ΓΚΟΟΟΟΟΟΟοΟοΟΟΛ!!! Κωλοδάχτυλα, μπινελίκια, "σσσσσσσσ", ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ρε πούστη!!!!!
Πρώτα για το χαλιλχοντιτς, τη βοσνια κακομοιριασμένη γριά, μετά για τα φασιστο-θρασύδειλα με τα μπλε, μετά για όλες τις προκλήσεις και την έπαρση, μετά για την εκδρομή που δεν έγινε...
Και ΤΕΛΟΣ για όσους δε γουστάρουν το θερμοσινοκέφαλο-κοντό-δυτικιώτη κάνγκουρα... Υπομονή ρε, τα 10 πρώτα κρίσιμα είναι που ενοχλούνε...

Φιλικά, χωρίς καμιά διάθεση για παρεξήγηση, και κατανοώντας ότι κάποια πράγματα πολλοί μπορεί να μη μπορούν ή να μη θέλουν να τα δεχτούν.
Προχωράμε, ακούω προβλέψεις για κλήρωση...

χαχαχα, ααΑα ρε πούστη μου, γαμώ το κράξιμό μου γαμώ!!
Σας το δηλώνω υπεύθυνα, όταν τον Απρίλη - του χρόνου - στη Ντιναμό ο Σάλπι θα πάρει την ομάδα από το χέρι, θα είμαι ο πρώτος που θα μπω εδωμέσα θα κάνω χαβαλέ και θα κάνω κωλοδάχτυλα, να κόψω και αντιδράσεις μετά... Ακούς Ιορδάνη;;; 
Το ξέρω φυσικά ότι συγχωροχάρτι θα δωθεί από τα 10 γκολ και μετά, αλλά ΟΧΙ να αποδεχόμαστε και να αποθεώνουμε μόνο τα Μουσλιδό-σκυλα μόνο εδωπέρα, έλεος..!!
Για να πούμε και κάτι σοβαρό, για να δικαιολογήσει την τωρινή του παρουσία θα πρέπει να κάνει αποδεκτή μείωση αποδοχών < 500.000 το χρόνο, αλλά αυτό ισχύει και για τον Μούσλι (βλέπε < 400.000) και για Κουτσιανικούλη (< -200.000).
Και για όλους εσάς που βγάζετε σπυριά και καρκίνους και τα σχετικά, ΠΑΟΚ είσαι ρε φίλε!!!