Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 502605 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline toy

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5740 on: July 31, 2010, 06:05:56 »
homo τα πραγματα ειναι απλα θελετε να γινει το site ο νεος ηλεκτρονικος ''ΠΑΟΚΤΣΗΣ'' ? ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
μιληστε ανοιχτα και αντρικια ή θελετε και το κανουμε ολοι μαζι ή μενει το site στον πατο και ψαχνομαστε για κατι αλλο νεο
σεβαστειτε την ιστορια του world και ολους τους κοπους που κανατε και εσεις και αλλοι τοσα χρονια για το site
οσο για το τιτλο του τοπικ ξεφτιλιζεστε με αυτο που κανατε και τιποτα παραπανω

Για τα προηγούμενα ποστ καλύφθηκα με τις κόκκινες απαντήσεις του χομο

Ηλεκτρονικός ΠΑΟΚτσης ε? ναι γιατί όχι αλλά με πορδές δε βάφεις αυγά...

Γιατί να μη ξεφτιλιζόμαστε αφού είμαστε τσιράκια του ζαγοράκη βγάζουμε και μεροκάματο τι άλλο θα κάναμε...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #5741 on: July 31, 2010, 10:00:38 »
χομο ακριβως αυτο ηταν το φαουλ.

μονος σου το εγραψες.

ακολουθησατε την συνηθισμενη τυπικη διαδικασια αλλαγης ενος τοπικ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗ ΣΥΝΙΘΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΙΚ σε ενα φλεγων για ολο το σαιτ θεμα.

γιατην δουλεια και τον κοπο να στηθει το σαιτ και γνωριζω και σεβομαι.

το προβλημα το εγραψες εσυ ο ιδιος οτι ειναι η παρακμη και το αβανταζ παλι το εντοπισες οτι εχουμε φοβερα μελη.

ξερω και ξερεις ομως οτι ολα εδω γινοντε αργα γιαυτο μην κολατε παλι στις διαδικασιες θελει χρονο για να αναστραφει η κατασταση μην τον φαμε σε διαδικασιες.

και μην περιμενουμε τον 20χρονο να ερθει να μας χτυπησει την πορτα και να μας παρακαλεσει να αναλαβει ευθυνες και δουλεια....
πουθενα δεν γινεται αυτο. αλλα 10 χρονια ετσι θα μεινουμε.

εμεις η πιο καλα εσεις που εχετε την ευθυνη αλλα και τα κλειδια του σαιτ πρεπει να τον βρειτε να τον αξιολογησετε και να ΤΟΝ ΨΗΣΕΤΕ οτι αξιζει να δωσει τον χρονο του και πολλα περισσοτερα ακομα.

το μελλον ανηκει στους πιο νεους καλως η κακως. πιο συγκεκριμενος μπορω να γινω  απο κοντα η με πμ.

τοι ποιος ειπε για τσιρακια και ζαγορακη και μεροκαματο? ο ζαγορακης του σαιτ μονο σε πιτογυρα και κοκα κολα θα μπορουσε να σας πληρωσει  ;D
μην παρεξηγιομαστε χωρις λογο.  ;)

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #5742 on: July 31, 2010, 10:09:02 »
Προσωπικά δε μου άρεσε η αλλαγή του τίτλου. Ξέρω όμως ότι έγινε για να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα σχετικά με τον μαλάκα τον Σαλπιγγίδι.
Το σέβομαι και για αυτό δεν γκρίνιαξα.

Τη γνώμη την έχω πει, μας τον κουβαλήσανε, θα τον φάμε στη μάπα, τουλάχιστον ας βοηθήσει την ομάδα.

Εύχομαι σύντομα να μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ τόσο πολύ ώστε να μην χρειάζεται να κάνει τέτοιες κινήσεις για να γίνει ανταγωνιστικός αγωνιστικά. Εϋχομαι ο Σαλπιγγίδης να είναι η τελευταία κίνηση τέτοιου τύπου.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #5743 on: July 31, 2010, 11:35:48 »

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #5744 on: July 31, 2010, 13:25:07 »
αντε παλι ο Κουδας! 3.000.000 φορες εχουμε απαντησει σε αυτο το τοπικ για αυτην την συγκριση και ακομα καποιοι επιμενουν...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5745 on: July 31, 2010, 13:41:28 »
Παμε τωρα για Γ.Χ απο την αρχη...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #5746 on: July 31, 2010, 15:12:25 »
την εβαλα γιατι βλεπω οτι μετα απο το χι στο αμστερνταμ δεν ηξερα τι θα βρειτε να μαλωνετε και τελικα βρεθηκε ο τιτλος του τοπικ.ε αφου θα τα πειτε παλι απτην αρχη να βαλουμε και ολα τα στοιχεια απαντημενα και μη ετσι για να περναει η ωρα.σορρυ για την διακοπη της αναλυσης του κυπριακου, και του ολοκαυτωματος, μπορειτε να συνεχισετε.εχουμε καιρο ως την τεταρτη! ;D

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #5747 on: July 31, 2010, 16:30:53 »
Θα πω οτι ειπα και παραπανω σε εναν αλλον φιλο, αμα εχετε να προσφερετε κατι στην συζητηση ειτε υπερ ειτε κατα καντε το, αλλα μην κανετε χαβαλε σε οσους το βλεπουν σοβαρα!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5748 on: July 31, 2010, 17:28:17 »
Δεν μου το βγάζετε από το μυαλό ότι ο κόλκας τα γράφει σε ποντιακό στυλ.

Ο Δημήτρης "δεν ξεχνώ", ( στ αρχίδια του αν δεν ξεχνάτε), έγραψε.

Δεν τελειώσαμε
Γνωρίζαμε από την αρχή, ότι ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο και για όλες τις ελληνικές ομάδες, είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίζεις τέτοιες ομάδες, στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Είναι λογικό, τέλη Ιουλίου δεν είσαι ακόμη στην κατάσταση, που θέλεις και πρέπει να είσαι.

Ξεκινήσαμε λίγο άσχημα, ίσως υπερεκτιμήσαμε τον Άγιαξ, ίσως πάλι να υποτιμήσαμε τους εαυτούς μας. Σε τέτοια ματς θέλει λίγο περισσότερο ποδοσφαιρικό θράσος, γιατί οι αποστάσεις στο ποδόσφαιρο μίκρυναν πολύ και δεν υπάρχουν ανίκητες ομάδες.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν το είχαμε, είναι όμως μια νοοτροπία, που είμαι σίγουρος ότι θα αποκτήσουμε, γιατί η ομάδα τον έχει αυτόν τον χαρακτήρα και θα τον βγάλει σύντομα. Γενικότερα, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Αυτή τη στιγμή, δεν είμαστε πάνω από το 50%, σε σχέση μ΄ αυτά, που μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα. Δεν το συζητάω ότι η ομάδα θα γίνει πολύ καλύτερη.

Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο κι ευτυχώς που δεν δεχτήκαμε κι άλλο γκολ, γιατί ο Άγιαξ είχε τις ευκαιρίες. Είχαμε, όντως, τύχη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε λίγο την απόδοσή μας, ήμασταν πιο οργανωμένοι και ήρθε και το γκολ. Έκανα την κάθετη κίνηση, ο Βιεϊρίνια με είδε και μου πέταξε τη μπάλα, είδα ότι δεν μπορούσα να τελειώσω τη φάση μόνος μου, άκουσα τον Βλάνταν, που μου ζήτησε τη μπάλα, γυρίζοντας τον είδα που έκανε την κίνηση και την έβγαλα μπροστά του. Ωραίο γκολ έβαλε!

Όσο περνούσε η ώρα, βλέπαμε ότι μπορούμε, μπορεί να μην παίξαμε πολύ καλά, αλλά ζητήσαμε κάτι από το ματς, κρατήσαμε λίγο τη μπάλα, δεν δώσαμε πολλούς χώρους στον Άγιαξ και στο δεύτερο ημίχρονο δεν μας έκανε πολλές φάσεις.

Σίγουρα είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να ξέρουμε ότι το 1-1 δεν μας εξασφαλίζει τίποτα. Ο Άγιαξ είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα και για να περάσουμε, πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο στην Τούμπα.

Δεν πρέπει να πιστέψουμε ότι έχουμε ήδη περάσει, γιατί αυτό θα είναι λάθος. Οι μεγάλες ομάδες, ακόμη και μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα, κοιτούν το επόμενο παιχνίδι. Εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα και σίγουρα δεν είμαστε ομάδα της μιας βραδιάς.

Μετά από το 1-1, δεν θα έλεγα ότι υπάρχει κάποιο φαβορί, είμαστε στο 50-50. Θα παίξουν πολλά πράγματα ρόλο στη ρεβάνς, όπως η βραδιά που θα βρεθούν οι ομάδες αλλά και η τύχη. Σε τέτοια ματς, όμως είδαμε και στην Ολλανδία, είναι απαραίτητη.

Γενικά, ήταν μια πολύ μεγάλη βραδιά για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο, γιατί σαν ΠΑΟΚ μας λείπουν τέτοια βράδια και τέτοια παιχνίδια. Ελπίζω σύντομα να μας γίνουν καθημερινότητα.

Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, γιατί πήραμε αυτό, που θέλαμε, αλλά και γιατί δώσαμε μια χαρά στον κόσμο, που ήρθε στην Ολλανδία και τον ακούγαμε δυνατά για 90 λεπτά, σε σημείο που να μη νιώθουμε ότι παίζουμε σε ξένο γήπεδο, αλλά και στον κόσμο, που μας είδε στην τηλεόραση. Ελπίζω στη ρεβάνς, να σας δώσουμε μια ακόμα μεγαλύτερη χαρά.

Το πρωί μάθαμε ότι τα εισιτήρια τελείωσαν, θα είναι ένα ωραίο βράδυ. Σε ότι αφορά εμένα προσωπικά, το περιμένω πως και πως. Τέσσερα χρόνια το περιμένω.
http://blog.paok24.com/?p=258
« Last Edit: July 31, 2010, 17:33:25 by t.b »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #5749 on: July 31, 2010, 18:13:19 »
δεν γουσταρω σαν μελος τον νεο τιτλο

δεν με νοιαζει τι αποφασισανε οι αντμιν σε ενα φορουμ που παρακολουθω εδω και 6 χρονια περιπου γιατι ολους ανεξαιρετως τους σεβομαι.οπως επισης νιωθω πως δεν μου πεφτει λογος στο τι ονομα δωσανε σε ενα τοπικ απο την στιγμη που το κακο εγινε.εκτος κι αν φταιει το φορουμ για το κακο και οχι κατι αλλο....

το φορουμ παρακμαζει γιατι ατομα που προσωπικα παραδεχομαι και σεβομαι η δεν ποσταρουν η χαθηκανε(εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων)....δικαιωμα τους και δεν μου/μας πεφτει λογος....

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #5750 on: July 31, 2010, 18:31:24 »
ΥΓ=>ποια ασιστ του κοντου ρε γαμημενοι αρδ???μηπως δεν βλεπετε καλα???την πασα που περασε ο Vierinia την περνατε στο ντουκου?
μισω γκολ Vierinia Μισο γκολ Ivic

:smiley4: :smiley4: :smiley4:
ελπιζω μόνο να μην είναι ειρωνικό το σχόλιο σου γιατί θα γαμηθουμε εδώ μέσα,αν θες να σχολιάσει κάτι καντο με τροπο.

ειπαμε δεν τον παμε τον κοντο, αλλα οχι και η ασσιστ που εβγαλε δημιουργημα των ΑΡΔ..
θα κανουμε νεο ορισμο της ασσιστ που θα λεει "Αν αυτη βγαινει απο τον ΔΣ, τοτε κατοχυρωνεται στον προηγουμενο παικτη".

Ελεος.. καλυτερα να μην εγραφες τιποτα..
Σορρυ αν θιχτηκες

Ο επαγγελματιας εκανε την δουλεια του, ουτε θα μειωνουμε την προσφορα του ουτε θα την θεοποιουμε.
αν πραγματικα σε χαλασε το post μου απλα το προσπερνας και τελος,αν θελω να γραψω κατι θα το γραψω οπως κανεις και εσυ αλλωστε
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #5751 on: July 31, 2010, 19:13:58 »
ολα gut αδερφε.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #5752 on: July 31, 2010, 21:38:25 »
οραιο τιτλο βαλατε..

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #5753 on: July 31, 2010, 22:08:46 »

Υ.Γ.(off topic) Βλέποντας τον προχθεσινό αγώνα στα everest του Ν.Κόσμου ρώτησα Σύρο μετανάστη που πανηγύρισε έξαλλα τη γκολάρα του Βλάνταν τι ομάδα είναι.Μου απάντησε ΠΑΟΚΑΡΑ, κι όταν τον ρώτησα πως κι έτσι, μου απάντησε ότι είναι η μοναδική ομάδα στην ελλάδα που έχει αρχήδια.Αυτά είναι τα καλύτερα.

αυτος ειναι ο λογος φιλε  :)

Offline PAOK-GALATSI

• Αποστολή
  • **
« Reply #5754 on: July 31, 2010, 22:14:34 »
Εννοείται πως ούτε εγώ συμφωνώ με τον τίτλο!Αλλά είμαι πολύ περίεργος να δω την Τετάρτη αν θα έχουμε μουγκαμάρα στο γήπεδο-που δυστυχώς θα έχουμε....

Μπράβο ρε ζαγορακη μας ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΣ.....
PANELLHNIOS SF PAOK ATHINWN!

zan

• Guest
« Reply #5755 on: August 01, 2010, 01:00:40 »
Σαν τι θες να δεις την Τεταρτη? Να ασχολειται ο κοσμος με τον κοντο? Ο ΠΑΟΚ παιζει ολη την χρονια του με τον Αγιαξ και καποιοι ασχολουνται με τριχες.

baron

• Guest
« Reply #5756 on: August 01, 2010, 01:42:52 »
Να πω την αλήθεια πιο πολύ με πειράξανε τα σούρτα φερτά με δανεικά μουνιά από τον λαγό, και κάτι αλλα τρελα της διοίκησης.

Για μένα το γίδι ίσως και να εξιλεώνεται.

Με δυο γκολάκια με τον αίαντα την τεταρτη και πρόκριση.
Με δυο γκολάκια πούτσα σε οποιον ακολουθεί μετά για την είσοδο στους ομίλους.
Με δυο γκολάκια με gay, με λύκι, με λαγό, με χάνουμι ,

... άμα καρφώσει καμια 30 aria μέχρι τέλος της season θα το σκεφτώ.

Αλλα και πάλι εντελώς να ξεχάσω.... τέλος πάντων 200+ σελίδες στο forum αξίζουν τον κόπο?

makptol

• Guest
« Reply #5757 on: August 01, 2010, 02:42:09 »
Εννοείται πως ούτε εγώ συμφωνώ με τον τίτλο!Αλλά είμαι πολύ περίεργος να δω την Τετάρτη αν θα έχουμε μουγκαμάρα στο γήπεδο-που δυστυχώς θα έχουμε....

θα βαζει γκολ ο κοντος και εμεις θα κραζουμε αυτο περιμενεις ? στο ποιο κρισιμο ματς της δεκαετιας για τον ΠΑΟΚ .... ??? ???

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #5758 on: August 01, 2010, 09:18:35 »
τέλος πάντων 200+ σελίδες στο forum αξίζουν τον κόπο?

Eγω οσον αφορα την αξιοπρεπεια του ΠΑΟΚ γρεφω και 200.000 σελιδες!

Offline PAOK-GALATSI

• Αποστολή
  • **
« Reply #5759 on: August 01, 2010, 10:31:45 »

θα βαζει γκολ ο κοντος και εμεις θα κραζουμε αυτο περιμενεις ? στο ποιο κρισιμο ματς της δεκαετιας για τον ΠΑΟΚ .... ??? ???

Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό....ΑΠΛΑ  ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ.Είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι.Το Π για  περηφάνεια μάλλον πρέπει να το ξεχνάμε....και το Κ να το αλλάξουμε σε κωλοτούμπα??....καλά να περάσετε στο γήπεδο και αν βάλει γκολ ο κοντός μην ξεχάσετε να τον αγκαλιάσετε και να φωνάξετε το όνομα του...
PANELLHNIOS SF PAOK ATHINWN!