0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Κατεβαίνω ποδαράτος χωρίς φαγητό χωρίς νερό χωρίς τίποτα στην Θεσσαλονίκη, παίρνω μια λεπίδα σκουριασμένη, σκίζω τα γόνατα και τις παλάμες μου, καρφώνω 10000 ταβανόπροκες πάνω σε μια σανίδα, βάζω την σανίδα στην πλάτη μου, πέφτω στα σκισμένα και πλέον μολυσμένα γόνατα και χερια μου, σε ανεβάζουν επάνω μου και σε πάω εγώ !
Eγώ μπροστά απο τον Sui, σε στρώνω ροδοπέταλα, σε κάνω αέρα, φυτεύω μαλλιά στο κεφάλι σου, βγάζω δόντια εκεί στο πλάι που δεν έχεις.Φύγε εσύ κ μεις εδώ είμαστε, ο, τι αγαπάς....ΦΥΓΕ ΚΑΡΚΙΝΕΦΥΓΕ ΚΑΡΚΙΝΕΦΥΓΕ ΚΑΡΚΙΝΕΦΥΓΕ ΚΑΡΚΙΝΕ
ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΘΗΚΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΤΣΩΧΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ......
αντι να ασχολουμαστε με τους "ηρωες" τους 20 που μπηκανε στο γηπεδο και φαγαμε την 250αρα και με τον ηλιθιο που πετουσε κροτιδες στον σαχα ....δεν πιστευω το ηλιθιος να ειναι υβριστικο ειναι ηλιθιος.....ασχολουμαστε με το γνωστο κολλημα μας τον σαλπιγγιδη παιξει δεν παιξει καλα θα βριζουμε ......καμμια ανακοινωση γιαυτα τα καλοπαιδα θα βγει ? μπα εμεις ασχολουμαστε με τον σαλπι ....και κανουμε υποδειξεις θελουμε προπονηταρα καλους παικτες να μην πουληθει ο βιερινια περιμενω ανακοινωση τουλαχιστον να μας λενε πως θα καλυψουμε την χασουρα απο τα προστιμα οχι τιποτα αλλο αλλα για να παρουμε παικταραδες οπως θελουμε ολοι φυσικα......ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΘΗΚΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΤΣΩΧΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ......