Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 503548 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #4440 on: May 20, 2010, 19:18:52 »
το τι έχω καταλάβει εγώ φίλε γιαννώτη καλύτερα να το αφήσουμε, το θέμα είναι ότι τα φόρουμ είναι να ακούγονται και όχι να διαμορφώνονται απόψεις.έχεις τα πιστεύω σου για τον σαλπιγγίδη δεκτό όπως και ο καθένας δεν πρόκειται να στα αλλάξω ούτε και γω είμαι φανατικός υποστηρικτής του ειδικά την μέρα που ανακοινώθηκε ότι πάει στο βάζελο χαλάστηκα πάρα πολύ.Δυο ερωτήσεις μόνο:
1)τι πιστεύεις ότι θα γίνει σε περίπτωση που ανακοινωθεί από την ΠΑΕ(διχόνοια,ξύλο μεταξύ μας στις κερκίδες )
2)αν ζητήσει συγνώμη θα τον συγχωρέσεις (όχι να ξεχάσεις αυτά που έκανε) εγώ πιστεύω η πλειοψηφία αυτό θα κάνει ήδη το έχει κάνει

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #4441 on: May 20, 2010, 19:35:20 »
Επισης τα φορουμ ειναι να συζητας μεσα απο  διαλογο τους προβληματισμους σου και ενιοτε (αμα ζεις εξωτερικο) να κρατας την επαφη και να μαθαινεις νεα της καψουρας σου.

Την μερα της επισημης παρουσιασης του απο την ΠΑΕ θελω στην ιδια αιθουσα να δω τα παλικαρια απο την Νεαπολη που δωσανε λεφτα για να τον κρατησουν. Ετσι ειμαι περιεργος να δω την αντιδραση του.

Οσο για το συγνωμη που λες, ο σωστος ανδρας το λεει την σωστη στιγμη κι οχι οποταν θα τον βολεψει.

υ.γ λαος που ξεχναει το παρελθον δεν εχει μελλον....

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #4442 on: May 20, 2010, 19:51:20 »
οκ το διαβασα και αυτο...το να εξιστορεις την πραγματικοτητα και τα γεγονοτα της τοτε εποχης ειναι προσπαθεια διαμορφωσης αποψεων...

να σου κανω μια ερωτηση;εσενα ποιος σου διαμορφωσε αποψη για να περασεις στην φαση του να μην χαλιεσαι με την επιστροφη του δημητρακη μας;

δεν γινεται να ξυπνησες ενα πρωι και να ειπες τωρα τερμα δεν ειμαι πια χαλασμενος με τον δημητρακη...καποιος σου γραψε οτι ερχεται ποσο μεγαλωνει αγωνιστικα ο ΠΑΟΚ επειδη ερχεται οτι δεν εφταιγε το παιδι σου πανε...πολλα σου πανε....

αυτο που ηξερες 4 χρονια αλλαξε σε ενα μηνα για το καλο του ΠΑΟΚ...ποιος διαμορφωνει αποψη λοιπον;

τελος επειδη με ρωτησες

1) διχονοια ξυλο κτλ δεν προκειται να συμβει...υπαρχουν ατομα,μειοψηφιες,που τον ΠΑΟΚ τον λατρευουν....κακο δεν θα του κανουν ποτε

2) για να τον συγχωρεσω πρεπει να ζητησει συγγνωμη νομιζω....στην υποθετικη περιπτωση του να ζητησει συγγνωμη οχι εγω  προσωπικα δεν μπορω να τον συγχωρεσω...δεν ενδιαφερει και κανεναν ομως αυτο...στα παπαρια μου ο επαγγελματιας οπως και ο καθε επαγγελματιας....

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #4443 on: May 20, 2010, 20:30:55 »
για τους νεότερους  να πούμε ότι  για τον πουτάνας γιο μαζεύτηκαν λεφτά για να μην κάνει προσφυγή( μην κάνει-αποσύρει την προσφυγή ας μου θυμίσει κάποιος με μνήμη)...δηλαδή πιαστήκαμε όλοι μας κορόιδα πάνω στην επανασταση μας,  από ορφανούς-κατσαρίδες-προδότες-γούμενους...για να πληρωθεί ο πουτάνας γιος και μετα να ερθει να τον πουλησει και να τσιμπήσει και τα φράγκα ο πεθερός και ο περίγυρος...πράγματα γνωστά ότι το έργο ήταν στημένο  μέχρι πέρσι σε όλους...και όταν λέω σε όλους ξέρουν αυτοί ποίους λέω...αλλα με αυτά και με αυτά δεν θα μπει μέσα η παε ? ....δεν αργούν τα συνθήματα στους τοίχους έξω από χωρους και πανηγύρια πάλι...πάλι αυτοί που πρέπει θα με καταλάβουν(ας ελπίσουμε να μην έρθει η ώρα που θα μιλάμε πιο καθαρά και ας ασχοληθούν όλοι τους με το μεγαλείο του ΠΑΟΚ και όχι στόχος τους να διώξουν τους μπερδεμένους με το μυαλό τους από το γήπεδο-Ο ΠΑΟΚ ΒΑΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ).
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

