Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 500839 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #3780 on: April 15, 2010, 22:25:42 »
Για τους λάτρεις του θέματος αυτού και του κοντού , θα σας πληροφορήσω ότι ο φαφούτης (Γεωργίου) εχθές είπε ότι ο κοντοπούτανος έχει συμφωνήσει. Άσχετο αλλά corrypt έχεις και γαμώ τις υπογραφές (μου τελείωσε η πρέζα και άνοιξα το ράδιο )
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

giannis80

• Guest
« Reply #3781 on: April 15, 2010, 22:28:50 »
Ω ρε και να βάλει κανένα νικητήριο ο κοντός στον τελικό κυπέλλου, να δείτε εξιλέωση και άφεση αμαρτιών....

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #3782 on: April 15, 2010, 22:40:56 »
Να δεις που θα σκυλιάσει κιόλας αν παίξει για να το παίξει υπερΠΑΟΚτσής .... Κοντός ψαλμός αλληλούια...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3783 on: April 15, 2010, 22:44:18 »
περιμενετε,θα βγαλει και μπλουζα απο μεσα σφ ΠΑΟΚ Πολιχνης μετα το γκολ
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #3784 on: April 15, 2010, 22:57:16 »
Ω ρε και να βάλει κανένα νικητήριο ο κοντός στον τελικό κυπέλλου, να δείτε εξιλέωση και άφεση αμαρτιών....
νομιζω οτι αυτοι που δεν τον γουσταρουν δεν ανηκουν σε εκεινο το μερος του λαου μας που ειναι κ κ@μπλεξικοι με τον αρη..

ive4

• Guest
« Reply #3785 on: April 15, 2010, 22:59:42 »
αν είναι δυνατόν κάποιος ΠΑΟΚτσής έμμεσα να θέλει να πάρει ο βάζελος το Κύπελλο για να μη το πάρει το σκουλίκι.
ΚΑΙ οι δύο ομάδες είναι βρωμερές και μισητές.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #3786 on: April 15, 2010, 23:01:00 »
Κι εσυ εισαι με τον εγκελαδο οποτε..
« Last Edit: April 15, 2010, 23:22:47 by GkaZ4 »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #3787 on: April 15, 2010, 23:05:42 »
αν είναι δυνατόν κάποιος ΠΑΟΚτσής έμμεσα να θέλει να πάρει ο βάζελος το Κύπελλο για να μη το πάρει το σκουλίκι.
δυστυχως αυτη ειναι η πλειοψηφια.εσυ επειδη μενεις μακρυα απο αυτη την πολη δεν μπορεις να το καταλαβεις..

ive4

• Guest
« Reply #3788 on: April 15, 2010, 23:08:27 »
δεν θέλω να το καταλάβω.

giannis80

• Guest
« Reply #3789 on: April 15, 2010, 23:09:34 »
νομιζω οτι αυτοι που δεν τον γουσταρουν δεν ανηκουν σε εκεινο το μερος του λαου μας που ειναι κ κ@μπλεξικοι με τον αρη..

Ναι,συμφωνώ.Εννοούσα αυτούς που είναι έτσι κι έτσι (αν θέλουν να γυρίσει ή όχι).

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #3790 on: April 15, 2010, 23:10:37 »
 :thumbok:

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #3791 on: April 15, 2010, 23:16:00 »
Μερικοι γραφετε για να γραφετε. Στ αρχιδια μας το κυπελλο και ποιος θα το παρει. Προτιμω να δω το Steel Magnolias με background Bethoven απο το να ασχοληθω.
Εμεις μπορουμε να βγουμε δευτεροι στα πλει οφ και να τους αφησουμε να παραμιλανε ολοι?

Ποιο σκουληκι και ποιος βαζελος...Λες και γιναμε ΠΑΟΚ επειδη δεν γουσταραμε λιγο ή πολυ τους αλλους. 

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #3792 on: April 15, 2010, 23:19:30 »
δυστυχως φιλε μου δεν ισχυει το ιδιο για το συνολο του λαου της ΠΑΟΚΑΡΑΣ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #3793 on: April 16, 2010, 23:02:27 »
Ρε γμτ, τι εχει παθει αυτος ο λαος.......
Προσπαθω τοσο καιρο να το αγνοησω ωστε να μην το πιστεψω αλλα πλεον δεν μπορω αλλο.

Ας βγει εδω τωρα, ενας να μου πει οτι υποστιριζει τον βαζελο για να μην παρει το κυπελο το σκουληκι. Ενας ρε, να δω αν εχουμε σαν λαος λιγη τσιπα ή οχι.
Ξεχνατε ρε ποιος ηταν ο αντιπαλος μας φετος στο πρωταθλημα;
Ξεχματε ποιος ηταν αυτος που εστειλε τον Σπαθα για να σε σφαξει με τον Αρη;
Ξεχνατε ποιοι φωναζουν εν χωρο "θα στε παντα οι πουτανες του Βορρα";

Πως μπορει ο ΠΑΟΚτσης να μισει παραπανω μια ομαδα με το μεγεθος του αρη, μια ομαδα που επεσε 2 φορες β' εθνικη, μια ομαδα που τερματιζει παντα απο κατω εκτος απο 2-3 φορες που ετυχε να εισαι "ο χειροτερος ΠΑΟΚ ολων των εποχων" απο το να μισει τον φυσικο του αντιπαλο για το πρωταθλημα;

Ξεκολλατε οι ΠΑΟΚτσηδες αυτης της νοοτροπιας και μην ντροπιαζετε τους υπολοιπους, εμας που θεωρουμε τον βαζελο και τον γαυρο αντιπαλο μας. Μην μας περιοριζετε στα συνορα της Θεσσαλονικης. Εμεις δεν γουσταρουμε να ειμαστε πρωτοι στο χωριο. Το θεωρουμε αυτονοητο αυτο. Πρωτοι στην Ελλαδα θελουμε τον ΠΑΟΚ μας και για να γινει αυτο, θα κυνηγαμε τον βαζελο και τον γαυρο με ολες μας τις δυναμεις, με λυσσα ατελειωτη...
Το αποτελεσμα του τελικου ΔΕΝ πρεπει να ενδιαφερει κανεναν. Δεν εχουμε να ζηλεψουμε τπτ απο βαζελο και αρη και δεν πρεπει να μας αφορα ουτε στο παραμικρο το αποτελεσμα τους. Ας κανουμε ενα φιλικο εκεινη την μερα, να παμε Τουμπαρα να δουμε τον ΠΑΟΚ μας. Να δουμε τελικα, ποσοι θα ειμαστε εκει;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #3794 on: April 16, 2010, 23:08:41 »
Καλα αν περιμεναμε απο τον φαφουτη να μας το πει...
Καλυτερα το τοπικ να μπει κατευθειαν στους ποδοσφαιριστες γιατι ειναι δεδομενο πλεον..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #3795 on: April 17, 2010, 00:27:54 »

Ας τα... μεγαλη κουβεντα ανοιγεις...
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline avalantos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3796 on: April 17, 2010, 00:45:29 »
Προσπαθω τοσο καιρο να το αγνοησω ωστε να μην το πιστεψω αλλα πλεον δεν μπορω αλλο.

Ας βγει εδω τωρα, ενας να μου πει οτι υποστιριζει τον βαζελο για να μην παρει το κυπελο το σκουληκι. Ενας ρε, να δω αν εχουμε σαν λαος λιγη τσιπα ή οχι.
Ξεχνατε ρε ποιος ηταν ο αντιπαλος μας φετος στο πρωταθλημα;
Ξεχματε ποιος ηταν αυτος που εστειλε τον Σπαθα για να σε σφαξει με τον Αρη;
Ξεχνατε ποιοι φωναζουν εν χωρο "θα στε παντα οι πουτανες του Βορρα";

Πως μπορει ο ΠΑΟΚτσης να μισει παραπανω μια ομαδα με το μεγεθος του αρη, μια ομαδα που επεσε 2 φορες β' εθνικη, μια ομαδα που τερματιζει παντα απο κατω εκτος απο 2-3 φορες που ετυχε να εισαι "ο χειροτερος ΠΑΟΚ ολων των εποχων" απο το να μισει τον φυσικο του αντιπαλο για το πρωταθλημα;

Ξεκολλατε οι ΠΑΟΚτσηδες αυτης της νοοτροπιας και μην ντροπιαζετε τους υπολοιπους, εμας που θεωρουμε τον βαζελο και τον γαυρο αντιπαλο μας. Μην μας περιοριζετε στα συνορα της Θεσσαλονικης. Εμεις δεν γουσταρουμε να ειμαστε πρωτοι στο χωριο. Το θεωρουμε αυτονοητο αυτο. Πρωτοι στην Ελλαδα θελουμε τον ΠΑΟΚ μας και για να γινει αυτο, θα κυνηγαμε τον βαζελο και τον γαυρο με ολες μας τις δυναμεις, με λυσσα ατελειωτη...
Το αποτελεσμα του τελικου ΔΕΝ πρεπει να ενδιαφερει κανεναν. Δεν εχουμε να ζηλεψουμε τπτ απο βαζελο και αρη και δεν πρεπει να μας αφορα ουτε στο παραμικρο το αποτελεσμα τους. Ας κανουμε ενα φιλικο εκεινη την μερα, να παμε Τουμπαρα να δουμε τον ΠΑΟΚ μας. Να δουμε τελικα, ποσοι θα ειμαστε εκει;

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΟΚ-κολοσος ροδου ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ,ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ....

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #3797 on: April 17, 2010, 09:54:40 »
Κατάντια να θες να κερδίσει ο ΠΑΟ αντί του Άρη, για να μπορείς να την πεις στον γείτονά σου, ενώ εσύ βέβαια έφαγες 4 από τα Γιάννενα.

Δυστυχώς και οι ΠΑΟΚτσήδες έχουν αλλάξει όπως όλη η κοινωνία. Ίσως λιγότερο αλλά κι εμείς πάμε στην ίδια κατεύθυνση. Σαχλαμάρα, στοίχημα, κολλημένοι στα ραδιόφωνα να ακούμε τον κάθε βλάκα ραδιοφωνατζή.
Ένα παράδειγμα που δείχνει ότι θέλουμε να βγάζουμε γούστα αλλά πολλοί από μας δεν εργαζόμαστε για την ευτυχία μας είναι τα 20.000 διαρκείας αλλά οι μόλις 12.000 μέτοχοι και τα 3.000 μέλη στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Σε λέει ο άλλος, στο γήπεδο θα περάσω 3 ώρες χαβαλέ, τοι μετοχές και ο ΑΣ ΠΑΟΚ τί μου προσφέρουν;

Έχουμε και πολλά καλά βέβαια.

Την ημέρα του τελικού κυπέλλου παίζει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ όπως λέει και ο Αβάλαντος.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #3798 on: April 17, 2010, 16:18:55 »
Δεν ξέρω τι θέλει ο καθένας να γίνει στον τελικό και ούτε μ ενδιαφέρει, σαν ομάδα όμως μας συμφέρει να πάρει το κύπελλο ο βάζελος διότι έτσι χάνει ο άρης το προνομιούχο της παρουσίας του στα πλαι οφ της ευρολίγκα, ένας προκριματικός γύρος πριν τους ομίλους τον Αύγουστο. Δεν πρέπει να καπαρώσει αυτή την θέση για να την έχουμε καβάτζα σε τυχών στραβή μας και μη πρόκρισης στα προκριματικά του cl.

όσο για τον Δ.Σ. ας ετοιμαζόμαστε για την υποδοχή..... εμείς οι λίγοι!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3799 on: April 17, 2010, 21:28:58 »
Εγω ειμαι καθαρα και ξαστερα με βαζελο. Ο κυριος λογος ειναι το συμφερον της ομαδας οπως περιγραφηκε παραπανω απο τον t.b. Ο δευτερευον λογος ειναι οτι βρισκομαι σε περιβαλλον με σκουληκια οπου μου εχουν πεσει τα μαλλια με τις μαλακιες που εχω ακουσει.
Ξερω οτι οσοι δεν μενουν Σαλονικη μπορει να παραξενευονται. Ισως εχει σχεση και η δουλεια που κανω οπου συσνανστρεφομαι καθημερινα με ανηλικα σκουληκια. Και σε αλλα μερη ομως τα ενηλικα σκουληκια τις ιδιες μαλακιες λενε.
Στην αρχη χαμογελουσα και ελεγα σιγα μην ασχοληθω. Αλλα δεν γινεται . Μιλαμε για απολυτο κρεσεντο προπαγανδας.

Μου εχουν πρηξει τα αρχιδια και εχουν γινει σε μεγεθος αεροστατου goodyear.  Οπως παντα τα σκουληκια στην προπαγανδα ειναι πρωτοι. Ξερω, θα μου πειτε τωρα γραψ' τους στα αρχιδια σου, μην τους δινεις αξια. Ειπαμε, στην αρχη αυτο εκανα. Ερχεται ομως ο ενας και μου λεει για αδικο συστημα να γινεται ο τελικος στην Αθηνα. Του απαντω για τους αμετρητους τελικους του ΠΑΟΚ και μαλιστα καποιους μεσα στην εδρα του αντιπαλου. Το βουλωνει. Ερχεται ο αλλος και μου λεει με περηφανεια οτι ειναι ο τριτος τελικος της δεκαετιας για τον ρουλη. Του απανταω με το συνολο των τελικων του ΠΑΟΚ. Βγαζει το σκασμο. Πεταγεται αλλος και μου λεει για πιτσα μπυρα καναπε και τους πεταω ολα τα διαχρονικα στατιστικα οπου τους ριχνω στα αυτια σε θεση στο πρωταθλημα, σε διακρισεις στο κυπελλο σε συμμετοχες στην Ευρωπη. Μουγκα παλι. Και μετα μιλανε και για την μεγαλυτερη εκδρομη εβερ στην Ελλαδα. Κονβοι και δε συμμαζευεται. Μιλανε σε μενα για εκδρομη! Αρη ως το Σχηματαρι!!!Μιλανε αυτοι! Αυτοι θα παιξουν εναν τελικο στο οακα οταν εγω τον επειξα πρωτος πριν 27 χρονια! Και ξαναεπαιξα 2 χρονια μετα! Και προσωπικα ημουν μεσα και στους 2! Θα μιλησουν αυτοι για εκδρομη οταν οι ΠΑΟΚτσηδες εβαφαν ασπρομαυρη την Ομονοια περιπου 30 χρονια πριν. Οι ΠΑΟΚτσηδες σουλατσαρουν σε Ομονοια, Ηλεκτρικο κλπ εδω και δεκαετιες, κανουν πορειες μεσα στην Αθηνα χωρις προστασια ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΤΟ 2010 ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ!!!!

Δεν μπορω να πω λοιπον "δε γαμεις" αδερφια γιατι σας ειπα οτι το πρηξιμο ειναι ατελειωτο και παει γαιτανακι. Απαντας σε εναν και πεταγεται ο αλλος και μετα ενας τριτος οπου ξαναλεει κατι που ηδη απαντησες νωριτερα στον πρωτο. Και αυτα ειναι μονο λιγα παραδειγματα. Ανοιγω ραδιο και ακουω τα ιδια και χειροτερα. Ολα τα σκουληκια οπως παντα ευθυγραμμισμενα.
Προπερσι στο Καυταζογλειο ημουν πραγματικα αδιαφορος για γκεη και σκουληκι και δεν με ενοιαζε. Αν αυτη η εβραικη φαρα δεν ηταν τοσο σιχαμενη θα μπορουσα και να την υποστηριξω απεναντι στο μισητο βαζελο. Οπως θα εκανε με οποιαδηποτε αδυναμη ομαδα απεναντι σε ομαδα του ΠΟΚ. Ξερω καλα ποιος ειναι ο εχθρος μου. Ομως μιλαμε και για μια αλλη ομαδα που πρωτος σκπος της ειναι αντι να κοιταει πως θα πετυχεοι το δικο της καλο ειναι το πως θα πετυχει το δικο μας κακο. Ασχετα αν το καταφερνει και ποτε.  Αλλα μου εχουν γυρισει τα μυαλα τελειως. ΑΠο τη στιγμη ομως που ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ δεν βγαινει να πει οτι μας εσφαξε ο σπαθας αλλα ακουω μαλακιες του στυλ "ελα μωρε δεν παιξατε", "πρωταθλημα ε? να!" ευχομαι πραγματικα οχι μονο να χασουν αλλα να χασουν με τη σφαγη του αιωνα. Ευχομαι να (ξανα)ξεφτυλιστουν οπαδικα με καθε τροπο, να φανε μπουφλες, να συμμαχησουν με τους γαυρους. Και να φανε μια πουτσα ατελειωτη. Κριμα που δεν θα ειμαι εγω να τους την δωσω, ελπιζω τουλαχιστον στα πλεηοφ.
Και ακομα πιο πολυ κριμα που δεν ειμαι εγω στην θεση τους να κανω μια εκδρομη επος...
« Last Edit: April 17, 2010, 23:55:10 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