Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 502537 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsag

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5680 on: July 30, 2010, 02:33:41 »
παικτης του ΠΑΟΚ ειναι....μου προκαλει εκπληξη τοσο καιρο που δεν εχει αλλαχτει το τοπικ...

ΘΑ στο εξηγήσω εγώ. Μια φορά προδότης, για πάντα προδότης. Απλά
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #5681 on: July 30, 2010, 02:41:04 »
Αλλαγη θα γινει συντομα

και εγώ αυτό πιστεύω,ότι θα γίνει αλλαγή με τον βόσνιο! :thumbok:

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #5682 on: July 30, 2010, 10:16:54 »
Ένας βαζελορεπόρτερ στην εξέδρα ονόματι Σερέτης μας ονόμασε ανόητους που δεν θέλαμε έναν παίχτη το επίπεδο του οποίου είναι μεγαλύτερο της ομάδας!!!! Άκου μαλακία! Το επίπεδο του ΠΑΟΚ ρε κομπλεξικέ είναι ανώτερο της ομαδούλας σου. Άντε τσιμπουκώσου σε κανα σπάθα να πάρεις τίτλο βρε λίγε
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

kostas4

• Guest
Απ: Koντοπούτανος (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5683 on: July 30, 2010, 10:30:20 »
ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΕ διαφωνω με την μεταφορα του τοπικ, απαραδεκτο για το paokworld
« Last Edit: July 30, 2010, 10:42:34 by kostas4 »

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #5684 on: July 30, 2010, 10:31:31 »
Υποκύψατε στις πιέσεις ρε;;; ουουουουου!!!!!!! Πoλύ light ο τίτλος για PAOKWORLD σε λέω
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #5685 on: July 30, 2010, 11:18:52 »
Λάθος κατ' εμέ η αλλαγή του ονόματος του thread. Δεν το περίμενα κ δεν θέλω με τα λεγόμενα μου ν ασκήσω κριτική, απλά να καταθέσω την άποψή μου. Είμαστε ο μοναδικός διαδικτυακός τόπος οπαδών και είναι τραγωδία να πάμε πάσο σ ενα πούστη.

Όσο για αυτούς που επιχειρηματολογούν με τη γνωστή δανεικιά καραμελίτσα "είναι παίκτης του ΠΑΟΚ", μ αφήνουν παγερά αδιάφορο. Πούστης και προδότης ΜΙΑ ΖΩΗ.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #5686 on: July 30, 2010, 11:38:52 »
Άντε δε γράφω τίποτα...τρείς έντεκα τρεις δώδεκα τρεις δεκαπέντε κι'έντεκα

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #5687 on: July 30, 2010, 11:43:17 »
ΖΗΤΩ Η 14 Αυγούστου 1974 ! ! ! !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #5688 on: July 30, 2010, 11:50:30 »
Με 1 ασσιστ και τον αλλαξαμε τοπικ.
Με 1 γκολ θα τον κανουμε και αρχηγο.

Διαφωνω με την μετακινηση του τοπικ, οπως επισης και με το ξενερωτο "δεν ξεχνω"
"Δεν ξεχνω" λεει ο φοντας για την προιστορια των ομαδων στο στοιχημα. Εδω θα πρεπε τουλαχιστον να γραφει στην παρενθεση "Πρασινος Πουτανας Γιος"

Ξεφτυλα για το PAOKWORLD.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
ας γίνει η μετακίνηση στη κατηγορία των ποδοσφαιριστών αλλά θα πρότεινα ο τίτλος να είναι ο παλιός.

edit: και να βγει από sticky...
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Απ: Απ: Koντοπούτανος (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5690 on: July 30, 2010, 12:12:46 »
ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΕ διαφωνω με την μεταφορα του τοπικ, απαραδεκτο για το paokworld

Υποκύψατε στις πιέσεις ρε;;; ουουουουου!!!!!!! Πoλύ light ο τίτλος για PAOKWORLD σε λέω

Λάθος κατ' εμέ η αλλαγή του ονόματος του thread. Δεν το περίμενα κ δεν θέλω με τα λεγόμενα μου ν ασκήσω κριτική, απλά να καταθέσω την άποψή μου. Είμαστε ο μοναδικός διαδικτυακός τόπος οπαδών και είναι τραγωδία να πάμε πάσο σ ενα πούστη.

Όσο για αυτούς που επιχειρηματολογούν με τη γνωστή δανεικιά καραμελίτσα "είναι παίκτης του ΠΑΟΚ", μ αφήνουν παγερά αδιάφορο. Πούστης και προδότης ΜΙΑ ΖΩΗ.

ΖΗΤΩ Η 14 Αυγούστου 1974 ! ! ! !

"Δεν ξεχνω" λεει ο φοντας για την προιστορια των ομαδων στο στοιχημα. Εδω θα πρεπε τουλαχιστον να γραφει στην παρενθεση "Πρασινος Πουτανας Γιος"

με καλυψαν τα αδερφια απο πανω και επειδη κωλοτουμπας δεν εγινα ποτε διαγραφομαι απο το φορουμ....πλεον δεν εχει να μου προσφερει ΤΙΠΟΤΑ...νομιζα οτι ημασταν κατι διαφορετικο απο τα υπολοιπα φορουμ αλλα εκανα λαθος...
αντε ρε κοντε κερδισες τα παντα με την <<αξια>> σου...ολα καλα λοιπον....σαν να μην εφυγες μια μερα....καλως ηρθες παλι <<σπιτι σου>>.....και ας εδιωξες εμας...
πρεζακιας-ρετσινοπνικτης -4-

ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΠΟΤΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ....

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #5691 on: July 30, 2010, 12:21:20 »
η ιστορία μας και τα ιδανικά μας τελειώνουν στον κοντό και είμαστε όλοι επαναστάτες....
όταν έχουμε ΔΕΠΑ στην φανέλα δεν μας πειράζει...
όταν ζητάμε λεφτά από τον οπαπ δεν μας πειράζει...
το ότι μπήκε το topic του κοντού στους παίχτες του ΠΑΟΚ μας πειράζει...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #5692 on: July 30, 2010, 12:32:21 »
Το ότι μπήκε το τόπικ στους παίκτες του ΠΑΟΚ είναι λογικό. δυστυχώς το κακό έγινε δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε ότι είναι παίκτης του βάζελου. Ηρθε και οι ιστορικές ευθύνες βαραίνουν αυτούς που τον κουβάλησαν.
Αλλά η μετονομασία του τόπικ και η αντικατάσταση με το φλώρικο (δεν ξεχνώ) σε παρενθεσούλα ισα ισα να υπάρχει είναι πουστιά. Τι δεν ξεχνώ, τί ειναι η κατεχόμενη κύπρος; ο κοντοπούτανος είναι και το τόπικ είχε ολόσωστο τίτλο πριν.
Πάντως τα ιδανικά δεν τελείωσαν στον κοντό. Τελείωσαν στην στήριξη στον κατσαρή, το συγχωροχάρτι στις προηγούμενες διοικήσεις, στα βολέματα κουμπάρων για να μπούμε στο σύστημα, στην μηδενική αντίδραση για τις κομμένες εκδρομές, τη μηδενική αντίδραση για τα χρέη και τις επιλεκτικές τιμωρίες ενάντια στον ΠΑΟΚ, τη μηδενική αξιοποίηση του κόσμου και της ιδιότητας του εκτός απο τσέπη, τις λυκοφιλίες με τους αρδ-γραφεία τύπου, την υποταγή του οπαδικού ακόμα κινήματος στις προσταγές των ποδοσφαιρανθρώπων-επαγγελματιών και στα φερέφωνά τους, και τέλος στην ενορχηστρωμένη προσπάθεια μηνών που έπεισαν 30.000 κόσμο που έβριζε να κάνει μια μεγαλοπρεπέστατη κωλοτουμπάρα και να δεχτεί με ανοικτές αγκαλιές το φαλακρό σπερματοζωάριο με 9 και salpi στη φανέλα.
ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ.  να ορίστε ένας τίτλος που εκφράζει πολλούς, αν θέλετε να ξανααλλάξετε το τόπικ.

zan

• Guest
« Reply #5693 on: July 30, 2010, 12:41:56 »

Πω πω πολυ γκρινια εισαι αδερφακι μου.....  ;)

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #5694 on: July 30, 2010, 12:43:49 »
@joker-4 μη ξηγιέσαι ρε έτσι, τι φεύγω είναι αυτά; Το forum είναι όλων μας και χρέος μας να παλεύουμε να το έχουμε όπως γουστάρουμε.
"Ψηφίζω" κι εγώ λοιπόν ότι ΟΚ κατανοητό που μεταφέρθηκε στους παίχτες του ΠΑΟΚ ο επαγγελματίας, αλλά θα προτιμούσα άλλη παρένθεση, πιο κοντά στη πραγματικότητα.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

kostas4

• Guest
« Reply #5695 on: July 30, 2010, 12:53:29 »
η κωλοτουμπα εγινε οπως και απο την παε..περασε λιγο ο καιρος και μεταφερθηκε το τοπικ. του χρονου να τον κανετε και αρχηγο στην ομαδα.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #5696 on: July 30, 2010, 12:57:07 »

Πω πω πολυ γκρινια εισαι αδερφακι μου.....  ;)

Αλλοι γκρινιαζουν και μετα αλλαζει το τοπικ θεση και ονομα.  :-*

-ΤΟ PAOKWORLD EINAI ΟΠΑΔΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ-

Για soft καταστασεις υπαρχουν τοσες επιλογες στο world wide web.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #5697 on: July 30, 2010, 13:35:26 »
@joker-4 μη ξηγιέσαι ρε έτσι, τι φεύγω είναι αυτά; Το forum είναι όλων μας και χρέος μας να παλεύουμε να το έχουμε όπως γουστάρουμε.
"Ψηφίζω" κι εγώ λοιπόν ότι ΟΚ κατανοητό που μεταφέρθηκε στους παίχτες του ΠΑΟΚ ο επαγγελματίας, αλλά θα προτιμούσα άλλη παρένθεση, πιο κοντά στη πραγματικότητα.

αδερφε εχει πολυ καιρο που ειμαι απιστευτα ξενερωμενος με το φορουμ...πλεον δεν μου προσφερει τιποτα.το αντιθετο μαλιστα.μπαινω,διαβαζω και μου γυρνανε τα μυαλα με τις αποψεις των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ του 2010.καποτε γουσταρα παρα πολυ την φαση με το φορουμ αλλα τελικα η πολυ δημοκρατια κανει κακο.και δεν ειπα να μην μεταφερθει το τοπικ στους παικτες του ΠΑΟΚ....αλλωστε ο πουτανας γιος ειναι πλεον παικτης της ομαδας....αλλα ο τιτλος ειναι παρα παρα παρα πολυ Light...και δεν γουσταρω καθολου...
και απλα επειδη εδω και καιρο ημουν σιγουρος οτι αυτες οι αλλαγες θα γινοντουσαν,ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου να διαγραφω απο το φορουμ οταν γινουν...και αυτο θα κανω...
οπως αλλωστε υποσχεθηκα να μην ξαναπατησω στην ΤΟΥΜΠΑ οσο παιζει αυτος....

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #5698 on: July 30, 2010, 14:07:01 »
Εγώ πάντως χάρηξκα που σε είδα από μακρυά στο Αρίνα (αν δεν έκανα λάθος). Άλλο να μην ξαναποστάρει κανείς, κι άλλο να διαγραφεί εντελώς. Όλοι εμείς που έχουμε αλλάξει και μερικές κουβέντες μεταξύ μας και γνωριζόμαστε, οφείλουμε να λέμε τα πράγματα όπως είναι, χωρίς ωραιοποιήσεις μεν, αλλά με σεβασμό στους συνφορουμίτες δε. Το να λέει κανείς είμαι ξενερωμένος με το φόρουμ και να βάζει όλους σε μία κατηγορία, είναι τεράστιο φάουλ, σχεδόν το ίδιο με το νέο όνομα του τόπικ.

kospatras

• Guest
« Reply #5699 on: July 30, 2010, 14:25:25 »
οχι ρε joker σιγα μην μας κοψει την ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ και τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ ο κοντος.Εφοσον τον εφεραν τον βλεπω σαν ενα στυγνο επαγγελματια που ξερω οτι θα κανει σωστα τη δουλεια του γιατι ετσι εχει δειξει.Δυστυχως οι καιροι αλλαζουν(προς το χειροτερο παντα) και μαζι και ο κοσμος μας.ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.