Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 500953 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline petrov

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #6860 on: January 24, 2011, 21:27:25 »

περα απο τη πλακα τωρα.
εχουμε σκεφτει ποτε αραγε αν ολο αυτο το καιρο διδασκουμε ρατσισμο?τι διαφορα εχει το κοντος απο τα ρατσιστικα συνθηματα εναντιον των νεγρων αθλητων;
και στο κατω κατω το μενος που πνεουμε δικαιολογημενα εναντιον του πηγαζει απο το υψος του η απο την αποδεδειγμενη προδοσια του;
την απαντηση τη ξερω προφανως αλλα πιστευω οτι η συχνη ειρωνικη αναφορα για το υψος του, δημιουργει λαθος προτυπα κοινωνιας ιδιως στους πιτσιρικαδες, που δε ταιριαζει στον περηφανο λαο του ΠΑΟΚ.

Nικολάκη δε νομίζω ρε συ. Στο θέμα Σαλπιγγίδης έχουν ειπωθεί τόσο πολλά ΚΡΑΚΡΑ για διαφορετικά χαρακτηριστικά που δε μπορείς να το απομονώσεις.
Βλέπε φαλακρίτσα, μουσάκι,Βύντρα, (ανύπαρκτη) ταχύτητα, σωματοδομή (stiebel eltron), αγάπη για τα χρήματα κλπ. Κάνε μία βόλτα στις πίσω σελίδες και θα ανοίξει το μάτι σου.
Όλα κι όλα, στο θέμα κράξιμο το παρόν Φόρουμ είναι σφαιρικό και ολοκληρωμένο.;D

ΥΓ. Και γω κοντός είμαι  ::)

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #6861 on: January 24, 2011, 22:53:42 »
Ãéá íá åíçìåñþíåóôå âñå êïìðëåîéêïß  8)

Ç ìÝñá ðïõ ï "ÓÜëðé" èá ðáíçãõñßóåé óôçí 4

Èá ìðïñïýóå íá ðÜñåé ôïí ôßôëï ôïõ "ìáôò ôçò ðñþôçò öïñÜò" ôï ÷èåóéíü ôïõ ÐÁÏÊ êüíôñá óôçí ÎÜíèç, áöïý óõíÝâçóáí ðñÜãìáôá ðïõ äåí åß÷áìå äåé Üëëç öïñÜ ôçí öåôéíÞ áãùíéóôéêÞ ðåñßïäï
Áò áñ÷ßóïõìå áðü áõôÜ ðïõ óõíÝâçóáí ìåôÜ ôïí áãþíá êáé äåí õðÝðåóáí óôçí áíôßëçøç ôçò ìåãÜëçò ðëåéïøçößáò ôïõ êüóìïõ ðïõ, åßôå âñéóêüôáí óôéò åîÝäñåò ôçò Ôïýìðáò, åßôå ðáñáêïëïýèçóå ôï ìáôò áðü ôçí ôçëåüñáóç. Áðï÷ùñþíôáò áðü ôá áðïäõôÞñéá ï ÌÜêçò ×Üâïò Üêïõóå ôïõò ïðáäïýò ôïõ "ÄéêåöÜëïõ" íá öùíÜæïõí ñõèìéêÜ ôï üíïìÜ ôïõ.

"ÌÜêçò ×Üâïò ïå ïå ïå" Þôáí ç éá÷Þ ðïõ áêïýóôçêå ãéá ëßãï êáé îÜöíéáóå åõ÷Üñéóôá ôïí 41÷ñïíï ôå÷íéêü. ¹ôáí ç ðñþôç öïñÜ ðïõ óõíÝâç êÜôé ôÝôïéï áðü ôçí óôéãìÞ ðïõ ï ×Üâïò áíÝëáâå ôá çíßá ôïõ ÐÁÏÊ êáé áí èÝëåé íá áðáíôÞóåé êáíåßò óôï "ãéáôß ôþñá" èá ðñÝðåé íá áíáôñÝîåé óôï áðïôÝëåóìá ðïõ ðÞñå ï ÐÁÏÊ ôçí ðåñáóìÝíç ÔåôÜñôç óôï ÊáñáúóêÜêç áðü ôïí Ïëõìðéáêü.

Åßíáé ðñïöáíÝò üôé ï ×Üâïò, Ý÷ïíôáò óôéò ðëÜôåò ôïõ ìßá ðñüêñéóç óôç öÜóç ôùí "32" ôïõ Europa League, ìßá óôáèåñÞ ðáñïõóßá óôï ðñùôÜèëçìá êáé ôçí ðñïïðôéêÞ äéÜêñéóçò ìÝóù ôïõ ÊõðÝëëïõ æùíôáíÞ, Ý÷åé êåñäßóåé ðüíôïõò óôçí åêôßìçóç, ôüóï ôïõ ÆáãïñÜêç, üóï êáé ôïõ êüóìïõ ôçò ïìÜäáò. ÁðÝäåéîå üôé ôá ðÜåé ìßá ÷áñÜ óôç äéá÷åßñéóç ôïõ Ýìøõ÷ïõ äõíáìéêïý êáé üôé ìðïñåß íá êïõìáíôÜñåé áõôü ôï ìåãÜëï êáñÜâé ðïõ ëÝãåôáé ÐÁÏÊ, ôïõëÜ÷éóôïí ìÝ÷ñé ôï êáëïêáßñé.

Êáé ëÝù, ôïõëÜ÷éóôïí, ãéáôß ìåôÜ èá êñéèåß ï ðñïðïíçôÞò ×Üâïò, áí ôåëéêÜ ðáñáìåßíåé. Áõôüò ðïõ èá êÜíåé ôïí ðñïãñáììáôéóìü, ôéò ìåôáãñáöÝò êáé ôçí ðñïåôïéìáóßá ôçò åðüìåíçò ðåñéüäïõ. ¸ùò ôþñá êñßíåôáé ìüíï ùò êüïõôò êáé ôá ðÜåé ìßá ÷áñÜ, áöïý, åéäéêÜ óôï ÷èåóéíü ìáôò, ôïõ âãÞêáí üëåò ïé êéíÞóåéò áðü ôïí ðÜãêï. Ìüëéò ôñáõìáôßóôçêå ï ÖùôÜêçò êáé ôïí áíôéêáôÝóôçóå ìå ôïí Êïõôóéáíéêïýëç, ðÞãå ôïí Âéåúñßíéá äåîéÜ êáé ï ÐïñôïãÜëïò Ýöôéáîå ôï ðñþôï ãêïë. Êáé ìåôÜ ôï 1-1, üôáí áðïöÜóéóå íá êÜíåé ôçí äéðëÞ áëëáãÞ ìå ÌðáëÜöá-Ìïõóëßìïâéôò, åßäå ôïõò äýï óõãêåêñéìÝíïõò ðáßêôåò íá ôïõ "öôéÜ÷íïõí" ôï äåýôåñï ãêïë ðïõ óçìåßùóå ï Óáëðéããßäçò

Ç åðáíáóýíäåóç ôïõ “ÓÜëðé” ìå ôçí êåñêßäá

Êáé ìéáò êáé áíáöÝñèçêá óôïí Óáëðéããßäç, åßíáé ç óôéãìÞ íá ðÜù óôçí Üëëç "ðñþôç öïñÜ" ôïõ ÷èåóéíïý áãþíá. Ôç óôéãìÞ ðïõ ï äéåèíÞò åðéèåôéêüò Ýôñåîå ðñïò ôçí êåñêßäá ãéá íá ðáíçãõñßóåé ôï ôÝñìá ðïõ óçìåßùóå. Áðü ôá óôéãìéüôõðá ðïõ åßäá áðü ôçí óõíäñïìçôéêÞ ôçëåüñáóç, äéáðßóôùóá üôé êÜðïéïé ëßãïé ðïõ Þôáí óå åêåßíï ôï óçìåßï ôçò åîÝäñáò äõóáíáó÷Ýôçóáí ìáæß ôïõ, ïé ðåñéóóüôåñïé, üìùò, ôïí õðïäÝ÷èçêáí ìå áíïé÷ôÝò áãêáëéÝò. Ìïéñáßá óôï ìõáëü ìïõ äçìéïõñãÞèçêå ç áðïñßá ¨Ðüôå áëÞèåéá èá Ýñèåé ç óôéãìÞ ðïõ ï Óáëðéããßäçò èá ðáíçãõñßóåé ãêïë ðïõ ðåôõ÷áßíåé óôçí Ôïýìðá óôá êÜãêåëá ôçò Èýñáò 4;".

Ãéá íá óáò âïçèÞóù óôéò åêôéìÞóåéò óáò, íá óáò ðëçñïöïñÞóù áðëÜ üôé ÷èåò ðïõ ðëçóßáóå ãéá ðñþôç öïñÜ óôá êÜãêåëá, Ýóôù êáé ôçò èýñáò 6, åß÷å óçìåéþóåé ôï ôÝôáñôï ôÝñìá ôïõ óôçí Ôïýìðá áðü ôç ìÝñá ðïõ åðÝóôñåøå. ÏñéóìÝíïé, ìåôÜ ôï ìáôò, ìïõ Ýëåãáí üôé ç þñá áõôÞ äåí áñãåß, õðïíïþíôáò üôé ôï êáôÜëëçëï ìáôò åßíáé ç ñåâÜíò ìå ôïí Ïëõìðéáêü. ¸íá ãêïë-ðñüêñéóç ìðïñåß íá "îåêëåéäþóåé" ôéò êáñäéÝò ôùí öáíáôéêþí ïðáäþí ôïõ "ÄéêåöÜëïõ", ðïõ, ðñÝðåé íá õðïãñáììßóïõìå ìå Ýíôïíá ãñÜììáôá, ðÜíôùò, üôé áðü ôçí áñ÷Þ ôçò ðåñéüäïõ, ìå åëÜ÷éóôåò åîáéñÝóåéò, Ý÷ïõí âÜëåé ôï óõìöÝñïí ôçò ïìÜäáò ðÜíù áðü ôï óõíáßóèçìá êáé äåí áó÷ïëïýíôáé êáèüëïõ ìå ôïí Óáëðéããßäç.

Ç õðåñïðëßá óôá öïñ êáé ç áîßá ôïõ ÔóïõêáëÜ

Êüíôñá óôçí ÎÜíèç, öÜíçêå áêüìç êÜôé áîéïóçìåßùôï. ¼ôé ï ÐÁÏÊ, Ýíáò óýëëïãïò ðïõ ðáñáäïóéáêÜ Ýðáó÷å óôç èÝóç ôïõ óÝíôåñ öïñ, äéáèÝôåé áõôÞ ôç óôéãìÞ ôñåéò ðáßêôåò óôç óõãêåêñéìÝíç èÝóç ðïõ èá ìðïñïýóáí íá áíÞêïõí óôï ñüóôåñ ïðïéáóäÞðïôå åëëçíéêÞò ïìÜäáò. Åêôüò ôïõ “ÓÜëðé”, ìéëÜù ãéá ôïí Ìïõóëßìïâéôò êáé ôïí ÁèáíáóéÜäç ðïõ Ý÷ïõí éó÷õñïðïéÞóåé áöÜíôáóôá ôç ãñáììÞ êñïýóçò ôïõ "ÄéêåöÜëïõ". ÅðéðëÝïí, ìåôÜ áðü ðÝíôå ðáé÷íßäéá óôá ïðïßá Ý÷åé áãùíéóôåß ï Óôáýñïò ÔóïõêáëÜò, åßíáé ðëÝïí îåêÜèáñï ðüóï ìåãÜëç óçìáóßá Ý÷åé ãéá ìßá ïìÜäá óáí ôïí ÐÁÏÊ ðïõ ôá åõñþ äåí ðåñéóóåýïõí, íá Ý÷åé óôç óýíèåóÞ ôçò ðáßêôåò åñãáëåßá ðïõ äåí êïóôßæïõí ðïëý. Ãéá ôçí áêñßâåéá, ï ÔóïõêáëÜò ðáßæåé ìå Ýíá ìçäáìéíü óõìâüëáéï ðïõ åß÷å êÜíåé ùò åðáããåëìáôßáò ðïõ åß÷å ðñïùèçèåß áðü ôéò Áêáäçìßåò ðñéí ëßãá ÷ñüíéá êáé óýíôïìá èá êëçèåß ãéá íá õðïãñÜøåé Ýíá êáéíïýñéï, ìå óáöþò êáëýôåñåò áðïäï÷Ýò.   

