Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 506319 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsag

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5200 on: June 17, 2010, 00:27:13 »
Νομίζω ότι το να μην πάρει κάποιος διαρκείας δε χρειάζεται να το διαφημίζει κιόλας , όπως και
κάποιος που παίρνει διαρκείας επίσης το ίδιο, όσο για την αντιπαράθεση που πάτε να περάσετε
μέσα στο τόπικ σε Σαλπιγγιδικούς και Αντισαλπιγγιδικούς, έχω να πω ότι εμένα προσωπικά δε με
ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας αν θα ξαναπάει στο γήπεδο, αν θα χοροπηδάει στα γκολ του Σαλπιγγίδη
ο ΠΑΟΚ δεν είναι ζαχαροπλαστείο να κάτσετε να φάτε καμιά πάστα, η είσαι ΠΑΟΚ ή δεν είσαι, αν είσαι ΠΑΟΚ
υποστήριξε την ομάδα, αν δεν είσαι κάτσε σπίτι, δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να φτιάχνει και ένα διαφορετικό
χαλβά για τον κάθε ΠΑΟΚΤΣΗ, συνέχεια ακούμε στο φόρουμ εγώ δεν θέλω, εγώ δεν κάνω εγώ, εγώ!!!
Αν κάποιος πάρει την απόφαση να αποσυρθεί οπαδικά δε χρειάζεται να να το διατυμπανίσει κιόλας, μπορεί
να βρει και άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή δεν μπορεί όμως να ζυγίζει τη ζωή του με τα τεκταινόμενα
στον ΠΑΟΚ.

Και εσένα ποιος σου είπε οτι μας ενδιαφέρει η γνώμη σου δηλαδή;; Πάντως σε ένα θα συμφωνήσω μαζί σου. Όντως ή είσαι ΠΑΟΚ ή δεν είσαι. Τώρα πως γίνεται επί γούμενου να ήμασταν ΠΑΟΚ μόνο 2-3 χιλιάδες και τα τελευταία χρόνια πολλαπλασιαστήκαμε δεν ξέρω!!! Στο αφήνω σαν τροφή για σκέψη για το σπίτι... Μήπως μερικοί απλά δεν έχουν νιώσει ποτέ τι είναι πραγματικά ο ΠΑΟΚ;; Λέω εγώ τώρα...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

MAYROS

• Guest
« Reply #5201 on: June 17, 2010, 01:32:45 »
Αυτό ακριβώς εννοώ ότι δε με ενδιαφέρει τι κάνεις εσύ, αν πάρεις διαρκείας η δεν πάρεις
αν έρθεις στο γήπεδο ή δεν έρθεις δεν μπορείς να με πείσεις ότι είμαι φυτό η λιγότερο
ΠΑΟΚΤΣΗΣ από εσένα, εκπροσωπείς τον εαυτό σου και τίποτε άλλο, δεν μπορείς να ξέρεις
τι έχει κάνει ο καθένας, για την ομάδα και καλό είναι να κρατάει τη στάση ζωής που επιθυμεί,
αν ο ΠΑΟΚ με το Σαλπιγγίδη στη σύνθεση του δε σε γεμίζει έλα στο γήπεδο μετά απο 4 χρόνια
για μένα και την ομάδα που αγαπάω δεν κανει καμία διαφορά, στο κάτω κάτω της γραφής η δικιά
μου γενιά έκανε και μία αποχή διαρκείας από το γήπεδο και αναλάβαμε τις συνέπειες, αν εσύ νομιζεις
ότι μπορεις να πείσεις τα άτομα που επηρεάζεις να μην πάνε και δε θέλεις να αγοράσεις διαρκείας κάνε το
αθόρυβα και με συναίσθηση των ευθυνών σου, ο ΠΑΟΚ δεν  είναι WACO και εσύ δεν είσαι ο
David Koresh για να μας πείσεις να αυτοκτονήσουμε μαζί σου, κρατήστε το μεσσιανισμό για
την πάρτη σας δεν μπορείτε να σώσετε τον ΠΑΟΚ μόνοι σας, ούτε να τον ανεβάσετε μόνοι σας
είναι πάρα πολύ βαρύ το φορτίο άστο για κάποιον που μπορεί να το κάνει.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5202 on: June 17, 2010, 01:34:53 »
Κοντέ γαμιόλα για την Καβάλα που σε ανέδειξε δεν έβγαλες καμία ευχαριστήρια ανακοίνωση;

Μα πόσο στημένα φαίνονται όλα;
Δεν αντέχω άλλο, στημένες συνεντεύξεις-κόπιες, ανακοινώσεις που ήταν τόσο καιρό στο συρτάρι και περίμεναν με αγωνία....

Λέτε να βγάλουμε καμία ανακοίνωση ευχαριστήρια προς τον βάζελο να του λέμε πόσο βοήθησες να εξελιχθεί ο παίχτης?

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #5203 on: June 17, 2010, 01:50:53 »
Δεν ζητάω συγγνώμη, δεν έκανα κάτι

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=16896659

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5204 on: June 17, 2010, 01:55:10 »
Εδω ρε φιλε πρεπει να ζητησουν συγνωμη πρωτα αυτοι που τον φερανε και μετα αυτος, αυτος ξεραμε τι πουτανας γιος φραγκοφονιας μουνοδουλος ειναι, αλλα απο τους αλλους δεν το περιμενες

kostas4

• Guest
« Reply #5205 on: June 17, 2010, 02:11:00 »
το "δεν ζηταω συγγνωμη, δεν εκανα κατι" το Olapaok το εκανε μια τεραστια "συγγνωμη" στον κεντρικο του τιτλο. μαλακα θοδωρα

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #5206 on: June 17, 2010, 04:52:26 »
Μετράς ώρες ζωής μουνόπανο, ό,τι σου αφήσουν από οστό στο πόδι οι Νιγηριανοί θα στο φάνε Χάιντσε και Μιλίτο την άλλη βδομάδα. Αν σε αυτό το σύμπαν υπάρχει ίχνος δικαιοσύνης αυτό θα γίνει...

Σε γιατρούς και νοσοκομεία να τα φας ρε πουσταριό τα 800, και όχι για δικά σου, αλλά για το γαμημένο το μπάσταρδο ρουφιανοσόι σου.

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #5207 on: June 17, 2010, 08:57:17 »
Αυτό ακριβώς εννοώ ότι δε με ενδιαφέρει τι κάνεις εσύ, αν πάρεις διαρκείας η δεν πάρεις
αν έρθεις στο γήπεδο ή δεν έρθεις δεν μπορείς να με πείσεις ότι είμαι φυτό η λιγότερο
ΠΑΟΚΤΣΗΣ από εσένα, εκπροσωπείς τον εαυτό σου και τίποτε άλλο, δεν μπορείς να ξέρεις
τι έχει κάνει ο καθένας, για την ομάδα και καλό είναι να κρατάει τη στάση ζωής που επιθυμεί,
αν ο ΠΑΟΚ με το Σαλπιγγίδη στη σύνθεση του δε σε γεμίζει έλα στο γήπεδο μετά απο 4 χρόνια
για μένα και την ομάδα που αγαπάω δεν κανει καμία διαφορά, στο κάτω κάτω της γραφής η δικιά
μου γενιά έκανε και μία αποχή διαρκείας από το γήπεδο και αναλάβαμε τις συνέπειες, αν εσύ νομιζεις
ότι μπορεις να πείσεις τα άτομα που επηρεάζεις να μην πάνε και δε θέλεις να αγοράσεις διαρκείας κάνε το
αθόρυβα και με συναίσθηση των ευθυνών σου, ο ΠΑΟΚ δεν  είναι WACO και εσύ δεν είσαι ο
David Koresh για να μας πείσεις να αυτοκτονήσουμε μαζί σου, κρατήστε το μεσσιανισμό για
την πάρτη σας δεν μπορείτε να σώσετε τον ΠΑΟΚ μόνοι σας, ούτε να τον ανεβάσετε μόνοι σας
είναι πάρα πολύ βαρύ το φορτίο άστο για κάποιον που μπορεί να το κάνει.

Όχι αθόρυβα φίλε μου. Κάνεις λάθος. Με θόρυβο για να ακούσουν αυτοί που πρέπει μήπως και ξυπνήσουν από το λήθαργο. Για το αν είσαι φυτό πίστεψέ με δεν έχω σκοπό να σε πείσω όπως λες. Κάποια πράγματα φαίνονται από μόνα τους. Κάνουν μπαμ, πως το λένε.

