o kathenas exei apospi k milaei re!imarton,den kanei kako na pei kapoios thn apopsi tou sto forum!afou to paidi den kanei gia na varaei faoul,den xreiazetai na eisai proponitis gia na to katalaveis!paixtaras einai kai exei poli mellon,alla thelei douleia akoma.ta faul prepei na ta varaei kapoios texnitis pou den uparxei ston paok auth th stigmh ektos apo ton vangeli kai theodoridi.
Egw nomizw oti den uparxei enas keratas ston PAOK pou na 3erei na baraei foul kai corner. OYTE ENAS
Idiws ta corner kai ta foul apo to plai einai kati to apisteuto. H mpala phgainei sta 2.429 metra kai meta katebainei. Kerdizoume ena karo sthmenes faseis kai DEN mporoume na skoraroume!
Duo einai oi luseis:
1) Karagiwrgh diale3e 2-3 paixtes kai 3eskisetous sthn proponhsh sout, foul, corner. Ti skata, epaggelmaties podosfairistes eiste to kerato mou! Auth einai h douleia sas. Ka8iste meta thn proponhsh kai kante sout. Balte kamia kaseta kanenos agwna kai deite pws barane oi swstoi podosfairistes. Ante giati arketh upomonh kaname
2) Agoraste ena paixth pou na exei tis swstes prodiagrafes

(kalo anekdoto!!!)
Apo ekei kai pera prepei na sumfiliw8oume me thn idea oti autous tous paixtes exoume.
An empaine to penalty kai elhge me nikh to paixnidi 8a ta legate auta pou lete twra?
Kai se osous den aresei o Salpiggidhs, tote na mhn gkrinia3ei an poulh8ei kapote...
Ta idia eixame me ton Zhsh, me ton Zagorakh kai me olous...
As epikentre8oume stous AXRHSTOYS pou dioikoune th omada mas kai as afhsoume tous paixtes.
vevea theloume termatofilaka den ginete na pezis me tochu (1,70m)
pou einai kai:
gkomenos tis ... pout... tis grammateas
axristos , kai aparadektos san xaraktiras , kai tosa xronia den exei tin tsipa na sikothei na fygei meta to prosonymio "toroufoglou" POY OLI I ELLADA TOY XLEYAZEI
Kala plaka me kanete? Toses agwnistikes autos den exei swsei thn omada kai phrame tis nikes?
Kai poios na mpei sth 8esh tou re paidia?
8eloume epeigontws termatofulaka. auto einai gegonos. as paroune kanena italo pitsirika (mia kai exoune kalh paradosh oi italoi) kai as ton afhsoune na psh8ei. Perissoteres malakies apo toxou, mixopoulo, pourliotopoulo, maintano klp DEN 8a kanei!
Na fugei h xolera kai o karkinos apo thn proedria kai ola 8a pane kala.
Egw exw papsei na asxoloumai me tous paiktes. Mou spane ta neura opote tous blepw, alla 8a tous upostw kai gia ta epomena xronia.
Auta pou den antexw omws einai:
H adiaforia kai h ellepsh pa8ous!
Ston PAOK paizete, wfeilete na idrwnete thn fanela.
TELOS