Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 501591 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #7140 on: February 23, 2011, 14:11:27 »
Τώρα μόλις διάβασα τις δηλώσεις του  :o :o. Πείτε με γραφικό, πείτε με ότι συγκρίνω ανόμοια πράγματα, πείτε με ότι άλλαξαν οι εποχές, πείτε με μαλάκα, πείτε με παρελθοντολάγνο, αλλά επειδή αναφέρθηκαν και παραπάνω τα παιδιά στη Ναντ και στο Μόναχο, εγώ θυμάμαι κάποια παλικάρια με καρδιά να κλαίνε ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΠΕΣΑΛΗΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, θυμάμει το μαλιούφα να κλαίει απαρηγόρητος, θυμάμαι τον μπάνε τα ίδια, θυμάμαι το μπάνε μετά την τελευταία προσπάθεια με μπενετόν το 1993 να φεύγει πάλι απαρηγόρητος, αμίλητος και να μονολογεί παντού συντετριμμένος "ΕΓΩ φταίω".
Εσυ ρε γαμημένε τι δουλειά έχεις με ιδανικά και αξίες ΠΑΟΚ? Πώς να νιώσεις στο πετσί σου τι έκανες? ΠΩΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗ?

ολοι αυτοι που ανέφερες δε περίμεναν ποτε θα σφυρίξει ο διαιτήτής τη λήξη για να πνιγούν στις αγκαλιές του κολλητού τους του νινη και με χασκογελάκια την ωρα που του εβαζαν δαχτυλακι στο κωλο να πηγαίνει αγκαζε προς τη φυσούνα και μετά ψαράκι και αστοιάκια στη καλαμαρια....

αν ημουν ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και μετά απο το χθεσινό  ακουγα χειροκροτητές να φωνάζουν το ονομα αυτου που κρεμασε τη προσπάθεια μου...θα ξενέρωνα αφανταστα.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #7141 on: February 23, 2011, 16:55:35 »
Δεν έχει πολύ πλάκα που κάποιοι θα τον βρίζουν για το χθεσινό ή για την αμπαλοσύνη του γενικά, και όχι για όσα έκανε με τις προσφυγές στην κατάψυξη και τα σσσσσσ κλπ κλπ?  ;D

Γελάω με κάποια σχόλια, τι περιμένετε και σεις να πέσει κάτω και να βάλει τα κλάμματα και μου τον συγκρίνεται με τον Πρέλεβιτς και δεν ξέρω γω τι, αν αυτό το πράγμα είχε ίχνος αντρικής τιμής πάνω του δεν θα είχε το ΘΡΑΣΟΣ να επιστρέψει και μάλιστα και καλά ως μεσσίας.

Σου γαμώ τα πάντα σου πούστη προδότη. Χθες επιβεβαίωσες απλά για άλλη μια φορά τι γαμημένος προδότης είσαι. Σε γιατρούς για το σόι σου να τα δώσεις όλα όσα τρως.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #7142 on: February 23, 2011, 17:10:40 »
Κοίταξε να δεις, κατ'εμέ δεν υπάρχει λάθος λόγος για να βρίσει κανείς τον συγκεκριμένο, είναι από τις περιπτώσεις που ό,τι (κακό) και να πεις, δίκιο θα'χεις
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline edessa4

• Αποστολή
  • **
« Reply #7143 on: February 23, 2011, 17:53:32 »
Πέθανε ρε κοντή καπότα δεν μπορώ να σε βλέπω άλλο...άντε δημητράκη αντε μπούλο και γαμήσου.!

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #7144 on: February 23, 2011, 18:06:56 »
γκαρντάσι corrupt μας κόβεις για κουτορνίθια?λες να μην ξέρουμε η να ξεχνάμε?από τι στιγμή που είναι παίκτης του ΠΑΟΚ κάνουμε κουβέντα.δεν θέλω να επεκτείνω την κουβέντα γιατί δεν θα έχει αποτέλεσμα.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #7145 on: February 23, 2011, 18:13:36 »
Εσύ όχι, χιλιάδες άλλοι όμως όχι απλά ξέχασαν, σε βγάζουν και τρελό από πάνω.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #7146 on: February 23, 2011, 18:58:44 »
Tρελενομαι οταν συνηδειτοποιω πως η ιστορια δεν θα γραψει το ποσο πουστης ειναι αυτος ο ανθρωπος!
Θα το ξερω εγω και καμια 1000 ατομα ακομα...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

giannis80

• Guest
« Reply #7147 on: February 23, 2011, 21:08:22 »
Δεν μπορώ να χωνέψω ακόμα πως έχασε το γκολ. Το βλέπω και το ξαναβλέπω.Έχει όλο το χρόνο να διαβάσει τη φάση. Τη φάση εγώ που την έβλεπα τηλεόραση και όλοι μας πιστεύω, τη διαβάσαμε από τη στιγμή που πέρασε τον πρώτο ο ίβιτς. Είπα, θα την σπάσει στο πενάλτι οταν πέσει το μπακ πάνω του. Κι αυτός πέφτει σαν την κουράδα. Η φάση είναι όλη για σεμινάρια. Πάσες με την μία, έχει βγει το φορ έξω από την περιοχή και τράβηξε τα μπακ, άρα κενό στο κέντρο άμυνας, κάθετη κίνηση του επιθετικού χαφ, ντρίμπλα, σπάσιμο στο κενό στο πέναλτι.

ive4

• Guest
« Reply #7148 on: February 23, 2011, 21:12:22 »
Απλά πληρώσαμε το άγχος που του μεταδώσαμε με τις αντιδράσεις μας όταν ήρθε. Σε μια κρίσιμη στιγμή έβγαλε όλο το άγχος του. Παίζει στον ΠΑΟΚ και πρέπει να τον στηρίξουμε. Χθες έκανε πολύ κακή εμφάνιση με αποκορύφωμα το χαμένο γκολ.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #7149 on: February 23, 2011, 21:38:37 »
Η περιβόητη φάση καρε - καρε..
τα συμπερασματα δικά σου

απλα να σημειώσω πως ο κοντος δεν σταμάτησε σε κανένα καρέ να κινείται αλλά είχε και άνετα μισο μέτρο περιθώριο για να μην βγει offside

1.

2.

3.

4.

5.

oooooooo PAOKara exo trela...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #7150 on: February 23, 2011, 21:39:42 »
Με 1.000.000 ευρω τον χρονο στα αρχιδια μου τι αγχος εχει...Να τον στηριξουμε κιολας...Αμα σπασει και τα δυο τα ποσια θα του φερουμε πατεριτσες
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #7151 on: February 23, 2011, 22:07:07 »
Απλά πληρώσαμε το άγχος που του μεταδώσαμε με τις αντιδράσεις μας όταν ήρθε. Σε μια κρίσιμη στιγμή έβγαλε όλο το άγχος του.

:smack:

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #7152 on: February 23, 2011, 22:48:33 »
Απλά πληρώσαμε το άγχος που του μεταδώσαμε με τις αντιδράσεις μας όταν ήρθε. Σε μια κρίσιμη στιγμή έβγαλε όλο το άγχος του. Παίζει στον ΠΑΟΚ και πρέπει να τον στηρίξουμε. Χθες έκανε πολύ κακή εμφάνιση με αποκορύφωμα το χαμένο γκολ.

Το πιστεύεις; Αλλά τώρα που το λες ίσως... Μπορεί όταν είναι σε θέση για γκολ να σκέφτεται "αν το χάσω την γάμησα πάλι" και πάνω στο άγχος του να κάνει παπαριές.. Άντε αυτό πάει στο διάολο...

Αλλά στις τελευταίες φάσεις, είναι στα δεξιά αυτός και πάμε να βγούμε κόντρα επίθεση και τον βλέπεις είναι λίγο έξω από την γωνία της μεγάλης περιοχής και αντί να τρέξει να βοηθήσει τον συμπαίχτη του που κατεβαίνει σε κόντρα επίθεση (δεν θυμάμαι ποιος και σε πιο ακριβώς λεπτό) περπατάει σαν σε περίπατο... Ε αυτό ΟΧΙ, δεν μπορώ να το συγχωρέσω όχι μόνο εκείνη την χρονική στιγμή αλλά οποιαδήποτε στιγμή και ειδικά όταν πας να γράψεις άλλη μία ιστορική πρόκριση..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #7153 on: February 23, 2011, 23:09:47 »

Bαλε και κανενα smile οταν λες αστεια ρε φιλε!!!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #7154 on: February 24, 2011, 00:09:34 »
ντρέπομαι που φοράς το ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ γαμημένε ΑΜΠΑΛΕ.

είχα κάνει ένα μικρό πισωγύρισμα και στο φιλικό μου περιβάλλον είχα πει πως αν βάλεις 20 γκολ στο πρωτάθλημα τότε οκ δε θα μιλήσω. Το πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του και εμένα δε μου αρκεί που έβαλες το γκολ στο ζάγκρεμπ γιατί πολύ απλά αυτή είναι η δουλειά σου και εγώ τα λάθη δε τα συγχωρώ από τη στιγμή που είσαι επαγγελματίας. Ντρέπομαι που έκανα τέτοια σκέψη και πρόσβαλα ουσιαστικά τον εαυτό μου. Το χτεσινό ΠΟΥΣΤΗ δε το χάνει ούτε η κουτσή μαρία ούτε ο κουτσιανικούλης για να αλαφρύνω την μαλακία σου. Εσύ όμως έκανες το ακατόρθωτο. Αυτό που σε στοιχηματικούς όρους θα ήταν κλειδωμένο αν έβαζες έναν να στοιχηματίσει 1 sec πριν σου κάνει την κορυφαία πάσα ο ίβιτς. Όχι δεν αποθεώνω τον Ίβιτς γιατί πολύ απλά αυτό έκανε σωστά τη δουλειά του χτες και σου έβγαλε μία σωστή πάσα που εσύ το γάμησες και ψόφησε.

Σου μιλάω στον ενικό γιατί σε νιώθω δικό μου άνθρωπο... ΠΑΛΑΙΟ ΠΟΥΣΤΑ

ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ και ξυρίσου γιατί είσαι σα γίδι που νομίζεις ότι με το αξύριστο στυλάκι θα γαμήσεις.

άντε βγες κανά ραντεβού με τον χοντρό blogger φίλο σου και άσε μας στην ησυχία μας.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

giannis80

• Guest
« Reply #7155 on: February 24, 2011, 00:28:52 »
Η περιβόητη φάση καρε - καρε..
τα συμπερασματα δικά σου

απλα να σημειώσω πως ο κοντος δεν σταμάτησε σε κανένα καρέ να κινείται αλλά είχε και άνετα μισο μέτρο περιθώριο για να μην βγει offside

1.

2.

3.

4.

5.

O συνδυασμός των εικόνων 3 και 4 δείχνει την μαλακία του κοντού. Στην 3, το σώμα του φαίνεται σε σωστή θέση, στην 4 φαίνετια πόσο καλη είναι η πάσα του ίβιτς αλλά ο κοντός κάνει τον εσταυρωμένο.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #7156 on: February 24, 2011, 00:34:21 »

Uploaded with ImageShack.us

Κι όπως θα παίρνω τις στροφές εσύ αν θέλεις κοίταζε με
Τα μάτια σου δυο μαχαιριές και εκεί επάνω στο χορό αποτελείωσε με
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #7157 on: February 24, 2011, 00:40:48 »
Μην τα βαζετε ρε τετοια πραγματα...οι οθονες ειναι ευθραυστες,,,
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #7158 on: February 24, 2011, 10:12:39 »
πλακα πλακα κα ιεγω το πιστευω αυτο με το αγχος . αλλα ξερετε κατι .στα αρχιδια μου. 1 εκ ευρω παιρνεις μαθε να το πολεμας. δουλεψε το. για μενα και 50 γκολ να βαλεις πλεον δεν αλλαζει τιποτε. ας εβαζες ολη την χρονια 5 κα ινα ηταν το προχθεσινο ,τα 2 με αγιαξ ,στον τελικο κυπελλου και στα πλαυ οφ .να ξεχρεωνες γαμημενε. τωρα χρωστας πολυ περισσοτερα ακομη
υ.γ τρελαινομαι τωρα που βλεπω τη φωτο .ρε μλκ κοντε ,προλαβαινες μεχρι και να κοντρολαρεις ,να παραγγειλεις καφε και μετα να σουταρεις
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #7159 on: February 24, 2011, 10:46:55 »

Uploaded with ImageShack.us

Κι όπως θα παίρνω τις στροφές εσύ αν θέλεις κοίταζε με
Τα μάτια σου δυο μαχαιριές και εκεί επάνω στο χορό αποτελείωσε με

η πασα του ιβιτς φταιει..