Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 499914 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5480 on: July 04, 2010, 03:03:56 »
ΠΟΥΤΑΝΑΖΙΕ
ΤΟ ΣΑΝΥ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ
ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ-4

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #5481 on: July 04, 2010, 03:18:45 »
RESPECT daskalos νοιωθεις φιλε. ετσι ακριβως ειμαι κιεγω.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #5482 on: July 04, 2010, 15:50:53 »
Ενταξει απλα υπαρχει διαφορα φιλοσοφιας στην after crisis κατασταση. Οσο δεν θελαμε να γινει η μεταγραφη ημασταν μαζι, τωρα ομως απλα μπορουμε να διαχωρισουμε τις θεσεις μας. Απλα δεν γουσταρω να βλεπω το τοπικ ενος επαγγελματια ποδοσφαιριστη του ΠΑΟΚ στο θεμα του μπασταρδου βαζελου. Οταν καποιος φοραει, καλως η κακως τον δικεφαλο στο στηθος, δεν νοειται να κανουμε κλικ στο σιχαμενο "βαζελος" για να σχολιασουμε κατι.

Εγω αποφασισα να συστρατευτω με το οραμα του μεγαλου ΠΑΟΚ, νιωθω περηφανος που δεν ειμαι κωλοτουμπας, δεν ειπα ποτε "με αυτον τον παικταρα, τον Δημητρακη, θα παμε για πρωταθλημα", εδειξα σαν οπαδος του ΠΑΟΚ οτι δεν γουσταρω προδοτες. Αλλα ευτυχως δεν διοικω εγω. Γιατι αν διοικουσα, τωρα ο ΠΑΟΚ δεν θα ηταν μεσα 3 εκ. ευρω αλλα 30. Εμπιστευομαστε κανοντας κριτικη στην διοικηση, αλλα πρεπει να βαζουμε και τα ορια μας, που μας κανουν επαγγελματικη ομαδα. Γιατι μπορει για εμας ο ΠΑΟΚ να ειναι ιδεα και οχι επαγγελματικη ομαδα, αλλα για να παει μπροστα ετσι πρεπει να διοικειται.

++4
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #5483 on: July 04, 2010, 22:36:04 »
Αλλωστε είναι γνωστό πως ο διοικητικός ηγέτης των Θεσσαλονικιών το πρώτο πράγμα που σκέφτεται όταν πρόκειται κάνει μια μεταγραφή είναι το κατά πόσο αυτή θα βοηθήσει ουσιαστικά τον σύλλογο και θα αφομοιωθεί στο γενικότερο σύνολο βάζοντας το «εγώ» κάτω από την ομάδα.
http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=68569

::) ::) ::) ::)

kostas4

• Guest
« Reply #5484 on: July 05, 2010, 00:04:33 »
γαμημενε μπασταρδε ακομα και τον καστιγιο να εβλεπα με την φανελα του ΠΑΟΚ δεν θα με πειραζε οσο να δω εσενα.
ψοφα επιτελους, εχεις μερικες μερες ακομα πριν λερωσεις την φανελα.

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #5485 on: July 05, 2010, 02:05:01 »
Στάλθηκε από: tsag
Εισαγωγή παράθεσης
Το τόπικ καλό θα ήταν να παραμείνει ως έχει. όχι τρύπημα και μέσα στο paokworld γαμώ!!!!

Σαλπιγγίδη άντε γαμήσου και συ ρε Μου έκοψες το γήπεδο μπασταρδάκι!! Και δεν τραυματίζεσαι και με τίποτα ρε πστ μου!!!! Έλεος γαμημένο ρομπότ

Ποσο χρονων να εισαι αραγε 18 19,  ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ xxxxxxx που λεει και ο φιλτατος , ακου μου εκοψε την αρωστεια  ο οποιοσδηποτε

ίσα ρε xxxxxx !!! 30 είμαι και ναι δεν πατάω να βλέπω τα μούτρα αυτού του κοντοπούτανου!!! Θα έρχομαι μόνο όταν τραυματίας ή τιμωρημένος. Εσύ πήγαινε να τον χειροκροτάς άμα τη βρίσκεις ετσι
« Last Edit: July 05, 2010, 03:44:48 by Capricorn »
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

SKAILS

• Guest
« Reply #5486 on: July 05, 2010, 05:13:03 »
Δεν μπορω να το πιστεψω αυτο που γινεται εδω μεσα!!στο μπασκετ εχουμε σκουληκι δηλωμενο παικτη,δεν αντεδρασε κανεις κ μην ακουσω το αντιθετο σ ολα τα παιχνιδια σχεδον πηγα, με video sto youtube να βριζει τον ΠΑΟΚ μας.Αξιοπρεπεια ειναι να το εμποδιζαμε αυτο.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #5487 on: July 05, 2010, 08:08:26 »
Δεν μπορω να το πιστεψω αυτο που γινεται εδω μεσα!!στο μπασκετ εχουμε σκουληκι δηλωμενο παικτη

Αντε παλι τα ιδια! Εχουμε απαντησει 300 φορες για τον γκαγκατση 600 φορες για τον ΓΧ και καμια 200 για τον ταπουτο....

Οποτε σε μια γραμμη, ο ταπουτος δεν στηριξε εν γνωση του τον γουμενο, ωστε να καταχραστει χρηματα απο τον ΠΑΟΚ. Απλα και ξαστερα!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline Rolas

• Κερκίδα
  • *
« Reply #5488 on: July 05, 2010, 10:17:36 »
Προσωπικα προτιμω τους αντιπαλους απο τους Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε ΣΣΣΣΣΣ ;) !!!!!

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #5489 on: July 05, 2010, 19:12:38 »
Aκομα πιο λιτη η απαντηση του rola!

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #5490 on: July 06, 2010, 12:21:21 »
Ενταξει απλα υπαρχει διαφορα φιλοσοφιας στην after crisis κατασταση. Οσο δεν θελαμε να γινει η μεταγραφη ημασταν μαζι, τωρα ομως απλα μπορουμε να διαχωρισουμε τις θεσεις μας. Απλα δεν γουσταρω να βλεπω το τοπικ ενος επαγγελματια ποδοσφαιριστη του ΠΑΟΚ στο θεμα του μπασταρδου βαζελου. Οταν καποιος φοραει, καλως η κακως τον δικεφαλο στο στηθος, δεν νοειται να κανουμε κλικ στο σιχαμενο "βαζελος" για να σχολιασουμε κατι.

Εγω αποφασισα να συστρατευτω με το οραμα του μεγαλου ΠΑΟΚ, νιωθω περηφανος που δεν ειμαι κωλοτουμπας, δεν ειπα ποτε "με αυτον τον παικταρα, τον Δημητρακη, θα παμε για πρωταθλημα", εδειξα σαν οπαδος του ΠΑΟΚ οτι δεν γουσταρω προδοτες. Αλλα ευτυχως δεν διοικω εγω. Γιατι αν διοικουσα, τωρα ο ΠΑΟΚ δεν θα ηταν μεσα 3 εκ. ευρω αλλα 30. Εμπιστευομαστε κανοντας κριτικη στην διοικηση, αλλα πρεπει να βαζουμε και τα ορια μας, που μας κανουν επαγγελματικη ομαδα. Γιατι μπορει για εμας ο ΠΑΟΚ να ειναι ιδεα και οχι επαγγελματικη ομαδα, αλλα για να παει μπροστα ετσι πρεπει να διοικειται.
Πολυ ωραιο το σκεπτικο σου αδερφε. Συμφωνω απολυτως. :thumbok:
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #5491 on: July 06, 2010, 20:13:30 »
πςςςςςςςςςςςςςςς!εκανα μια βολτα στις σελιδες αυτου του topic και περνοντας απο την σελιδα 77 και μετα με ημερομηνια 17/08/2006 εχει αρχισει το γλεντι,πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν οπαδοι του ΠΑΟΚ που τον εχουν λεει συγχωρεση!
πραγματικα με τις αντιδρασεις και τα συναισθηματα ολων οσων γραφατε τοτε στο forum ειναι λες και το εζησα ξανα!

πουστη κοντε ΠΑΟΚ δεν ησουνα ποτε
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

ive4

• Guest
« Reply #5492 on: July 06, 2010, 22:07:54 »
Πόσο ακόμα θα συντηρούμε το γκρι γκρι ; Τα παμε... Δεν θέλαμε αλλά ήρθε. Τρωγόμαστε με τα ρούχα μας τώρα. Αντί να απολάυσουμε το φετινό καλοκαίρι. 

DimNaoussa

• Guest
« Reply #5493 on: July 06, 2010, 22:14:21 »
           [ ]
           [ ]
           [ ]
           [ ]
            V

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #5494 on: July 07, 2010, 00:29:05 »
καλο καλοκαίρι λοιπόν και μην ξεχνάτε...

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #5495 on: July 07, 2010, 00:29:12 »
Πόσο ακόμα θα συντηρούμε το γκρι γκρι ; Τα παμε... Δεν θέλαμε αλλά ήρθε. Τρωγόμαστε με τα ρούχα μας τώρα. Αντί να απολάυσουμε το φετινό καλοκαίρι. 

Περηφανεια Αντισταση Ονειρο Κατακτηση.  Τα πρωτα 2 τα ονομαζεις γκρι γκρι????? Εγω ΟΧΙ!

Να απολαυσω την επιστροφη του?  Εγω ΟΧΙ!

fatal_invasion

• Guest
« Reply #5496 on: July 07, 2010, 01:22:38 »
Τα είπαμε τα ξανάπαμε.Μετά τα ξανάπαμε και τα ξανάπαμε.Και αφού τα ξανάπαμε,είπαμε να τα ξαναπούμε.Ε φτάνει ρε μάγκες.
Το μόνο αποτέλεσμα διάφορων τελευταίων ποστ είναι να μας σπάνε τα αρχίδια,με όλη τη καλή διάθεση.Μόνο να χαλιόμαστε είναι το αποτέλεσμα.
Ο καθένας ξέρει την άποψη του άλλου.

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #5497 on: July 07, 2010, 02:30:52 »

Περηφανεια Αντισταση Ονειρο Κατακτηση.  Τα πρωτα 2 τα ονομαζεις γκρι γκρι????? Εγω ΟΧΙ!

σε ειπε κανεις να απολαυσεις την επιστροφη του...?ΟΧΙ.
το καλοκαιρι σε λεει να απολαυσεις και μαζι μ'αυτο την ομαδα μας που παιζει τσου λου..
η μιζερια ειναι μεγαλο ελαττωμα προσεξτε καλα γιατι θα μας παρει σβαρνα καμια μερα ετσι πως κανετε..................

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5498 on: July 07, 2010, 03:08:23 »
2 και σημερα για να φορεσει τον Δικεφαλο εστω και σε προπονηση.. πως τα φερνει η πουτανα η ζωη.. και απ την αλλη βλεπεις 14.038 διαρκειας ηδη.. πραγματικα δεν ξερω αν προκειται για μαζοχισμο η για τεραστια αγαπη προς τον συλλογο!

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #5499 on: July 07, 2010, 08:10:49 »

σε ειπε κανεις να απολαυσεις την επιστροφη του...?ΟΧΙ.
το καλοκαιρι σε λεει να απολαυσεις και μαζι μ'αυτο την ομαδα μας που παιζει τσου λου..
η μιζερια ειναι μεγαλο ελαττωμα προσεξτε καλα γιατι θα μας παρει σβαρνα καμια μερα ετσι πως κανετε..................

E ρε φιλε πλακα κανεις? Η επιστροφη του ειναι μερος του καλοκαιριου, ΠΩΣ να το κανουμε? Να κανω την παπια? ή να κανω κωλοτουμπα και εγω? sorry ειναι πανω απο τις δυναμεις μου!

Περηφανεια Αντισταση Ονειρο Κατακτηση.  Τα πρωτα 2 τα ονομαζεις μιζερια????? Εγω ΟΧΙ!