Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 501815 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5440 on: June 22, 2010, 18:17:15 »
αν ολοι τοτε λεγαν  μην αντιδρατε γιατι φερνει διχονοια η σταση σας ακομα γουμενο θαχαμε.

ευτυχως και τοτε καποιοι λιγοι φεραν και διχασμο και μαλωσαν με ομοιδεατες τους και τους γιουχαριζαν στο πεταλο η 5-6 κλπ...

αν δεν σπασεις αυγα δεν κανεις ομελετα.

ακομα θυμαμα που μαλωνα στο λεωφορειο με ενα φυτο και με ελεγε == και ποιον να φερουμε ρε φιλε? και φερνετε διχασμο κλπ.

γνωστες καραμελιτσες.
« Last Edit: June 22, 2010, 18:23:41 by vedder »

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #5441 on: June 22, 2010, 18:28:54 »
vedder οι εποχες αλλαξαν ομως, η σημαια οτι αλλαξε ο Γουμενος και ο Μπατατουδης λογω των αντιδρασεων μας εχει γινει κ αυτη καραμελα...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #5442 on: June 22, 2010, 18:49:52 »
συγκρινεις ανομοια πραγματα φιλε.

εγω ειπα ατακες οπως = διχονοια ενοτητα κλπ σαν καραμελες. θεωριουλες της πλακας. που αποδειχτηκαν θεωριουλες.

ο αγωνας του κοσμου  με ανθρωπους που πηγαν φυλακη για να αλλαξουν τα πραγματα ειναι μεγαλο λαθος να το λες καραμελα.

ειναι μια πραγματικοτητα και η ιστορια κατεγραψε τα αποτελεσματα της.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #5443 on: June 22, 2010, 18:54:00 »

Φυσικα και δεν εννοω καραμελα τους αγωνες, ημουν σε ολα τα συλλαλητηρια και οπως ειπες ανθρωποι πηγαν φυλακη.
Καραμελα εννοω την συνεχη επικληση, ισως και καπηλευση του αγωνα μας, ωστε να ισχυριστουμε οτι ολοι οσοι συμμετειχαμε σε αυτα, εχουμε το αλαθητο.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #5444 on: June 22, 2010, 18:55:57 »
αλαθητο κανεις δεν εχει,,,σιγουρα ομως αν δεν υπερασπιστουμε εμεις τις αρχες του συλλογου δεν θα το κανει κανεις.

ουτε ο αυλο-κολκας  ουτε οι ντικομανιακς ουτε φυσικα ο ζαγορακης.

MAYROS

• Guest
« Reply #5445 on: June 22, 2010, 19:17:11 »
xxxxxx

ντροπή σου τέτοια πόστ
« Last Edit: June 23, 2010, 18:08:17 by Capricorn »

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #5446 on: June 22, 2010, 19:24:48 »
ασε ρε φιλε άπλα εσυ φραγκατε που θα κανεις δωρο και διαρκειας!!! πουλας και ειρωνια.

μεγαλη κινηση οποιος εχει τα γκαφρα αποστομωνει και τον αλλο== ελα φτωχομπινε θα σου παρω και ενα διαρκειας.

με τετοιο ι-μειλ πανε παρε κανα απο τον νεγρη.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #5447 on: June 23, 2010, 09:35:06 »

σε ποιον αγωνα αναφερεσαι? εγω δε βλεπω κανεναν αγωνα τετοιο, εκτος απο ανακοινωσεις που βγηκαν για το θεμα του κοντου και μονο. εδω μεσα το μονο που βλεπω ειναι χλευασμος και ενασχοληση μονο με τα πιο ηλιθια επιχειρηματα-κραυγες που ακουγονται στο μανια, μονο και μονο για τα ματια των ομοιδεατων, να τα βλεπουν και να παιρνουν παρασημα ΠΑΟΚοφροσυνης. συζητηση επι πιο σοβαρων επιχειρηματων αποφευγεται απο τους περισσοτερους, και οι ταμπελες παραμενουν, κωλοτουμπας, ΠΑΟΚ της μοδας και απο την αλλη ηθικος αγωνιστης.

δες την πρακτικη πολλων μελων και πες μου τον αγωνα...αυτοι που ειναι πιο λαβροι εναντιον της διοικησης σχολιαζουν μονο τις γελοιοτητες που γραφονται απο δω κ απο κει, για να επιβεβαιωνουν το κατασκευασμενο σχημα ΦΥΤΑ ΨΑΓΜΕΝΟΙ... αυτη ειναι ολη η υποθεση, η αυτοεπιβεβαιωση κ τα παρασημα...

Εισαι μεσα στο μυαλο μου dave, τελος.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5448 on: June 23, 2010, 11:46:21 »
Αρχισαν τα παπαγαλακια μα γραφουν για παρηφανες πωλησεις παντου οπως αβανταραν  τη μεταγραφη του κοντου
και ξαναρωταω γιατι ενω δεν εχεις εχεις λεφτα επιλεγεις να φερεις τον πουτανας γιο με 800 και να κανεις πουτανα λαο.
ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΠΟΤΕ

fatal_invasion

• Guest
« Reply #5449 on: June 23, 2010, 14:41:14 »

σε ποιον αγωνα αναφερεσαι? εγω δε βλεπω κανεναν αγωνα τετοιο, εκτος απο ανακοινωσεις που βγηκαν για το θεμα του κοντου και μονο. εδω μεσα το μονο που βλεπω ειναι χλευασμος και ενασχοληση μονο με τα πιο ηλιθια επιχειρηματα-κραυγες που ακουγονται στο μανια, μονο και μονο για τα ματια των ομοιδεατων, να τα βλεπουν και να παιρνουν παρασημα ΠΑΟΚοφροσυνης. συζητηση επι πιο σοβαρων επιχειρηματων αποφευγεται απο τους περισσοτερους, και οι ταμπελες παραμενουν, κωλοτουμπας, ΠΑΟΚ της μοδας και απο την αλλη ηθικος αγωνιστης.

δες την πρακτικη πολλων μελων και πες μου τον αγωνα...αυτοι που ειναι πιο λαβροι εναντιον της διοικησης σχολιαζουν μονο τις γελοιοτητες που γραφονται απο δω κ απο κει, για να επιβεβαιωνουν το κατασκευασμενο σχημα ΦΥΤΑ ΨΑΓΜΕΝΟΙ... αυτη ειναι ολη η υποθεση, η αυτοεπιβεβαιωση κ τα παρασημα...

Συμφωνώ και γω.Έως ένα βαθμό συμβαίνει.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #5450 on: June 23, 2010, 16:01:20 »
xxxxx

******** ΗΡΕΜΑ.........

edit: εκτός και αν ψήνεσαι να μου πάρεις για μπάσκετ και ερασιτεχνικά... Δεν έχω και δουλειά τώρα, κομπλέ θα μου κάτσει.
« Last Edit: June 23, 2010, 18:00:07 by Capricorn »

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #5451 on: June 23, 2010, 16:05:02 »

Η απάντηση στην υπογραφή μου...το έχετε και στην αρχική σας σελίδα γαμώ τα σπίτια σας!!!

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #5452 on: June 23, 2010, 16:51:18 »
xxxx

μαυρε,αδερφε μου ενταξει οτι ειπαμε νερο κι αλατι,ειμαι μικρος και καμια φορα η επιπολαιότητα μου δε μ'αφηνει να δω καθαρα.
σου στελνω πμ για διαρκειας.
« Last Edit: June 23, 2010, 18:01:24 by Capricorn »
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #5453 on: June 23, 2010, 16:55:23 »
αν μπορείς πάρε κ μένα ένα αδερφέ δεν παίζει φράγκο.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5454 on: June 23, 2010, 17:04:35 »
ρε σεις ποιος μοιράζει διαρκείας; Επιτέλους θα κόψω τα ντου... :P :P :P :P

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #5455 on: June 23, 2010, 17:10:11 »
xxxxx
Εχεις pm και απο μενα ;)
Περιμένω.
« Last Edit: June 23, 2010, 18:04:26 by Capricorn »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5456 on: June 23, 2010, 17:13:08 »
 :inlove: :aktion031:

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
« Reply #5457 on: June 24, 2010, 23:01:23 »
Σαλπι γαμησου και αντε παραιτησου.

Ετσι για να μην ξεχνιομαστε.
ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #5458 on: June 25, 2010, 03:00:50 »
Μπραβο φιλε που μας επανεφερες. Και εμεις οι μλκς σκεφτομασταν την κληρωση των προκριματικων του Τσαμπιονς Λιγκ. Εισαι ο μεγαλυτερος ΠΑΟΚτσης εδω μεσα.

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #5459 on: June 25, 2010, 07:30:07 »

Οτι ποιό ωραίο και ποιό αληθινό διάβασα εδώ και πάρα πολύ καιρό.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...