Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 499784 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline avalantos4

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #4200 on: May 14, 2010, 18:25:02 »
ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.....
ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΕΣΤΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ....ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΕΩΣ ΤΟ 90 ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ:σαλπιγγιδη ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ παναθηναικος...

ÂáñäÜñçò

• Guest
« Reply #4201 on: May 14, 2010, 18:28:22 »
Όλοι κάνουν λάθη...Και αφού θέλει να έρθει και με λιγότερα λεφτά από αλλού πρέπει να τον συγχωρήσουμε. Ακόμα πιστεύω ότι θα είναι ότι χειρότερο άμα τον αποδοκιμάζουμε και τον βρίζουμε ενώ θα είναι στην ομάδα. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι.

SKAILS

• Guest
« Reply #4202 on: May 14, 2010, 18:33:01 »
Ο ΠΑΟΚ ΕΦΤΑΣΕ Κ ΠΑΛΙ ΨΗΛΑ,ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ,ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!!!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #4203 on: May 14, 2010, 18:36:28 »
Ρε εδω τα μμε σ'αυτο το μπουρδελο κανουν τον κοσμο να ψηφιζει πασοκ και νουδου εδω και 30 χρονια, ενα κοντο ρουφιανο δε θα φερουν πισω? Τα μιντια ειναι ο συγχρονος τροπος καταστολης και πλυσης εγκεφαλου, αλλα μη περιμενετε να το καταλαβουν ολοι. 'Η για να το πω καλυτερα, μη περιμενετε να το καταλαβει κανεις, πλην μερικων ανθρωπων που εχουν ανυσηχιες και ξεφευγουν λιγο απο το δουλια-σπιτι-καναπες-τηλεοραση. Περα απο το θεμα του αναπληρωματικου ντεμεκ επιθετικου του βαζελου, η προβατοποιηση των ανθρωπων με τοσο ευκολες διαδικασιες σε κανει να τρομαζεις. Δυστυχως ο μεσος ανθρωπος εχει πεσει στη μιζερια της επιβιωσης και καταπινει αμασητο οτι τον ταιζουν. Παμε με το ρευμα για να μη μας λενε και περιθωριακους και δε γαμεις. Εγω θα τα βγαλω τα καστανα απο τη φωτια?
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4204 on: May 14, 2010, 18:39:21 »
Όλοι κάνουν λάθη...Και αφού θέλει να έρθει και με λιγότερα λεφτά από αλλού πρέπει να τον συγχωρήσουμε. Ακόμα πιστεύω ότι θα είναι ότι χειρότερο άμα τον αποδοκιμάζουμε και τον βρίζουμε ενώ θα είναι στην ομάδα. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι.

"λάθη"?

Τι ειναι ο ΠΑΟΚ φιλε ? Το παμε πακετο?

Επαιξε ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ εις βαρος χιλιαδων του λαου του ΠΑΟΚ. Σκοπιμο. Γιατι ετσι γουσταρει, να σε χυνει στα μουτρα και να τα γλυφεις κιολας μετα τα 4 χρονια, γιατι ειναι ψωλαρας και κανει οτι του καυλωσει. Πουτανακια του. Οτι γουσταρει κανει γιατι ειναι μαγκακι σε μιλαω. Τουμπεκιασου που θα με πεις οτι εκανε και "λαθος". Εσωσε τον ΠΑΟΚ. τελεια

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #4205 on: May 14, 2010, 18:44:00 »
Ο ΠΑΟΚ ΕΦΤΑΣΕ Κ ΠΑΛΙ ΨΗΛΑ,ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ,ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!!!

οι τελευταοι που μπορουν να καταστρεψουν αυτην την προσπαθεια ειναι ο κοσμος οποια γνωμη κ αν εχει, αλλοι πανε να καταστρεψουν την προσπαθεια διχως να το χουν παρει χαμπαρι φιλε μου

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4206 on: May 14, 2010, 18:52:53 »
Ρε εδω τα μμε σ'αυτο το μπουρδελο κανουν τον κοσμο να ψηφιζει πασοκ και νουδου εδω και 30 χρονια, ενα κοντο ρουφιανο δε θα φερουν πισω? Τα μιντια ειναι ο συγχρονος τροπος καταστολης και πλυσης εγκεφαλου, αλλα μη περιμενετε να το καταλαβουν ολοι. 'Η για να το πω καλυτερα, μη περιμενετε να το καταλαβει κανεις, πλην μερικων ανθρωπων που εχουν ανυσηχιες και ξεφευγουν λιγο απο το δουλια-σπιτι-καναπες-τηλεοραση. Περα απο το θεμα του αναπληρωματικου ντεμεκ επιθετικου του βαζελου, η προβατοποιηση των ανθρωπων με τοσο ευκολες διαδικασιες σε κανει να τρομαζεις. Δυστυχως ο μεσος ανθρωπος εχει πεσει στη μιζερια της επιβιωσης και καταπινει αμασητο οτι τον ταιζουν. Παμε με το ρευμα για να μη μας λενε και περιθωριακους και δε γαμεις. Εγω θα τα βγαλω τα καστανα απο τη φωτια?

+1926

Οσο για τον πρωην νυν και αειν υπερ ΠΑΟΚΤΣΗ των 5 ηπειρων και των 7 θαλασσων το παιχνιδι χαθηκε τον περασμενο Νοεμβρη-Δεκεμβρη που βγηκαν οι πρωτες βρωμες περι επιστροφης.. τωρα οτι και να ποσταρετε σε ενα φορουμ.. οτι πανια και αν φτιαξεις για την Κυριακη.. οσο και να φωναζεις Σαλπιγγιδη πουσταρα δεν κανεις τιποτα.. στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα..

Χαιρομαι που τουλαχιστον ορισμενοι καταλαβαινουν οτι δεν ειναι ο κοντος το προβλημα.. επαγγελματιας ειναι οτι στο πουτσο θελει μπορει να κανει.. μπορει οντως να παρακαλαει να γυρισει.. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΩΦΕΙΛΑΝ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ  ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ!

Δεν γαμεις.. στο τελος θα το καταπιουμε και αυτο οπως τοσα και τοσα.. 2-3 γκολ και θα σταματησουν και οι τελευταιες μουρμουρες.. καποιοι δεν θα πατησουν καν στο γηπεδο.. αλλα ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΞΥΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ..

0/2 φετος ο λαος για να τα λεμε ολα.. και με Γκαγκατση και με Σαλπιγγιδη.. με ελαχιστες αλλα φωτεινες εξαιρεσεις.. που ευτυχως με κανουν αισιοδοξο για το μελλον!

ÂáñäÜñçò

• Guest
« Reply #4207 on: May 14, 2010, 19:01:53 »

"λάθη"?

Επαιξε ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ εις βαρος χιλιαδων του λαου του ΠΑΟΚ. Σκοπιμο. Γιατι ετσι γουσταρει, να σε χυνει στα μουτρα και να τα γλυφεις κιολας μετα τα 4 χρονια, γιατι ειναι ψωλαρας και κανει οτι του καυλωσει. Πουτανακια του. Οτι γουσταρει κανει γιατι ειναι μαγκακι σε μιλαω. Τουμπεκιασου που θα με πεις οτι εκανε και "λαθος". Εσωσε τον ΠΑΟΚ. τελεια

Το πήρες της μετρητοίς. Ούτε εμένα μου άρεσε που έφυγε και θα προτιμούσα να μην ερχόταν. Αλλά από τη στιγμή που καλώς ή κακώς έρχεται και ο προπονητής και ο πρόεδρος τον θέλουν και πιστεύουν σε αυτόν οφείλουμε να στηρίξουμε την ομάδα.
 Έχω δικαίωμα να λέω την άποψη μου όπως εσύ και όπως όλοι μας. Οπότε μη μου λες να τουμπεκιάσω, άμα δε σου αρέσει η άποψη μου μην τη διαβάζεις.
Δεύτερον άμα εσύ θες να πηγαίνεις στο γήπεδο και να τον βρίζεις ενώ θα είναι παίκτης της ομάδας τι να σου πω...
Άμα αρχίσουμε να τσακωνόμαστε και μεταξύ μας θα είναι καταστροφή

thomas

• Guest
« Reply #4208 on: May 14, 2010, 19:04:31 »

OFF TOPIC
« Last Edit: May 14, 2010, 19:20:35 by northeagle_4 »

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4209 on: May 14, 2010, 19:13:49 »
κακα τα ψεματα δεν πρεπει να ρθει....εχουν δικιο οσοι το φωναζουν....

βεβαια και οσοι θελουν να ρθει τους καταλαβαινω γιατι αγωνιστικα δεν υπαρχει περιπτωση με τα φραγκα που εχουμε να βρουμε αναλογο παικτη για την επιθεση....

αν ομως βγει δημοσιως και ζητησει συγνωμη θα πρεπει και μεις να κανουμε πισω για το αγωνιστικο καλο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4210 on: May 14, 2010, 19:20:57 »

"λάθη"?

Το πήρες της μετρητοίς. Ούτε εμένα μου άρεσε που έφυγε και θα προτιμούσα να μην ερχόταν. Αλλά από τη στιγμή που καλώς ή κακώς έρχεται και ο προπονητής και ο πρόεδρος τον θέλουν και πιστεύουν σε αυτόν οφείλουμε να στηρίξουμε την ομάδα.
 Έχω δικαίωμα να λέω την άποψη μου όπως εσύ και όπως όλοι μας. Οπότε μη μου λες να τουμπεκιάσω, άμα δε σου αρέσει η άποψη μου μην τη διαβάζεις.
Δεύτερον άμα εσύ θες να πηγαίνεις στο γήπεδο και να τον βρίζεις ενώ θα είναι παίκτης της ομάδας τι να σου πω...
Άμα αρχίσουμε να τσακωνόμαστε και μεταξύ μας θα είναι καταστροφή

δεν υπαρχει πιθανοτητα να τσακωθω με αδερφο μου. καμια μουτζα κανα μπινελικι θα ριξουμε, ως εκει. το θεμα ειναι αυτο που λεει και ο μπιβ, σκεψου το λιγο. Απλα ημουν λιγο κυνικος, δε μπορω ωρες ωρες. Αυτα. οκ?

εχεις πμ

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #4211 on: May 14, 2010, 19:23:57 »

Χαιρομαι που τουλαχιστον ορισμενοι καταλαβαινουν οτι δεν ειναι ο κοντος το προβλημα.. επαγγελματιας ειναι οτι στο πουτσο θελει μπορει να κανει.. μπορει οντως να παρακαλαει να γυρισει.. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΩΦΕΙΛΑΝ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ  ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ!

Αυτοι ηταν που καναν τους αγώνες να φύγει ο γούμενος. Αυτοί ήταν που τον πιάσαν τον σαλπιγγίδη και του λέγαν "περίμενε φεύγει αυτος, περίμενε και μετά πήγαινε όπου θες". ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ. ΑΥΤΟΙ οι ηρωες παλεψαν να φέρουν τον ζαγοράκη σαν πρόεδρο αυτούς έφτυσες στα μούτρα όταν σου λέγαν περίμενε μεχρι να φύγει ο χοντρός , έκλασες τους αγώνες που κάναν για να σε κρατήσουν με συναυλίες με μυνήματα με καταθέσεις απ το υστέρημα τους και έφυγες δίνοντας στο χοντρό εργοδότη σου 6 μήνες και ένα ωραίο χαρτζιλίκι και μας άφησες με τα πληρωμένα και καλά παλτά που τελικά ήταν απλήρωτα και το σφίξιμο στο στομάχι. Και έδωσες τώρα ευκαιρία να λένε ότι ο χοντρός δεν έφυγε λόγω των αγώνων ΑΥΤΩΝ των λίγων αλλά επειδή βαρέθηκε. Θα λέγαμε ρε γαμώτο όχι την τελευταία αρπαχτή δεν τον αφήσαμε να την κάνει τον δημητράκη τον κρατήσαμε.
Τον δημητράκη που ξεκίνησαν τα αμάξια να τον προλάβουν στο Ελ.Βεν. και είχε μείνει μια θέση κενή και λέγαν ΑΥΤΟΙ "ΟΧΙ ΟΧΙ αυτή η θέση είναι για τον ΔΗΜΗΤΡΗ". Αυτούς δεν τους σεβάστηκες καν και έφυγες απο την πίσω πόρτα και τώρα σε φέραν απ την μπροστινή και χαίρονται οι άλλοι που τότε θελαν τσαμπιονσ λιγκ και καινουργια τούμπα με τον γούμενο τον τεχνοκράτη. Οι ίδιοι που πιο μετά κράζαν τον σάντος και τώρα που καναν γυριστή πάνε να βγάλουν ότι τον έκραζε το πέταλο. Οι ίδιοι που τόσα χρόνια βρίζαν τον κοντό και τώρα επειδή το έγραψαν ενα διο παπαγαλοφερέφωνα είναι σαλπιγγίδης οε οε οι άβουλοι πανηγυρτζίδες που ασχολούνται εδω και 3 χρόνια και τώρα μετράει η αποψη τους.
Δεν φταίει ο σαλπιγγίδης αυτός μαγκιά του κάνει ότι θέλει και τότε και τώρα. Αυτοί που τον φέρνουν φταίνε που δεν έχουν την τσίπα να σεβαστούν τους αγώνες αυτών των λίγων , αυτών που ήταν και ασπίδα τον πρώτο χρόνο που η παε βαλλόταν απο όλους όσους χασαν το φαγοπότι, και προτιμούν να τους βγάλουν αυτούς μαλάκες για να φέρουν τον μεσσία.
Σε αυτούς που σε φέρνουν η ντροπή είναι διπλάσια.

ΠΡΙΝ λεγατε μην μιλατε εχει σημαντικά ματς η ομαδα παει για πρωταθλημα δεν ειναι η ωρα
ΜΕΤΑ λεγατε μην μιλατε εχει σημαντικα ματς η ομαδα παει για τσαμπιονς λιγκ δεν ειναι η ωρα
ΤΩΡΑ λετε μην μιλατε γιορταζουμε δεν ειναι η ωρα
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ θα μας πείτε ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΡΕ? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ? ΠΡΙΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ?

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4212 on: May 14, 2010, 19:40:40 »
τι να σου κανει και η διοικηση οταν ακουει τα 2/3 της τουμπας να φωναζει σαλπιγγιδη σαλπιγγιδη???....αν τον αποδοκιμαζαν τα 2/3 της τουμπας(η εστω αν αδιαφορουσαν στις αποδοκιμασιες των υπολοιπων) ουτε που θα σκεφτοταν να τον εφερνε.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #4213 on: May 14, 2010, 19:44:12 »
φιλε στα περσινα play off ta 2/3 τον βριζανε
1 χρονος περασε μολις
περιμενω απο εσενα sabbath να μου πεις τι αλλαξε απο τοτε εως σημερα

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #4214 on: May 14, 2010, 19:47:54 »
Το πλέον εξοργιστικό δεν είναι η επιστροφή του κοντού. Είναι οι ΠΑΟΚτσήδες που το παίζουν θεματοφύλακες της ομάδας και που κράζουν όσους από εμάς δε τον θέλουν πίσω. Και η φράση επιτομή της αλαζονείας: Ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα, όποιος δε γουστάρει ας μην έρθει στο γήπεδο. Ο Σαλπιγγίδης λογικά έχει επιστρέψει ήδη. Και επειδή έχει επιστρέψει, θα πρέπει, σύμφωνα με αυτούς τους ΠΑΟΚτσήδες, εγώ να βάλω νερό στο κρασί μου για το καλό του ΠΑΟΚ. Να κάνω τουμπεκί και να χειροκροτήσω εκεί που έβριζα. Τουμπεκί θα κάνω...ούτε υστερίες, ούτε απειλές, ούτε τίποτε. Απλά το συμβόλαιο του κοντού δε θα πληρωθεί με δικά μου λεφτά ... Αρκετά του έχω δώσει ήδη.
Τελικά λέω να ακολουθήσω την προτροπή τους (Ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα, όποιος δε γουστάρει ας μην έρθει στο γήπεδο).
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #4215 on: May 14, 2010, 19:48:14 »
μπλαμπλαμπλα μπλα μπλα μπλα!!!!

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #4216 on: May 14, 2010, 19:51:34 »
Σιγα μην κοψουμε και το γηπεδο για τον κοντο πουστη
ΠΑΟΚ G4Α

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4217 on: May 14, 2010, 19:53:57 »
RECEP

δεν μπορω να εξηγησω πως γινεται καποιος να τον εβριζε 1 χρονο πριν και μετα απο 9 μηνες να φωναζει ρυθμικα το ονομα του.....

μαλλον η αναγκη για αγωνιστικες επιτυχιες ειναι τοσο μεγαλη που τον κοσμο δεν τον ενδιαφερει τιποτα αλλο....

αγωνιστικα και γω θα τον ηθελα πολυ αναγνωριζω ομως οτι με ολα οσα εγιναν δεν θα πρεπει να τον δεχτουμε πισω....(εκτος κι αν βγει δημοσιως να ζητησει συγνωμη)....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #4218 on: May 14, 2010, 19:54:04 »
να ζητησει συγνωμη??  :t161: :t161: :t161:

ειχε 4 χρονια για να το κανει,το μονο που θυμαμαι να λεει ειναι οτι δεν εχει μετανιωσει για τιποτα!!!
να μην πω οτι αγαπαει τους φιλαθλους του βαζελου,αυτους που μας αποκαλουν βουλγαρους!!!βρε το δ.σ τον ΠΑΟΚΤΖΗ!!
Ας μας κανει την χαρη και να βαλει την συγνωμη(αν την ζητησει τωρα)στον πατο του!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4219 on: May 14, 2010, 19:57:55 »
εγω φιλε θα τον συγχωρησω αν ζητησει συγνωμη....γιατι εχω και την συγκριση με τον καριολη τον φασουλα που οχι απλα δεν ζητησε ποτε να γυρισει αλλα πηγε και εγινε και δημαρχος πειραια και οπου βρεθει και σταθει μας την λεει κι ολας......(να ζητησει συγνωμη ουτε ως αστειο)....

βεβαια πιστευω οτι ο σαλπιγγιδης δεν προκειται να ζητησει συγνωμη.....

απο κει και περα δεν μπορω να φανταστω τι θα συμβει....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!