Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 501448 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #3900 on: April 27, 2010, 12:11:32 »
υποθετω ειναι κλειστο ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΜΕ xxxΤΟΝ ΚΟΝΤΟ

ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ, ΑΝΤΕ ΠΙΑ Η' ΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ Ή ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ - ΚΑΥΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΩΣΠΙΤΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ

ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ
« Last Edit: April 27, 2010, 12:14:48 by toy »
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #3901 on: April 27, 2010, 13:04:22 »
αντε μας τα πρηξατε 3 μερες με τους ανυπαρκτους..
θα καταντησουμε κ εμεις να ειμαστε πρωτα αντιαρης κ μετα ΠΑΟΚ.
ΓΑΜΩ ΤΑ κομπλεξ μας..
εχουμε καταντησει να χαιρομαστε επειδη δεν πηρε μερσεντες ο γειτονας κ εμεις ας γυρναμε με λαντα..

ο ΠΑΟΚ ειναι τεραστιος συλλογος...ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ..

αντε μας τα πρήξατε 3 μέρες με τον Σαλπιγγίδη..
θα καταντήσουμε κ εμείς να ειμαστε πρωτα αντισαλπιγγιδης κ μετα ΠΑΟΚ.
ΓΑΜΩ ΤΑ κομπλεξ μας..
εχουμε καταντησει να λυπομαστε επειδη περνουμε κορυφαιο επαγγελματία ποδοσφαιριστη απο τον βαζελο..

ο ΠΑΟΚ ειναι τεραστιος συλλογος...ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ..

βρε καλώς τον.......

:extralaugh:

SKAILS

• Guest
« Reply #3902 on: April 27, 2010, 14:33:25 »
παρτετο χαμπαρι κουμαντο κανει η διοκηση της ομαδας μας κ αυτη αποφασιζει για τον κοντο...

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3903 on: April 27, 2010, 14:50:32 »
Φιλε SKAILS δεν εναι τοσο απλα τα πραματα!!Η διοικηση κανει κουμαντο διαχειριζομενη τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτα!!

ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ.......

Ετσι για να ειμαι και on topic.....
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

SKAILS

• Guest
« Reply #3904 on: April 27, 2010, 15:22:14 »
κανει κουμαντο με τα χρηματα μας , ΑΛΛΑ αφου τους τα δινεις,αρα εμπιστευεσαι...δεν ειναι λογικη αυτη κ εγς περνω καθε χρονο διαρκειας κ θελω να γυρισει,εσυ δε θελεις κ το σεβομαι...εχουμε διοικηση να αποφασισει..τεσπα sorry  gia to off topic..

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #3905 on: April 27, 2010, 15:33:33 »
Το θεμα ειναι οτι το 80% ειναι υπερ  του κοντου οποτε δεν βλεπω το πως η διοικηση αντιτιθεται στον κοσμο...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #3906 on: April 27, 2010, 16:00:48 »
Δεν μας νοιάζει τι ποσοστά τον αποδέχονται...και τότε στα δύσκολα πάλι λίγοι ήμασταν!

Υ.Γ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ REVOLUTION... :'( :'( :'(

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #3907 on: April 27, 2010, 16:19:06 »
έχει δίκιο ο σκάιλς...η κριτική μας αν  έρθει ο προδότης-ανηψιός του κλέφτη....πρέπει να είναι καθαρά στη διοίκηση που τον έφερε...γιατί  η δεν έχει ιδέα η διοίκηση μας από το παρελθόν (ας διαβάσει  petrovgr) η δεν ξέρω και εγώ τη(ας μιλήσει η ίδια μια φορα και όχι τα παπαγαλάκια της δημοσιογράφοι)...τώρα ο κόσμος που τον θέλει πίσω...έχει καταλάβει ότι η διοίκηση τον θέλει και γι αυτό κάνουν κωλοτούμπα.... αν βγει η διοίκηση και πει ότι προδότες δεν θα φέρουμε πίσω και όλα αυτά που λέει ο petrovgr,στο επόμενο παιχνίδι θα τον βρίζουν 40000 κόσμος....λείπαμε πολύ που το λέω αυτό ...αλλα έτσι είναι.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #3908 on: April 27, 2010, 16:24:10 »
από την άλλη όμως η διοίκηση έχει πει ότι θα κάνει τα πάντα για να δει την ομάδα στην κορυφή...

επειδή και εγώ έχω σιγουρευτεί πλέον (μετά τις σημερινές του δηλώσεις ότι θα πει σε 15 μέρες που θα παίζει, δηλαδή μετά τα play off) ότι θα καταλήξει στην ομάδα μας... ελπίζω να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες ανακατωσούρες... γιατί από την στιγμή που έχει αποφασιστεί να έρθει δεν βλέπω τι καλο θα βγάλουν όλα αυτά που θα δημιουργηθούν.... (είμαι κατά τις επιστροφής)
PAOK-Hersonissos (Kriti)

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #3909 on: April 27, 2010, 16:30:06 »
MODS ΤΣΑΚΑΛΙΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ PLAY OFF ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΥΛΟΥ?

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #3910 on: April 27, 2010, 16:32:05 »
spinos4 ένα που μου έρχεται καλο που θα κάνουν ...είναι μπας και... κοπούν από εδώ και πέρα κινήσεις που προσβάλουν οπαδούς του ΠΑΟΚ στο μελλον....π.x μην έρθει ο φασούλας για υπεύθυνος δημοσιων σχέσεων...και κάνουμε δουλειές με γούμενο-batman-παγώνη και βουλινό...επειδή έχουν πιθανότητα να πιάσουν το τζόκερ(έχω μάθει ότι παίζουν) και  όπως είπε η διοίκηση θα κάνει τα πάντα να δει την ομάδα στην κορυφή.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #3911 on: April 27, 2010, 16:39:28 »
εγώ νομίζω ότι δεν χρειάζεται να κλειδωθεί το topic..
έτσι κι αλλιώς ο κοντός σε 1-2 μέρες μετακομίζει πάνω... από εδώ και εμπρός τις επόμενες μέρες όλες οι εφημερίδες θα γραφουν για συναντήσεις που είχε με κόσμο του ΠΑΟΚ σε καφετεριες και στους δρόμους..
εγώ προσωπικά ελπίζω αν έχει μούτρα τουλάχιστον να σηκωθεί και να πάει να βρει μονος του τα παιδιά στα δυτικά (λέω εκεί γιατί εκεί συχνάζει) και να πιάσουν να μιλήσουν μονοι τους μακριά από πολλά βλέμματα... δεν ξέρω τι να κάνει να δώσει εξηγήσεις να ζητήσει 1000 συγγνώμες να παρακαλέσει δεν ξέρω και εγώ τι να κάνει έτσι ώστε η epistgrofi του να μην διαλύσει όλα αυτά που έχουν δημιουργηθεί και γίνει αφορμή να χαλάσει η σχέση τις διοίκησις με τον κόσμο...

ps. αυτό είναι το μεγαλύτερο που με στεναχωρεί, το ότι δηλαδή κινδυνεύει να χαλάσει η σχέση κόσμου - διοίκησις εξαιτίας του κοντού
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #3912 on: April 27, 2010, 16:40:05 »
CLUB bro, θα βρούν άλλο τόπικ οι αμετανόητοι..... λερναία ύδρα ο μπασταρδόκοντος.....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

thomas

• Guest
« Reply #3913 on: April 27, 2010, 16:40:43 »
Σε 15 μέρες θα ξεκαθαρίσει θετικά ή αρνητικά (ανάλογο πως το βλέπεις ο καθένας μας) το θέμα.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ!ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ!ΑΣ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΓΑΒΡΟΥΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΕΣ!

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #3914 on: April 27, 2010, 17:27:26 »
Ωραίο κι αυτό. Μη μιλάτε γιατί έχουμε την ΑΕΚ. Λες και εμείς θα παίξουμε. Λες και θα έχει κόσμο δικό μας στο ΟΑΚΑ και θα φαγωθούμε (αφού πέρασε άλλος ένας χουντονόμος). Και πότε να μιλήσουμε δηλαδή τον Αύγουστο που θα έχει έρθει ήδη;

polaret

• Guest
« Reply #3915 on: April 27, 2010, 17:40:43 »
Οχι πανε αμα θελεις και τσακωσε τους απο τον σβερκο, ακου θελουν να φερουν τον οποιονδηποτε πισω ,δωστους και καμια φαπα ,τι τα λες σε μας ομως, συμφωνουμε ,κατανταει κουραστικο

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #3916 on: April 27, 2010, 17:47:01 »
Καλά είσαι τρελός;; Τον Αύγουστο θα έχουμε ευρωπαϊκό αγώνα!!!

Μην μιλάτε μπορεί ο Μουσλίμοβιτς να μάθει ότι έρχεται ο μεσσίας και από το άγχος του να μην βρει εστία.

Κάποιοι μπορεί να μην γεννήθηκαν πόντιοι, στην Πολιχνη και μέσα στον ΠΑΟΚ αλλά έχουν αξίες ιδανικά και προπαντός είναι ΑΝΔΡΕΣ!

«Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που εγώ ζω εδώ στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή»

υγ @polaret αν κουράζεσαι σταμάτα να διαβάζεις. Και άσε τις ειρωνείες.
« Last Edit: April 27, 2010, 17:52:09 by t.b »

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #3917 on: April 27, 2010, 18:10:43 »
Μεγάλε Ντιέγκο Μαραντόνα περιποιήσου τον το μπάσταρδο στο μουντιάλ να του κοπεί όχι η μπάλα αλλά και το περπάτημα για την υπόλοιπη μίζερη και υποταγμένη ζωή του... Ξέρουν οι δικοί σου πως να σταματάνε καριέρες, μεγάλη σχολή με πλούσια παράδοση η εθνική σας...

Όχι τίποτα άλλο, να έχει και την τιμή ο κοντός να αποσυρθεί αμέσως μετά την επίτευξη των προσωπικών του φιλοδοξιών, έχοντας κατακτήσει νταμπλ με την ομάδα της καρδιάς του. Μέχρι και άγαλμα θα τον κάνουν στο Βοτανικό.

Άιντε μπας και ησυχάσουμε με δαύτον και κοπεί η όρεξη και για μελλοντικές revolution σε μερικούς (βλ. μετακίνηση έδρας).

kostas4

• Guest
« Reply #3918 on: April 27, 2010, 18:42:36 »
corrupt μεχρι το Mundial μπορει να εχει υπογραψει οποτε χρειαζομαστε κατι λιγο νωριτερα  :P

δεν νομιζω οτι ο σαντος ή οι ποδοσφαιριστες μπορει να αποσπαστουν απο τον στοχο τους επειδη εμεις μιλαμε για τον ........ ή για τα ερπετα. οι ποδοσφαιριστες ειναι επαγγελματιες και με βαση τα λεφτα που παιρνουν θα επρεπε να εχουνε παντα ψυχολογια στα υψη και αφοσιωση στον στοχο τους.
δεν δεχομαι την δικαιολογια "κακη ψυχολογια" απο καποιον που παιρνει 300χιλ τον χρονο κανοντας το χομπι του επαγγελμα.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #3919 on: April 27, 2010, 18:54:47 »
Ενταξει ρε παιδεια εχετε ξεφυγει...χαλαρωστε λιγακι...στο κατω κατω, εμενα η ΠΑΟΚΑΡΑ με ενδιαφερει να κερδιζει  ΜΕΣ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ και απο κει και περα...Δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορει να συγκριθει η περιπτωση γχ με του κοντου....και στον γχ τρεχανε στην χαλκιδικη να τον μεταπεισουνε και δευτεριατικα ανακεινωθεικε απο τον γκαιυ. Και ο ορφανος εφυγε και ο καραγεωργιου και ο γουναρης και ο καφες και ο οκκας και ο ΜΠΑΝΙΩΤΗΣ και και και και....πολοι απο αυτους ξαναγυρισανε εστω και σαν προπονητες...
και οσοι λετε οτι ο γχ εφυγε κατω απο διαφορετικες συνθικες, τοτε πολυ απλα θα σα πω οτι ΗΡΘΕ και κατω απο διαφορετικες συνθικες.Δεν το ηθελε αλλη μεγαλη ομαδα πια και ηρθε επι εποχη γουμενου που το θα το θερωρησω ως δεκανικι προς τον χοντρο Εφυγε χωρις να παρει φρακγο η ομαδα (οχι οτι πηραμε και τιποτα με τον κοντο αλλα λεμε τωρα) ... η ουσια ειναι το καλο της ομαδας...η διοικιση αποφασιζει και οπως ειπε ο ΣΚΑΙΛΣ αυτη ειναι υπευθινη για ολες τις κινισεις...Καποιος ειπε τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ τα λεφτα...Δεν ειναι ετσι, τα λεφτα τα δινουμε γιατι περνουμε κατι...περνουμε  θεση στο γηπεδο που δεν ειναι του καθενος...βλεπεις θεαμα και το πληρωνεις...οπως τοσα αλλα πραγματα...απλα με αυτο παθιαζομαστε τρελα. Το βλεπω παραδοξο να υπαρχει ενας παιχτης που να θελει να ερθει πισω, (να γραφει στσ τεετοια του τον πατερα) και μεις να λεμε οχι γιατι εχουμε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΙΚΡΙΑ, οχι αδικαιολογητη, την στιγμη που ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ..
Ο petrovgr ειπε οτι τσεπωσε 1,5 μυριο...οχι, ο γουμενος το τσεπωσε, ο κοντος πηρε το μισθο του που εαν θυμαμαι καμια 600αρα ητανε. Για να τελειωνω, για μενα το κριτηριο πρεπει να ειναι εαν μπαρει να βοηθησει η οχι. Ολα τ'αλλα γινονται και οπως βλεπετε μπορει και να το μετανιωσε...εμεις δηλαδη δεν συγκχωρουμε? ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΞΑΝΑΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΕ και επιστρεφουν και τα απολολως προβατα?....ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΜΟΥ...ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΘΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...
ΣΤΟ PEAK ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ EVER, TA ΓΑΜΗΣΕ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ, ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΣΑΚ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΟΝΟ 3 ΕΠΟΦΕΛΙΘΙΚΑΝΕ, Ο προεδρος του πσακ (μου...πανο), αντιπροεδροσ (γιαννακης), γραμτεασ (παταβουκας)...και τωρα στο παιζει και πειραιωτης...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΧΑΜΑΤΑ αδερφια...

Και κατι ασχετο....ΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ την επιστροφη, ερπωντας τον οπαδων την νεας ελβετιας?