ive4

• Guest
« Reply #4444 on: May 20, 2010, 21:17:15 »
Σήμερα διάβαζα ότι θα ζητήσουμε από παίκτες με μεγάλα συμβόλαια μία μικρή αναπροσαρμογή. Το όριο παίζει γύρω στα 400.000 ευρώ τον χρόνο. Άρα θα ήταν αδύνατο να έρθει το γίδι, όταν το ποσό που ακούγεται είναι 3 εκατ. για 4 χρόνια... Άρα υπάρχουν ελπίδες να μην έρθει και να πάει όπου αλλού θέλει.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #4445 on: May 20, 2010, 21:42:58 »
Μακαρι, αλλα θα ερθει, θα του τα σταξουμε και θα του πουμε και ευχαριστω!

μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Lydia_4

• Guest
« Reply #4446 on: May 20, 2010, 21:59:01 »
Απ οτι φαινεται Timpanisti εσυ γραφτηκες στο φορουμ για να μιλας για το σαλπιγγίδη, μιλας τοσο γι αυτον σα να σουν ερωτευμενος μαζι του<<κοιτα ποσες εχεις γραψει γι αυτο το θεμα>>.Και ναι τωρα ξερω παλι θα βρισετε....ο ΠΑΟΚ παν απ ολα

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #4447 on: May 20, 2010, 22:21:15 »
Το σίγουρο είναι ότι ο κοντοπούτανος γαμιέται, αλλά λυπάμαι Billy αν δεν κατάλαβες τίποτα. Ότι έγραψα τα έγραψα για τον ΠΑΟΚτσή που τρελαίνεται και χαλάει την ψυχική του ηρεμία χωρίς λόγο. Έτσι κι αλλιώς... περαστικός ήμουν και θα την ξανακάνω.

Να μην εισαι περαστικος, χαρηκα πολυ που σε διαβασα και παλι. ΣΥΜΦΩΝΩ 2000000% με ολα οσα ειπες.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #4448 on: May 20, 2010, 22:29:18 »
Απ οτι φαινεται Timpanisti εσυ γραφτηκες στο φορουμ για να μιλας για το σαλπιγγίδη, μιλας τοσο γι αυτον σα να σουν ερωτευμενος μαζι του<<κοιτα ποσες εχεις γραψει γι αυτο το θεμα>>.Και ναι τωρα ξερω παλι θα βρισετε....ο ΠΑΟΚ παν απ ολα

Ναι βασικα εγω ειμαι ο λογος που θα ερθει Θεσσαλονικη, η αγαπουλα μου! :P
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4449 on: May 20, 2010, 22:30:11 »
οκ το διαβασα και αυτο...το να εξιστορεις την πραγματικοτητα και τα γεγονοτα της τοτε εποχης ειναι προσπαθεια διαμορφωσης αποψεων...

να σου κανω μια ερωτηση;εσενα ποιος σου διαμορφωσε αποψη για να περασεις στην φαση του να μην χαλιεσαι με την επιστροφη του δημητρακη μας;

δεν γινεται να ξυπνησες ενα πρωι και να ειπες τωρα τερμα δεν ειμαι πια χαλασμενος με τον δημητρακη...καποιος σου γραψε οτι ερχεται ποσο μεγαλωνει αγωνιστικα ο ΠΑΟΚ επειδη ερχεται οτι δεν εφταιγε το παιδι σου πανε...πολλα σου πανε....

αυτο που ηξερες 4 χρονια αλλαξε σε ενα μηνα για το καλο του ΠΑΟΚ...ποιος διαμορφωνει αποψη λοιπον;

τελος επειδη με ρωτησες

1) διχονοια ξυλο κτλ δεν προκειται να συμβει...υπαρχουν ατομα,μειοψηφιες,που τον ΠΑΟΚ τον λατρευουν....κακο δεν θα του κανουν ποτε

2) για να τον συγχωρεσω πρεπει να ζητησει συγγνωμη νομιζω....στην υποθετικη περιπτωση του να ζητησει συγγνωμη οχι εγω  προσωπικα δεν μπορω να τον συγχωρεσω...δεν ενδιαφερει και κανεναν ομως αυτο...στα παπαρια μου ο επαγγελματιας οπως και ο καθε επαγγελματιας....

μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά για να το καταλάβεις φυσικά και δεν είναι διαμόρφωση απόψεων η εξιστόρηση γεγονότων για το φόρουμ γενικά μιλούσα τεσπα άλλο θέμα αυτό.χαλάστηκα όσο δεν μπορείς να φανταστείς τότε ακόμα έτσι είμαι δεν έχω αλλάξει απλά δεν με συγκινεί καθόλου ο σαλπιγγίδης και το μόνο που κάνω είναι να αδιαφορώ για την πάρτη του τπτ άλλο δεν βγαίνω να γκρινιάζω σε ένα φόρουμ ή σε ράδια λες κ αν το κάνω θα αποτρέψω να συμβεί αυτό που πάει να γίνει.Είπα κ πριν ότι γουστάρει ο εκάστοτε πρόεδρος γίνεται σχεδόν σε όλες τις ομάδες όσο και να διαφωνούν οι οπαδοί.Ο Γούμενος γούσταρε να τον πουλήσει ο Ζαγοράκης γουστάρει να τον φέρει πίσω έτσι είναι.Τέλος και στις δύο απαντήσεις σου συμφωνώ μόνο που στην

1) Τον ΠΑΟΚ τον γουστάρουν πλειοψηφίες λίγοι είναι αυτοί που θα του κάνουν κακό

2)σε περίπτωση που ζητήσει συγνώμη απλά θα εξασφαλίσει μια ηρεμία στην σχέση ομάδας-κόσμου ότι έκανε κ ο μπάγεβιτς γυρνώντας στην άεκ πέρσι χέστηκε για το τι θα πεις εσύ κ γω "κολλημένα μυαλά" πάντα θα υπάρχουν

makptol

• Guest
« Reply #4450 on: May 20, 2010, 22:35:20 »
γιατι εισαι περαστικος ρε αλαμανα 85 μεινε ....αλλα και εσυ πολυ σωστα γραφεις αλλα πηγες και εγραψες στο τοπικ του σαλπι .....εκει εχει καποια παιδια που γραφουν μονο σε αυτο
και αν δεν συμφωνεις μαζυ τους δεν παιρνας και "πολυ καλα" με λιγα λογια τρως μπινελικι.... :) :)

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4451 on: May 20, 2010, 23:07:10 »

Την φαση που γραψανε καποιοι σε αλλο φορουμ του ΠΑΟΚ και επεσαν μπαν, διαγραφες τοσο σε νεα αλλα και σε παλια μελη, σιγες, διαγραφες ποστ, απαγορευση ποστ και κατηγοριες του τυπου ρετσινοπνιχτες στο λαιβ τους σε ατομα που τρεχουν μεχρι και χαντμπο και γυναικεια ποδοσφαιρα και δε ξερω γω τι ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ? Τα "γκαλοπ" του 90% υπερ της επιστροφης του δε σας παραξενεψαν? Τον κολκα που απο το Νοεμβρη Δεκεμβρη λιβανιζε τον επαγγελματια στην 3η σελιδα αθηναικων εφημεριδων δεν τον εδατε? Ολα ξαφνικα εγιναν αυτα, λιγο πριν τα χριστουγεννα? Μεθοδευμενη προσπαθεια, υπουλη και σιγουρα οχι ΠΑΟΚτσηδικη θα πω εγω.

ρε καταλαβετε το , δεν ειναι (μονο) Ο ΚΟΝΤΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΕΙΠΩΘΕΙ

Είπα κ πριν ότι γουστάρει ο εκάστοτε πρόεδρος γίνεται σχεδόν σε όλες τις ομάδες όσο και να διαφωνούν οι οπαδοί.Ο Γούμενος γούσταρε να τον πουλήσει ο Ζαγοράκης γουστάρει να τον φέρει πίσω έτσι είναι.Τέλος και στις δύο απαντήσεις σου συμφωνώ μόνο που στην

Φαουλ. Ξερεις πολλες ομαδες ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΝΕΙ, εστω και λιγα και που να χουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ αιμοδοτη(περα απο τις χορηγιες) τον ιδιο τους το λαο? Δε θα χω και απαιτηση σαν λαος? Τι λεμε ρε παιδια. Να χωσει στην τελικη ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΑ ΤΟΥ ο βιολιδης και ο καθε Ζαγορ και να μου φερει τον πουρτουκαλαδα. Αν δεν παιρνω διαρκειας μετοχες και να τρεχω μεσα εξω, δεν δικαιουμαι να μιλαω τοτε , ισως..
« Last Edit: May 20, 2010, 23:25:07 by daskalos-4 »

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #4452 on: May 20, 2010, 23:59:24 »
γιατι εισαι περαστικος ρε αλαμανα 85 μεινε ....αλλα και εσυ πολυ σωστα γραφεις αλλα πηγες και εγραψες στο τοπικ του σαλπι .....εκει εχει καποια παιδια που γραφουν μονο σε αυτο
και αν δεν συμφωνεις μαζυ τους δεν παιρνας και "πολυ καλα" με λιγα λογια τρως μπινελικι.... :) :)

Φιλε για σπαστο σε κερματα να πιασω το βαθος του ποστ σου
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

kostas4

• Guest
« Reply #4453 on: May 21, 2010, 00:08:32 »
ο αλαμανα κανει ενα μεγαλο λαθος.και αλλοι παιχτες εφυγαν απο τον ΠΑΟΚ και πηγαν σε ομαδες του ΠΟΚ με πιο προσφατο παραδειγμα τον Γ.Χ.
ξαναγυρισε ο Γ.Χ στον ΠΑΟΚ? προσφερε? τον δεχτηκε ο κοσμος χωρις αντιδρασεις ?

για εμενα δυο ειναι οι "προδοτες", ο φασουλας και ο σαλπιγιδης.ο πρωτος για τους γνωστους λογους,ο δευτερος γιατι με τις πραξεις του διελυσε τα ονειρα και τις ελπιδες των "τελευταιων" 3-4000.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4454 on: May 21, 2010, 00:17:42 »
Παρατείνεται χρονικά το θέμα της οριστικοποίησης (;) της μεταγραφής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ. Αυτό, τουλάχιστον, υποστήριξε σε δήλωση που έκανε την Πέμπτη (20/5) στο olaPAOK.gr ο ατζέντης του Έλληνα επιθετικού, Βαγγέλης Αγγελής.

"Ο Δημήτρης δεν έχει πάρει ακόμη την  απόφασή του, για το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Αυτό πιστεύω ότι θα το κάνει το διάστημα που θα βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής ομάδας στην Ελβετία. Εκεί θα σκεφθεί με την ησυχία του ποιο είναι το καλύτερο γι' αυτόν", τόνισε ο Αγγελής.

Και συνέχισε: "Ενδεχομένως, όποια απόφαση πάρει ο Δημήτρης να την ανακοινώσει επιστρέφοντας από την Ελβετία στην Ελλάδα, στις αρχές Ιουνίου, και πριν η Εθνική αναχωρήσει για τη Νότια Αφρική. Δεν είναι ακόμη βέβαιος για το τι θέλει να κάνει".

Οι προτάσεις

Στο σημείο αυτό ο Βαγγέλης Αγγελής ερωτήθηκε σχετικά με τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και εξετάζει ο Σαλπιγγίδης. Για να απαντήσει: "Υπάρχουν προτάσεις από ομάδες από την Μπουντεσλίγκα και την Πρέμιερ Λιγκ, όπως και από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης τις εξετάζει με προσοχή. Θέλει το χρόνο του".

Ειδικότερα για τον ΠΑΟΚ, ο Αγγελής είπε: "Έχω επαναλάβει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα ότι δεν είναι βέβαιο ότι ο Σαλπιγγίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο, φυσικά, αλλά δεν είναι σίγουρο. Όλα μπορεί να γίνουν. Είναι στο χέρι του παίκτη τι θα κάνει τελικά".

Το κινητό τηλέφωνο

Χαρακτηριστικό του γεγονότος ότι ο Σαλπιγγίδης θέλει αυτό το διάστημα να συγκεντρωθεί και απερίσπαστα να πάρει την απόφασή του σχετικά με το που θα συνεχίσει την καριέρα του, είναι ότι έχει αλλάξει το νούμερο του κινητού του τηλεφώνου.

Προσπαθεί, μάλιστα, να μην το αφήσει να διαρρεύσει, ώστε να μην δέχεται κλήσεις από πολύ κόσμο, όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος, καθώς πολλοί προσπαθούσαν να τον επηρεάσουν είτε θετικά, είτε αρνητικά, για τη συνέχεια της καριέρα του στον ΠΑΟΚ.
http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/sthn_elvetia_klhrwnei_gia_salpi.157792.html

Σενάριο: Να δείτε στο τέλος που θα μας κλάσει και θα λένε μετά όλοι ότι τον παρακαλούσαμε και μας πούλησε για δεύτερη φορά.

Άντε αγόρι μου πάνε στο εξωτερικό να βρεις την υγειά σου να ξεφύγεις και από μας τους κομπλεξικούς που στα καλά καθούμενα(όχι την ταβέρνα του κολλητού σου στην πολίχνη) αρχίσαμε να σε βρίζουμε.
« Last Edit: May 21, 2010, 00:24:00 by t.b »

stormi

• Guest
« Reply #4455 on: May 21, 2010, 01:04:56 »
Δεν φτάνουν όλα έχουμε και τον μλκ τον κοντό να δηλώνει ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα και ότι θα μας πεί τι θα κάνει αρχές Ιουνίου ... Το σκέφτεται, λέει ... Αϊ στα τσακίδια ρε μισή μερίδα ... Τράβα στην Ευρώπη, μέινε στο βάζελο, μόνο μακριά από εδώ ... Που ασχολούμαστε τόσο καιρό μαζί σου ... βλάκα ε βλάκα ... λίγε ... Και πριν πεί κανένας "ΠΑΟΚτσής πάνω από ολα" τίποτα ... Με αυτά τα λεφτά μια χαρά παίκτη βρίσκεις και σου λέει και ευχαριστώ ... δεν το παίζει βαρύ πεπόνι ... μη χέσω ...

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #4456 on: May 21, 2010, 01:33:52 »
πραγματικά παιδιά απορώ!!!
γιατί ασχολείστε με αυτό το μουνόπανο τόσο πολλή !
είναι ένας παίχτης που δεν μας ανήκει!
η ομάδα εχθές τελειωσε (και τυπικά) τις υποχρέωσις τις και εσείς ασχολείστε με τον κοντό!!
στα αρχίδια μου τι λέει ο μηνός και τα σπόρια που βρομάν άμα τον δω να κρατάει στα χερια του την φανέλα και να υπογραφή συμβόλαιο θα ασχοληθώ μαζί του !!
δεν θα τσιμπήσω στα παιχνίδια που κάνουν η μάνατζερ για να του ανεβάσουν την αξήa του
ΕΛΕΟΣ πια βαρέθηκα
σήμερα θα έπρεπε να ασχολούμασταν με τα προκριματικά του τσόου lou , με τους πιθανούς αντιπαλους , με τις εκδρομές ,με τον καινούργιο προπονητή και εμείς ασχολούμαστε με έναν παίχτη του βάζελου
ΕΛΕΟΣ
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #4457 on: May 21, 2010, 07:31:26 »
Άσχετο αλλά αν ο κοντός έρθει κανονικά στον ΠΑΟΚ και ανοιχτεί το τόπικ του κανονικά σαν παίκτης του ΠΑΟΚ , θα είναι ίσως το μοναδικό τόπικ που αντί για ευχές (τύπου αντε καλώς ήρθες κτλ κτλ) θα έχει μπινελίκια (να φύγεις ρε κοντοπούτανε , να σπάσεις τα πόδια σου , στο  διάολο ) . Αυτό περιμένω να το δω θα πέσει πολύ γέλιο......  ;D ;D ;D ;D ;D
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #4458 on: May 21, 2010, 08:46:04 »

Φιλε για σπαστο σε κερματα να πιασω το βαθος του ποστ σου

ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΑ ΨΗΛΑ ΜΑΚΑΚΗ ΜΟΥ,
ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΙΑΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ!
ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤIΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ
ΞΕΡΩ ΓΩ 4-5 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΟΥ ΠΟΣΤ ....
Και αφού "κρίνεις" το ύφος τον πόστ σου πρός διάφορα μέλη,
ΕΙΔΙΚΑ απο τόπικς όπως του Ζαγοράκη του Σάντος και του κοντοπούτανου, αν θέλεις σπάσε σε κέρματα
και το παραθετιμένο πόστ σου και γράψε ενα ΠΜ σε μένα και τον Γκάζ
για να μην το πάμε επί του προσωπικού οι 3 μας εδω μέσα....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #4459 on: May 21, 2010, 09:20:14 »
Εμένα πάλι κάτι μου λέει ότι δε θα ρθει ο κοντός λαγός...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...