ξέρεις κάτι ρε φίλε?
η διοίκηση αυτή είναι η τελευταία σου ευκαιρία να δεις όρθιο τον ΠΑΟΚ. χώνεψε το.
Το κόλημα που έχεις φάει δεν σ' αφήνει να καταλάβεις ότι έβαλα το χανουμικο ρεπορταζ
για να καταλαβεις που μπορει να οδηγήσει η μαλακία στον εγκέφαλο.
Και συ ο ίδιος το λές:ΜΑΛΑΚΙΑ
Κατάλαβε το ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Σαλπιγγίδης
Στα γράφω τηλεγραφικά για να τα πιάσεις, γιατί σε βλέπω δυσκολεύεσαι λίγο.
1. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο μικρός όσο τον φαντάζεσαι για να είναι η όποια διοίκηση η τελευταία ευκαιρία του.
2. Ακόμη και να ήταν η τελευταία ευκαιρία αυτό δεν τους δίνει το δικαίωμα να κάνουν όποια μαλακία τους κατέβει στο κεφάλι και κυρίως να σπιλώνουν τον ΠΑΟΚ
3. Ευχαριστώ για το κολλημένος και το ότι έχω μαλακία στον εγκέφαλο. Δεν ανταποδίδω σεβόμενος το forum
4. Το μαλακία το δικό μου πήγαινε σε αυτό που έκαναν τα χανούμια!!! Βαριέμαι να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ τι μπορεί να κατάλαβες και μου το ανταποδίδεις
5. Εγώ τι να καταλάβω ρε φίλε ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Σαλπιγγίδης; Αφού γράφω καθαρά ότι το πρόβλημα είναι η διοίκηση στο συγκεκριμένο κι όχι ο παίκτης, έρχεσαι μετά να μου πεις "κατάλαβέ το δεν είναι ο Σαλπιγγίδης το πρόβλημα". Τι διάολο σε άλλη γλώσσα γράφουμε;
Η απάντηση 1 και για τον kissmyarrow και όλους που σκέφτονται σαν κι αυτόν. Έχω πει πολλές φορές ότι αυτός ο φοβικός ΠΑΟΚτσής είναι όνειρο πολλών ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Πες σε όποια μαλακία σου σερβίρουν ναι, αλλιώς θα φύγουν και θα διαλύσει ο ΠΑΟΚ.
Εγώ προσωπικά δεν φοβάμαι καθόλου το μέλλον του ΠΑΟΚ με ή χωρίς Ζαγοράκη και άσχετα αν θέλω τη παρούσα διοίκηση να μείνει χρόνια, ούτε πρόκειται να φοβηθώ αν φύγουν και κυρίως δεν πρόκειται ποτέ των ποτών να καταπιώ ότι μου σερβίρουν, μήπως χαλαστούν και φύγουν.