Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 499272 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lik4

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #4100 on: May 13, 2010, 02:32:47 »
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΨΗΛΟΤΕΡΑ
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #4101 on: May 13, 2010, 02:42:40 »
 :thumbok:
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

northeagle_4

• Guest
« Reply #4102 on: May 13, 2010, 02:51:41 »
σωστος ο λικ.-

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #4103 on: May 13, 2010, 03:13:23 »
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΨΗΛΟΤΕΡΑ
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #4104 on: May 13, 2010, 07:49:50 »
Εαν η διοίκηση που έχει επι 2χρόνια φτάσει τον ΠΑΟΚ μας ψηλά και έχει καταφέρει τόσα πολλά(παρά τις τόσες μουρμούρες μας και γκρίνιες μας) πει το ΝΑΙ!!! Λέμε ΝΑΙ και εμείς και όλα τελείωσαν. Οποιος φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ πρέπει να τυγχάνει του σεβασμού μας για οσο παίζει για τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ πάνω απο όλα.

Πολύ σωστός!!!!

H αξιοπρεπια πανω απ'ολα, αμα σου ελεγαν να αποκτησεις παραγκα σαν του κοκαλη θα ελεγες ναι, αφου ειναι για το καλο του ΠΑΟΚ? Να γυρισει ο Φασουλας και να φορεσει την φανελα του ΠΑΟΚ? Να γυρισει και ο Γουμενος μαζι με τον Μπατατουδη και ας προσπαθουν για τα συμφεροντα του ΠΑΟΚ... Να παρουμε στην ομαδα τον Ανατολακη? Θελεις τον Λυμπεροπουλο που μας εφτυσε 3 φορες? Καλος παιχτης ειναι! Να παρουμε τον Καστιγιο, ΣΕΒΑΣΜΟ στον Καστιγιο?????
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #4105 on: May 13, 2010, 08:01:06 »
Προσωπικά σταμάτησα να ασχολούμαι με το θέμα, με χαλάει. Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο που η πλειοψηφία των συνοπαδών μου τον θέλει πίσω. Ίσως μόνο παικτικά... αλλά για έναν οπαδό μετράνε περισσότερα από το απλά αγωνιστικό. Τεσπα, έλεγα πως έπαψα να ασχολούμαι με το θέμα. Θεωρώ δεδομένο πως θα επιστρέψει και δε γουστάρω να χαλάω τη ζαχαρένια μου με το να χαλιέμαι. Έχω σημαντικότερα θέματα για να χαλαστώ από τον π@πάρα τον κοντό. Στο κάτω κατω δε φταίει αυτός που έρχεται... κάποιοι τον δέχονται πίσω
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

GeorgT

• Guest
« Reply #4106 on: May 13, 2010, 10:57:34 »
+1 στον shark αλλα οσο κ αν δεν θες να ασχοληθείς πραγματικά σου ανεβαίνει το αιμο στο κεφαλι με τον κοντοπουτανο!

Πουστη προδότη ποτε δε θα σε δεχτώ αλλα οση ωρα θα φοράς τον δικέφαλο αετο στο στήθος δεν θα σε βριζω λόγο άρχων, μην νομίζεις όμως οτι σε δεχτήκαμε κ τα ξεχάσαμε, μερικοι απο μας βάζουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΤΩΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΎΕΙ!

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #4107 on: May 13, 2010, 11:07:24 »
ΠΑΟΚ

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #4108 on: May 13, 2010, 11:08:42 »
Προσωπικά σταμάτησα να ασχολούμαι με το θέμα, με χαλάει. Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο που η πλειοψηφία των συνοπαδών μου τον θέλει πίσω. Ίσως μόνο παικτικά... αλλά για έναν οπαδό μετράνε περισσότερα από το απλά αγωνιστικό. Τεσπα, έλεγα πως έπαψα να ασχολούμαι με το θέμα. Θεωρώ δεδομένο πως θα επιστρέψει και δε γουστάρω να χαλάω τη ζαχαρένια μου με το να χαλιέμαι. Έχω σημαντικότερα θέματα για να χαλαστώ από τον π@πάρα τον κοντό. Στο κάτω κατω δε φταίει αυτός που έρχεται... κάποιοι τον δέχονται πίσω

η πλειοψηφία???

αυτό θέλουν τα μ.μ.ε. να φαίνεται γιατί έτσι τους βολεύει.

αμφισβητώ ότι η πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσήδων θέλει τον κοντό εφιάλτη.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #4109 on: May 13, 2010, 11:17:41 »
σύμφωνο με τον Shark στο post του...

Geo_68 ναι είναι πλέον πολύ μεγάλη πλειοψηφία...
το λέγαμε και χτες στο live.. πήγαινε να αρχίσεις σύνθημα για τον κοντό, ούτε το πέταλο δεν θα σε ακολουθήσει...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #4110 on: May 13, 2010, 11:22:24 »
Αυτα τα πλειοψηφιες και πουτσες μπλε τα κοπανανε απο την πρωτη μερα που ξεκινησε η προπαγανδα. Εγινε κανενα γκαλοπ και δε το καταλαβαμε? Εγω αρνουμαι να δεχτω οτι η πλειοψηφια των ΠΑΟΚσηδων ειναι χρυσοψαρα και πιστευουν τον γουμενο, τους δημοσιογραφους, τον κατσαρη, τον κοντο, αλλα αγνοουν τους συνδεσμους και τους συνοπαδους τους που εκεινη τη γαμημενη εποχη παρατησαν σπιτια και δουλιες για να σωσουν το καραβι που βουλιαζε. Πλεον ο καθενας ας κοιταχτει στον καθρευτη και να αναλαβει τις ευθυνες του. Απο το Ζαγορακη μεχρι αυτον που παταει γηπεδο 2 φορες το χρονο. Ειναι πολυ ευκολο οι χαρες του τσου λου και αυτο το γαμημενο το 'βημα παραπανω' που θελουμε στην εποχη Ζαγορακη, να γινει 10 βηματα πισω και εμφυλιος για χαρη του ποντιου βαν μπαστεν.
Στον κοσμο αλλος κανενας

GeorgT

• Guest
« Reply #4111 on: May 13, 2010, 11:22:54 »
πλειοψηφία ειναι σε αυτους που δεν ασχολούνται κ πολυ ενεργα με τον ΠΑΟΚ κ αρα ενημερώνονται απο τα ΜΜΕ (δηλαδη εκει περασανε την γραμμη τους οι ΑΡΔ)!

Αντίθετα αν κανεις π.χ ενα γκάλοπ εδω στο φορουμ θα δεις οτι οι περισσότεροι δεν ξεχνάνε!

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #4112 on: May 13, 2010, 11:26:49 »
Στο φορουμ ναι ρε παιδια, αλλά ποσοι είναι active εδώ μέσα, άντε 500 στα μεγάλα κέφια. Και οι πιο πολλοί είμαστε και εκτός Θεσσαλονικής, ακόμα και εκτός Ελλάδος. 500 άτομα είναι ο Λαος του ΠΑΟΚ?!

Εγώ φέτος δεν άκουσα κανά σύνθημα για τον κόντο δυναμικά να ακούγετε στην Τούμπα. Αυτό που θυμόμαστε κιόλας όλοι είναι την ξεφτίλα αρχές Γενάρη που φώναξαν και το ονομά του στην Τούμπα.
Πλειοψηφία είναι και ας το χωνέψουμε όσο και αν μας πληγώνει μερικούς.
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #4113 on: May 13, 2010, 11:33:50 »
Ωραία να αρχίσουμε και πάλι να τρωγόμαστε. Βάλτε μπρος...... να δούμε που θα το πάμε. Μονο ΠΑΟΚ. Και μόνο ΠΑΟΚ σημαίνει οτι βάζω πικρίες, έχθρες, ιδεολογίες, ατομικές εκτιμήσεις, βίτσια, κ.α πολλά στο περιθώριο όταν πρόκειται για το καλό του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα της ενότητας του. Καλώς κακώς απο την στιγμή που η διοίκηση που εμείς επιλέξαμε και στηρίζουμε τον επιλέξει ως παίχτη του ΠΑΟΚ όλα τελείωσαν. Μεχρι τότε βρίστε, φωνάξτε, διατυπώσετε αντιρρήσεις, αλλά άμα ανακοινωθεί καλώς να έρθει. Αυτό σημαίνει ο ΠΑΟΚ πάνω απο όλα.

Και όσον αφορά τα ατυχεί επιχειρήματα ενός αδελφού παραπάνω, να του θυμίσω οτι η σημερινή διοίκηση ειναι λαοπρόβλητη. Οι Δυτικές Συνοικίες την έφεραν και ο λαός του ΠΑΟΚ την στήριξε και αποδέχτηκε με την μεγαλύτερη συσπείρωση που είχε ποτέ.
Οτι αυτή η διοίκηση ανέλαβε την εποχή που μας είχαν όλοι ξεγράψει και μας γύριζαν τις πλάτες. Ολοι κράτος, επιχειρηματίες και μεγαλοεπενδυτές. Ηρθε και έδιωξε ολους εκείνους που επι χρόνια και κατα εξακολούθηση είχαν ασυλήσει πανω στο ασπρόμαυρο κορμί του ΠΑΟΚ μας.  

1.Την διοίκηση αυτή την διαλέξαμε γιατί είμαστε  σίγουροι οτι δεν ειναι λαμόγια αλλα ΠΑΟΚ. Την διαλέξαμε γιατί γνωρίζαμε ότι σε όλα τα ζητήματα θα προτάσσουν το συμφερον του ΠΑΟΚ μας. Αυτο το απέδειξαν. Το τριετές πλάνος του απέδωσε καρπούς. Γιατί λοιπόν να μην του εμπιστευόμαστε; Έχουμε κανένα λόγο; Έκαναν κατι που να είναι έξω απο την φιλοσοφία του ΠΑΟΚ; Αρα λοιπόν τα τραγικά παραπάνω επιχειρήματα (να στίσουμε παράγκα και να έρθει πίσω ο γουμενος η ο μπατατουδης και ο φασούλας και τέτοια) ειναι το λιγότερο ατυχέστατα.
Εμπιστευόμαστε μια διοίκηση ΠΑΟΚτσήδικη που μας έβγαλε απο την λαμόγιο αιχμαλωσία. Και απέδειξε και πόσο ΠΑΟΚ είναι και οτι βαζει τον ΠΑΟΚ πάνω απο ολα. Αν δεν είναι έτσι να μας το πείτε να το ξέρουμε.

2. Εγω αδέλφια στην πραγματικότητα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΈΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙ για πολλούς λόγους. Παρότι ως παίχτη τον πάω και τον αναγνωρίζω και με Βιερίνια θα βγάζουν φωτιές. Ωστόσο δεν ήθελα να έρθει και τούτο για ένα μονάχα λόγο, για την ΕΝΟΤΗΤΑ του ΠΑΟΚ την επι δεκαετίες δοκιμαζόμενη και κλυδωνούμενη. Άλλωστε είναι η αχίλλειος πτέρνα μας.
Από την στιγμή όμως που η διοίκηση ΑΥΤΗ, ΑΥΤΗ, του Ζαγοράκη και του Βρύζα, πάρει αυτή την απόφαση, θα την στηρίξω. Γιατί εγω δεν είμαι αλαζόνας να θεωρώ οτι είμαι πιο πολύ ΠΑΟΚ από αυτούς, και οτι εγώ θέλω πιο πολύ το καλό του ΠΑΟΚ ή ότι έχω μεγαλύτερη αξιοπρέπεια απο αυτούς. ΠΑΟΚ είμαστε όλοι!!!! Οσο ΠΑΟΚ είμαστε εμείς άλλο τόσο ειναι ο Βρυζας και ο Ζαγοράκης.  Και στο τέλος ας κάνει και λάθος, ολοι κρινόμαστε. Γιατί με τον ίδιο τρόπο τους κράζανε μερικοί για την επιμονή τους στο Σάντος αλλα δικαιώθηκαν. Καθώς και για αλλα.

Άποψη μπορούμε να έχουμε και καταστάσεις αν μπορούμε να επηρεάσουμε. Μπορείτε να επηρεάστε να μην έρθει ο Σάλπι, κάνετε το. Μακάρι!!!! Αν όμως τούτο δεν γίνει και τέλος η διοίκηση η συγκεκριμένη πάρει απόφαση για την επάνοδο του, για μένα όλα τελείωσαν εκεί. Δεν στηρίζω Σάλπι, αλλα ΠΑΟΚ και τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Εκτός και εαν θέλετε να φύγουν και να έρθουν πάλι τα λαμόγια να κάνουν πάρτι και φαγοπότι στο κορμί του ΠΑΟΚ. Δηλαδή η ΠΑΟΚτσήδικη μας φιλοσοφία θα δεχόταν μια φραγκάτη διοίκηση που δεν ειναι ΠΑΟΚ? Εγω όχι.

3. Και τέλος μερικοί να προσέχουν πως μιλάνε γιατί ολοι μας, έχουμε την δική μας προσωπική ιστορία στον οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ. Και κανείς δεν είναι πάνω απο τον άλλο. Μόνο ο ΠΑΟΚ πανω απο όλους μας!!!!

« Last Edit: May 13, 2010, 11:49:56 by ÊÑÇÔÉÊÏÓ »

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #4114 on: May 13, 2010, 12:02:25 »
Προσέξτε μόνο μην πείτε κανένα όχι στον πρόεδρο σας γιατί μπορεί να φύγει!

η πλειοψηφία των συνοπαδών μου τον θέλει
Καταρχήν αυτοί είναι φίλαθλοι και όχι οπαδοί...έχουν μεγάλη διαφορά!

Υ.Γ.Δεν πειράζει τα πρεζάκια δεν ξεχνάνε...

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #4115 on: May 13, 2010, 12:07:45 »
Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι δεν έχει να κάνει το θέμα με αγωνιστικά κριτήρια;
Ο ΠΑΟΚ είναι από μόνος του μια ιδεολογία και όπως η έλευση γκαγκάτση ήταν
ενάντια στις αρχές του συλλόγου,έτσι είναι και η επερχόμενη έλευση του μεσία με τα πράσινα.
Θα αντιδρώ όταν μου επιβάλλουν να ξεχνάω και να ξεπουλιέμαι για να
"βλέπω μπάλα"!Αν εσείς περιορίζετε τον ΠΑΟΚ σε τέσσερεις γραμμές τον μικραίνεται πάρα πολύ!
Δικαίωμά σας να τον θέλετε,δικαίωμά μας να μην τον θέλουμε!

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #4116 on: May 13, 2010, 12:16:08 »
πλειοψηφία ειναι σε αυτους που δεν ασχολούνται κ πολυ ενεργα με τον ΠΑΟΚ κ αρα ενημερώνονται απο τα ΜΜΕ (δηλαδη εκει περασανε την γραμμη τους οι ΑΡΔ)!

Αντίθετα αν κανεις π.χ ενα γκάλοπ εδω στο φορουμ θα δεις οτι οι περισσότεροι δεν ξεχνάνε!

κανενας δεν ξεχναει, αλλα καποιοι μπορουν να συγχωρουν αντιλαμβανομενοι και την μεταμελεια του παικτη.
Αλλοι σκεφτονται παλι εντελως ποδοσφαιρικα και θεωρουν μεταγραφαρα την επιστροφη του. Δεν ειναι καιρος για διχασμους λοιπον. Αυτοι που τον μισουν,ας συνεχιζουν να το πραττουν χωρις να προκαλουν προβληματα στην ομαδα. Εξαλλου ειναι δικαιωμα τους να συμπαθουν ή οχι. Οσοι δε αναγουν την επιστροφη του ασωτου ως οπαδικη ηττα, να θυμησω μερικες ακομα...

