ΛΟΙΠΟΝ
Παιδες, το τοπικ κουρασε πολυ. Περισσοτερο κουρασε το θεμα του, παρα η ουσια του, αφου με αφορμη τον επαγγελματια ποδοσφαιριστη Σαλπιγγιδη γραφτηκαν μερικα απο τα καλυτερα ποστς περι νοοτροπιας του κοσμου του ΠΑΟΚ.
Σιγα σιγα, και εφοσον η μεταγραφη πλεον ειναι δεδομενη μετα απο δηλωσεις και του επαγγελματια ποδοσφαιριστη Σαλπιγγιδη και μελων της ΠΑΕ (Κυριακος κλπ) και μετα απο την επιβεβαιωση που προκυπτει απο ρεπορταζ τυπου Σπορ του Βορρα, πρεπει να κοιταξουμε την επομενη μερα.
Καταρχην, πρεπει να παραδεχτουμε, αυτοι που δεν θελαμε την μεταγραφη του επαγγελματια ποδοσφαιριστη Σαλπιγγιδη οτι χασαμε. Ηταν ενας λογος "εμφυλιου" μεταξυ του κοσμου του ΠΑΟΚ, κυριως σε θεματα νοοτροπιας και οπαδικης σκοπιας. Ειμαι πληρως συμβιβασμενος, και απο το κλιμα της Τουμπας, και απο το κλιμα που παιρνω σαν Βασιλης απο τον κυκλο μου και την Θεσσαλονικη, ακομα και απο τα κατα καιρους πολς (οσο στημενα κ αν ειναι) και τελος ακομα και απο σχολια οπαδων του ΠΑΟΚ στα διαφορα αρθρα τον σαιτς σχετικα με την μεταγραφη, οτι ο περισσοτερος κοσμος, ισως με συντριπτικη πλειοψηφια, θελει τον επαγγελματια ποδοσφαιριστη Σαλπιγγιδη. Ας μην εθελοτυφλουμε αλλο. Απο εκει και περα, πρεπει και εμεις να καταλαβουμε, και αυτοι να καταλαβουν, οτι παρολες τις εντασεις, ειμαστε ολοι ΠΑΟΚ. Ξανα δεν θα ηθελα να μπουμε σε συγκρισεις με το ΠΑΟΚομετρο, ειναι ανωριμο και το χειροτερο αποπροσανατολιστικο. Προσωπικα, τα παιδια που κατεβαινα στις πορειες, ειναι τα ιδια παιδια που τωρα θελουν τον επαγγελματια ποδοσφαιριστη Σαλπιγγιδη.
Καλω πλεον το φορουμ, να κοιταξει την επομενη μερα. Κανω εκκληση στους mods του καλυτερου οπαδικου forum στην Ελλαδα, να κοιταξουν την κατασταση στα ματια και να επεδειξουν ανωτεροτητα. Καλω ολους εμας, να σταματησουμε να βριζουμε τον επαγγελματια ποδοσφαιριστη Σαλπιγγιδη, και να του φερομαστε ετσι οπως του αρμοζει. Σαν εναν παικτη του ΠΑΟΚ, που ομως ξερουμε ηδη οτι στα δυσκολα πηδηξε απο το καραβι. Δεν ξερω τι θα εκανε στην θεση του ο Βιερινια ή ο Γκαρσια ακομα, αλλα ξερω τι εκανε ο επαγγελματιας ποδοσφαιριστης Σαλπιγγιδης. Την μαυριλα στην καρδια μου για το προσωπο του δεν θα μπορεσει να με κανει ποτε να την σβησω, αλλα στο γκολ που θα βαλει, θα πανηγυρισω το ιδιο, σαν να το εβαζε ο Βιερινια ή ο Γκαρσια. Γιατι τοτε σκοραρει ο ΠΑΟΚ.
Ο τροπος που οι mods θα το κανουν αυτο ειναι δικο τους θεμα. Εγω απλα θα προτεινω να ανοιξει ενα νεο θεμα για τον επαγγελματια ποδοσφαιριστη Σαλπιγγιδη και εκει να συζηταμε οτι εχει σχεση με αυτον και τον ΠΑΟΚ, σαν παικτη του ΠΑΟΚ ομως. Ας μην ριχνουμε αλλο το επιπεδο μας βριζοντας και ριχνοντας καταρες στον παικτη. Ας σβηνονται αυτα τα σχολια οπως θα σβηνονταν για οποιονδηποτε παικτη του ΠΑΟΚ (πλην Μουν

).
Ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα, και αν για καποιους λογω αυτης της μεταγραφης δεν επιβεβαιωνεται το ρητο, ας αποδειξουμε ακομα μια φορα, οτι για χαρη του ΠΑΟΚ, θα το καταπιουμε και αυτο.