ÐÇÃÇ: http://sport24.gr/Columns/petrotos/h_mera_poy_o_salpiggidhs_tha_panhgyrisei_sthn_thura_4.757184.html

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #6862 on: January 24, 2011, 23:02:08 »
Προσωπικά και 25 γκολ να είχε βάλει μέχρι τώρα και να ήταν να βάλει άλλα τόσα μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα συνέχιζα να τον αντιμετωπίζω όπως και τώρα. Ως έναν πουτάνας γιο γαμημένο τομάρι προδότη, όπως ακριβώς είναι δηλαδή.

Δεν ανέχομαι ως κομμάτι αυτου του λαού να κάνω έκπτωση στις αξίες και τα ιδανικά μας για αγωνιστικές επιτυχίες. Κάποια πράγματα είναι σημαντικότερα και από το πρωτάθλημα ακόμα, άσχετα αν ο κοντός δεν πρόκειται να μας το φέρει.

Ρητορική 70's λοιπόν, βεβαίως, να υπενθυμίσω όμως πως τότε ο ΠΑΟΚ πήρε πρωτάθλημα και πρωταγωνιστούσε συνεχώς, ενώ έτσι όπως κάνανε το ποδόσφαιρο στις μέρες μας 3-4οι και φχαριστώ να λέμε. Ντροπή σε όποιον είναι ΠΑΟΚ για λόγους άλλους από την Ιστορία μας, την τιμή και τα ιδανικά μας και το λαό μας.

Φοράω-και-ζιβάγκο-σα-παλιός-πασόκος-4

Eτσι απλα, γιατι μου αρεσε!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #6863 on: January 24, 2011, 23:36:15 »
Όπως ο Μουσλίμοβιτσ ε? Που έχει σκίσει τα δίχτυα τόσα χρόνια.

εγώ μιλάω για τον μίστερ οχτακόσια χιλιάρικα (800.000). Εσύ τραγούδα
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #6864 on: January 24, 2011, 23:42:23 »
Ç åðáíáóýíäåóç ôïõ “ÓÜëðé” ìå ôçí êåñêßäá

Êáé ìéáò êáé áíáöÝñèçêá óôïí Óáëðéããßäç, åßíáé ç óôéãìÞ íá ðÜù óôçí Üëëç "ðñþôç öïñÜ" ôïõ ÷èåóéíïý áãþíá. Ôç óôéãìÞ ðïõ ï äéåèíÞò åðéèåôéêüò Ýôñåîå ðñïò ôçí êåñêßäá ãéá íá ðáíçãõñßóåé ôï ôÝñìá ðïõ óçìåßùóå. Áðü ôá óôéãìéüôõðá ðïõ åßäá áðü ôçí óõíäñïìçôéêÞ ôçëåüñáóç, äéáðßóôùóá üôé êÜðïéïé ëßãïé ðïõ Þôáí óå åêåßíï ôï óçìåßï ôçò åîÝäñáò äõóáíáó÷Ýôçóáí ìáæß ôïõ, ïé ðåñéóóüôåñïé, üìùò, ôïí õðïäÝ÷èçêáí ìå áíïé÷ôÝò áãêáëéÝò. Ìïéñáßá óôï ìõáëü ìïõ äçìéïõñãÞèçêå ç áðïñßá ¨Ðüôå áëÞèåéá èá Ýñèåé ç óôéãìÞ ðïõ ï Óáëðéããßäçò èá ðáíçãõñßóåé ãêïë ðïõ ðåôõ÷áßíåé óôçí Ôïýìðá óôá êÜãêåëá ôçò Èýñáò 4;".

Ãéá íá óáò âïçèÞóù óôéò åêôéìÞóåéò óáò, íá óáò ðëçñïöïñÞóù áðëÜ üôé ÷èåò ðïõ ðëçóßáóå ãéá ðñþôç öïñÜ óôá êÜãêåëá, Ýóôù êáé ôçò èýñáò 6, åß÷å óçìåéþóåé ôï ôÝôáñôï ôÝñìá ôïõ óôçí Ôïýìðá áðü ôç ìÝñá ðïõ åðÝóôñåøå. ÏñéóìÝíïé, ìåôÜ ôï ìáôò, ìïõ Ýëåãáí üôé ç þñá áõôÞ äåí áñãåß, õðïíïþíôáò üôé ôï êáôÜëëçëï ìáôò åßíáé ç ñåâÜíò ìå ôïí Ïëõìðéáêü. ¸íá ãêïë-ðñüêñéóç ìðïñåß íá "îåêëåéäþóåé" ôéò êáñäéÝò ôùí öáíáôéêþí ïðáäþí ôïõ "ÄéêåöÜëïõ", ðïõ, ðñÝðåé íá õðïãñáììßóïõìå ìå Ýíôïíá ãñÜììáôá, ðÜíôùò, üôé áðü ôçí áñ÷Þ ôçò ðåñéüäïõ, ìå åëÜ÷éóôåò åîáéñÝóåéò, Ý÷ïõí âÜëåé ôï óõìöÝñïí ôçò ïìÜäáò ðÜíù áðü ôï óõíáßóèçìá êáé äåí áó÷ïëïýíôáé êáèüëïõ ìå ôïí Óáëðéããßäç.

ÐåôñùôÝ åßóáé åìåôéêüò. ÁðëÜ.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Athinaios--4

• Guest
« Reply #6865 on: January 25, 2011, 00:08:46 »

Δεν κατάλαβα το ύφος σου.. Επειδή δηλαδή εσύ είπες μια βλακεία πρέπει να τη δεχτώ και να μην απαντήσω? Και ο Μουσλίμοβιτσ μια 600αρα παίρνει και δες ποσα γκολ έχει βάλει τόσα χρόνια...
Γιαυτό λοιπόν τραγούδα εσύ και μάθε να βλέπεις λίγη μπάλα

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #6866 on: January 25, 2011, 03:56:30 »
Για κάνε πως έρχεσαι προς την 4 μουνόπανο να πανηγυρίσεις... Να δεις για πότε θα γίνεις ένα με την κερκίδα... ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!

Αυτός ο ξεφτίλας ο ξεπουλημένος που δεν έχει ίχνος ανδρισμού πάνω του (αν είχε δεν θα γυρνούσε βάζοντας λυτούς και δεμένους να τον ευλογάνε) το πολυ πολυ να ξαναέρθει να μας κάνει σουτ.

Γαμω τον τάφο σου προδότη καρκίνε, και αυτωνών που σε φέρανε και σε αποθεώνουν. Σίχαμα.

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #6867 on: January 25, 2011, 09:38:38 »

Δεν κατάλαβα το ύφος σου.. Επειδή δηλαδή εσύ είπες μια βλακεία πρέπει να τη δεχτώ και να μην απαντήσω? Και ο Μουσλίμοβιτσ μια 600αρα παίρνει και δες ποσα γκολ έχει βάλει τόσα χρόνια...
Γιαυτό λοιπόν τραγούδα εσύ και μάθε να βλέπεις λίγη μπάλα

Κάνε μας τη χάρη που θα μου πεις να μάθω να βλέπω μπάλα. Άμπαλε χειροκροτητή του απόλυτου άμπαλου επιθετικού όλων των εποχών!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Athinaios--4

• Guest
« Reply #6868 on: January 25, 2011, 11:20:50 »
Δεν πειράζει. Γίνε χειροκροτητής του Μούσλι. Με τα 5 γκολ στην καλύτερη του χρονιά στην ομάδα. Τότε που τον κάνατε Θεό. Και τώρα έχει γίνει για να γελάμε.
Να μάθεις ότι όταν σε ενοχλεί ότι ο Σαλπιγγίδης πρόδωσε την ομάδα να κρίνεις αυτό. Το να τον λες άμπαλο και τον πιο άμπαλο της ομάδας τότε δεν έχεις ιδέα τι είναι ποδόσφαιρο. Αν είχαμε καλύτερους τότε θα ήμουν μαζί σου.
Να λες ακριβώς τι σε ενοχλεί και όχι να λες ότι να ναι επειδή σε ενοχλεί ότι σε πρόδωσε τότε.

Ο πιο άμπαλος λοιπόν δεν είναι. Είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι. Ντρίμπλα στην ομάδα μας επιθετικός κάνει ΜΟΝΟ ο Φιλομένο. ΜΟΝΟ. Ούτε ο βόσνιος,ούτε ο κοντός,ούτε ο Αθανασσιάδης, ούτε βέβαια ο Παπάζογλου. ΚΑΝΕΙΣ άλλος. Από κει και πέρα αν δε βλέπεις ότι ο κοντός με τον Αθανασσιάδης κάνουν ένα καλό δίδυμο μπροστα τι να πω...
Ωραίες κινήσεις, πάσες μεταξύ τους και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σκοράρουν οι επιθετικοί μας. Έτσι μπορεί να παίξει με μεγαλύτερους χώρους ο Βιερίνια. Το ότι παίζουν καλά μεταξύ τους οφείλεται και στους δύο. Και στον Αθανασσιάδη που είναι πολύ καλός παίκτης και μπορεί να γίνει μεγάλος αλλά και στον κοντό. Αυτό πρέπει να το βλέπεις. Άλλο αν θες να πεις ότι είναι πουτάνας γιος επειδή έφυγε. Άλλο αυτό και άλλο η ποδοσφαιρική του αξία.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #6869 on: January 25, 2011, 13:17:53 »
Το να τον λες άμπαλο και τον πιο άμπαλο της ομάδας τότε δεν έχεις ιδέα τι είναι ποδόσφαιρο. Αν είχαμε καλύτερους τότε θα ήμουν μαζί σου

@Athinaios,

εγώ πάντως που είμαι η προσωποποίηση της αντικειμενικότητας (sic!) συμφωνώ στο ότι είναι ο 2ος καλύτερος από αυτούς που έχουμε. αλλά στους τυφλούς... λογικό να βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Ποδοσφαιριστής Μούσλι δεν υπάρχει... είναι για να κάνουμε συζήτηση εδώ και να βριζόμαστε με τον King και να απολαμβάνουμε τα γραφόμενα του Cure. Δε σημαίνει όμως ότι και ποδοσφαιριστής κοντός υπάρχει... τραγικά πράγματα να μιλάμε για CF επιπέδου 800 κιλο ευρώ με αυτές τις δυνατότητες. οπότε ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ (και εδώ μπαίνει η συζήτηση στο γιατί σκάσαμε κάτι μύρια για τον κοντό και δεν πήραμε άλλον παίκτη κτλ κτλ η οποία έχει εξαντληθεί για μένα).

πάντως παρατηρώ ότι για όποιον ποδοσφαιριστή υπάρχει η άποψη ότι έχει μια καλή σχέση (ή φέρεται ή νομίζουμε ότι έχει...)  με τη διοίκηση τα γαμόσταυρα πάνε και έρχονται, δεν πάει να βάλει και 9000 γκολ και να κάνει και παπάδες (δε μιλάω για τον αντικειμενικά άμπαλο κοντό) η πουτάνα η διοίκηση (με τα χιλιάδες λάθη και για μένα) μας τον φόρτωσε. όποιος δεν φαίνεται και τόσο "διοικητικός" είναι αλάνι και μας κάνει, δεν πάει να τραυματίζεται στο ασανσέρ (μεγάλε Αντονι Πελ), δε πάει να φοράει 2 αριστερά παπούτσια... άβυσσος!
αιρετική η άποψη... το κατάλαβα αλλά είπα να πω την άποψη μου. Κράξτε τώρα.

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
« Reply #6870 on: January 25, 2011, 13:58:18 »
Για κάνε πως έρχεσαι προς την 4 μουνόπανο να πανηγυρίσεις... Να δεις για πότε θα γίνεις ένα με την κερκίδα... ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!

Αυτός ο ξεφτίλας ο ξεπουλημένος που δεν έχει ίχνος ανδρισμού πάνω του (αν είχε δεν θα γυρνούσε βάζοντας λυτούς και δεμένους να τον ευλογάνε) το πολυ πολυ να ξαναέρθει να μας κάνει σουτ.

Γαμω τον τάφο σου προδότη καρκίνε, και αυτωνών που σε φέρανε και σε αποθεώνουν. Σίχαμα.
:thumbok: :thumbok:
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #6871 on: January 25, 2011, 15:23:32 »

πάντως παρατηρώ ότι για όποιον ποδοσφαιριστή υπάρχει η άποψη ότι έχει μια καλή σχέση (ή φέρεται ή νομίζουμε ότι έχει...)  με τη διοίκηση τα γαμόσταυρα πάνε και έρχονται, δεν πάει να βάλει και 9000 γκολ και να κάνει και παπάδες (δε μιλάω για τον αντικειμενικά άμπαλο κοντό) η πουτάνα η διοίκηση (με τα χιλιάδες λάθη και για μένα) μας τον φόρτωσε. όποιος δεν φαίνεται και τόσο "διοικητικός" είναι αλάνι και μας κάνει, δεν πάει να τραυματίζεται στο ασανσέρ (μεγάλε Αντονι Πελ), δε πάει να φοράει 2 αριστερά παπούτσια... άβυσσος!
αιρετική η άποψη... το κατάλαβα αλλά είπα να πω την άποψη μου. Κράξτε τώρα.

Ετσι. Συμφωνω και γω πλεον με οσους ελεγαν οτι η κοντρα στο Ζαγορακη οφειλεται -κατα πλειοψηφεια- στην ελευση του κοντοπουτανου. Εξαιρεσεις υπαρχουν βεβαια, πχ ο PAOK_VOLOS. Αλλα οι περισοτεροι που ειναι χαλασμενοι οφειλουν το χαλασμα τους στον κοντο. Να μην παιζουμε ομως αλλο τις κουμπαρες. Βγαζει ματι απο χιλιομετρα πλεον. Ε αδeρφε Cure? Μαλλον δε συμφωνεις ...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Athinaios--4

• Guest
« Reply #6872 on: January 25, 2011, 15:24:55 »
Δεν είναι φίλε μου αποδεδειγμένα άμπαλος. Για μένα τα χρόνια του ως ποδοσφαιριστής μου έχει δείξει ότι είναι πολύ καλός για το ελληνικό πρωτάθλημα. Δε μπαίνω στις βλακείες του καλύτερου έλληνα επιθετικού γιατί είναι γελοιότητες. Ναι δεν είναι Σαμαράς, δεν είναι Γκέκας.
Σίγουρα δεν είναι Σισέ. Είναι όμως ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βάλει ένα συγκεκριμένο αριθμό γκολ τη χρονιά. Πόσα είναι αυτά? Για μένα έχει ταβάνι τα 12-13 γκολ. Αν είναι πολλά ή λίγα είναι άλλο θέμα. Δεν έχω πάντως τα τελευταία χρόνια επιθετικό να βάζει τόσα. Ούτε ο Μούσλι, ούτε ο Φιλομένο.
Από την άλλη είναι ανάξιο λόγου να λες ότι ο Σαλπιγγίδης ήρθε να βάλει 20-25 γκολ. Τόσα γκολ στην Ελλάδα ΜΟΝΟ Ο ΣΙΣΕ μπορεί να βάλει. Και Σισέ δεν είναι. Ούτε το ένα αρχίδι δεν αξίζει.

Γιαυτό το λόγο μην τρελαίνεστε. Βρίστε όσο θέλετε για το ότι έφυγε. Είναι προδότης. Βρίστε τον. Εμένα με ενοχλεί ότι τον λέμε άμπαλο. Σου εξήγησα ότι αν ήταν αν πάρουμε τον Σισέ να πάει να γαμηθεί ο κοντός. Αλλά όχι να αποθεώνουμε τον Μούσλι επειδή κάνε 1-2 κινήσεις και πουλάει τρέλλα στην κερκίδα όταν βάζει γκολ (3-4 τη χρονιά) και να λέμε άμπαλο κάποιον που θα βάλει 10 τη χρονιά.

Και κάτι άλλο για τα λεφτά. Με 800 χιλιάρικα αυτόν παίρνεις! Τι θέλατε να φέρουμε δηλαδή? Δείτε τα συμβόλαια των άλλων επιθετικών στην Ελλάδα και μιλάτε μετά. Μήπως ο Πάντελιτσ παίρνει τα διπλάσια?

Athinaios--4

• Guest
« Reply #6873 on: January 25, 2011, 15:33:21 »
Να διορθώσω ένα δικό μου λάθος. Ο Πάντελιτσ δεν παίρνει τα διπλάσια. Ο Μιραλάς παίρνει 1 μύριο και τώρα ζητάει 2 μύρια! Αυτά γιατί νομίζουμε ότι δίνουμε τα δάνεια της Αγγλίας στον κοντό!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #6874 on: January 25, 2011, 15:52:00 »
ΑΜΠΑΛΟ ΓΙΔΙ

Κάποιος να μας εξηγήσει εμάς τους εμπαθείς κατά πόσο στέκει κ ο καλοκαιρινός θεατρινισμός των Α.Ρ.Δ. "Ο Σάλπι έκανε θυσία στη καριέρα του για να γυρίσει σε ομάδα με μικρότερους στόχους κ φανέλα, γι αυτό είναι ΠΑΟΚτσής" (ΆΚΟΥΣΟΝ ΆΚΟΥΣΟΝ).

Σε πόσες διοργανώσεις παίζει η πρώην ομάδα του και ποιά η φετινή της προοπτική σε σχεση με αυτήν του ΠΑΟΚ

ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΩΣΣΙΒΙΟ ΚΑΙ Π.Α.Ο.Κ. ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ

Athinaios--4

• Guest
« Reply #6875 on: January 25, 2011, 16:02:06 »
Δηλαδή αν ο βάζελος προκρινόταν από τον όμιλο στην Ευρώπη τότε θα ήταν σωστοί αυτοί που έλεγαν για θυσιά?

Αν ο ΠΑΟΚ δεν προκρινόταν από τον όμιλο στην Ευρώπη θα ήταν σωστοί αυτοί που έλεγαν για θυσία??

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #6876 on: January 25, 2011, 16:04:38 »
Συ είπας, δίχως ν απευθύνομαι σε σένα. Ο προδότης είναι προδότης μια ζωή, δε θα κάτσω να επιχειρηματολογήσω.

NEITHER FORGIVE NOR FORGET

northeagle_4

• Guest
« Reply #6877 on: January 25, 2011, 16:08:34 »
Το οτι ειναι προδοτης πουτανας γιος δεν αλλαζει ειτε με 30 γκολ ειτε με 3.Μακαρι να ειχε 30 ηδη τουλαχιστον θα ξεραμε ποιος τον κραζει και γιατι.
τωρα οι προσκαιρες αγωνιστικες κριτικες και επιχειρηματολογια της αγωνιστικης εμενα δεν μου λενε κατι και σιγουρα δεν αλλαζουν την γνωμη μου για τον κοντο.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #6878 on: January 25, 2011, 16:17:48 »
Ουτε εμενα. Αλλο η παικτικη αξια (οποια κι αν ειναι αυτη)  και αλλο η προδοσια. Αλλα προχθες ειδα με τα ματια μου και ατομο που στεναχωρεθηκε που σκοραρε. Ε, οχι κι ετσι....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Athinaios--4

• Guest
« Reply #6879 on: January 25, 2011, 16:22:46 »
Νομίζω ότι κάπου εδώ όλοι συμφωνούμε. Εγώ δέχομαι όσους λένε και τον κατηγορούν ως προδότη. Την κατανοώ αυτή την κριτική. Η ποδοσφαιρική του αξία όμως είναι άλλο θέμα. Για μένα είναι καλός παίκτης για άλλους όχι. ΟΚ

Συμφωνώ με HOMO ότι όποιος δε χαίρεται γκολ της ομάδας επειδή το βάζει συγκεκριμένος παίκτης, είναι ανάξιος λόγου.

Γνώμη μου..