Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 501083 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5400 on: June 21, 2010, 21:49:23 »
Βασικά οι μαλακία είναι που ενώ έγινε η μεταγραφή επίσημα και ένα μέλος του φόρουμ άνοιξε θέμα για τον παίχτη στην ανάλογη κατηγορία.. του το κλείσανε και του είπανε πως υπάρχει ανάλογο θέμα και να κάνει εκεί ποστ, δηλαδή εδώ...που όλοι του φόρουμ γνωρίζουν πως είναι το θέμα για το ξέσπασμα στον Σαλπιγγίδη.. ::)

Από την στιγμή που παρουσιάστηκε επίσημα από την ομάδα και ανήκει στον σύλλογο που λέγετε ΠΑΟΚ τι δουλειά έχουμε να  μιλάμε για αυτόν (ακόμα) εδώ; Μήπως περιμένουμε μπας και αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή; ή σας αρέσει να ανάβει φωτιές ο ένας στον άλλον εδώ πέρα; Ας κλείσει το γαμημένο το θέμα και να ανοίξει το άλλο που έγινε και να κρατηθεί σε ένα Α επίπεδο..
Οπότε georgeT όσο υπάρχει αυτό το θέμα ανοιχτό για τον τρόπο που είχε ανοιχτεί, τόσο θα γίνετε μπάχαλο.. Η ευθύνη στους mods του φόρουμ.. :-\

ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

MAYROS

• Guest
« Reply #5401 on: June 21, 2010, 21:53:18 »
γιατί να κρύψω το μέιλ μου εγώ δεν έχω τίποτα να κρύψω, μακάρι ο ΠΑΟΚ
να είχε περισσότερους οπαδούς σαν εμένα που βάζουν το χέρι στην τσέπη
και λιγότερους συνδεσμίτες  η ομάδα θα πήγαινε πολύ ψηλά.

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #5402 on: June 21, 2010, 21:56:04 »
ευτυχώς που υπάρχεις..σε ευχαριστούμε..  :smack:

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5403 on: June 21, 2010, 21:59:09 »
δυστυχώς ρε γαμώτο είναι λίγοι.... άτιμη κενωνία...

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5404 on: June 21, 2010, 21:59:52 »
Το θεμα δεν ειναι τι λεγετε εδω στο forum γιατι ουτε θετικα ουτε αρνητικα θα επηρεασει σε κατι αλλα το θεμα ειναι οτι το forum ειναι μια μικρογραφια της Τουμπας δηλαδη το κλιμα που βλεπεις εδω θα μεταφερθει στο γηπεδο και εκει περα κανενας  mod και κανενας security δεν θα μπορει να κανει κατι ηταν καθαρα επιλογη της διοικησης να σφαχτουμε μεταξυ μας  

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #5405 on: June 21, 2010, 22:01:31 »
επειδη εγω μενω μακρια απο θεσσαλονικη.και επειδη εχω φτυσει αιμα να κανω το ανιψακι μου ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ και οχι γαβρο οπως ολο το σοι, αδυνατω να πιστεψω οτι στην ιστορικη ευκαιρια αυτης της ομαδας να γυρισει σελιδα και να αλλαξει επιπεδο υπαρχει κοσμος που αλληλοσπαραζεται για εναν πουτανας γιο, που στην τελικη θα παιξει ενα δυο χρονια μπαλα και θα παει στο διαολο οπως πηγαν και τοσοι αλλοι.αδυνατω πραγματικα να σας παρακολουθησω αδυνατω να πιστεψω οτι και οι μεν και οι δε εχετε βαρομετρο του ΠΑΟΚ τον κοντο, οι μεν θετικο και οι δε αρνητικο.ειναι απιστευτο αυτο που γινεται.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ. απειλες βρισιδια.πρεζονια φυτα, μαιντανοι νεοπαοκαρχες, θυρα4 θυρα1 επισημα. 3000  οχι 10.000 οχι 30000
οχι δεν ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ.ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΑΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ Η΄ΟΧΙ.
και απο μερικους περιεργους με περιεργα nicknames που εμφανιζονται μονο για να σπειρουν διχονοια δεν εχω απαιτησεις. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ...
ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΧΑΛΑΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ.ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΟΛΥ.ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΟΥΤΕ ΝΕΟΠΑΟΚΤΣΗΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ.Ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΝΓΚ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕΛΙΔΑ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΣΟΙ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ.ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΕΝΝΙΑ.ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ.ειναι Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ.Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #5406 on: June 21, 2010, 22:02:11 »
και λιγότερους συνδεσμίτες  η ομάδα θα πήγαινε πολύ ψηλά.

δε το πιστευω οτι ασχοληθηκα μαζι σου  :a1006: :a1006: :a1006:

εχω αρχισει και αυτοσφαλιαριζομαι.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5407 on: June 21, 2010, 22:08:31 »
Μαυρε αν έφτασες σε αυτήν την ηλικία με την εκπαίδευση αυτή και δεν μπορείς αφενός να διακρίνεις ποιός κάνει την λογοκρισία άλλα και πολύ περισσότερο το τι λέει ένα μέλος με αποτέλεσμα να διαστρεβλώνεις τα λεγόμενα του, τότε τζάμπα αυτοθαυμάζεσαι....

Έχε την άποψη σου και γράψτηνα εδώ μέσα στα πλαίσια των κανόνων.....κανείς δεν θα σε λογοκρίνει. Όταν θα ξεφέυγεις.....θα κόβεσαι.......οκ...?

άιντε μπράβο
« Last Edit: June 21, 2010, 22:16:44 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #5408 on: June 21, 2010, 22:15:35 »
οαση τα ποστ του georgeT
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #5409 on: June 21, 2010, 22:16:19 »
εκείνο το 3 στο meil σου τι συμβολίζει μαύρε?η από μύκονο είσαι και "σαρεσει" το 3 γενικά η είσαι μασόνος καθώς είναι γνωστό σύμβολο της μασονικής στοάς θεσσαλονίκης.!3???τι να συμβολίζει το 3??????

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #5410 on: June 21, 2010, 22:25:43 »
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΣΟΙ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

καλα ολα τα αλλα george δε λεω αλλα εσυ δε το βλεπεις δηλαδη οταν σε αδειαζει η διοικηση σου ετσι οτι οδηγησε με μαθηματικη ακριβεια σε καποια φαση να μην υπαρχει οπαδικο κινημα στον ΠΑΟΚ παρα μονο κατι τυποι σαν τον μαυρο για παραδειγμα που θα εχουνε για ολα αποψη και θα θεωρουνε τον εαυτο τυος ανωτερο ων μονο και μονο επειδη βαλανε κανα φραγκο στην αυξηση η επειδη πηρανε πιο ακριβο διαρκειας??

αν δεν κανεις τον αλλον να καταλαβει ρε φιλε οτι το παν σε ολα αυτα ειναι η ισσοροπια πως θα γινει??
δε λεω δωσεις στον αλλον να το καταλαβει με κραυγες φασαριες και ξυλο.
η ισσοροπια αυτη στον ΠΑΟΚ εχει χαθει και δυσκολα θα ξαναγινουμε οπως ειμασταν πριν.
το θεμα που πρεπει να μας προβληματιζει κατα την αποψη μου δεν πρεπει να ειναι τοσο πολυ ο κοντος,οχι οτι θα τον ξεχασουμε τον πουστη,αλλα το οτι ειναι σαν να μη μας υπολογιζει κανεις αυτην τη στιγμη.
το οτι μας θεωρουνε σαν κατι αβουλα οντα που θα μας χειραγωγουνε αναλογα με τα κεφια του καθενος εκει μεσα πιστευω ειναι αυτο που πρεπει να μας προβηματιζει περισσοτερο.
και τελος το οτι θα παψουνε να υπαρχουνε ΟΠΑΔΟΙ στον ΠΑΟΚ.
απλα και οπαδικα.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
« Reply #5411 on: June 21, 2010, 22:30:51 »
Άιντε ρε παλικάρια Γκουτιέρες, Ντεμικέλις, Χάιντσε 
άιντε ρε φάτε τον

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #5412 on: June 21, 2010, 22:31:16 »
ΣΑΛΠΙΓΙΔΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.
ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΠΟΤΕ.

PA0Kis-4, νομίζω ότι βάζεις τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση και είσαι ο μοναδικός εδώ και ώρα που δεν είσαι off topic. Άντε, γιατί όλα τα ποστ εδώ και μέρες μας πουλάνε πολλή εθνική ενότητα, συσπείρωση, αγάπη, φροντίδα και προδέρμ, όλοι ΠΑΟΚ είμαστε, μην αγγίζετε τον άγιο και οσιομάρτυρα Ζαγοράκη και τι θα γίνουμε χωρίς αυτόν, κάντε πίσω για το καλό του ΠΑΟΚ και τα αρχίδια μας κουνιώνται δεξιά κι αριστερά κι εσύ θαρρείς πως είναι βαρκούλες με πανιά. Τι έγινε ρε μάγκες, λουφάξαμε και μας πήραν φαλάγγι; Γι'αυτό λοιπόν και για να μην ξεχνιόμαστε:

ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ Η ΜΑΝΑ
ΨΕΥΤΗΣ ΚΟΝΤΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ-ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ
Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΕΔΩ

Κι όποιος θέλει να δώσει κατάλληλες απαντήσεις "από κοντά" όπως γραφόταν το μεσημέρι από μερικούς (στ'αρχίδια μου αν είναι ή δεν είναι ΠΑΟΚ ο συγκεκριμένος, πιστεύω ότι πολλοί έχουν αυτές τις απόψεις-της χλωρίδας δηλαδή), ας κοπιάσει. Μαγκιές από τα πληκτρολόγια σου πουλάω εγώ όσες θες.
Και οι υπόλοιποι ρε μάγκες που αγανακτείτε με όσους ασχολούμαστε ακόμα με το θέμα, χαλαρώστε λίγο (και το λέω φιλικά). Αν γουστάρει κάποιος να βρίζεται εδώ μέσα, δικαίωμά του είναι. Ούτε την ομάδα πάει πίσω, ούτε θα σταματήσουν να μας κόβουν χορηγίες αν σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τον κοντόπουστα, ούτε του δίνουμε αξία όπως λένε μερικοί, ούτε θα διαλυθεί ο ΠΑΟΚ, ούτε θα χάσει την πρόκριση στο τσουλού, ούτε θα τελειώσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ αν κουβεντιάζουμε ή βριζόμαστε εδώ μέσα 50 άτομα για τον ανεπαρκή επαγγελματία. Τι να κάνουμε δηλαδή, να κλειδώσουν όλα τα τόπικ εκτός από αυτά που λένε για τις διακοπές και για τα προκριματικά του τσουλού και να κάνουμε όλη μέρα νηστεία και προσευχή να περάσουμε στους ομίλους; Χαλαρώστε
Στο θέμα μας και πάλι
ΠΑΟΚ ΘΕΕ
ΚΟΝΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ

MAYROS

• Guest
« Reply #5413 on: June 21, 2010, 22:35:12 »
Αν νομίζεις ότι έτσι μπορεί να λειτουργήσει η συζήτηση μέσα στα πλαίσια
των κανόνων ή ότι επιτρεπτοί στο φόρουμ είναι μόνο οι συνδεσμίτες, μπορείς να
το δηλώσεις δημόσια και να πάψει η διαμάχη, εφόσον θα υπάρχουν μόνο μέλη με
ταυτόσημες απόψεις, κάθε φορά που αναφέρομαι κατά των συνδέσμων, υπάρχει
μία επίθεση από όλους, αλλά εγώ δεν κάνω πόλεμο στον ΠΑΟΚ σκέψου ποιος κάνει
αυτή τη στιγμή πόλεμο? εγώ? ή κάποιοι άλλοι? δεν έχω γράψει 4000 σχόλια με ξαπλωτά ανθρωπάκια
μόνο 48 έγραψα και σίγουρα όχι περισσότερα και τις άλλες φορές που ήμουν μέλος,
η ηλικία μας δεν είναι τόσο μακρινή, άρα έχεις γνωρίσει τον ΠΑΟΚ που είδα και
εγώ, και μπορείς να μιλήσεις και στα άλλα παιδιά για το μεγάλο ΠΑΟΚ, τέλος θα αναφερθώ
και στο παράδειγμα του Μανάβη, ο οποίος αφού δε συμφώνησε με την πώληση Λίμπρεχτς -
Μπανιώτη, προτίμησε την αποχώρηση από το οπαδικό κίνημα και διατήρησε έτσι το μύθο
του και την αξιοπρέπεια του, όποιος διαφωνεί με τη διοίκηση μπορεί να πράξει το ίδιο, αυτό
συνέστησα από την αρχη και στον τσαγκ, όποιος θέλει να βοηθήσει ας βοηθήσει,
με το να βρίζει κάποιος συνέχεια δε βοηθάει, την υπάρχουσα κατάσταση, ούτε μπορούν να
μενουν όλα αναπάντητα στην τελική, ο Σαλπιγγίδης ήταν γνωστό ότι θα έρθει από πέρυσι,
και τελικά ήρθε τι εξυπηρετεί τώρα ο αντίλογος, ας με πει ένας από τους διαφωνούντες,
τι εξυπηρετεί αυτή η γκρίνια?  

ΥΓ τελευταίο σχόλιο σ'αυτήν την ενότητα από εμένα, αν αλλάξει ο τίτλος και αρχίσει
η αγωνιστική περίοδος, μπορώ να σχολιάζω τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Δ. Σαλπιγγίδη
μόνο για τα επιτεύγματα ή τις αποτυχίες του στο γήπεδο.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #5414 on: June 21, 2010, 22:41:27 »
lospi δεν ξερω απο που εισαι,αλλα επειδη η εικονα που εχω εγω για τον ΠΑΟΚ δεν ειναι η τοπικη που πιθανως εχετε στη βορεια ελλαδα και δη γυρω απο τη θεσσαλονικη, για μενα ο ΠΑΟΚ ΕΔΩ ΚΑΙ 3.5 ΧΡΟΝΙΑ οπαδικα υπαρχει και γιγαντωνεται καθε χρονο.δυστυχως δεν μπορω να σε παρακολουθησω.ο ΠΑΟΚ δεν μπορει ιδεολογικα να αλλαξει ουτε για τον σαλπιγιδι ουτε για τον Ζαγορακη ουτε για τον georget.ΕΥΤΥΧΩΣ ειναι τεραστιος για να κινδυνευει.ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ,δεν γεννηθηκε ο ποδοσφαιριστης, ο παραγοντας ή ο οπαδος που θα του αλλαξει το dna.γενικα νομιζω οτι την κοντρα αυτη την εχετε μεταξυ σας οσοι ζειτε σε ενα μικροκοσμο, οσοι εχετε συνηθισει να ζειτε τον ΠΑΟΚ στα στενα ορια του, ενος μπακαλικου.για μενα ο ΠΑΟΚ ειναι κατι πολυ τεραστιο, εγω περπαταω στο δρομο στο χωριο μου, παω στις καφετεριες και οταν διαμαρτυρονται για τις λακουβες, η απαντηση μου ειναι εγω ειμαι ΠΑΟΚ ειμαι αλλιως, εσεις σκυψατε..σας γαμανε και προσκυνατε.
εγω εδω και 3 χρονια εχω αγορασει ολη τη μπουτικ του ΠΑΟΚ για το ανιψακι μου στη Λαρισσα,και περπαταει καμαρωτο.Δεν κινδυνευω ουτε με τον σαλπιγιδι ουτε χωρις αυτον.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ουτε ο ΓΚΑΡΣΙΑΣ, ΟΥΤΕ Ο ΒΕΡΟΝ ΟΥΤΕ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ,εμενα με ενδιαφερει να κανω τον ΠΑΟΚ ονειρο του καθε πιτσιρικα στη Θεσσαλια.να φοραει μπλουζα του ΠΑΟΚ και να περπατα αγεροχα.τα υπολοιπα σορρυ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΗΣ 5 ΘΕΣΗΣ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΟΠΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΙΚΗ..εγω ενοιωσα οτι εκεινη τη μερα βαφτισα πολλα παιδακια.. ΠΟΥ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΞΟΚΟΙΤΑΖΑΝ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΒΗΜΑ.ΝΑΙ λοιπον..περιμενω τα προκριματικα με μεγαλη χαρα.ΖΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΩΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ, ΤΟ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ Η ΟΜΑΔΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΜΩΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ!

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #5415 on: June 21, 2010, 22:55:23 »
ασ'το παει αλλου το μοχαμπετι και δε μπορουμε να συζητησουμε,εγω σου λεω για καθαρα οπαδικα κι εσυ μου λες για τις λακουβες στο χωριο σου.
προφανως αλλα σε καινε εσενα κι αλλα εμενα.
και πες οτι καναμε περισσοτερους και γινανε μια κοπια σαν αυτη των γαυρων τι καταλαβαμε??
στην πρωτη στραβη θα εχει το γηπεδο οσους ειχε και σε αυτους τωρα στα δυσκολα??
να χαρω εγω κοσμο που θα εχουμε
γι'αυτο πριν μιλουσα για ισσοροπιες αλλα εγω τα εγραψα εγω τα διαβασα.
λοιπον για το θεμα του πουστη τωρα επειδη οντως κουρασε,υπαρχει κανενας που αμφισβητει οτι αυτη ολη η κατασταση μπορουσε να ειχε αποφευχθει??
υπαρχει κανενας που δεν ηξερε τι θα γινει??
προφανως καποιος ηθελε να παρει το ρισκο αυτης της αποφασης,ε τωρα περιμενω να δω αν θα αναλαβει και τις ευθυνες που του αναλογουνε.
δε μπορει να φταει ο κοσμος οταν ξερεις οτι θα υπαρξουν αντιδρασεις.

