Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 499785 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #4280 on: May 14, 2010, 23:08:43 »
Λαμογιο Ζαγορακη τον μπουλο, και εσυ και ο Βρυζας και ο σαντος που θελετε να φερετε στην ομαδα εναν παικτη που καθαρα αγωνιστικα θα βαλει 15 με 20 γκολ για πλακα.....ας παιζουμε με τον τεραστιο μουσλι που εχει προσφερει τα μεγιστα 2 χρονια τωρα....Υ.Γ. Προς διοικηση του ΠΑΟΚ, θα θεωρηθει πισωγυρισμα απο την πλατια μαζα να μην ολοκληρωνονται κινησεις μονο και μονο απο αντιδρασεις μειοψηφικες....δν με νοιαζει αν ο σαλπιγγιδης ειναι ΠΑΟΚ....με νοιαζει οτι μπορει να αποτελει μια απο τις 3 επιλογες που ζητησε ο προπονητης μου να μεινει...και ξεκολλατε ορισμενοι με τους χαρακτηρισμους....αν ειναι να βγαλουμε ενα ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΟ να μετρησουμε ποιος ειναι πιο ΠΑΟΚ....

Βγαλε και την καραμελα απ το στομα.. βαρεθηκαμε να πιπιλεζετε τα ιδια πραματα τοσο καιρο.. ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΑ.. ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ..

Και ναι στο θεμα του Σαλπιγγιδη πρεπει να βγει ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΟ.. φασισμος ξεφασισμος ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ..

αδερφε παρεκτρεπεσαι και δεν κανει.σεβομαι αυτον που αφηνει λαρυγγια,αυτον που γραφει χιλιομετρα και πανω απο ολα ολους αυτους που εχουν πληρωσει και πληρωνουν για να μπορει η σημερινη διοικηση να αποφασιζει για οτι καλο κρινει αυτη.και εμπρακτα να δικαιωνεται κατα 90% .Αμα θες να διοικησεις τον ΠΑΟΚ επειδη οπως νομιζεις εφερες την ομαδα εκει που ειναι σημερα τα γραφεια τα ξερεις.Και ποιος σου λεει εσενα πως δεν ετρεξε οποιος εχει αντιθετη γνωμη?ποιος σου λεει πως καποιοι δεν τον συγχωρεσαν?Χαρακτηριζεις συνοπαδους σου με το χειριστο τροπο-ακου εκει πικραμενος.ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του.ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ.ΠΟΤΕ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ.ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Μ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ.

ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.

ΠΑΟΚ ειναι ο περηφανος λαος του.... και αν αυτος καταντησε να ειναι μειοψηφια κοιταξου στον καθεφτη για να καταλαβεις το λογο.... γτ μη μου πεις οταν καποτε το γηπεδο εβριζε εν χωρο τον μουνοδουλο εσυ δεν το χαιροσουν??? αν ησουν γηπεδο...

αντε γτ αλλοι τρεξιμο στα τρικαλα για μπασκετ κι αλλοι αριστοτελους - φραπα...

και στην τελικη μπορει να φερει καποιον σαν τον κοντοπουτανο... οχι ομως τον κοντοπουτανο...
Ημουνα και τον εβριζα.με ολη μου τη δυναμη.αλλα αν φορεσει τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ στο στηθος θα το βουλωσω.δεν θα πανηγυρισω ουτε και θα βρισω.

Και ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι περηφανος για τους αγωνες του σε αθλητικα και κοινωνικα πλαισια.Και παντοτε θα ειναι.

Στην επιστροφη του γεωργιαδη και του οικοδομου ή στη μεταγραφη του Ταπουτου που εισασταν ολοι εσεις να υπερηφανευεστε για τον λαο του ΠΑΟΚ?για θυμηστε μου τι εγινε?

ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΑΤΕ ΤΟΤΕ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ .

ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ.ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.

ΥΓ:Ισως θα μπορουσε να φερει καποιον αλλο.αν ομως βγει αυριο ο σαντος και σου πει εγω θελω σαλπιγγιδη τι θα κανεις?"τον μπουλο σαντοςςςςςςςς"

ANYWAY.Παλι μαζι θα τραγουδαμε στα τσιμεντα και στις εκδρομες.Χαιρομαι παντως γιατι παντα υπηρχε πολυφωνια σ αυτο το λαο και αυτο ειναι ευλογια γιατι  λειτουργει θετικα και δεν αφηνει να παρεισφρυσουν ζιζανια, κρατωντας μας σε εγρηγορση
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #4281 on: May 14, 2010, 23:10:49 »
3 το κρατούμενο ο ζήσης και ο ζαγοράκης δε θα είναι για  πάντα στον ΠΑΟΚ και ούτε
μπορούν να σου εγγυηθούν για τον επόμενο που μπορεί να αποδειχθεί νέος γούμενος!

μη φοβασαι τον νεο γουμενο θα τον πολεμησει ο βασιλοπουλος,ο κολκας το fcpaok to mania το ola to τιποτα

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #4282 on: May 14, 2010, 23:13:08 »
ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΝΟΙΑ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ Κ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΠΟΥΤΟ Κ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΔΟΜΟ Κ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΓΤ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Σ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΑΝΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ. ΓΤ Θ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΠΟΥ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ Κ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΠΤ. ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟΥ.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #4283 on: May 14, 2010, 23:14:01 »

Αυτο σκεφτειτε απλα οσοι διαφωνειτε με την επιστροφη του και το καλυτερο που θα ηταν να κανετε θα ειναι να μην δινετε τα λεφτα σας και να μην ερχεστε στο γηπεδο αν δεν θελετε καν να τον βλεπετε...Αυτη θα ηταν μια σωστη μορφη αντιδρασης...

Αυτο σκεφτειτε απλα οσοι διαφωνειτε με την επιστροφη του και το καλυτερο που θα ηταν να κανετε θα ειναι να μην δινετε τα λεφτα σας και να μην ερχεστε στο γηπεδο αν δεν θελετε καν να τον βλεπετε...Αυτη θα ηταν μια σωστη μορφη αντιδρασης...
.

εγινε ρε αδερφε...μια προσωπικη ερωτηση το παρατσουκλι ειναι απο  Sid Vicious....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #4284 on: May 14, 2010, 23:16:51 »
ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΝΟΙΑ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ Κ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΠΟΥΤΟ Κ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΔΟΜΟ Κ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΓΤ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Σ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΑΝΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ. ΓΤ Θ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΠΟΥ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ Κ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΠΤ. ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟΥ.
γιατι λοιπον να μη γινει και τωρα ετσι?να πουνε και να κανουνε off the record οτι γουσταρουνε αλλα στο γηπεδο να ειμαστε ολοι μαζι?

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #4285 on: May 14, 2010, 23:19:26 »
έγιναν και οφ δε ρεκορντ συζητήσεις ειναι γνωστό αυτό
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #4286 on: May 14, 2010, 23:22:42 »
Το τι θα κάνει φίλε ο καθένας μεσα στο γήπεδο είναι δικό του θεμα. Ούτε κανας στρατηγος υπάρχει να συντονήσει ούτε τπτ. Ούτε θα υποδείξω εγω τι θα κάνει όποιος δεν ξέχασε ούτε συγχωρεί τι εγινε εκείνο το καλοκαίρι...Αυτη είναι κ η μεγαλή διαφορά. Η μια πλευρά είναι άνευ συσπείρωσης κ η άλλη πλευρά (κ δεν μιλάω γι αυτούς που στον ΠΑΟΚ βλέπουν κούπες κ χαζομικρουπερηφάνεια, αυτοί που τον βλέπουν έτσι, ακόμα κ γω αν το βλεπα έτσι, θα τον γούσταρα τον 100 κιλά ασχήμια) καθοδηγείται απο τη γνωστη αυλή, την ίδια αυλή - άλλοθι του γούμενου κ των προσωρινών που έπαιζαν τα δάνεια στα φρουτακια.
 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΛΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΙΚΤΩΔΗΣ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟ ΨΕΥΔΟΣ. ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΑΛΤΑΡΟΥΝ.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #4287 on: May 14, 2010, 23:24:08 »
1ον βλεπω πολλα ποστ που μου θυμιζουν λογικη "σουπερβ" σκουλικιων,με την εννοια "εμεις" εχουμε δικαιωμα να μιλαμε "εμεις" ειμαστε ο ΠΑΟΚ "εμεις" τρεχαμε..Δυστυχως αυτο ειναι φασισμος,ο ΠΑΟΚ ειναι εκατονταδες χιλιαδες λαου

2ον Ξερω ατομα που και σε πορειες κατα του μπασταρδοχοντρου πηγαιναν και στην καταληψη και φυσικα εβριζαν καθε φορα τον κοντοπουτανο με ολη τους την δυναμη, και απλα ειναι αδιαφοροι στον ερχομο του με την εννοια οτι δεν θα τον βρισουν ενω φοραει τον δικεφαλο στο στηθος αλλα ουτε και θα τον χειροκροτησουν

3ον Εχει ξανααγωνιστει στον ΠΑΟΚ ατομο που ειπε "καλυτερα οικοδομη παρα ΠΑΟΚ" και δεν κουνηθηκε φυλλο (για μενα χειροτερη περιπτωση και απο τον κοντοπουτανο)

4ον Αδυνατώ ακομα να καταλάβω πως οι περισσοτεροι θελουν πισω τον προδοτη αλλα παραδεχομαι οτι "εχασα"

5ον Δεν θα τον βρισω ποτε,θα πανηγυρισω φυσικα τα γκολ αλλα φυσικα ποτε δεν θα φωναξω το ονομα του και παντα θα τον εχω στον πατο της υποληψης μου

ΥΓ.Αυτη η λογικη που εχει ο κοντος ειναι που με πειραζει,ο κλασικος "βολεψακιας" φευγω στα δυσκολα κανω την ζωουλα μου στην αθηνα παιρνω και τα λεφτακια μου, και γυρναω να ξαναφτιαξω την σχεση μου με τον κοσμο στην πολη μου να ειμαι καλα για την υπολοιπη ζωη μου(φυσικα αν ο ΠΑΟΚ ηταν κανας 5-7ος ουτε καν....)...Απλα σιχαμενο...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4288 on: May 14, 2010, 23:28:05 »
Επίσης θα πρέπει να τελειώσουν και οι γενικεύσεις.
Δεν θέλω τον κοντό = Έδιωξα το γούμενο
Θέλω το κοντό = Πήρα διαρκείας το 2009.

ΤΙΠΟΤΑ απο αυτά δεν ισχύει και η μεγαλύτερη απόδειξη είναι η δικιά μου (αλλά και κάποιων άλλων) ''κωλοτούμπα''....

Ο ΠΑΟΚ του 2006 (και τα σκατά που φάγαμε σε Μάλγαρα, εκθέσεις βιβλίων,καταλήψεις,κτλ) δεν έχουν καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ του 2010-2011.
Γι'αυτην ακριβώς την ''ελευθερία'' που ζούμε σήμερα αγωνιστίκαμε τότε και δεν θα αφήσουμε σε κανέναν να διαλύσει οτι έχτισε όλος ο ΛΑΟΣ μαζί με Ζαγοράκη, Βρύζα και Σάντος. Ο ΠΑΟΚ του 2010 είναι τόσο μεγάλος που παίχτες (είτε πρωήν, είτε νυν, είτε ξένοι) ΠΑΡΑΚΑΛΑΝ να έρθουν να παίξουν. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος. Αν ο Σάντος θέλει κοντό τότε τουμπεκί όλοι και όποιος μπορεί ας μη σηκωθεί απο το καρεκλάκι σε κάποιο γκόλ.

Και στη τελική ο Σαλπιγγίδης απο τότε που έφυγε ουσιαστικά δεν προκάλεσε στο βαθμό που το έκαναν άλλοι προδότες (ορφανος,φασούλας,καφές,βασιλόπουλος κτλ). Αν υπάρχει ΠΑΟΚόμετρο για κάποιους τότε υπάρχει και Προδοτόμετρο...χεχεχε  8) 8)
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #4289 on: May 14, 2010, 23:29:59 »
1ον βλεπω πολλα ποστ που μου θυμιζουν λογικη "σουπερβ" σκουλικιων,με την εννοια "εμεις" εχουμε δικαιωμα να μιλαμε "εμεις" ειμαστε ο ΠΑΟΚ "εμεις" τρεχαμε..Δυστυχως αυτο ειναι φασισμος,ο ΠΑΟΚ ειναι εκατονταδες χιλιαδες λαου

2ον Ξερω ατομα που και σε πορειες κατα του μπασταρδοχοντρου πηγαιναν και στην καταληψη και φυσικα εβριζαν καθε φορα τον κοντοπουτανο με ολη τους την δυναμη, και απλα ειναι αδιαφοροι στον ερχομο του με την εννοια οτι δεν θα τον βρισουν ενω φοραει τον δικεφαλο στο στηθος αλλα ουτε και θα τον χειροκροτησουν

3ον Εχει ξανααγωνιστει στον ΠΑΟΚ ατομο που ειπε "καλυτερα οικοδομη παρα ΠΑΟΚ" και δεν κουνηθηκε φυλλο (για μενα χειροτερη περιπτωση και απο τον κοντοπουτανο)

4ον Αδυνατώ ακομα να καταλάβω πως οι περισσοτεροι θελουν πισω τον προδοτη αλλα παραδεχομαι οτι "εχασα"

5ον Δεν θα τον βρισω ποτε,θα πανηγυρισω φυσικα τα γκολ αλλα φυσικα ποτε δεν θα φωναξω το ονομα του και παντα θα τον εχω στον πατο της υποληψης μου

ΥΓ.Αυτη η λογικη που εχει ο κοντος ειναι που με πειραζει,ο κλασικος "βολεψακιας" φευγω στα δυσκολα κανω την ζωουλα μου στην αθηνα παιρνω και τα λεφτακια μου, και γυρναω να ξαναφτιαξω την σχεση μου με τον κοσμο στην πολη μου να ειμαι καλα για την υπολοιπη ζωη μου(φυσικα αν ο ΠΑΟΚ ηταν κανας 5-7ος ουτε καν....)...Απλα σιχαμενο...

αδερφε μου ετσι ακριβως νιωθουμε ολοι απλως εκφραζομαστε διαφορετικα.συνυπογραφω το παραπανω post.++++++++++++
Επίσης θα πρέπει να τελειώσουν και οι γενικεύσεις.
Δεν θέλω τον κοντό = Έδιωξα το γούμενο
Θέλω το κοντό = Πήρα διαρκείας το 2009.

ΤΙΠΟΤΑ απο αυτά δεν ισχύει και η μεγαλύτερη απόδειξη είναι η δικιά μου (αλλά και κάποιων άλλων) ''κωλοτούμπα''....

Ο ΠΑΟΚ του 2006 (και τα σκατά που φάγαμε σε Μάλγαρα, εκθέσεις βιβλίων,καταλήψεις,κτλ) δεν έχουν καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ του 2010-2011.
Γι'αυτην ακριβώς την ''ελευθερία'' που ζούμε σήμερα αγωνιστίκαμε τότε και δεν θα αφήσουμε σε κανέναν να διαλύσει οτι έχτισε όλος ο ΛΑΟΣ μαζί με Ζαγοράκη, Βρύζα και Σάντος. Ο ΠΑΟΚ του 2010 είναι τόσο μεγάλος που παίχτες (είτε πρωήν, είτε νυν, είτε ξένοι) ΠΑΡΑΚΑΛΑΝ να έρθουν να παίξουν. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος. Αν ο Σάντος θέλει κοντό τότε τουμπεκί όλοι και όποιος μπορεί ας μη σηκωθεί απο το καρεκλάκι σε κάποιο γκόλ.

Και στη τελική ο Σαλπιγγίδης απο τότε που έφυγε ουσιαστικά δεν προκάλεσε στο βαθμό που το έκαναν άλλοι προδότες (ορφανος,φασούλας,καφές,βασιλόπουλος κτλ). Αν υπάρχει ΠΑΟΚόμετρο για κάποιους τότε υπάρχει και Προδοτόμετρο...χεχεχε  8) 8)
+++++++++++++++++++ετσι.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #4290 on: May 14, 2010, 23:31:34 »
Τα βλέπεις φίλε konkamp που μιλούσα για ενέσιμο ψεύδος? Έχω κ άλλη απορια επίσης... : Έχει η Τούμπα καρεκλάκια για να σηκωθούμε απ αυτά??

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #4291 on: May 14, 2010, 23:33:01 »

με όλο το συμπάθειο και την ΠΑΟΚτσήδικη αγάπη μου προς όλους εσάς που θα καταπιείτε και αυτό το θέμα ένα έχω να πω, με αφορμή το παραπάνω του αδερφού katz.

Το μόνο σιχαμένο που συμβαίνει δεν είναι το ότι ο κοντός είναι όπως είναι.
Το πραγματικό σίχαμα είναι ότι τον φέρνεις στην οικογένειά σου και τον παρουσιάζεις σαν ήρωα και σωτήρα.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #4292 on: May 14, 2010, 23:35:27 »

Το πραγματικό σίχαμα είναι ότι τον φέρνεις στην οικογένειά σου και τον παρουσιάζεις σαν ήρωα και σωτήρα.
κλειδωσε το τωρα...μια παραγραφος ενα τοπικ.  :bwflag:
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

bagos1

• Guest
« Reply #4293 on: May 14, 2010, 23:43:08 »

3ον Εχει ξανααγωνιστει στον ΠΑΟΚ ατομο που ειπε "καλυτερα οικοδομη παρα ΠΑΟΚ" και δεν κουνηθηκε φυλλο (για μενα χειροτερη περιπτωση και απο τον κοντοπ

εδώ άτομο που μας έφτυσε και ελεγε δεν γυρναω πισω στους γυφτους όχι μονο τον φεραμε πισω με το στανιο αλλα τον καναμε και ινδαλμα εκει θα κωλώσουμε?

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #4294 on: May 14, 2010, 23:46:38 »
αν και το εχω χασει αυτο το επεισοδιο...τη θες να πεις? ...μια φορα μαλακας για παντα μαλακας?

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #4295 on: May 14, 2010, 23:47:24 »
Τα βλέπεις φίλε konkamp που μιλούσα για ενέσιμο ψεύδος? Έχω κ άλλη απορια επίσης... : Έχει η Τούμπα καρεκλάκια για να σηκωθούμε απ αυτά??
Ρε συ αδεφλε ενταξει εχουμε στο φορουμ και αλλες θυρες πλην της 4.Μπορει να συμφωνω μαζι σου για ενεσιμο ψευδος.Η ενσταση μου εγκειται στο γεγονος πως δεν μπορουμε να διαλυθουμε σαν λαος  και ομαδα με την ελευση του σαλπιγγιδη.Δεν φερνουν τον ανατολακη ή τον λαμπριακο.Πρωην παικτη μας φερνουν που κοιταει τον εαυτο του -τοτε και τωρα-και οχι τον ΠΑΟΚ.Αλλα θα βοηθησει και σ αυτο συμφωνουμε ολοι.ΟΜΩΣ....
ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ Η ΚΕΡΚΙΔΑ?ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΩΜΑΙ ΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ?ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ(ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ) ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ.

bagos1

• Guest
« Reply #4296 on: May 14, 2010, 23:51:01 »
αν και το εχω χασει αυτο το επεισοδιο...τη θες να πεις? ...μια φορα μαλακας για παντα μαλακας?

εχουμε μνημη χρυσοψαρου με οτι αυτο συνεπαγεται

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #4297 on: May 15, 2010, 00:03:40 »
εγω να κανω μια χαζη ερωτηση?η ομαδα οικονομικα ειναι εκει που ειναι με τα χρηματα των 3000?η με τα χρηματα των 21.000 διαρκειας που εφεραν και τους αναλογους σπονσορες?γιατι ενταξει.καλο το τι εγινε πριν 4 χρονια, αλλα με φιλια δεν εφτασες στα εσοδα των 17 εκ ευρω.αν ειμασταν ακομα 3000 ατομα οχι εδω δε θα σουνα ουτε στην 8αδα. εχει καταντησει το θεμα μια μαλακια.αν ο σαντος τον θελει καλως να τον φερει.και στην τελικη φετος η ΠΑΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 40% ΦΠΑ για συμβολαια, αν εσεις μπορειτε να φερετε παικτες στο επαγγελματικο επιπεδο του κοντοπουτανου τραβατε να σωθουμε μια ωρα αρχιτερα.εκτος αν στοχος ειναι να τα σιχτηρισει η διοικηση και ο προπονητης ολα και να αναλαβουμε εμεις. δεν βλεπω σε τι αποσκοπει τοση αναλυση για ενα θεμα ενος επαγγελματια παικτη, που καποιοι τον θεοποιησατε στο παρελθον απο λαθος σας και πληγωθηκατε απο λαθος σας. βασικα για να μην παρεξηγηθω.ο τελευαιος παικτης που τον ειδα σαν σημαια ηταν ο μπανε πρελεβιτς.απο τοτε δεν δινω δεκαρα για ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.δε δινω δεκαρα για τισ συνεντευξεις τους.ξερουν το τοπι?καλως.δεν το ξερουν?στο διαολο. ΔεχτηκαΜΕ στον ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ3 και οπαδο του παναθηναικου Γκαγκαλουδη. Τοτε φυσικα δεν πειραζε. Πανηγυρισαμε καλαθια του ταπουτου.ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΡΕ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ συνθημα πουστη κοντε ΠΑΟΚ δεν ησουνα ποτε το βρισκω ανουσιο.ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΤΟ τι ησουν δεν με ενδιεφερε ποτε...
αν εισαι εργαλειο φτηνο για τον ΠΑΟΚ να σε φερουν και να κριθεις για την μπαλα που θα παιξεις κι αν δεν παιξεις ο ΠΑΟΝΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.καμια μειωση ιδεολογιας.
ισα ισα παικτη στα ντουζενια του απο βαζελοκοντρα δεν πηρες ποτε.η τελευαια φορα ηταν ο κουδας απο τον γαβρο.και εκεινον απλα δεν τον αφησες να φυγει κι ας σε πουλησε για μια καφετιερα.η ουσια ειναι μια.ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ, ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΦΑΓΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ.ξερω οτι τοσα χρονια ηταν μεσα στο dna μας η μιζερια η λογιστικη τα παντα.ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚη μπορει να ζητησει και συγγνωμη, μπορει και οχι.

την ιδεολογια του ΠΑΟΚΤΣΗ δεν θα την κρινει η προσληψη του επαγγελματια δημητρη σαλπιγγιδη.ο λαος του ΠΑΟΚ δεν δινει εξετασεις.δεν χρειαζεται να δωσει.το αν γυριζει πισω με τα λεφτα που γυριζει σαν βρεγμενη γατα εμενα δεν με ντροπιαζει.δεν εχει το αναστημα να με ντροπιασει.
και οχι δεν ειναι φυτα ο κοσμος.23.000 ειναι καθε κυριακη εκει, στα ιδια γκολ ουρλιαζετε.23 χιλιαδες κοσμος πονουσαν τα ματια του, διαβαζε τιος απιστευτες μαλακιες στην προσπαθεια των αρδ να τον απογοητευσουν αλλα μαλλον δεν ηταν τοσο φυτο για να φαει τον προλογο.ΑΠΛΑ Ο ΛΑΟΣ αυτος ειδε φως μετα απο χρονια.ειδε και λαθη.αλλα δεν προκειται να χαλασει τη μαγιά της ομαδας και το τριπτυχο για εναν επαγγελματια αθλητη.ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ.

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #4298 on: May 15, 2010, 00:17:11 »
 :thumbok:

Δεν αξιζει για ενα Σαλπιγ(γιδη) να γινουμε πουτ....

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4299 on: May 15, 2010, 00:20:14 »
Φίλε konkamp δυστυχώς υπάρχουν και πολλά άτομα στη 4 που παρακολουθούν το ματς καθιστοί αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας. Άλλωστε την έκφραση ''δεν προλαβαίνω να καθίσω στο καρεκλάκι'' μας την έμαθαν οι παππούδες μας και όπως λέει η υπογραφή μου πρέπει να την περάσουμε και στα εγγόνια μας.

Και για να γίνει αυτό θα πρέπει η αξιοπρέπεια μας να μην περιορίζεται στην έλευση του Σαλπιγγίδη και κάθε Σαλπιγγίδη, αλλά σε μια νέα παράδοση με το γαύρο στη Τούμπα που μόλις ξεκίνησε, σε κάποιο τίτλο που θα μας κάνει ευτυχισμένους (ίσως μέχρι να πεθάνουμε) αλλά και σε ευρωπαικές πορείες αντάξιες της ιστορίας μας.

Το ποτάμι δεν γυρίζω πίσω. Εκτός απο βαριά φανέλα ο ΠΑΟΚ έχει και βαριά τσιμέντα....''δυστυχώς''.....

ΥΓ Η μεγάλη πλάκα θα είναι να μην έρθει ο κοντός στο τέλος και τζάμπα να πλακωνόμαστε  ;D
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...