Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 501609 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #6420 on: November 13, 2010, 22:39:00 »
Κάποιοι όμως πιστεύω ότι θα στεναχωρηθούν αν το βάλει ο κοντός.

Εγώ πάλι δεν πιστεύω, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι κάποιοι στενοχωριούνται όχι επειδή δεν σκοράρει ο ΠΑΟΚ, αλλά επειδή δεν σκοράρει το πουτανόσπερμα.
Τα ίδια λεφτά παίρνει στο κάτω κάτω ο Μουσλίμοβιτς, ή την ίδια ώρα συμμετοχής;
Άντε γαμώ το σπίτι σου μου βγαλες την ψυχή πάλι σήμερα εσύ κι ο μπινές ο συμβάζελος σου ο κάκος, που κακό ψόφο να'χει

apostolos

• Guest
« Reply #6421 on: November 13, 2010, 22:41:14 »
Αθηναίος δεν είναι μονο το ότι δεν παίζει καλά και παρόλα αυτά είναι βασικός κλπ. Είναι το όλο σκηνικό πως έχει στηθεί. Ναι κι ο Μούσλι μας έχει εξοργίσει άπειρες φορες, αλλα δεν υπάρχουν κάθε μέρα πρωτοσέλιδα για τον "killer" μούσλι, ούτε blog του έδωσε κανεις, ούτε τον γλύφουν από το πρωί μέχρι το βραδυ. Ούτε μας τον παρουσιάζουν ως Ιμπραχίμοβιτς. Και στο κάτω κάτω και πάγκο τρώει και έχει βάλει και κάποια goal τα οποια λίγα μεν, υπερπολύτιμα δε... Ο άλλος από που κι ως που? 4 μήνες στην ομάδα, όλη η ενδεκάδα ανακατεμένη για να χωράει, παίζει πλαγια δεν μπορεί, παίζει στην περιοχή δεν μπορεί, 800 παίρνει και τον έχουν κάνει αλλαγή μια φορα μονο, ο Χάβος με τη Villarreal στην Τούμπα. Νισάφι, εμ τον πληρώνουμε, εμ πρέπει να τον τρώμε και στη μάπα.

Κι εγώ Αθηναίος προσωπικά τον κρίνω αποκλειστικά σαν συμβόλαιο και προσφορα. Το θέμα προδότης κλπ δεν με απασχολεί. Δεν υπάρχει καμια προκατάληψη. Το γλείψιμο με ενοχλεί και η απόδοση.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #6422 on: November 13, 2010, 22:46:11 »

Εγώ πάλι δεν πιστεύω, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι κάποιοι στενοχωριούνται όχι επειδή δεν σκοράρει ο ΠΑΟΚ, αλλά επειδή δεν σκοράρει το πουτανόσπερμα.
Τα ίδια λεφτά παίρνει στο κάτω κάτω ο Μουσλίμοβιτς, ή την ίδια ώρα συμμετοχής;

[/quote]

Και οι 2 αυτές πλευρές είναι ανάξιες λόγου! Απόστολε συμφωνώ μαζί σου απόλυτα. Αν και βέβαια θυμάμαι άπειρες συνεντέυξεις στα σπορ του Μουσλίμοβιτσ. Έχω πρωτοσέλιδο που λεει "Η Ίντερ έχει τον Ιμπραίμοβιτσ και ο ΠΑΟΚ τον Μουσλίμοβιτσ" Τέλος πάντων. Αβάντα έχουν κάνει σε όλους. ΜΕ αφήνει αδιάφορο. Δε διαβάζω τις φυλλάδες αυτές. Και ούτε τρώω κουτόχορτο. Εγώ λέω. "Είναι παίκτης μας και άρα τον στηρίζω" καμία λατρεία στο πρόσωπο του καμία αβάντα. ΜΕ νοιάζει μόνο η ομάδα να κερδίζει

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #6423 on: November 13, 2010, 23:08:23 »
ψόφα να ησυχάσουμε....

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #6424 on: November 14, 2010, 21:45:52 »
Είσαι πλέον εκτός από άμπαλος και προκλητικός! Το έχω ξαναγράψει αλλά θα το ξαναπώ. Όταν χάνουμε την μπάλα ρε μουνάρα, τρέχουμε μπας και την ξαναπάρουμε και δεν περπατάμε!

Επίσης, όταν παίζουμε, ΔΕΝ κοιτάμε τον ουρανό. Μ έβγαλες ρε μπαστάρδι από τα ρούχα μου όταν πέρασε η μπάλα από δίπλα σου και δεν την είδες επειδή κοιτούσες αλλού!

Σύνελθε πριν είναι αργά.  Η υπομονή έχει και τα όρια της.

** Δεν θα πω πως ήμασταν καλύτεροι μπροστά όταν μπήκε ο Ζλάνταν γιατί θα με πείτε και κομπλεξικό. . .    8)
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #6425 on: November 14, 2010, 21:51:58 »
μπαίνω σε σάιτ, διαβάζω εφημερίδες και όλα λένε ότι ήταν καλός και δημιούργησε προβλήματα στην αεκ και άνοιγε διαδρόμους!!!
Ρε μπάσταρδοι αρδ, φίλοι κολλητοί συνέταιτοι και ότι άλλη σχέση έχετε με τον κοντοπούτανο, δεν χρειάζεται να γράφετε τέτοιες παπαριές. Θεό τον έχουμε εδώ τον "δεν γύρισα για μια γυναίκα", δεν χρειάζεται.... εκτός αν εσείς που είστε πιο έξυπνοι από εμάς τα πρόβατα, βλέπετε το μέλλον και βλέπετε το ξύλο να έρχεται αν συνεχίζει έτσι ο βετεράνος του βάζελου.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #6426 on: November 14, 2010, 22:03:07 »
Αν εχεις λιγη τσιπα, βγες μονος σου στον παγκο.

apostolos

• Guest
« Reply #6427 on: November 14, 2010, 22:30:24 »
Όχι ρε ο άνθρωπος όχι απλά είναι στο απυρόβλητο, αλλά πάνε να μας βγάλουν τρελούς δηλαδή, από το πουθενά αφιερώματα, άρθρα.. Δηλαδή λες άμα έπαιζε και καλά τι θα γινότανε? Τι θα γράφατε ρε μουνιά? Κι οσο σέρνεται, πιο πολλά αφιερώματα συνεντεύξεις κλπ. Πόσα τους δίνεις ρε καραγκιόζη δημοσιοσχετίστα?
Χάβο αν τον πιστεύεις πραγματικά και έχεις λόγους να τον κρατάς στην ενδεκάδα κράτα τον, τι να σου πω, αλλά αν δεν.... μην τον βάζεις επειδή δέχεσαι πιέσεις, από ΜΜΕ, διοίκηση, δεν ξέρω κλπ. Κάνε αυτό που νομίζεις και χαμένος δεν θα βγεις. Αρκετά τον ανεχτήκαμε.... Με αυτά τα μούτρα τα κλαμμένα, γεμάτος ενοχές, χεσμένος... Ούστ ρε! Αν είχες άντερα θα είχες έρθει πίσω χωρίς σπρωξίματα και θα έβγαινες και θα λεγες κύριοι έσφαλα, δεν ξηγήθηκα σωστά, σας επιστρέφω κι αυτά που σας πήρα, θέλω πολύ να ξαναπαίξω, να επανορθώσω κλπ και ο κόσμος θα σε συγχωρούσε ρε γελοίε, αλλά εσύ προτίμησες να έρθεις καβάλα στο άλογο, να μην απολογηθείς καν, επέλεξες την πλάγια οδό, δηλαδή την αβάντα από τους λιγδιάρδες γλύφτες σου και να τα αποτελέσματα. Δεν πέρασες από το καθαρτήριο που έπρεπε, φοβήθηκες και νόμιζες πως θα την βγάλεις λάδι ρε λίγε, αλλά να τώρα που τη φέρνεις την ενοχή μέσα σου. Παίζεις σαν χέστης και το ξέρεις, και εκατό συνεντεύξεις να δώσεις για να καθαρίσεις δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Γιατί για αυτό τις δίνεις. Για να ακούς εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου να λέει "για το μεγαλείο αυτής της ομάδος, και την ευτυχία που νιώθεις κλπ." μπας και πειστείς εσύ ο ίδιος.... Συνεχίζεις δια της πλαγίας τιποτένιε....Απειροελάχιστε φοβιτσιάρη....

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #6428 on: November 14, 2010, 22:36:12 »
όχι και σύγκρισης με τον Zladan.
χωρίς τον Zladan το mats θα το χάναμε ίσος κιόλας. στο φάουλ του leonardo στα τελευταία λεπτά --> απόκριση κρέσιτς στο κέντρο της άμυνας --> διώχνει ο Μούσλι.

θα μου πείτε δεν είναι η θέση του αλλα σε τέτοια φάση μπαίνει αλλαγή και βοηθάει σημαντικά. ο κοντός πεζή δ
εν πεζή το ίδιο πράγμα είναι
PAOK PANO APO OLLA

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #6429 on: November 14, 2010, 23:33:05 »
ειναι βαριά η καταρα του ΠΑΟΚΤΣΗ κοντε.

ive4

• Guest
« Reply #6430 on: November 15, 2010, 00:51:25 »
Κερδίζουμε κάτι με τον να τον βρίζουμε συνέχεια σε ένα φόρουμ ;

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #6431 on: November 15, 2010, 01:37:48 »
το μονο κερδος φιλε perseas4 ειναι οτι μας φευγει λιγο η καουρα που κραταμε και οταν παμε γηπεδο ισως να μπορεσουμε να συγκρατηθουμε λιγο περισσοτερο με αυτα που βλεπουμε απο τον +20 goal!!!

παρολα αυτα εχω να πω οτι εκτος απο 2 καταπληκτικα σουτ που εκανε χτες  κερδισε και 2 κορνερ!!!!
αφου σε λεω μας εχει ανεβασει 8 ταχυτητες στην επιθεση,με τετοια στατιστικα..............!

Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #6432 on: November 15, 2010, 02:04:29 »
δύο κόρνερ κέρδισε; Παραλίγο. Στα τρία κόρνερ πέναλντι...

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #6433 on: November 15, 2010, 03:55:52 »
ΙΔΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #6434 on: November 15, 2010, 08:47:43 »

ποντικοκούραδο ,
είσαι ΜΟΝΟ για τα εξώφυλλα από Τρίτη έως Παρασκευή, γιατί ΣΚ .... δεν ....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #6435 on: November 21, 2010, 21:19:16 »
με το που ειδα το τετ α τετ που δεν τελειωσες αμεσως θυμιθηκα το σαλμον...

ιδια φαση... ιδιο γηπεδο... ιδιο τερμα....

πεναλτι και αποβολη που δε δοθηκε αλλα και...

ανικανοτητα για σκοραρισμα...

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #6436 on: November 21, 2010, 21:24:50 »
αδεία. όλοι έσεις τα βλήτα που φάγατε τον παπά για τον καλύτερο ελληνα επιθετικό, πόσο μαλάκες νιώθετε τώρα?
εκτός κι αν περιμένετε τον κόλκα για να σας πει τι να νιωσετε
αντε γαμήσου και συ ρε λιγοψυχε

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #6437 on: November 21, 2010, 21:29:36 »
koυράδας
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline simon

• Αποστολή
  • **
« Reply #6438 on: November 21, 2010, 21:38:57 »
Δεν έχω όρεξη ούτε να σε βρίσω. Απλά είσαι η ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ της ομάδας.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #6439 on: November 21, 2010, 21:45:28 »
Δε γινεται ρε πουστη μου να βγαλουμε βρωμα οτι πινεις καθε βραδι και να σε διωξουμε σαν το γκοβού?

Να παρουμε κανα σφ της προκοπης? Το πρωτο που φαγαμε δεν το εβαζες ουτε με τη δεκατη
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα