Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 502521 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #4480 on: May 21, 2010, 15:23:51 »
εγω απο την αλλη μερια σκεφτομαι και αρνουμαι να πληρωνω εισητηριο και να πηγαινω γηπεδο να βλεπω τον κοντο να παιζει με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ στο στηθος!Αρνουμαι να τον πληρωνω ΕΓΩ αυτον,ρε πουστη κοντε απο μενα δεν θα παρεις ευρω τσακισμενο!
ακομα δεν ξερω αν θελω να παω γηπεδο στην περιπτωση που ερθει το γαμηδη το χομπιτ.............

.................και μετα ερχετε η αλλα μερια της λογικης και μου λεει:ρε μαλακα δεν θα πας να δεις τον ΠΑΟΚ?τη αγαπας ρε μαλακα περισσοτερο??
για ποιον κανεις ταξιδακια Θεσσαλονικη Κρητη?

αντε βγαλε ακρη!!!με τις υγειες μου και καλα ξεμπερδεματα!

Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #4481 on: May 21, 2010, 15:33:28 »
Kαι τρίτο! ;D

Eδώ δεν μας έκοψε το γήπεδο ο Γούμενος, θα μας το κόψει η κοντή πούστρα;
Η αντίθεση όμως σε κινήσεις της διοίκησης σαν και αυτή παραμένει δεδομένη και αδιάλλακτη...

υ.γ. κοντέ γαμιέσαι και συ και οι χειροκροτητές σου.

ρε φιλε

αν ποσταρε εδω μεσα καποιος

"κοντε ελα στον ΠΑΟΚ και οσοι ΔΕΝ τον γουσταρετε γαμιεστε"

πως θα σου φαινοτανε?

Δηλαδη επειδη ΔΕ γουσταρεις τον κοντο (και πολυ καλα κανεις και συμφωνω μαζι σου), αποκτας αμεσως διακαιωμα να βριζεις αυτους που τον γουσταρουν (ή οπως αλλιως ερμηνεύεις τη λεξη "χειροκροτητες")?

Κατανοω την απεχθεια σου προν τον σαλπιγιδη, αλλα το να βριζεις (στεγνα) εις γνωση σου ατομα τα οποια γραφουν-διαβαζουν εδω μεσα, ειναι απαραδεκτο και δε δικιολογειται (κατα τη γνωμη μου) οσο κι αν ειναι το μεγεθος της απεχθειας σου.

H απέχθεια μου μοιράζεται εξίσου και σε αυτούς, όπως μοιράζεται και σε όσους έλεγαν το καλοκαίρι "θα πας μπροστά με τον γκαγκάτση", "θα μας αλλάξει επίπεδο ο γκαγκάτσης", "θα αποκτήσεις κύρος στην Ευρώπη με τον γκαγκάτση" κ.ο.κ.

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #4482 on: May 21, 2010, 15:43:50 »
Να το κοιτάξεις λίγο αυτό με την απέχθεια, όλοι ΠΑΟΚ είναι με τα ελλατώματα τους.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4483 on: May 21, 2010, 16:44:01 »
βγάζοντας όμως κίτρινη κάρτα για την αδιαφορία της διοίκησης,
κρατώντας παράλληλα την κόκκινη για επόμενη αφορμή.
 ;D

Count me in, baby  ;D

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #4484 on: May 21, 2010, 16:53:36 »
τον ΠΑΟΚ δεν τον κοβουμε ετσι απλα....για να συμβει αυτο θα πρεπει να τραβας αλλα ζορια σαν αυτα που ανεφερε ο μπιβ...

και στην τελικη αδερφια αν δεν γουσταρεις καποια πραγματα με το να αποτραβηχτεις κερδιζουν αυτοι που τα προκαλεσαν...ε οχι σιγα μην στησουμε και κωλο.διαρκης μαχη χρειαζεται για να μην αλλοτριωθει ο χαρακτηρας της ομαδας...

