Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 500733 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #4960 on: June 08, 2010, 09:19:30 »
Ο φραγκοφονιάς, ο μόνος λόγος για να παντρευτεί θα ήταν για να της φάει τα λεφτά. Αν παντρετεί Αφρικάνα θα χει βάλει στόχο τον ορυκτό πλούτο της ηπείρου. Έτσι μας ξεζούμησε κι εμάς.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #4961 on: June 08, 2010, 16:06:33 »
του ταιριάζει το μότο του Γκαρσία παραλλαγμένο :
Επιτρέπεται να φύγεις, επιβάλλεται να πας να γαμηθείς.
;D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #4962 on: June 09, 2010, 13:53:08 »
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΝΑ ΚΥΡΙΞΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ!!!!

ive4

• Guest
« Reply #4963 on: June 09, 2010, 14:07:24 »
ή να τα φάει στους γιατρούς.

bagos1

• Guest
« Reply #4964 on: June 09, 2010, 14:11:40 »
να τον χωρίσει η γκομενα

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #4965 on: June 09, 2010, 15:00:21 »
Η δικαίωση των οπαδών του ΠΑΟΚ εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Σαλπιγγίδη

Λίγα μόλις 24ωρα πριν από την(εκτός απρόοπτου) επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, οι εξελίξεις τον εκθέτουν δυστυχώς ανεπανόρθωτα. Πριν από λίγες μέρες οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ μέσω δριμύτατης ανακοίνωσης για το θέμα της επιστροφής του διεθνούς φορ στον ΠΑΟΚ, είχαν μεταξύ άλλων αποκαλύψει κάτι το οποίο δεν είχε επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα. Τι είχαν αποκαλύψει; Ότι ουδέποτε ο ποδοσφαιριστής απέσυρε την προσφυγή του. Θα σας θυμίσω επίσης ότι τότε και ο ίδιος ο μάνατζερ του έλεγαν άλλα.

Η δικαίωση των οπαδών του ΠΑΟΚ εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Σαλπιγγίδη
Το απόγευμα της Τετάρτης 2ας Ιουνίου2010, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο δικηγόρος που υπέγραφε τότε την προσφυγή του Σαλπιγγίδη, ο Αργύρης Λίβας, δικαίωσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, επιβεβαιώνοντας ότι ναι μεν την προσφυγή την υπογράφει ο ίδιος, αλλά πήρε εντολή για να την καταθέσει.

Και δεν μπορούσε και δεν είχε το δικαίωμα να την καταθέσει από μόνος του εάν δεν του είχε δώσει εντολή ο πελάτης του, δηλαδή ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Με την επιβεβαίωση αυτή ο Σαλπιγγίδης εκτίθεται αφενός ανεπανόρθωτα και αφετέρου πέφτουν στο κενό και οι δηλώσεις και οι ισχυρισμοί του.

Και γιατί το λέω αυτό; Διότι πριν από ένα χρόνο περίπου και συγκεκριμένα στο φύλλο της 16ης Ιουνίου 2009, στην εφημερίδα Metrosport είχε δώσει συνέντευξη λέγοντας για όλα αυτά: «Ποτέ δεν ειπώθηκε η αλήθεια. Εγώ έφυγα με την συνείδηση μου ήσυχη. Υπήρχε μάλιστα προσφορά από άλλη ομάδα με πολλά χρήματα, αλλά εγώ είπα στον μάνατζερ μου ότι θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ».

Και αποδεικνύεται τώρα ,μέσω των δηλώσεων του δικηγόρου Λίβα ότι όχι μόνο είχε κάνει προσφυγή αλλά ουδέποτε την απέσυρε. Ισχυρίζεται δηλαδή ότι είχε πει στον μάνατζερ του να μείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά την ίδια στιγμή είχε καταθέσει προσφυγή για να φύγει. Και ο Αργύρης Λίβας είπε και κάτι άλλο( ανεξάρτητα ποιος είναι και τι κάνει η τι έκανε) σχετικά με την προσφυγή.

Προσέξτε. «Εάν αυτοί που υποστηρίζουν και ίσως και ο ίδιος ο Σαλπιγγίδης , ότι την κατέθεσα μόνος μου χωρίς να ρωτήσω κανένα, πράγμα που νομικά δεν μπορεί να συμβεί, γιατί από τότε μέχρι σήμερα ο Σαλπιγγίδης δεν βγήκε να το πει και να διαμαρτυρηθεί;» Και δεν έχει άδικο.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17009&subid=2&pubid=12962864

Πραγματικά αξίζει να διαβάσεις τα σχόλια από το άρθρο του Στελλα ...
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4966 on: June 09, 2010, 15:23:28 »
ενταξει ρε παιδια δειτε τον σαν ενα επαγγελματια που χρειαζομαστε τα γκολ του.....τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο....

πως εχεις μια γκομενα που την εχεις μονο για πηδημα????καπως ετσι....ουτε συναισθηματισμοι ουτε μαλακιες.... ;) ;) ;) ;)
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #4967 on: June 09, 2010, 16:28:01 »
παντως ρε πστ μου απο τα δημοσιευματα η παε θελει να κανει το ακριβοτερο συμβολαιο 350.000 ευρω. και βλεπουμε οτι ολοι εχουνε πεσει σε αυτα τα χρηματα και μενουν οι κοντρερας ,μουσλιμοβιτς αν δεχθουν. και ερχεται ο κοντος και παιρνει 750.000 . οτι δηλαδη γινοταν και το 2006 .πως θα το δεχτουν αυτο οι υπολοιποι παικτες. δεν θα γινουνε πουτανα τα αποδυτηρια? αφου ειναι να ερθει εξηγηστε του και του κοντου την κατασταση ,να δω θα παιζει με 350.000 ?και αν οχι εστω 500.000 .οχι 750.000 γαμω το κερατο μου....
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4968 on: June 09, 2010, 16:37:40 »
Γιατι ειναι ΠΑΟΚτσακι γαμω τη μανουλα του την πουτανα που πηγε και πηδηξε τον αντιχριστο και τον εφερε στον κοσμο για να βγαζει χρηματα σε βαρος του απλου λαου. Θα μου πεις τι φταιει η μανα του. Εγω ρε τι φταιω? Αι σιχτιρ.

Ενα απλο παραδειγμα σαν κι αυτα τα εμετικα "στο βαζελο αρνηθηκε τα 1.2, 1.4 1.9 ξερω γω το χρονο.  Ποια 1.4 ρε με την "κριση"? Δε βλεπετε τι γινεται , κοκκαλης θα παιζει με φετβατζιδη και αλεκο κοουτς, ο βαζελος ψαχνεται για φραγκα μετα τα σκηνικα με τον βγενοπουλο και στο μπασκετ θα υπαρξει αναδιοργανωση ,οχι βαρια συμβολαια κτλ. Ποιος κοντος θα επαιρνε τι στο βαζελο. "Ελα εδω αγορι μου, ποσα παιρνεις, 800 με τα μπονους 900, 1 ξερω γω? Παρε τα ιδια , μη σου πω και λιγοτερα γιατι ειμαι και ο κυριος καβουρης εγω. "

Συμπερασμα? Το ΠΑΟΚξτσχακι (με προφορα κολκα) παιρνει μια χαρα συμβολαιο. Σαν να επαιρνε περισυ 1 χαρτι σε μας αμα ηταν και τον καλουσε ο προεδρος της παε ΠΑΟΚ και του λεγε ακου μιστερ, ειμαστε δυσκολα, κανε μειωση, παρε 700-800. 
:emetos:

Αυτα. Καταντια.

SKAILS

• Guest
« Reply #4969 on: June 09, 2010, 17:14:31 »
οποιο site γραφει κατι αρνητικο το κανετε σημαια , οποιο γραφει κατι θετικο ποιοι δημοσιογραφοι...αλητες ψευτες κτλ...διοικηση εχουμε ευτυχως κ αυτη αποφασιζει..

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #4970 on: June 09, 2010, 19:31:07 »
Αόριστες κατηγορίες ΣΚΑΙΛΣ , αν έχεις κάτι να πεις πες το, αλλιώς ας πάει στο διάολο, μη γίνεσαι ίδιος με τούς άλλους
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #4971 on: June 09, 2010, 20:04:26 »
skails κοιτα αδερφε ,δεν εχω διαβασει τιποτε.μαλιστα μπορω να σου πω οτι αν δεις τα γραφομενα μου κατα καιρους για τον κοντο θα καταλαβεις οτι δεν ειμαι ουτε υπερ ουτε κατα. κοινως επειδη δεν μπορω να πιστεψω ουτε αυτον αλλα ουτε και τα 12 ατομα οπως λεχθηκε απο ανακοινωση των σ.φ γιατι ουτε παρων ημουνα αλλα και εχω δει και ακουσει πολλα στην ηλικια μου για διαφορα κατα καιρους που αφορουν την ομαδα .πιο πολυ εχω αηδιασει απο την ολη κατασταση ,στα κακαλα μου αν ερθει η οχι. αλλα .....αν ολα τα ρεπορταζ ειναι αληθεια για τις μειωσεις εσενα πως θα σου φιανοτανε αυτο? δλδ εσυ δουλευεις σε μια εταιρεια και κανουν μειωση σε ολο το προσωπικο ,ή οι νεοπροσλαμβανομενοι θα παιρνουν λιγα λεφτα ,ερχεται ενας που παιρνει τα 2πλασια απο τον δευτερο πιο υψηλομισθο,θα γινει πουτανα η εταιρεια η οχι ρε φιλε..το βρισκεις λογικο ?με τι μουτρα θα πανε μετα να ζητησουν μειωση σε κοντρερας και μουσλι οταν αυτοι εχουν τραβηξει το ζορι να ανεβασουν την ομαδα 2 χρονια τωρα..η μηπως δεν θα ανκοινωσουν τα χρηματα που θα παρει ? η δεν θα βρεθει καποιος αρδ να τους το ψυθιρισει. το θεμα τελικα για μενα δεν ειναι αν θα ερθει αλλα να ξεκαθαρισουν οι της παε τα δεδομενα πρωτα με τον κοσμο γιατι δεν τον αφουγκραζεται (εστω τους οργανωμενους αν σε καλυπτει αυτο) και μετα με τους παιτκες γιατι γινεται η μειωση και γιατι θα παρει πιο πολλα αυτος (γιατι θα τα παρει) προσωπικα θα ηθελα ενα εξτρα ακομη. ποιος νεος παικτης θα φαγωθει και δεν θα βλεπει ουτε παγκο με τον ερχομο του. γιατι εγω μετα τον αθανασιαδη δεν συμβιβαζομαι να χαθει και ο παπαζογλου(γιατι αυτον βλεπω να τρωγεται).ουτε θελω να χαθει και ο κουτσια για χαρη του. κοινως με ενδιαφερει και το αγωνιστικο
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

ive4

• Guest
« Reply #4972 on: June 09, 2010, 22:19:06 »
οποιο site γραφει κατι αρνητικο το κανετε σημαια , οποιο γραφει κατι θετικο ποιοι δημοσιογραφοι...αλητες ψευτες κτλ...διοικηση εχουμε ευτυχως κ αυτη αποφασιζει..

μα ξέρεις τι θα γίνει... Θα ξεκινήσει από τα 750.000 τάχα μου και μόλις ανακοινωθεί θα παίξει το επόμενο επεισόδιο, ότι έκανε και σκόντο επειδή είναι δύσκολες οι εποχές και τάχα θα κλείσει με λιγότερα χρήματα επειδή αγαπάει τον ΠΑΟΚ...

SKAILS

• Guest
« Reply #4973 on: June 09, 2010, 23:42:03 »
bane δεν διαφωνω φιλε κ τα 700.000 πολλα ειναι σε τετοια περιοδο..ο ο κοντοσ αν θελει να εξιλεωθει να παρει λιγοτερα,απλα θεωρω πως με 300-400 χιλιαρικα δεν βρισκεις επιθετικο που θα κανει την διαφορα..εκτος αν ειναι λαχειο..cosmopaok να σου πω την αληθεια ημουν πολυ εκνευρισμενος με τα δημοσιογραφακια κ γ αυτο το εγραψα..τωρα που θα παρουμε κ ιταλο προπονητη ολο το καμπιονατο θα ερθει..

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #4974 on: June 10, 2010, 00:25:47 »
ο κοντοσ αν θελει να εξιλεωθει να παρει λιγοτερα

ο κοντός αν θελει να εξιλεωθεί να πληρώσει 700 χιλ απ τις καταθέσεις του για να παιξει στον ΠΑΟΚ το πρωτο χρόνο.
Αν βαλει 20+ γκόλ τότε του χρόνου να του δωθεί η δυνατότητα να παίξει χωρίς να πληρώσει.
Αν πάλι έχει μια εξίσου καλή χρονία, τοτε το 3ο χρόνο να του δώσουμε όσα αντιστοιχούν στο υψηλότερο συμβόλαιο μεταξύ των Μιλιεβιτς και του Ευθυμιάδη.
Την επόμενη χρονία, ανεξαρτήτου απόδοσης, ο κοντός να πάρει 100 χιλ ευρώ + όποια bonus του αντιστοιχούν.

Για να ολοκληρώσει την εξιλέωσή του, μετά το 4ετες παραπάνω συμβόλαιο, του δίνουμε τη δυνατότητα να μπορεί να παει να γαμηθεί όπου αυτός επιθυμεί χωρίς τη δική μας εμπλοκή.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4975 on: June 10, 2010, 00:38:48 »
επειδή το θέμα είναι πως θα πάρει 700 με 800 + μπόνους έχω μια απορία, κανέναν άλλον που τυγχάνει να μην είναι και πουτάνας γιος δεν μπορούσαμε να βρούμε;

apostolos

• Guest
« Reply #4976 on: June 10, 2010, 00:48:18 »
Η λύση είναι μία. Υπογραφή συμβολαίου τώρα, ρήτρα και αμέσως μετά το μουντιάλ πώληση. Γλυτώνεις τα 700, 800 πόσα είναι το χρόνο, παίρνεις και κανα 1,5 2 χαρτιά ή και παραπάνω άμα κάνει καλό μουντιάλ και στο τέλος φέρνεις με όλα αυτά τα λεφτά 2 παικταράδες και σου μένουν και λεφτά. Κι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Κάντε το εκεί στη διοίκηση και θα σας παραδεχτώ, κάντο κι εσύ κοντέ και εγώ προσωπικά θα πω οτι ξεπλένεις με αυτό τον τρόπο αρκετά από αυτά που έκανες. Διότι και λεφτά φέρνεις πίσω από το πουθενά και μένεις μακριά από τον ΠΑΟΚ σεβόμενος ένα τεράστιο κομμάτι του κόσμου του που δεν σε γουστάρει αφήνοντας και την ομάδα στην ησυχία της....

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4977 on: June 10, 2010, 00:57:20 »
Δηλαδη ο Τζεοβανι(τυχαιο ονομα) ο παιχταρας(και ιδια ηλικια με κοντο) που εμεινε ελευθερος απο την Χαλ και συζηταει μαζι του η αεκ για 700-800 εμας δεν μας κανει?

Ντε και καλα τα 700 χιλιαρικα για το μεγαλυτερο συμβολαιο στον ΠΑΟΚ πρεπει να πανε στον Σαλπιγγιδη? Με τοσα βρισκεις ανετα αλλον παιχταρα.. αντε να δεχτεις οτι ειναι Ελληνας.. αντε να δεχτεις οτι ειναι ελευθερος.. αλλα οχι οτι δεν μπορεις να παρεις καποιον ισαξιο η και καλυτερο του.. μην τρελαθουμε κιολας!

Επισης ο Μπερετα η οποιος ερθει στην τελικη και αναλαβει προπονητης στην ομαδα δεν πρεπει να εχει γνωμη? Ο Σαντος ειχε πει περυσι οτι τον ηθελε.. τωρα δεν υπαρχει Σαντος ομως.. νταβατζιλικι δηλαδη ο κοντος χωρις να ρωτησουμε τον προπονητη?

Πραγματικα αυτη την εμμονη δεν μπορω να την καταλαβω.. και μιλαω μονο για την αγωνιστικη αξια του παιχτη!

apostolos

• Guest
« Reply #4978 on: June 10, 2010, 00:59:01 »
700 για παίκτη που έβαλε 5 γκολ πέρσι και έδωσε και 4 ασίστ, γελάει ο κόσμος....

fatal_invasion

• Guest
« Reply #4979 on: June 10, 2010, 01:13:47 »
Έχουμε ακούσει δηλώσεις ότι δε μπορούσε να είναι αυτός πληρωμένος και οι συμπαίκτες του όχι.Τον διακατείχε ένα αίσθημα δικαίου.
Τώρα που αυτός θα πέρνει τα διπλάσια από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή με κάκαλα πολλαπλασίου βάρους από τα δικά του, θα νιώθει παράξενα ή στα @@ του;