Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 503507 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #4140 on: May 13, 2010, 20:14:10 »
θα πρεπει ολοι να παρουν την απαντηση τους οταν ερθει ο κοντος και η σφαλιαρα που θα φανε να τους ξυπνησει για τα καλα.

1) οι εκπροσωποι μας  που δωσαν το οκ να καταλαβουν οτι τους γραφουμε στα @@ μας

2) ο ζαγορακης οτι του δωσαμε την στηριξη μας αλλα την αξιοπρεπεια μας δεν την πουλαμε σε κανεναν.

3) κολκες βασιλοπουλοι και ντικηδες οτι δεν ειναι ολοι προβατα να τους κανουν οτι θελουν.

4) μεγαλοι συνδεσμοι να αναλαβουν τις ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ και να εχουν και το αναλογο ΚΟΣΤΟΣ για την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

5) αυτοι που με την σιωπη νομιζουν οτι θα ξεφυγουν απο το προβληματακι να το βρουν καταματα μπροστα τους.

ο κοντος μπορει να ερθει και η απεραντη αυτη ξεφτυλα ισως ειναι η μεγαλη ευκαιρια να ξεκαθαρισουμε επιτελους πολλα πραγματα στον συλλογο.

γιατι πολλα πραγματα τα εχω μπερδεψει στο μυαλο μου τελευταια.

ειναι ο ντικ ο νεος μαναβης?
μηπως ο κολκας ειναι ο ηγετης που επιτελους ψαχναμε?
ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του η ο ζαγορακης?
εχουμε αρχες σαν συλλογος η ειμαστε μονο για τα πανυγηρια?
ειμαστε τελικα γιδια?

κοιτα ρε πουστη κοντε πως τα εχει η πουτανα η ζωη φερει

οταν ολα ηταν σκατα και στις στεναχωριες ειχαν μεινει στο γηπεδο 4,000 κοσμος ηρθες και μας ειπες να το βουλωσουμε,,,μετα μας εγραψες στα αρχιδια σου ρε γαμημενε και μας αφησες μονους με τις στεναχωριες....

τωρα που ηρθαν οι χαρες και οι ευκολιες γυρνας στα γουστα ρε προδοτη και ολοι χαιρονται

γουστα χαρες για τον συλλογο εσυ μια χαρα ολα καλα και παλι εμεις οι  4,000 μαλακες ειμαστε μεστην στεναχωρια.

παλι μονοι μας. 

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
« Reply #4141 on: May 13, 2010, 20:20:55 »
Γαμώ το σπίτι σου κοντή πουτάνα

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #4142 on: May 13, 2010, 20:34:43 »
αφου εγιναν τα @@ μας μελιτζανες εδω και 5 μηνες και επειδη δε δειχνουν μερικοι κατανοηση οχι στην υπερασπιση της αξιοπρεπειας μας αλλα στα @@ μας που μας τα εκαναν σαν μπαλονια...

προτεινω ενα συμβιβασμο...

να ερθει ο μουνοδουλος να κανει τη ζωη του στη θεσσαλονικη και συμβολαιο στο μακεδονικο.. στον αγροτικο αστερα.. η οπου αλλου γουσταρει..

αι σιχτιρι...

makptol

• Guest
« Reply #4143 on: May 13, 2010, 21:17:20 »
πλειοψηφία ειναι σε αυτους που δεν ασχολούνται κ πολυ ενεργα με τον ΠΑΟΚ κ αρα ενημερώνονται απο τα ΜΜΕ (δηλαδη εκει περασανε την γραμμη τους οι ΑΡΔ)!

Αντίθετα αν κανεις π.χ ενα γκάλοπ εδω στο φορουμ θα δεις οτι οι περισσότεροι δεν ξεχνάνε!

κανενας δεν ξεχναει, αλλα καποιοι μπορουν να συγχωρουν αντιλαμβανομενοι και την μεταμελεια του παικτη.
Αλλοι σκεφτονται παλι εντελως ποδοσφαιρικα και θεωρουν μεταγραφαρα την επιστροφη του. Δεν ειναι καιρος για διχασμους λοιπον. Αυτοι που τον μισουν,ας συνεχιζουν να το πραττουν χωρις να προκαλουν προβληματα στην ομαδα. Εξαλλου ειναι δικαιωμα τους να συμπαθουν ή οχι. Οσοι δε αναγουν την επιστροφη του ασωτου ως οπαδικη ηττα, να θυμησω μερικες ακομα...

Στο μπασκετ παιζει Ταπουτος, προπονητης ο Σουμποτιτς κτλ.
Στην μπαλα γυρισε ο Γ.Χ, ο Κωνσταντινιδης, ο οικοδομος κτλ
Στη διοικηση ειναι ο Γκαγκατσης τζουνιορ, ηταν και ο μπαμπας.
Χορηγος σου ειναι ο βαζελος Βγενοπουλος.
Χορηγος σου με την Vodafone ειναι και ο Κοκκαλης.
Puma ...

Και μπορω να βρω ακομα απειρα παραδειγματα.
Αληθεια η επιστροφη του κοντου ειναι κατα της ιδεολογιας μας;

Και αν ρωτατε την θεση μου, θα σας πω οτι ειμαι παγερα αδιαφορος για την επιστροφη του. Θα περιμενω να μου αποδειξει πολλα εντος αγωνιστικου χωρου, για να απολαμβανει της εκτιμησης που του ετρεφα πριν απο 5 χρονια.

Ολοι εχουμε δικαιωμα στο λαθος....οπαδοι, διοικηση,παικτες...Και ολους θα μας κρινει η ιστορια.

Θα περιμενω να μου αποδειξει πολλα εντος αγωνιστικου χωρου, για να απολαμβανει της εκτιμησης που του ετρεφα πριν απο 5 χρονια.

bagos1

• Guest
« Reply #4144 on: May 13, 2010, 21:26:50 »
πριν τα πλευ οφ ειχε πραγματοποιηθεί συναντηση ζαγοράκη συντονιστικής οπου ειχε θιχτει το θεμα, δεν ειναι τυχαια η σταση της 4 αλλα ποντιος πιλάτος αυτη που ειτανε φανατικά κατα του κοντου( με γνώμονα το καλο και την ενοτητα στον ΠΑΟΚ και οχι ιδιοτελής σκοπους) , λογικά πριν την επισημη ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί και μια ακομα συναντηση με τις δυτικες συνοικίες μιας και ειναι το τελευταίο και πιο δυσκολο εμπόδιο και απο οτι ακουγετε θα το επομιστεί ο Βρύζας

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #4145 on: May 13, 2010, 21:40:25 »
εμποδιο ειναι για σας οι οπαδοι ε.
δεν ειναι ολοι μισθωτοι βαγκο, κολκα, ζαγορακη και λοιποι. να το θυμαστε.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #4146 on: May 13, 2010, 21:50:42 »
Ερωτηση, ερχετε ο κολλητος του Γουμενου στον ΠΑΟΚ, και βαζει γκολ στον βαζελο, θα το πανηγυρισει? Αν οχι πως θα αισθανθουμε?
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

DimNaoussa

• Guest
« Reply #4147 on: May 13, 2010, 21:51:17 »
Απο την μια πλευρα εχουμε αυτους που ξεχνανε και τον θελουν πισω.Απο την αλλη πλευρα ειμαστε εμεις που δεν γουσταρουμε ουτε στην σαλονικη να τον βλεπουμε.οι πρωτοι καποτε μαζι με εμας τον εφτυναν, του πετουσαν μπουκαλια, κρεμουσαν πανια που τον εβριζαν, του ευχονταν να ψοφισει.ενω εκαναν ολα αυτα πως μπορουν και αλλαζουν γνωμη τοσο ευκολα? ?δηλαδη και ομαδα θα αλλαζαν τοσο ευκολα? ?αξιοπρεπεια μηδεν?ηθος? ?στο πανιγυρι τα ξεχναμε ολα? ?πως ειναι να εισαι ρουφιανος?η εστω να κραζεις αυτους που και σε 10 χρονια θα ναι εκει στο πεταλο ενω η λατρεια 1,50 μετρου ουτε θα ζει? ? Καποτε ο ζαγορακης ειχε πει πως αμα διχασει τον κοσμο θα φυγει..το ξεχασε αυτο? ?ειναι ωραια στις νικες αφου... ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΧΟΝΙΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΠΩΠΟΙΗΜΕΝΗ..

northeagle_4

• Guest
« Reply #4148 on: May 13, 2010, 21:52:00 »
κυριακη κοντη γιορτη.........

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #4149 on: May 13, 2010, 21:54:12 »
φυσικα το θεμα μας δεν ειναι ο κοντος αλλα να βγαλει ο καθενας το κραξιμο τους για τους απεναντι. απο τη μια τα πρεζακια-μπερδεμενοι και απο την αλλη οι τρεντηδες που ειναι ΠΑΟΚ μονο στα ευκολα.

οσο μερικοι ζουν και εκτρεφουν το εγω τους απο αυτη τη ψευτοδιακριση θα προκυπτουν θεματα για να αυτοεπιβεβαιωνονται.

δυστυχως το εμεις κ το εσεις ειναι που μονινως εμφανιζεται στο θεμα, οπως εμφανιζοταν κ πριν το θεμα του κοντου. χαρακτηριστικο παραδειγμα η κοντρα με το διπλα σαιτ.

το ΠΑΟΚομετρο στο μεγαλειο του δλδ, πλεον δε μετρανε ουτε χμ ουτε τπτ, μονο και μονο η θεση καθενος για το κοντο.

εχω σιχαθει να βλεπω τις ιδιες αναμασημενες ΜΑΛΑΚΙΕΣ και εχω βαρεθει να βλεπω επισης επιχειρηματα σεβαστα να μπαινουν στο ιδιο καζανι με τις τυπικες μπουρδες.

ο διχασμος, η αυταρεσκεια και η καχυποψια ειναι στο αιμα μας ως ανθρωποι κ δε θα ξεφυγουμε απο αυτο.

καλα ξεμπερδεματα

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4150 on: May 13, 2010, 21:56:22 »
ρε σεις μια ερωτηση απλως σε οσους με πολυ φανατισμο δεν θελουν τον σαλπιγγιδη.....τον ερχομο γκαγκατση τον αντιλαμβανεστε σαν λιγοτερο κακο απο τον ερχομο σαλπιγγιδη????

γιατι εγω προσωπικα αν βαθμολογουσα την ξεφτιλα με κλιμακα το 10 στον ερχομο γκαγκατση θα εβαζα ενα 10αρι και στον ερχομο σαλπιγγιδη ενα 6αρι....επειδη το πρωτο αφορα ολο το ελληνικο ποδοσφαιρο ενω το δευτερο ειναι εσωτερικο θεμα.....

και δεν θυμαμαι να κουνηθηκε φυλλο για τον γκαγκατση....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
« Reply #4151 on: May 13, 2010, 22:00:33 »
καποιοι δεν εσκυψαν κεφαλι ουτε τοτε. και σε καθε περιπτωση το θεμα δεν ειναι αφου σκυψαμε κεφαλι μια δυο τρεις γιατι οχι και τωρα. για μενα ειναι κοκκινη γραμμη το θεμα σαλπιγγιδη. και ναι σε αυτο το θεμα υπαρχει καθαρα εμεις και εσεις. περασε ο καιρος για λογια και ποστ στα φορουμς. κυριακη κοντη φιεστα.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #4152 on: May 13, 2010, 22:00:58 »
Ένα φύλο κουνήθηκε..αλλά τέσπα.
ΑΡχίΔια

Photis

• Guest
« Reply #4153 on: May 13, 2010, 22:03:23 »
Αν η διοίκηση αυτή με τα τόσα καλά που έχει κάνει στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας με αποκορύφωμα τη συμμετοχή για 2η φορά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ και τη 2η θέση μετά από 30τόσα χρόνια αποφασίσει πως τον θέλει(γιατί παικτικά δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που τον αμφισβητεί,αφού είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής και πολύ φιλότιμος στο γήπεδο) εμείς θα στηρίξουμε γιατί ξέρουμε πως η διοίκηση σκέφτεται το καλό του ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο.

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
« Reply #4154 on: May 13, 2010, 22:04:15 »
νταξει ρε λιοστε εσυ αραξε και δεξου το εγω θελω τουλαχιστον να χω καθαρο το κεφαλι μου.

Photis

• Guest
« Reply #4155 on: May 13, 2010, 22:07:21 »
Παιδιά δεν είπε κανείς πως πρέπει να τον θέλετε.Απλά το ότι θα είναι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ας το σεβαστούμε.Τίποτα άλλο.Κανείς δε σας είπε να σεβαστείτε τον άνθρωπο Σαλπιγγίδη.Τον επαγγελματία ναι.Αυτόν που θα παίζει στο γήπεδο και θα ιδρώνει για το ΔIKEΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ....
« Last Edit: May 13, 2010, 22:12:28 by northeagle_4 »

DimNaoussa

• Guest
« Reply #4156 on: May 13, 2010, 22:09:15 »
Αν η διοίκηση αυτή με τα τόσα καλά που έχει κάνει στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας με αποκορύφωμα τη συμμετοχή για 2η φορά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ και τη 2η θέση μετά από 30τόσα χρόνια αποφασίσει πως τον θέλει(γιατί παικτικά δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που τον αμφισβητεί,αφού είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής και πολύ φιλότιμος στο γήπεδο) εμείς θα στηρίξουμε γιατί ξέρουμε πως η διοίκηση σκέφτεται το καλό του ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο.

το καλο του ΠΑΟΚ ειναι σχετικο photi.χανεται η αξιοπρεπεια ομως απο αυτην την μεταγραφη και οχι μονο της ομαδας αλλα και του κοσμου του ΠΑΟΚ..αναιρειται ο τροπος σκεψης ''ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ'' ή και πολλα πιστευω οπως ο ''ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο μια ομαδα αλλα  κοινωνικο φαινομενο''.ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ..ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

bagos1

• Guest
« Reply #4157 on: May 13, 2010, 22:14:57 »
μετα τον κοντο να φερουμε και τον φασουλα στην καε ειναι καλο παιδι και νεαπολιτης..........

DimNaoussa

• Guest
« Reply #4158 on: May 13, 2010, 22:24:19 »
οφ τοπικ αλλα θα το πω σαν παραδειγμα...ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ..ο φασουλας σαν προεδρος θα βοηθησει,θα φερει παικταραδες,γνωριζει καλα τα του μπασκετ,εχει κονε με την κυβερνηση και θα παρεις κανα πρωταθλημα στην πουστια ταχα τι? ?εκανε κατι για να μην γυρισει? ?ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ..

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4159 on: May 13, 2010, 22:26:25 »
Παιδιά δεν είπε κανείς πως πρέπει να τον θέλετε.Απλά το ότι θα είναι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ας το σεβαστούμε.Τίποτα άλλο.Κανείς δε σας είπε να σεβαστείτε τον άνθρωπο Σαλπιγγίδη.Τον επαγγελματία ναι.Αυτόν που θα παίζει στο γήπεδο και θα ιδρώνει για το ΔIKEΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ....

Πουλί είναι αυτός που θέλεις πίσω
Ετσι να πεις εκείνον
ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ!
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