Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 499550 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #3560 on: January 08, 2010, 02:37:25 »
Περιμενε. Την ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ την εκανες οταν μιλησες με τον παλαιμαχο ή την ειχες κανει απο ΠΡΙΝ? Μιλα στα ισια.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #3561 on: January 08, 2010, 02:40:31 »
Πιο πριν και δεν το θεωρω κωλοτουμπα.....αν θες απαντα στην ερωτηση που σου κανω ομως....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #3562 on: January 08, 2010, 02:42:53 »
παρενθεση στην κουβεντα σας κ ορμωμενη απο το ποστ του ΙRON θελω να αλλαξω το συνθημα
ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑΜΩΤΙΤΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ.

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
« Reply #3563 on: January 08, 2010, 02:46:50 »
ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ...

http://www.youtube.com/watch?v=0IlHPshXj_8&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=Pdsyfw0htzs&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=WXsc561zmmA&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=no-8fuVuh8w&NR=1 (Embedding disabled, limit reached)
[/quote]

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3564 on: January 08, 2010, 02:49:54 »
Εχω απαντησει τι με χαλαει απο το πρωι που υπεγραψε στο βαζελο, γυρω στις 17 Αυγουστου 2006. Η απαντηση μου εχει δοθει πολλες φορες απο τοτε, αλλα μαλλον δεν με διαβαζεις και απλα μπαινεις λιγο για να πεις τα δικα σου, ριχνοντας και καμμια ματια εδω και εκει. Παρολ αυτα θα ψαξω και σε λιγο θα σου δωσω ΠΛΗΡΗ απαντηση σε αυτο που με ρωτησες.
Αν θες μια προχειρη απαντηση ειναι οτι πηρε τα λεφτα του κοσμου για να μεινει και εφυγε. Και επισης ηξερε οτι με τη φυγη του ουσιαστικα εδινε παραταση ζωης στο γουμενο για να κλεψει ακομα περισσοτερα.

Να συνεχισω τις ερωτησεις: ΠΟΣΟ πιο πριν μιλησεις με τον Μαλλιουφα εκανες την κωλοτουμπα και για ποιο λογο?
Και επισης, επιμενεις ακομα  οτι δεν ειναι κωλοτουμπα?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3565 on: January 08, 2010, 02:59:36 »
Μεχρι να απαντησεις στα προηγουμενα, παρε να χεις κατι σχετικο  με αυτα που με ρωτησες

SALPI
EXEIS THN EYKAIRIA NA KANEIS AYTO POY DEN EKANE O GEORGIADHS.
NA PEIS "OXI".
8A BGALEIS KAPOS LIGOTERA LEFTA ALLA 8A EXEIS THN EYKAIRIA NA SE PROSKYNAEI ENAS LAOS.
XESE TA LEFTA. YPARXOYN KAI ALLA PRAGMATA ME MEGALYTERH AKSIA.
8A PERPATAS KAI 8A SE SEVONTAI OLOI. 8A SE XAIRETANE KAI 8A SOY SFIGGOYN TO XERI. 8A TOYS KOITAS KAI 8A SE KOITANE STA MATIA.
8A PERPATAS ME PSHLA TO KEFALI. KAI 8A EIMASTE KAI MEIS ME PSHLA TO KEFALI.
O TROXOS 8A GYRISEI SALPI. O KLEFTHS KAPOTE, ARGA H GRHGORA 8A FYGEI. EMEIS 8A EIMASTE EKEI. KAI SE 8ELOYME MAZI MAS.
SYNDESE TO ONOMA SOY ME TON PAOK MAS SALPI. GIA PANTA.
KLEISE MESA SOY TON PAOK KAI 8A NOIOSEIS KA8E EIDOYS MEGALEIO.

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥΜΠΑΣ !
ΤΩΡΑ ΑΠΟ 100 ΑΤΟΜΑ!
ΕΦΥΓΑ ΑΜΕΣΩΣ! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΗΟΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΣΤΡΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Apo osa kserw den prepei na egine tipota sto gamo-spito tou...

p.s. Kalh epityxia sta 10 komanta gia tin apostoli tous..dyskolh poly alla i elpida pethenei teleutaia.

ton paliopoysth ton xontro tha parei anasa apo ton pato toy!

Etsi kai fygei o Salpi kai parei ta lefta o xontros,
na epistrepsei to moynopano ta lefta poy mazebe o kosmos.

POY HTANE TOTE TO MOYNOPANO??? (sorry..) ;)
« Last Edit: January 08, 2010, 03:49:07 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #3566 on: January 08, 2010, 03:02:49 »
Ρε φιλε επιμενεις....κωλοτουμπα δεν εκανα για μενα....γιατι δεν ειπα ποτε ξανα στον ΠΑΟΚ....ειδικα με ενα καρο λεφτα λιγοτερα και σε καλη ηλικια....ολα ειναι τηρουμενων των αναλογιων...ας πουμε θα μουνα ακρως αντιθετος να ερθει απο τον ηρακλη στα 33-34 παλι στον ΠΑΟΚ..ετσι

Ακου να σε πω...ο καθενας οριζει τα πραματα οπως θελει...για μενα ας πουμε μεγιστες κωλοτουμπες ειναι οι γκαγκατσης....μπαγεβιτς....γου χου...τι να πω....το τονιζα για μενα ετσι....

Ενταξει σε καταλαβαινω...πληγωθηκες και μισησες...Αγαπας πολυ τον ΠΑΟΚ οπως τον αγαπαω και εγω και ολοι εδω μεσα που ασχολουντε οπως και ολοι που πανε γηπεδο με τον τροπο τους....δεν χρτειαζεται διχονοια....

Εγω θελω αυτο....αν δεν ερθει τελικα ο κοντος να μην τα βαλουν οι μισοι με αυοτυς που ητανε εναντιον του και αν τελικα ερθει να μην τα βαλουν οι μισοι με αυτους που ητανε υπερ του....απλα πραματα....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3567 on: January 08, 2010, 03:19:38 »
Επειδη στις 6:30 πρεπει να ξυπνησω για να παω στη δουλεια, θα διακοψω εδω. Τα τελευταια περι διχονοιας δεν τα σχολιαζω προς το παρον, αλλα αν θελεις συνεχιζουμε αυριο.

