Αηδία για το "Σαλπιγγίδη πουσταρά" , αηδία και για το "Σαλπιγγίδης"...Μόνο το "ΠΑΟΚ , ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ ΟΛΕΟ" με έκφραζε εκείνη την ώρα και αυτό φώναζα...Λυπάμε , γιατί βλέπω αυτό το σενάριο να συνεχίζεται μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος...Για μένα το θέμα είναι ο ΠΑΟΚ και μόνο αυτός , αυτόν σκέφτομαι και ξέρω οτι θα υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις στο αγωνιστικό μέσα απο αυτη τη διχόνοια , μακάρι να διαψευτώ..Επίσης χαλιέμαι γιατί ήρθαν στο μυαλό μου άλλες εποχές που ούτε καν θέλω να βλέπω στον ύπνο μου.Κρίμα και πάλι κρίμα.
Θα παρακαλούσα απο εδώ και πέρα , όλους όσους δεν γουστάρουν την διχόνοια μέσα στον κόσμο μας , να μην απαντούν με γιουχα στο "Σαλπιγγίδη πουσταρά" αλλα μόνο με συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ.
Εύχομαι το θέμα να τελειώσει συντόμα , δεν γουστάρω να θυσιαστεί καμία ενότητα του κόσμου του ΠΑΟΚ μπροστά στο όνομα οποιασδήποτε μεταγραφής.Δεν υπάρχει η πολυτέλεια για διχόνοια.
Όσο για αυτούς που πετούσαν μπουκάλια μέσα και πήγαν να επιτεθούν και στην ομάδα περιφρούρησης , φαινόταν πόσο άσχετοι είναι αφού ήθελαν να ορμήξουν στον Σάκη τον Γερμανό και στον Μπλάκ...Τι να λέμε τώρα!
Όσο για ένα κομμάτι του πόστ σου , φίλε Νορθ , που αναφέρεσαι στο ΠΑΟΚ πάνω απο όλα και σε εγωισμούς που δεν πρέπει να μπαίνουν πάνω απο τον ΠΑΟΚ , να ξέρεις οτι το νόμισμα έχει 2 όψεις..Καλό θα είναι αυτοί που φωνάξαν το "Σαλπιγγίδης" να αράξουν λίγο , όπως επίσης καλό είναι αυτοί που φωνάζουν το "Σαλπιγγίδη πουσταρά" να βάλουν πίσω λίγο τον εγωισμό τους και την χαμένη περιφάνεια τους για το καλό του ΠΑΟΚ.
Εγώ βεβαίως γαμίεμαι και είμαι βάζελος , γιατί ήμουν στην Θύρα-5 .... Θα ήθελα λοιπόν να πω στα παιδάκια που με γαμούσαν εχθές απο την 4 και μου φωνάζανε "Σκατά , σκατά στην 5-6-7" , οτι δεν είμαι και τοσο ΠΑΟΚ όσο αυτοί , αλλα εχθές τουλάχιστον φώναζα μέχρι το 90' "ΠΑΟΚ".
Καλή χρονιά σε όλο τον λαό του ΠΑΟΚ , στους "Περίφανους ΠΑΟΚτσήδες" , στους "ΒαζελοΠΑΟΚτσήδες" , στους "ΦυτοΠΑΟΚτσήδες" , στους "ΑρχιδατοΠΑΟΚτσήδες" , στους "ΓαμαωΠΑΟΚτσήδες"....Καλή χρονιά και στην ερχομένη νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ και γερά στομάχια.
Μακάρι όσοι εκφράζουν απόψεις με συνθήματα μέσα στο γήπεδο να ερχόταν οι μισοί στις συνελεύσεις του ΔΣ του ΠΑΟΚ...μπορούν να εκφραστούν και μέσα σε εκείνη την αίθουσα και να ακουστούν.Μακάρι όλη η χθεσινή Τούμπα να αγοράσει απο 1 μετοχή στην επόμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Να στε καλά...Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ !