Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 503916 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5120 on: June 16, 2010, 15:03:16 »
Η αληθεια δυστηχως ειναι μια

ΠΑΟΚ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΕΨΕ

papas4

• Guest
« Reply #5121 on: June 16, 2010, 15:05:14 »
Καλως ηρθες παιχταρα!πρεπει να νιωσεις και εσυ αυτο που γινεται καθε κυριακη στην τουμπα!ολοι μαζι θα βγαλουμε τα γουστα του αιωνα του χρονου!ολοι οι αντιπαλοι ειναι σε τραγικη κατασταση,εξαρταται πλεον μονο απο εμας!δεν θελουμε θλιμενους στη γιορτη μας!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #5122 on: June 16, 2010, 15:05:46 »
Τι κάθεστε και γεμίζετε σελίδες; Επειδή ανακοινώθηκε επίσημα; Εδώ και μήνες είναι παίκτης του ΠΑΟΚ ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #5123 on: June 16, 2010, 15:07:10 »
ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline avalantos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5124 on: June 16, 2010, 15:07:18 »
11/8/2004.......16/6/2010....ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ;;;;;ΝΑΙ.......ΤΟ ΤΡΥΠΙΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗ......

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #5125 on: June 16, 2010, 15:13:00 »
καλα ρε μλκες σημερα γραφετε τετοια πραγματα;6 μηνες φαση,στην ανακοινωση της  αμα ποσταρετε πιο βαρια θα χαλασει η μεταγραφη;

εγω δεν ξενερωνω ουτε με την διοικηση ουτε με τον επαγγελματια...οταν μαλακες τελευταιο ματς φετος εντος φωναζανε 50 ατομα και οι υπολοιποι ειτε γιουχαρανε τους 50 ειτε κανανε τον μαλακα εγω εκει ξενερωσα...εκει εχασα καθε ιδεα για τον λαο μας....
αιντε να ποσταρουμε....ε και;τι θα αλλαξει πλεον;

αυτοι που πανε να δουνε τον ζαγορακη σαν συντονιστικη τι του λενε;ασχετα αν δεν τον θελουνε πισω τον επαγγελματια...αυτοι ποιον εκπροσωπουν;μηπως εμας;

και ξαναλεω...ναι φταιει ο οποιοσδηποτε θελετε....ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ....εμεις το φαγαμε εμεις το αφησαμε να γινει εμεις καταντησαμε με γκομενα αγκαλια και ροζ μπλουζακι στην 4α.....

Υ.Γ ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ....εκει φτασαμε ξανα....καντε μοκο και ΠΑΟΚ πανω απο ολα....

fatal_invasion

• Guest
« Reply #5126 on: June 16, 2010, 15:19:08 »
Η σημερινή κίνηση πόνεσε πολλούς.Μαζί και εμένα όχι η επιστροφή όσο ο σκουλικιάρικος τρόπος.
Άποψη μου ότι πρέπει όλοι να ηρεμήσουμε.Για το καλό του ΠΑΟΚ λοιπόν,καλύτερα να μην κάνουμε τίποτα που θα χαλάσει ότι έχει φτιαχτεί μέχρι τώρα.

-1 διαρκείας και από μένα.Δεν έχει νόημα να στηρίξεις αυτό τον ΠΑΟΚ.

northeagle_4

• Guest
« Reply #5127 on: June 16, 2010, 15:19:56 »
πολυ σωστος Γιαννιωτη ειδικα στο πρωτο σκελος

και ξαναλεω...ναι φταιει ο οποιοσδηποτε θελετε....ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ....εμεις το φαγαμε εμεις το αφησαμε να γινει εμεις καταντησαμε με γκομενα αγκαλια και ροζ μπλουζακι στην 4α.......

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5128 on: June 16, 2010, 15:23:49 »
Η προσωπικη μου γνωμη:
εγω ειμαι καλος Χριστιανος. Ηθελα να διαφυλαξω και την προσωπικη μου ψυχικη υγεια. Εκατσα λοιπον να ακουσω συγγνωμη και παρακαλουσα για το δικο μου καλο, δηλαδη της ψυχικης μου υγειας να ακουσω την μαγικη λεξη. Πιεζε ο Βασιλοπουλος αλλα τιποτα ο κοντος. Τελικα βγηκε μια μισοσυγγνωμη, αδιορατη, ομιχλωδης ετσι για να χαμε να λεγαμε. Φυσικα εγινε πρωτοσελιδπ οπως ειδαμε. Εμενα δεν με καλυπτει σε καμμια περιπτωση. Δυστυχως που το λεω, πραγματικα θα το ηθελα για την ψυχικη μου υγεια που ειπα παραπανω. Κατα τα αλλα ηταν μια γελοια στημενη συνεντευξη σε μια φαση ρωταει ο Βασιλοπουλος πες μου Δημητρη τι θελεις να σε ρωτησω.Ουτε ο μακπτολ σε συνεντευξη απο Ζαγορακη δεν θα εκανε ετσι. Ακομα πιο χαχας, πρωταθλητης ο Κολκας. Εντελως απροετοιμαστοι και οι 2, λιβανισμα στο φουλ. Και για τα κυρια ερωτηματα απαντησεις δεν πηραμε γιατι απλα δεν τα εθεσαν. Καραστημενη συνενετευξη

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #5129 on: June 16, 2010, 15:24:41 »
Η ιστορία έχει καθιερώσει το ονομά σου κοντέ ως συνόνημο του προδότη.
Καμιά συγνώμη και καμιά μεταμέλεια δε θα τιναξει απο πανω σου τη ρετσινιά αυτή.
Το ονομα προδότης θα σε ακολουθει ως τα βαθειά γεράματά σου, ως το θανατό σου που σου ευχομαι να αργήσει πολύ πολυ πολύ να ερθει.
Να ζήσεις 100.000 χρόνια σου ευχομαι για να σερνεις αυτο το ονομα στη πλατη σου: ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ.
---
Στη γη της λακεδαίμονας εισαι ανεπιθυμητος.
Αντε γαμησου καριολη._

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5130 on: June 16, 2010, 15:25:32 »
καλα ρε μλκες σημερα γραφετε τετοια πραγματα;6 μηνες φαση,στην ανακοινωση της  αμα ποσταρετε πιο βαρια θα χαλασει η μεταγραφη;

εγω δεν ξενερωνω ουτε με την διοικηση ουτε με τον επαγγελματια...οταν μαλακες τελευταιο ματς φετος εντος φωναζανε 50 ατομα και οι υπολοιποι ειτε γιουχαρανε τους 50 ειτε κανανε τον μαλακα εγω εκει ξενερωσα...εκει εχασα καθε ιδεα για τον λαο μας....
αιντε να ποσταρουμε....ε και;τι θα αλλαξει πλεον;

αυτοι που πανε να δουνε τον ζαγορακη σαν συντονιστικη τι του λενε;ασχετα αν δεν τον θελουνε πισω τον επαγγελματια...αυτοι ποιον εκπροσωπουν;μηπως εμας;

και ξαναλεω...ναι φταιει ο οποιοσδηποτε θελετε....ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ....εμεις το φαγαμε εμεις το αφησαμε να γινει εμεις καταντησαμε με γκομενα αγκαλια και ροζ μπλουζακι στην 4α.....

Υ.Γ ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ....εκει φτασαμε ξανα....καντε μοκο και ΠΑΟΚ πανω απο ολα....

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #5131 on: June 16, 2010, 15:28:29 »
ο πρωτος παικτης που γραφει τον πολυφραγκατο και ερχετε με 500.000 ευρω  το χρονο λιγοτερα .......δεν χρειαζετε συγνωμη οι πραξεις μιλουν μονες τους..... ;D ;D ; ;D ;D

ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΝΑ ΓΑΜΙΣΩ, μην πω τιποτα χειροτερο τωρα....
σαν τα σκουλικια...... τα 200Κ (900 απο βαζελο κι αυτο ανεπισημα) γιναν 500Κ
και σε μερικα χρονια θα εχει αφισει τα εκατομυρια του βαζελου....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #5132 on: June 16, 2010, 15:32:39 »
βαριέμαι να κάνω επανάσταση μέσω foroum και να βρίζω το κόντό

ουσία: ξέρουμε τλκ πόσα θα παίρνει?
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #5133 on: June 16, 2010, 15:36:02 »
ουσία: ξέρουμε τλκ πόσα θα παίρνει?

εμενα προσωπικα μονο αυτο με ενδιαφερει και τιποτα αλλο

750 χιλιαρικα γαμω τον θεο σας και 4ετες συμβολαιο; ποιος ειναι; ο γεστε;  >:(
« Last Edit: June 16, 2010, 15:43:24 by kissmyarrow »
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #5134 on: June 16, 2010, 15:41:05 »

μαλλον δεν τον ακουσες στα ραδια

τι ηθελες δηλαδη ρε γιανν να του βαλουνε το μαχαιρι στο λαιμο? αυτα δεν γινονται
του ειπανε οτι δεν τον θελουνε
πες μου εσυ τι επρεπε να κανουνε

northeagle_4

• Guest
« Reply #5135 on: June 16, 2010, 15:41:43 »
700 ειναι λογικα αφου λενε 2,8 για 4 χρονια.

Στο προπονητικο και ΑΜΚ ποσα λεγανε θα βαλει τα παπαγαλακια ? μαλλον σαν την συγγνωμη μουφα και αυτα  :o :o :o

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #5136 on: June 16, 2010, 15:42:43 »
καλα αυτος ο μακπτολ ειναι σπανιο ειδος ................
« Last Edit: June 16, 2010, 15:49:24 by northeagle_4 »

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #5137 on: June 16, 2010, 15:43:46 »
και μένα μια χαρά μου φαίνονται τα λεφτά που θα πάρει ο κοντός αν είναι 700.000
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #5138 on: June 16, 2010, 15:45:19 »
Δεν είναι 700 χιλιάρικα. Είναι 980, μαζί με την εφορία. Δηλαδή σχεδόν ένα μύριο τον χρόνο θα κοστίζει στην παε ΠΑΟΚ η επιστροφή του κοντού προδότη.

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #5139 on: June 16, 2010, 15:47:01 »

η συντονιστικη δεν εκπροσπωπει ολους μας..
εκπροσωπει τους συνδεσμους(δηλαδη τα δ.σ. τους)..