Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 500685 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #4560 on: May 25, 2010, 10:40:11 »
Είδες πουθενά να σ αποκαλώ λιγότερο ΠΑΟΚ απ αυτούς που αντιδρούν? Είδες πουθενά να βάζω ΠΑΟΚόμετρο? Ποιός καθορίζει τί είναι ΠΑΟΚ και τί σημαίνει ΠΑΟΚ? Ποιός ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
Όπως έχεις εσύ δικαίωμα να έχεις θέση, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ έχουν δικαίωμα να έχουν θέση ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ και αυτοί που εδώ και 6 ΜΗΝΕΣ ΖΟΥΝΕ ΕΝΑΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΑΝΙΑ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙ (γίδι) ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ. Αυτούς αποκάλεσες λασπολόγους και γι' αυτό απάντησα.

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #4561 on: May 25, 2010, 10:45:58 »
Για να σου το λέω(αναφέρω και παραπάνω οτι δεν μιλαω για σένα) σημαίνει οτι και εγω το έχω υποστεί. Άμεσα και έμμεσα. Και είναι κάτι που με ενοχλεί φοβερά και γυρίζει το μυαλό μου ανάποδα. Μπορείς να δεις και πόστ.
Σαφέστατα και μπορουν να λενε οτι θέλουν και να πετάνε οτι θέλουν. Ολοι κρινόμαστε. Εγω δεν θα το έκανα ποτέ. Στην πόρτα του εχθρού(δημοσιογραφοι) να πετάω τροφή εναντίον του ΠΑΟΚ μας. Ειδες σήμερα πια εφημερίδα το έκανε πρωτοσέλιδο και πιο μπλοκ. Αυτό λεω. Απο εκεί κει πέρα ας κάνει ο καθένας οτι καταλαβαίνει και το αποτέλεσμα θα κρίνει την ποιότητα των αγώνων μας.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #4562 on: May 25, 2010, 10:50:28 »
Κρητηκε καλα τα λες εν μερη αλλα εδω μιλαμε για ενα τεραστιο λαθος της διοικησης του ΠΑΟΚ μας,εχει κανει φερεφωνα ολους τους παπατζιδες τους δημοσιοβλαχους και εχει ξεχασει να μλησει με την συντονηστικη ομαδα,εχει σταματησει πλεον να μιλαει με τον κοσμο που τους εχει στηριξει,δηλαδη υπαρχει καποιος οπαδος(φιλαθλος) του ΠΑΟΚ που να θελει το κακο της ομαδας?υπαρχει κανενας οπαδος(φιλαθλος) που να λεει οτι μετα Παντελακη εποχη υπηρχε καποια διοικηση καλυτερη απο αυτη που εχουμε τωρα? υπαρχει κανενας οπαδος(φιλαθλος) που να θελει να διαλυθει αυτο που γινετε τωρα στον ΠΑΟΚ μας?Θα σου απαντηση εγω και βαζω και το χερι μου στην φωτια!ΟΧΙ κανενας δεν το θελει αυτο.

Το ερωτηματα που μου δημιουργουνται ειναι το εξης,γιατι η διοικηση περσυ ελεγε οτι δεν θα υπαρξει θεμα κοντου στον ΠΑΟΚ και φετος υπαρχει?
γιατι δεν το συζητανε με κανενα?πραγματικα πιστευουν οτι ετσι λειτουργουν σωστα και οτι θα περασουν ολα χωρις αντιδρασεις?

ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ??

υγ=>κοντε μακρυα απο τα ονεορα μας !
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #4563 on: May 25, 2010, 10:51:46 »
"Στην πόρτα του εχθρού " λές και πολύ σωστά....

Ποιός την άνοιξε την πόρτα του εχθρού όμως εδω και μισό χρόνο και δεν λέει να κλείσει με τίποτα? Ποιός τους έβαλε στον χορό ως ψάλτες? Ποιός δίνει τυράκι? Ψάξτην και έτσι λίγο αδερφέ, να δεις πόσο πονάει ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ που απο Παε (λαικού) ΠΑΟΚ γίναμε ΠΑΕ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ΠΑΕ ΛΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΕ ΕΞΕΔΡΑΣ...

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #4564 on: May 25, 2010, 11:10:26 »
Προσωπικα εχω ακομα εμπιστοσυνη στον Ζαγορ.Οι φυλλαδες ας γραφουν οτι θελουν την μπαλα την εχει στα ποδια του αυτος.Νομιζω οτι δεν θα απογοητευσει τον κοσμο του ΠΑΟΚ οσο αυτο ειναι δυνατον μια και ειμαστε και πολλοι παναθεμα μας.Νομιζω οτι ξερει το αυτονοητο.Οτι επενδυτης ειναι ο λαος του ΠΑΟΚ και οτι μονο σε αυτον πρεπει να λογοδοτει γιατι αυτος τον ανεδειξε και αυτος τον κραταει εκει πανω.Καμια εξεδρα σπορ του βορρα και οποιος αλλος αυλοκολακας.Αν αυριο παρει αποφαση ο κοσμος να τους αλλαξει ολους το μπορει ανετα.Ετσι κιαλλιως ειναι πλεον και μεγαλομετοχος. Υπομονη λοιπον οπως νομιζω το ιδιο πρεπει να κανουμε και στο θεμα του προπονητη.Ο καθενας εχει δικαιωμα να εκφραζει την γνωμη του και παραμενω αισιοδοξος οτι λυσεις υπαρχουν.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4565 on: May 25, 2010, 11:26:54 »
Óåëßäåò: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229   ÊÜôù ....and counting

:'( :'( Êáé ïëá áõôá ãéá ôïí ðïõôáíáò ãéï....

ôï ÷åéñüôåñï áð ïëá  Üó÷åôá áí Ýñèåé ç ï÷é åßíáé ïôé  äé÷áæüìáóôå  ... êáé ó áõôü áðïêëåéóôéêÜ õðåýèõíç åßíáé ç äéïßêçóç ..óôá áñ÷éäéá  ôïõ ôá êýðåëá êáé ôá ðñùôáèëÞìáôá..  äåí åíäéáöÝñïõí…  ìå åíäéáöÝñåé üìùò ðáñÜ ìá ðáñÜ ðïëý íá åßìáóôå ìïíéáóìÝíïé .. ìüíï Ýôóé ìðïñïýìå íá ðåôý÷ïõìå   êÜôé.

Ôï ÓÜââáôï óõíáíôÞèçêá   ìå Ýíá éóôïñéêü ìÝëïò ôçò èõñáò 4 ..êáé ìéëÜìå ãéá áôïìï  ðïõ  å÷åé ãñÜøåé ðïëëÜ ÷éëéüìåôñá  óôï êïíôÝñ ôïõ..  Üôïìï  ðïõ Þôáí óå üëá ìÝóá .. óôá íôïõ  óôïõò ôóáìðïõêÜäåò óå ÏËÁ…
Ìïõ Ýêáíå åíôýðùóç  ðïõ Þôáí õðÝñ ôçò åðéóôñïöÞò  ôïõ êïíôïý..  åéëéêñéíÜ îáöíéÜóôçêá… êáé ðñáãìáôéêÜ    ðéóôåýù   üôé ç ðëýóç åãêåöÜëïõ ðïõ Ýãéíå ïëï  áõôü ôï äéÜóôçìá   Þôáí êÜôé ìïíáäéêü…. äåí Ý÷åé îáíáãßíåé…  

Äåí ìðïñåß   ôïí Ìáéï ôïõ 2009  íá ôïí âñßæïõí  30000 êüóìïò êáé ôïí Ìáéï  ôïõ 2010 ïé ðåñéóóüôåñïé  íá ôïí èÝëïõí ðéóù … êáé íá ÷áñáêôçñßæïõí åìÝíá ãñáöéêü ðïõ äåí èÝëù íá ðáôÞóåé  ïýôå óå áðüóôáóç 5 ÷ëì áðü ôçí Ôïýìðá ..äåí ãßíåôå ëåìÝ!!!!.

ÔÝôïéá  åêóôñáôåßá  áëëáãÞ ôïõ êëßìáôïò  õðÝñ ôïõ …äåí Ýêáíå ïýôå ï ãéùñãáêçò   ãéá íá êåñäßóåé ôéò åêëïãÝò…

ÈÝëù   íá ñùôÞóù üìùò ôï åîÞò  

Ôé Ýêáíáí   ïé óýíäåóìïé / óõíôïíéóôéêÞ    üëï áõôü ôï äéÜóôçìá  ?
Ãéáôß êáíÝíáò ìÝ÷ñé ôþñá äåí Ý÷åé ðÜñåé ìéá åðßóçìç èÝóç  ?  

ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #4566 on: May 25, 2010, 11:35:37 »
ΤΡΙΧΑ ΠΕΝΑ ΑΠΟ ΜΟΥΝΙ
ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΟΛΟ
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #4567 on: May 25, 2010, 12:14:59 »
Θοδωρε μην μασάς τίποτα και κανέναν..αν θέλεις και πιστεύεις θα βοηθήσει φερτον πίσω..αν όχι μην τον φερνεις...μην ικανοποιησεις οπαδικους εγωισμους που σε άλλες περιπτώσεις οπως Γ.Χ. δν άνοιξε μύτη.....

Συγγνώμη για το edit στο post σου,
αλλα όποτε βρω το κουράγιο, θα κάτσω μια φορά να μετρήσω πόσες φορές
έχεις αναφέρει τα αρχικά Γ.Χ. στα εως τώρα 344 post σου, έτσι από περιέργεια....
Billys
« Last Edit: May 25, 2010, 12:23:40 by BillYpoglwssioS »

Offline james4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4568 on: May 25, 2010, 12:37:40 »
παιξε την μπαλα της ζωης στο μουντιαλ και τραβα σε αγγλια ισπανια στον κρονο στην ανδρομεδα σε αλλη διασταση οπου στο διαολο θελεις αντε γιατι εχουμε μοναδικη ευκαιρια να ξεχρεωσουμε και να παρουμε κουπα ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΑΟΚ ΣΚΕΨΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ηρωα δσ που με μολις 700χιλ τον χρονο ερχεσαι στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ οταν εφυγες ομως δεν ειχαμε λεφτα ουτε για καφε και τωρα μας κανεις και χαρη ετσι δεν ειναι βεβαια ξερεις πως σε λιγους μηνες για διαφορους λογους δεν θα σε βριζει κανενας και πανω  σε αυτο πατας. Ζαγορακη δουλεια σου ειναι να κανεις την ομαδα καλυτερη και το σεβαμαστε διαλεγεις να φερεις τον δσ που θα κανει για μικρο χρονικο διαστημα μπαχαλο τον ΠΑΟΚ αυτο το καλοκαιρι ομως παιζονται πολλα ελπιζω να ξερεις τι κανεις

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #4569 on: May 25, 2010, 13:05:50 »
συντονιστική έχουμε...
συνδέσμους έχουμε...
από εκεί μέσα μπορούμε με ανακοινώσεις να πάρουμε θέση και να την εκφράσουμε προς όλους...
το να πετάμε χαρτάκια εναντια στην επιστροφή του κοντού το θεωρώ χαζομάρα..
δεν μπορώ να πιστέψω ποσο πολύ ασχολούμαστε με τον κοντό.. ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω...
πιο πολύ reizliki είναι το να ασχολούμαστε τόσο πολύ παρα η επιστροφή του
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #4570 on: May 25, 2010, 14:22:25 »
Θοδωρε μην μασάς τίποτα και κανέναν..αν θέλεις και πιστεύεις θα βοηθήσει φερτον πίσω..αν όχι μην τον φερνεις...μην ικανοποιησεις οπαδικους εγωισμους που σε άλλες περιπτώσεις οπως Γ.Χ. δν άνοιξε μύτη.....

Συγγνώμη για το edit στο post σου,
αλλα όποτε βρω το κουράγιο, θα κάτσω μια φορά να μετρήσω πόσες φορές
έχεις αναφέρει τα αρχικά Γ.Χ. στα εως τώρα 344 post σου, έτσι από περιέργεια....
Billys

ενταξει φίλε καλά κανείς μέτρησε...εγώ θα συνεχίζω να το λέω όπως και για τον κωνσταντινίδη γιατί τότε κάναμε όλοι μόκο..αν θες ΕΣΥ να ξεχνάς και να έχεις μεροληπτική αντιμετώπιση συγνώμη εγώ θα πραξω αλλιώς...α κ ευχαριστώ που μετράς...τιμή μου....

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #4571 on: May 25, 2010, 14:51:13 »
Κάτσε ρε luc όμως γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου και τις αναλογίες των δύο περιπτώσεων;
Θυμάσαι όταν ο Γ.Χ. αποποιήθηκε τον έρανο; Είπε "εγώ δε θα πληρωθώ από το υστέρημα του κόσμου"; ναι ή όχι;
Γιατί ο Δ.Σ. δεν είχε το σθένος και την ντομπροσύνη να κάνει το ίδιο; Και βγήκε ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ να πει ότι "δε τα πήρα" ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ;
Ο παοκτσής είναι τύπος ανθρώπου που όταν του μιλάς στα ίσα και ειλικρινά το καταλαβαίνει ενώ όταν του μιλάς σιγανοπαπαδίστικα και μέσω φερεφώνων αισθάνεται εξαπάτηση.

Επίσης ο Γ.Χ. έγινε γνωστός αγωνιζόμενος σε άλλες ομάδες από την Δόξα πήγε στον ΠΑΟ μετά Αγγλία, είχε ήδη κάνει ένα κύκλο και ήρθε στον Π.Α.Ο.Κ. να προσφέρει ως επαγγελματίας, τίμησε τη φανέλα και το συμβόλαιό του και βρήκε ένα καλύτερο, όλοι χαλαστήκαμε όταν έφυγε στον ΟΣΦΠ αλλά δεν ήταν αυτό το αίσθημα προδοσίας που νιώσαμε όταν ένα παιδί ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ που ανδρώθηκε στον Π.Α.Ο.Κ. έφυγε με τέτοιο τρόπο. Δεν είναι ίδιες οι δύο περιπτώσεις όπως και να το κάνουμε

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4572 on: May 25, 2010, 14:55:52 »

Και ποτέ ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα.

Σωστα.Και ΠΑΟΚτσηδικα.
Ποιος ομως ειπε την φραση "προκειμενου να παει ο ΠΑΟΚ ψηλα θα συμμαχουσα και μετο διαβολο?" Ο Θοδωρος...
Ποιος εφερε αυτον που εκπροσωπουσε την μισητη και σιχαμερη παραγκα να μας δωσει τα φωτα του την "τεχνογνωσια", την προστασια, τις χορηγειες? Ο Θοσωρος...
Ποιος θελει να "ανεβει ο ΠΑΟΚ σκαλοπατι" με την επιστροφη του κοντου? Ο Θοδωρος, ο luc, o nanananas-4 κλπ.
Θεμιτη αντιδραση για μενα η ριψη φειγβολαν.Χαλαμε την πιατσα, ομως ΑΛΛΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ. Φταιμε εμεις που δεν μας αρεσει η σουπα, Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ? Τι να κανουμε, δεν ειμαστε ΟΛΟΙ κωλοτουμπες, ευτυχως. Μπορει να ειμαστε και μειοψηφεια, μαλλον ετσι ειναι. Ομως ειναι δικαιωμα μας. Εσυ μπορει να το βλεπεις ως προσωπικο μας εγωισμο. Δικαιωμα σου κι εσενα.
Στο μονο που διαφωνω με τα φειγ βολαν ειναι που δεν ειχαν υπογραφη. Κατα τα αλλα, καλως ριχτηκαν. Δεν μας εχουν κανει τα μυαλα ολων μπλεντερ οι Κολκες, οι Βασιλοπουλοι και Τζατζαραδες. Οπως ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ οταν μιλησε για τον CEO της παραγκας οταν τολμησε να δρασκελισει την Τουμπα. Οπως εκαναν παλιοτερα καποιοι που τα εβαλαν με την επιλογη Γιδοπουλου ή ακομα παλιοτερα στην φημολογουμενη ελευση του ξανθου πολυνικη ξανθου....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4573 on: May 25, 2010, 14:59:28 »
Κάτσε ρε luc όμως γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου και τις αναλογίες των δύο περιπτώσεων;
Θυμάσαι όταν ο Γ.Χ. αποποιήθηκε τον έρανο; Είπε "εγώ δε θα πληρωθώ από το υστέρημα του κόσμου"; ναι ή όχι;
Γιατί ο Δ.Σ. δεν είχε το σθένος και την ντομπροσύνη να κάνει το ίδιο; Και βγήκε ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ να πει ότι "δε τα πήρα" ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ;
Ο παοκτσής είναι τύπος ανθρώπου που όταν του μιλάς στα ίσα και ειλικρινά το καταλαβαίνει ενώ όταν του μιλάς σιγανοπαπαδίστικα και μέσω φερεφώνων αισθάνεται εξαπάτηση.

Επίσης ο Γ.Χ. έγινε γνωστός αγωνιζόμενος σε άλλες ομάδες από την Δόξα πήγε στον ΠΑΟ μετά Αγγλία, είχε ήδη κάνει ένα κύκλο και ήρθε στον Π.Α.Ο.Κ. να προσφέρει ως επαγγελματίας, τίμησε τη φανέλα και το συμβόλαιό του και βρήκε ένα καλύτερο, όλοι χαλαστήκαμε όταν έφυγε στον ΟΣΦΠ αλλά δεν ήταν αυτό το αίσθημα προδοσίας που νιώσαμε όταν ένα παιδί ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ που ανδρώθηκε στον Π.Α.Ο.Κ. έφυγε με τέτοιο τρόπο. Δεν είναι ίδιες οι δύο περιπτώσεις όπως και να το κάνουμε

καποιος μπορει να σου πει οτι ο γχ εκανε μεγαλυτερη μαλακια....γιατι ο ενας εφυγε μονος του και πηγε στην ομαδα που ειπε οτι δεν θα πηγαινε ποτε,ενω τον αλλον τον πουλησαν.....

γενικα υπαρχουν πολλες διαφορετικες γνωμες....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #4574 on: May 25, 2010, 15:06:04 »
Petrov gr. Συμφωνώ σε πολλά από όσα λες..κάλλιστα όμως μπορώ να σου πω τα εξής..ο Γεωργιαδης έφυγε με προσφυγή και δν έφερε χρήματα ασχέτως αν ο Σαλπιγγίδης ξεπουληθηκε...επίσης ο Γ.χ. στον κόσμο που πήγε Χαλκιδική το καλοκαίρι του 2003 είπε ότι μένει στην ομάδα και αυτό το ξέρω πολύ καλά..είχε κάνει δηλώσεις ότι ποτέ δν θα παει στον Ολυμπιακό!!τα λεφτά που μαζεύτηκαν για τον Γ.χ. αν θυμάσαι καταλήξαμε σε τσέπες άλλων.... πολλά αλλά μπορώ να σου θυμίσω όπως και ΕΣΥ για τον σαλπιγγιδη φαντάζομαι..το θέμα είναι ότι στην λογική που τίθεται εδώ μέσα και ο Γ.χ είναι προδότης και ο σαλπιγγίδης....και εγώ αν τεθεί επί προσωπικού είμαι δίπλα μαλακας γιατί και στην μια περίπτωση έβαλα χρήματα και στην άλλη...ας κάνει ότι γουστάρει η δοιηκηση αυτή που έχει αποδείξει ότι με σέβεται....  

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4575 on: May 25, 2010, 16:23:52 »
Τα λεφτα του ΓΧ επιστραφηκαν στον κοσμο και δνε πηγαν σε τσεπες  τριτων οσο για τον κοντοπουτανο εγω προσωπικα μαλλον δεν θα παρω διαρκειας ουτε και θα ξαναπατησω στο γηπεδο αν τελικα  ερθει ας πανε να κανουν κερκιδα αυτοι π εγιναν ΠΑΟΚ τα τελευταια 2 χρονια αλλωστε η πορεια μας ειναι κοινη απλα εμεις ημασταν  έξω στους δρομους στισ πορειες οταν ο ΠΑΟΚ αιμοραγουσε ενω αυτοι ηταν μεσα στα μαγαζια τις παραλιακης και επιναν το ποτακι τους .Αλλωστε αυτοι που τον θελουν πισω ειναι αυτοι που θελουν καινουργιο στου διαολου τον πουτσο να εχει εμπορικα, εστιατορια και σκατα στα μουτρα τους γιαυτους ο ΠΑΟΚ ειναι ενα 2ρακι την κυριακη για μας ο ΠΑΟΚ ειναι ολη μας ζωη.

Υ.Γ.
Περιμενω την πρωτη προπονηση που θα ημαστε ολοι μαζι στην ιδια κερκιδα σαν μια αγαπημενη οικογενεια και περιμενω να δω αυτους που θα μας γιουχαρουν οταν βρισουμε τον κοντο

papas4

• Guest
« Reply #4576 on: May 25, 2010, 16:44:02 »
καλα ειναι οταν εκφραζουμε μια αποψη να μην γενικευουμε αλλα να μιλαμε μονο για τον εαυτο μας!τι ειναι αυτα που λετε μερικοι?μην σωσει και παρετε δειαρκειας ποτε!δηλαδη εγω που τον θελω πισω τα δυο τελευταια χρονια εγινα ΠΑΟΚ?αδερφουλη εχω παει παντου και εχω χασει φιλαρακι  με τον ΠΑΟΚ!για σοβαρευτειτε λιγο!τωρα αν φτασουμε στο σημειο να πλακωνομαστε μεταξυ μας για τον καθε σαλπιγκιδη ειμαστε για τον πουτσο!μεγαλο πισωγυρισμα!εκτος αν θελουμε να μαστε διοικηση! αυτα που κοροιδευουμε δηλαδη στις μικρες ομαδες τις πολης!

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #4577 on: May 25, 2010, 16:44:36 »
ρε φιλε να σου κανω μια ερωτηση?διαρκειας οταν ηρθε ο γκαγκατσης πηρες?

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4578 on: May 25, 2010, 16:44:59 »
Petrov gr. Συμφωνώ σε πολλά από όσα λες..κάλλιστα όμως μπορώ να σου πω τα εξής..ο Γεωργιαδης έφυγε με προσφυγή και δν έφερε χρήματα ασχέτως αν ο Σαλπιγγίδης ξεπουληθηκε...επίσης ο Γ.χ. στον κόσμο που πήγε Χαλκιδική το καλοκαίρι του 2003 είπε ότι μένει στην ομάδα και αυτό το ξέρω πολύ καλά..είχε κάνει δηλώσεις ότι ποτέ δν θα παει στον Ολυμπιακό!!τα λεφτά που μαζεύτηκαν για τον Γ.χ. αν θυμάσαι καταλήξαμε σε τσέπες άλλων.... πολλά αλλά μπορώ να σου θυμίσω όπως και ΕΣΥ για τον σαλπιγγιδη φαντάζομαι..το θέμα είναι ότι στην λογική που τίθεται εδώ μέσα και ο Γ.χ είναι προδότης και ο σαλπιγγίδης....και εγώ αν τεθεί επί προσωπικού είμαι δίπλα μαλακας γιατί και στην μια περίπτωση έβαλα χρήματα και στην άλλη...ας κάνει ότι γουστάρει η δοιηκηση αυτή που έχει αποδείξει ότι με σέβεται....  

Εχεις απόλυτο δίκιο.Έγινε κωλοτούμπα για σαλπιγγίδη αλλα να μην διαχωρίζουμε περίπτωση γεωργιαδη.Και εγω εδωσα λεφτα για Γ.Χ και μετα από μήνες μας ειπαν οτι δεν τα πήρε.Πού πήγαν?Και όλοι οσοι κατέθεσαν κράτησαν τα καταθετηρια για να τα πάρουν πίσω?Ο σαλπιγγίδης παρα τα οσα έκανε μπορεί να πάρει καλα φραγκα από μια δυο χρονιές στο εξωτερικό.Εχει γκόμενα θεσσαλονίκη δε λεω.Λέει όμως παω στον ΠΑΟΚ σε ηλικία που μπορεί να προσφέρει.Ασφαλώς και ειναι ντροπή να ξαναρθει.
Όχι ομως να λέμε εσυ είσαι ο κακός ενω ο γεωργιαδης που ήρθε από μια τελειωμένη χρονιά στη γριά ειναι αλλη περίπτωση
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4579 on: May 25, 2010, 16:51:04 »
καλα ειναι οταν εκφραζουμε μια αποψη να μην γενικευουμε αλλα να μιλαμε μονο για τον εαυτο μας!τι ειναι αυτα που λετε μερικοι?μην σωσει και παρετε δειαρκειας ποτε!δηλαδη εγω που τον θελω πισω τα δυο τελευταια χρονια εγινα ΠΑΟΚ?αδερφουλη εχω παει παντου και εχω χασει φιλαρακι  με τον ΠΑΟΚ!για σοβαρευτειτε λιγο!τωρα αν φτασουμε στο σημειο να πλακωνομαστε μεταξυ μας για τον καθε σαλπιγκιδη ειμαστε για τον πουτσο!μεγαλο πισωγυρισμα!εκτος αν θελουμε να μαστε διοικηση! αυτα που κοροιδευουμε δηλαδη στις μικρες ομαδες τις πολης!

για τον πούτσο είμαστε έτσι και αλλιώς γιατί είμαστε διαχρονικά η μόνη ομάδα με τα τόσα πολλά  πήγαινε-έλα. Όποιος θέλει φευγει με τον οποιοδήποτε τρόπο(δεν έχει σημασία) και όποτε του γκαβλώσει ξαναγυρνάει. Αν μας αρέσει ας συνεχίσουμε να ανεχόμαστε τον κάθε μπαγλαμά να κάνει ότι θέλει και τον ΠΑΟΚ να τον έχουμε σαν την κερατωμένη γυναίκα ετοιμη πάντα να συγχωρεί τον κάθε μαλάκα που το παίζει γαμίκουλας.

Στην πόρτα του εχθρού(δημοσιογραφοι) να πετάω τροφή εναντίον του ΠΑΟΚ μας.

μην λέμε ότι θέλουμε, όχι και εχθρός οι δημοσιογράφοι! Γραφεία τύπου ίσως...συνεταιράκια ίσως....;;