Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 500991 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mpougatsas

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #3820 on: April 19, 2010, 15:19:39 »
    Δ. Σαλπιγίδης - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ πράσινη φανέλα, ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΩΣΙΒΙΟ και ΠΑΟΚ στο μπλα -  μπλα

ΠΑΡΕ ΜΠΟΥΛΟ ΡΕ ΚΟΝΤΕ ΑΠ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #3821 on: April 19, 2010, 15:29:39 »
Νισαφι ρε πια με αυτο το τοπικ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #3822 on: April 19, 2010, 16:14:29 »
Γιατί ρε το καλύτερο τόπικ είναι, που είναι το πρόβλημα;

Επειδη η απόφαση είναι ειλημμένη θα ήθελα να μάθω τον τρόπο αντίδρασης του καθενός....

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #3823 on: April 19, 2010, 16:41:46 »
τον πουτανας γιο σαν πουτανας γιο τον αντιμετωπιζεις και του συμπεριφερεσε και αυτος ειναι ο γιος την μεγαλυτερης πουτανας.
τα εχουμε πει χιλιαδες φορες,εχουνε μεινει αυτοι που τους λενε γραφικους και ενιοτε εχθρους του ΠΑΟΚ αλλα πανω απ'ολα σεβοντε τον εαυτο τους και δε γουσταρουν να κανουν κωλοτουμπα σαν αδερφες απλα και μονο επειδη μας εκλεισε το ματι η τσουτσου η κοντη.
αυτος την παρτη του κοιταει και αν ερθει στον ΠΑΟΚ θα εχει συμβολαιο για καμια 7 χρονια περιπου,εμας μας λεγανε να μην ασχολουμασταν πριν γιατι κυνηγουσαμε τον τιτλο,τωρα να μην ασχολουμαστε γιατι εχουμε τα πλευ οφ και μια μερα θα ξυπνησουμε και θα εχουμε στην ομαδα εναν πουστη κι ασχημο και βεβαια τοτε ολοι θα απορουνε πως γινετε να βριζουμε παικτη του ΠΑΟΚ.
τελικα ποτε να ασχοληθουμε
ολοι ξερουν οτι θα εχουμε αντιδρασεις,βεβαια το ξερουνε και ο ζαγορακης αλλα εκει φαινετε πως  τον καθησύχασε ο βασιλοπουλος οτι ολα θα πανε καλα και θα το περασει στο ντουκου με κανα πρωτοσελιδο ασπιδα ο θοδωρος στον σαλπιγγιδη και ολα τα αλλα νεροβραστα.
κανει και ο κολκας οτι μπορει βεβαια και ολα καλα.
η εποχη της προβατοποιησης του ΠΑΟΚτση γνωριζει λαμπρες ημερες.
εκει που ειναι να την ψωνιζεις ομως ειναι απο ορισμενους συνδεσμους που κρυβονται πισω απο το δαχτυλο τους και με μισολογα και πνίξιμο κανονικο της ολης καταστασης βοηθανε στις ορεξεις ολων οσων σκεφτονται την ελευση του μυγοχεσματος.
και κατι τελευταιο,με οποιον και να μιλαω οταν τον ρωταω "αφου 3 χρονια τον εβριζες τωρα τον θες??" ολοι μου λενε "εγω ποτε δε τον εβρισα" τι εγινε ρε πουστη κανενας δε τον εβριζε??
εμεις τι ακουγαμε σε εκεινα τα ματς??
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #3824 on: April 19, 2010, 16:46:56 »
με υπερκάλυψε ο lospsi  ;)

