Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 501205 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #6480 on: November 22, 2010, 17:12:48 »
δερβισακο μου το γραφω καθαρα...εχει παιξει 15 ματς φετος και δεν θυμαμαι ποσα ακριβως ως φορ...τα δυο απλα πραγματακια στην θεση του που τα κανε μεχρι κι ο τοργκελε μαζι με τον σαλμον δεν τα κανει...πιστευεις πως ειναι απο τα 26 ματς συνεχομενα;γνωμη σου αδερφε...για μενα γνωμη μου ειναι αυτη που λεω και πλεον θα την φωναζω μπας και ξυπνησουν μεχρι και οι κοιμισμενοι...τον μπουλο οσο νωριτερα γινεται...δυστυχως γεναρη δεν γινεται

opws_mathame

• Guest
« Reply #6481 on: November 22, 2010, 17:15:04 »
ειναι μακραν η μεγαλυτερη αιτια της οποιας αποτυχιας για τη σεζον που διανυουμε.ειναι αυτος που οταν ακουμε στα μεγαφωνα <<που τα 11 παιδια μας τα εχουμε ολοι στην καρδια μας>> ξεροκαταπινουμε.εκτος απο το οτι αγωνιστικα ηταν αχρειαστος φερνει μια πολυ αρνητικη αυρα.μια γκαντεμια που αιωρειται κ κανεις δε μπορει να προσδιορισει το λογο.μολις επιασε τον ιβιτσ στο πεναλτυ με τον αγιαξ το εχασε.αλλαζει θεσεις ο βιερινια για να χωρεσει στην ομαδα η κουραδα.κ φυσικα υπευθυνος για τον ερχομο του πουτανας γιου ειναι ο θοδωρακης.αυτο δε υα ξεχαστει ποτε.κοψατε το γηπεδο σε κοσμο εστω λιγη τσιπα να ειχε κ αγωνιστικο αντικρυσμα.το 70 ειχαμε τη χρυση 10 ετια του ποδοσφαιρικου ΠΑΟΚ το 80 τη χρυση 10ετια του λαου το 90 (ειδικα το πρωτο μισο)την ομαδαρα του μπασκετ το 2000 2 κυπελλα κ τους αγωνες σε διοκησεις το 2010 ξεκιναει πιο δυσοιωνο απο ποτε με δουρειους ιππους κ σκιαχτρα που κρατανε τον ΠΑΟΚ σε επιπεδα επαρχιακης ομαδας.ειναι απαραιτητη εδω κ τωρα η οργανωση αγνων και ανιδιοτελων παοκτσηδων με αποκλειστικο γνωμωνα το να μεγαλουργει η ομαδα εντος και εκτος γηπεδων με οτι κοστος εχει αυτο σε δημοσιες σχεσεις υστεροφημια κλπ.δυστυχως ακομα και οι συνδεσμοι δε μπορουν να γινουν αυτος ο φορεας.κανονιστε να γινει καμια στραβη με το γηπεδο να σηκωθουν ζομπι απο το παρελθον για να σακουλευτειτε που βαδιζουμε.και μονο στην ιδεα οτι ο σαλπιγγιδης θα σχολιαζει σε 10 χρονια ως παλαιμαχος παιχνιδια μας με το βαζελο στο σουπερ σπορτ κ θα τον ακουνε τα νεα τοτε παοκτσακια με πιανει επιληψια

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #6482 on: November 22, 2010, 17:26:45 »
διαγωνισμος για το ποιος θα πει την καλητερη βρισια το καλητερο μπινελικη για τον κοντο

δεν βλεπω να βριζετε τον χαβο που τον βαζει μπορει δεν μπορει
αυτος δεν αποφασιζει ποιος θα παιξει και ποιος θα κατσει παγκο?
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #6483 on: November 22, 2010, 17:33:00 »

και εγω αυτη την απορια εχω μερικες φορες mano

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #6484 on: November 22, 2010, 17:37:55 »

υπάρχουν διχογνωμίες πάνω σε αυτό το θέμα...έχω ένα φιλαράκι που με πρήζει ότι προπονητής είναι ο κόλκας -άλλος λέει ο βασιλόπουλος...άλλος λέει επειδή είναι ο αγαπημένος της κερκίδας,δεν θέλει να χαλάσει τον κόσμο...δεν ξέρω τη να πω...εγώ νομίζω ότι  ο χάβος πιστεύει ότι είναι καλός,με λίγο οι πολλοι από τα παραπάνω.

υ.γ μαλάκας είναι να έρθει σε κόντρα με όλους-από το πουθενά προπονητής του ΠΑΟΚ έγινε...μπελάδες στο κεφάλι του θα βάζει...
« Last Edit: November 22, 2010, 17:44:03 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #6485 on: November 22, 2010, 17:46:58 »

υπάρχουν διχογνωμίες πάνω σε αυτό το θέμα...έχω ένα φιλαράκι που με πρήζει ότι προπονητής είναι ο κόλκας -άλλος λέει ο βασιλόπουλος...άλλος λέει επειδή είναι ο αγαπημένος της κερκίδας,δεν θέλει να χαλάσει τον κόσμο...δεν ξέρω τη να πω...εγώ νομίζω ότι  ο χάβος πιστεύει ότι είναι καλός,με λίγο από τα παραπάνω.

αν ειναι οπως τα λετε παιδια εγω θα ντρεπομουν σαν χαβος και αφου ειμαι αντρας και φοραω παντελονια
βγενω και λεω κυριοι εγω φευγω γιατι δεν μπορω να δουλεψω σε μια ομαδα που τις αποφασεις στον αγωνιστικο τομεα αποφασιζει ο κολκας ο κοσμος ολοι εκτος απο εμενα αρα προπονητη αυριο εκτος και αν δεν βολευει κανενα

οσο για τον δημητρακη αν εχεις φιλοτιμο πες στον βασιλοπουλο-κολκα-ξερω γω να σε αφησει λιγο παγκο να συνελθεις 
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #6486 on: November 22, 2010, 18:00:36 »
καλά εγώ δεν περιμένω από κανένα να ντραπεί για τίποτα,όταν μιλάμε για τον καλύτερο έλληνα επιθετικό....εδώ δεν ντραπηκε ολόκληρος λαός του ΠΑΟΚ που τον δέχτηκε πίσω και μάσησε και εφαγε προλογο...δεν θα μασήσει ο χάβος....και θα  το παιξει ηρωας....και μετα σε μια μερα θα τον κανουν τα τσακαλια και μαλακα και ασχετο...και θα τρεχει ξανα στα χωρια να κανει τον προπονητη.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

opws_mathame

• Guest
« Reply #6487 on: November 22, 2010, 18:01:25 »
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ???? ωπα αδερφε χωρις παρεξηγηση αλλα ειπες απαγορευμενη λεξη.2010 ειμαστε δεν ειμαστε στο 80.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #6488 on: November 22, 2010, 19:48:26 »
Παιδιά συγνώμη, μια (αφελής ίσως) απορία:
Αυτό το ποστ είναι ειρωνικό, ή υπάρχουν πράγματι ΠΑΟΚτσήδες που το βλέπουν έτσι το θέμα?
Κλασσικά, όλοι αμέσως βρήκατε το εξιλαστήριο θύμα, για όλα φταίει ο Σαλπιγγίδης... Μάλωσες με τη γκόμενα, δε σε πληρώνουν στη δουλειά, έχασες στο στοίχημα...; Φταίει ο Δημήτρης. Εσείς οι ίδιοι που τρώγατε τον παπά των δημοσιογράφων και του Γούμενου, προσπαθείτε τώρα να βλάψετε τη μεγαλύτερη επένδυση που έκανε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία  10 χρόνια, αδιαφορώντας για τις θυσίες που έκανε ο Σάλπι προκειμένου να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει, στην ομάδα που λατρεύει από πιτσιρίκος... Λες και δεν μπορούσε να παίρνει καμιά 5 μύρια το χρόνο στη Μπουντεσλίγκα!!!

Οι ίδιοι μια ζωή, επιμένουν να κρατούν τον ΠΑΟΚ πίσω στο σκοτεινό και άραχλο παρελθόν που με τόσο κόπο αφήσαμε πίσω, μετά από τους αγώνες πόσων χιλιάδων ΠΑΟΚτσήδων που καρπώθηκαν μονάχα οι 1000-2000 θολωμένων απ'τη ρετσίνα (αν όχι τίποτα άλλο, ενέσιμο..................). Και επειδή ο ΠΑΟΚτσής ήταν ανέκαθεν άμπαλος, αδυνατεί με το μικρό του μυαλουδάκι να αντιληφθεί την πολύπλευρη προσφορά αυτού του παιδιού στον ΠΑΟΚ. Αδιαφορεί για το εμπορικό σκέλος και τα αναρίθμητα έσοδα από τις πωλήσεις φανελών με το όνομά του, αδιαφορεί για το κύρος που προσδίδει διεθνώς στον ΠΑΟΚ με τη διαρκή του παρουσία στην Εθνική Ελλάδος (να θυμίσω ότι αυτή η εθνική πριν από 6 χρόνια έκανε την Ευρώπη να υποκλίνεται),ξεχνάει ότι γύρισε συνειδητά την πλάτη στα χρήματα, τα μεγαλεία και την αίγλη των Αθηνών και του βάζελου για να τρώει τα μούτρα του στο σάπιο χορτάρι του ερείπιου που εξακολουθείτε ορισμένοι να αποκαλείτε "ναό"...

Σταματήστε να παίζετε άλλο το παιχνίδι των δημοσιογράφων, σε κάτι τέτοια θα πατήσουν οι εχθροί του ΠΑΟΚ για να χαλάσει η συμφωνία με τους Άραβες επενδυτές! Λέτε να είναι τόσο ανόητοι, ώστε να επενδύσουν τα εκατομμύρια των πετροδόλλαρων τους σε μια ομάδα ο κόσμος της οποίας απαξιώνει το σημαντικότερο περιουσιακό της στοιχείο, και ταυτόχρονα τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της;

Εσείς μίζεροι και μικρόψυχοι φταίτε για την αγωνιστική του αφλογιστία, κανείς άλλος! Παρατήστε την ομάδα και την Τούμπα όπως κάνατε πριν μερικά χρόνια που είχαμε απομείνει 1000-2000 γραφικοί αγωνιστές μήπως και ορθοποδήσουμε και πάλι!

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!!!!!!!

mitsos_g4

• Guest
« Reply #6489 on: November 22, 2010, 20:07:05 »
Τα χρηματα που σου δινει ο συλλογος ΔΕΝ ειναι απο τους σκυλοπνιχτες του πατερα, ουτε απο τα διυλιστηρια του βαρδινιογιαννη.Δεν ειναι απο τις κρατικες χορηγιες ΔΕΝ ειναι απο ξεπλυμα χρηματος υπερτιμολογημενων φαρμακων των αδερφων νανων.Ειναι λεφτα μεροκαματιαρηδων με ενα παθος και μια αγαπη μοναδικη.Απο μια ουσια μαγικη.Αν δεν το καταλαβαινεις ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!!! Περιμενω να δω ποτε θα λιωσεις για την φανελα και το υστερημα του κοσμου μας. Ποτε θα σε δω να σερνεσαι στο γηπεδο απο κλωτσια αντιπαλου εχοντας κερδισει ομως καποιο σεβασμο. Αν συνεχισεις να εισαι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ  να πας να γαμηθεις. ΕΔΩ ΜΑΛΑΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ.ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ :cwm23: :cwm23:

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #6490 on: November 22, 2010, 21:10:00 »

Ι ΒΕLIEVE IN JIMMYS SALPI!!!

Σκατά στα μούτρα των πολέμιων του μελλοντικού μας αρχηγού και προέδρου. Ο αδριάντας έξω απ' την Τούμπα (ελπίζω μέχρι τότε να έχουμε φύγει απ' το... ντάμι για Πυλαία ή Καρατάσσου) είναι κοντά.

Όταν θα αρχίσει να τα παστελώνει να δω τι θα λέτε. Εξάλλου άμα θέλατε 20+ γκολ και εύκολο σκοράρισμα ας τα χώνατε εσείς οι χοσάδες σε μετοχές και διαρκείας (σε ρετσίνες και... ενέσιμα μια χαρά τα χώνετε, τσαμπατζήδες) να πάρουμε τον Όλιτς ή τον Καζάνο.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #6491 on: November 22, 2010, 21:26:51 »
επιτέλους ρε φίλε, μία αγνή φωνή! Το φάγατε το παιδί....

Όχι μόνο ανδριάντας αλλά και άγαλμα στην είσοδο της πόλης αξίζει αυτό το αετόπουλο που γύρισε στην ομάδα της καρδιάς του και όχι φυσικά όπως λένε κάποιοι λασπολόγοι για την καρδιά μιας γυναίκας.

Καλύτερε έλληνα επιθετικέ(όχι ρε κακεντρεχείς δεν είναι ανέκδοτο) μέχρι και στον θάνατο θα είμαι μαζί σου, ψόφα εσύ  αν δεν πιστεύεις και θα το δεις....

opws_mathame

• Guest
« Reply #6492 on: November 22, 2010, 21:56:43 »
αυτος τη δουλεια του κανει(η μαλλον δε κανει) δεν αξιζει να ασχολουμαστε περισσοτερο μαζι του.οι νυφιτσες που τον φερανε ειναι το μεγαλυτερο προβλημα

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #6493 on: November 22, 2010, 22:09:43 »
Η κατάντια του οπαδικού και συνδεσμιακού μας κινήματος ( εξαιρώ μόνο τη στάση του Ευόσμου και του Πανελληνίου )   φταίει που επέτρεψαν την επιστροφή του . Δεν υπάρχει καμία νυφίτσα φίλε αυτή τη στιγμή στη διοίκηση τον Ζαγοράκη έχεις . Αντί να κράζουμε τον Ζαγοράκη μόνο ας αναλογιστούμε και τις δικές μας ευθύνες στο συγκεκριμένο ζήτημα . Αν οι αντίθετοι Σ.Φ. , γιατί υπήρχαν και Σ.Φ. που η πλειοψηφία των μελών δεν ήταν αντίθετοι όπως ο δικός μου , είχαν καθαρή στάση τίποτα δεν θα συνέβαινε . Είχα πει ότι δεν θα ξαναγράψω για το νάνο αλλά θέλω να πω ότι όσοι ήσασταν υπέρ και τον κράζετε για την αγωνιστική του απόδοση τώρα είστε μεγαλύτερες ρόμπες και από τον ίδιο το Σαλπιγγίδη .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #6494 on: November 22, 2010, 22:15:20 »
ποια ειτανε η σταση δηλαδη του ευοσμου και του πανελληνιου?

ive4

• Guest
« Reply #6495 on: November 22, 2010, 22:27:09 »
ώρες ώρες θέλω να ζω στον ψεύτικο κόσμο που φτιάχνουν οι δημοσιογράφοι.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #6496 on: November 23, 2010, 00:17:30 »
Κλασσικά, όλοι αμέσως βρήκατε το εξιλαστήριο θύμα, για όλα φταίει ο Σαλπιγγίδης... Μάλωσες με τη γκόμενα, δε σε πληρώνουν στη δουλειά, έχασες στο στοίχημα...; Φταίει ο Δημήτρης. Εσείς οι ίδιοι που τρώγατε τον παπά των δημοσιογράφων και του Γούμενου, προσπαθείτε τώρα να βλάψετε τη μεγαλύτερη επένδυση που έκανε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία  10 χρόνια, αδιαφορώντας για τις θυσίες που έκανε ο Σάλπι προκειμένου να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει, στην ομάδα που λατρεύει από πιτσιρίκος... Λες και δεν μπορούσε να παίρνει καμιά 5 μύρια το χρόνο στη Μπουντεσλίγκα!!!

Οι ίδιοι μια ζωή, επιμένουν να κρατούν τον ΠΑΟΚ πίσω στο σκοτεινό και άραχλο παρελθόν που με τόσο κόπο αφήσαμε πίσω, μετά από τους αγώνες πόσων χιλιάδων ΠΑΟΚτσήδων που καρπώθηκαν μονάχα οι 1000-2000 θολωμένων απ'τη ρετσίνα (αν όχι τίποτα άλλο, ενέσιμο..................). Και επειδή ο ΠΑΟΚτσής ήταν ανέκαθεν άμπαλος, αδυνατεί με το μικρό του μυαλουδάκι να αντιληφθεί την πολύπλευρη προσφορά αυτού του παιδιού στον ΠΑΟΚ. Αδιαφορεί για το εμπορικό σκέλος και τα αναρίθμητα έσοδα από τις πωλήσεις φανελών με το όνομά του, αδιαφορεί για το κύρος που προσδίδει διεθνώς στον ΠΑΟΚ με τη διαρκή του παρουσία στην Εθνική Ελλάδος (να θυμίσω ότι αυτή η εθνική πριν από 6 χρόνια έκανε την Ευρώπη να υποκλίνεται),ξεχνάει ότι γύρισε συνειδητά την πλάτη στα χρήματα, τα μεγαλεία και την αίγλη των Αθηνών και του βάζελου για να τρώει τα μούτρα του στο σάπιο χορτάρι του ερείπιου που εξακολουθείτε ορισμένοι να αποκαλείτε "ναό"...

Σταματήστε να παίζετε άλλο το παιχνίδι των δημοσιογράφων, σε κάτι τέτοια θα πατήσουν οι εχθροί του ΠΑΟΚ για να χαλάσει η συμφωνία με τους Άραβες επενδυτές! Λέτε να είναι τόσο ανόητοι, ώστε να επενδύσουν τα εκατομμύρια των πετροδόλλαρων τους σε μια ομάδα ο κόσμος της οποίας απαξιώνει το σημαντικότερο περιουσιακό της στοιχείο, και ταυτόχρονα τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της;

Εσείς μίζεροι και μικρόψυχοι φταίτε για την αγωνιστική του αφλογιστία, κανείς άλλος! Παρατήστε την ομάδα και την Τούμπα όπως κάνατε πριν μερικά χρόνια που είχαμε απομείνει 1000-2000 γραφικοί αγωνιστές μήπως και ορθοποδήσουμε και πάλι!

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!!!!!!!
Μνημειώδες.

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #6497 on: November 23, 2010, 02:02:12 »
Η κατάντια του οπαδικού και συνδεσμιακού μας κινήματος (εξαιρώ μόνο τη στάση του Ευόσμου και του Πανελληνίου )φταίει που επέτρεψαν την επιστροφή του.

εδώ κάνεις μικρό λάθος αδερφέ αλλά δεν είναι της ώρας.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #6498 on: November 23, 2010, 10:09:32 »
Eπειδή δεν αντιλαμβάνομαι τι θέλετε να πείτε, μπορείτε να εξηγήσετε τι προσάπτετε στο ποστ του αδερφού obelus? Οτι εξαιρεί τους συγκεκριμένους σ.φ. ή οτι εξαιρεί ΜΟΝΟ αυτούς?

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #6499 on: November 23, 2010, 11:17:26 »
Παιδιά συγνώμη, μια (αφελής ίσως) απορία:
Αυτό το ποστ είναι ειρωνικό, ή υπάρχουν πράγματι ΠΑΟΚτσήδες που το βλέπουν έτσι το θέμα?
Κλασσικά, όλοι αμέσως βρήκατε το εξιλαστήριο θύμα, για όλα φταίει ο Σαλπιγγίδης... Μάλωσες με τη γκόμενα, δε σε πληρώνουν στη δουλειά, έχασες στο στοίχημα...; Φταίει ο Δημήτρης. Εσείς οι ίδιοι που τρώγατε τον παπά των δημοσιογράφων και του Γούμενου, προσπαθείτε τώρα να βλάψετε τη μεγαλύτερη επένδυση που έκανε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία  10 χρόνια, αδιαφορώντας για τις θυσίες που έκανε ο Σάλπι προκειμένου να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει, στην ομάδα που λατρεύει από πιτσιρίκος... Λες και δεν μπορούσε να παίρνει καμιά 5 μύρια το χρόνο στη Μπουντεσλίγκα!!!

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Φυσικά και είναι ειρωνικό ρε αδερφέ! Πρέπει να είναι κάποιος πολύ φελός ή να μην καταλαβαίνει τι εστί ΠΑΟΚ για να εκφέρει στα σοβαρά τέτοια άποψη!!! (Καμία μομφή για κανέναν από τους δυο σας φυσικά... Για να μην παρεξηγηθώ...)
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