Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 506189 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #3260 on: December 30, 2009, 11:11:47 »
Αγωνιστικά στον σημερινο ΠΑΟΚ ο κοντος χωραει.Επιχειρηματα του στιλ εβαλε ενα γκολ και τετοια λογια να αγαπιομαστε το ξερουν ολοι οτι δεν στεκουν. Συναισθηματικα ειναι τα επιχειρηματα μεριδας του κοσμου του ΠΑΟΚ και προφανως και των περισσοτέρων οργανωμενων. Με το συναισθημα-περηφανια δεν μπορεις να αντιπαρατεθεις με αγωνιστικα επιχειρηματα. Αυτα τα θεματα τα ζυγιζει η διοικηση και αν υπαρχει η πιθανοτητα μεταγραφης του στον ΠΑΟΚ ζυγιζει το αν θα εχει τελικα χασουρα ή κερδος. Εγω θελω να δω ολους μας που εχουμε κανει αυτα το γαμημενο τοπικ τεραστιο, ποσο θα μεγαλωσουμε το τοπικ της ΑΜΚ που ερχεται σε λιγο. Αν με το μισο σθενος με το οποιο υπερασπιζομαστε την μια ή αλλη αποψη στηριξουμε την ΑΜΚ τοτε ο ΠΑΟΚ σε τετοιες εποχες θα μαζεψει 5μυρια ευρω αν μεγαλωσουμε την κλιμακα του PAOKWORLD κατα αντιστοιχια σε ολο τον λαο του ΠΑΟΚ. Αλλααα δεν το βλεπω με τιποτα. Η μαλακια που μας δερνει θα συνεχισει να βαραει κοκκινο και  οι "μαχες μας" θα ειναι πανω απο το ονομα του κοντου. Δεν βαριεσαι τοσο φτανει το μυαλο μας τοσα κανουμε.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #3261 on: December 30, 2009, 11:19:33 »
babis36 αν αυτο το τελευταιο που εγραψες ''Δεν βαριεσαι τοσο φτανει το μυαλο μας τοσα κανουμε'' το πιστευεις πραγματικα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να σταματησεις να μπαινεις σε αυτο το φορουμ...
εγω προσωπικα αυτο θα εκανα αν εμπαινα σε ενα οπαδικο φορουμ και διαπιστωνα οτι η μεγαλη πλειοψηφια των μελων του ειναι καθυστερημενοι...
και για να σου θυμισω και κατι αλλο,το τοπικ των σκουληκιων ειναι μονιμως στα πρωτα δεκα και μαθαινουμε απο εκει τις μεταγραφες τους,τα προβληματα τους και ολα τα υπολοιπα ασχετα με τον ΠΑΟΚ πραγματα...
και τωρα που εχει προκυψει ενα σοβαρο θεμα που απειλει την ενοτητα του κοσμου μας δεν πρεπει να το συζητησουμε?
για την αυξηση το χρεος μας το ξερουμε...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #3262 on: December 30, 2009, 11:25:32 »
Να το ξαναγράψουμε τα αρθρα στην  κεντρική τα ανεβάζει η ομάδα που είναι αρμόδια για αυτό εδώ και δυο χρόνια.

Κόψτε τα ραδιόφωνα μάζι με κάτι ακόμα κάνουν κακό στον εγκέφαλο.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #3263 on: December 30, 2009, 11:27:53 »
joker-4 λυπαμαι που θα με αναγκασεις να μιλησω ετσι απο εδω και περα, αλλα δεν θα μου πεις εσυ αν θα πρεπει να μπαινω στο forum ή οχι. Εσυ δεν προκειται να μου διαμορφωσεις καμια σταση και το τι θα εκανες στην θεση μου δεν εχει καμια σημασια γιατι εσυ δεν μπορεις να εισαι εγω και το αναποδο. Υποδειξεις σε παρακαλω κομμενες.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #3264 on: December 30, 2009, 11:32:15 »
Αγωνιστικά στον σημερινο ΠΑΟΚ ο κοντος χωραει.

σε παρακαλώ Babis36 αφου είσαι ο πρώτος που το θεωρεί δεδομένο (για εμένα είναι ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ! και για να χωρέσει πρέπει κάποιοι νεοαποκτηθέντες να μπουλάρουν γεγονός που σημαίνει ότι ο μεταγραφικός περσινός σχεδιασμός είναι για τα καπνά, και ΑΥΤΟ αποτελεί μεγαλύτερο πρόβλημα από τα ηθικοπλαστικα που συζητάμε για τον δημητράκη αλλά τεσπά), εξήγησε μου και εμένα, καθώς 4 σελίδες πριν έκανα την ερώτηση:

ΠΟΥ ΧΩΡΑΕΙ Ο κοντός αγωνιστικά και απάντηση ΔΕΝ πήρα!

αντε να ξεφύγουμε από τα βρισίδια και τις κατηγορίες  ρε αδέρφια...να τελειώνουμε.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #3265 on: December 30, 2009, 11:52:13 »
joker-4 λυπαμαι που θα με αναγκασεις να μιλησω ετσι απο εδω και περα, αλλα δεν θα μου πεις εσυ αν θα πρεπει να μπαινω στο forum ή οχι. Εσυ δεν προκειται να μου διαμορφωσεις καμια σταση και το τι θα εκανες στην θεση μου δεν εχει καμια σημασια γιατι εσυ δεν μπορεις να εισαι εγω και το αναποδο. Υποδειξεις σε παρακαλω κομμενες.

δεν σου κανω υποδειξεις ρε φιλε...σου ειπα απλα τι θα εκανα εγω στην θεση σου...κι εγω μπορουσα ανετα να παρεξηγηθω οταν με ειπες καθυστερημενο εμενα και αλλα μελη του φορουμ επειδη μαλωνουμε για τον σαλπι-γιδι...αλλα δεν το κανω....
τελος παντων ο καθενας εδω μεσα καταλαβαινει τα πραγματα οπως θελει...και βλεπω οτι το φορουμ οσο περναει ο καιρος σταματαει να γινεται πλεον οπαδικο και εχει γινει παρομοιο με την ολη κατασταση που επικρατει σε ολη την πολη...μια πολη που διαμορφωνουν αποψεις τα ραδιοφωνα και οι εφημεριδες....
ακρη στο θεμα του μπασταρδου δεν θα βγει ακομη και αν οι σελιδες στο τοπικ του γινουν 2500....ο καθενας βλεπει τα πραγματα απο διαφορετικη πλευρα και ολοι πιστευουν οτι εχουν δικιο....το μελλον θα δειξει...

Athinaios--4

• Guest
« Reply #3266 on: December 30, 2009, 11:54:55 »
Φίλε δεν την είδα την ερώτηση σου. Έχω απάντηση για το που χωράει. Αλλά μιλάμε αγωνιστικά. Λοιπόν. Χωράει στα άκρα στα δεξί εξτρέμ στο 4-3-3 , με τον Βιερίνια να παίζει αριστερά. Έχεις λοιπόν άλλον ένα παίκτη που πατάει περιοχή και μάλιστα ένα παίκτη που σκοράρει.
Επίσης μπορεί να παίξει κορυφή σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι , έχοντας στα άκρα Βιερίνια-Κουτσιανικούλη κάνοντας μια τριάδα παικτών ταχύτατων
Στο 4-2-2 μπορεί να παίξει δίπλα στον επιθετικό. Είτε είναι ο Μουσλι, είτε οποιοσδήποτε άλλος.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3267 on: December 30, 2009, 12:00:20 »
Λοιπον σαλπιγγιδη ακου:
Αν ερθεις στον ΠΑΟΚ θα παιζεις δεξι εξτρεμ, οκ? Τιιι, δεν το θελεις? αυτην την μαλακια σου εκανε και ο τεν κατε και ειναι απο τους λογους που θελεις να φυγεις?

Α, λυπαμαι φιλε, κενο εχουμε μονο εξω δεξια. Δεν χωρας. Δεν πειραζει, κατσε εκει που καθεσαι. Αλλωστε ο παιτερης εφυγε. Μην εισαι μαλακας, θα εχεις και πιο πολλα φραγκα..

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #3268 on: December 30, 2009, 12:07:47 »
Οπως σωστα λεει ο rabbit ας μιλησουμε και εντελως ποδοσφαιρικα, μακρυα απο θεματα ηθικης. Το καλοκαιρι αν ερθει ο κοντος, θα εχουμε Φιλομενο, Μουσλι, Παπαζογλου, Αθανασιαδη, κατα 99% Οκβου, και ισως τον Εντινιο, ή καποιον αλλο που θα ερθει τωρα. Ο Μουσλι ισως να πουληθει, αλλα οι υπολοιποι ειναι ψιλοσιγουρο οτι θα μεινουν. Χοντρα χοντρα δηλαδη, 5-6 επιθετικους (χωρις τον κοντο), για μια ομαδα που παιζει 4-5-1. Αξιζει τον κοπο να ερθει αλλος ενας, στα 29 του, που θα παρει το μεγαλυτερο συμβολαιο στην ομαδα (γιατι αν ερθει, ετσι θα ερθει)? Εγω λεω αξιζει μονο αν ειναι πρωτοκλασατος που θα κανει τη διαφορα. Για μενα ο κοντος, ουτε ηταν, ουτε ειναι, ουτε θα γινει ποτε παιχτης που ξεχωριζει. Να ερθει σε αυτον τον ΠΑΟΚ σαν σουπερ μεταγραφη, για να κρεμαστει η ομαδα πανω του, ουτε για πλακα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #3269 on: December 30, 2009, 12:17:02 »
@Athinaios

δηλαδή αδερφέ μου για να δω αν έχω καταλάβει:

ο Δημητράκης θα παίζει ή ε3τρεμ ή περιφερειακός CF, ακόμα και CF?

οπότε καταλήγω: οι
1. Φιλομένο,
2. Κουτσιανικούλης (2000 κιλο ευρώ),
3. Κριστιάνο,
4. o νέος CF που και καλά θα αγοράσουμε (Μπαχρεινέζος ή γιατονπεοειεζος δε ξέρω)
5. Μουσλίμοβιτς και
6. ο Βιερίνια
7. Ο Παπάζογλου
8. Ο ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

θα προσαρμοστούν στη λύση του να έρθει ο Δημητράκης?

και ξαναρωτάω ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ? (για να χωρέσει ο Δημητράκης)

και  ρωτάω γιατί ΤΖΑΜΠΑ ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! γιατί κάποιος έκανε 2ετή, 4ετή συμβόλαια με πολλούς από αυτούς πέρισυ το καλοκαίρι και ΟΛΟΙ ΚΑΥΛΩΣΑΜΕ για τον επιτυχημένο μεταγραφικό σχεδιασμό που έκλεισει ο ΠΑΟΚ από το χειμώνα του 2009 first quarter (κλαπς κλαπς...).

και ρωτάω πάλι ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ (τι θα προσδώσει ρε παιδί μου στον ΠΑΟΚ) η επιστροφή του Δημητράκη με (σχεδόν) δεδομένο ότι εκτός από το μειωμένο συμβόλαιο του δημητράκη που θα μας κάνει χάρη και δε θα πάρει όσα θα έπαιρνε στον ζέλα,  ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΥΠΟ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΠΑΟΚ για να χρυσώσει την ταμπακιέρα να παίξει μπάλα ο δημητράκης ε3τρεμ, Cf ή περιφερειακό CF?

για αυτό άντε να ξαναρωτήσω..ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ο παίκτης ΠΩΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ που έστησαν (όπως τον έστησαν) τώρα εκεί στην ΠΑΕ και παρακαλώ για απαντήσεις τεκμηριωμένες!

ΥΓ αν για να έρθει ο Δημητράκης πωληθεί ας πουμε ο Βιερίνια σε ομάδα που δεν είναι TOP CLUB της Ευρώπης...ΨΑΞΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ...

edit: τώρα είδα το ποστ του scyclad...το γράφαμε την ίδια ώρα sorry...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #3270 on: December 30, 2009, 12:20:46 »
Απορώ πως βρίσκουμε τα κουράγια να αναλύσουμε κ τα αγωνιστικά........
Ρε τον Μαραντόνα της Νάπολη να με φέρουν, αμα μ εκανε σσσσσσσσσσσστ κ με μοίραζε μούτζες δεν τον θέλω.....
Ας αποφασίσουμε τι είμαστε. Οπαδοί η Μαγιονέζα light με ολίγον hot dog κ New York Yankies με το μουνί τα Σάββατα......

Athinaios--4

• Guest
« Reply #3271 on: December 30, 2009, 12:32:52 »
Ας απαντήσω λοιπόν. ο Σαλπιγγίδης όλα τα χρόνια του έπαιζε ή στα άκρα (σε βάζελο και Εθνική) ή Καθαρόαιμος επιθετικός. Άρα δεν είπα κάτι περίεργο. Μου αραδιάζεις τώρα όλα τα ονόματα των επιθετικών μας. Αν θες δίπλα σε κάθε όνομα βάλε και τα πόσα γκολ έχουν βάλει φέτος. Αν δε θες βάλε και τα περσινά τους γκολ μήπως και αλλάξει το άθροισμα.
Παπάζογλου 1+1=2!
Μουσλι από πέρσι τέτοια εποχή 3!
ο Αθανασιάδης 5-6 (maximum). Να τους καμαρώνουμε!!
Πάμε στα άκρα. Αυτή την στιγμή έχεις 2 παίκτες. Τον Κριστιάνο δεν τον έχεις δει άρα μπορεί να είναι και άμπαλος. Χωρίς να τον δούμε δε θα τον κρίνουμε. Ας πάρουμε το δεδομένο ότι είναι καλός. Θα έχεις Βιερίνια,Κριστιάνο και Κουτσια(ο οποίος ακόμα δεν έχει ακουμπήσει μπάλλα) σύνολο 3. Καλύπτεσαι πιστεύεις? Μήπως ο Σαλπιγγίδης είναι καλύτερος?

Τώρα για το τι θα πει ο Παπάζογλου και ο Αθανασιάδης για τον ερχομό του Σαλπιγγίδη αδιαφορώ. Ας έπαιζαν μπαλλα να έμεναν.
Αν λοιπόν μαζεύεις όλους τους δευτεροκλασάτους (Φιλομένο,Όκβου,Παπάζογλου) δε σου φταίει μετά ότι δε μπορείς να τους δώσεις τσάμπα. Να έκανες καλύτερο σχεδιασμό
Για μένα λοιπόν αυτοί δεν κάνουν. Και αν θες να το προχωρήσω΄ούτε ο Μούσλι κάνει. 9 Γκολ σε 2 χρονιές είναι ΤΙΠΟΤΑ!
Τώρα λες τι θα δώσει στον υπό-εξυγίανση ΠΑΟΚ. Περισσότερα από όσα δίνει ο Μούσλι. 600.000 για 7 γκολ πέρσι και άλλα 600.000 για 2 γκολ φέτος.

Γιαυτό αφήστε τα περί λεφτών. Διώξε τον Φιλομένο, τον Παπάζογλου, μην πάρεις τον Όκβου ή τον Εντίνιο και μετά μιλάμε. Άλλωστε δε σε είδα να λες μην πάρεις Εντίνιο-Όκβου γιατί είναι πολλά τα λεφτά

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #3272 on: December 30, 2009, 12:37:06 »
συμπερασματικά λοιπόν, ΟΛΟΙ οι παίκτες μας μπροστά είναι παλτά, ο σχεδιασμός για τον πούτσο καβάλα, οι μεταγραφικοί στόχοι για τον πούτσο καβάλα, ο δημητράκης θα μας σώσει με την υπεραξία που θα δώσει στην ομάδα  και ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα?

Athinaios δε διαφωνώ σε πολλά από όσα γράφεις! απλά αν συντρέχουν τα μισά από όσα λές (και ενδεχομένως λέω και εγώ) μήπως τα προβλήματα μας είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ από το να μας απασχολεί πως και γιατί θα έρθει ο Δημητράκης πίσω?

γαμησε τα αδερφέ...γάμησε τα!

Athinaios--4

• Guest
« Reply #3273 on: December 30, 2009, 12:44:49 »
Φίλε μου ο σχεδιασμός φέτος για την επίθεση ήταν κακός.
Έδιωξες τον Αναστασάκο τελευταία στιγμή.
Πήρες τον Φιλομένο (γιατί άραγε αφού παίζεις με ένα επιθετικό και ο Φιλομένο δεν παίζει στα άκρα???)
Πήρες τον Παπάζογλου χωρίς να παίζει και έδιωξες τον Αθανασιάδη που τοουλάχιστον του έδωσες κάποια παιχνίδια πέρσι. Άρα... ?
Και τώρα έτσι πάει να γίνει. Παίρνεις τον Όκβου, θες άλλον έναν και σχεδιάζεις και για Σαλπιγγίδη. Άρα πρέπει να διώξεις αρκετούς το καλοκαίρι.
Εγώ πιστευώ ότι χτιστίκαμε πάνω σε μεγάλους παίκτες (Κοντρέρας-Γκαρσία-Σέρτζιο-Μούσλι). Έφυγε ο Σέρτζιο, έπεσε ο Μούσλι.
Οι ανατακαταστάτες πρέπει να είναι αξίας και όχι μπαλώματα τύπου Όκβου (που μπορεί να βγει καλός τελικά). ¨Αρα αναγκαστικά θα δώσεις λεφτά. Αν δώσεις και μου φέρεις παικταρά δεν τον θέλω τον Σαλπιγγίδη. Εγώ κρίνω απλά τον Σαλπιγγίδη τώρα ότι θα προσέφερε στην επιθετική μου γραμμή

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #3274 on: December 30, 2009, 12:49:09 »
Αν θες δίπλα σε κάθε όνομα βάλε και τα πόσα γκολ έχουν βάλει φέτος.

αν θες βαλε εσυ ποσα γκολ εβαλε η ψωλη φετος που θα λυσει το προβλημα του γκολ
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Athinaios--4

• Guest
« Reply #3275 on: December 30, 2009, 13:03:37 »
Καλα... Ίσως πρέπει να δεις πόσα βάζει κάθε χρόνο. Επίσης ο βάζελος έχει τον Σισέ και τον Κατσουράνη που σκοράρουν συνέχεια! Επίσης πρέπει να δεις και τις ασσίστ που έχει βγάλει. Τέλος πάντων μην προσπαθείς να τον μειώσεις σαν παίκτη. Πες ότι θες για προδοσία κτλ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #3276 on: December 30, 2009, 13:32:36 »
Τον Σαλπιγγίδη τον αντιπάθισα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να τον δω ούτε στην τηλεόραση. Είχα μπει στο τρυπάκι τον δημοσιογράφων.1) και τωρα που αλλαξες αποψη στο τριπακι τους μπηκες,,,μετα απο 2 χρονια αν ξαναλλαξεις αποψη παλι το ιδιο θα πεις

Δεδομένου οτι δεν ήταν ποτέ το δεξί χέρι του κόκκαλη για χρόνια (Γκαγκάτσης),
για τον γκαγκατση ανεβηκαν αρθρα στην κεντρικη που ηταν εναντια στον ερχομο του , αλλωστε εξελισεσαι οταν μαθαινει απο τα λαθη σου

Δεδομένου οτι γύρισε πίσω ο ΓΧ μετά τις δηλώσεις στο πειραιά -''γούσταρα που ήρθα''
ο γ.χ. ηταν ενας παιχταρας που ηταν βαζελος,ηρθε προσφερε σε 2 κυπελλα και εκανε την κωλοτουμπα του ( σαν αυτη που κανεις εσυ ) πηγαινοντας στον γαυρο,,ουτε ΠΑΟΚαρχης το επαιξε ποτε ουτε εδωσε παραταση ζωης στο καρκινωμα που μας οδηγουσε στην καταστροφη,και εφυγε και ως ελευθερος.

Δεδομένου οτι ο Παντέλας έκανε το ίδιο... μετριος παιχτης,εφυγε σαν ελευθερος, παντα σεβοταν την κερκιδα και ποτε δεν μας ειπε να το βουλωσουμε,,,ακυρη τελειως η συγκριση

Δεδομένου οτι ο Μούλα είχε ραντεβού με το Βαne και κατά λάθος προσγειώθηκε στο πειραιά και ξαναγύρισε... ξενος παιχτης που δεν το παιξε ΠΑΟΚαρχης,,προφανως οι ιδιοι που δεν θελουμε τον κοντο προδοτη δεν θελαμε και την επιστροφη του κροατη (ολα ειναι καταγεγραμμενα ),,,μιλαμε ομως για αλλο αθλημα σε μια ανισχυρη καε ενω τωρα μιλαμε για μια ισχυρη παε με χιλιαδες κοσμου να την εχει ανεβασει και με δυνατοτητες επιλογης, και αυτος εφυγε ως ελευθερος

Δεδομένου οτι στον ΠΑΟΚ παίζει ένας αθλητής που παρακολούθησε το φιλικό άρης-μπόκα (Ταπούτος) γνωστο σκουλικι που ηρθε και προσφερει προδοτης ειναι ισως μονο για αυτους ( δεν μας ενδιαφερει ) ακομη μια ακυρη συγκριση

Δεδομένου οτι ο Ορφανός πανυγήρισε το περίφιμο γκόλ κατά του ΠΑΟΚ σαν να ήταν σε τελικό πλανήτη Γής και βγαίνει και μιλάει ελεύθερα σε συνελευεις ερασιτέχνη,
για μας ολους προφανως μας προκαλει και αυτος αηδια, η αδιαφορια μας για τον ερασιτεχνη θα διορθωθει με την επιστροφη του προδοτη? η μηπως η ανοχη σε αυτες τις καταστασεις πρεπει να διαωνιζεται και να επαναλαμβανεται?

Δεδομένου οτι το κεφάλι του Μάρκου άνοιξε απο πέτρα σε ΠΑΟΚ-γαύρος, ο μαρκος την εφαγε την πετρα εσυ τα εκανες αχταρμα στο κεφαλι σου ρε φιλε,τι σχεση εχει αυτο τωρα?

Δεδομένου οτι το περιβραχιόνιο του ΠΑΟΚ το φόρεσε κάποιος που προτιμούσε να δουλέψει σε οικοδομή παρά στον ΠΑΟΚ και γιαυτον βγηκε πανο και γιαυτον φωναχτηκαν συνθηματα,,το 10πλασιο θα γινει για τον κοντο γιατι απο αυτον ζημιωθηκε ανυπολογιστα η ομαδα

Δεδομένου οτι ο Μουν συμπληρώνει απλώς τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και ο Κλαους σκοράρει στον περούκα, λαθης της διοικησης ειναι αυτα ,, ναι κανει και λαθη αν δεν το εχετε καταλαβει και προσπαθουμε να προλαβουμε αλλο ενα πολυ μεγαλο

Δεδομένου οτι σε ένα σενάριο επιστιμονικής φαντασίας που λέει οτι έρχεται ο Ζαγοράκης και μου λέει μπροστά σε όλους σας οτι ''alter4 η θα γραφτείς σε φόρουμ της βαζελίνας για να ζήσει το ΠΑΟΚworld ή θα μείνεις και τα μελη του θα διαγράφονται ένα-ένα. Θα σας κοιτάξω στα μάτια και η απάντηση μου θα είναι προφανείς...
με δυσκολια καταλαβα οτι εννοεις οτι ο κοντος εφυγε γιατι θα πεινουσαν οι συμπαικτες του,,απαντηθηκε και αυτο,,ο κοντος ηξερε καλα και ειχε προειδοποιηθει απο τους συνδεσμιτες οτι τα λεφτα της πωλησης θα τα ετρωγε ο γουμενος και η διαδικασια διαλυσης δεν θα σταματουσε ,,δεν τον ενοιαξε και το απεδειξε

Ασυλία στον γούμενο (εκτός απο Σάλπι, Αγγελο) έδωσε και ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ (''με τόργκελε με τόργκελέ, revolution κτλ)
 αυτες ειναι δικες σου ενοχες,,,να μιλας για τον εαυτο σου λοιπον,,,αν εσυ νοιωθεις ενοχος για εκεινη την περιοδο ειναι προφανες οτι με την επιστροφη κοντου θα νοιωσεις καλυτερα,,,οτι ενταξει μωρε δεν εγινε και τιποτα τοτε να μεχρι και ο κοντος γυρισε!!!

Οταν ο Ζαγοράκης το 2007 δήλωσε ''ΌΛΑ ΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ'' κανείς δε μίλησε...τι θα πει τελικά ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα.
η διοικηση εχει το δικο της σκεπτικο, η δυναμη της ομως ειναι η ενοτητα και αν οντως για τον ζαγορακη ισχυει το ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ θα κοιταξει να την διαφυλαξει

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΑΟΚ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
η ομαδα αυτη τη στιγμη με 21,000 διαρκειας και με διοικηση ΠΑΟΚτσηδικη ΝΑΙ εχει την πολυτελεια και επιλογες να κανει και παιχταρα να ψαξει παντου με 700,000 τον χρονο και να δειξει κυρος δειχνωντας οτι τωρα που ειμαι ισχυρος δεν εχω αναγκη αυτους που οταν ημουν αδυαμος με φτυσανε. κατακτηση ολων μας ειναι και μαγκια μας.

Πριν κάποια χρόνια αυτοι οι παίχτες γύριζαν 32-33 χρονών.Τωρα ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ για παίχτες 28 χρονών...Αυτο σημαίνει οτι ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει.
επειδη μεγαλωνει με οπλο την ενοτητα θελουμε επιλογες απο την διοικηση που θα την σεβοντε

ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ
μεγαλα λογια μην λες γιατι παλι θα λες οτι ειχες μπει στο τριπακι των δημοσιογραφων

Εγώ έκανα κωλοτούμπα στο θέμα Σαλπιγγίδη γιατι αυτή η διοικηση μου έβγαλε τα ασπρόμαυρα γυαλιά μου.
και τι φορας τωρα κοκκινα?

Με έκανε ποιο ώριμο οπαδό. Με δίδαξε να είμαι ανεξάρτητος και να μην περιμένω να βγάλει ανακοινωση κάποιος σύνδεσμος για να έχω άποψη όπως έκανα πριν μερικά χρόνια.
εσυ αποψη εχεις απο τα τριπακια των δημοσιογραφων οπως ειπες,,,καναν αυτοι κωλοτουμπα εκανες κιεσυ,,,αλλωστε ατακες περι ωριμοτητας μονο κολκα θυμιζουν

Ακόμα και ο Ζαγοράκης κάνει κωλοτούμπα και ξαναγυρίζει γιατι είναι τρελαμένος με τον ΠΑΟΚ.
 κανει κωλοτουμπα ο ζαγορακης? κανεις κιεσυ,,ολοι μια υπεροχη κωλοτυμπα λοιπον,,ειναι της μοδας ελατε ολοι στην παρεα της κωλοτουμπας !!!

Ο Σαλπιγγίδης είναι προδότης, εισαι σιγουρος?  ζεί με τύψεις, και γι 'αυτο θέλει να γυρίσει.
μεξικανικη σαπουνοπερα

Οποίος δεν έχει κάνει ΠΟΤΕ κωλοτούπα για τον ΠΑΟΚ, ΑΝ έρθει ο κοντός ας παει στο αεροδρόμιο να τον πυροβολήσει...
μην βαζεις ιδεες

Δεδομένου οτι πρόκυται για έναν Μουντιαλικό παίχτη ο οποίος το καλοκαίρι του 2012 (29.5 χρονών) μπορεί να πουληθεί 5-6 εκατομύρια...Δεδομένου οτι ΠΟΤΕ ο ΠΑΟΚ δεν πήρε πρώτο σκόρερ του βάζελου σε καλή ηλικία...είναι ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ.
1 γκολ εβαλε φετος τα μισα απο μουσλιμοβιτς

Και στην τελική....εμείς με τα αδέρφια μας δεν μαλώνουμε? Πείτε μου μια ελληνική οικογένεια που να μην έχει κληρονομικές ναι κατι χωραφια με ελιες εχω να χωρισω με τον κοντο και οικονομικές διαφορές...

εσυ εχεις καθε δικαιωμα να κανεις τις κωλοτουμπες σου,,το συνολο των οπαδων που υπερασπιζονται μια ιδεα εχουν χρεος να μενουν πιστοι σε οσα πρεσβευουν

ΥΓ Περίφανος είναι κάποιος οταν του ζητάει εισητήρια ο βάζελος και δίνει... τα ειπαν οι συνδεσμοι στον ζαγορακη με ανακοινωση αλλα εσενα η διοικηση σου διδαξε να εχεις δικη σου ανεξατητη αποψη η κατι τετοιο Και όχι πιστολιάζοντας έναν μεροκαματριάρη σερβιτόρο. κατηγορεις τον λαο του ΠΑΟΚ απο φημες,,ασε που δεν παιζει να τα πληρωσε ο σερβιτορος Η θέση μας και η περιφάνειά μας κερδίζετε στη κερκίδα. Ούτε στο χόρτο, ούτε στις ταβέρνες.
ε ναι στην κερκιδα θα γινει οτι γινει

ΥΓ2 Και να μην ξεχάμε αυτο ακριβως λεμε οτι αυτή τη στιγμή υπάρχει στον ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ θέμα Βέλγου. Και είναι και παιχταρας.

το κειμενο προφανως ειναι γεματο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ και βασιζεται στο δογμα =
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ? ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?

επισης εχει και αστηριχτες κατηγοριες ( σερβιτοροι πληρωνουν απο το μεροκαματο τους αλητειες οπαδων μας )

τελος νομιζω οτι ολοι βλεπουν οτι η κυριαχη ταση του φορουμ δεν συμφωνει με το αρθρο.
« Last Edit: December 30, 2009, 13:38:42 by vedder »

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #3277 on: December 30, 2009, 13:35:54 »
ΑΠΟ ολους που φυγαν απο τον ΠΑΟΚ για να πανε στην Αθηνα και να το παιξουν πρωταθλητες παικταραδες κτλ κτλ ΜΟΝΟ ο κοντος κραΤΗσε μεσα του τον ΠΑΟΚ  και μονο αυτος δεν το επαιξε Αθηναιος...

Εαν αρνηθει τοσα λεφτα για να γυρισει πισω στα 29 του του βγαζω το καπελο και τον παραδεχομαι....!!!!Αυτη θα ηταν η πραγματικη συγνωμη ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ......(και ενω οι βαζελοι του γλυφουν τ αρχιδια να υπογραψει....)

Πραγματικα ολοι εσεις που παντα σας θεωρω αδερφια και δεν σας διαχωριζω οπως κανετε εσεις ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ....ενας απο εσας που ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ ΔΕΙΑΡΚΕΙΑΣ να βγει και να μου πει ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ....γιατι εδω μιλαμε για πολεμο υπερ της ιδεολογιας ΠΑΟΚ...δλδ εχετε αναγει το θεμα Σαλπιγγιδι και γω δεν ξερω που...

περιμενω να μου πει καποιος για γκαγκατση ετσι...γιατι οποιος κανει αναφορα σε αυτον, το κανετε γαργαρα...οχι γαργαρες λοιπον...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Athinaios--4

• Guest
« Reply #3278 on: December 30, 2009, 13:54:43 »
¨Η μήπως να πούμε για τον Στράτο τον Γιδόπουλο που είχε έρθει περήφανα στην ομάδα?
Και αν με αυτό τον τρόπο ο Σαλπιγγίδης λέει μία συγνώμη τότε ναι εγώ την δέχομαι. Έκανε μαλακια. Έφυγε. Μας πούλησε. Και τώρα λέει επειδή το κατάλαβα γυρνάω και με λιγότερα λεφτά. Δηλαδή ρε μάγκες δε μπορεί να έκανε λάθος? Μονο εσείς είσαστε αλάθητοι???
Ή θέλετε να έρθει στο σπίτι του καθενός να ζητήσει προσωπικά συγνώμη? 

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3279 on: December 30, 2009, 13:57:51 »

ΥΓ αν για να έρθει ο Δημητράκης πωληθεί ας πουμε ο Βιερίνια σε ομάδα που δεν είναι TOP CLUB της Ευρώπης...ΨΑΞΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ...

ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