Στο μπασκετ παιζει Ταπουτος, προπονητης ο Σουμποτιτς κτλ.
Στην μπαλα γυρισε ο Γ.Χ, ο Κωνσταντινιδης, ο οικοδομος κτλ
Στη διοικηση ειναι ο Γκαγκατσης τζουνιορ, ηταν και ο μπαμπας.
Χορηγος σου ειναι ο βαζελος Βγενοπουλος.
Χορηγος σου με την Vodafone ειναι και ο Κοκκαλης.
Puma ...

Και μπορω να βρω ακομα απειρα παραδειγματα.
Αληθεια η επιστροφη του κοντου ειναι κατα της ιδεολογιας μας;

Και αν ρωτατε την θεση μου, θα σας πω οτι ειμαι παγερα αδιαφορος για την επιστροφη του. Θα περιμενω να μου αποδειξει πολλα εντος αγωνιστικου χωρου, για να απολαμβανει της εκτιμησης που του ετρεφα πριν απο 5 χρονια.

Ολοι εχουμε δικαιωμα στο λαθος....οπαδοι, διοικηση,παικτες...Και ολους θα μας κρινει η ιστορια.

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4117 on: May 13, 2010, 12:16:17 »
Στο συγκεκριμένο θέμα κάνουμε σαν τα σκουλίκια.
Έχει συνομοτήσει το σύμπαν, ο Ομπάμα, η London Τimes και τα ΜΜΕ όλου του πλανήτη ταίζουν κουτόχορτο το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ για να έρθει στον ΠΑΟΚ ο Σάλπι μιας και έτσι θα μπορούν να ελέγχουν τους ψηφοφόρους της Θεσσαλονίκης (που βγάζουν 50% Ψωμιάδη) και φυσικά το φυσικό αέριο που θα έρθει απο τη Ρωσσία. Κάτω τα χέρια απο το αέριο ρε λαμόγια. Εδώ χθές, το πεντάγωνο με δικιά του πρωτοβουλία μετέφερε τον Σάλπι με στρατιωτικό ελικόπτερο μισή ώρα πριν φτάσει η ομαδάρα του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο όπου η ομάδα έγινε πουτάνα τελείως.....ξύλο μεταξύ οπαδών, διοικούντων, δακρυγόνα κτλ...Τραγικές στιγμές ελπίζουμε να μην ξανάρθουν ποτέ.

Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4118 on: May 13, 2010, 12:25:54 »
Áíáêïéíþíåôáé ï Óáëðéããßäçò

ÌåôÜ ôçí ïñéóôéêïðïßçóç ôçò óõììåôï÷Þò ôïõ ÐÁÏÊ óôá ðñïêñéìáôéêÜ ôïõ ÔóÜìðéïíò Ëéãê áíáìÝíåôáé ðëÝïí êáé ç åðßóçìç áíáêïßíùóç ôçò ìåôáãñáöÞò Óáëðéããßäç.
Ï äéåèíÞò åðéèåôéêüò ðïõ Ý÷åé óõìöùíÞóåé ìå ôïí Èüäùñï ÆáãïñÜêç áðü ôïí ðåñáóìÝíï ÉáíïõÜñéï êáé áñíÞèçêå ôçí ðñüôáóç ôïõ Ðáíáèçíáúêïý ãéá ôñéåôÝò êëåéóôü óõìâüëáéï, ôá Ý÷åé âñåé ìå ôïí ÐÁÏÊ ãéá ôåôñáåôÝò óõìâüëáéï, ðñïêåéìÝíïõ íá åßíáé ï öõóéêüò çãÝôçò ôçò ïìÜäáò, ìå óôü÷ï ôçí êáôÜêôçóç ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò ôçí åðüìåíç ðåñßïäï.
Ï ÆáãïñÜêçò Ý÷åé óôï ìõáëü ôïõ ôçí ðáñáìïíÞ ôïõ ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò, ìåôÜ áðü åêåßíåò ôïõ Ãêáñóßá, ôïõ ºâéôò, ôïõ Ëßíï, ôïõ ×áëêéÜ êáé ôçí åðÝêôáóç óõìâïëáßïõ ôïõ Âéåúñßíéá.
Ãéá ôïí Óáëðéããßäç, Ý÷åé ãßíåé ãíùóôü üôé óôá 4 ÷ñüíéá èá ðÜñåé ðåñßðïõ 3 åê. åõñþ (ç ðñüôáóç ôïõ ÐÁÏ Þôáí 5 åê. ãéá 3 ÷ñüíéá), êÜôé ðïõ äåß÷íåé üôé êáé ï ßäéïò ï ðáßêôçò èÝëåé ðïëý ôçí åðéóôñïöÞ ôïõ óôçí Ôïýìðá êáé óôçí ïìÜäá ðïõ ðïôÝ äåí Ýêñõøå üôé áãáðÜåé. Ï ÆáãïñÜêçò åßíáé áðïöáóéóìÝíïò ìåôÜ ôçí áðüëõôá ðåôõ÷çìÝíç ôñéåôßá ôçò äéïßêçóÞò ôïõ íá ðÜñåé «ðÜíù» ôïõ ôï èÝìá Óáëðéããßäç êáé íá áíáêïéíþóåé üôé åßíáé äéêÞ ôïõ, ðñïóùðéêÞ áðüöáóç, áöïý ôïí èÝëåé ðïëý êáé ï ðñïðïíçôÞò, åíþ ðéóôåýåé ï ðñüåäñïò ôïõ ÐÁÏÊ üôé ìå ôïí Óáëðéããßäç êáé Üëëåò ôñåéò ìåãÜëåò ìåôáãñáöÝò, ï «äéêÝöáëïò» ìðïñåß íá öôåñïõãßóåé êáé ãéá ôçí êáôÜêôçóç ðñùôáèëÞìáôïò, ôá ðñïóå÷Þ ÷ñüíéá.
Ç öåôéíÞ ÷ñïíéÜ áðïôåëåß ðñïóùðéêÞ äéêáßùóç êáé ãéá ôïí ÆáãïñÜêç, ðïõ óôÞñéîå ôïí ÓÜíôïò üôáí üëïé Ýâñéæáí êáé áìöéóâçôïýóáí ôïí ðñïðïíçôÞ, åíþ åßíáé ðëÝïí êÜôé ðáñáðÜíù áðü óßãïõñï üôé ôïí ðñþôï ðïõ èá êïéôÜîåé íá êëåßóåé ãéá äõï Þ ôñßá ÷ñüíéá èá åßíáé ï ÐïñôïãÜëïò êüïõôò.
Ãéá ôïí Óáëðéããßäç ðÜíôùò, èá ðñÝðåé íá ðïýìå üôé ÷ôåò åðÝóôñåøå áðü ôçí ÁèÞíá, áöïý ðñéí åß÷å ðáñáêïëïõèÞóåé ôç ìåãÜëç íßêç ôïõ ÐÁÏÊ ìÝóá óôï ÊáñáúóêÜêç êáé óôï áåñïäñüìéï «Ìáêåäïíßá» óõíáíôÞèçêå ìå ôïí óõíôÜêôç ìáò Ãéþñãï Ìßíï, óôïí ïðïßï äåí Ýêáíå äçëþóåéò, áëëÜ åîÝöñáóå ôçí ÷áñÜ ôïõ ãéá ôï äéðëü ôïõ ÐÁÏÊ.
«Ôï åßäá êáé ôï ÷Üñçêá» åßðå ï Óáëðéããßäçò, ðïõ ðåñéìÝíåé ðëÝïí ôïí ðñüåäñï ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ êáé ðñþçí óõìðáßêôç ôïõ, Èüäùñï ÆáãïñÜêç íá áíáêïéíþóåé êáé åðßóçìá ðëÝïí ôç ìåãÜëç ìåôáãñáöÞ.
ºóùò íá ìçí ðåñéìÝíåé ôï ôÝëïò ôùí ðëÝú-ïö êáé íá ôï êÜíåé ìÝóá åðüìåíåò çìÝñåò…

http://www.metrosport.gr/anakinonete-o-salpingidis
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #4119 on: May 13, 2010, 12:42:03 »
Κυριακή μαζί με το πανηγύρι και ένα καλό βρισίδι στον αληταρά θρασύ ανήθικο κοντό βαζελο.
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