Κλεινοντας γι αποψε εχω να σου πω τα εξης:

Οχι αδερφε, να πας να κοιταχτεις στον καθρεφτη και να παραδεχτεις οτι εισαι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ. Εγινες κωλοτουμπας οχι γιατι σε επεισε προχθες κανενας Μαλιουφας, εισαι κωλοτουμπας γιατι ΗΘΕΛΕΣ να γινεις κωλοτουμπας. Ξεκινησες στην αρχη απο κρυφο-κωλοτουμπας του στυλ "εμενα δεν με νοιαζει, στα αρχιδια μου ο Σαλπιγγιδης" μεχρι σταδιακα να φτασεις να εισαι αναφανδον υπερ του. Και κανενας Μαλλιουφας δε σε βοηθησε σε αυτο, εχω μελετησει ολα τα παλια σου ποστ εδω και μερες.

Εισαι κωλοτουμπας γιαυτο:
Παντως ρε παιδια.....χωρις να θελω να ιντριγκαρω...κουβεντα κανουμε....

ειναι πολυ κριμα (και γαμω τον πουστη τον γου ρε πουστη μου) που εξεθεσε τον κοντο και δεν μπορουμε να τον παρουμε λογω εμφυλιου....

πραγματικα θα εδενε (παικτικα μιλαω) πολυ στον  φετινο ΠΑΟΚ...
και γι αυτο
Και τωρα προς τον Ζουβαλο η κλασσικη ερωτηση:
Απο αυτα που ακολουθουν τι και για ποιο λογο επαψε να ισχυει απο τοτε μεχρι τωρα. Σε τι αλλαξες γνωμη -αν αλλαξες- και για ποιο λογο.Τοτε συμφωνουσες και ελεγες τρομερο ποστ. Σημερα?

(...)
Σαλπιγγίδη Δημήτρη.
Είσαι προδότης γιατί:
-Πρόδωσες την αγάπη και τη λατρεία και τις ελπίδες που έτρεφαν στο πρόσωπό σου οι αμέτρητοι οπαδοί του μεγάλου αυτού σωματείου που λέγεται Π.Α.Ο.Κ.
-Πρόδωσες τους συμπαίκτες σου, τον προπονητή σου και όλο το τεχνικό team εγκαταλείποντάς τους λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αποδιοργανώνοντας έτσι τα πλάνα για τη νέα χρονιά.
-Πρόδωσες χιλιάδες μικρούς θαυμαστές σου οι οποίοι κοιμόντουσαν με την αφίσα σου πάνω από το κρεβάτι τους και σε ανέφεραν ως παράδειγμα στις ερωτήσεις των συμμαθητών τους «Και τι καλό έχει ο Π.Α.Ο.Κ;»
-Πρόδωσες μια ολόκληρη πόλη για μια άλλη, η οποία αποτελεί την αιτία για όλα τα δεινά της ελληνικής επαρχίας.
-Πρόδωσες τον ίδιο σου τον εαυτό και όσα υποστήριζε από τότε ακόμα που έπαιζες στις ακαδημίες του Κούδα.
-Πρόδωσες ιστορικές ρίζες του σωματείου που υπηρετούσες, βασικές αρχές και αξίες των Ποντίων όπως η ανεξαρτησία, η λεβεντιά και η ντομπροσύνη και συνάμα την ίδια σου την καταγωγή.
-Με την αποχώρησή σου προσέφερες οικονομική ανάσα συμβάλλοντας έτσι στην παράταση ζωής σε αυτό το καρκίνωμα που τρεφόταν επί σειρά ετών με τα σπλάχνα της ομάδας μας.
-Ποτέ δε γύρισες να κοιτάξεις στα μάτια αυτούς που σε πίστεψαν και ήρθαν στο αεροδρόμιο να τους δώσεις έστω μια εξήγηση.
-Στον αγώνα εναντίον της δήθεν ομάδας που υποστήριζες μικρός ανέλαβες με ένταση να εκτελέσεις το πέναλτι που προκάλεσε την ήττα της. Αμέσως μετά δεν το πανηγύρισες. Και ο Ιούδας κρεμάστηκε αφότου πρόδωσε τον Ιησού. Το κακό όμως είχε γίνει.
-Σκόραρες και συνέβαλες στην ήττα της ομάδος μας μέσα στο Ναό που κάποτε προσκυνούσες.
-Στο φετινό αγώνα του λαγού με τη Λειβαδιά και ενώ όλο το πέταλο παραλλάσσοντας δικό μας σύνθημα, μάς έβριζε εν χορώ εσύ πήδηξες τις πινακίδες και έτρεξες να τους αφιερώσεις το τέρμα που πέτυχες.
-Τόλμησες να τα βάλεις με ανθρώπους στη θύρα 4 που έχουνε δώσει τη ζωή τους για τον Π.Α.Ο.Κ αντί να «σιωπήσεις» κάποιους άλλους.
-Αντί να πολεμήσεις την κατάσταση που οδηγούσε το σύλλογο στην καταστροφή ποτέ δεν έκανες τίποτα.
-Ποτέ δεν είχες το θάρρος, την τόλμη, τη μαγκιά να γίνεις ένας νέος Μεγαλέξανδρος του Π.Α.Ο.Κ. Δεν είχες ούτε τα κότσια να γίνεις Ζαγοράκης. Γιατί ο ΠΑΟΚτσής ποτέ δε γούσταρε τα λεφτά. Μαγκιά και ειλικρίνεια γούσταρε.
Για όλα αυτά δε θα γραφτείς, αλλά πρόλαβες ήδη και ΓΡΑΦΤΗΚΕΣ στην ιστορία του Π.Α.Ο.Κ ως προδότης. Γιατί πρόδωσες αξίες για λεφτά. Αν δεν σου κάνει το όνομα Εφιάλτης, υπάρχει και άλλο ένα για σένα: Ιούδας.
ΔΑΣΚΑΛΟΣ-4

ΔΑΣΚΑΛΕ τρομερο το ποστ σου περι σαλπιγκιδη.....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #3568 on: January 08, 2010, 03:20:45 »
Ξέρεις γιατί επιμένει ζούβαλε; Γιατί θυμάμαι τη φάτσα του και θυμάται τη φάτσα μου εκείνη τη βραδιά, όταν οι 200 "αλήτες" που δεν ήθελαν τον εξυγιαντή και χαλούσαν τη μόστρα της "ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ", τρέχανε να περισώσουν ότι είχε απομείνει από την ασπόμαυρη αξιοπρέπεια στο γήπεδο της ΤΟΥΜΠΑΣ. Εκείνη την αξιοπρέπεια λοιπόν που πρόδωσε ο συγκεκριμένος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν την θα αφήσουμε να ξαναπροδωθεί για χάρη του.

Και οι πέτρες γνώριζαν εκείνη τη βραδιά ότι η πώληση αυτή ήταν η τελευταία πράξη του Γούμενου.
Όλοι εκτός από τον συγκεκριμένο επαγγελματία ποδοσφαιριστή, που "νόμιζε" ότι με αυτή την πράξη του "θα πληρωθούν οι υπόλοιποι".

Ήταν ο ίδιος άνθρωπος που είχε σπεύσει να "ευχαριστήσει τον πρόεδρο" όταν του χάρισε ένα παχυλό συμβόλαιο. Δεν πειράζει λέγαμε τότε, παίξε μπάλα Δημήτρη δεν ήρθες εσύ να κάνεις επανάσταση, θα τον διώξουμε εμείς παίξε τη μπαλίτσα σου.
Μετά μας έκανε και εκείνο το "ΣΣΣΣ..." και έδειξε ξεκάθαρα τι εννοούσε.

Εκείνη τη βραδιά της κατάληψης, έγινε και ένας ρεφενές. Πλήρωσαν άνεργοι και πιτσιρικάδες, και μεροκαματιάρηδες από το υστέρημά τους φίλε.
Για να φύγουν αυτοκίνητα να τον βρουν στην Αθήνα. ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΖΟΥΒΑΛΕ! Γιατί το ξεχνάς κι αυτό;

Ο Σαλπιγγίδης λέει ότι δεν πήρε τα λεφτά του κόσμου.
Να σου πω φίλε, όταν μαζεύονταν λεφτά επί 10 μέρες σε ραδιόφωνα και εράνους, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ "ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΩ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ" (όπως έκανε ο Γ.Χ. με τον οποίο τόσο αρέσκεστε να κάνετε συγκρίσεις)

ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΤΡΕΨΕ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΠΟ-ΤΕ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΕΙΠΕ "ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΟΣΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΦΕΥΓΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΧΑΡΙΖΩ ΤΑ ΤΑΔΕ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ"

Επικεντρώνεστε μερικοί σε κάποιες μικροδικαιολογίες που έχει ψελλίσει ο Σαλπιγγίδης σε δημοσιογράφους της Αθήνας και αρνείστε να δείτε κατάφατσα την αλήθεια που κραυγάζει: ΣΑΝ ΗΓΕΤΗΣ, ΣΑΝ ΠΑΟΚΤΣΗΣ, ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ, Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

Και ακόμη περισσότερο μας απογοήτευσε το γεγονός ότι εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να δηλώνει οπαδός αυτής της ομάδας.

Εάν οποιοσδήποτε από μας είχε ταλέντο στο να κλοτσάει το τόπι, σας ρωτάω στα ίσα, και του δινόταν η ευκαιρία να αγωνιστεί κάποτε στον αγαπημένο του Π.Α.Ο.Κ., ΘΑ ΦΕΡΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ;

Είδες πόσο πολλά είναι ζούβαλε; Μην νομίζεις ότι μας κάνουν να αισθανόμαστε ευχάριστα.
Αλλά τουλάχιστον αυτοί οι 200 σουρωμένοι, ρετσινάκηδες, πρεζάκηδες έχουμε μάθει στο δρόμο και στο τσιμέντο μία απαράβατη αρχή: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΙΣ ΔΕ ΓΛΥΦΕΙΣ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3569 on: January 08, 2010, 03:21:04 »
Οσο για γκαγκατση κλπ, οταν μιλας για γαργαρες να βλεπεις αν σουαπανταει κανεις πρωτα:
Πραγματικα ολοι εσεις που παντα σας θεωρω αδερφια και δεν σας διαχωριζω οπως κανετε εσεις ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ....ενας απο εσας που ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ ΔΕΙΑΡΚΕΙΑΣ να βγει και να μου πει ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ....γιατι εδω μιλαμε για πολεμο υπερ της ιδεολογιας ΠΑΟΚ...δλδ εχετε αναγει το θεμα Σαλπιγγιδι και γω δεν ξερω που...

περιμενω να μου πει καποιος για γκαγκατση ετσι...γιατι οποιος κανει αναφορα σε αυτον, το κανετε γαργαρα...οχι γαργαρες λοιπον...

4 σελιδες γαργαρα και συνεχιζεται....

επειδη λες για γαργαρες
1.Θα γραψω επι προσωπικου, δες τα παρακατω αλλα ακομα καλυτερα πηγαινε να διαβασεις εσυ ο ιδιος ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ. Εκει θα αποδειχθει οτι τα ατομα που υπαινισσεσαι δεν κανουν καμμια γαργαρα. Επιπελον θα δεις πλουσιο διαλογο με επιχειρηματα για το τι σημαινει ΠΑΟΚ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. Οποτε ως ΠΑΟΚτσης θα βγεις κερδισμενος. Πιστεψε με, ειναι πολυ διδακτικο!Υποθετω οτι το καλοκαιρι ησουν φανταρος και δεν ειχες παρακολουθησει το τοπικ, γι αυτο ζητας "αποδειξεις" και ψαχνεις "κωλοτουμπες", σωστα?
Παντως ενα δειγματακι μπορω να σου δωσω στην τυχη ας πουμε για τον skyclad:
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ

Υπαλληλε του κοκαλη μπουλο απο την ομαδα μας. Ρουφιανους, προσκυνημενους και γλυφτες να πας να βρεις αλλου. Στον ΠΑΟΚ ακομα δεν εχουμε γινει ολοι τετοιοι.
Ερωτηση κρισεως: Αν το '26 ο τοτε γκαγκατσης ηθελε να δουλεψει στον ΠΑΟΚ τι θα του λεγανε οι προσφυγες?

2. Επι του προσωπικου τωρα και σκαλιζοντας μονο 27 απο 40 σελιδες, οριστε:
Ξερω οτι θα μου την πειτε, αλλα αν ειναι για το καλο του ΠΑΟΚ (Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ), δεν εχω προβλημα ουτε με την επιστροφη Γκαγκατση,ουτε με του Σαλπι.

Οχι, ακομα κι αν ηταν εγγυημενο οτι θα βοηθουσε τον ΠΑΟΚ να "προοδευσει", να μου λειπει τετοια "προοδος".
Ευχομαι να ειναι πρωταπριλιατικο, αν και ακουγοντας τον εξτρασπορ πριν λιγο δε μου φανηκε αστειο μιας που η πληροφορια ερχοταν απο Κρητικο δημοσιογραφο ο οποιος ειπε πως ο Γκαγκατσης δηλωσε πως ο ειναι πιο κοντα στον ΠΑΟΚ

Με το συμπαθειο bane αλλα το θεμα Γκαγκατση δεν ειναι ΜΟΝΟ διοικητικο. Ειναι ιδεολογικο.

Συμφωνω με την κεντρικη ιδεα.
Το ζητημα ειναι τα ορια. Ποια ειναι τα ορια. Πότε εχουμε δικαιωμα γνωμης?Και εχουμε ολοι τα ιδια ορια?Συζητουσα το απογευμα με ενα συνδεσμιτη ο οποιος ειχε παραπονα απο τις (μη) εκδρομες, απο τη διαθεση εισητηριων σε λιγους συνδεσμους κλπ. Ειχε ΟΠΑΔΙΚΑ παραπονα. Εμενα για τα θεματα που παραπονιοταν δεν μου καιγονταν καρφι. Αυτου δεν του καιγοτανε καρφι για το αν ερθει ο Γκαγκατσης ή οχι. Αρα? Εχουμε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΡΙΑ. Αλλο τον τσιγκλαει αυτον,άλλο εμενα.
Ας κανουμε 2 υποθεσεις εργασιας ακομα.

ΑΝ-ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΜΙΛΑΩ- αποφασιστει να γινει το Νεο Γηπεδο εκτος Τουμπας, προσωπικα θα το δεχτω, αρκει να υπαρχουν επιχειρηματα και να τηρηθουν οι διαδικασιες. Ποσοι ομως που εχουν διαφορετικη γνωμη θα το αποδεχθουν?
ΑΝ-ΠΑΛΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΠΑΛΙ- ο Ζαγορακης ή καποιος αλλος μελλοντικος Προεδρος του ΠΑΟΚ αποφασισει να φτιαξει ομαδες δορυφορους-υποκαταστηματα θα πρεπει να το αποδεχθουμε, ως διοικητικη αποφαση για το συμφερον του ΠΑΟΚ?
Σιγουρα καποιοι θα το αποδεχθουν. Εγω-προσωπικη γνωμη παντα εκφραζω-οχι. Κι ας το κανει ο Κοκκαλης και ο Βαρδινογιαννης και οι προκατοχοι τους εδω και χρονια. Εμενα δε μου λεει τιποτα αυτο.
Εμενα λοιπον ο ερχομος Γκαγκατση μου παταει εναν κάλο. Και φυσικα δεν ειναι λογοι αντιπολιτευσης προς το Ζαγορακη τον οποιο ΑΓΑΠΑΩ/ΣΕΒΟΜΑΙ/ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ/ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ.
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ.
Τα ιδια ελεγα και πριν 15 χρονια οταν ηταν να ερθει ο Ιωαννιδης στον ΠΑΟΚ, σε εποχη που ολοι πιναμε νερο στο ονομα του Βεζυρτζη. Τα ιδια ελεγα οταν ηρθε ο Αλεφαντος στον ΠΑΟΚ. Τα ιδια ελεγα για την ελευση Γιδοπουλου στην εποχη Μπατμαν που ακομα ειχαμε μηνα μελιτος. Δεν ξερω αν ειμαι υπερευαισθητος, αλλα αυτα για μενα ειναι ζητηματα ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ και νομιζω οτι εχω δικαιωμα και να διαφωνω και να το λεω. Κι ας ειναι κι ο Ζαγορακης. Αυτο για μενα ΞΕΠΕΡΝΑ τα ορια μιας διοκητικης αποφασης.

Και αν με ρωτησετε τι θα κανω αν ο Γκαγκατσης ερθει τελικα, οπως ηδη ρωτησε ο Αλαμανα, την απαντηση την εχω δωσει στον εαυτο μου εδω και πολλα χρονια -σχεδον απο παιδι- συζητωντας με αλλοθρησκους.Την εχω γραψει και εδω μεσα παλιοτερα σε αλλο τοπικ (θα ψαξω να το βρω). Τι θα κανω?
Στην αρχη θα παρακολουθω για ενα διαστημα τον ΠΑΟΚ με γκαγκατση. Αν μου βρωμισει οτι αρχιζουμε να γινομαστε ολυμπιακος (βλεπε σφαγες με Καβαλες-Ξανθες-Λεβαδειακους), αντιο ΠΑΟΚ. Κοβω το γηπεδο και παυω να ασχολουμαι για παντα με τον ΠΑΟΚ.Θα μεινω με τις αναμνησεις. Ελπιζω μονο να προλαβω τη λοβοτομη και να καταλαβω τι μου γινεται. Αυτο το πραγμα δεν θα ειναι πια ΠΑΟΚ για μενα και αρα δεν αξιζει να με απασχολει. Τα πρωταθληματα κλπ ουτε καν μπαινω στον κοπο να τα συζητησω, ποτε δεν με απασχολησαν. Κατι που ειπε κι ο αpostolos ηδη δηλαδη...

Συνεχιζω το παραληρημα:
   (...)
       Edo 8elo na po mia istorioyla: Exo mia zografia apo to nipiagogeio. Ego den 8ymomoyna ti mas eixe zhthsei na zografhsoyme h daskala, 3-4 xronia meta -apo oti 8ymamai- moy thn eixe ekshghsei o pateras moy, symfona me ayta poy toy eixe pei h nhpiagogos: To 8ema ths zografias htan "Zografeiste thn omada poy yposthrizete" Oloi eixan kanei kati skitsa me podosfairistes, mpalles, dokaria, ghpeda, faneles me riges sta xromata ths omadas poy eixe o ka8enas. H dikia moy zografia htan enas typos me kapelo poy eixe ena ftero, ena tokso, mpotes myteres kai ola ta royxa toy htan rige aspromayra : Htan o Roben ton Dason (apo oti moy eipe argotera o pateras moy giati hmoyn poly mikros gia na 8ymamai) se PAOKtshdikh ekdoxh. Apo ayta poy moy eipe kai apo ayta poy katalaba argotera eixa kanei mia diastayrosh apo paramy8ia poy moy eixan pei oti o Roben htan o prostaths ton ftohon, o timoros toy kakoy kai diafores afhghseis pos o PAOK einai h omada ton katateregmenon, h omada ths Antistashs sto Katesthmeno.

Apo tote panta -h sxedon panta- opoiodhpote match kai na blepo se asxetes omades, eimai me to outsider. Mexri kai shmera otan pao na ekshghso se allo8rhskoys h se asxetoys giati eimai PAOK panta toys leo "giati o PAOK einai san ton Roben ton Dason". Ka8os pernoysan ta xronia symphrona oti einai: "san ton Kommoynismo (mhn to 8eorhsete kommatiko sxolio, den eimai KKE), san ton Dabid enantion toy Goliath, san ton Giannh Agiannh enantion toy Iaberh kai polla alla tetoia. Nomizo kapos etsi skeftontai oloi oi PAOKtshdes otan len oti O PAOK DEN EINAI APLA MIA OMADA SAN TIS YPOLOIPES, EINAI IDEOLOGIA, EINAI TROPOS ZOHS.
(....)

Καλυτερα φουστανελάς παρα πουστανελάς.
Τελος κι απο μενα η συζητηση προς το παρον,ο ΘΕΟΣ να φωτισει τον Θοδωρο να κανει το σωστο για τον ΠΑΟΚ, οποιο κι αν ειναι αυτο.

Ο φουστανελάς HOMO PAOKUS

:-X  :book:  :cwm13:  :gruebel:   :b348:  :21: :03: :cwm39: :bwflag:
ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ-ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΤΕΝΑ-ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ-ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ-ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ-ΟΧΙ-ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ- ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ-ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #3570 on: January 08, 2010, 03:31:01 »
Ενταξει σε καταλαβαινω...πληγωθηκες και μισησες...Αγαπας πολυ τον ΠΑΟΚ οπως τον αγαπαω και εγω και ολοι εδω μεσα που ασχολουντε οπως και ολοι που πανε γηπεδο με τον τροπο τους....δεν χρτειαζεται διχονοια....

Εγω θελω αυτο....αν δεν ερθει τελικα ο κοντος να μην τα βαλουν οι μισοι με αυοτυς που ητανε εναντιον του και αν τελικα ερθει να μην τα βαλουν οι μισοι με αυτους που ητανε υπερ του....απλα πραματα....

Εγω ξερω πως αν δεν θες να χαλασουν τα πραγματα, αφηνεις "τα πραγματα" ως εχουν. Δλδ τον κοντο μακρια απο τον ΠΑΟΚ.
Πως γινετε απο την μια να θες να μεταβαλεις/αλλαξεις "τα πραγματα", αλλα απο την αλλη πρωτο μελημα σου να ειναι ΚΑΙ εσενα η ενοτητα??

1 και 1 κανουν 2.
Απο την στιγμη που ο κοντος διχαζει :
α)Δεν αλλαζεις κατι (δεν τον φερνεις), δεν αλλαζει η ενοτητα.
β)Το αλλαζεις (τον φερνεις), αλλαζει και αυτη.

Δεν γινετε επειδη το λεω εγω, γινετε επειδη για εκει παει και το βλεπεις.

Τελικα ποια αποψη ρισκαρει την ενοτητα??
Απλα ειναι τα πραγματα οπως λες και εσυ.
Πιο απλα δεν γινετε..

JamaicaN

• Guest
« Reply #3571 on: January 08, 2010, 04:12:26 »
Βασικα μαγκες να σας το ξαναπω (αν και πιστευω ολοι μεσας σας ξερετε οτι ο κοντος δεν ειναι κωλοπαιδο) ηταν μπροστα παλαιμαχος ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ που δεν εχει δημιουργισει ποτε προβλημα και ουτε χρησιμοποιησε τον ΠΑΟΚ για να βγαινει στα καναλια στα αποδυτηρια πριν 3 χρονια και ολοι οι παικτες οι τοτε που ητανε στην ομαδα ελεγαν στον Σαλπιγγιδι να φυγει για να παρουν κανα φραγκο....με λυγμους εφυγε ο κοντος απο τον ΠΑΟΚ.....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ....και αυτην την στιγμη ΑΠΑΡΝΗΤΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ....ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ.....

Σε μια φαση τον ρωταμε τον παλαιμαχο 'ειναι ΠΑΟΚτσης ο Σαλπιγγιδις...? ξεκολατε ρε....λεει...μεγαλυτερο ΠΑΟΚΤσακι δεν υπαρχει....'

Ακουγοντε μελο τωρα ολα αυτα...αλλα πραγματικα ειναι αληθεια....Ρωτηστε Μαλεζα...Βαγγελη και λοιπους αν θελετε....Κανενας δεν εχει απαρνηθει τοσα λεφτα για να ξαναπαιξει στον ΠΑΟΚ... ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ...

Οσο για τον πεναλντι.....για να βαζουμε τα πραματα στην θεση τους γιατι πολλες βλακειες ακουσα....του ζητηθηκε να το εκτελεσει....δεν την πηρε απο μονος του....και αυτο εγω δεν δικαιολογω αλλα να ξερουμε και τι λεμε....

Οσο για ρουφιανοι...ε ξεκοληστε....για τον γκαγκατση ΤΣΙΜΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..................

Ξαδερφακι, ξαδερφακι??  ;)

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #3572 on: January 08, 2010, 04:31:32 »
Διάβασα με γαϊδουρινή υπομονή όλα τα posts και ιδιαίτερα αυτά που είναι υπέρ της έλευσης Σαλπιγγίδη. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ελάχιστους πείραξε, αυτό που πείραξε εμένα. Από αυτά που μου γράφουν κάποιοι καταλαβαίνω πως έχω μπει στο τσουβάλι "προδώθηκα και δεν συγχωρώ τον κοντό". Ούτε κατά διάνοια όμως δεν ισχύει αυτό.
Ναι προδώθηκα, αλλά στ' αρχίδια μου. Και τα λεφτά στ' αρχίδια μου και το πόσο ξεφτίλας ένιωσα όταν στην αλλαγή του στο τελευταίο του ματς στον ΠΑΟΚ σηκώθηκα μαζί με τον ΗΟΜΟ μέσα στην 5 και φωνάζαμε "Μήτσο ψυχάρα για πάντα ΠΑΟΚάρα" όταν όλοι το είχαν τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Εγώ δεν ήθελα να το πιστέψω. Όταν ερχόταν η Εθνική και έμαθα πως κατέβαιναν κάτω τα παιδιά να τον προλάβουν, έλεγα μέσα μου πως έστω και την τελευταία στιγμή θα τον ψήσουν. Όσο μαλάκας και να ένιωσα τα ξεχνάω όλα.
Δεν δίνω δεκάρα και δεν κρατάω τίποτα. Μαθήματα ζωής είναι αυτά.

Οι λόγοι όμως που καθιστούν απαγορευτική την όποια σκέψη επανόδου του είναι πολύ βαθύτεροι και πολύ σοβαρότεροι από τις αγωνιστικές παπαριές που σερβίρονται. Είναι καταρχάς ιδεολογικοί. Εδώ δεν επεκτείνομαι επειδή έχω καταλάβει ότι η έννοια ιδεολογια τείνει να γίνει γραφική στο σύγχρονο ΠΑΟΚ.

Θα επεκταθώ όμως σε αυτό που με καίει. Στη προκλητική διοικητική αδιαφορία για ένα μεγάλο ποσοστό οπαδών. Δεν βρίσκω την απάντηση γιατί να κάνουν κάτι τέτοιο. Γιατί να πληγώσουν ένα κομμάτι λαού που στάθηκε σε όλα δίπλα τους; Θέλετε για οικονομία συζήτησης να πούμε πως είμαστε λάθος όσοι αντιδράμε; Ας το κάνουμε. Η διοίκηση παρόλα αυτά ήξερε τι θα γίνει. Γιατί προχώρησε; Και μάλιστα για πολλοστή φορά με τον απαίσχυντο τρόπο των διαρροών, χρησιμοποιώντας τα όψιμα "φιλαράκια" της, κάποιους δικούς της ρεπόρτερ;

Πολλοί λέτε χωρίς να προβληματίζεστε πως ο Σαλπιγγίδης υπέγραψε ήδη εδώ και καιρό! Καλά από τη στιγμή που το λέτε αυτό δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνει; Λέτε πως πήγε η διοίκηση αδιαφορώντας για το τι θα γίνει και έκλεισε τον Σαλπιγγίδη; Μετά για να περάσει το δικό της πήγε σε κάποιους δημοσιογράφους και τους χαρτζηλίκωσε για να "μαλακώσουν" οι αντιδράσεις; Έβαλε δηλαδή απέναντι το λαό και δίπλα της τα ΜΜΕ!!!! Και εν γνώση της ή μάλλον με δικές της κατευθύνσεις εδώ και πόσο καιρό ΠΑΟΚτσήδες σκυλοβρίζονται μεταξύ τους, σε λίγο καιρό θα πλακωθούν κιόλας, μέχρι να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και να ανακοινωθεί; Εν τω μεταξύ ντροπές όπως το "Σαλπιγγίδης οε οε οε" θα αμαυρώνουν το όνομα του ΠΑΟΚ; Και του χρόνου το άρρωστο κλίμα θα μας είναι μόνιμο στις κερκίδες; Κι όλο αυτό δεν το έλαβε υπόψη της αρκεί να έρθει ο Μέσι;

Ούτε ένα γιατί έχετε; Ούτε έναν προβληματισμό για τον τρόπο χειραγώγησης; Και δεν σας ενοχλεί καθόλου όλο αυτό; Σαν στάση της διοίκησης απέναντι στον κόσμο εννοώ; Θα ήθελα ρε μάγκες να καταλάβω το σκεπτικό σας, πραγματικά!
Επαναλαμβάνω μιλάω μόνο για αυτό που λέγεται πως έκλεισε ήδη.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

bobirasRE4

• Guest
« Reply #3573 on: January 08, 2010, 05:50:19 »
Όταν είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ έχεις ΤΙΜΗ και όταν φωνάζεις κάτι μέσα στον ΝΑΟ δεν το αντιστρέφεις ΠΟΤΕ ! Μπούλο ο κοντός απο τον ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ τρολ(ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ). ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ !

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #3574 on: January 08, 2010, 07:47:32 »
υγ: καλα ρε ζουβαλε πλακα μας κανεις και εσυ?...Πως εγω θυμαμαι οτι παιρνει την μπαλα με λυσσα για να το εκτελεσει, θα μας βγαλεις αοματους?.

Μονο αοματους? Οτι θες θα μας βγαλουν!Το τι ψεμα, προπαγανδα και παραποιηση εχει πεσει δεν λεγετε!!!! Νομιζω οτι εχουμε ξεπερασει τα σκουλικια!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

guest4

• Guest
« Reply #3575 on: January 08, 2010, 09:42:54 »
Όταν πήγε στον ΠΑΟ το 90% (μην πω παραπάνω) των ΠΑΟΚτσήδων τον έβριζε χυδαία.
Σήμερα φαίνεται ότι πολλοί, μάλλον πάνω από το 50% τον θέλει.
Άρα πάρα πολλοί που τον βρίζανε, τώρα τον αποθεώνουν.
Μπορούν να μας πουν γιατί; Τί άλλαξε; Τότε ήταν κακός και προδότης και με το που ακούστηκε ότι μπορεί να έρθει στον ΠΑΟΚ φωνάζουμε το όνομά του;

Πόσο πανηγυρτζίδες είμαστε τελικά;

Νομίζω ότι εδώ υπάρχει ένα μεγάλο λάθος.
Στην εποχή γούμενου που όλα ήταν χάος, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δεν ενδιαφερόταν
αν θα μείνει ή θα φύγει. Και στην τελική αν ανησυχούσε ο ΠΑΟΚτσής για κάτι τότε,
ήταν αν θα ξαναπαίξει στην Α' την επόμενη χρονιά.
Βρείτε το Μ.Ο. των εισιτηρίων τότε.. Απογοήτευση
Ρίξτε μια ματιά στις αρχικες σελίδες του τόπικ και θα βρείτε πολλά σχόλια του τύπου:

"Είναι κρίμα να χαραμίζεται ο παικταράς σ' αυτόν τον ΠΑΟΚ, τον χειρότερο όλων των εποχών κλπ"

στα οποία όλοι συμφωνούσαν. Βέβαια το θέμα ήταν να πάει σε ομάδα εξωτερικού..
Όμως η ουσία ήταν η ίδια.

Είναι λάθος λοιπόν να λέμε ότι ο κόσμος που τον αποδοκίμαζε, τώρα τον επιδοκιμάζει.
γιατί δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση στην αντιπαράθεση.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #3576 on: January 08, 2010, 09:45:34 »
ΤΣΙΜΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..................

ΠΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ για να υποστηρίξετε το σίχαμα, αλλά φτάνει πια τόση προπαγάνδα. Μέσα στο site αυτό, υπήρξε αντίδραση κ μάλιστα έντονη για τον Γκαγκάτση. Πέραν αυτής, ΥΠΗΡΧΕ Κ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ. ΦΤΑΝΕΙ Η ΛΑΣΠΗ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ Κ ΤΟΤΕ.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #3577 on: January 08, 2010, 09:47:45 »
Διάβασα με γαϊδουρινή υπομονή όλα τα posts και ιδιαίτερα αυτά που είναι υπέρ της έλευσης Σαλπιγγίδη. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ελάχιστους πείραξε, αυτό που πείραξε εμένα. Από αυτά που μου γράφουν κάποιοι καταλαβαίνω πως έχω μπει στο τσουβάλι "προδώθηκα και δεν συγχωρώ τον κοντό". Ούτε κατά διάνοια όμως δεν ισχύει αυτό.
Ναι προδώθηκα, αλλά στ' αρχίδια μου. Και τα λεφτά στ' αρχίδια μου και το πόσο ξεφτίλας ένιωσα όταν στην αλλαγή του στο τελευταίο του ματς στον ΠΑΟΚ σηκώθηκα μαζί με τον ΗΟΜΟ μέσα στην 5 και φωνάζαμε "Μήτσο ψυχάρα για πάντα ΠΑΟΚάρα" όταν όλοι το είχαν τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Εγώ δεν ήθελα να το πιστέψω. Όταν ερχόταν η Εθνική και έμαθα πως κατέβαιναν κάτω τα παιδιά να τον προλάβουν, έλεγα μέσα μου πως έστω και την τελευταία στιγμή θα τον ψήσουν. Όσο μαλάκας και να ένιωσα τα ξεχνάω όλα.
Δεν δίνω δεκάρα και δεν κρατάω τίποτα. Μαθήματα ζωής είναι αυτά.

Οι λόγοι όμως που καθιστούν απαγορευτική την όποια σκέψη επανόδου του είναι πολύ βαθύτεροι και πολύ σοβαρότεροι από τις αγωνιστικές παπαριές που σερβίρονται. Είναι καταρχάς ιδεολογικοί. Εδώ δεν επεκτείνομαι επειδή έχω καταλάβει ότι η έννοια ιδεολογια τείνει να γίνει γραφική στο σύγχρονο ΠΑΟΚ.

Θα επεκταθώ όμως σε αυτό που με καίει. Στη προκλητική διοικητική αδιαφορία για ένα μεγάλο ποσοστό οπαδών. Δεν βρίσκω την απάντηση γιατί να κάνουν κάτι τέτοιο. Γιατί να πληγώσουν ένα κομμάτι λαού που στάθηκε σε όλα δίπλα τους; Θέλετε για οικονομία συζήτησης να πούμε πως είμαστε λάθος όσοι αντιδράμε; Ας το κάνουμε. Η διοίκηση παρόλα αυτά ήξερε τι θα γίνει. Γιατί προχώρησε; Και μάλιστα για πολλοστή φορά με τον απαίσχυντο τρόπο των διαρροών, χρησιμοποιώντας τα όψιμα "φιλαράκια" της, κάποιους δικούς της ρεπόρτερ;

Πολλοί λέτε χωρίς να προβληματίζεστε πως ο Σαλπιγγίδης υπέγραψε ήδη εδώ και καιρό! Καλά από τη στιγμή που το λέτε αυτό δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνει; Λέτε πως πήγε η διοίκηση αδιαφορώντας για το τι θα γίνει και έκλεισε τον Σαλπιγγίδη; Μετά για να περάσει το δικό της πήγε σε κάποιους δημοσιογράφους και τους χαρτζηλίκωσε για να "μαλακώσουν" οι αντιδράσεις; Έβαλε δηλαδή απέναντι το λαό και δίπλα της τα ΜΜΕ!!!! Και εν γνώση της ή μάλλον με δικές της κατευθύνσεις εδώ και πόσο καιρό ΠΑΟΚτσήδες σκυλοβρίζονται μεταξύ τους, σε λίγο καιρό θα πλακωθούν κιόλας, μέχρι να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και να ανακοινωθεί; Εν τω μεταξύ ντροπές όπως το "Σαλπιγγίδης οε οε οε" θα αμαυρώνουν το όνομα του ΠΑΟΚ; Και του χρόνου το άρρωστο κλίμα θα μας είναι μόνιμο στις κερκίδες; Κι όλο αυτό δεν το έλαβε υπόψη της αρκεί να έρθει ο Μέσι;

Ούτε ένα γιατί έχετε; Ούτε έναν προβληματισμό για τον τρόπο χειραγώγησης; Και δεν σας ενοχλεί καθόλου όλο αυτό; Σαν στάση της διοίκησης απέναντι στον κόσμο εννοώ; Θα ήθελα ρε μάγκες να καταλάβω το σκεπτικό σας, πραγματικά!
Επαναλαμβάνω μιλάω μόνο για αυτό που λέγεται πως έκλεισε ήδη.

Όλα αυτά είναι μικρά γράμματα για τους πελάτες,ποια ιεδολογία και ποιος οπαδικός εγωισμός?
Σου πετάνε και το ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΟΛΑ και ξαφνικά γίνεσαι Ό μπερδεμένος.
Ι ιδεολογία της πουτάνας λέμε, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ  ΝΑ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ και όλα τα άλλα δε γαμείς.

Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

guest4

• Guest
« Reply #3578 on: January 08, 2010, 10:15:01 »
OK men,

εγώ δεν θα ξαναποστάρω σ' αυτό το τόπικ πλέον. ΤΕΛΟΣ. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ

Συγνώμη ρε μάγκες που σας χάλασα τη διάθεση

Θα κλείσω το τελευταίο ποστ μου σε αυτό το τόπικ γράφοντας ξανά την προσωπική μου άποψη:

Μου είναι αδιάφορο εαν θα ξανάρθει ο Σαλπιγγίδης στον ΠΑΟΚ
Γι αυτό υπεύθυνοι είναι η διοίκηση και ο προπονητής μας.
Η διοίκηση αυτή είναι ο λόγος που έσπρωξα ουκ ολίγα στην 1η ΑΜΚ
και θα σπρώξω ξανά στην 2η ΑΜΚ όποτε θα γίνει.
Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για την μεγάλη μου αγάπη από δω "χάμω"

Επίσης, καμιά αξιόπιστη απάντηση δεν πήρα στο ερώτημα εαν υπάρχει κανείς
εδώ μέσα που δε θα έκανε το ίδιο στη θέση του σαλπιγγίδη εκείνη την εποχή.

Κι ένα μικρό αφιέρωμα γενικά για τον οπαδικό εγωισμό που επικαλείστε
έτσι, για να αντιληφθείτε ότι δυστυχώς
ο ΟΠΑΔΙΚΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
και όχι ο ΠΑΟΚ.

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/AEK/259890.html

...Πάμε γι άλλα ... τόπικ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #3579 on: January 08, 2010, 10:44:50 »
Πόσο ακόμη θέλετε να ξεφτιλίσετε τον ΠΑΟΚ ρε απίστευτοι για τον κοντό.
Δηλαδή συγκρίνεις ρε μεγάλε αυτή τη μαλακία των χανουμιών με αυτό που έκανε ο Σαλπιγγίδης στον ΠΑΟΚ;
Τολμάς να ρωτάς ποιος δεν θα πρόδιδε τον ΠΑΟΚ σε οπαδικό forum; ΕΓΩ ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 100 ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Άντε που θα μας πεις και πως θα κάναμε το ίδιο.

Κανένας επίσης δεν κράτησε τον "υπερπαίχτη" δέσμιο του "μικρού και ανυπόληπτου" τότε ΠΑΟΚ. Τόσο πολύ τον αγαπούσαμε ρε που τον αφήσαμε να ανοίξει τα φτερά του κι ας έχανε αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ! Τόσο εγωιστές οπαδοί είμαστε!!! Και αυτός πήγε κι έσωσε τον γούμενο για το ευχαριστώ επειδή πηδούσε την ανιψιά του.

Άντε σου λέω πως έκανε λάθος σαν παιδί ή νόμιζε πως θα πληρωθούν οι συμπαίχτες του. Να το καταλάβω σαν επιχείρημα. Ή να μου πεις συγχώρεσε τη μαλακία του παιδιού, να το συζητήσουμε ρε φίλε.

Αλλά εσείς προκλητικά επιμένετε να αλλάζετε τα γεγονότα και πάτε να μας τρελάνετε τελείως μετά από 3 χρόνια. Παραπάνω λες ότι ο κόσμος δεν νοιαζόταν τότε που έφυγε ο κοντός. Καλά στα πρώτα ματς που ήρθε εσύ ήσουν σε άλλο πλανήτη που τον σκυλόβριζε όλο το γήπεδο; Ο άλλος λέει πιο πάνω πως δεν πήρε τη μπάλα να βαρέσει πέναλτι. Νισάφι πια ρε! Έλεος. Ούτε τα βρωμοσκούληκα τόση πλύση εγκεφάλου.

ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ! ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΒΑ! ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ. ΟΥΤΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω