Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 501149 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5620 on: July 20, 2010, 22:56:17 »
Ναι αλλά δεν είναι όλοι οι κάτοικοι του εξωτερικού όλη μέρα σε ένα φόρουμ,ούτε χαζεύουν ολημερίς και οληνυχτίς τι θα γίνει στον ΠΑΟΚ,ούτε βομβαρδίζονται από τα αλλοπρόσαλλα κείμενα των δημοσιογράφων που το ένα αναιρεί το άλλο.
Οι συνθήκες είναι εμφανώς διαφορετικές.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #5621 on: July 21, 2010, 00:15:07 »
φιλε μου fatal_invasion οτι μεσω εχω εγω για να μαθαινω τα νεα της ομαδας μου εχουν και αυτοι,ουτε και εγω ζω την πραγματικοτητα στην Σαλονικη,αλλα μπαινω και διαβαζω,οσο μπορω μαθαινω.

ο σεβασμος πρεπει να ειναι για ολους το ιδιο,τι παει να πει εξωτερικου και εσωτερικου?
ΠΑΟΚ ειμαστε ολοι,λες να μην γνωριζανε για το συνεδριο τον συνδεσμων?να μην διαβασαν την ανακοινωση των συνδεσμων??ΚΑΝΕΙΣ????

ελεος, ειπαμε οχι στην προσωπολατρεια αλλα απο λογια αλο τιποτα!!!απαραδεκτο να μην φωναζουμε το ονομα καποιου που μας εφτασε μεχρι εδω, και να φωναζουμε το ονομα καποιου που ηρθε φετος, ασχετος απο το ποιος ειναι και στην τελικη δεν εχει δειξει και τιποτα μεχρι τωρα στα φιλικα!!!απολυτος τιποτα.

φαντασου σκηνικο,αντι να τον λενε δ.σ να τον ελεγαν σαλμον,και να επαιζε οπως εχει παιξει ο δ.σ μεχρι σημερα στα φιλικα.τρελο κραξιμο!!!σιγουρακι!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
« Reply #5622 on: July 21, 2010, 01:13:10 »
Δεν υπαρχει ο ποδοσφαιριστης Δημητρης Σαλπιγγιδης ακομη. ΠΟΥΘΕΝΑΣ.
Και αποκλειστικα ποδοσφαιρικα να το δουμε, αυτος που τα ΜΜΕ και οι ΑΡΔ τον εχουν παρουσιασει σαν την καλυτερη μεταγραφη στο ελληνικο πρωταθλημα, δεν εχει ακουμπησει ακομη την μπαλλα.

ΥΓ. Ειναι ο πιο ακριβοπληρομενος παιχτης της ομαδος μας.

ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #5623 on: July 21, 2010, 07:49:58 »
Αλλά μέχρι εκεί προς το παρόν, δε θα καλλιεργώ εγώ το μιζερλίκι στην ομάδα μου.

Tα ελεγα και πιο πανω με ενα αλλο παιδι, την αντιδραση σε ενα ρεζιλικι (κατ'εμε τουλαζιστον) και την περιφανεια, εσυ μπορεις να την πεις μιζεριλικι, δικαωμα σου!
Εγω κωλοτουμπα δεν εκανα και θα κραζω οσους εκαναν! Για εμενα ΔΕΝ χονευεται η επιστροφη του!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #5624 on: July 21, 2010, 07:50:57 »
.οτι πληρωνεις 800 μειον την εφορια στον κοντοπουτανο

Xωρις να εχω δει βεβαιως το συμβολαιο 800 ΣΥΝ την εφορια ειναι... Κοντα στο μυριο δηλαδη...

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #5625 on: July 21, 2010, 07:54:50 »
ότι δέχτηκε να ρθει με λιγότερα από του βάζελου επειδή είναι ΠΑΟΚτσάκι από κούνια,

Αυτος ειναι ο ακρογωνιαιος λιθος της απατης! 2ετες συμβολαιο με 1-1,1m και 4ετες με 700-800k χμμμμ τι να διαλεξω? ΕΝΩ ηδη ειμαι κονομημενος και δεν θα πεινασουν ουτε τα εγγονια μου ΚΑΙ ταυτοχρονα δεν μπορω να πατησω ποδι στην πολη μου επειδη θυμουνται την πουστια μου...?

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #5626 on: July 21, 2010, 08:01:16 »
ηδη αυτην την στιγμη στο φιλικο με την νυρεμβεργη φωναζουν "σαλπιγγιδης οεοεοε"...
Τι ντροπη ρε πουστη μου...

Πάλι μαλακιες ρε πουστη;σαλπι(γιδη) οε οε οε;;;;α ρε πουτανας γιε,μην ακούσω
μαλακιες για το συνέδριο ξανά από κανένα

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......
ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....
ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..
ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Μαλάκα Μπίλλυ, μόνος σου τα λες μόνος σου τ'ακούς.... δεν πειράζει,
φτάνει που σε καταλαβαίνουν μερικοί τουλάχιστον........
τους υπόλοιπους τους γράφω στα @@ μου ! ! ! !

ότι και να τους πεις απαντάν με τα ίδια και τα ίδια ηλίθια και ούτε στις σχολικές αυλές πλέον επιχειρήματα του τύπου: εγώ ποτέ δεν τον έβριζα, είναι παιχταράς, εσείς που δεν τον θέλετε είστε αιρετικοί (ναι μάγκες μου το νέο μου ψευδώνυμο είναι ο αιρετικός) και θέλετε το κακό του ΠΑΟΚ, άφησε τα πολλά λεφτά και ήρθε στα λίγα, πες μου έναν με την κλάση του να παίρνει το ίδιο λίγα λεφτά, μαζί με Vierinha θα κάνουν παπάδες, είναι παόκι (αναγούλα),λες ο Ζαγοράκης να μην ξέρει τι κάνει?, αφού τον έφερε αυτός εγώ δεν μασάω, για να πάμε μπροστά χρειαζόμαστε αυτόν τον παίχτη, εσείς που δεν τον θέλετε όλα τα ξέρετε δηλαδή κι εμείς είμαστε οι χαζοί?, με τέτοια μυαλά δεν θα πάει ποτε μπροστά η ομάδα, καλύτερα που δεν ανανέωσες το διαρκείας σου, εγώ ξέρω ότι η Τούμπα θα έχει πάλι 30 χιλιάδες παόκια με η χωρίς εσάς, αρχίζουν και τα ανατριχιαστικά επιχειρήματα περί χαπακωμένων και πρεζονιών που είναι οι μονοι που δεν τον θέλουν, βάζουμε και ολίγον αληταράδων που πήγαν σε αγώνα βόλεϊ (ναι για την Λαμία με έλεγαν τα ζώα,κι όταν τους έλεγες *Handball ήταν ρε μαλάκα* σε έλεγαν στα αρχίδια μου Βόλεϊ Handball το ίδιο είναι) για να μαχαιρωθούν και και και......
να τους τα λες όλα αυτά λοιπόν και να σε λένε μαλάκα γίνε γαύρος καλύτερα γιατί με αυτά τα μυαλά....

Δεν υποφέρετε άλλο η κατάσταση, πλέον δεν βγαίνω καν στα μαγαζιά, και ΑΝ πάω σπανίως πλέον τους κόβω κάθε κουβέντα μέχρι και την καλημέρα....

αιρετικός-4

(...)Και προσοχή έτσι? Δεν βάζω όλους τους ομογενείς στην ίδια μοίρα κι ας ανήκω κι εγώ σε αυτήν την κατηγόρια(...)

(...)Επίσης έχω χορτάσει το επιχείρημα οι ομογενείς Παοκτσήδες είναι ποιο αγνοί, νοιώθουν ποιο πολύ ΠΑΟΚ και τα κλασσικά τραγικά.... πούτσες μπλέ σε λέω εγώ... Άσε, τους είδαμε κι αυτούς σε "δύσκολες εποχές".... Το λήγω εδώ γιατί θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου....(...)

(...)Απλά σε λέω ότι μιλάω για τους ΙΔΙΟΥΣ που στην ηρωική φυγή του κοντοπουτανου (για το καλο του ΠΑΟΚ βέβαιος βέβαιος) τον έβριζαν και τον καταριόταν με τα εξίσου ηλίθια επιχειρήματα το κωλόπαιδο το τσογλάνι αν τον πετύχω θα τον γαμήσω, παράτησε το καράβι στα δύσκολα, για τα λεφτά τα κανεις όλα, δεν άξιζε να φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ, το ρεπερτόριο είχε και λίγο γαμώ την αθήνα και το ποκ και παει λέγοντας..... Αστο σε λεω Ντέιβ, ξέρω πολλή καλά τι λέω.... Για τους ΙΔΙΟΥΣ μιλάω....(...)

ONTOPIC: σαλπιγίδη είσαι σίχαμα ρε πούστη μου....

@egoist: :thumbok:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #5627 on: July 21, 2010, 09:43:19 »
Ενώ εσύ κι εγώ είχαμε καταλάβει αμέσως τι είναι και τον βρίζαμε από την πρώτη μέρα ε ;

Εγώ το είχα καταλάβει από τότε που ζήτησε το 67% και μερικοί σύνδεσμοι είχαν εναντιωθεί.
Εσύ μπορεί να το κατάλαβες όταν έφυγε.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #5628 on: July 21, 2010, 09:58:46 »
Πάλι μαλακιες ρε πουστη;σαλπι(γιδη) οε οε οε;;;;α ρε πουτανας γιε,μην ακούσω
μαλακιες για το συνέδριο ξανά από κανένα,

Έπεσε πολύ νερό στο πότισμα ούτως ώστε έφτασε και στην Γερμανία και ακόμη μακρύτερα ΚΑΙ στην Σουηδία.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

zan

• Guest
« Reply #5629 on: July 29, 2010, 00:27:13 »
Μεγαλο παιχνιδι σημερα! Μεγαλη ασιστ! ΜΠΡΑΒΟ Σαλπι!!!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5630 on: July 29, 2010, 00:40:33 »
τόσα λεφτά παίρνεις μόνο μία πάσα έδωσες; Για βάλε το κεφάλι κάτω και δούλεψε για να προσφέρεις περισσότερα. Και άσε αυτά που ξέρεις και να διαλέγεις θέσεις στο γήπεδο, εκεί δεξιά για την ώρα καλά είσαι.

fatal_invasion

• Guest
« Reply #5631 on: July 29, 2010, 00:43:36 »
δε κόβουμε τις μαλακίες λέω γω;

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #5632 on: July 29, 2010, 00:50:34 »
t.b    :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk:
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

DimNaoussa

• Guest
« Reply #5633 on: July 29, 2010, 01:01:01 »
ενταξε για τα λεφτα σου περιμενε περισσοτερα...οπαδικα για μενα μια ζωη χειροτερος και απο πυτανας γιος θα εισαι...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5634 on: July 29, 2010, 01:12:52 »
δε κόβουμε τις μαλακίες λέω γω;
τις πρωινές ή τις βραδυνές;

fatal_invasion

• Guest
« Reply #5635 on: July 29, 2010, 01:14:44 »
Κρατάω μια επιφύλαξη γιατί μπορεί να αντιλήφθηκα λάθος κάτι.Εγώ τις έκοψα και τις 2.

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5636 on: July 29, 2010, 01:15:05 »
το μισος που σου τρέφω δεν προκειται να αλλάξει ποτε, σαν επαγγελματίας όμως, σήμερα τα πηγες πολύ καλά, αν και για να φτάσεις τα 800.000 έχεις δρόμο ακόμα
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5637 on: July 29, 2010, 01:20:13 »
και καλά έκανες.... μπράβο.

jmjyiannis

• Guest
« Reply #5638 on: July 29, 2010, 01:42:49 »
πειτε κατι ρε για την πρώτη τέλεια συνεργασία Βιερινια-ΔΣ-Ιβιτς.

τελεια αντεπίθεση και το γκολ ήταν πάρε βάλε. Πολύ δύσκολος ρόλος σήμερα και τα πήρε πάρα πολύ καλά.

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5639 on: July 29, 2010, 01:45:40 »
Οτι και να κανεις πουτανας γιος προδοτης θα εισαι