Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 501626 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #6160 on: September 12, 2010, 01:20:50 »
Το καλό που σε θέλω,ξεκίνα να σκοράρεις γιατί προβλέπω να εξυμνώ τον καραφλό προθυπουργό της επίθεσης μετά απο 2-3 μήνες αν συνεχίσεις έτσι.
Μερικοί βάλτε υπογραφή ,είμαι κομπλεξικός να τελειώνουμε.έχει καταντήσει βαρετή αυτή η ιστορία.Ό,τι και να γίνει θα τον μπινελικώνουνε.

Πάντε στη ΠΑΕ και κράξτε.(ναι ναι είναι τόσο χειροπιαστό επιχείρημα όσο το πάρτε τα όπλα και πάντε να πάρετε την πόλη άμα δε γουστάρετε τους Τούρκους).

υγ.Με την πορεία τι έγινε;

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #6161 on: September 12, 2010, 01:55:47 »
Αν σου πετάξω κι'εγώ δηλαδή κανά παπούτσι άδικο θα'χω?

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
« Reply #6162 on: September 12, 2010, 01:59:29 »
To κοκομπλόκο που έχει πλεόν είναι ολοφάνερο......

κατάρα εχει.....
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #6163 on: September 12, 2010, 02:06:18 »
Κανονικο γκολ του ακυρωσαν σημερα.. εγω δεν ειδα κανενα οφσαιντ οσες μαλακιες και αν λενε οι βλακες του νοβα που μου δειχνουν replay με καμερα στημενη στου διαολου την μανα.. οχι πως λεει κατι αυτο για τον κοντο τραγικος οπως και οι υπολοιποι 11 απο τους 13 συμπαιχτες του πλην Γκαρσια Κρεσιτς.

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #6164 on: September 12, 2010, 02:51:11 »
συμφωνω κ εγω οτι το γκολ ειναι καθαρο..η καμερα ξεγελαει επειδη δεν ειναι στην ευθεια.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #6165 on: September 12, 2010, 11:25:13 »
κοιτα να παιξεις λιγη μπαλα ρε τσογλανε που παιρνεις 1 μυριο το χρονο και ασε τα Blog και τις μαλακιες που γραφεις πρωι πρωι στα σαιτ των κολλητων σου αρδ...αντε βλακα που την ειδες και ντιβα...εδω δεν ειναι βαζελος ρε τσογλανι....ελπιζω να εισαι χαρουμενος ομως αφου η ομαδα της καρδιας σου εβγαλε διπλο μεσα στην σκουληκοφωλια χθες....αντε μαλακισμενο,αμπαλε....

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #6166 on: September 12, 2010, 11:47:21 »
"Óôá Ýîé ðñþôá ðáé÷íßäéá, Ý÷ù ÷Üóåé 5-6 åõêáéñßåò, óôéò ïðïßåò èá Ýðñåðå íá Ý÷ù ðåôý÷åé ôïõëÜ÷éóôï 2-3 ãêïë. Åßíáé êÜôé ðïõ ìå ðñïâëçìáôßæåé, áëëÜ åßìáé óßãïõñïò üôé èá Ýñèåé… Ìå êõíçãÜåé ìéá áôõ÷ßá… Ó´ áõôÝò ôéò öÜóåéò ðïëëÜ ðáßæïõí ñüëï, Üëëïôå ç êáêÞ åêôÝëåóç, Üëëïôå ç êáëÞ áíôßäñáóç ôïõ ôåñìáôïöýëáêá… ÅðåéäÞ ôï ãêïë åßíáé êáé èÝìá ôý÷çò, åý÷ïìáé óôá åðüìåíá ðáé÷íßäéá íá Ý÷ù ëßãï ðáñáðÜíù ôý÷ç êáé íá óêïñÜñù."
Áóôï äéÜïëï áñ÷ßäé, ðïõ åßóáé êáé Üôõ÷ïò, êáñáãêéüæç. Ìáò Ýâãáëåò ôçí øõ÷Þ ðÜëé ÷ôåò, ðáßæåéò ìå ôá íåýñá ìáò, ìïõ ÷Üëáóåò üëï ôï ìáôò å÷ôÝò áðü ôï 11'.
ÁÍÔÅ ÃÁÌÇÓÏÕ ÌÅ ÔÏÍ ÃÏÕÌÅÍÏ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #6167 on: September 12, 2010, 11:49:21 »
ναι ναι....μεγάλη ατυχία....

χτές στο καφενείο ένας 75άρης παππούς φώναζε .... "κρέμασε τον κρέμασε τον" ......
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #6168 on: September 12, 2010, 12:20:45 »
κακα τα ψεματα....αν αυτα που εχει χασει μεχρι στιγμης φετος τα εχανε ο μουσλι μαλλον θα τον ειχαμε διωξει ηδη η θα ειχε φαει ξυλο.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #6169 on: September 12, 2010, 12:26:17 »
Προσπαθώ συστηματικά να μην ασχολουμαι αγωνιστικά με τον κύριο αυτόν, αλλά μετά απ όσα είδα και χθες, όσοι αρέσκονται να παρατηρούν πως απλώνεται η επίθεσή μας, ελπίζω να κατάλαβαν πόσο κακό κάνει ο "κύριος" σ αυτή και πόσο μονοδιάστατα παίζουμε....

Επίσης τα φαινόμενα συμπεριφοράς αλογοτροφής συνεχίζονται. Βαριέμαι να γυρίσω για να μη βγω offside , πέφτω με τον αέρα, έρχομαι να πανηγυρίσω το offside γκολ κρατώντας τον αετό. Απ την άλλη πλευρα έλα μουνόσκυλο την επόμενη να πανηγυρισεις, να δεις φλόκο που σε φυλάμε...

JamaicaN

• Guest
« Reply #6170 on: September 12, 2010, 13:05:50 »
το σιγουρα γκολ ρε :lol:

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #6171 on: September 12, 2010, 13:57:38 »
Μηχανη των γκολ αυτον για κατι τετοια ματσακια δεν τον πηραμε? να μας κανει γκολ με μιση φαση?παραλιγο να μας στερησει μια προκριση αξιας 5 εκ. και ηδη μετραμε τα αχαστα που εχει χασει τι να το κανω αν μου βαλει 20 γκολ οταν θα ειμαστε αδιαφοροι και αυτα για τις ασσιστ  ειναι να χαμε να λεγαμε

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #6172 on: September 12, 2010, 14:22:52 »
για μπαλα δεν εισαι...ουτε για στιβο που ησουν δεν εισαι πλεον...

τη αλλο θα δουμε...την ειδε και ο αμπαλος και βαρυνε...
υ.γ ο τελευταίος ο κοντός με τα κόκκινα πρέπει να είναι

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #6173 on: September 12, 2010, 15:42:11 »
τον κοντό τον γράφω πλέον στα αρχίδια μου, είναι σαν να μην υπάρχει.κάποια στιγμή θα φύγει όπως κ να χει.

όλοι εσείς όμως που χτες φωνάζατε σάλπι μου , ψυχάρα μου κτλ και μιλάγατε λες και είναι πραγματικός σας αδερφός , είστε οι ίδιοι που με βαριά καρδιά βάζατε το χέρι στην τσέπη πριν το ματς για να βγάλετε 10 λεπτά να δώσετε για τα αδέρφια σας που σαπίζουν στο κελί.

ντρέπομαι πραγματικά που βρίσκομαι αναμεσα σας στην εξέδρα.

οφ τοπικ αλλα τι να κανεις που ολα κατα καποιο τροπο τυχαινει να συνδεονται..

ΑΔΕΡΦΙΑ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΡΕ!

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #6174 on: September 12, 2010, 19:43:58 »
όσοι αρέσκονται να παρατηρούν πως απλώνεται η επίθεσή μας, ελπίζω να κατάλαβαν πόσο κακό κάνει ο "κύριος" σ αυτή και πόσο μονοδιάστατα παίζουμε....

αυτα. μουσλι γυρνα γινε καλα σε παρακαλω.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #6175 on: September 12, 2010, 20:01:39 »
εγω βλεπω να ξεμπουκωνει στα επομενα ματς....αντε γιατι τα χρειαζομαστε τα γκολακια του....!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #6176 on: September 12, 2010, 21:25:02 »
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #6177 on: September 12, 2010, 23:10:00 »
Α ρε μαλακισμένο κοντέ, ΜΟΝΟΙ ΠΡΩΤΟΙ θα ήμασταν σήμερα...Πάλι μπακαλική φέτος, πόντο-πόντο, κυριακή-κυριακή. Αλλά είναι και η ατυχία που σε κυνηγάει με το σκοράρισμα, όπως είπες. Και είσαι και γρήγορος και δεν μπορεί να σε πιάσει. Και το κυνηγητό συνεχίζεται. Συνέχισε έτσι, και βλέπω να σε κυνηγάνε εξαγριωμένα πλήθη αντί για την ατυχία

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #6179 on: September 12, 2010, 23:40:50 »
............
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