Δε θέλω να κάνω αποχή ρε φίλε. Θέλω να μη ξεφτιλίζουν τον ΠΑΟΚ. Τόσο ζαλισμένος είσαι και δεν μπορείς να το καταλάβεις;; ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ, πως το λένε? Αυτήν την ξεφτίλα μόνο τα φυτά δεν την καταλαβαίνουν ή άνθρωποι που έγιναν ΠΑΟΚ εδώ και 3 χρόνια και δε γνωρίζουν τίποτα από ιστορία. (ή και σαλιάρηδες που τους αρέσει να γλείφουν τον εκάστοτε διοικούντα γιατί έτσι έχουν μάθει να επιβιώνουν)

ΤΟ φορτίο που αναφέρεις το έχω σηκώσει πολλές φορές στο παρελθον φίλε. Για σένα πάλι δε θα έπαιρνα και όρκο. Μάλλον θα ...απείχες όπως λες... Συνεπώς κόψε την ειρωνία γιατί μόνο θλίψη προκαλείς για το επίπεδο του IQ σου...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

mpougatsas

• Guest
« Reply #5208 on: June 17, 2010, 09:17:10 »
 Απο τη στιγμή που ανακοινώθηκε και επίσημα ο ποδοσφαιριστής προσωπικά δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω στο υπάρχον θέμα, οτι ήταν να γίνει έπρεπε να χε γίνει πριν την ανακοίνωση τώρα κλαιν μαιν.. οπως στρώσαμε, ας κοιμηθούμε.
"το προλαμβάνειν καλύτερο του θεραπεύειν" ας μας γίνει μάθημα αυτό κι απο κει και πέρα  - απ τη στιγμή που πλέον το να βρίζεις το σαλπιγγίδη έρχεται σε αντίθεση με τη λαχτάρα σου να δείς τον ΠΑΟΚ να προοδεύει αγωνιστικά -το πως θα το δει ο καθένας είναι δικό του θέμα και δικαίωμα. Ας κάνει ο καθένας το ζύγι του κι ας κινηθεί αναλόγως.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #5209 on: June 17, 2010, 09:38:39 »
πολυ υπερβολη ρε παιδι μου.....τι ειναι αυτα ρε? τι γαμοξεσταυριδια ειναι αυτα για ενα τυπο που εκανε καποια λαθη και εμπρακτα δειχνει οτι αγαπαει την ομαδα...Εγω απο την αρχη ειπα οτι κανει η διοικιση ειμαι μαζι τους...μπορει να τους κανω εδω και εκει καμμια κριτικη αλλα οχι και υπρβολες...ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΥΡΙΟΙ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ...οι αλλοι κανουνε κοντρα πιος θα μαξεψει τους πιο πολοους δισεκατομυριουχους και κραζετε τον ζαγορ γιατι πολεμαει με πετρες?
ΡΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ? ΓΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ? ΓΙΑ ΠΑΟΚΣΗΔΙΚΗ ΤΡΕΛΑ? ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΣΟΥΣΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ? Και ο κοντος απ'οτι φενετε τα εχει και ασ εκανε μαλακια στο παρελθον...δηλαδη δεν εχει την δθετερη ευκερια αυτος?
Ο λαος που τα κανει πουτανα χρεονοντας την παε με προστιμα δεν παιρνει συνεχεια και αλλες ευκεριες...καποιος λεει για 2-3 χιλιαδες λαου που ητανε παλια και τωρα γεμιζει απο "καινουργια φυτα" η ΤΟΥΜΠΑ...ναι ρε γεμιζει γιατι Ο ΖΑΓΟΡ Ο ΒΡΥΖΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ σε φτασανε εκει...και τι εγινε δηλαδη ? το να υπαρχουν καινουργιοι ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ μας πειραζει...τσιφλικι ειναι  Η ΤΟΥΜΠΑ......ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΕΙ ....ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ...σταματηστε τις υπερβολες...ακου ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥΣΤΕΨΕ...εσεις πουστεψατε που κανετε σαν παρατημενες γκομενες....δεν θελετε να πατε? μην πατε...Δεν ειστε οι μονοι ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ...Ο ΛΑΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...και γι'αυτους που λενε οτι μονο 2-3 χιλιαδες τρεχανε παλια...ετσι γινοτανε και επι βουλινου...αλλα μονο που δεν ητανε οι οργανωμενοι γιατι κανανε αποχη...ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ- "ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ" - οταν ηρθε ο μπατατακ και εκανε μεταγγραφες και χαρηκαμε σαν τα τσουτσεκια για να μην μς αφησει σε χλωρο κλαρι μετα.....
Αν θελετε να διοικιστε το ειπα απειρες φορες...ΟΡΙΣΤΕ Η ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ...εαν ομως βαζεις...αντε και 1000 ευρω το μηνα δεν εχεις δικαιωμα να τα κανεις πουτανα και ειδικα σε εσωτερικο θεμα της ομαδας..(εμφυλιο).
Βριζετε ρε την διοικιση? ΡΕ ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #5210 on: June 17, 2010, 09:49:13 »
ε να ,
σε λεει μετα κατσε ηρεμος........ γουμενος λεει που σας χρειαζετε....
θα σπασει το κεφαλι μου !
αυτον τον γουμενο λες που οι λιγοι τζανκουλες που ειχαν μηνει ξεκινισαν αγωνα για να διωξουν.
τελος παντον, ακρη δεν βγαινει......

ΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΘΟΥΜΕ πλεον στον παιχτη του τοπικ
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #5211 on: June 17, 2010, 10:05:27 »
τα επιχειρηματα γουμενος που σας χρειαζεται και τζανκουλες κουρασαν

πλζ πλζ βρειτε κατι αλλο, μην κανει κοιλια το τοπικ

κουρασμενοςειρωνας4
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #5212 on: June 17, 2010, 10:48:59 »
Ένας γούμενος χρειάζεται μάλλον για τους λάτρες του κοντού. Αυτοί που αποδοκίμασαν το ιστορικότερο πέταλο της Ελλάδος όταν τον έβριζε !

Ναι, εσάς γούμενος σας χρειάζετε ! Δεν σας αξίζει το σήμερα το οποίο επιτεύχθηκε μετά από αγώνες κάποιον ρετσινάκιδων !
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

zan

• Guest
« Reply #5213 on: June 17, 2010, 11:25:30 »
Μετράς ώρες ζωής μουνόπανο, ό,τι σου αφήσουν από οστό στο πόδι οι Νιγηριανοί θα στο φάνε Χάιντσε και Μιλίτο την άλλη βδομάδα. Αν σε αυτό το σύμπαν υπάρχει ίχνος δικαιοσύνης αυτό θα γίνει...

Σε γιατρούς και νοσοκομεία να τα φας ρε πουσταριό τα 800, και όχι για δικά σου, αλλά για το γαμημένο το μπάσταρδο ρουφιανοσόι σου.
Πρεπει να ντρεπεσαι για αυτα που γραφεις....

Υ.Σ MOD δεν υπαρχουν?

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5214 on: June 17, 2010, 11:27:38 »
Ας κανουμε Mod τον κοντο ΣΣΣΣΣσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ σσσσσσσ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #5215 on: June 17, 2010, 11:36:57 »

Πρέπει να ντρέπεσαι για αυτά που γράφεις corrupt...Ακούς εκεί "ό,τι σου αφήσουν από οστό στο πόδι οι Νιγηριανοί....". Ο,τι σου αφήσουν απο οστό ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ έπρεπε να γράψεις. Ντροπή!

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #5216 on: June 17, 2010, 12:51:25 »
δεν θέλω να μπω στην ψυχή κανενός για το αν θέλει τον προδότη πίσω η όχι
αγωνιστικά θα πω μονο ότι πέρσι ο ζαγοράκης έφερε το ποιο ταλαντοχο έλληνα παίκτη
 και φέτος φέρνει στην τούμπα τον μεγαλύτερο έλληνα ποδοσφαιριστή αυτή την στιγμή
που μπορεί να πάει σε οποια ομάδα θέλει αλλα προτίμησε τον ΠΑΟΚ όλα αυτά που γράφονται υπέρ η κατά για μένα είναι περιττά εντάξει το εμπεδώσαμε είναι προδότης είναι έτσι είναι κοντός και είμαι μαζί σας αλλα εμείς για παίκτη να μας βάζει γκολ το παίρνουμε δεν θα τον παντρευτούμε ούτε στην διοίκηση θα τον βάλουμε και από τι στιγμή που είναι επιλογή ζαγοράκη εγώ βγάζω τον σκασμό

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #5217 on: June 17, 2010, 12:55:26 »
(...)και από τι στιγμή που είναι επιλογή ζαγοράκη εγώ βγάζω τον σκασμό(...)

γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο φτάσαμε εδω που φτάσαμε με το hobbit....

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline PAOK-GALATSI

• Αποστολή
  • **
« Reply #5218 on: June 17, 2010, 12:56:25 »
"Μεγάλη θυσία έκανε ο Σαλπιγγίδης"

Ο Κώστας Ορφανός αναφέρθηκε στην επιστροφή του "Σάλπι" στην Τούμπα, στα χρήματα που "κλότσησε" και εκτίμησε ότι είναι ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ να γυρίζει στην ομάδα ο καλύτερος Έλληνας επιθετικός

Ο Κώστας Ορφανός διαδραμάτισε ρόλο στην υπόθεση της μεταγραφής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη τον Αύγουστο του 2006, καθώς ήταν ένας από τους 14 ανθρώπους της οικογένειας του ΠΑΟΚ, που λίγο νωρίτερα επιχείρησαν να αποτρέψουν αυτή την κίνηση, εν τέλει χωρίς επιτυχία.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του "Δικεφάλου" και πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε την Πέμπτη (17/6) στο ραδιοφωνικό σταθμό "Libero" για το θέμα της επιστροφής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην Τούμπα και εκτίμησε ότι... "η συγκεκριμένη κίνηση είναι ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Είναι ο καλύτερος επιθετικός του ελληνικού πρωταθλήματος. Το μεγάλο έλλειμμα την περασμένη σεζόν ήταν ένας παίκτης στη θέση που αγωνίζεται ο Δημήτρης. Με τα χαρακτηριστικά που έχει, θα βοηθήσει και η κίνηση ήταν επιβεβλημένη".

"Ο Δημήτρης έχασε 2 εκατ. ευρώ!"

Συνεχίζοντας, ο Κώστας Ορφανός υπογράμμισε: "Από πλευράς του Σαλπιγγίδη είναι μια μεγάλη θυσία. Η πρόθεση και η διάθεση του ήταν να έρθει και να τελειώσει ποδοσφαιρικά στον ΠΑΟΚ. Παίρνοντας μια απόφαση σε ένα τέτοιο κρίσιμο σημείο, ενώ είναι στο Μουντιάλ και μπορεί να εκτοξευτεί το κασέ του σε μεγαλύτερα ύψη, δείχνει τη θέληση του να έρθει στον ΠΑΟΚ. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον κ. Αντωνίου για την υπόθεση Σαλπιγγίδη και το σημαντικό είναι ότι η διαφορά που προκύπτει ανάμεσα στις δύο προτάσεις, αυτές του Παναθηναϊκού και αυτή του ΠΑΟΚ είναι 2 εκ ευρώ! Τόσα χρήματα παραπάνω θα εισέπραττε, αν παρέμενε στον Παναθηναϊκό. Άρα, δεν ήταν οικονομικό το ζήτημα. Είναι δικό μας παιδί. Τον αποκαλώ έτσι, γιατί τον φέραμε το 1997 με εισήγηση του Γιώργου Κούδα και Κούλη Αποστολίδη. Συν τοις άλλοις, είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και εκτιμώ ότι η παρουσία του στον ΠΑΟΚ θα βοηθήσει τα μέγιστα".

http://olapaok.gr/podosfairo/megalh_thysia_ekane_o_salpiggidhs.191049.html

τι λες ρε Ορφανέ...αφού έχασε ο Δημητράκης 2 εκατ. ευρώ ας του τα δώσουμε ΕΜΕΙΣ....οι μαλάκες....ρε δεν πάμε καλά!!!ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΩΛΟ?ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ???

PANELLHNIOS SF PAOK ATHINWN!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #5219 on: June 17, 2010, 13:03:57 »
Ελάχιστοι διαφώνησαν με την ποδοσφαιρική λογική της μεταγραφής όπως ελάχιστοι διαφώνησαν με την παραγοντική λογική της μεταγραφής γκαγκά πχ.

Το θέμα όμως είναι άλλο και τελικά δεν έχει νόημα να το επεξηγούμε 100000000 φορές γιατί είτε κάποιος το νοιώθει, είτε όχι.

Ορφανέ, πόση είναι η ρήτρα στο συμβόλαιο του δημητράκη;
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι