Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 499877 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #3340 on: December 31, 2009, 03:05:02 »
Τελικά το βρήκα τι με χαλάει πραγματικά στην όλη διαμάχη που υπάρχει. Το ΠΑΟΚτσηδόμετρο που χρησιμοποιείται, έντεχνα ή και άτεχνα από μερικούς, όχι τόσο για να πείσουν, όσο απλά για να μεγαλώσουν το εγώ τους. Δεν έχει σημασία αν θέλεις ή όχι το Σαλπιγγίδη/Σαλπιγίδι να γυρίσει. Σε σέβομαι μετρώντας ΠΟΣΟ ΠΑΟΚτσής είσαι, αν έχεις κάνει χιλιόμετρα για τον ΠΑΟΚ, αν έχεις πάρει διαρκείας, μετοχές, αν πηγαίνεις στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο, στο βόλευ, στο πόλο, στο χάντμπολ, όποια κι αν είναι η άποψή σου. ΔΕΝ σε σέβομαι και σε απαξιώνω αν στο ΠΑΟΚτσηδόμετρο μου είσαι λιγότερο ΠΑΟΚτσής από εμένα. Πόσα χρόνια ΠΑΟΚτσής είναι ο καθένας, πόσο ΠΑΟΚ είναι, μήπως κάποιοι είναι και λίγο κάτι άλλο, τότε σίγουρα δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλούν για τον ΠΑΟΚ. Μήπως κάποιοι ήταν κάποτε άλλη ομάδα; Αυτοί να δείς, και μόνο που τους επιτρέπουμε την είσοδο στο ναό, χάρη τους κάνουμε. Οποιος έπαιξε ξύλο για τον ΠΑΟΚ μπορεί να μιλά ενώ εκείνος που δεν έπαιξε ξύλο για τον ΠΑΟΚ θα σου πει ότι όποιος ήταν αιτία για τιμωρία της έδρας μας ΔΕΝ είναι ΠΑΟΚτσής. Άλλο ΠΑΟΚτσηδόμετρο αυτό πάλι. Οποιος έχει πετάξει αντικείμενα δεν είναι δικός μας, ενώ οι άλλοι λένε ότι όποιος και αν πετάει αντικείμενα από τη στιγμή που είναι δικός μας πρέπει και να προστατεύεται. Εχω χαζέψει. Δεν ξέρω πραγματικά πόσο ΠΑΟΚτσής είμαι ούτε πόσο παραπάνω ή λιγότερο ΠΑΟΚτσής θέλω να γίνω.  Η δημοκρατία του ΠΑΟΚ δυστυχώς δεν γεννήθηκε ακόμη.

ποσο δικαιο εχεις κ ποσο δεν θα το βρεις..

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3341 on: December 31, 2009, 03:51:01 »
Ενα πραμα θελω να ξερω ρε πουστη μου απο ολους εσας που θελετε τον κοντο πισω..

Θελετε το καλο του ΠΑΟΚ η οχι?

Ενδεχομενη ελευση του στην ομαδα θα μας κανει πουτανα και το ξερετε ολοι!
Γιατι επιμενετε τοσο πολυ?

Στα αρχιδια μου η ποδοσφαιρικη του αξια και αν ερθει και βαλει 30γκολ... θελω τον λαο ΕΝΩΜΕΝΟ!

Σε αυτο το ερωτημα θα απαντησετε ποτε? Η μονο θα αραδιαζετε σε ποιο συστημα ταιριαζει καλυτερα... στο ποσο μετανιωσε... στο οτι φτυνει τα φραγκα του βαζελου.. κτλ κτλ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #3342 on: December 31, 2009, 04:09:07 »
κ εγω δεν καταλαβαινω γιατι οσοι τον θελουν πισω, δεν νοιαζονται για τη γνωμη των υπολοιπων κ ειναι ετοιμοι να τα βαλουν μαζι τους..κ κυριως δεν νοιαζονται για την ενοτητα του λαου..λες κ δεν υπαρχουν αλλοι παικτες που μπορουν να κανουν τη διαφορα..με τα ιδια λεφτα κιολας..
ισως μια απαντηση ειναι οτι τον αγαπανε πολυ κ δεν θεωρησαν ποτε οτι εκανε κατι κακο, ισως γιατι ηταν απομακροι απο την ολη κατασταση, ισως γιατι αυτο εχει ξαναγινει πολλες φορες..ισως γιατι πσιτευουν στα λογια του κ οτι ανηκει συναισθηματικα στην ομαδα,ειτε γιατι πιστευουν οτι θα βοηθησει την ομαδα.ειναι αποψη τους τη σεβομαι, δεν τους θεωρω φυτα..

απο την αλλη παλι δεν καταλαβαινω γιατι δεν νοιαζονται για την ενοτητα του λαου κ οσοι δεν τον θελουν..κ προσπαθουν να επιβαλουν την αποψη τους στους αλλους κ να περασουν τα μνματα σε λαθος timing, με λαθος τροπο, με τροπο που ξερουν οτι κανει την ενοτητα ρευστη..
ισως κ εδω μια απαντηση ειναι οτι θεωρουν πως εαν δεν αντιδρασουν ετσι,δεν θα τους ακουσει κανεις κ δεν θα περασουν το δικο τους μηνυμα..εγω θα προετρεπα να βρεθει καποιος αλλος τροπος αντιδρασης,εκτος γηπεδου..κ να ειναι σιγουροι οτι ετσι θα βρουν κ περισσοτερους υποστηρικτες..

εγω σεβομαι κ τις δυο μεριδες, παρακαλω ομως ολους να ειναι οσο πιο χαλαροι κ φιλικοι γινεται προς την αλλη μεριδα παοκτσηδων, γιατι ολοι στην ουσια μεγαλο τον ΠΑΟΚ θελουμε..πιστευω οτι πλεον ο μονος τροπος να γλιτωσουμε τα πολυ χειροτερα ειναι η ΠΑΕ να μην παρει τον παικτη λεγοντας οτι εχει υψηλο κασε, γιατι δεν βλεπω απο καμια πλευρα διαθεση ανακωχης..ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ Κ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3343 on: December 31, 2009, 04:40:32 »
Πραγματικα ολοι εσεις που παντα σας θεωρω αδερφια και δεν σας διαχωριζω οπως κανετε εσεις ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ....ενας απο εσας που ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ ΔΕΙΑΡΚΕΙΑΣ να βγει και να μου πει ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ....γιατι εδω μιλαμε για πολεμο υπερ της ιδεολογιας ΠΑΟΚ...δλδ εχετε αναγει το θεμα Σαλπιγγιδι και γω δεν ξερω που...

περιμενω να μου πει καποιος για γκαγκατση ετσι...γιατι οποιος κανει αναφορα σε αυτον, το κανετε γαργαρα...οχι γαργαρες λοιπον...

4 σελιδες γαργαρα και συνεχιζεται....

επειδη λες για γαργαρες
1.Θα γραψω επι προσωπικου, δες τα παρακατω αλλα ακομα καλυτερα πηγαινε να διαβασεις εσυ ο ιδιος ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ. Εκει θα αποδειχθει οτι τα ατομα που υπαινισσεσαι δεν κανουν καμμια γαργαρα. Επιπελον θα δεις πλουσιο διαλογο με επιχειρηματα για το τι σημαινει ΠΑΟΚ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. Οποτε ως ΠΑΟΚτσης θα βγεις κερδισμενος. Πιστεψε με, ειναι πολυ διδακτικο!Υποθετω οτι το καλοκαιρι ησουν φανταρος και δεν ειχες παρακολουθησει το τοπικ, γι αυτο ζητας "αποδειξεις" και ψαχνεις "κωλοτουμπες", σωστα?
Παντως ενα δειγματακι μπορω να σου δωσω στην τυχη ας πουμε για τον skyclad:
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ

Υπαλληλε του κοκαλη μπουλο απο την ομαδα μας. Ρουφιανους, προσκυνημενους και γλυφτες να πας να βρεις αλλου. Στον ΠΑΟΚ ακομα δεν εχουμε γινει ολοι τετοιοι.
Ερωτηση κρισεως: Αν το '26 ο τοτε γκαγκατσης ηθελε να δουλεψει στον ΠΑΟΚ τι θα του λεγανε οι προσφυγες?

2. Επι του προσωπικου τωρα και σκαλιζοντας μονο 27 απο 40 σελιδες, οριστε:
Ξερω οτι θα μου την πειτε, αλλα αν ειναι για το καλο του ΠΑΟΚ (Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ), δεν εχω προβλημα ουτε με την επιστροφη Γκαγκατση,ουτε με του Σαλπι.

Οχι, ακομα κι αν ηταν εγγυημενο οτι θα βοηθουσε τον ΠΑΟΚ να "προοδευσει", να μου λειπει τετοια "προοδος".
Ευχομαι να ειναι πρωταπριλιατικο, αν και ακουγοντας τον εξτρασπορ πριν λιγο δε μου φανηκε αστειο μιας που η πληροφορια ερχοταν απο Κρητικο δημοσιογραφο ο οποιος ειπε πως ο Γκαγκατσης δηλωσε πως ο ειναι πιο κοντα στον ΠΑΟΚ

Με το συμπαθειο bane αλλα το θεμα Γκαγκατση δεν ειναι ΜΟΝΟ διοικητικο. Ειναι ιδεολογικο.

Συμφωνω με την κεντρικη ιδεα.
Το ζητημα ειναι τα ορια. Ποια ειναι τα ορια. Πότε εχουμε δικαιωμα γνωμης?Και εχουμε ολοι τα ιδια ορια?Συζητουσα το απογευμα με ενα συνδεσμιτη ο οποιος ειχε παραπονα απο τις (μη) εκδρομες, απο τη διαθεση εισητηριων σε λιγους συνδεσμους κλπ. Ειχε ΟΠΑΔΙΚΑ παραπονα. Εμενα για τα θεματα που παραπονιοταν δεν μου καιγονταν καρφι. Αυτου δεν του καιγοτανε καρφι για το αν ερθει ο Γκαγκατσης ή οχι. Αρα? Εχουμε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΡΙΑ. Αλλο τον τσιγκλαει αυτον,άλλο εμενα.
Ας κανουμε 2 υποθεσεις εργασιας ακομα.

ΑΝ-ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΜΙΛΑΩ- αποφασιστει να γινει το Νεο Γηπεδο εκτος Τουμπας, προσωπικα θα το δεχτω, αρκει να υπαρχουν επιχειρηματα και να τηρηθουν οι διαδικασιες. Ποσοι ομως που εχουν διαφορετικη γνωμη θα το αποδεχθουν?
ΑΝ-ΠΑΛΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΠΑΛΙ- ο Ζαγορακης ή καποιος αλλος μελλοντικος Προεδρος του ΠΑΟΚ αποφασισει να φτιαξει ομαδες δορυφορους-υποκαταστηματα θα πρεπει να το αποδεχθουμε, ως διοικητικη αποφαση για το συμφερον του ΠΑΟΚ?
Σιγουρα καποιοι θα το αποδεχθουν. Εγω-προσωπικη γνωμη παντα εκφραζω-οχι. Κι ας το κανει ο Κοκκαλης και ο Βαρδινογιαννης και οι προκατοχοι τους εδω και χρονια. Εμενα δε μου λεει τιποτα αυτο.
Εμενα λοιπον ο ερχομος Γκαγκατση μου παταει εναν κάλο. Και φυσικα δεν ειναι λογοι αντιπολιτευσης προς το Ζαγορακη τον οποιο ΑΓΑΠΑΩ/ΣΕΒΟΜΑΙ/ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ/ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ.
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ.
Τα ιδια ελεγα και πριν 15 χρονια οταν ηταν να ερθει ο Ιωαννιδης στον ΠΑΟΚ, σε εποχη που ολοι πιναμε νερο στο ονομα του Βεζυρτζη. Τα ιδια ελεγα οταν ηρθε ο Αλεφαντος στον ΠΑΟΚ. Τα ιδια ελεγα για την ελευση Γιδοπουλου στην εποχη Μπατμαν που ακομα ειχαμε μηνα μελιτος. Δεν ξερω αν ειμαι υπερευαισθητος, αλλα αυτα για μενα ειναι ζητηματα ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ και νομιζω οτι εχω δικαιωμα και να διαφωνω και να το λεω. Κι ας ειναι κι ο Ζαγορακης. Αυτο για μενα ΞΕΠΕΡΝΑ τα ορια μιας διοκητικης αποφασης.

Και αν με ρωτησετε τι θα κανω αν ο Γκαγκατσης ερθει τελικα, οπως ηδη ρωτησε ο Αλαμανα, την απαντηση την εχω δωσει στον εαυτο μου εδω και πολλα χρονια -σχεδον απο παιδι- συζητωντας με αλλοθρησκους.Την εχω γραψει και εδω μεσα παλιοτερα σε αλλο τοπικ (θα ψαξω να το βρω). Τι θα κανω?
Στην αρχη θα παρακολουθω για ενα διαστημα τον ΠΑΟΚ με γκαγκατση. Αν μου βρωμισει οτι αρχιζουμε να γινομαστε ολυμπιακος (βλεπε σφαγες με Καβαλες-Ξανθες-Λεβαδειακους), αντιο ΠΑΟΚ. Κοβω το γηπεδο και παυω να ασχολουμαι για παντα με τον ΠΑΟΚ.Θα μεινω με τις αναμνησεις. Ελπιζω μονο να προλαβω τη λοβοτομη και να καταλαβω τι μου γινεται. Αυτο το πραγμα δεν θα ειναι πια ΠΑΟΚ για μενα και αρα δεν αξιζει να με απασχολει. Τα πρωταθληματα κλπ ουτε καν μπαινω στον κοπο να τα συζητησω, ποτε δεν με απασχολησαν. Κατι που ειπε κι ο αpostolos ηδη δηλαδη...

Συνεχιζω το παραληρημα:
  (...)
       Edo 8elo na po mia istorioyla: Exo mia zografia apo to nipiagogeio. Ego den 8ymomoyna ti mas eixe zhthsei na zografhsoyme h daskala, 3-4 xronia meta -apo oti 8ymamai- moy thn eixe ekshghsei o pateras moy, symfona me ayta poy toy eixe pei h nhpiagogos: To 8ema ths zografias htan "Zografeiste thn omada poy yposthrizete" Oloi eixan kanei kati skitsa me podosfairistes, mpalles, dokaria, ghpeda, faneles me riges sta xromata ths omadas poy eixe o ka8enas. H dikia moy zografia htan enas typos me kapelo poy eixe ena ftero, ena tokso, mpotes myteres kai ola ta royxa toy htan rige aspromayra : Htan o Roben ton Dason (apo oti moy eipe argotera o pateras moy giati hmoyn poly mikros gia na 8ymamai) se PAOKtshdikh ekdoxh. Apo ayta poy moy eipe kai apo ayta poy katalaba argotera eixa kanei mia diastayrosh apo paramy8ia poy moy eixan pei oti o Roben htan o prostaths ton ftohon, o timoros toy kakoy kai diafores afhghseis pos o PAOK einai h omada ton katateregmenon, h omada ths Antistashs sto Katesthmeno.

Apo tote panta -h sxedon panta- opoiodhpote match kai na blepo se asxetes omades, eimai me to outsider. Mexri kai shmera otan pao na ekshghso se allo8rhskoys h se asxetoys giati eimai PAOK panta toys leo "giati o PAOK einai san ton Roben ton Dason". Ka8os pernoysan ta xronia symphrona oti einai: "san ton Kommoynismo (mhn to 8eorhsete kommatiko sxolio, den eimai KKE), san ton Dabid enantion toy Goliath, san ton Giannh Agiannh enantion toy Iaberh kai polla alla tetoia. Nomizo kapos etsi skeftontai oloi oi PAOKtshdes otan len oti O PAOK DEN EINAI APLA MIA OMADA SAN TIS YPOLOIPES, EINAI IDEOLOGIA, EINAI TROPOS ZOHS.
(....)

Καλυτερα φουστανελάς παρα πουστανελάς.
Τελος κι απο μενα η συζητηση προς το παρον,ο ΘΕΟΣ να φωτισει τον Θοδωρο να κανει το σωστο για τον ΠΑΟΚ, οποιο κι αν ειναι αυτο.

Ο φουστανελάς HOMO PAOKUS

:-X  :book:  :cwm13:  :gruebel:   :b348:  :21: :03: :cwm39: :bwflag:
ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ-ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΤΕΝΑ-ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ-ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ-ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ-ΟΧΙ-ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ- ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ-ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
« Last Edit: December 31, 2009, 10:44:53 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3344 on: December 31, 2009, 04:51:06 »
Και τωρα προς τον Ζουβαλο η κλασσικη ερωτηση:
Απο αυτα που ακολουθουν τι και για ποιο λογο επαψε να ισχυει απο τοτε μεχρι τωρα. Σε τι αλλαξες γνωμη -αν αλλαξες- και για ποιο λογο.Τοτε συμφωνουσες και ελεγες τρομερο ποστ. Σημερα?

(...)
Σαλπιγγίδη Δημήτρη.
Είσαι προδότης γιατί:
-Πρόδωσες την αγάπη και τη λατρεία και τις ελπίδες που έτρεφαν στο πρόσωπό σου οι αμέτρητοι οπαδοί του μεγάλου αυτού σωματείου που λέγεται Π.Α.Ο.Κ.
-Πρόδωσες τους συμπαίκτες σου, τον προπονητή σου και όλο το τεχνικό team εγκαταλείποντάς τους λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αποδιοργανώνοντας έτσι τα πλάνα για τη νέα χρονιά.
-Πρόδωσες χιλιάδες μικρούς θαυμαστές σου οι οποίοι κοιμόντουσαν με την αφίσα σου πάνω από το κρεβάτι τους και σε ανέφεραν ως παράδειγμα στις ερωτήσεις των συμμαθητών τους «Και τι καλό έχει ο Π.Α.Ο.Κ;»
-Πρόδωσες μια ολόκληρη πόλη για μια άλλη, η οποία αποτελεί την αιτία για όλα τα δεινά της ελληνικής επαρχίας.
-Πρόδωσες τον ίδιο σου τον εαυτό και όσα υποστήριζε από τότε ακόμα που έπαιζες στις ακαδημίες του Κούδα.
-Πρόδωσες ιστορικές ρίζες του σωματείου που υπηρετούσες, βασικές αρχές και αξίες των Ποντίων όπως η ανεξαρτησία, η λεβεντιά και η ντομπροσύνη και συνάμα την ίδια σου την καταγωγή.
-Με την αποχώρησή σου προσέφερες οικονομική ανάσα συμβάλλοντας έτσι στην παράταση ζωής σε αυτό το καρκίνωμα που τρεφόταν επί σειρά ετών με τα σπλάχνα της ομάδας μας.
-Ποτέ δε γύρισες να κοιτάξεις στα μάτια αυτούς που σε πίστεψαν και ήρθαν στο αεροδρόμιο να τους δώσεις έστω μια εξήγηση.
-Στον αγώνα εναντίον της δήθεν ομάδας που υποστήριζες μικρός ανέλαβες με ένταση να εκτελέσεις το πέναλτι που προκάλεσε την ήττα της. Αμέσως μετά δεν το πανηγύρισες. Και ο Ιούδας κρεμάστηκε αφότου πρόδωσε τον Ιησού. Το κακό όμως είχε γίνει.
-Σκόραρες και συνέβαλες στην ήττα της ομάδος μας μέσα στο Ναό που κάποτε προσκυνούσες.
-Στο φετινό αγώνα του λαγού με τη Λειβαδιά και ενώ όλο το πέταλο παραλλάσσοντας δικό μας σύνθημα, μάς έβριζε εν χορώ εσύ πήδηξες τις πινακίδες και έτρεξες να τους αφιερώσεις το τέρμα που πέτυχες.
-Τόλμησες να τα βάλεις με ανθρώπους στη θύρα 4 που έχουνε δώσει τη ζωή τους για τον Π.Α.Ο.Κ αντί να «σιωπήσεις» κάποιους άλλους.
-Αντί να πολεμήσεις την κατάσταση που οδηγούσε το σύλλογο στην καταστροφή ποτέ δεν έκανες τίποτα.
-Ποτέ δεν είχες το θάρρος, την τόλμη, τη μαγκιά να γίνεις ένας νέος Μεγαλέξανδρος του Π.Α.Ο.Κ. Δεν είχες ούτε τα κότσια να γίνεις Ζαγοράκης. Γιατί ο ΠΑΟΚτσής ποτέ δε γούσταρε τα λεφτά. Μαγκιά και ειλικρίνεια γούσταρε.
Για όλα αυτά δε θα γραφτείς, αλλά πρόλαβες ήδη και ΓΡΑΦΤΗΚΕΣ στην ιστορία του Π.Α.Ο.Κ ως προδότης. Γιατί πρόδωσες αξίες για λεφτά. Αν δεν σου κάνει το όνομα Εφιάλτης, υπάρχει και άλλο ένα για σένα: Ιούδας.
ΔΑΣΚΑΛΟΣ-4

ΔΑΣΚΑΛΕ τρομερο το ποστ σου περι σαλπιγκιδη.....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3345 on: December 31, 2009, 04:59:44 »
Οσον αφορα το ποστ του alter4 που ζητησε ο thomas, o makptol, o maestro -και δεν θυμαμαι αν το ζητησαν και αλλοι- να μπει στην κεντρικη σελιδα, η articles team αποφασισε να ΜΗΝ μπει.
Συγγνωμη για την καθυστερηση της απαντησης, ειναι γιορτες και ηταν καπως δυσκολο να ενημερωθουν ολα τα μελη για το θεμα και να παρθει αποφαση.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

apostolos

• Guest
« Reply #3346 on: December 31, 2009, 06:40:00 »
Τεράστιο λάθος η απόφαση αυτή της articles team. Σας ζητώ με κάθε καλή διάθεση να αναθεωρήσετε. Είναι πολύ σοβαρό το θέμα σε σχέση με το φόρουμ πλέον. Δεν πρόκειται αν κάτσω να αναλύσω καν το γιατί, οι λόγοι είναι πολλοί και ευνόητοι.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #3347 on: December 31, 2009, 06:48:58 »
Homo here are my thoughts

Ναι, αισθανθηκα προδομενος και τσαντιστικα τρομερα οταν εφυγε...οποσ βλεπεις μιλαω και για τον καρπετοπουλο και γενικα για το γεγονος οτι παντα μασ φευγουνε πεχτες προσ τα κατω.
Αναφερομε στον κοντο και λεω να γινει Η ΣΗΜΑΙΑ η παντοτινη με το να αρνηθει την προταση....δεν το εκανε. Εκεινη την στιγμη αρπαχτηκα τρελα...

Ειμαι ανθρωπος ομως που δεν κραταω μανιατικα και γενικα κοιταω να προσπερναω ασχημες καταστασεις πολυ γρηγορα ακομα και αν αυτες ηταν εισ βαρος μου...και το κανω και στην προσωπικη / επαγγελματικη μου ζωη. το θεωρο πολυ πιο επικερδες. Και φυσικα οπως ειδες και στα 3 μινιματα που εγραψα εδω δεν ειπα οτι ΘΕΛΩ τον σαλπι πισω. Ειπα ας αποφασισει η διοικιση διοτι αυτοι οι ανθρωποι ασχολουνται με το αντικιμενο για χρονια και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Τουσ εμπιστευομε οπως θελω να με εμπιστευετε καποιος οταν μου ζηταει να τοθ κανω την δουλεια μου. Ναι ενταξει ολοι κανουμε τα σχολια για μεταγραφες, αγωνιστικη παρουσια κτλ. και αυτο ειναι θεμιτο να γινετε σε καποια ορια. αλλα το μεγαλο μου προβλημα με το τοπικ ειναι οτι υπαρχει αυτος ο απολυταρχισμος των μελων που δεν το θελουν. (εντονεσ αντιδρασεις, γ..μιετε η διοικιση, εχθροι αυτοι που τον θελουν κτλ)
Επαναλαμβανω , ειδικα το αρθρο του corrupt ειναι επειικως απαραδεκτο στα σημεια που λεει οτι ειναι εχθροι του οσοι θελουν τον κοντο πισω και επισης θεωρω ατυχης την κινιση να μπει στην κεντρικη.
Οπως ειπα..ναι χαλαστηκα τοτε αλλα μετα ειδα και ενα πεχτη ο οποιος μαλλον το μετανιωσε τι εκανε και λεει παντα οτι ειναι ΠΑΟΚΣΗΣ...το οποιο το εκτιμαω. Αλλα αυτα δεν με ενδιαφερουν και πολυ...ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ...εαν ερθει ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. αλλα οχι και να χαλαστω εαν βοηθησει την ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Προσωπικα δεν με καλυπτει η απαντηση, οπως δεν με καλυψε και καενος αλλου που απαντησε σε παρομοια ερωτηση.Ουσιαστικα αυτο που λες ειναι οτι  εσυ αλλαξες και οχι ο σαλπιγγιδης. (βαζεις ενα "μαλλον"). Εγω ξαναλεω συγγνωμη ΔΕΝ ακουσα. Παντως ευχαριστω για την απαντηση σου. HOMOPAOKUS
[/size]

Οχι Homo δεν επικεντρωνομαι στο τι εκανα εγω, λεω αλλωστε στην τελευτεα προταση λεω οτι αυτα δεν με πολυενδιαφερουν, αλλα στο τι θα κανει η διοικηση που ειναι πιο αρμοδια πιο εμπειρη και αν μη τι αλλο εχει αποδειξει οτι ενδιαφερετε για το καλο τησ ομαδος και οχι της πρωσοπικης προβολης ή κονομας. Anyways o καθενας εχει τις απωψεις του και ειναι ολες σεβαστες!!!!!

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #3348 on: December 31, 2009, 07:58:18 »
Οσον αφορα το ποστ του alter4 που ζητησε ο thomas, o makptol, o maestro -και δεν θυμαμαι αν το ζητησαν και αλλοι- να μπει στην κεντρικη σελιδα, η articles team αποφασισε να ΜΗΝ μπει.
πολυ σοφη και ωριμη η αποφαση αυτη

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #3349 on: December 31, 2009, 08:10:30 »

northeagle_4

• Guest
« Reply #3350 on: December 31, 2009, 09:00:14 »
Τον Σαλπιγγίδη τον αντιπάθισα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να τον δω ούτε στην

Aποστολε μιας και δεν με πιανει υπνος σημερα μετα απο αρκετες προσπαθειες θα προσπαθησω να σου απαντησω αν και δεν εχω καμια σχεση με τα αρθρα που αναρτωνται στο σιτε.Προφανως οπως και μακπτολ και τομας εννοεις το παραπανω κειμενο του αλτερ4.
   Καταρχας θα σταθω στο κειμενο του corrupt(οπως και του mazur) που για μενα ειναι ενα πολυ αξιολογο κειμενο που εξηγει ακριβως πως ειναι ηταν,ειναι και πρπει να ειναι η ΠΑΟΚσιδικη σταση αλλα με μια "κακη" παραγραφο που πιστευω χρησιμοποιηθηκε λαθος φρασεολογια και δεν δοθηκαν απαραιτητες διευκρινησεις.Και εννοω το κομματι που χαρακτηριζει οσους τον θελουν πισω τον πουστη παικτη του βαζελου χωρις να διευκρινιζει και να διαχωριζει(θεωρω οχι σκοπιμως) αυτους που απλα δεν εχουν προβλημα για χ,ψ λογους με την ελευση του προδοτη με αυτους που εχουν βαλθει να ξαναγραψουν την ιστορια,την παραχαρασουν και λερωνουν,να χαρακτηρισουν του διαφωνουντες με τα γνωστα αστεια επιθετα,να βγαλουν απο σφ μεχρι ακομα και πρωην παικτες σημαιες σκαρτους και να σου λενε εμμεσως σκασε "ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα" χωρις καν να ξερουν τι σημαινει αυτο και πως αυτο το συνθημα γραφτηκε και ειπωθηκε σε δρομους,πεταλα,πουλμαν του εκδρομικου και μεγιστου ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ και σιγουρα δεν εννουσε το αγωνιστικο τμημα.
   Κλεινω την παρενθεση και αναφερομαι ξανα στο κειμενο του alter4 που για μενα περα απο την πολυ καλη δομη ειναι ενα συνοθηλευμα ανακριβειας με ορισμενες υβρεις οπως "την ασυλια στον γουμενο την εδωσε ο λαος".Δεν κατηγορω τον φιλο,αλλα προφανως δεν ξερει πολλα θεματα.Δινω 5-6 παραδειγματα ή μαλλον θα σας πριξω με πληρης αναλυση για τους καμμενους του site  :P και θα σου εξηγησω γιατι εγω ποτε δεν θα ανεβαζα ενα τετοιο αρθρο.
1)Για γκαγκατση τουλαχιστον εδω μεσα και σε ορισμενα ΠΑΟΚσιδικα στεκια εγινε
   μαχη,ο ζαγορ τον εφερε καταλαβε το ΛΑΘΟΣ του και τον σουταρε.γιατι ξανα
   τετοιο λαθος λοιπον ?
2)Στο θεμα ΓΧ απανταει το κειμενο Κινγκ παραπανω,τεραστιες διαφορες και αν το
   πας αγωνιστηκα σου εφερε και 2 κυπελλακια ο Γιωργαρος.
3)Ο παντελας πριν φυγει το ειχε δηλωσει και στην Τιβι οτι η κατασταση ειναι χαλια
   και συμφωνησε με ζελα.Αντρικια και παντελωνατα,γυρισε και παλι σε μια περιοδο
   που ο ΠΑΟΚ δεν ηταν καλα ,οχι στα ευκολα.αποδειξη ? κανεις ποτε δεν εβρισε
   τον παντελο.
4)Μουλα: το μουλα μουλα και παραμυθι πουλα προφανως δεν το ξερεις.αν το πας
   σε θεμα κωλοτουμπας στο σαιτ εδω παλι,πανε μια βολτα απο το τοπικ ακομα
   υπαρχουν τα ξερατα και τα μπινελικια,χωρια που το μπασκετ ηταν για κλαματα...
5)Ο ορφανος μπορει να βγαινει τιβι και να ειναι λαθος μας αυτο αλλα το μπινελικι το
   τρωει απο ολους οσους ξερουν.
6)Ταπουτος,Αγγελιδης,Λιαδελης: 3 σκουλικια που ηρθαν ως μισθοφοροι φαγαν τα
   μπινελικια τους και κανουν την δουλεια τους απλα...
7)αυτο τωρα τι επιχειρημα ειναι ? "Δεδομένου οτι το κεφάλι του Μάρκου άνοιξε απο
   πέτρα σε ΠΑΟΚ-γαύρος,"
8)για οικοδομο προφανως δεν πας γηπεδο,μπορει ο κοσμος να τον δεχτηκε αλλα
   τα μπινελικια ειδικα στα εκτος και τα μπουκαλια οταν περπατουσε στο κορνερ με
   κουλα μαλλον αποδεικνυουν οτι ουσιαστικα ο κοσμος τον ειχε ξεγραμμενο.
9)για κλαους και μουν ακυρα τα παραδειγματα.ο μεν πηγε να παρει 90λεπτα και ο  
   δε σχολιαστηκε πολυ αρνητικα.
10)ΛΕΣ"Ασυλία στον γούμενο (εκτός απο Σάλπι, Αγγελο) έδωσε και ο ΛΑΟΣ του
    ΠΑΟΚ" ,προφανως μιλας για τον ΛΑΟ που θυμηθηκε τον ΠΑΟΚ μετα γουμενου
     και τωρα θελει πισω τον κοντο.Γιατι καποια παληκαρια με αρχιδια 200 κιλα
    τραβιοταν σε ασφαλειες,καταληψεις,συλλαλητηρια,αποχες και αλλοι μπαιναν για
    να δουν το ΠΑΟΚ-γκευ σε εποχη ΑΠΟΧΗΣ μην χασουν την φιεστα..... και απο
     το επομενο σκ καφε στην παραλια.
11)το ολα πωλουντε και ολα αγοραζοντε  σαφως και ειναι σκεπτικο της Παε με το
    οποιο συμφωνω εφοσον παντα ειναι με γνωμονα το καλο του ΠΑΟΚ.Το θεωρω
    ασχετο και αυτο με το ζητημα αλλα θα σου πω ενα παραδειγμα γιατι εχω
    κουραστει με την παπαρολογια οτι πρπει να βλεπουμε πως λειτουργουν οι
    ομαδες εξω κτλ.Φαντασου μονο τι θα γινοταν αν ο Λαπορτα εφερνε πισω στην
    μπαρτσα τον Φιγκο και ειδικα αυτους οπαδικα δεν τους εχω καθολου σε
    εκτιμηση.
12)Λεει ο φιλος "ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ
    ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ" και λεω εγω πως θα δωσεις το παραδειγμα οτι οποιος
    πουλαει την ομαδα δεν προκειτε να ξαναγυρισεις ? εδω φαινεται ξεκαθαρα οτι
    με 5 παπαγαλακια,2 στημμενα ρεπορταζ και καμια αθλια ψηφοφορια μεχρι και ο
    φασουλας μπορει να γυρισει.Οποτε τωρα που εισαι δυνατος παλι,το κοβεις
    μαχαιρι το παραμυθι και βλεπουν και οι μικροι οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μαγαζι
    κανενος.
13)Τα αστεια απο κατω που παρουσιαζει τους εκδρομεις του ΠΑΟΚ ως ενα τσουρμο
     που ποτε δεν πληρωνει απορω πως το γραψε χερι ΠΑΟΚση οταν ακομα και σε
     πενταημερες συμβαινουν παρομοια μεμονομενα γεγονοτα.

Πως λοιπον ρε παιδια να αναρτηθει ενα αρθρο σε μια οπαδικη ιστιοσελιδα με τοσες ανακριβειες ? για χαρη της ισης μεταχειρισης θα ανεβει ενα κειμενο που δεν εκφραζει τουλαχιστον 9,5 στους 10 εδω μεσα? αλλα ακομα και μισο στους 10 να εξεφραζε ,ε ειναι αυτες σοβαρες θεσεις υπερ της επιστροφης κοντου ? εγω ενα αρθρο υπερ ακομα και 1% να ηταν υπερ αντε και πες οτι θα το ανεβαζα αλλα να εχει και μια στοιχειωδη σοβαροτητα και να μιλαει ΠΑΟΚσιδικα οπως εκαναν καποιοι  στην αρχη του τοπικ που με 5 φρασεις  ειπαν  γενικα ΝΑΙ υπηρξε προδοτης,ΝΑΙ τον εβριζα αλλα ΑΝ ζητησει συγνωμη για να δικαιωσει κυριως ηθικα οσους προδωσε τοτε και το δειξει εμπρακτα εγω τον Συγχωρω γιατι ετσι νοιωθω.ατομα που ειπαν ποτε δεν θα εριχναν το αναθεμα σε οσους τον αποδοκιμασουν και τον βρισουν.Αυτη εινα σταση ΠΑΟΚσιδικη και οχι να χαμε να λεγαμε ιστοριες και συγκρισης και ανασκοπησεις.Και μακαρι ολοι οσοι δεν εχουν προβλημα με τον κοντο να ειχαν την ιδια σταση και να μιλουσαν ετσι στα ισια.
 Επισης για να τελειωνω εδω δεν φιμωθηκε κανεις και δεν ειναι ζητημα τωρα οτι ανεβηκε μια ταση στην κεντρικη και οχι η αλλη οταν 9 στα δεκα μμε παιζουν την ταση οτι ο κοσμος τον γουσταρει.δεν ειναι κλουβι εδω,ουτε σιδηρουν παραπετασμα εχουμε να μην μπορει να ενημερωθει καποιος.Και ξανατονιζω ειναι ΟΠΑΔΙΚΟ υποτιθεται σαιτ και λετε να ανεβει αρθρο που σε ορισμενα σημεια βριζει τον λαο μας....

υγ. η παραπληροφορηση σε ολο της το μεγαλειο φαινεται στο βιντεο του λικ,καποια παπαγαλακια γραψαν χλιαρες αποδοκιμασες κατα σαλπι και οτι δηθεν τους υπερκαλυψαν οι υπολοιποι...... αυτα για να βλεπουμε τι μας σερβιρουν τα μμε και τι εικονα παρουσιαζουν.
« Last Edit: December 31, 2009, 09:42:28 by northeagle_4 »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3351 on: December 31, 2009, 10:18:26 »
Μιας που συνεχιζεται η σχετικη κουβεντα να πω και εγω προσωπικα στην αρχη για λογους δημοκρατιας, αν και μου φαινοταν και μενα να περιεχει ανακριβειες ειχα ψηφισει να μπει. Μετα αλλαξα γνωμη γιατι σκεφτηκα ενα κειμενο στην αρχικη μιας ΠΑΟΚτσηδικης σελιδας που εχει μαζεμενες ενα σωρο κωλοτουμπες ΠΑΟκτσηδων, που μαλιστα δεν ισχυουν, ειναι μια χαρα βουτυρο στο ψωμι των αλλοθρησκων: ενα print screen και μετα αβερτα προπαγανδα "κοιταξτε εδω τους μπουγατσατζηδες/Τουρκους με την ντεμεκ αξιοπρεπεια να παραδεχονται τις κωλοτουμπες τους".

υγ: για το κειμενο του corrupt εχω και εγω συγκεκριμενες αντιρρησεις, τις οποιες θα γραψω στο καταλληλο τοπικ
« Last Edit: December 31, 2009, 10:37:09 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #3352 on: December 31, 2009, 10:19:08 »
......αυτοι που ειναι κατα της επιστροφης βγαζουν επιθετικοτητα και μισος και ειναι κακο ισως το κανουν επειδη ξερουν οτι ειναι μειοψηφεια.......τελος παντων καλη χρονια σε ολους με υγεια ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ......

Χαρη σ αυτή τη μειοψηφία ειναι ο ΠΑΟΚ σ αυτό το επίπεδο σήμερα.Αν δεν το αναγνωριζεις αυτό τι να πω...η αχαριστία δεν κανει καλό  ;)

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #3353 on: December 31, 2009, 10:48:35 »
Άλλη μία χρονιά φτάνει στο τέλος της και μία νέα ξεκινάει με όνειρα και προσδοκίες για την ΠΑΟΚάρα μας.

σαλπιγγίδη μείνε μακριά από τα όνειρα μου.

υ.γ. Ερώτηση κρίσεως: πόσο άμπαλος πρέπει να είσαι για να πιστεύεις ότι μόνο ο κοντός μπορεί να σου βάλει γκολ;;; Φτάσανε κάποιοι στο σημείο να πιστεύουν ότι μόνο αυτός μπορει να μας λύσει το πρόβλημα!!!! Μα τον ΠΑΟΚ, δεν το χωράει ο νους μου!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

DimNaoussa

• Guest
« Reply #3354 on: December 31, 2009, 11:29:45 »
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ

thomas

• Guest
« Reply #3355 on: December 31, 2009, 11:34:57 »
Τεράστιο λάθος η απόφαση αυτή της articles team. Σας ζητώ με κάθε καλή διάθεση να αναθεωρήσετε. Είναι πολύ σοβαρό το θέμα σε σχέση με το φόρουμ πλέον. Δεν πρόκειται αν κάτσω να αναλύσω καν το γιατί, οι λόγοι είναι πολλοί και ευνόητοι.
                                         λυπάμαι πραγματικά που θα το γράψω.πρόκειται για εγκληματικό λάθος που θέτει στο περιθώριο τους υποστηρικτές της άλλης άποψης με φασιστικό τρόπο.ελπίζω να το ξανασκεφτείτε γιατί δεν πιστεύω ότι σκοπεύετε να φιμώσετε τα αδέρφια σας που διαφωνούν μαζί σας....    

DimNaoussa

• Guest
« Reply #3356 on: December 31, 2009, 11:47:41 »
πουτανεσ γιε κοντε μακρια απο τον ΠΑΟΚ μας..ο λαος του ΠΑΟΚ δεν συγχωρει να το ξερεις..αμα ερθεις θα διχασεις κοσμο κτλπ..μακρια ρε μπασταρδε...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #3357 on: December 31, 2009, 11:52:36 »
αυτοι που ειναι κατα της επιστροφης βγαζουν επιθετικοτητα και μισος και ειναι κακο ισως το κανουν επειδη ξερουν οτι ειναι μειοψηφεια

Θα την δεις την μειοψηφεια στο γηπεδο σε λιγες μερες.

Οσο για το  debate για τα κειμενα στη κεντρικη, και μη χειροτερα λεω εγω. Σε λιγο θα βριζουμε τον μπατατουδη, τον ιωαννιδη και τον ορφανο και θα μας τη λενε, γιατι δεν υπαρχει αντιλογος απο τους υποστηρικτες τους. Γενικα να κοπει καθε μπηχτη για ανθρωπους που αποδεδειγμενα εκαναν κακο στον ΠΑΟΚ, γιατι υπαρχουν οπαδοι της ομαδας που τους γουσταρουν. Αντε και απο του χρονου να βγαζουμε και εφημεριδα με γκαλοπ και αρθρα του καρπετοπουλου. 
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #3358 on: December 31, 2009, 12:23:47 »
κ εγω δεν καταλαβαινω γιατι οσοι τον θελουν πισω, δεν νοιαζονται για τη γνωμη των υπολοιπων κ ειναι ετοιμοι να τα βαλουν μαζι τους..κ κυριως δεν νοιαζονται για την ενοτητα του λαου..λες κ δεν υπαρχουν αλλοι παικτες που μπορουν να κανουν τη διαφορα..με τα ιδια λεφτα κιολας..

Εδω είναι όλο το ζουμί γκαγκας! πραγματικά κάποιοι σκυλιασαν, λες και είναι ο τελευταίος επιθετικός σε αυτή την γη .  Προτιμουν να κανουν μπάχαλο την ομάδα,να διχαστούν με τους υπόλοιπους  ΠΑΟΚτσηδες συν οπαδούς τους.
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

northeagle_4

• Guest
« Reply #3359 on: December 31, 2009, 12:59:06 »
                                         λυπάμαι πραγματικά που θα το γράψω.πρόκειται για εγκληματικό λάθος που θέτει στο περιθώριο τους υποστηρικτές της άλλης άποψης με φασιστικό τρόπο.ελπίζω να το ξανασκεφτείτε γιατί δεν πιστεύω ότι σκοπεύετε να φιμώσετε τα αδέρφια σας που διαφωνούν μαζί σας....    

ρε φιλε τρελλα πουλας ? ποια φιμωση ? διαβασες καθολου τι εγραψα πιο πανω ? μην κατασκευαζεται σεναρια στο μυαλο σας . ειναι κειμενο αυτο που ζητας να μπει σε οπαδικο σαιτ ρε ? αντε σοβαρευτειτε μερικοι.