Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 503050 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #3300 on: December 30, 2009, 16:05:43 »
ρε τι λετε ρε ? ρε σοβαρευτειτε ρε ? τα εχετε μηδενισει ολα για χατιρι της κοντης πορνης τιποτα δεν εχετε αφησει ορθιο, θα πεσει φωτια να μας καψει σε λιγο ρε guest4 τι ειναι αυτα που γραφεις ρε φιλε ? πιο αλλοθι της ανυπαρξιας μας ρε ηταν ο γιδις πλακα κανεις ? αμα δν ηταν ο λαος θα σουνα ποιο κατω κ απο τα σκατα ρε, το μονο που δεν ειχα ακουσει ηταν οτι φταιει κ ο λαος για τον γιδι, το οτι ειμαστε σημερα εδω το χρωσταμε στα ατομα που κηνηγουσαν τον γουμενο στο σπιτι του κ εβαλαν τον ζαγορακη μπροστα κ συ μιλας για ανυπαρκτο λαο ρε ? τι αλλο θα πειτε για να περασετε την προπαγανδα σας υπερ του κοντου ρε πουστη μου τετοια αβαντα πρωτη φορα βλεπω

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #3301 on: December 30, 2009, 16:13:21 »
αληθεια σε κανεναν σας δεν περασε απο το μυαλο οτι τον ΠΑΟΚ στο μυαλο του αυτη την στιγμη τον εχει ως καβατζα;οτι αυτη την στιγμη που μιλαμε παιζει παιχνιδακια στην πλατη του ΠΑΟΚ;και ακομα χειροτερα κανενος σας δεν περναει απο το μυαλο οτι ολο αυτο γινεται για την υστεροφημια του στην πολη του;λεω γω τωρα...αληθεια το δεχεστε σαν politically correct ΠΑΟΚτσηδες που ειστε οσοι μιλατε υπερ της επιστροφης του;και μην το αρνηθει κανεις οτι παιζει και αυτο...οσο δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο παιζει...

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #3302 on: December 30, 2009, 16:16:49 »
δεν είμαι υπερ του ερχομού του κοντού, ελπίζω όμως ορισμένοι που τον βρίζανε εχθές να καταλάβανε πόσο κακό κάνανε στην ομάδα και στην ενότητα του κόσμου.Δε θα το αναλύσω περισσότερο...δε χρειάζεται να είναι πυρηνικοί επιστήμονες για να το καταλάβουν.

στην ενότητα του κόσμου κάνουν κακό αυτοί που τον βρίζουνε η η διοίκηση σου που πάει να τον φέρει ενώ ξέρει ότι χωριστούμε σε 2 στρατόπεδα και δίνει γραμμή στις εφημερίδες να παίξουν το θέμα ταυτόχρονα την ίδια μέρα πρωτοσέλιδο;

γιατί η διοίκηση δεν διαψεύδει όπως έκανε με άλλους ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν και αφήνει να συντηρείται η διχόνοια;

πάλι ο κακός κόσμος φτάει;

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #3303 on: December 30, 2009, 16:17:11 »
Ρε σεις, χαλαρώστε ρε....Τι είναι αυτά που λέτε ο ένας στον άλλον? Και οι μεν και οι δε, είναι δυνατόν να πετάνε τέτοιες κουβέντες όπως κάνετε τόσες μέρες ο ένας στον άλλον? Γιατί? Για ένα παίχτη? Χέστε με γαμώτο. Δηλαδή, επειδή υπάρχουν διαφορετικές απόψεις οι μεν είναι τα "φυτά/παπαγαλάκια/χαζά όντα που δεν έχουν μυαλό και κάνουν ότι πει ο κόλκας", και οι δε είναι οι "εσείς/οι κωλοτούμπες που δε λέτε τα ίδια για τον Χ που πέρασε από τον ΠΑΟΚ/η μειοψηφία". Χαλαρώστε ρε μλκες. Έλεος δηλαδή.

Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Panagiotis4

• Guest
« Reply #3304 on: December 30, 2009, 16:37:12 »
δεν είμαι υπερ του ερχομού του κοντού, ελπίζω όμως ορισμένοι που τον βρίζανε εχθές να καταλάβανε πόσο κακό κάνανε στην ομάδα και στην ενότητα του κόσμου.Δε θα το αναλύσω περισσότερο...δε χρειάζεται να είναι πυρηνικοί επιστήμονες για να το καταλάβουν.

στην ενότητα του κόσμου κάνουν κακό αυτοί που τον βρίζουνε η η διοίκηση σου που πάει να τον φέρει ενώ ξέρει ότι χωριστούμε σε 2 στρατόπεδα και δίνει γραμμή στις εφημερίδες να παίξουν το θέμα ταυτόχρονα την ίδια μέρα πρωτοσέλιδο;

γιατί η διοίκηση δεν διαψεύδει όπως έκανε με άλλους ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν και αφήνει να συντηρείται η διχόνοια;

πάλι ο κακός κόσμος φτάει;

δεν το ρίχνω σε καμία διοίκηση γιατί θέλω να λειτουργεί ανεξαρτητα από τα θελήματα του κόσμου( που απ'οτι καταλαβαίνω και πιστεύω πως δεν κάνω λάθος είναι 50-50). Και για να μην το διαψεύδει σημαίνει οτι κάτι παίζει.
Το ξαναείπα και παλιότερα.το πρόβλημα είναι στο κεφάλι μας.Όταν προτιμάμε να σφαζόμαστε την ώρα του αγώνα. Όταν διαχωριζόμαστε σε σαλπιγγιδικοί και μη ενώ όλοι είμαστε ΠΑΟΚ. Όταν νομίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ ανήκει στον εαυτούλη μας.
Αποδεικνύουμε συνεχώς ότι όλοι βαζουμε τον εγωισμό μας πάνω από την ομάδα και αυτο είναι το προβλημα για μένα, όχι η πιθανη επιστροφή οποιουδήποτε Σαλπιγγίδη.
Η διοίκηση θα πάρει σύντομα(αν δεν έχει πάρει ήδη) κάποια απόφαση. Εκεί θέλω να δω πόσο ΠΑΟΚτσίδες θα φανούμε...

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #3305 on: December 30, 2009, 16:46:41 »
Συμφωνώ με όλα τα posts του Athinaios--4.

δικαίωμα να βρίζουν τον Σαλπιγγίδη έχουν μόνο αυτοί που νιώθουν
απόλυτα σίγουροι ότι ποτέ μα ποτέ δε θα έκαναν το ίδιο πράγμα.
Δηλαδή τι?
Να αφήσουν την αγαπημένη τους ομάδα σε μια περίοδο τραγική,
την πιο τραγική της ιστορίας της, μη γνωρίζοντας το τι θα επακολουθήσει,
με λαμόγια διοικούντες που κανείς δεν τους άγγιζε.
Πού ήταν ο μεγάλος λαός τότε?
Το πρόβλημα του ήταν η παραμονή Σαλπιγγίδη? και όχι η εξόντωση των λαμόγιων?
Γιατι εγώ ξέρω ότι σε εποχές ΜΑΝΑΒΗ τα λαμόγια θα είχαν φουντάρει στο Θερμαικό
κι ακόμη θα τα ψάχναμε...
Ο Σαλπιγγίδης πρόδωσε το λαό του ΠΑΟΚ?
'Η ο λαός του ΠΑΟΚ δεν στάθηκε στο ύψος του τότε?
 Ο Σαλπιγγίδης έπρεπε να διαπραγματευτεί με τον επίσημο ΠΑΟΚ. όχι με τον κόσμο.
Ο επίσημος ΠΑΟΚ τον έσπρωξε στον βάζελο.
Κι ο λαός τον κατηγόρησε ότι έδωσε δεκανίκι στα λαμόγια.
Δηλαδή ο λαός περίμενε από τον Σαλπιγγίδη να ρίξει την κυβέρνηση γούμενου....
Εγώ ξέρω ότι ο λαός ρίχνει τις κυβερνήσεις. Πού ήταν ο λαός? Στα forum?
Που είσαι ρε Μάκη ...

Και για να τελειώσω όπως άρχισα..
Όποιος νιώθει 100% ότι δεν θα έκανε το ίδιο, ας συνεχίσει να τον κατηγορεί και
να τον βρίζει.
Όλοι μας ψάχνουμε το καλύτερο στη ζωή μας, το σίγουρο και το ασφαλές στον εργασιακό μας βίο, ειδικά όταν είμαστε στην αρχή και νιώθουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε και να αποδείξουμε την αξία μας. Ή μήπως είναι κανείς που δεν το κάνει?
Είναι κανείς εδώ μέσα που βάζει το συναίσθημα πάνω από τη λογική, στη δουλεια του? Εάν ναι ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!

PS. Μήπως ο Σαλπιγγίδης είναι το άλλοθι της ανυπαρξίας του ΛΑΟΥ στα πέτρινα χρόνια?
Εχεις ακουσει για κατι συλλαλητηρια και καταληψεις απο παιδια που γραφανε/ουν και εδω μεσα. Κυριο χαρακτηριστικο απο αυτα που λεγαν ηταν οτι ειναι οι ιδιοι και οι ιδιοι.
Αυτη η τεραστια πλειψηφια που θελει το κοντοπουτανο πισω, που ΗΤΑΝ τοτε;
Ρωταω εγω ο αφελης: ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ;
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3306 on: December 30, 2009, 17:00:06 »
Ειλικρινα, κλαιω, χωρις πλακα...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #3307 on: December 30, 2009, 17:12:56 »
Δυστυχώς είναι ένα θέμα που θα διχάσει τον κόσμο. Δεν με νοιάζει αν για αγωνιστικούς λόγους το σωστό είναι να έρθει. Από την στιγμή που υπάρχει ένας αρκετά ισχυρός πυρήνας στον κόσμο του ΠΑΟΚ που δεν τον θέλει τότε δίνεις προτεραιότητα στην ενότητα. Ο ΠΑΟΚ είναι ο Λαός του και το σλόγκαν «ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα» θα μπορούσε να ήταν και «η ενότητα του Λαού του ΠΑΟΚ πάνω απ όλα». Αυτά τα δύο παν μαζί και αν αγαπάς τον ΠΑΟΚ προσπαθείς να τα διαφυλάξεις σαν κόρη οφθαλμού!

Με βάση τα παραπάνω λοιπόν, η αλαζονική στάση της διοίκησης σ αυτό το θέμα, που δεν το διαψεύδει, πιστεύω πως είναι απαράδεκτη!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #3308 on: December 30, 2009, 17:24:57 »
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

όχι έτσι.
« Last Edit: December 30, 2009, 18:17:54 by Capricorn »

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #3309 on: December 30, 2009, 17:30:40 »
Αλήθεια πρωτοχρονιά που θα κάνει ο γκόμενος της ανιψιάς του γούμενου;
Στο εξοχικό του θείου;;

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #3310 on: December 30, 2009, 17:33:09 »
Τελικα ενας 'νανος στην ψυχη' εχει κανει ενα ολοκληρο φορουμ να ασχολειται με την παρτη του. Ειλικρινα κριμα που ο λαος ξοδευει φαια ουσια για να ασχολειται με ενα θεμα που ουτε καν θα πραγματοποιηθει. Τρωτε το τυρακι και αφηστε την ΑΜΚ, αφηστε την ομαδα αβοηθητη στισς κρισιμες στιγμες.

Αν ειναι δυνατον...πληρης αποπροσανατολισμος για καποιον που δεν εχει καν λαιμο να καταπιει. Αντε καλη σας χρονια και ελπιζω οι σελιδες αυτου του θεματος να μεινουνε κατω απο αυτες του Ζαγορακη.

Ντροπη ενας μετριος παιχτης ειναι και τιποτα αλλο.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3311 on: December 30, 2009, 17:35:32 »
κατι ασχετο κατα την αποψη μου να βγει η διοικηση και να διαψευσει επειδη το εχουν γραψει δεκα ρουφιανοι δημοσιογραφοι δεν ειναι απαραιτητο

δευτερον.γραφονται απιστευτα πραγματα εδω μεσα και καποιοι πρεπει να αναρωτηθουν αν θελουν να γραφουν σε οπαδικο φορουμ.Υπαρχει και το παοκμανια της αθλητικης δημοσιογραφιας
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #3312 on: December 30, 2009, 17:41:56 »
φιλε gkaz η ΑΜΚ έρχεται.

στηρίζεστε σε μένα,τον απλό οπαδό που βάζω απο το υστέρημα μου 100 ευρώ;
ΝΑΙ.
τότε θέλω να με υπολογίζετε,να με σέβεστε και να μετράτε την γνώμη μου ΚΥΡΙΟΙ της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
με τα λεφτά του κόσμου διοικήτε.Bάλτε δικά σας και φέρτε οποιον θέλετε.

ΔΕΝ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΊΖΕΤΕ;
ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ΚΑΝ;

.....ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΔΕΚΑΡΑ..

Panagiotis4

• Guest
« Reply #3313 on: December 30, 2009, 17:43:37 »
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

ταμπέλα δε μου έβαλε και δε θα μου βάλει κανεις.έχω τις δικές μου απόψεις και δεν με ενδιαφέρει αν δεν τις δέχεσαι.δυστυχως δεν μπορείς να καταλάβεις τα αυτονόητα και δεν έχω καμία όρεξη να καθήσω να σου τα εξηγήσω ούτε να σου ανοίξω τα μάτια.
« Last Edit: December 30, 2009, 18:15:28 by Capricorn »

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #3314 on: December 30, 2009, 17:43:49 »
Αυτη η πιπιλα οτι οποιος δεν συμφωνει με την αποψη μου να γραφει στο ΠΑΟΚμανια να σταματαει σιγα σιγα...
Mods προσεξτε το μην φυγουν καποια παιδια που εχουν μια διαφορετικη αποψη απο το φορουμ λογω τον επιθεσεων που δεχονται και μετα εχουμε εδω μεσα απο διαλογο, μονολογο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3315 on: December 30, 2009, 17:51:05 »
ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΩ

Ο Σαλπιγγίδης πρόδωσε το λαό του ΠΑΟΚ?
'Η ο λαός του ΠΑΟΚ δεν στάθηκε στο ύψος του τότε?

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ

ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3316 on: December 30, 2009, 17:55:47 »
Θα συμφωνησω απολυτα...

Δεν θα το κανουμε εδω ghetto να συμφωνουμε ολοι μεταξυ μας να μην ερθει ο κοντος.. τι νοημα θα ειχε αλλωστε? Να μεινουμε 40-50-100 ποσοι τελος παντων και να λεμε αει γαμησου κοντε... πουστη προδοτη... και ολοι απο κατω +1926... πεστα αδερφε...εισαι και ο πρωτος...πω ρε μαγκα τι ειπες τωρα σωστος! κτλ κτλ..

Αυτες οι υποδειξεις αλλου.. οσο και αν τα περνετε-ουμε κρανιο με καποιους που εχουν αλλη αποψη η απαντατε τους με επιχειρηματα η μην τους απαντατε καν...δεν ειναι αναγκη να χαλατε την ζαχαρενια σας..

Αμα θεωρουν καποιοι οτι πρεπει να μπει αρθρο υπερ του μαλακα στην  κεντρικη δικαιωμα τους και πρεπει να μπει... αυτα που κοροιδευουμε σε αλλους δεν θα τα κανουμε εδω... το να το απαγορευεις ειναι στεγνος ΦΑΣΙΣΜΟΣ... και τετοιες αποψεις δεν ταιριαζουν ουτε στην νοοτροπια του σαιτ(θελω να πιστευω) ουτε στην νοοτροπια του ΠΑΟΚΤΣΗ(παλι θελω να πιστευω)

Υ.Γ. Ας αφησουμε για λιγο τον κοντο....οσο περνανε οι μερες και η διοικηση δεν το διαψευδει αυτη θα ειναι υπολογη... τελος οι μαλακιες... και οπως σωστα ειπε ο diegito..

ΔΕΝ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΊΖΕΤΕ;
ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ΚΑΝ;

.....ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΔΕΚΑΡΑ..

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3317 on: December 30, 2009, 18:04:27 »
τελος παντων ο καθενας εδω μεσα καταλαβαινει τα πραγματα οπως θελει...και βλεπω οτι το φορουμ οσο περναει ο καιρος σταματαει να γινεται πλεον οπαδικο και εχει γινει παρομοιο με την ολη κατασταση που επικρατει σε ολη την πολη...μια πολη που διαμορφωνουν αποψεις τα ραδιοφωνα και οι εφημεριδες....

Ας σταματήσει επιτέλους στο θέμα σαλπι να μιλάμε για πρόβατα και γνώμες που φτιάχνουν τα ραδιοφωνα και ο κόλκας.Πρέπει να δεχτούμε οτι υπάρχει μερίδα που τον γουστάρει.όπως υπάρχει μεριδα που γουστάρει Άγγελο.Ήμουνα Σαμο πριν κανα μηνα και μου την ελεγε ενας αδερφος όταν είπα ότι δε θελω Σαλπι.Που ούτε ολη μερα ραδιο ακούει ούτε σπορ ουτε μετρουλακη.Ο καθένας έχει μνήμη,εγωισμό,συναίσθημα και λογική.Το θέμα ειναι τι βαζουμε πρώτο.Απλά υπάρχει η αντικειμενικη αλήθεια οτι θα γινει της πουτανας στο γηπεδο
Να δείτε τι διαφωνίες θα είχαμε σε θεμα επιστροφής άγγελου μετα σαντος.

Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #3318 on: December 30, 2009, 18:08:31 »
Καλα εδω εγω προχθες γνωρισα ΠΑΟΚτση που μου ελεγε οτι αντιπαθει την "συμμορια" Ζαγορακη και αυτος ειναι με τον Μπατατουδη που εβαλε λεφτα στον ΠΑΟΚ και του τα φαγαν τα λαμογια... Περιττο να σας πω οταν τον πρωτοειδα και του λεω, τι λεει πως τα βλεπεις τα πραγματα με τον ΠΑΟΚ μου ειπε "πιο κατω δεν γινεται" . Και λεω ρε πουστη...τι εννοει ο ποιητης? Πιο κατω απο που;

Γενικα πρεπει να δεχτουμε οτι σαν μεγαλος (ποσοτικα εννοω αυτη την στιγμη) λαος που ειμαστε εχουμε στις ταξεις μας κοσμο και κοσμακη...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3319 on: December 30, 2009, 18:11:39 »
Υποδειξη δεν εκανα σε κανεναν.Ειπα να σκεφτουν ποιοι θελουν να γραφουν σε ΟΠΑΔΙΚΟ (λεμε τωρα) site

Ολα τα επιχειρηματα εχουν και ενα οριο.Δεν απαντησα σε κανεναν που θελει τον σαλπι για αγωνιστικους λογους.Ουτε σε κανεναν που τον θελει για χιλιους δυο λογους.Γουστο τους και καπελο τους.Θα απανταω σε οποιονδηποτε παταει την χοντρη μαλακια του για να πεισει.