Μαεστρο αφου λες οτι θα κερδίσεις πολλά με τον κοντό ρε φίλε και σε νοιάζει να πάει καλά ο ΠΑΟΚ πάνε φέρε τον Σκόρδα στο επικοινωνιακό κομμάτι ή στη θέση του προέδρου για να ανέβεις 2 επίπεδα...αλλά ξέχασα εσύ έχεις βασιλόπουλο που έχει και τις δύο θέσεις τσ τσ τσ!!!
Αφού και κάποια άτομα δεν θέλουν να δώσουν τα λεφτά τους στον κοντό δεν θα πάρουν και διαρκείας,σε αυτό το θέμα δεν έχεις απώλειες?
1926, διαβασε λιγο καλυτερα το ποστ μου και μετα απαντησε. Εγω αντιτιθεμε στην υπερβολικη ανακατοσουρα...ειπα εγω οτι θα κερδισω πολλα με τον σαλπιγγιδη? Αυτο θα το κρινει η διοικιση Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΩΝ.
Αυτο με τον σκορδα και τον βασιλοπουλο δεν το καταλαβα αλλα και αυτο ειναι ασχετο με αυτο που θελω που οπως εγραψα ειναι να κερδιζω ΜΕΣΑ στο γηπεδο...
Tωρα εαν καποια ατομα δεν θελουν να δωσουν τα λεφτα τους, τοτε εχουν προβλημα με εναν συγκεκριμενο πεχτη και το βαζουν πανω απο τη ομαδα...επιλογη του καθενος κια σεβαστη.
Δηλαδη να ρωτησω κατι...Ο ζαγορ και ο βρυζας γαιτι να θελουν τον φερουν? Ετσι για να την σπασουν σε μερικουσ και να κανουν πουτανα την κατασταση...αλλη εγνοια δεν ειχανε...ακομα δεν τουσ εμπιστευεστε αυτουσ του δυο? ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ πρεπει ναειναι....?
Βεβαια ΟΟΟΟΟΟλα αυτα ειναι θεωριες γιατι εμενα να σας πω την αληθεια για εξωτερικο τον κοβω!!!!