αλλα αλλο αυτο το συγκεκριμενο γεγονος και αλλο να μην λες τι ακριβως εχει συμβει και με την φραση ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ να βαζεις τα σκατα κατω απο το χαλακι...αυτο δεν ειναι καν ΠΑΟΚ....

και φυσικα καλα κανουν οσοι κραζουν αυτους που αρεσκονται να λενε ΠΑΟΚ πανω απο ολα μεχρι και για το ιατρικο τιμ ξερω γω....οσοι το λενε λες και δεν εχουν καν αντιληψη και προσωπικοτητα και απλα πορευονται με οσα τους λενε....κανονικος μεσαιωνας δηλαδη....

υ.γ ετσι και δεν ερθει  θα εχει γελιο η δευτερη συνεχομενη κωλοτουμπα....

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #4485 on: May 21, 2010, 17:03:23 »
δηλαδη εμεις τον παρακαλάμε και αυτος κανει τον δυσκολο...ε ρε γελια...μας παιζει μπαλα ο αμπαλος...χαχα
ενα γκολακι βαλε ακομα
και βάψ' τον ήλιο με μαύρο χρώμα
ενα γκολακι γαμημενο
απ' την ψυχή σου να 'ναι βγαλμένο............και το τραγουδι απογειωνεται

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

GeorgT

• Guest
« Reply #4486 on: May 21, 2010, 17:07:42 »
Βαλτε με κ μενα μεσα. Η κοκκινη ειναι ετοιμη αλλα οχι απαραιτητη ακομα!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4487 on: May 21, 2010, 17:18:45 »
biv τα πες όλα

Cure βάλε κι μένα μέσα..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #4488 on: May 21, 2010, 17:48:32 »
εγω παιδιά θα το κόψω.
και εννοώ προσωρινά, τουλάχιστον μεχρι να καταλαγιάσει η πικρα μεσα μου. Όπως είχα ακυρώσει 2 ταξίδια που είχα υπόψη μου να κάνω μόλις ανακοινώθηκε ο γκαγκατσης, αλλα αυτό μου περασε γρήγορα άσχετα αν μου ερχετε να ξεράσω όποτε σκεφτομαι οτι τα μουτρα του εμπαίναν για να στογγυλοκάθονται με την ιδιότητα του μεγαλομετόχου.
Προσωρινά θα το κόψω για εναν και μονο λόγο. δεν αντέχεται να γυρίζεις σπίτι σου κάνοντας ενα ταξίδι 12 + ώρες και να τρελένεται το κεφάλι σου έχοντας δει το σαλπιγγιδη να φορά ασπρομαυρα. Το κάνω για να προφυλλάξω τον εαυτό μου και να μην τον βάλω σε κινδυνο

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕ ΚΟΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΡΙΟΛΗ._

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #4489 on: May 21, 2010, 18:07:19 »
Ετσι ακριβως ρε Σπαρτη, τον γκαγκατση τουλαχιστον δεν τον βλεπαμε, αυτο το μουνι θα ειναι μεσα στο γηπεδο και θα τον τρωμε στη μαπα. Εγω γηπεδο δεν κοβω, θα κοψω την Τουμπα.
Τραβα ρε γαμημενε στη γερμανια να ηρεμησει το κεφαλι μας, γιατι για αλλου δεν εισαι. Κανε μας τη χαρη ρε Ζαγορακη και επανελαβε τις περσυνες σου δηλωσεις, ετσι να δω απο περιεργεια που θα καταληξει το goal machine απο την Πολιχνη τωρα που δε θα τον θελουν ουτε στο βαζελο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #4490 on: May 21, 2010, 18:55:23 »
oxi ρε ποιος να κοψει το γηπεδο?

το γηπεδο ειναι το σπιτι ΜΑΣ ουτε του ζαγορακη ουτε του σαλπιγγιδη...

και επειδη προσωπικα στο σπιτι μου γουσταρω να εκφραζομαι οπως μου αρεσει και γιουχα θα φαει και χλεπα αν πλησιασει και την μανα θα του βρισω!!!!!!

τερμα τα καλα παιδια και τα == ΠΑΟΚ πανω απολα εκτος απο τα γουστα του ζαγορακη...

και αν κανω εγω κανω  κακο στην ομαδα πρωτα το κανει ο ζαγορακης και ο προπονητης που τον αφηνει μεσα και αυτος ιδιος που  γυρναει πισω για την γκομενα..

και αφηστε τα λογικα και τα επιχειρηματα και τα δεν ειναι σωστα αυτα.

ΠΑΟΚ ειμαι για τα μη λογικα και τα μη σωστα και για τα λαθη μου και για το πως αισθανομαι.

και στρατο πηγα και στην δουλεια μου ακουω τι μου λενε.

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟ
« Last Edit: May 21, 2010, 19:03:02 by vedder »

fatal_invasion

• Guest
« Reply #4491 on: May 21, 2010, 19:35:51 »
και αυτος ιδιος που  γυρναει πισω για την γκομενα..
είμαι σίγουρος ότι αυτό δε το πιστεύεις.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #4492 on: May 21, 2010, 19:43:32 »
ετσι εμαθα εγω,κιομως ειναι τοσο ηλιθιος που τον σερνει μια γκομενα,,τωρα εκει κολησες εσυ?
συζητηση γιατι θελει ν γυρισει ο μαλακας θα ανοιξουμε ρε? στα @@μου κιολας.

εγω ΔΕΝ ΤΟΝ  ΓOYΣΤΑΡΩ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

makptol

• Guest
« Reply #4493 on: May 21, 2010, 19:52:38 »
και αυτος ιδιος που  γυρναει πισω για την γκομενα..
είμαι σίγουρος ότι αυτό δε το πιστεύεις.

καλα αν το κανει γιαυτο τον λογο τι να πω   ;D ;D.....αλλα πες πες θα το πιστεψουμε σε λιγο καιρο οτι γιαυτο το κανει.....

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #4494 on: May 21, 2010, 23:50:15 »
κατσε ρε παιδες δεν ειχε γραφτει καπου οτι η γκομενα του που αν δεν κανω λαθος ειναι συγγενης του χοντρου οτι θελει να γυρισει Σαλονικη γιατι δεν αντεχει αλλο αθηνα?

απο καπου το εχω διαβασει ποιο παλια αλλα δεν θυμαμαι που!!! :-\ :-\ :-\

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4495 on: May 21, 2010, 23:59:27 »
Γιατι, ειναι ψεμμα? Γυρναει για την γκομενα και για την φουκαριαρα τη μανα του: "Μητσομ' οτι εβγαλες  εβγαλες, ελα δω πανω να σαι κοντα μας, να σε βλεπουμε, τι να τα κανεις τα πιο πολλα λεφτα?"

Τι ειναι αυτο? σεναριο επιστημονικης φαντασιας? Ειναι πολυ πιο αληθινο απο το αλλο ραδιο αρβυλα που επινοησαν και διεδωσαν ΜΜΕ και καφενεια, με τη ντεμεκ συγνωμη και τα ντεμεκ λεφτα που θα βαλει στο Προπονητικο Κεντρο ή στην ΑΜΚ...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Lipton4

• Guest
« Reply #4496 on: May 22, 2010, 00:32:14 »
Ï åðáããåëìáôßáò ðïäïóöáéñéóôÞò ÄçìÞôñçò Óáëðéããßäçò Ý÷åé Þäç ãñáöôåß óôçí éóôïñßá: åßíáé ï ìïíáäéêüò ðáßêôçò ðïõ Ý÷åé ðáíçãõñßóåé ìå 2 ïìÜäåò óå ìßá óáéæüí! EðéðëÝïí, åßíáé ï ìïíáäéêüò ðïäïóöáéñéóôÞò ìå äýï çëéêßåò. Áðü ôçí Ëáìßá êáé êÜôù åßíáé 30 ÷ñïíþí, åíþ óôç Âüñåéá ÅëëÜäá åßíáé 28.

Ôá ëáìðñÜ áõôÜ åðéôåýãìáôá ðïõ áããßæïõí ôç óöáßñá ôïõ õðåñöõóéêïý, ãéá íá åßìáóôå äßêáéïé, äåí ôïõ áíÞêïõí áðïêëåéóôéêÜ.

