295 on: April 15, 2011, 09:01:05 »
Kαρφώστε του μια κεραία στο κεφάλι ! Καλύτερη βάση δεν θα βρείς !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

ive4

• Guest
« Reply #7296 on: April 16, 2011, 18:49:38 »
http://www.youtube.com/watch?v=zEl6kKX5bLA&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

Στο 1.54 : Τι του κανα και έμεινε ο κοντό ;

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
« Reply #7297 on: April 16, 2011, 19:07:05 »
καλύτερα έτσι χωρίς κόσμο, για να μη νιώσω ακόμα μια φορά ντροπή απο τα χειροκροτήματα ''κάποιων''

γιατι "καποιων" κι οχι όλων?

opws_mathame

• Guest
« Reply #7298 on: April 16, 2011, 22:42:24 »
πασει θυσια δε πρεπει του χρονου να παιζεις στον ΠΑΟΚ.αν δε σε διωξουν οι μπαλαδοφατσες ενας τραυματισμος που θα σ τελειωσει την λαμπρη καριερα θα ειναι οτι πρεπει.εμεις θα το αντεξουμε να μην εχουμε σεντερ φορ στην εθνικη ελλαδος κ εσυ θα πηγαινεις να τρως σουπες στον κολλητο σου με πατεριτσες για 2-3 χρονια κ μετα παρε μια εκπομπη στο μετροπολις στη θεση του μυρτσου.ντροπη της ποντιακης φυλης

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #7299 on: April 17, 2011, 01:56:23 »
πόσα γκολ έχει αυτό το αγόρι; αύριο τελειώνει η χρονιά και όταν άρχισε είχα πει ότι άμα βάλει 20 γκολ στη σεζόν (δεν εννοώ κανονικό πρωτάθλημα αλλά τα πάντα, άρα μένουν άλλα 6 παιχνίδια play off) θα έλεγα ότι οκ δεν είσαι πουτάνας γιος.

αν ξέρει κανένας ας απαντήσει
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