Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 499968 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #5080 on: June 16, 2010, 13:00:38 »
120 χιλιαρικα για δεξι μπακ κ 800 στον πουτανας γιο, ζαγορακη το νου σου μονο αυτο σου λεω...

Ρε φιλε ενταξει εγινε η μαλακια αλλα μην κραζεις τον ζαγορακη ολοι λαθοι κανουνε.... δεν μπορουν να καταλαβουν πως αισθανομαστε εμεις ... αυτοι θελουν το καλυτερο για την ομαδα αγωνιστικα... κ ΓΙΑ να μην λεμε οτι να ειναι στο γηπεδο ειναι πολυ καλος παιχτης....  ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ

τον κραζω κ αυτον γιατι φερνει τον πουτανας γιο κ παει με ψιχουλα να καλυψει τις αναγκες της ομαδας ας τελιωσει το παραμυθι του ζαγορακη

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #5081 on: June 16, 2010, 13:04:38 »

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Οσο και να σε καταλαβαίνω όχι τέτοιες κουβέντες
« Last Edit: June 16, 2010, 13:07:49 by tsakalaki »
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

vatas

• Guest
« Reply #5082 on: June 16, 2010, 13:04:52 »
α ρε αλητες ρουφιανοι γλοιωδες καμπιες δημοσιογραφοι!!  με την προσπαθεια σας να αλλαξετε τα γεγονοτα εκνευριζετε περισσοτερο τον κοσμο... δεν εχουμε παθει ολοι προσωρινη αμνησια!! αει στο διαολο σκατοψευταραδες. οσο για αυτους που εβριζαν το δεκανικι του γουμενου πριν λιγα χρονια κ τωρα τον λενε δημητρακη κτλ, ευγε μπραβο! προτεινω να τον κανουμε κ αρχηγο, το αξιζει!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5083 on: June 16, 2010, 13:16:09 »
Περιμενω να ακουσω τι θα πεις και αν θα δειξεις μια φορα οτι εχεις αρχιδια

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #5084 on: June 16, 2010, 13:18:40 »
Υποκριτές ψεύτες ,σιγά σιγά σιγά χαμηλά τη μπάλα,με την βοήθεια των κολλητών σας τον φέρατε τον πούστη ξανά να φοράει τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ
γαμημένοι!!
Δεν είχατε το σθένος να βγείτε να το πείτε ξεκάθαρα στον κόσμο.Γαμω την επιτροπή διαφάνεια σας
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #5085 on: June 16, 2010, 13:19:10 »
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=489

Έκανα λάθη, θα μιλήσουν οι πράξεις»
16 Jun 2010 12:45, Από PAOK24

Μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγα λεπτά η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, που αναφέρεται στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, η δήλωση του Σαλπιγγίδη :

«Από σήμερα είμαι ξανά ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Είναι μια απόφαση που πήρα απολύτως συνειδητά, αφού σκέφτηκα όλες τις παραμέτρους αυτής μου της επιστροφής.

Ξεκινάει για μένα και πάλι το κεφάλαιο ΠΑΟΚ, που είναι μια τεράστια προσωπική πρόκληση. Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω τον κ. Θόδωρο Ζαγοράκη και τους συνεργατες του που άνοιξαν ξανά για μένα την πόρτα του ΠΑΟΚ και μου έδειξαν εμπιστοσύνη, να συμμετάσχω σ΄ένα ήδη πολύ επιτυχημένο πλάνο που φέρνει σταθερά την ομάδα στην κορυφή. Η δυναμική του ΠΑΟΚ, όπως ειδικά έχει διαμορφωθεί την τελευταία διετία, είναι πλέον ιδιαίτερα έντονη σε όλους τους αντιπάλους, κάτι που μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αισθάνθηκα όσες φορές αγωνίστηκα εναντίον του, είτε εντός, είτε εκτός έδρας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που μου έδειχναν την αγάπη τους όλα αυτά τα χρόνια που έλειπα από την ομάδα. Ξέρω ότι υπάρχουν φίλαθλοι, δεν έχει σημασία αν είναι πολλοί ή λίγοι, που έχουν πικραθεί από τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι έκανα λάθη, ίσως όχι στο βαθμό που μου καταλογίστηκαν, αλλά όποιος σε ηλικία 25 ετών και ιδιαίτερα με τόσο μεγάλη ψυχολογική πίεση πάνω του, δεν έκανε λάθη, ας μου ρίξει την πρώτη πέτρα.

Ξέρω ότι κάποιοι θα προτιμούσαν ν ακούσουν από μένα μια «συγγνώμη», λέξη που θεωρώ πολύ εύκολη να την πει κανείς, αλλά εξαιρετικά αδύναμη μπροστά στις ίδιες τις πράξεις. Δεν θέλω να μου χαριστεί τίποτα και θα με έκανε χαρούμενο ο κόσμος να με κρίνει από την παρουσία μου μέσα στο γήπεδο και από την αγωνιστική προσφορά μου στην ομάδα.

Κάποιοι με είπαν τρελό που στην καλύτερή μου ποδοσφαιρικά ηλικία άφησα τις προσφορές που είχα για να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Κι όμως είμαι σίγουρος ότι πήρα την καλύτερη δυνατή απόφαση για την καριέρα μου. Έχω φιλοδοξίες και μεγάλη διάθεση να προσφέρω στην ομάδα. Η σεζόν που ξεκινάει κρύβει μέσα της πολλές μεγάλες προκλήσεις και μπορούμε να τα καταφέρουμε αν είμαστε ενωμένοι
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

bagos1

• Guest
« Reply #5086 on: June 16, 2010, 13:19:20 »
βγαζουνε στα ραδια κωστικους, κουδες κλπ να μιλησουν για τον δημητρακη, δεν θα βγαλουνε και κανα παλικαρακι που τραβηχτηκε στο Ελ. Βενιζελος για τον δημητρακη να πει και αυτος την γνωμη του????

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #5087 on: June 16, 2010, 13:21:46 »
Μα τι λες τώρα; Έχουμε τόσα προϊόντα να πουλήσουμε... Τυχαία βγήκε στον μετρουλάκη; Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται, ειδικά όταν είναι κερδοφόρες και σε δίνουν ρεπορτάζ.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #5088 on: June 16, 2010, 13:23:18 »
Υποκριτές ψεύτες ,σιγά σιγά σιγά χαμηλά τη μπάλα,με την βοήθεια των κολλητών σας τον φέρατε τον πούστη ξανά να φοράει τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ
γαμημένοι!!
Δεν είχατε το σθένος να βγείτε να το πείτε ξεκάθαρα στον κόσμο.Γαμω την επιτροπή διαφάνεια σας

εαν η διοικηση ανακοινωνε το σαλπιγγιδη ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑ, χωρις ολα αυτα τα εμετικα που διαβασαμε ολους αυτους τους μηνες να ειστε σιγουροι οτι παλι τα μελη του παοκμανια θα χαιροντουσαν αμεσως με την ανακοινωση....

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #5089 on: June 16, 2010, 13:27:09 »
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=489

Έκανα λάθη, θα μιλήσουν οι πράξεις»
16 Jun 2010 12:45, Από PAOK24

Μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγα λεπτά η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, που αναφέρεται στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, η δήλωση του Σαλπιγγίδη :

«Από σήμερα είμαι ξανά ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Είναι μια απόφαση που πήρα απολύτως συνειδητά, αφού σκέφτηκα όλες τις παραμέτρους αυτής μου της επιστροφής.

Ξεκινάει για μένα και πάλι το κεφάλαιο ΠΑΟΚ, που είναι μια τεράστια προσωπική πρόκληση. Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω τον κ. Θόδωρο Ζαγοράκη και τους συνεργατες του που άνοιξαν ξανά για μένα την πόρτα του ΠΑΟΚ και μου έδειξαν εμπιστοσύνη, να συμμετάσχω σ΄ένα ήδη πολύ επιτυχημένο πλάνο που φέρνει σταθερά την ομάδα στην κορυφή. Η δυναμική του ΠΑΟΚ, όπως ειδικά έχει διαμορφωθεί την τελευταία διετία, είναι πλέον ιδιαίτερα έντονη σε όλους τους αντιπάλους, κάτι που μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αισθάνθηκα όσες φορές αγωνίστηκα εναντίον του, είτε εντός, είτε εκτός έδρας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που μου έδειχναν την αγάπη τους όλα αυτά τα χρόνια που έλειπα από την ομάδα. Ξέρω ότι υπάρχουν φίλαθλοι, δεν έχει σημασία αν είναι πολλοί ή λίγοι, που έχουν πικραθεί από τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι έκανα λάθη, ίσως όχι στο βαθμό που μου καταλογίστηκαν, αλλά όποιος σε ηλικία 25 ετών και ιδιαίτερα με τόσο μεγάλη ψυχολογική πίεση πάνω του, δεν έκανε λάθη, ας μου ρίξει την πρώτη πέτρα.

Ξέρω ότι κάποιοι θα προτιμούσαν ν ακούσουν από μένα μια «συγγνώμη», λέξη που θεωρώ πολύ εύκολη να την πει κανείς, αλλά εξαιρετικά αδύναμη μπροστά στις ίδιες τις πράξεις. Δεν θέλω να μου χαριστεί τίποτα και θα με έκανε χαρούμενο ο κόσμος να με κρίνει από την παρουσία μου μέσα στο γήπεδο και από την αγωνιστική προσφορά μου στην ομάδα.

Κάποιοι με είπαν τρελό που στην καλύτερή μου ποδοσφαιρικά ηλικία άφησα τις προσφορές που είχα για να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Κι όμως είμαι σίγουρος ότι πήρα την καλύτερη δυνατή απόφαση για την καριέρα μου. Έχω φιλοδοξίες και μεγάλη διάθεση να προσφέρω στην ομάδα. Η σεζόν που ξεκινάει κρύβει μέσα της πολλές μεγάλες προκλήσεις και μπορούμε να τα καταφέρουμε αν είμαστε ενωμένοι

ΑαααααααααααααααΡΡΡΡΡΡΓΓΓΓΚΓΚΓΚΓΚΓΚΓΚΓΚΓΚΓΚ
θα σκάσω απο το κακό μου ρε πούυυυυυυυυστη, θα σκάσω...........

ΔΩΣΤΕ ΜΕ ΡΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ, ΚΙ ΑΦΙΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΚΑΣΩ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΟΜΟΥΡΗ ΤΟΥ,
να ξεκολίσουν τα πάντα ρε.....σαγόνια, ρουθούνια...ΟΛΑ !

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΤΡΙΧΟΠΟΔΑΡΟ ΧΟΜΠΙΤ, Ε ΟΧΙ ΡΕ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΕΣ'ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ.....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #5090 on: June 16, 2010, 13:28:33 »
Εκει που καθοσουν ανεμελος σε ενα απομερο χωριο της αφρικης, ειπες να παρεις ενα στιλο και να γινεις ο φωσκωλος με το 9...

ΖΗΤΩ ΤΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ.
ΖΗΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΕ.

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5091 on: June 16, 2010, 13:28:54 »
Και στον 103 τωρα...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #5092 on: June 16, 2010, 13:30:11 »
Κλεισε το ραδιο ρε ΜΑΛΑΚΑ Μatador που ακους κιολας την στημενη συνευτεξη του και χαλιεσαι! ΜΑΖΟΧΑ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #5093 on: June 16, 2010, 13:31:41 »
Περηφάνεια
Αντίσταση
Ονειρο
Κατάκτηση

σημερα η παε ΠΑΟΚ πεθανε για μενα...-1 ακομη εισιτηριο διαρκειας....αλλα δεν πειραζει ο ζαγορακης ε ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα ηθελα να πω....
ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΑΝΕ 5 ΜΑΥΡΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ, ΓΑΜΗΜΕΝΕ...
κυριοι της διοικησης ο πολεμος ξεκινησε....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ...

bagos1

• Guest
« Reply #5094 on: June 16, 2010, 13:33:31 »
με αυτα που ακούω στον 103 ειμαι ετοιμος να βαλω τα κλαματα, βασιλόπουλε ταφόπλακα (δημοσιογραφική)και σε σένα να ξεκαθαρίσουμε το ένα να ξεκαθαρίσουμε και το άλλο να μην αφήσουμε σύνεφα ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ.  

ελα ενταξη το συμπερασμα βγηκε φταιει ο Τζων Γου
« Last Edit: June 16, 2010, 13:38:34 by bagos1 »

Offline lostre

• Κερκίδα
  • *
    • alogos
« Reply #5095 on: June 16, 2010, 13:41:43 »
Π.Α.Ο.Κ . ή Αντισαλπιγκίδης? ???
Λαμόγιο Ζάγοράκη φύγε απο τα όνειρα μας.

Offline petrousiotis

• Αποστολή
  • **
« Reply #5096 on: June 16, 2010, 13:46:58 »
Και στον 103 τωρα...
Να δουμε ποτε θα μιλησει με αυτους που προδωσε ο κοντος.  φανταζομαι ποτε. Ζαγορακη τα καταφερες με εδιωξες  μπραβο σου!!! Απλα αν κανω κανενα λαθος τωρα επετρεψε μου να ζητησω συγνωμη μετα  με πραξεις και οχι με λογια. ΠΑΕ ΠΑΟΚ 4 χρονια θα σε κοψω λυπαμε εσυ το διαλεξες, αν δεν τα καταφερεις με αυτους που θα εχεις κοντα σου εκει θα ειμαι αν με χρειαστεις.  κατι παλικαρια 5.30 το απογευμα στην βουλιαγμενη πεζουν πολο οσοι πιστοι προσελθετε.
« Last Edit: June 16, 2010, 13:55:10 by petrousiotis »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #5097 on: June 16, 2010, 13:51:01 »
καταλαβαινω απολυτα ολα τα παιδια που σημερα νιωθουν μια οργη η ενδεχομενως μια στεναχωρια.το χουμε πει και θα το ξαναλεμε.ο ΠΑΟΚ για καποιους ειναι μια απλη ποδοσφαιρικη ομαδα και για καποιους αλλους ειναι το <<Περηφανια Αντισταση Ονειρο Κατακτηση>>.
ΟΜΩΣ πρεπει οπωσδηποτε η νεα γενια ΠΑΟΚτσηδων να μη ξεχναει οτι κουβαλαει και σε λιγα χρονια θ αναλαβει μια τεραστια οπαδικη ιστορια,γεματη σκληρους αγωνες εναντιον του σαπιου συστηματος και της αδικιας.
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2006,ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΞΙΤΙΛΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ!!!!!!αυτα τα παληκαρια που παρατησαν σπιτια οικογενεια δουλεια,για να ναι στην καταληψη,αυτα τα παληκαρια που πολεμησαν εναντιον του γιαννη γουμενου,αυτα τα παληκαρια που δε λογαριασαν απο διεθνεις εκθεσεις και λοιπες μαλακιες και μπροστα στα ματια του πρωθυπουργου τα καναν ολα πουτανα για το δικιο του μεγαλου ΠΑΟΚ,αυτα τα παληκαρια που διοργανωσαν συναυλιες,μαζεψαν λεφτα για να τον κρατησουν και με οσα λεφτα τους ειχαν απομεινει ξεκινησαν ταξιδι στην αθηνα για να μεταπεισουν τον δ.σ. ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΟΚ!!!!!Ο ΑΓΝΟΣ ΠΑΟΚ!!!!!Ο ΠΑΟΚ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΙ!
ολοι εσεις λοιπον ειστε ηθικα νικητες!εχετε τη συνειδηση σας καθαρη γιατι προδοτες δεν υπηρξατε ποτε!εισασταν παντα εδω!!!
εσυ δ.σ. δε σεβαστηκες!!!Ο ΠΑΟΚ πεθαινε και οχι μονο τον εγκατελειψες αλλα του εδωσες και μια ακομη πιο δυνατη κλωτσια για το γκρεμο.απο σημερα εισαι παιχτης ξανα του ΠΑΟΚ μας,κ προσωπικα τα 90 λεπτα του αγωνα θα σ αντιμετωπιζω σαν ποδοσφαιριστη για να μη δημιουργησω προβλημα στον ΠΑΟΚ,κατι που εσυ καποτε εκανες αλλωστε.
      ΔΕ ΞΕΧΝΩ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΕΦΤΑ ΣΩΣΙΒΙΟ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.ΨΕΥΤΗΣ ΜΠΙΝΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #5098 on: June 16, 2010, 13:53:18 »
δεν ήθελα αυτήν την επιστροφή αλλα τελικά έγινε...

χαίρομαι που η παε σκέφτεται με ποδοσφαιρικά κριτήρια αυτό δείχνει ότι θέλουν να δουν την ομάδα πρώτη...
χαίρομαι που οι οπαδοί σκέφτονται με οπαδικά κριτήρια αυτό δείχνει ότι σε ένα βαθμό δεν έχουμε χάσει την ταυτότητα μας...

τον κοντό τον γράφω σταρχίδια μου πλέον θα αντιμετωπίζεται ως ένας παίχτης του ΠΑΟΚ και θα κρίνετε κάθε αγωνιστική...

σε ένα μηνα θα έχουν ξεχαστεί όλα...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #5099 on: June 16, 2010, 13:55:02 »
ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ 
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