Αβυσσος η ψυχη της γυναικας και το ξεφτιλικι
asta na pane daskale.... όπως το πες..
και να δούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση...
για μένα πάντως αυτή η φάση με τον κοντό και όλος ο μηχανισμός που στήθηκε για να έρθει είναι το μαγαλύτερο φάουλ της διοίκησης απο τότε που ανέλαβαν. Μας έδειξαν περίτρανα οτι αυτό το ποσοστό που έχει τις αντιρήσεις του (1,2,5,10,20%- δεν ξέρω ποσο είναι αλλά δεν έχει σημασία το νουμερο) το χουν γραμμένο στα παπάρια τους εκεί στην παε και δεν τους καίγεται καρφί - ίδια αντίληψη με αυτά που λέει το γαμιολάκι στις δηλώσεις του δηλαδή : αυτοί υπάρχουν σ' όλες τις ομάδες (οι κολημένοι-κάπως έτσι θα μας χαρακτηρίζουν μεταξύ τους) και πρέπει να τους απομονώσουμε.
Κάνεις μεγάλο λάθος Ζαγοράκη αν σκέφτεσαι έτσι. Στον ΠΑΟΚ δεν ταιριάζουν αυτές οι πούστικες τακτικές που χρησιμοποιείτε τελευταία και θα το δείτε. Κι αν δεν το πάρετε το μήνυμα απ τα διαρκείας και αποδώσετε τα νούμερα στην κρίση κτλ θα το πάρετε απ αλλού, αλλά τότε ίσως και να ναι αργα.
Ακόμα κι αν τα καταφέρετε πάντως και μας απομονώσετε το μόνο που θα καταφέρετε είναι μια ομάδα σε επαγγελματικά πρότυπα μεν, με ευνουχισμένο κόσμο δε. Γιατί ακόμα κι αν δε σταματήσω να έρχομαι στο γήπεδο, με τον τρόπο που με αντιμετωπίζεις Ζαγοράκη, θα πάει να πει οτι έχω γίνει και γω ακόμα ένα πρόβατο στην κερκίδα που με φτύνουν και νομίζω πως βρέχει
και εις χειρότερα λοιπόν