Ìðïñåß ï êáèÝíáò íá Ý÷åé ôçí ðñïóùðéêÞ ôïõ ãíþìç ó÷åôéêÜ ìå ôçí åðéóôñïöÞ Þ ü÷é ôïõ óõãêåêñéìÝíïõ ðáßêôç. ¢ó÷åôá üìùò áðü áõôü, èá ðñÝðåé êáíåßò íá åßíáé ôõöëùìÝíïò ãéá íá ìçí ìðïñåß íá äåé ôçí ãéãáíôéáßá åðé÷åßñçóç ðïõ Ý÷åé óôçèåß åäþ êáé ìÞíåò ìå óêïðü ôçí áíôéóôñïöÞ ôïõ êëßìáôïò êáé ôçí áðïäï÷Þ åí ôÝëåé ôïõ Ä. Óáëðéããßäç ùò ìÝëïõò ôçò ïìÜäáò.

Ôï ôé Ý÷åé áêïõóôåß óå ôçëåïðôéêïýò óôáèìïýò, åöçìåñßäåò êáé ñáäéüöùíá äå ëÝãåôáé.¼ôé ï Ä.Ó. èá Ýñèåé ó÷åäüí ôæÜìðá ãéá íá áðïêáôáóôÞóåé ôç öÞìç ôïõ. ¼ôé õðÜñ÷åé ìßá ìõóôçñéþäçò ãõíáßêá ãéá ÷Üñç ôçò ïðïßáò èá ãõñßóåé ï «ÓÜëðé» (ç ïðïßá ðñïöáíþò ðñÝðåé íá åßíáé äÝíôñï ãéáôß üëïé ïé õðüëïéðïé ¸ëëçíåò ìðïñïýí íá êÜíïõí ôï Èåóóáëïíßêç-ÁèÞíá óå ëßãåò þñåò). ¼ôé ìåôÜ áðü 4 ÷ñüíéá áðïðïéåßôáé ôïõò åñÜíïõò ðïõ Ýãéíáí óôï üíïìÜ ôïõ êáé üôé äåí ðÞñå ïýôå åõñþ áðü åêåßíá ôá ÷ñÞìáôá (áëÞèåéá, ãéáôß äåí ôïõò åß÷å áðïêçñýîåé ôüôå êáé ÐÏÕ ÐÇÃÁÍ ÔÁ ËÅÖÔÁ;)

Ç öçìïëïãßá üôé ï Óáëðéããßäçò êÜðïôå èá ãõñßóåé, äåí åßíáé õðåñâïëÞ íá ðïýìå ðùò Üñ÷éóå áðü ôçí çìÝñá ðïõ Ýöõãå. ÊÜèå ðáïêôóÞò õðïðôåõüôáí âáèåéÜ ìÝóá ôïõ üôé ï Ä.Ó. èá Ýêáíå ôïí ãíùóôü êýêëï ðïõ Ý÷ïõìå äåé êáé óôï ðáñåëèüí áðü ðïëëïýò, äçëáäÞ ôçí åðéóôñïöÞ óôï ÷ùñéü ôùí éèáãåíþí ìåôÜ áðü Ýíá êáëü óõìâüëáéï óå ïìÜäá ôçò ÁèÞíáò.

Áí äïýìå ôï èÝìá øõ÷ñÜ åðáããåëìáôéêÜ, ï Óáëðéããßäçò äåí Ýêáíå ôüôå ðáñÜ üôé èá Ýêáíå ï êÜèå ðïäïóöáéñéóôÞò üôáí ôïí ðïõëÜíå. Íá ðÜñåé ôï ðñþôï áåñïðëÜíï êáé íá öýãåé. ºóùò åÜí ëåãüôáí Óáëðéããßäéôò êáé ôïí åß÷áìå ðÜñåé áðü ôçí ÌðÜíéá Ëïýêá ìå åéóÞãçóç êÜðïéïõ äáéìüíéïõ óêÜïõôåñ, íá ìçí õðÞñ÷å áõôü ôï áßóèçìá ôçò ðñïäïóßáò ôï ïðïßï Ýíéùóå óôï ðåôóß ôïõ ï êÜèå ðáïêôóÞò ôïí Áýãïõóôï ôïõ 2006.

Åõôõ÷þò Þ äõóôõ÷þò üìùò ãéá åêåßíïõò ðïõ Ý÷ïõí óôÞóåé Ýíá ôñåëü åðéêïéíùíéáêü ãáúôáíÜêé ãéá ôçí áðïäï÷Þ ôçò åðéóôñïöÞò ôïõ ðáßêôç, äåí Ý÷ïõìå öôÜóåé üëïé óôï óçìåßï íá ìåôñÜìå ôá ðÜíôá ìå åõñþ. ÕðÜñ÷ïõí êéíÞóåéò êáé ðñÜîåéò ðÝñá áðü ôá üñéá ôçò ïéêïíïìéêÞò óõíáëëáãÞò, êáé üëåò åßíáé åéò âÜñïò ôïõ äéåèíÞ åðéèåôéêïý.

Ï Óáëðéããßäçò áðïôåëåß ìßá éäéáéôåñüôçôá ôçí ïðïßá äåí ìðïñåß íá êáôáëÜâåé üðïéïò äåí åßíáé ìÝëïò ôçò ïéêïãÝíåéáò ôïõ Ð.Á.Ï.Ê. . ¸÷ïíôáò êëïôóÞóåé ôéò ðñþôåò ôïõ ìðÜëåò óôçí áêáäçìßá ôïõ Êïýäá, õðÞñîå ôüóï ãíùóôÞ êáé áãáðçôÞ öõóéïãíùìßá üóï ëßãïé. Ôïí ÄçìÞôñç ìðïñïýóåò êÜëëéóôá íá ôïí óõíáíôÞóåéò åÜí ðÞãáéíåò óå êÜðïéá êáöåôÝñéá ôçò äõôéêÞò Èåóóáëïíßêçò, íá ôïí ÷ôõðÞóåéò óôçí ðëÜôç êáé íá ôïõ ðåéò ü,ôé èá Ýëåãåò óå Ýíá êïëëçôü óïõ ãéá ôï ðáé÷íßäé ôçò åðüìåíçò ÊõñéáêÞò. Ï ðáïêôóÞò åß÷å ôçí áßóèçóç üôé ï Ä.Ó. åßíáé «Ýíáò áðü ìáò», Ýíá ðáéäß ôçò ðïëõêáôïéêßáò ìå ðñïóöõãéêÞ êáôáãùãÞ, ðïõ áðëÜ Ýôõ÷å íá îÝñåé êáëÞ ìðÜëá êáé íá ìðïñåß íá êÜíåé ôï üíåéñü ôïõ ðñáãìáôéêüôçôá, íá öïñÝóåé ôç öáíÝëá ôçò áãáðçìÝíçò ôïõ ïìÜäáò êáé íá ìðåé óôï ãÞðåäï ôçò Ôïýìðáò. Ï Ä.Ó. óïõ èýìéæå ôïí åáõôü óïõ óôá 12, üôáí ÷ôõðïýóåò ðÝíáëôé óôçí ðõëùôÞ êáé Ýëåãåò «ìßá ìÝñá èá ðáßîù óôïí Ð.Á.Ï.Ê.!»

¼ôáí ëïéðüí ï ÄçìÞôñçò êáôÜöåñå íá ôï êÜíåé áõôü, âñÝèçêå óå ìßá áðü ôéò ÷åéñüôåñåò óôéãìÝò ôçò éóôïñßáò ôïõ óõëëüãïõ. Ï Ð.Á.Ï.Ê. óôÝíáæå áðü ôïõò åíôåôáëìÝíïõò «óùôÞñåò» ôçò óéêÝ õðÝñâáóçò êáé åß÷å óöïäñÜ áãùíéóôéêÜ êáé ïéêïíïìéêÜ ðñïâëÞìáôá. Ç ìÜ÷ç ðïõ åß÷å äþóåé Ýíá óåâáóôü ðïóïóôü ôïõ ËÁÏÕ åíÜíôéá óôçí ôüôå äéïßêçóç, åß÷å ïäçãÞóåé óôçí åõèåßá áìöéóâÞôçóç ôïõ äéäýìïõ Ãïýìåíïõ-Ðáãþíç.
Ðñéí êáí áíáðôõ÷èåß ç öçìïëïãßá ðåñß áðï÷þñçóçò, ï Ä.Ó. áíáíåþíïíôáò ôï óõìâüëáéü ôïõ åß÷å óðåýóåé íá åõ÷áñéóôÞóåé ôïí ðñüåäñï ãéá ôçí óôÞñéîÞ ôïõ. Ðïëëïß åß÷áí ÷áëáóôåß åíäüìõ÷á ìå áõôÞ ôç óôÜóç, áëëÜ ç äåýôåñç óêÝøç Þôáí «åßíáé ðïäïóöáéñéóôÞò, äåí Ý÷ïõìå ôçí áðáßôçóç íá ñßîåé ôç äéïßêçóç, áõôü èá ôï êÜíåé ï ËÁÏÓ»

Ç ìåãÜëç Ýêðëçîç Þñèå üôáí ï Ä.Ó. áðåõèýíèçêå óôï ðÝôáëï ðïõ âñéóêüôáí ï êüóìïò ôïõ Ð.Á.Ï.Ê. ÷áñßæïíôáò ôï ìïíáäéêü «Óóóò…». Ïé ìÜóêåò åß÷áí ðÝóåé. Ï Ä.Ó. åß÷å áõôïáíáãïñåõôåß óå íïýìåñï Ýíá õðÝñìá÷ï ôçò äéïßêçóçò Ãïýìåíïõ. Êé üìùò, ðáñüëï ðïõ ãéá êÜðïéïõò ôï ãõáëß åß÷å ñáãßóåé, ç ðëåéïøçößá ôïõ Ýäùóå óõã÷ùñï÷Üñôé.

Êáé öôÜíïõìå óôçí êáôÜëçøç óôá ãñáöåßá ôçò ÐÁÅ ôïí Áýãïõóôï ôïõ 2006, ïðüôå êáé êÜðïéïé èåþñçóáí üôé ç êáôÜóôáóç Þôáí ïñéáêÞ êáé Ýðñåðå íá ãßíåé Ýíáò ýóôáôïò áãþíáò ãéá ôçí åðéâßùóç ôïõ ðïäïóöáéñéêïý ôìÞìáôïò. Ç åßäçóç ðïõ Ýóêáóå óáí âüìâá Þôáí üôé ï Ä.Ó. Þôáí óôá ðñüèõñá ôçò Ðáéáíßáò. Ôüôå êéíçôïðïéÞèçêáí äéÜöïñïé: Ïé ñáäéïöùíéêïß ðáñáãùãïß Ýêáíáí åñÜíïõò «ãéá íá ìåßíåé ï ÄçìÞôñçò», üðïõ êáôÝèåóáí ôïí ïâïëü ôïõò áêüìç êáé Üíåñãïé Þ ìéêñÜ ðáéäéÜ. Äéïñãáíþèçêå óõíáõëßá óôï ãÞðåäï Óôñåìðåíéþôç ôçò ÍåÜðïëçò, Ýôóé þóôå ôá Ýóïäá íá ðáñáäïèïýí óôïí Óáëðéããßäç. Ãéá íá ìç öýãåé.

Áðü ôá êáôåéëçììÝíá ãñáöåßá ôçò Ôïýìðáò, ìÝóá óôïí äåêáðåíôáýãïõóôï, îåêéíïýí áõôïêßíçôá ãéá ôçí ÁèÞíá, ìå óêïðü íá ðÜñïõí ôïí Ä.Ó. áðü ôï áåñïäñüìéï «ÂåíéæÝëïò» óôï ïðïßï åß÷å öôÜóåé ç áðïóôïëÞ ôçò ÅèíéêÞò. ¼÷é ìüíï äåí áêïëïýèçóå áõôïýò ðïõ Ýêáíáí ôá 500 ÷éëéüìåôñá ãéá íá ôïí óõíáíôÞóïõí, áëëÜ Ýöõãå áðü ôçí ðßóù ðüñôá ôïõ áåñïäñïìßïõ.

Ï åðßëïãïò åß÷å Þäç ãñáöôåß ìå ôïí ðéï ôáðåéíùôéêü ãéá ôïí Ð.Á.Ï.Ê. ôñüðï: Ï Ãïýìåíïò åß÷å êáôáöÝñåé íá óõíäõÜóåé ôçí ôåëåõôáßá ôïõ ðñÜîç óôçí ÐÁÅ ìå ìßá ôñáãéêÞ ðþëçóç, êáé âáóéæüôáí ðëÝïí óôïõò äáíåéêïýò áðü ôïí ÐÁÏ ðáßêôåò (Ôüñãêåëå, Ôóßãêáò, ×áñáëáìðßäçò) ãéá íá âãÜëåé ôç ÷ñïíéÜ.

Ïé ðñïêëÞóåéò ôïõ óõãêåêñéìÝíïõ ðïäïóöáéñéóôÞ äåí ôåëåßùóáí åêåß. Óôçí ðñþôç áíáìÝôñçóç ìå ôçí ðáëéÜ ôïõ ïìÜäá, ðáßñíåé ôçí ìðÜëá áðü ôç âïýëá ôïõ ðÝíáëôé, êé åíþ Üëëïò Þôáí ï ðñïåðéëåãìÝíïò ðáßêôçò ãéá íá ôï åêôåëÝóåé, äéáëÝãåé íá óôåßëåé ôç ìðÜëá óôá äß÷ôõá ôïõ Ð.Á.Ï.Ê., ãéá íá «èñçíÞóåé» áìÝóùò ìåôÜ óå ìßá óêçíÞ èåÜôñïõ ðáñáëüãïõ.

¸äùóá Ýìöáóç óôá ðáñáðÜíù ãåãïíüôá ãéá ôïí áðëïýóôáôï ëüãï üôé Ý÷ïõí Ýíôå÷íá áðïóéùðçèåß áðü ôï ìåãáëýôåñï ìÝñïò ôùí ìÝóùí åíçìÝñùóçò üëï ôï ôåëåõôáßï ÷ñïíéêü äéÜóôçìá. Ãéá ôçí «åîéëÝùóç» Óáëðéããßäç Ý÷ïõí åðéóôñáôåõôåß ï Ãéþñãïò Êïýäáò, ï ÈáíÜóçò ÊáôóáñÞò, åíþ áíáìÝíïíôáé äçëþóåéò Ðáíáãéþôç ØùìéÜäç êáé ìçôñïðïëßôç Áíèßìïõ.

Äåí ðñüêåéôáé áðëÜ ãéá ìßá êáôÜèåóç Üðïøçò, áëëÜ ãéá ìßá îåêÜèáñç ðñáêôéêÞ êïéíùíéêÞò ìç÷áíéêÞò. Ðñüóùðá ìå ìéá êÜðïéá åðéññïÞ óôï óýëëïãï, óðåýäïõí íá åðéóçìÜíïõí, êüíôñá óôçí êïéíÞ ëïãéêÞ, ðüóï ðáïêôæÞò (sic) åßíáé ï Ä.Ó., ðüóï åðéôáêôéêÞ åßíáé ç áíÜãêç ôçò áðüêôçóÞò ôïõ êáé Üëëá öáéäñÜ. Ç üìïñöç áôìüóöáéñá ïëïêëçñþíåôáé ðÜíôïôå áðü ôï áíÜëïãï áâáíôÜñéóìá åðß êáèçìåñéíÞò âÜóåùò áðü ãíùóôÜ äçìïóéïãñáöéêÜ óõãêñïôÞìáôá ôçò ðüëåùò.

Ôá ôåß÷ç Ý÷ïõí Þäç ðÝóåé êáé ïé áíôéóôÜóåéò áðü ôïí ïñãáíùìÝíï êáé ìç ËÁÏ ôïõ Ð.Á.Ï.Ê. öÜíçêáí åëÜ÷éóôåò. ÊáôÜ ôç äéÜñêåéá ôçò ÷ñïíéÜò üðïéïò ìéëïýóå ãéá ôï èÝìá Óáëðéããßäç èåùñïýíôáí «áðïðñïóáíáôïëéóôÞò ôçò ïìÜäáò», ôï ßäéï êáé ôþñá ðïõ ç ÷ñïíéÜ ôåëåßùóå ìå åðéôõ÷çìÝíï ôñüðï «áöïý Ý÷ïõìå ãéïñôÞ äå ÷ùñÜíå ôÝôïéåò ìéæÝñéåò». Ï ÄçìÞôñçò Óáëðéããßäçò ðïõ Ýöõãå áðü ôçí ðßóù ðüñôá, ôþñá åéóÝñ÷åôáé áðü ôçí ìðñïóôÜ. Äå èá Ýñèåé ôæÜìðá, èá Ýñèåé ìå ëåöôÜ ðïõ óôï óçìåñéíü Ð.Á.Ï.Ê. äåí ðáßñíåé êáíåßò. ºóùò íá ìçí ðåé êáí ìßá ôõðéêÞ «óõããíþìç». Ôçí ÷áìáëïäïõëåéÜ ôçí áíÝëáâáí Üëëïé.

Áõôü ôï ðáñÜäåéãìá ó÷åäüí áäéáìáñôýñçôçò áðïäï÷Þò ìßáò ïëïöÜíåñçò ôáðåéíùôéêÞò êßíçóçò åíÜíôéá óôï ËÁÏ ôïõ Ð.Á.Ï.Ê., åßíáé ôï äåýôåñï ìåôÜ ôç ãíùóôÞ ðåñßðôùóç ÃêáãêÜôóç. Êáé åßíáé áõôü ðïõ ðñïóùðéêÜ ìå áíçóõ÷åß ãéá ôçí «åðéôõ÷ßá» ôçò êïéíùíéêÞò ìç÷áíéêÞò, ãéáôß êáíåßò äåí åããõÜôáé üôé äå èá ÷ñçóéìïðïéçèåß êáé óå óïâáñüôåñá áêüìç æçôÞìáôá, üðùò ëüãïõ ÷Üñç ôï ãçðåäéêü.

ÕÃ. Ìå áöïñìÞ ôçí çìÝñá ìíÞìçò 19çò Ìáßïõ ãéá ôçí ðïíôéáêÞ ãåíïêôïíßá, êáëü èá Þôáí íá èõìçèïýìå åêåßíïõò ðïõ ßäñõóáí êáé ãéãÜíôùóáí áõôü ôï óýëëïãï. Ôï ìüíï óßãïõñï Þôáí üôé äåí ôïí èåìåëßùóáí ùò ìßá åôáéñßá áíÜìåóá óôéò Üëëåò.

http://www.paokg4.org/myths.asp

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #4497 on: May 22, 2010, 01:03:37 »
επιτελους!!!!!κοντε γαμιεται η μανα σου!

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #4498 on: May 22, 2010, 01:15:28 »
Προσπαθω να ξεχασω και θελωντας και μη (οντως μαζοχας) διαβαζω για την κοντη κουραδα και θυμαμαι τους αγωνες που εκανε ενα μερος του λαου μας για να κρατησει τον κοντο λαγο και ολα αυτα που εκανε.
Θυμαμαι που μελος του φορουμ εγραφε εδω μεσα οτι εκαναν ερανο για τις βενζινες να πανε στην Αθηνα και ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ.

ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

DimNaoussa

• Guest
« Reply #4499 on: May 22, 2010, 01:16:31 »
πολυ καλο το αρθρο...μακαρι να μην ερθει ποτε...μακαρι...