α και που'σαι μην τρελαινεσαι με τα μπακαλικα,ασε να ξερουμε καλυτερα σε τι κοσμο ζουμε.
« Last Edit: June 21, 2010, 23:08:43 by lospsi »

papas4

• Guest
« Reply #5416 on: June 21, 2010, 22:58:45 »
lospi δεν ξερω απο που εισαι,αλλα επειδη η εικονα που εχω εγω για τον ΠΑΟΚ δεν ειναι η τοπικη που πιθανως εχετε στη βορεια ελλαδα και δη γυρω απο τη θεσσαλονικη, για μενα ο ΠΑΟΚ ΕΔΩ ΚΑΙ 3.5 ΧΡΟΝΙΑ οπαδικα υπαρχει και γιγαντωνεται καθε χρονο.δυστυχως δεν μπορω να σε παρακολουθησω.ο ΠΑΟΚ δεν μπορει ιδεολογικα να αλλαξει ουτε για τον σαλπιγιδι ουτε για τον Ζαγορακη ουτε για τον georget.ΕΥΤΥΧΩΣ ειναι τεραστιος για να κινδυνευει.ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ,δεν γεννηθηκε ο ποδοσφαιριστης, ο παραγοντας ή ο οπαδος που θα του αλλαξει το dna.γενικα νομιζω οτι την κοντρα αυτη την εχετε μεταξυ σας οσοι ζειτε σε ενα μικροκοσμο, οσοι εχετε συνηθισει να ζειτε τον ΠΑΟΚ στα στενα ορια του, ενος μπακαλικου.για μενα ο ΠΑΟΚ ειναι κατι πολυ τεραστιο, εγω περπαταω στο δρομο στο χωριο μου, παω στις καφετεριες και οταν διαμαρτυρονται για τις λακουβες, η απαντηση μου ειναι εγω ειμαι ΠΑΟΚ ειμαι αλλιως, εσεις σκυψατε..σας γαμανε και προσκυνατε.
εγω εδω και 3 χρονια εχω αγορασει ολη τη μπουτικ του ΠΑΟΚ για το ανιψακι μου στη Λαρισσα,και περπαταει καμαρωτο.Δεν κινδυνευω ουτε με τον σαλπιγιδι ουτε χωρις αυτον.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ουτε ο ΓΚΑΡΣΙΑΣ, ΟΥΤΕ Ο ΒΕΡΟΝ ΟΥΤΕ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ,εμενα με ενδιαφερει να κανω τον ΠΑΟΚ ονειρο του καθε πιτσιρικα στη Θεσσαλια.να φοραει μπλουζα του ΠΑΟΚ και να περπατα αγεροχα.τα υπολοιπα σορρυ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΗΣ 5 ΘΕΣΗΣ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΟΠΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΙΚΗ..εγω ενοιωσα οτι εκεινη τη μερα βαφτισα πολλα παιδακια.. ΠΟΥ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΞΟΚΟΙΤΑΖΑΝ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΒΗΜΑ.ΝΑΙ λοιπον..περιμενω τα προκριματικα με μεγαλη χαρα.ΖΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΩΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ, ΤΟ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ Η ΟΜΑΔΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΜΩΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ!
:prosk:γι'αυτο και ειναι τεραστιος ο ΠΑΟΚ!

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #5417 on: June 21, 2010, 23:03:50 »
Ας έρθει και ο Κόκκαλης, αρκεί να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο και να γίνουμε περισσότεροι! ΟΛΕ!

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #5418 on: June 21, 2010, 23:33:13 »
Άιντε ρε παλικάρια Γκουτιέρες, Ντεμικέλις, Χάιντσε 
άιντε ρε φάτε τον

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #5419 on: June 22, 2010, 00:01:47 »
και λιγότερους συνδεσμίτες  η ομάδα θα πήγαινε πολύ ψηλά.

Οτι να ναι.
Λιγο σεβασμο για τα παιδια που ετρεξαν και τρεχουν δεν βλαπτει. Εδω ημουνα οταν γινοταν το μπαχαλο του 2006- 2007. Πολλα παιδια απο εδω μεσα ηταν πρωτοι στις καταληψεις και τα συλλαλητηρια!
Εσενα δεν σε θυμαμαι καθολου και ειμαι μελος απο το 2002!

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»