Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 503831 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #3460 on: January 07, 2010, 14:04:21 »

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!!!

Αυτη η μικρη μεριδα του κοσμου στην 4 κυριοι ηταν αυτοι που εβριζαν τον τζον γου ενω το υπολοιπο γηπεδο τους αποδοκιμαζε!!!!

Τιμωρια τωρα στους ανεγκεφαλους φιλαθλους του ΠΑΟΚ που ειναι ακομα φυτα!!!

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3461 on: January 07, 2010, 14:14:11 »
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΡΥΘΜΙΚΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΟΚ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!\

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3462 on: January 07, 2010, 14:28:10 »
Πολύ αργούμε παίδες, το κακό το χόρτο το κόβεις απτήν ριζα, Θύρα 4 και Τριανδρία μετράμε προς το παρόν (και αν δεν κάνω λάθος ήταν νέα στα site τους, όχι ανακοινώσεις) , οι άλλοι γιατί αργούν?

πιστεύω άμα πέσει μια βροχή από ανακοινώσεις όλων τον συνδέσμων οι διοίκηση δε θα έχει άλλη επιλογή παρα να βγει και να διαψεύσει και να τελειώνουμε μαυτήν την ιστορία
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #3463 on: January 07, 2010, 14:49:41 »
ακομα και να θελει καποιος να γυρισει,πρεπει να ειναι πολυ μαλακας για να φωναξει το ονομα του....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #3464 on: January 07, 2010, 14:54:28 »
Τα ραδιόφωνα καίνε τον εγκέφαλο. Κλείστε τα.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #3465 on: January 07, 2010, 15:03:58 »
Δεν γινεται να συνεχιστει αυτο το πραγμα για αλλους 6 μηνες. Απλα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Ας βγει μια ανακοινωση τωρα, εκλεισε η οχι, κατι που να ειναι απτο.
Αν καταφερουμε και καψουμε αυτη την χρονια για τον Σαλπιγγιδη, τοτε περαστικα μας και στον επομενο. Η ΑΕΚ αναστηθηκε, ο Αρουλης πηρε τα πανω του και εμεις αντι να ασχολουμαστε με τα αγωνιστικα κ μηπως βρουμε κανα επιθετικο ασχολουμαστε με τον Σαλπιγγιδη, τον παικτη του Βαζελου.

Πλεον ΔΕΝ ειναι παρανομο να ανακοινωθει απο οποιαδηποτε ομαδα αν εκλεισε τον Σαλπιγγιδη, την δικαιολογει ο νομος. Ας βγει η διοικηση και να πει ναι τον κλεισαμε, οχι δεν τον θελουμε. οτιδηποτε.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Wizard

• Αποστολή
  • **
« Reply #3466 on: January 07, 2010, 16:03:41 »
δεν θα μακρηγορήσω γιατί πολύ μεγάλη αξια έχουμε δώσει στο θέμα του "κοντοπουτανου"..
εγώ ένα μονο έχω να πω, εύχομαι να βρεθεί μια ομάδα του εξωτερικού και να μας κάνει την χάρη να του τα χώσει χοντρά και να τον πάρει για να ησυχάσουμε μια και καλή με αυτόν..
πραγματικά με τα χτεσινά που είδα δεν ξέρω τι να πω.. και έγιναν για ποιον???? ΕΛΕΟΣ!

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #3467 on: January 07, 2010, 16:16:42 »
κατσε ρε αδερφε γκεστ δλδ...ολοι οσοι λενε οτι ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα και η διοικηση ξερει για να μας πεισουν να αλλαξουμε αποψη...τοτε θα πουνε η γνωμη μας πανω απο ολα;

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Η κάθε ομάδα λειτουργεί εγωιστικά.
αν η διοίκηση πει ναι, τότε ικανοποιείται ο εγωισμός της μιας ομάδας,
αλλιώς ικανοποιείται ο εγωισμός της άλλης.
Γι αυτό λέω ότι είναι πολύ δύσκολη η θέση της διοίκησης.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο σαλπιγγίδης θα δώσει τέλος, διαψεύδοντας τα πάντα
χωρίς όμως να λύσει το πρόβλημα. Γιατί οι υπέρμαχοι της επιστροφής του θα αντιδράσουν
δημιουργώντας οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα με την αποχή τους.

Αν πράξουν κατ αυτόν τον τρόπο τότε βάζουν και αυτοί τον εγωισμό τους πάνω από όλα, όπως κατηγορούν ότι κάνει η "μειοψηφία". Τέσρα κούρασε το θέμα. Δεν περίμενα πάντως να ήμασταν τόσο φυτά μετά από όσα έχουμε περάσει!

Που πήγε ρε γαμώτο το σύνθημα "Θα αφήσω την ζωή μου σε ένα petaloooooooo, που θα φωνάζει ΠΑΟΚΑΡΑ σ' αγαπώ" Αισθάνομαι πολύ θλιμμένος και πληγωμένος. Όλα αυτά που έγιναν μπορεί να μην είναι και "ανασtreψιμα" πλέον!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #3468 on: January 07, 2010, 16:31:57 »
Για να μην επαναληφθούν εικόνες σαν τη χθεσινή η λύση είναι μία και πολύ απλή μάλιστα. Βγαίνει η διοίκηση, διαψεύδει τα περί επιστροφής και λήγει η φάση. Όμορφα και ωραία. Ούτε διχασμοί ούτε τίποτα

Βγείτε και πείτε σήμερα κιόλας ότι δεν σας ενδιαφέρει ο ποδοσφαιριστής Σαλπιγγίδης να ηρεμήσουμε όλοι μας

Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό.
Ποιος  εγγυάται ότι αυτοί που θέλουν πίσω τον σαλπιγγίδη δε θα αντιδράσουν?

Κι αυτο που θα πουν είναι ότι η "μειοψηφία" πάλι κάνει ό,τι γουστάρει.
ότι η διοίκηση είναι δέσμια, και μεις δεν ξανααγοράζουμε διαρκείας ούτε μετοχές...

δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα..

Κάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος φίλε μου. Η πιθανή επιστροφή του κοντού είναι λόγος διχασμού και το βλέπουμε όλοι μας. Δεν έχει να κάνει με μειοψηφίες που θέλουν να ασκούν διοίκηση στον ΠΑΟΚ (εγώ τουλάχιστον δεν έχω τέτοιες βλέψεις!!).

Από την άλλη πλευρά η συνέχιση της καριέρας του κοντού είτε στον βάζελο είτε σε άλλη ομάδα είναι γεγονός ξένο προς τον ΠΑΟΚ και δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν. Άρα αυτό περί αντίδρασης πλειοψηφίας που λες ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

Απλή λογική είναι

« Last Edit: January 07, 2010, 16:47:42 by tsag »
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #3469 on: January 07, 2010, 17:35:00 »
Πουτάνας γιοι παναθηναϊκοί
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #3470 on: January 07, 2010, 17:46:10 »
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΡΥΘΜΙΚΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΟΚ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!\

Και ποίας ομάδας. Της ομάδας που μας έχει g@μισεί πάμπολλες φορες. Ακόμη και οι κασέτες του τριανταφυλλοπουλου έδειχναν αυτήν την "πουτανοομαδα" εις βάρος της ομάδας μου στο mats με τον όφι!

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #3471 on: January 07, 2010, 17:53:55 »
Πάμε στο άλλο crash test. Αυτό της Τούμπας. Ήμουν αυτός που έκανε την ερώτηση στον Φερνάντο Σάντος για τον Σαλπιγγίδη στη συνέντευξη Τύπου. Για να τελειώνει το θέμα και να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Περίμενα ότι χθες θα γινόταν όλο αυτό το μπάχαλο. Ποια είναι η γνώμη μου; Πρέπει να τελειώνει το θέμα Σαλπιγγίδη. Ναι μπορεί αυτή τη στιγμή να έχει το δικαίωμα να διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του από το καλοκαίρι, αλλά έτσι πως πάνε τα πράγματα στον επόμενο εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ θα θρηνήσουμε...θύματα. Χθες συνδεσίμτες έβριζαν χυδαία τον Σαλπιγγίδη και όλοι οι υπόλοιποι φώναζαν  ρυθμικά το όνομά του. Και τα δυο φυσικά είναι παράλογα. Γιατί δεν μπορείς να αποθεώνεις ποδοσφαιριστή αντιπάλου ομάδας αλλά και δεν μπορείς να βρίζεις τον συνοπαδό σου γιατί θέλει έναν ποδοσφαιριστή στην ομάδα του. Ο Σάντος πάντως πήρε θέση και ξεκαθάρισε πως θέλει τον παίκτη στην ομάδα που είναι προπονητής. Η διοίκηση δεν μπορεί να πάρει θέση γιατί ο παίκτης ΑΚΟΜΗ ανήκει στον Παναθηναϊκό. Πάντως και επειδή κάνουμε ρεπορτάζ, να είστε σίγουροι ότι ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ. Και αυτό που μαθαίνω είναι πως με την επιστροφή του Ζαγοράκη στη διοίκηση ίσως ανακοινωθεί και η επιστροφή του παίκτη από το καλοκαίρι. Σπάνια παίρνω αυτό το ρίσκο να γράψω κάτι. αλλά επιτρέψτε μου να το πάρω γιατί έχω πληροφόρηση και από τις δυο πλευρές.

http://betboss.gr/index.php?module=News&func=display&sid=7704

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #3472 on: January 07, 2010, 18:22:35 »
1.ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΠΟΤΕ
2.ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ
3.ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ
4.ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ
5.ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ Η ΜΑΝΑ
6.ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ..........και ΣΩΣΙΒΙΟ ΣΤΟΝ ΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ

με αυτο που ειδα με τα ματια μου κ με τα αυτια μου ειμαι ικανομιοιμενος που για κ καποιους συνσεσμους που τους ειχα πολυ ψηλα εκαναν αυτο που επρεπε, αυτες οι πουστες με τα μικροφωνα ειναι για γελια ολοι απο την τβ ειπαν που ακουσαν μονο το σαλπιγγιδι οε οε οε να δουμε στη λειβαδια τι θα ακουστει... οσο για αυτους που το φωναξαν αυτο το συνθημα απωθεονοντας παιχτη αντιπαλης ομαδας ενα εχω να πω ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ..

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #3473 on: January 07, 2010, 18:27:32 »
Το σάββατο παίζουμε ματς στη λειβαδιά, επειδή δεν είμαι ελλάδα για να ξέρω τι παίζει με το αν θα κατέβει κόσμος υποθέτω όμως οτι κόσμος θα πάει και τότε όλοι αυτοί οι σουπερ-ντούπερ σκεπτόμενοι ΠΑΟΚτσηδες που κοιτάνε μπροστά και ντεμέκ βάζουν τον ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα, (και μαζί με αυτούς και οι δημοσιογράφοι- ρυθμιστές της γνώμης αυτών των ΠΑΟΚτσήδων) θα ακούσαν για τα καλά ποια είναι η άποψη των οπαδών, που πραγματικά βάζουν τον ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα, για τον Σαλπιγγίδη.

Εκεί να δω το αποτέλεσμα του "δημοψηφίσματος" πουτανανογεννήματα δημοσιογράφοι

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #3474 on: January 07, 2010, 18:33:06 »
Για να μην επαναληφθούν εικόνες σαν τη χθεσινή η λύση είναι μία και πολύ απλή μάλιστα. Βγαίνει η διοίκηση, διαψεύδει τα περί επιστροφής και λήγει η φάση. Όμορφα και ωραία. Ούτε διχασμοί ούτε τίποτα

Βγείτε και πείτε σήμερα κιόλας ότι δεν σας ενδιαφέρει ο ποδοσφαιριστής Σαλπιγγίδης να ηρεμήσουμε όλοι μας

Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό.
Ποιος  εγγυάται ότι αυτοί που θέλουν πίσω τον σαλπιγγίδη δε θα αντιδράσουν?

Κι αυτο που θα πουν είναι ότι η "μειοψηφία" πάλι κάνει ό,τι γουστάρει.
ότι η διοίκηση είναι δέσμια, και μεις δεν ξανααγοράζουμε διαρκείας ούτε μετοχές...

δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα..

κάνει λάθος φίλε μου guest, υπάρχει ο κόλκας για αυτούς, δε θέλει πολύ ίσως δυο τρία δημοσιεύματα το πολύ και όλοι αυτοί που λες θα τα έχουν ξεχάσει όλα.

SALPARADISE

• Guest
« Reply #3475 on: January 07, 2010, 18:33:23 »
κοψτε ΟΛΟΙ τους χαρακτηρισμούς.

Η μαλακία είναι ΟΛΟΝΩΝ.

Και αυτών που φωναξαν πρώτοι κατά του Σαλπιγγίδη....

Και αυτών που επεφήμησαν εν ενεργεία παίκτη του βαζελου...

Θαφτε τα τσεκουρια για οσο δεν παίρνει επίσημα θέση κανένας (διοίκηση και παίκτης)

Οσο και να μας τρώει το θέμα, ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε την παλαβή για ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ που αρχίζει να κυλάει...

Το χω ξαναπει. Προσωπικά περιμένω εξηγήσεις για να πάρω θέση...

Η αλήθεια είναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #3476 on: January 07, 2010, 18:34:50 »
να πουμε καποιες λεπτομερειες για το θεμα νομιζω σημαντικες.

διαλαλουν παπαγαλακια ρεπορτερ αλλα και οπαδοι με πληροφορηση απο μεσα οτι το θεμα ειναι τελιωμενο και οτι υπαρχει συμφωνια.

αυτο προφανως γινεται για να προλαβουν αντιδρασεις,,,αν καποιος πιστεψει οτι ενα θεμα ειναι τελειωμενο μειωνεται η διαθεση του για αντιδρασεις.

φυσικα κανενα τετοιο θεμα δεν ειναι τελιωμενο...οποιος συμφωνησε απλα θα ΞΕΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ωραια και ησυχα. αυτη η διοικηση επι ζαγορακη ανακοινωσε επισημα τον ποδοσφαιριστη μασμανιδη και αυτος μας εγραψε στα @@ του και δεν ηρθε ποτε
ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ για τον ιδιο και φυσικα χωρις πολυ πολυ ντορο απο την παε.

παμε στην αλλη υπεροχη φημη μια που η παε λατρευει οπως φαινεται αυτον τον τροπο επικοινωνιας ....σημερα ο κολκας ανεφερε οτι οι συνδεσμοι ρωτηθηκαν σε συναντηση και εδωσαν το οκ.

αν ισχυει κατι τετοιο θα πρεπει η ιδια η παε να αναζητησει ευθυνες απο τους εν λογω κυριους για το χθεσινο φιασκο...και επισης θα πρεπει να αντιληφθει οτι αυτα τα ατομα ειναι και αναξιοπιστα και επικινδυνα και φυσικα δεν μπορουν να καπελωνουν το οπαδικο κινημα σε κρυφες συναντησεις.

η θεση της 4 στο επισημο σαιτ της,,η θεση της νεαπολης, της τριανδριας οι πυρηνες στην κερκιδα το πανι που σηκωθηκε Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ   ειναι οι πρωτες απο μια σειρα απαντησεων στο οτι οι οπαδοι εχουν συνειδηση και φωνη που δεν καθοδηγειται ουτε απο 2-3 ατομα ουτε απο τους κολκες και τους βασιλοπουλους.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #3477 on: January 07, 2010, 18:50:08 »
πωπω πολυ αξια στο σαλπιγγιδη ρε παιδια...ενταξει σιγα την προσωπικοτητα.....σιγα να μην συνδεθηκε το ονομα του με τον ΠΑΟΚ....ενας πολυ καλος σκορερ και τιποτα αλλο....ουτε τιτλους πηρε ουτε τιποτα....

ας βγαλουν μια ανακοινωση ολοι οι συνδεσμοι οτι δεν θελουμε να γυρισει και να τελειωσει εκει..και ας κανει η διοικηση οτι θελει..ουτε μαλακιες στο γηπεδο ουτε τιποτα....και απο αυτους που τον θελουν και απο αυτους που δεν τον θελουν....για το καλο του ΠΑΟΚ....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline univ

• Αποστολή
  • **
« Reply #3478 on: January 07, 2010, 19:18:30 »
η μεγαλη τους μαλακια ειναι οτι πανε να το περασουν καποιοι δημοσιογραφοι και νεο-φιλαθλοι με <<εξελιγμενο>> επικοινωνιακο τροπο του στυλ <<διαχειρησης μαζας>> και πετανε στο τελος ενα ΠΑΟΚ εισαι η ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα πιστευοντας οτι ο ζουλου οπαδος θα γνεψει καταφατικα και θα κατεβασει ακομα μια μαλαματινα χορευοντας γυρω απο τη φωτια.

Ειναι βληματα,απλα.

Δεν εχουν το στοιχειωδες iq να ξερουν σε ποιον πανε να το πασαρουν. Δεν ξερουν σε ποιον πανε να το πουλησουν.
Αν ηξεραν θα γνωριζανε πολυ καλα οτι τετοιοι πουστικοι πλαγιοι μεταμοντερνοι coorporate τροποι να περασεις ενα θεμα στον οπαδο του ΠΑΟΚ δεν περνανε.
Ισα ισα, τον ΕΡΕΘΙΖΟΥΝ.

ΤΟΝ ΕΡΕΘΙΖΟΥΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΑΚΟ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑ ΑΛΗΤΗ και το τελευταιο της μοδος ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ.

Και δοξα τον Θεο υπαρχει  κοσμος που ειναι πιτα καυλωμενος εδω και καιρο...

Αρκει να προσεχουν ολοι αυτοι στο ξεκουμπωμα μην τους παρουν τα σκαγια.

Και κλεινοντας προφανως η ευθυνη ειναι 10000% της διοικησης η οποια δεν ζει στο λος αντζελες , στην ιδια πολη με μας ζει. Στο χερι της ηταν αλλα το αφησε στο χαλαρο και να τα αποτελεσματα.

ΥΓ. Δεν θελω να πιστεψω με τιποτα οτι η διοικηση επιβραβευει αυτους τους πλαγιους τροπους σε συνεργασια με δημοσιογραφους . Με τιποτα ομως!
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #3479 on: January 07, 2010, 19:21:09 »
καλα ρε παιδια παμε καλα?επειδη δηλαδη η πλειοψηφια γουσταρει τον κοντο εγιναν πουτανοσπερματα κοπριτες και το κακο συναπαντημα?ετσι ονειρευεστε τον ΠΑΟΚ?εσεις εισαστε τα ιδια ατομα που το καλοκαιρι μετρουσατε τα διαρκειας για σολντ αουτ?δηλαδη διαβαζω, ο αλλος λεει να πεσει το σκεπαστρο να ψωφισουν ολοι.αυτο ειναι το θελω σου ρε μεγαλε ΠΑΟΚΤΣΗ?εχουμε ξεφυγει τελειως?στην 8 ημουν και εβλεπα τα καρναβαλια να εχουν ερθει νωριτερα αποτι τα περιμενουμε καθε χρονο.αηδια.ξεκινησαν με το βρισιμο, δεν αντεδρασε κανεις το γυρισαν στις μανες και μετα οι αλλοι βλαμμενοι αρχισαν τα σαλπιγγιδης οε οε οε. αυτον τον ΠΑΟΚ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΣΤΕ?και εχω και τον αλλον που ειβναι μαχιμος να λεει να σας δουμε στη λειβαδια ρε κοπριτες.ποιους λες κοπριτες ρε συ?δεν καταλαβα, το προβλημα σου ειναι να μεινουν οι 5000 που ηταν παλια?ειναι προβλημα οτι η πλειοψηφια εχει αλλη γνωμη?τελικα αποφασιστε θελετε διοικηση να αποφασιζει ή διοικηση που θα αποφασιζετε εσεις.γιατι χθες μου φαινεται οτι ειδα 2 στρατοπεδα να μαχονται για το ποιος ειναι η διοικηση στον ΠΑΟΚ.ο ΠΑΟΚ εχει διοικηση.Εχει προπονητη.Αφηστε τους επιτελους να δουλεψουν!και ηρεμιστε επιτελους με τις καταρες και τις απειλες!