Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 501651 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #3520 on: January 07, 2010, 23:31:25 »
έτσι μπράβο εδώ μέσα μπορούμε να μαλώνουμε για τον κοντό και να πέφτει το μπινελίκι εκατέρρωθεν, ΠΑΟΚ είμαστε,  στο γήπεδο όμως εγκληματούμε εις βάρος την ομάδας να ασχολούμαστε με το γίδι, καλύτερα 2-3 πανιά με νόημα παρά 90 λεπτά συνθήματα εναντίον του κοντού, ενώ η ομάδα παλεύει για την νίκη. Στο  πρώτο ματς που κράχθηκε ο κοντός στο μπάσκετ η ομάδα από το +8 με τον νιόνιο πάλι βρέθηκε στο -5 μπαμ μπαμ, ευτυχώς επικράτησε η λογική και ο κοντός κράχτηκε ξανά όταν κρίθηκε το παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό. Χτές εκ νέου το κράξιμο στο γίδι άρχισε στο 80 περίπου το σκόρ 1-0 και ρευστό, γίνεται η κέντα στο 88 και πάει η πουτάνα από σπόντα στο χέρι του πάμπλο ευτυχώς ο νταλούκας το θεωρεί σωστά ακούσιο, αλλά και αν το έδινε ποιος θα του έλεγε τίποτα?? Η μπάλα μας προειδοποιεί μια του κλέφτη δυό του κλέφτη τρίτη δεν θα υπάρξει, όσο θα μαλώνουμε εμείς στην κερκίδα τωρα που έρχονται παιχνίδια που θα κρίνουν την χρονιά, βλέπε κύπελο με σέρρες, και πρωτάθλημα με λιβαδειά τρίπολη και γαύρο αυτό που θα πρέπει να μας απασχολεί, τουλάχιστον την ώρα του αγώνα από το πρώτο μέχρι το 90 λεπτό είναι η στήριξη της ομάδας. Τώρα άκουσα στο ράδιο ότι και η Γουέστ Χάμ στο παιχνίδι για κοντό. Η πρέμιερ λίγκ κοντέ είναι μεγάλη ευκαιρία, μην την αφήσεις να πάει χαμένη. ;) ;) ;)
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #3521 on: January 07, 2010, 23:32:03 »
ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΙΛΙΑΣ Κ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΟΜΟΡΦΑ Κ ΠΑΟΚΣΙΔΙΚΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ. Εμείς μουνιά οπαδούς του ΠΑΟΚ δεν θα πούμε, αρκεί να σέβονται τα μέλη του φόρουμ κ τον Π.Α.Ο.Κ. που αγαπάμε αμόλυντα κ αδιαπραγμάτευτα. Προσοχή στο ντου ;).......

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #3522 on: January 07, 2010, 23:35:01 »
εγω δεν θελω τον σαλπιγγιδη....να παει να γαμηθει....

αλλα ρε παιδια δεν μπορω να αρχιζω να κραζω....γιατι οταν πριν μερικους μηνες ηρθε στην διοικηση το μεγαλυτερο λαμογιο του ελληνικου ποδοσφαιρου και μας κοροιδευε ολη η ελλαδα  και δεν φωναξε κανεις στη τουμπα το θεωρω υποκρισια να αρχιζω να κραζω  για καποιον που το θεωρω λιγοτερο κακο αν ερθει....αυτα....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #3523 on: January 07, 2010, 23:36:23 »
Πάντως, η Σαλπιγγειάδα γέννησε πολλά καινούρια PAOKworldaκια!!

και όχι μόνο εδω αλλά παντού όπου υπάρχει και ένας που κράζει τον νανο έχει πέσιμο!
Λες και δωθηκε γραμμη απο κάπου!

than_4

• Guest
« Reply #3524 on: January 07, 2010, 23:41:52 »
1oν)τωρα πλακα κανετε? με εχεουν χαρακτηρισει ολοι και ειπα εγω εναν χαρακτηριζμο και πεσατε ολοι να με φατε.
2ον)και οι πετρες ξερουν οτι το μεγαλυτερο θεμα εχει γινει με τους νεαπολιτες....τελος παντων.
3ον)δεν με νοιαζει να τα μαθω S.F. MALGARWN

Σταματηστε να ειστε κομπλεξικοι με οποιον εχει αντιθετη αποψη, και northeagle ναι παιζω παιχνιδι και εχω τρομερο σκοπο, ειμαι και βαλτος απο τον σαλπι.

Koψε την ειρωνια γιατι αν εγραφες κατευθειαν οπως εδω μεσα πριν 2 ποστ δεν θα σου την επεφτε κανεις.εσυ αρχισες με τους χαρακτηρισμους στο τοπικ της Επανομης.Μην το παιζεις καημενος τωρα.Μπορεις να τον θελεις ,μπορει και οχι εδω μεσα θα σεβεσαι ομως οσους δεν τον θελουν και ειδικα αφου δεν σε ενδιαφερει να μαθεις γιατι δεν τον θελουν δεν θα πιανεις τους σφ στο στομα σου.
« Last Edit: January 07, 2010, 23:45:33 by northeagle_4 »

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #3525 on: January 07, 2010, 23:43:55 »
@Τhan4 προτίθεσαι και συ να δώσεις στους μπάτσους κόσμο στο γήπεδο σαν τον thomas; Ή είσαι ακόμα χαμηλά στην κλίμακα του τσάτσου...;  ???

Μην πιάνεις στο στόμα σου συνδέσμους όπως της Νεάπολης, δίχως να έχεις ιδέα τι και πως. Αυτά όχι εδώ, ξέρεις που, σε κάτι γνωστά ημι-υπόγεια στην άκρη της πόλης...  ;)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3526 on: January 07, 2010, 23:44:53 »
Εγω θελω τον σαλπι γιατι ειναι παικταρα ισως ο καλυτερος ελληνας ποδοσφαιριστης και θα ερθει με λεφτα πολυ λιγοτερα της αξιας του.......τωρα τι εχει γινει με τους νεαπολητες ή με οποιον αλλο ουτε με νοιαζει και ουτε θελω να ξερω......εγω θελω ο ΠΑΟΚ να παιζει και να κερδιζει και για να κερδιζεις θελεις καλους παικτες και ο σαλπι ειναι τετοιος.
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ

Φιλαρακι εισαι στο σωστο μερος να μαθεις την ΑΛΗΘΕΙΑ. Αφου εισαι ΠΑΟΚτσης, σε ενδιαφερει Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.
Εισαι λοιπον στο σωστο μερος. Ξεκινα το Φροντιστηριο απο τη σελιδα 50 αυτου του τοπικ. Υπαρχουν δεκαδες τοπικ που θα δεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γιατι εισαι ΠΑΟΚ. Ετσι θα ξεπερασεις τη φυσιολογικη αγνοια που οφειλεται στο νεαρο της ηλικιας σου. Οταν θα εχεις διαβασει και θα εχεις μαθει πραγματα που σιγουρα δε ξερεις, θα κοιμασαι το βραδυ φουσκωμενος με περηφανεια και με χαμογελο. Σοβαρα σου μιλαω.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3527 on: January 07, 2010, 23:45:24 »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΤΩΡΑ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3528 on: January 07, 2010, 23:49:30 »
HOMO που μπορουμε να δουμε και να διαβασουμε τις ανακοινωσεις απο Μακεδονες και Νεαπολη?
Υπαρχει κανενα λινκ?

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #3529 on: January 07, 2010, 23:53:20 »
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

than_4

• Guest
« Reply #3530 on: January 07, 2010, 23:54:32 »
της νεαπολης ειναι στο site απο το μεσημερι στην homepage.....................HOMO PAOKUS μπορει να ειναι η ηλικια μου εχεις δικαιο......

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3531 on: January 08, 2010, 00:13:44 »
Για να μην επαναληφθούν εικόνες σαν τη χθεσινή η λύση είναι μία και πολύ απλή μάλιστα. Βγαίνει η διοίκηση, διαψεύδει τα περί επιστροφής και λήγει η φάση. Όμορφα και ωραία. Ούτε διχασμοί ούτε τίποτα

Βγείτε και πείτε σήμερα κιόλας ότι δεν σας ενδιαφέρει ο ποδοσφαιριστής Σαλπιγγίδης να ηρεμήσουμε όλοι μας

Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό.
Ποιος  εγγυάται ότι αυτοί που θέλουν πίσω τον σαλπιγγίδη δε θα αντιδράσουν?

Κι αυτο που θα πουν είναι ότι η "μειοψηφία" πάλι κάνει ό,τι γουστάρει.
ότι η διοίκηση είναι δέσμια, και μεις δεν ξανααγοράζουμε διαρκείας ούτε μετοχές...

δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα..

Μισο λεπτο.
Βαζουμε στην ακρη το ποιος εχει δικαιο και ποιος εχει αδικο. Κραταμε το δεδομενο: ο διχασμος.Πριν το διχασμο ειχαμε ΟΜΟΝΟΙΑ, σωστα? Πως θα ξαναγυρισουμε στην προτερη κατασταση της ομονοιας?
Απαντηση: ειμασταν ενωμενοι οταν κανενας πουστης δεν ακουγοτανε οτι μπορει να ξαναπατησει το ποδι του και καμμια διοικηση δεν διερρεε/αφηνε να εννοηθει οτι επικειται η μεταγραφη του.
Η ταξη και η ομονοια λοιπον θα επανελθει οταν η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΨΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ.
Αυτο που λεω ειναι παραλογο?

Και για να ευθυμησουμε λιγο: Αποκελειεται να αντιδρασουν αυτοι που τον θελουν πισω γιατι ως γνωστον αυτοι δεν ειναι εγωιστες σαν τους "αλλους" να θελουν ντε και καλα να περναει το δικο τους. Αυτοι δεν θελουν να διοικησουν σαν τους "αλλους", αυτοι εχουν πληρη εμπιστοσυνη στη διοικηση. Στο φιναλε, αυτοι δεν θα μεινουν στην κοντρα του παρελθοντος με τους "αλλους", θα πουν περασμενα -ξεχασμενα, ειναι υπερανω αλλα κυριως γιατι ο ΠΑΟΚ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3532 on: January 08, 2010, 00:15:08 »
HOMO που μπορουμε να δουμε και να διαβασουμε τις ανακοινωσεις απο Μακεδονες και Νεαπολη?
Υπαρχει κανενα λινκ?

Δε ξερω, ακουγα στο ραδιο το Βραζιλιανο ο οποιος ειπε μολις εφτασαν και τις διαβασε στον αερα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #3533 on: January 08, 2010, 00:20:28 »
με αυτο που ειδα με τα ματια μου κ με τα αυτια μου ειμαι ικανομιοιμενος που για κ καποιους συνσεσμους που τους ειχα πολυ ψηλα εκαναν αυτο που επρεπε, αυτες οι πουστες με τα μικροφωνα ειναι για γελια ολοι απο την τβ ειπαν που ακουσαν μονο το σαλπιγγιδι οε οε οε να δουμε στη λειβαδια τι θα ακουστει... οσο για αυτους που το φωναξαν αυτο το συνθημα απωθεονοντας παιχτη αντιπαλης ομαδας ενα εχω να πω ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ..

Στη λειβαδια, οπως σε ολα τα εκτος μακρυα απο τη Σαλονικη, η κερκιδα θα ειναι αμιγως ΠΑΟΚσηδικη. Αποτελουμενη κατα 90% απο πρεζονια, μπερδεμενους, μπεκρουλιακες, 16χρονα, και μαστουρια.
Ανθοφοροι και μη θαμνοι, δεντρα κωνοφορα και φοινικοειδη, εσπεριδοειδη, νουφαρα και κλιματαριες, ευτυχως θα λαμψουν παλι δια της απουσιας τους. Οι καφετεριες σε πλατειες και παραλιες του μαχομενου ελληνικου βορρα θα ειναι παλι τινγκα, η φραπεδια με τα marlboro και την κομπολογια στο τραπεζι, κουπονι με το κουμαρι του κοκκαλη διπλα, γιγαντοοθονη με nova, αναλυσεις επιπεδου, και σαλπιγιδι οεοεοεοεοε. Απο κοσμο που ειναι ΠΑΟΚ γιατι ολοι στη γειτονια τους ειναι ΠΑΟΚ, και δε θελανε να τρωνε φαπες μικροι. 
Στον κοσμο αλλος κανενας

North_pole

• Guest
« Reply #3534 on: January 08, 2010, 00:38:17 »
Τελικά δεν έχω καταλάβει ακόμη αν το θέμα είναι η επιστροφή του Σαλπιγγίδη ή το να δείξουμε ποιός κάνει κουμάντο στην ομάδα. Ο φανατισμός που έχει αρχίσει να εκδηλώνεται παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις. Ευτυχώς η πλειοψηφία διαφωνεί κόσμια. Ευτυχώς η πλειοψηφία δεν φωνάζει ούτε συνθήματα για τη μάνα του, ούτε και το όνομά του "επι ματαίω". Ευτυχώς η πλειοψηφία λέει "καλώς να έρθει, αλλά δεν έχω απαίτηση από τη διοίκηση να τον φέρει σώνει και καλά" ή "να μην έρθει, αλλά δεν θα τον βρίσω κιόλας όταν θα φοράει το δικέφαλο στο στήθος". Μέχρι πότε όμως θα είμαστε όλοι νηφάλιοι; Πολλοί εξακολουθούν να βρίζουν το Σάντος και να θέλουν να φύγει (ότι αποτελέσματα κι αν φέρνει). Αν έρθει ο Σαλπιγγίδης θα έχουμε μια από τα ίδια, με την έννοια ότι οι μεν θα τον περιμένουν στη γωνία στην πρώτη στραβή (αδύνατο να μη γίνει) και οι μεν θα υπεραμύνονται του παίκτη (ακόμη κι αν κάνει στραβές). Πάντως ΟΜΟΝΟΙΑ ποτέ δεν είχαμε, ούτε και θα έχουμε, HOMO. Πάντα θα υπάρχει κάτι να μας "διχάζει". Κι αν δεν υπάρχει αυτό το κάτι, δεν πειράζει, το φτιάχνουμε μόνοι μας. Ο Ζαγοράκης θα επιστρέψει; Κι αν ναι θα μας πει γιατί έφυγε; Κι αν όχι θα μας πει τουλάχιστον γιατί έρχεται;
« Last Edit: January 08, 2010, 01:07:23 by North_pole »

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
« Reply #3535 on: January 08, 2010, 00:47:38 »
Εγω θελω τον σαλπι γιατι ειναι παικταρα ισως ο καλυτερος ελληνας ποδοσφαιριστης και θα ερθει με λεφτα πολυ λιγοτερα της αξιας του.......τωρα τι εχει γινει με τους νεαπολητες ή με οποιον αλλο ουτε με νοιαζει και ουτε θελω να ξερω......εγω θελω ο ΠΑΟΚ να παιζει και να κερδιζει και για να κερδιζεις θελεις καλους παικτες και ο σαλπι ειναι τετοιος.
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ

OXI EΤΣΙ

Λιγη Αξιοπρεπεια μεσα μας δεν βλαπτει!!!

« Last Edit: January 08, 2010, 00:50:49 by northeagle_4 »
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #3536 on: January 08, 2010, 00:49:29 »
ρε συ than, καταρχην ειναι αστειο να μπαινεις με αλλο ψευδωνυμο εδω και αλλο αλλου.... ξεφτιλιζεσαι.
Και στην τελικη αν προσβληθηκες για την ανακοινωση της Επανομης κανε μας μηνυση !!!!
Κι εμεις προσβληθηκαμε που ακουσαμε κομματι του λαου μας να φωναζει ονομα παικτη αντιπαλης ομαδας του ΠΟΚ για σπασιμο οπως λες( η χειροτερη δικαιολογια που ακουγεται), αλλα δεν κανουμε κι ετσι....
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

than_4

• Guest
« Reply #3537 on: January 08, 2010, 00:55:53 »
ρε memts ξεφτιλιζομαι επειδη μπαινω στο παοκμανια με αλλο nick?
πας καλα?
μακαρι ολοι οι ξεφτιλισμοι να ηταν ετσι

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #3538 on: January 08, 2010, 00:58:53 »
καλα φιλε αστο.δε γουσταρω να μαλωνω για κανεναν παικτη, ποσο μαλλον για τον κοντο...
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline pirate

• Αποστολή
  • **
« Reply #3539 on: January 08, 2010, 01:30:39 »
Στεναχωρήθηκα αφάνταστα στο ματς με τον Πανιώνιο για ότι έγινε αλλά από την άλλη τα δικαιολογώ μιας και είμαστε γαμώτο άτιμη φάρα.
Καταφέραμε να κάνουμε ήρωα τον Κούδα και να τον αποκαλούμε Μέγα Αλέξανδρο όταν και αυτός
Γύρισε την πλάτη στην ομάδα και κατέβηκε για να παίξει με τον γαύρο με πολύ ποιο ύπουλο τρόπο από τον Σαλπιγγίδη, την ίδια  στιγμή κάποιοι από μας αναπολούνε τον Αναστασιάδη και τον αποκαλούν και Παοκάρχη που και αυτός με περηφάνια φόρεσε την φανέλα του βάζελου.
Από την άλλη ο Σαράφης  με τα περισσότερα γκολ στον ΠΑΟΚ και που δεν φόρεσε ΠΟΤΕ άλλη φανέλα είναι στα αζήτητα.
Σήμερα ένας Παοκτσής που τα έκανε μπουρδέλο και μπορεί πραγματικά να μετάνιωσε βρίζετε ασύστολα.
Ποιος από όλους μας θα δέχονταν ποτέ να βγάλει τα μισά από τα λεφτά που βγάζει για να
Δείξει την μεταμέλεια του για μια μαλακία που έκανε;
Κανείς μάγκες μου δεν θα το δέχονταν, εδώ αντί κάποιοι να στηρίξουν την ομάδα με το εισιτήριο τους
Προσπαθούν να μπουν κούτρα και κανείς δεν αντιδράει. Βρίζουν, πετάν μπουκάλια σε έναν απίθανο παίχτη του Πανιωνίου αλλά είπαμε ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα.
Μήπως τελικά,  άλλοι λίγο άλλοι πολύ (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) είμαστε ψεύτες και φαρισαίοι ;