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #3825 on: April 19, 2010, 16:49:41 »
lospi
δυστυχώς ο κάθε άνθρωπος θα έρθει πλέον στο δίλημμα...
η κράζω και κάνω την ομάδα πουτάνα
η δεν αντιδράω καθόλου και το περνάω στο ντούκου...
νομίζω ότι γίνετε μεγάλη μάχη μέσα σε κάθε Παοκτσή για αυτό το θέμα...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #3826 on: April 19, 2010, 16:54:40 »
τον πουτανας γιο σαν πουτανας γιο τον αντιμετωπιζεις και του συμπεριφερεσε και αυτος ειναι ο γιος την μεγαλυτερης πουτανας.
τα εχουμε πει χιλιαδες φορες,εχουνε μεινει αυτοι που τους λενε γραφικους και ενιοτε εχθρους του ΠΑΟΚ αλλα πανω απ'ολα σεβοντε τον εαυτο τους και δε γουσταρουν να κανουν κωλοτουμπα σαν αδερφες απλα και μονο επειδη μας εκλεισε το ματι η τσουτσου η κοντη.
αυτος την παρτη του κοιταει και αν ερθει στον ΠΑΟΚ θα εχει συμβολαιο για καμια 7 χρονια περιπου,εμας μας λεγανε να μην ασχολουμασταν πριν γιατι κυνηγουσαμε τον τιτλο,τωρα να μην ασχολουμαστε γιατι εχουμε τα πλευ οφ και μια μερα θα ξυπνησουμε και θα εχουμε στην ομαδα εναν πουστη κι ασχημο και βεβαια τοτε ολοι θα απορουνε πως γινετε να βριζουμε παικτη του ΠΑΟΚ.
ολοι ξερουν οτι θα εχουμε αντιδρασεις,βεβαια το ξερουνε και ο ζαγορακης αλλα εκει φαινετε πως  τον καθησύχασε ο βασιλοπουλος οτι ολα θα πανε καλα και θα το περασει στο ντουκου με κανα πρωτοσελιδο ασπιδα ο θοδωρος στον σαλπιγγιδη και ολα τα αλλα νεροβραστα.
εκει που ειναι να την ψωνιζεις ομως ειναι απο ορισμενους συνδεσμους που κρυβονται πισω απο το δαχτυλο τους και με μισολογα και πνίξιμο κανονικο της ολης καταστασης βοηθανε στις ορεξεις ολων οσων σκεφτονται την ελευση του μυγοχεσματος.
και κατι τελευταιο,με οποιον και να μιλαω οταν τον ρωταω "αφου 3 χρονια τον εβριζες τωρα τον θες??" ολοι μου λενε "εγω ποτε δε τον εβρισα" τι εγινε ρε πουστη κανενας δε τον εβριζε??

Κάτσε να κάνει και κανά χαζό με μπλουζάκι κάτω από τη φανέλα του βάζελου στον τελικό και εκεί να δεις τι έχει να γίνει,σε άσπρο άλογο θα τον φέρουνε στην Τούμπα.
Ρε τους κωλοτούμπες πελάτες........Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΌΛΑ.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #3827 on: April 19, 2010, 16:56:26 »
Το γνωστό σύνθημα εναντίον της επιστροφής του επαγγελματία αυτού ποδοσφαιριστή, φωνάχτηκε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο από όλο το πέταλο και τμήμα των θυρών 5,6. Τις τελευταίες δύο φορές που φωνάχτηκε, η μισή τέσσερα έκανε πλέον την παλαβή και το υπόλοιπο γήπεδο αποδοκίμαζε. Η επιτυχία της κοινωνικής μηχανικής σε όλο της το μεγαλείο. Όταν θα έχει πια γυρίσει, δε θα τρέχει και τίποτε

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #3828 on: April 19, 2010, 16:59:25 »
νομίζω ότι γίνετε μεγάλη μάχη μέσα σε κάθε Παοκτσή για αυτό το θέμα...

ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΣ ΟΧΙ !

Το έχω δηλώσει εδώ μέσα με όρκο, με το που ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ γυρίζει το ποντικοκούραδο,
ελευθερόνετε ΑΥΤΟΜΑΤΑ μια θέση διαρκείας......
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #3829 on: April 19, 2010, 17:01:31 »
ρε Billy τώρα με αυτό που γραφεις ξαναγυρίζουμε σε αυτό που έχει συζητηθεί εκατομμύρια φορες σε αυτό το topic για παρα πολλούς λόγους...
αξίζουν κάποια πράγματα να σου κόψουν το γήπεδο..??
πιο παλιά το λέγαμε για διοικητικά...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3830 on: April 19, 2010, 17:01:56 »
ολοι ξερουν οτι θα εχουμε αντιδρασεις,βεβαια το ξερουνε και ο ζαγορακης αλλα εκει φαινετε πως  τον καθησύχασε ο βασιλοπουλος οτι ολα θα πανε καλα και θα το περασει στο ντουκου με κανα πρωτοσελιδο ασπιδα ο θοδωρος στον σαλπιγγιδη και ολα τα αλλα νεροβραστα.

Συμφωνω στα περισσοτερα lospsi.. απλα μια παρατηρηση.. λογικα αναφερεσαι στην 4 οτι το πνιγει το θεμα.. και οτι βοηθαει στις ορεξεις καποιων για την ελευση του κοντου..εγω θυμαμαι οτι με ανακοινωση της η 4 εκεινο τον καιρο που βγηκε το θεμα και λιγο μετα απο τα κωμικοτραγικα πραματα που γιναν στην Τουμπα στο ματς με τον Πανιωνιο.. που ελεγε οτι εμας η θεση μας ειναι οτι δεν τον γουσταρουμε.. αλλα δεν εχουμε σκοπο να διοικησουμε.. ας κανει οτι θελει η διοικηση και αναλογα θα κριθει απο μας.. καπως ετσι τα ελεγαν βαριεμαι να την ψαξω τωρα στο σαιτ τους αλλα σιγουρα θα υπαρχει.

Οποτε για μενα ουτε κρυβονται.. ουτε μισολογα λενε.. καθαρα και ξαστερα..  εσυ εισαι διοικηση κυριε Ζαγορακη και κυριε Βρυζα και οχι εγω και ουτε σκοπευω να γινω.. βεβαια απο αυτο το σημειο μεχρι το yes men οτι πειτε υπαρχει μεγαλη διαφορα..

Προβατοποιηση δεν ειναι να σε κανει ο βασιλοπουλος και ο κολκας να δεχτεις τον κοντο πισω με ανοιχτες αγγαλες.. προβατοποιηση ειναι το τελευταιο σκελος του ποστ σου αδερφε.. το να κανεις τον αλεκο λεγοντας μπα ποτε δεν τον εβριζα.. παντα ελεγα οτι ειναι παιχταρας.. ΠΑΟΚ απο τα γεννοφασκια του και το δηλωνε στην χαβουζα τοσα χρονια.. δικο μας παιδι.. μετανοιωμενος κτλ κτλ.. στον βωμο μιας(τερμα λαθος για μενα) επιλογης της διοικησης Ζαγορακη και της μεγαλης αναγκης να την υπερασπιστουμε στα τερματα μην στραβωσει ο προεδρας και φυγει για 2η φορα ξεχναμε και ισοπεδωνουμε τα παντα!

Για να απαντησω και στον t.b. καλως να ερθει και να βαλει και 50 γκολ ο υπερΠΑΟΚΤΣΗΣ των 5 ηπειρων.. εγω την αποφαση μου την εχω(σχεδον) παρει απο εκεινο το ματς με Πανιωνιο και μετα.. τελος τα καθε Κυριακη γηπεδο.. ουτε πλευ οφ ουτε πλευ αουτ ουτε τιποτα..  δοξα το θεο εχει αλλα ποσα τμηματα ο ΠΑΟΚ που οντας στην αφανεια σε βγαζουν ασπροπροσωπο καθε Μαιο που τα θυμασαι για να πανηγυρισεις..

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #3831 on: April 19, 2010, 17:07:42 »
οχι ρε biv, δηλαδή αν εχεις μια διαφωνία αυτόματα θες να διοικήσεις;;;
οχι ρε φίλε δεν το δέχομαι.

ανακοίνωση για τα μάτια του κόσμου και να χαμε να λέγαμε ήταν.
ο καθρέφτης είναι το τσιμέντο και εκεί φαίνεται ποιος τον θέλει και ποιος οχι.
χαζοί δεν είμαστε και ας μην το παραδέχονται μερικοί..

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #3832 on: April 19, 2010, 17:10:48 »
Για μένα υπάρχουν οι εξης αντιδράσεις
Τουμπεκί
Αδιαφορείς και κάνεις σαν να μην υπάρχει στο γήπεδο (πάω στοίχημα ότι αυτή θα είναι η λύση των συνδέσμων)
Δεν πατάς στο γήπεδο (δεν μας έδιωξε ο γούμενος θα μας διώξει ο Ζαγοράκης γιατί δική του είναι η ευθύνη που τον φέρενει και αυτονού που έρχεται)
Εμφύλιος πόλεμος

Περιμένω τι θα πουν οι σύνδεσμοι αλλά όπως φαίνεται θα είναι κατόπιν εορτής.

Όσο για τα μπλουζάκια ήδη ξέρω ένα από τα πολλά που του στείλανε που γράφει τι 30 τι 40 τι 50... αλλά κάνει και τον δύσκολο όπως λένε τ ανιψάκια του στην κάβα γιατί δεν θέλει να προκαλέσει τον κόσμο του βάζελου.
Και επειδή το ξέρω εδώ και μία εβδομάδα πριν από δύο Παρασκευές υπέγραψε για 750 χαρτιά και θα βγει προς τα έξω πως τα 300 θα τα δώσει στο αθλητικό κέντρο. Πληροφορίες από την γνωστή κάβα που μακάρι να βγουν ψεύτικες.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #3833 on: April 19, 2010, 17:11:23 »
xxxxx

No Greeklish
« Last Edit: April 19, 2010, 17:51:28 by Capricorn »
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #3834 on: April 19, 2010, 17:17:17 »
ας σκεφτεί να λύση και ένα αδιέξοδο αυτή η διοίκηση....και όχι να κρύβεται πίσω από "μανταινοδημοσιογραφους".
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #3835 on: April 19, 2010, 17:20:02 »

Το έχω δηλώσει εδώ μέσα με όρκο, με το που ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ γυρίζει το ποντικοκούραδο,
ελευθερόνετε ΑΥΤΟΜΑΤΑ μια θέση διαρκείας......
Και άλλη μια από εμένα,
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #3836 on: April 19, 2010, 17:22:59 »
Την πιο σωστή κουβέντα είπε ο bozik. Θέλω την διοίκησή μου που γνωρίζει ότι υπάρχει διχασμός στο συγκεκριμένο θέμα, να βγει και να μου πει πως σκέφτεται και τι πιστεύει. Να μου δικαιολογήσει την απόφασή της. Να υπερασπιστεί τις επιλογές της δημόσια. Όχι όπως στην περίπτωση της παραίτησης Ζαγοράκη, που είχε πει "θα σας πω όταν ηρεμήσουν τα πράγματα γιατί έφυγα" και όταν ηρέμησαν τα πράγματα μας είπε "προσωπικοί λόγοι". Σταράτα, γνήσια, παοκτσήδικα όπως τα σκέφτονται και αυτοί. Εμείς έτσι τα καταλαβαίνουμε τα γράμματα.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #3837 on: April 19, 2010, 17:26:54 »
petrovgr
η διοίκηση νομίζω ότι έχει απαντήσει σε όλα αυτά όταν είχε πει ότι θα κάνει τα πάντα για να ξαναδεί την ομάδα στην κορυφή....

(ελπίζω να μην φάω κανένα μπινελίκι, για την ιστορία ιμια κατά τις επιστροφής...)
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #3838 on: April 19, 2010, 17:27:25 »
ας σκεφτεί να λύση και ένα αδιέξοδο αυτή η διοίκηση....και όχι να κρύβεται πίσω από "μανταινοδημοσιογραφους".

Αυτός που μας διοικεί είχε πει ότι δεν τον φέρνει με τίποτα αυτόν τον παίκτη...για να δούμε τι παντελονάκια φοράει...

είχε πει ότι θα κάνει τα πάντα για να ξαναδεί την ομάδα στην κορυφή....
Για ένα συγκεκριμένο άτομο που ήρθε στον ΠΑΟΚ μας μιλούσε!

ελευθερώνετε ΑΥΤΟΜΑΤΑ μια θέση διαρκείας......
+1

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #3839 on: April 19, 2010, 17:38:20 »

Αυτός που μας διοικεί είχε πει ότι δεν τον φέρνει με τίποτα αυτόν τον παίκτη...για να δούμε τι παντελονάκια φοράει...

περιμένω να ακούσω από συνδέσμους ότι τους είπε τέτοιο πράγμα με ανακοίνωση τους....εκτος και αν έχασα κανένα επεισόδιο..η σύνδεσμοι που το άκουσαν, γιά το καλο του ΠΑΟΚ και διαφορα αλλα τέτοια χαριτωμένα δεν τον λένε σε ανακοινωση τους?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος