Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 503573 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #6500 on: November 23, 2010, 11:58:16 »
tsag μην βαζεις και το χερι σου στην φωτια φιλε γιατι εδω κατω(Κρητη) υπαρχουν πολλοι που λενε μακαρι να ειχαμε και αλλους 10 δ.σ να αγαπανε τοσο πολυ τον ΠΑΟΚ και να αντιδουσαν το ιδιο εκεινη την περιοδο για το καλο του ΠΑΟΚ.

υγ=>πως γινετε να ονειρευεσαι ενα ΠΑΟΚ με 11 προδοτες??
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #6501 on: November 23, 2010, 12:32:06 »
για κρητη δεν ξερω αλλα στην πτολεμαιδα εχει εναν σιγουρα... 8) 8)
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

opws_mathame

• Guest
« Reply #6502 on: November 23, 2010, 12:36:20 »
tsag μην βαζεις και το χερι σου στην φωτια φιλε γιατι εδω κατω(Κρητη) υπαρχουν πολλοι που λενε μακαρι να ειχαμε και αλλους 10 δ.σ να αγαπανε τοσο πολυ τον ΠΑΟΚ και να αντιδουσαν το ιδιο εκεινη την περιοδο για το καλο του ΠΑΟΚ.

υγ=>πως γινετε να ονειρευεσαι ενα ΠΑΟΚ με 11 προδοτες??
τα παιδια στην κρητη αδερφε δε μπορει να τα κατηγορησει κανεις.ειναι τοση η αποσταση που λογικα η αποψη που διαμορφωνουν απο τα μμε δε θα ειναι κ η πιο σωστη.εδω κοσμος  στη θεσνικη εχει ξεφτυλισει τον ΠΑΟΚ με τη σταση σου στο θεμα του πουτανας γιου.υπαρχει ομως θεος κ ατομα σαν τον καζανοκεφαλο ποτε δε θα δουν πραγματικη χαρα στη ζωη τους

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #6503 on: November 23, 2010, 12:41:12 »
νομίζω ότι έχουμε καταναλώσει αρκετή φαιά ουσία για τον κύριο.
φτάνει, το γαμήσαμε, το κουράσαμε και όχι μόνο αυτό... μας αποσπά από άλλα σημαντικά θέματα τα οποία βιώνει ο ΠΑΟΚ μας τώρα.
προτείνω να ξεκολλήσουμε με το μαλάκα, και να δαπανήσουμε την ίδια ενέργεια για το καλό του ΠΑΟΚ.

ο τύπος τα καταφέρνει μια χαρά μόνος του γίνεται ξεφτίλα. σε λίγο είναι δεδομένο το αποτέλεσμα. αγνοήστε το μαλάκα, φθείρεται εξαιρετικά γρήγορα και μόνος του.

opws_mathame

• Guest
« Reply #6504 on: November 23, 2010, 12:55:53 »
συμφωνω μαζι σου φιλε σε γενικες.το ζητημα ειναι να καταλαβουν πολλοι συνοπαδοι μας και κυριως μεγαλοι συνδεσμοι οτι ξεφτυλιστηκαν χωρις λογο το καλοκαιρι.να ξεφτυλιστεις για ενα σεντερ φορ επιπεδου σισε παλι ξεφτιλα ειναι αλλα θα εχει αντικρυσμα στο αγωνιστικο.για αυτο το πουτανογεννημα ομως τετοιο τρυπημα?καποτε η δυναμικη που εβγαζε ο συλλογος εβγαζε κοσμο να διακοπτει εκπομπες να κανει συλαλλητηρια κ αλλα αντιστοιχα κ οχι να παρακολουεθει  απαθης τις εξελιξεις,εδω μπαινουν αδικα αδερφια μας φυλακη κ εμεις ασχολουμαστε με την κροτιδα κ το πλαστικο μπουκαλι.γινομαστε κουραστικοι κ γραφικοι οταν τα λεμε συνεχεια το ξερω αλλα φαντασου τον να μιλαει σε 10 χρονια σαν παλαιμαχος του ΠΑΟΚ πριν απο ματσ με το βαζελο

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #6505 on: November 23, 2010, 13:05:23 »
Αυτός ραμπ ας φθαρεί όπως γουστάρει, η ομάδα που φθείρεται μαζί του όμως τι χρωστάει μου λες;

κάποια στιγμή που δεν θα' χω τίποτα καλύτερο να κάνω θα ετοιμάσω μια σπέσιαλ λίστα με μερικές δεκάδες κωλοτούμπες από δω μέσα, για πάνω από χρόνο. Έχει να γελάσει ο κάθε πικραμένος, και ο κοντός ο ίδιος να τα 'βλεπε θα ξανακανε κοιλιακούς απ' το γέλιο. Όχι ότι θα χει κάποιο νόημα, έτσι για να βγάλω το άχτι μου.

Όσον αφορά το θέμα που έθιξε ο obelus είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι σύνδεσμοι που τοποθετήθηκαν επίκαιρα και ξεκάθαρα (όχι γενικόλογα μερικούς μήνες πριν) τόσο στο γήπεδο όσο και επίσημα εναντίον του πουτανοσπέρματος χόμπιτ, και καλό είναι για την Ιστορία να μην λησμονιούνται το ποιοι είναι αυτοί οι σύνδεσμοι, κυρίως για να φανεί η απουσία των υπολοίπων, και όχι να ευλογηθούν τα γένια των ίδιων.

edit: για κάντε λίγο ένα γκουγκλάρισμα το όνομά του στην επιλογή εικόνες... ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΕ

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #6506 on: November 23, 2010, 15:48:05 »
Δεν με κατάλαβες corrupt για μένα η ανακοίνωση δε λέει τίποτα απολύτως . Είπες στη συνάντηση ότι άμα έρθει πρώτα εσύ θα πάρεις πόδι ? Είπες ότι άμα τον φέρεις θα φας πόλεμο ? Δεν το είπες . Όταν λες δεν τον θέλω αλλά για το καλό της ομάδας δεν θα κάνω και τον ήρωα , είναι σαν να του λες φέρτον . Απλά και κατανοητά . Τζάμπα κουβέντες κάνουμε αλλά δεν μπορώ να ακούω γαμιόλα Ζαγοράκη που μας τον έφερες , από τη στιγμή που εμείς έχουμε μεγαλύτερες ευθύνες . Τώρα για τα παιδιά που στράβωσαν επειδή αναφέρω μόνο τον Εύοσμο και τον Πανελλήνιο , από τη γνώση μου στο θέμα επειδή είναι ένα θέμα που μου έχει στοιχίσει , όπως αρκετοί από εδώ μέσα ξέρετε , αυτή είναι η γνώμη μου μπορεί να μην τα ξέρω καλά αν και δεν το πιστεύω .

Αυτό το δεν ξεχνώ που γράφει στο τόπικ είναι ενδεικτικό της στάσης πολλών οπαδών του ΠΑΟΚ . Πιο αντρίκιο θα ήτανε να είναι σκέτο Δημήτρης Σαλπιγγίδης . Με πειράζει που το βλέπω λες και μιλάμε για την χαμένη Κύπρο είναι . Από την ώρα που γράφω εδώ και παρακολουθώ είναι το μεγαλύτερο σας λάθος ( οπως τα βλέπω εγώ ) στο site .
« Last Edit: November 23, 2010, 16:21:16 by obelus »
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #6507 on: November 23, 2010, 16:08:58 »
το χω ξαναγραψει περσι...με τον πανιωνιο φαγαμε γιουχα στην 4 επειδη βριζαμε τον σαλπιγγιδη

ο χρονος περασε η ομαδα ανεβαινε χτυπησε τιτλο ολοι καναμε μουγκα

πραγματικα ματς δεν υπηρχε να βρισεις η μαλλον δεν ηθελες ο ιδιος να το κανεις.καποιοι θα πουνε μαλακια μας και θα χουν και δικιο

κι ομως με το χανουμι στα πλειοφ ησουν περασμενος ως 2ος και κερδιζες 1-0...ειχες ενα μισαωρο να κανεις συλλαλητηριο εναντιον του κοντου...αντ'αυτου 50-100 ατομα φωναζανε ενω ο κεντρικος οργανωτης κατα λαθος εξ'επιτηδες δεν ξερω ημουν και μακρια να κρινω εδινε συνεχως αλλα συνθηματα να φωναξει το πεταλο....οταν το βρισιμο εγινε εντονο προς τον κοντο φυγανε καποια βεγγαλικα αν θυμαστε σε τεραστια ποσοτητα και ο κοσμος κοιταγε μονο αυτα...παλι δεν μπορω να κρινω αν αυτα ηταν στημενα η οχι γιατι δεν εχω ιδεα...αυτο που λεω ειναι οτι σαν γηπεδο ειχες την μια και μοναδικη σου ευκαιρια να δειξεις οτι δεν τον θες αλλα την εχασες γιατι αποδειχτηκε αυτο που λεει ο ομπελους...οτι σαν κοσμος πρωτα και πανω απο ολα εφαγες τον παπα...φταιει ο ζαγορακης που σε ταισε θα πει καποιος αλλα σορρυ...ο κοσμος και η σταση αρκετων οργανωμενων μας οδηγησε εδω που μαστε σημερα...

υ.γ οταν το παιζεις ποντιος πιλατος σαν συνδεσμος ναι ειναι ακυρο ουτοπικο και λαθος να κραζεις επειδη δεν παει καλα αγωνιστικα ο παικτης....κοραπτ ξεκινα με αυτο αν θες...αν η σταση της 4 ηταν εξαρχης αντιθετη θελω να εχω μια ελπιδα(μπορει να μαι και λαθος) πως δεν θαρχοταν στον ΠΑΟΚ ο εν λογω ποδοσφαιριστης...

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #6508 on: November 23, 2010, 16:41:22 »
gianiwths μην προσπαθεις να γελασεις τον εαυτο σου ρε αδερφε,τα βεγγαλικα και βεβαια στησιμο καλοφτιαγμενο απο διοικηση,για οργανωτη δεν ξερω να σου πω αλλα βεγγαλικα να ξεκινανε να φευγουν 10 λεπτα πριν ληξη το ματς δεν το εχω δει ποτε και πουθενα!!!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #6509 on: November 24, 2010, 16:42:33 »
Γαμημένε...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #6510 on: November 24, 2010, 16:53:02 »
Τον πουλο πουστη.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #6511 on: November 28, 2010, 02:44:57 »
Α φτυς τ'αρχίδια σου ρε μπόγο...

Offline antifa

• Αποστολή
  • **
« Reply #6512 on: November 28, 2010, 11:11:19 »
Στην ιστορια γραμενος προδοτης και πουτανας γιος...
ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ..ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ.....

giannis80

• Guest
« Reply #6513 on: November 28, 2010, 19:37:38 »
H' πλάσαρε ή πέσε.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #6514 on: November 28, 2010, 19:40:08 »
Η τραβα γαμησου..

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #6515 on: November 28, 2010, 19:42:28 »
ή δώσε πίσω τα λεφτά και φύγε.

bagos1

• Guest
« Reply #6516 on: November 28, 2010, 19:49:11 »
ουστ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #6517 on: November 28, 2010, 19:51:48 »
KALA Απο τα καλυτερα παλτα πια πιστευω..φευγει και κανει κοντρολ πρως τα πλαγια......ΤΡΑ-----ΓΙ----ΚΟΣ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #6518 on: November 28, 2010, 20:09:39 »
Αντε Γαμησου (δις)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #6519 on: November 28, 2010, 20:20:51 »
 ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΟΛΙΣΩ ΠΛΕΟΝ...ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ,ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ....ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