Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 501428 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5380 on: June 21, 2010, 16:09:11 »
σεβαστά απόλυτα όσα έγραψες. Δεν έχω κάτι να σχολιάσω εκτός από αυτό που γράφεις:" Δεν ξέρω, αλλά έχουμε έρθει ποτέ όλα αυτά τα χρόνια στην αντίθετη πλευρά; Δηλαδή στην θέση του Σαλπιγγίδη..;"

Και γιατί ρε αδερφέ να έρθουμε εμείς στην θέση ενός ακριβοπληρωμένου ποδοσφαιριστή και να μην έρθει αυτός στη θέση του μεροκαματιάρη οπαδού; Ενός οπαδού που παράτησε τα πάντα για να βγάλει το κάρο από την λάσπη;
Αλήθεια ποιος από τους δύο είχε μεγαλύτερο πρόβλημα, ένας που έπαιρνε στο φινάλε (όταν τα έπαιρνε αλλά πάντα τα έπαιρνε, δραχμή δεν έχασε κανένας) 500000 μετά την τελευταία ανανέωση που έκανε με τον γούμενο ή αυτός που παράτησε δουλειές σπίτια για να τον παρακαλάει να μείνει άλλους 6 μήνες;

Συγνώμη αλλά δεν έρχομαι στην θέση του γιατί στην πάντα δεν είχα  ποτέ αυτά που είχε αυτός ακόμη και εκείνες τις περιόδους. Αυτός ίσως να μπορούσε, γιατί αυτός ήταν στην θέση μου.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5381 on: June 21, 2010, 16:43:19 »
*που είχε αυτός ακόμη και εκείνες τις περιόδους.
για τον προδότη αναφέρομαι γιατί εγώ ακόμη ταπί είμαι γαμώ την κατάρα μου ??? ??? ??? ???

MAYROS

• Guest
« Reply #5382 on: June 21, 2010, 17:47:56 »
Το πρόβλημα όπως έγραψε και ο xxxxxx τσαγκ xxxxxx είναι ο Ζαγοράκης,
αυτόν πρέπει να πολεμήσουμε, θυμηθείτε οπαδοί του ΠΑΟΚ τους αγώνες των xxxxxx
συνδεσμιτών μετά το χαμένο φαξ, είχαν καθήσει όλοι και κοιτούσαν με το στόμα
ανοικτό, ενώ τώρα θα δείξουν την πυγμή τους απέναντι στον κακό Ζαγοράκη.
Ο Ζαγοράκης τελικά αποδείχτηκε πολύ μεγαλύτερος μάγκας από ότι περιμένατε
ε? Καλά εδώ δεν μπορέσατε να κερδίσετε τις εκλογές με το μπαρμπα Θανάση, τον οποίο
κατηγορήσατε για νοθεία, ο μπαρμπα Θανάσης σας έστησε τις εκλογές και τώρα θα τα
βάλετε με το Ζαγοράκη xxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Φίλε αν νομίζεις ότι με ειρωνείες,ψέμματα και απειλές απέναντι σε άλλα μέλη του φόρουμ και τους συνδέσμους πετυχαίνεις κάτι περισσότερο από λίγο ακόμη μπρίζωμα,γελιέσαι.
« Last Edit: June 21, 2010, 18:47:48 by Capricorn »

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5383 on: June 21, 2010, 17:54:33 »
jamaikan έλα και άλλος e-μαγκας και είρωνας. Βασικά δεν πιάνω μία μπροστά του.

JamaicaN

• Guest
« Reply #5384 on: June 21, 2010, 18:04:06 »
 :D

Πολυ κατακαρδα τα πηρες αδερφε μου...Σου πα, ουτε δουλεια μου ειναι να σχολιαζω και να βαζω την ταξη εδω μεσα....
Ετυχε και ησουν εσυ... ;)

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5385 on: June 21, 2010, 18:07:04 »
Ok όλα καλά ;)

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #5386 on: June 21, 2010, 20:06:41 »
k γω δεν τον θέλω αλλα αυτή η εναντίωση στην μεταγραφή και στην διοίκηση ζαγοράκη τι σκοπό έχει?πόλεμο εναντια στην διοίκηση που επέλεξε να τον φέρει?δεν μου ακούγεται λογικό να ανοίξεις πόλεμο την στιγμή που ο Παοκ ανοίγει τα φτερά του.κάποιος πρέπει να κάνει πίσω για το καλο του ΠAOK.τώρα που στρώνουν τα πράγματα θα τα κάνουμε μονοι μας μπουρδέλο?τον έβρισα είμαι εναντια στην μεταγραφή αλλα ένας πόλεμος εναντια στην διοίκηση που βήμα βήμα με τους κόπους όλων μας έχτισε ένα οικοδόμημα που μπορεί να βγάλει και ποιος θα είναι ζημιωμένος στην τελική?

υ.γ. φενέρ-ΠAOK 0-1 μες την πόλη με εκστρατεία 10.000 κομάντο goal ο πουστάρας έλα πες σε βλέπω που γέλαν και τα μουστάκια σου και μονο στην ιδέα δεν θα το πανηγυρίσεις?Καλο καλοκαιρι
« Last Edit: June 21, 2010, 21:59:48 by Capricorn »

MAYROS

• Guest
« Reply #5387 on: June 21, 2010, 20:45:10 »
Οταν λογοκρίνεις ένα σχόλιο νομίζω ότι πρέπει να βάζεις και την υπογραφή σου,
εσύ που το κάνεις και να επισημάνεις τα <<ψέμματα μου >> όπως λες, έιμαι 36
χρονών και δεν ανέχομαι μαθήματα Παοκτσηδισμού από κανένα, το σχόλιο του
τσαγκ που μας απειλούσε για σούτια δε λογοκρίθηκε, βγείτε και δηλώστε επίσημα
σαν φόρουμ ποια είναι η θέση σας και αν δε σας αρέσουν αυτά που γράφουμε απλά
διαγράψτε μας, φτιάχτε ένα φόρουμ μόνο για την πάρτη σας, εγώ επιμένω ότι οι
απειλές τύπου τσαγκ θα βρουν απάντηση απο τους χιλίαδες Παοκτσήδες.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #5388 on: June 21, 2010, 20:53:39 »
μαυρε κι εγω επιμενω οτι με αυτο το μειλ εισαι πουστοσκουληκο και προσπαθωντας να βαλεις μπριζες καποια στιγμη θα βρεις την απαντηση σου απο χιλιαδες ΠΑΟΚτσηδες

akaris3@hotmail.com

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?action=profile;u=10144
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #5389 on: June 21, 2010, 20:55:07 »
« Τελευταία τροποποίηση: Σήμερα στις 17:47:48 από Capricorn  »

northeagle_4

• Guest
« Reply #5390 on: June 21, 2010, 20:56:52 »

Δηλαδή θα είναι ευχαριστημένος-οι με τα σούτια που θα πέφτουν κάθε κυριακή? Και όλα αυτά για ένα παίκτη? Δηλαδή το "ο ΠΑΟΚ πάνω απ'ολα" για τον Ζαγοράκη σημαίνει μόνο το πως θα πηγαίνει η ομάδα? Η ενότητα του κόσμου δεν είναι απαραίτητη προυπόθεση για να να πάει καλά η ομάδα?
.................................................
......................
...............................
Ο μόνος τρόπος για να μην διαταράξουμε το κλίμα στην ομάδα πλέον (όσοι είμαστε κάθετα αντίθετοι σε αυτήν την κίνηση) είναι να απέχουμε από το γήπεδο. Όχι για να τιμωτρήσουμε το Ζαγοράκη ή την διοίκηση για την επιλογή αυτήν. Κάνετε ΜΕΓΑΛΟ λάθος όσοι σκέφτεστε έτσι. Ο λόγος είναι αυτός που ανέφεραν μερικά αδέρφια πιο πριν. ΑΝ πάω Τούμπα δε θα μπορέσω να κρατηθώ. Θα σκυλιάσω. ΘΑ τον βρίσω. Άσχημα. Και ένα πράγμα που δε θέλω να κάνω ποτέ στη ζωη μου είναι να πλακαθώ με ΠΑΟΚτσή! Οπότε δεν μένει άλλη επιλογή. Καναπεδάκιας με το ζόρι! Εύχομαι μέσα από την καρδιά αυτοί οι "γραφικοί" που θα απέχουν να είμαστε λίγοι. ΠΟλύ λίγοι ώστε να μην προκαλέσουμε καμία ζημιά στην ΠΑΟΚΑΡΑ.

Όπως και να έχει το κουράσαμε το θεμα. Κουραστήκαμε και οι ίδιοι να γράφουμε και να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του με βάση αυτό που θεωρεί σωστό για την ομάδα. Εγώ εύχομαι και πάλι να μην υπάρξει το παραμικρό επεισόδιο μεταξύ συνοπαδών μας λόγω του κοντού.

Νομιζω οτι ειναι σαφες οτι ο Tsag απευχεται το γεγονος να πεσουν σουτια και στα 2 τελευταια ποστ.Η' δεν το καταλαβες ή απλα θες να προκαλεσεις.
  Λογοκρισια ειναι οταν σε φιμωνουν οχι οταν σου σβηνουν απαραδεκτους χαρακτηρισμους.Το νοημα του ποστ σου μια χαρα βγαινει και χωρις τις ειρωνικες εκφρασεις.
  Τελος απο μενα,ελπιζω να μην ψαχνεσαι για κοντρα και μπινελικι.

MAYROS

• Guest
« Reply #5391 on: June 21, 2010, 21:17:49 »
Είμαι πολλά χρόνια μέλος στο φόρουμ λοσπσι και με το ίδιο μειλ
είμαι κατά των συνδέσμων είτε σε αρέσει είτε όχι, για μένα η θύρα 4
δεν είναι ΠΑΟΚ ούτε ο ΠΑΟΚ είναι η θύρα 4, το έχω ξαναγράψει , άλλωστε
και το μόνο που βρήκες να πεις έιναι για το μειλ, μπραβο είσαι πολύ έξυπνος
αλλά δε γουστάρω από συνδεσμίτες μαθήματα Παοκτσηδισμού, πήγαινε να τα
κάνεις σε κάνα μικρότερο οπαδό, όχι σε μένα.

Νορθιγκλ ξέρω να διαβάζω και έχω περάσει από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης
γυμνάσιο, λύκειο, ΑΕΙ, τυγχάνω κάτοχος και μεταπτυχιακού τίτλου απο ξένο
πανεπιστήμιο, δε χρειάζομαι μετάφραση στα γραφόμενα του τσαγκ, έχω κρίση
και άποψη, κατάλαβα πολύ καλά τι εννοεί.

Τέλος σαν μέτοχος του ΠΑΟΚ (με πάνω από 5000 ευρώ) δηλώνω ότι οι απόψεις
κατά τη σημερινής διοικήσεως του ΠΑΟΚ ( της καλύτερης που έιχαμε ποτέ), το γράφω αυτό
γιατί παιδιά 22 χρονών δεν έχουν ζήσει καλαφάτη, βουλινό, σαββίδη κτλ, από συνδεσμίτες
και μη συνδεσμίτες έχουν ως σκοπό μόνο τον εμφύλιο πόλεμο, και τη διατάραξη του
κλίματος στην ομάδα, αν δεν κάνω λάθος από τους κανόνες αυτού του φόρουμ, απαγορεύονται
υβριστικοί χαρακτηρισμοί για παίκτες της ομάδας, περιμένω απο τους συντονιστές, να αναλάβουν δράση
και να σβήνουν τα σχόλια κατά του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Δ. Σαλπιγγίδη, τα οποία κατ' επέκταση
προσβάλλουν το μεγαλύτερο μέρος των οπαδών αυτής της ομάδας.   

northeagle_4

• Guest
« Reply #5392 on: June 21, 2010, 21:24:40 »
Στο νηπειαγωγειο,το δημοτικο,το γυμνασειο,το λυκειο και την ανωτερα εκπαιδευση το πρωτο που σου μαθαινουνε ειναι να μην βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα.Αν μπορεις να διαβασεις τις σκεψεις του Τσαγκ και του καθε Τσαγκ μαλλον εχουμε να κανουμε με γκουρου.Ως τοτε θα ηταν πολυ απλο να τον ρωτησεις,νομιζω θα με γλιτωνε απο κουραση να ποσταρω 2 ποστ για παρτυ σου.
 Συνεχισε το παραλληρημα.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #5393 on: June 21, 2010, 21:29:53 »
μαυρε πολυ μπλα μπλα ρε φιλε κουλαρε λιγο γαμω τον σαλπιγγιδη τον πουστρακι..

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5394 on: June 21, 2010, 21:30:32 »
ΣΑΛΠΙΓΙΔΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.
ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΠΟΤΕ.

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #5395 on: June 21, 2010, 21:31:05 »
ρε φίλε δεν χαμηλώνεις λίγο το τουπέ σου;
δεν σε ρωτήσαμε τι είσαι και τι δεν είσαι,στα @@ μας κιολας.
ασυναρτησίες εντελως γράφεις.έκανες το κομμάτι σου,αντε φτάνει..δεν ακούμπησες καν.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #5396 on: June 21, 2010, 21:38:00 »
την παλευετε ρε μαλακες?ειστε προκριματικα τσαμπιονς λιγκ.ολοι παιρνουν κρατικες χορηγιες, εμας μας κοβουν και τις υπαρχουσες, και σεις μαλωνετε μεταξυ σας για τον κοντοπουτανο?σας εχει πειραξει η ζεστη και τους μεν και τους δε ρε.παρτε κανα βαρβιτουρικο να πεσετε σε νιρβανα.δεν παλευεστε...εχω μεινει μαλακας εδω και μερες.εχει γινει εθνικη αντιπαραθεση η ελευση ενος υπαλληλακου.ο ΠΑΟΚ εχει πολεμο και σεις μαλωνετε σαν τα κοκορια για εναν πουτανας γιο επαγγελματια οπως ολοι οι αλλοι.ΑΝΤΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5397 on: June 21, 2010, 21:46:31 »
Ναι ωραια συμφωνω σε κοβουν τις χορηγιες δεν εχεις λεφτα και πας και μου φερνεις τον κοντο με 800 για πες μου τ λογικη μπορει να εχει αυτη η κινηση και οσο για τις χορηγιες αυτη ειναι δουλεια της διοικησης οπως ξεφτιλισε το ονομα του ΠΑΟΚ με το θεμα μουν (δεν εχουμε λεφτα για μεταγραφη και ειναι καλος παικτης) να παν να ξεφτιλιστουν και σ επροσωπικο επιπεδο και να παρακαλεσουν για χορηγιες.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #5398 on: June 21, 2010, 21:47:10 »
Είμαι πολλά χρόνια μέλος στο φόρουμ λοσπσι και με το ίδιο μειλ
είμαι κατά των συνδέσμων είτε σε αρέσει είτε όχι, για μένα η θύρα 4
δεν είναι ΠΑΟΚ ούτε ο ΠΑΟΚ είναι η θύρα 4, το έχω ξαναγράψει , άλλωστε
και το μόνο που βρήκες να πεις έιναι για το μειλ, μπραβο είσαι πολύ έξυπνος
αλλά δε γουστάρω από συνδεσμίτες μαθήματα Παοκτσηδισμού, πήγαινε να τα
κάνεις σε κάνα μικρότερο οπαδό, όχι σε μένα.

μαυρε σιγουρα ειμαι εξυπνος.
ειμαι τοσο εξυπνος ωστε να μη νιωθω γαμαω και ανωτερος απο τους αλλους αναλογα με τα λεφτα που εβαλα στην αμκ
ειμαι τοσο εξυπνος ωστε να μη λεω στον αλλον να μη μου μιλαει γιατι ειμαι 35 χρονων και να νομιζω οτι επιασα τον παπα απ'τ'αρχιδια και να συμουλευω τους αλλους να μη μου μιλανε γιατι απλα ειμαι μεγαλυτερος
ειμαι τοσο εξυπνος ωστε σε φορουμ αλλοθρησκων να κρυβω το μειλ μου και τελος
ειμαι τοσο εξυπνος ωστε να ριχνω εσενα στο μυαλο.

Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5399 on: June 21, 2010, 21:48:47 »
δεν ξέρω τι λέτε αλλά πάω να πάρω την δόση μου...

ας ξεσκάσουμε... με ένα κλότσο!

http://www.pictogame.com/game.php?game=bqfTWZLRZYC8

Γαμήστε τους αλλόθρησκους και τους προδότες!