0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Απο πότε το βρίσιμο ενος παικτη αντίπαλης ομάδος φέρνει διχασμό?
ΣΤΟ 3-0 βρίστε όποιον θέλετε.
Quote from: chuck on February 20, 2010, 12:28:13Απο πότε το βρίσιμο ενος παικτη αντίπαλης ομάδος φέρνει διχασμό?Aπό τα Χριστούγεννα.
Quote from: MetroStar on February 20, 2010, 12:42:19Quote from: chuck on February 20, 2010, 12:28:13Απο πότε το βρίσιμο ενος παικτη αντίπαλης ομάδος φέρνει διχασμό?Aπό τα Χριστούγεννα.Θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα αυτή η ιλαροτραγωδία?
ΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ Κ ΜΗ ΜΕ ΓΥΡΝΑΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ. ΑΝΤΕ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ Κ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ NEXT TOP MODEL. ΜΗ ΜΕ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑΙ. ΣΤΑΜΑΤΑ Ν ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΔΙ. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΓΙΔΙ Κ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ
Metro δεν ειναι η ωρα για να πετας σποντες.Είπαμε αυριο παιζουμε με τον βαζελο και παικτης του βαζελου μπορει να ακουσει τα παντα. Σε αλλα ματς είναι ακυρο
Quote from: CLUB LARISA on February 20, 2010, 13:05:45ΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ Κ ΜΗ ΜΕ ΓΥΡΝΑΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ. ΑΝΤΕ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ Κ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ NEXT TOP MODEL. ΜΗ ΜΕ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑΙ. ΣΤΑΜΑΤΑ Ν ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΔΙ. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΓΙΔΙ Κ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ XXXXXXXXX ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?? ΕΓΩ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ? ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ. XXXXXXXXXXX ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ
Δεν ξέρω. Εσείς να μου πείτε. Όσοι βρίζετε + όσοι επεφυμείτε. Η λύση είναι μην ασχολείστε αλλά ΧΧΧΧΧΧ
ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΧΧΧΧΧΧΧΧ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΞΕΣ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ.
Quote from: MetroStar on February 20, 2010, 13:00:55Δεν ξέρω. Εσείς να μου πείτε. Όσοι βρίζετε + όσοι επεφυμείτε. Η λύση είναι μην ασχολείστε αλλά ΧΧΧΧΧΧoffside μεγαλο εισαι φιλε...και φερνεις τον διχασμο, που εσυ δεν θελεις. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΩΣΤΟΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕ ΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΑ..ΑΚΟΜΑ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ..αλλα μεχρι εκει. Δεν προκαλουμε ουτε οι μεν, ουτε οι δε...γιατι δεν πρεπει να υπαρχουν μεν και δε. Τελός