Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 504305 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #3240 on: December 30, 2009, 04:13:11 »
Κριμα ρε μαγκες εσεις που τον θελετε πισω...
Ξεχασατε το καλοκαιρι του 2006, ξεχασατε τη μαχαιρια, πιο πριν το σσσσ, επειτα το πεναλτι, την καταντια μας, τους αγωνες μας το καλοκαιρι του '07, τα ξεχασατε ολα και ειστε ετοιμοι να υποδεχτειτε τον Μεσσια...
Μπραβο ρε αδερφια...και μετα αμα σας λενε πελατες παρεξηγιεστε κιολας και αρχιζετε τις μαλακιες με τα Παοκτσηδομετρα...
Να τον χαιρεστε ρε...ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ...
Ετσι ρε αλλαξε σελιδα ο ΠΑΟΚ? Γιατι ειστε ΠΑΟΚ ψαχτειτε!
Ρε ειναι δυνατον τον λαο του ΠΑΟΚ να τον κανει κουμαντο ο καθε κολκας και ο καθε λιμπερο και μετροσπορ?
Και στο φιναλε για ενα γαμωπρωταθλημα η για ενα γαμωσεντονο-που με το νου σας-θα σας φερει το γιδι κατεβαζετε και τα παντελονια σας?
Στερημενοι,πειναλες,φλωροι και παντοφλακηδες αγονται και φερονται ετσι ρε μαγκες...
Και αν για το γιδι σας κατευθυνουν ετσι...ΦΑΝΤΑΣΟΥ τι εχει να γινει με το γηπεδο...
Δηλαδη με λιγο ψησιμο και κανα γκαλοπακι θα φερετε και τον φασουλα σε λιγο...
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΓΑΜΗΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΞΗΓΗΘΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΑΙ 'ΜΠΡΟΣ...Οταν στο τελος τελειωσει αυτη η φαρσοκομωδια πραγματικα ψαχτειτε με την παρτυ σας και την συνειδηση σας...
Ο ΠΑΟΚ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ.
Παντοφλακηδες, ρουληδες, πελατες και λοιποι φαντασιοπληκτοι γαβρομπαρτσελονες οφειλουν να ακολουθησουν.

μπραβο ρε τσακαλε με ανατριχιασες.... ΦΥΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ.... ΚΟΝΤΕ Γ@ΜΙΣΟΥ...
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

goudas4

• Guest
« Reply #3241 on: December 30, 2009, 04:54:09 »
Το πιο τραγικο της υποθεσης ειναι οτι ορισμενοι νομιζουν οτι ολοι εμεις που βριζουμε τον κοντοπουτανο, το κανουμε μονο και μονο για τον εγωισμο μας και καθαρα για το προσωπο "σαλπιγγιδης"...
Ειναι θεμα νοοτροπιας και εμενα αυτο με πειραζει πιο πολυ απο ολα...Οτι 3 χρονια μισους και αγανακτησης για εκεινη την αθλια φυγη του ακατονομαστου, μεσα σε 1 μηνα καταφεραν οι δημοσιογραφισκοι της πλακας να μας την αλλαξουν αρδην στο ονομα του καλου του ΠΑΟΚ...Γιατι παντα "Ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα"...Μην το ξεχναμε αυτο...
Κριμα και παλι κριμα γιατι ΠΑΟΚ σημαινει να μην ξεχνας, να αντιστεκεσαι και προπαντων καποια ιδανικα να μην τα προδιδεις επειδη στο υποβαλλουν ο κολκας (και μονο που γραφω το ονομα ξενερωνω...) και ο καθε κολκας...
Ετσι κι εγω επειδη εμαθα στην ζωη μου καποια πιστευω να μην τα προδιδω (και ειδικα οταν αυτα εχουν να κανουν με τον ΠΑΟΚ που ειναι "ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ") αυτον τον παικτη δεν θελω να τον δω ζωγραφιστο οχι στην Τουμπα αλλα ουτε καν να περιφερεται στην Θεσσαλονικη.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ

baron

• Guest
« Reply #3242 on: December 30, 2009, 07:49:28 »
Ίσως πολλοί να επηρεάζονται από τα δέκα άτομα εδώ στο Forum και αλλου που μπαίνουν ίσως με διαφορετικά NICKS δημιουργώντας την εντύπωση ότι οι υπέρ επιστροφής του 1 και κάτι ψιλά είναι αρκετοί.

Όσοι όμως κινούνται στους συνδέσμους ξέρουν ότι τέτοια πλειοψηφία δεν υπάρχει. Ούτε καν μειοψηφία υπάρχει.

Ο θεός συγχωρεί ο ΠΑΟΚτζής ποτε!

Και τελικά ρε μάγκες θέμα salp δεν υπάρχει. Σε 2 βδομάδεες θα γελάμε για αυτό το χάος
« Last Edit: December 30, 2009, 11:21:22 by tsakalaki »

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #3243 on: December 30, 2009, 08:06:32 »
Δηλαδη ρε μαγκες οποιος ειναι θετικος στην επιστροφη του κοντου ειναι γιατι ειναι προβατο, φυτο ή γιατι διαβαζει κολκα? Τι γενικευσεις του κ..λου ειναι αυτες...και συγγνωμη για την εκφραση
Αντε ρε χαλαρωστε λιγο...ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ για εναν παιχτη ο οποιος εφυγε με ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ και πηρε λεφτα ο ΠΑΟΚ...και εαν δεν τα πηρε ο ΠΑΟΚ και τα πηρε ο γουμενος αυτον να βριζετε οχι τον κοντο...στο finale δεν μπορει να μπαινει στο tripaki των οπαδων για δεκανικι του γουμενου και λοιπα σχολια....ολοι οι αλλοι με προσφυγες και δραχμη ο ΠΑΟΚ.

Ειναι επαγγελματιας και εκεινη την στιγμη μπορει να εκανε ενα λαθος για πολλους απο εμας...και μην μου πειτε "στο διαολο ο επαγγελματισμος, κτλ" γιατι οταν χανουμε παιχνιδια με κατεβασμενα τα χερια ξεροθμε τοτα να λεμε "ουστ κοπροσκυλα πεξτε σαν επαγγελματιες, τζαμπα τα περνετε κτλ"...ν'αποφασισουμε τι θελουμε...επαγγελματιες ή συναισθηματισους?

Επισης κατι ακομα θα ηθελα να πω για να προλαβω μερικους στην περιπτωση που δεν θα ερθει ο κοντος...μην γυρισουν και πουν..."Ειδατε το κολοπαιδο πηρε παραπανω λεφτα αλλου και δεν ηρθε...αυτοσ ειναι ο γιδις...φραγκοκιλλερ κτλκτκλ." γιατι τοτε μαλλον ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΙΡΑΖΕ Η ΜΗ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΦΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΔΣΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΠΡΟΤΕΙΝΩ

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ

zefyros4

• Guest
« Reply #3244 on: December 30, 2009, 08:15:42 »
Εγώ ζω Πειραιά. Άρα δεν μπορώ να ξέρωτί κλίμα επικρατεί πάνω. Όπως και δεν επηρεάζομαι από κάθε Κόλκα. Η δική μου η γνώμη είναι ότι ο Σάλπι δεν πρέπει να γυρίσει. Όχι γιατί δεν χρειάζεται (δεν μπορώ να το κρίνω εγώ), ούτε γιατί "κάποιοι τον λένε προδότη". Αλλά γιατί θα φέρει γκρίνια και μουρμούρα σε μέρος των οπαδών.
Εγώ δεν θεωρώ προδότη κάποιον που στα νεύρα του πάνω έκανε και μια λάθος χειρονομία, ή που έφυγε για κάτι καλύτερο. Το παιδί είναι ΠΑΟΚτσής και το δείχνει κάθε μέρα.
Υ.Γ.: Μην ξεχνάτε ότι και ο Ζαγοράκης είχε παίξει στην αεκ. Και ο Βρύζας είχε φύγει από τον ΠΑΟΚ για καλύτερη ομάδα.
Γνλωμη μου είναι όσοι είναι κάθετα ανίθετοι να χαλαρώσουν λίγο. Ο λαός του ΠΑΟΚ βοηθήσαμε και βοηθάμε να πάει μπροστά η ομάδα. Όμως άλλοι άλλαξαν την σελίδα τα 3 τελευταία χρόνια.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #3245 on: December 30, 2009, 09:36:15 »
Κριμα ρε μαγκες εσεις που τον θελετε πισω...
Ξεχασατε το καλοκαιρι του 2006, ξεχασατε τη μαχαιρια, πιο πριν το σσσσ, επειτα το πεναλτι, την καταντια μας, τους αγωνες μας το καλοκαιρι του '07, τα ξεχασατε ολα και ειστε ετοιμοι να υποδεχτειτε τον Μεσσια...
Μπραβο ρε αδερφια...και μετα αμα σας λενε πελατες παρεξηγιεστε κιολας και αρχιζετε τις μαλακιες με τα Παοκτσηδομετρα...
Να τον χαιρεστε ρε...ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ...
Ετσι ρε αλλαξε σελιδα ο ΠΑΟΚ? Γιατι ειστε ΠΑΟΚ ψαχτειτε!
Ρε ειναι δυνατον τον λαο του ΠΑΟΚ να τον κανει κουμαντο ο καθε κολκας και ο καθε λιμπερο και μετροσπορ?
Και στο φιναλε για ενα γαμωπρωταθλημα η για ενα γαμωσεντονο-που με το νου σας-θα σας φερει το γιδι κατεβαζετε και τα παντελονια σας?
Στερημενοι,πειναλες,φλωροι και παντοφλακηδες αγονται και φερονται ετσι ρε μαγκες...
Και αν για το γιδι σας κατευθυνουν ετσι...ΦΑΝΤΑΣΟΥ τι εχει να γινει με το γηπεδο...
Δηλαδη με λιγο ψησιμο και κανα γκαλοπακι θα φερετε και τον φασουλα σε λιγο...
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΓΑΜΗΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΞΗΓΗΘΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΑΙ 'ΜΠΡΟΣ...Οταν στο τελος τελειωσει αυτη η φαρσοκομωδια πραγματικα ψαχτειτε με την παρτυ σας και την συνειδηση σας...
Ο ΠΑΟΚ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ.
Παντοφλακηδες, ρουληδες, πελατες και λοιποι φαντασιοπληκτοι γαβρομπαρτσελονες οφειλουν να ακολουθησουν.

Ετσι ρε τσακαλε!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3246 on: December 30, 2009, 09:38:04 »
Μπορεις αδερφε Maestro να εξηγησεις γιατι αλλα λες σημερα και αλλα ελεγες τοτε? Κυριως γιατι τοτε ενοιωθες ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και τι αλλαξε σημερα, ωστε να μη τα νοιωθεις? Μπορεις να εξηγησεις ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΝΩΜΗ?

Δηλαδη ρε μαγκες οποιος ειναι θετικος στην επιστροφη του κοντου ειναι γιατι ειναι προβατο, φυτο ή γιατι διαβαζει κολκα? Τι γενικευσεις του κ..λου ειναι αυτες...και συγγνωμη για την εκφραση
Αντε ρε χαλαρωστε λιγο...ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ για εναν παιχτη ο οποιος εφυγε με ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ και πηρε λεφτα ο ΠΑΟΚ...και εαν δεν τα πηρε ο ΠΑΟΚ και τα πηρε ο γουμενος αυτον να βριζετε οχι τον κοντο...στο finale δεν μπορει να μπαινει στο tripaki των οπαδων για δεκανικι του γουμενου και λοιπα σχολια....ολοι οι αλλοι με προσφυγες και δραχμη ο ΠΑΟΚ.

Ειναι επαγγελματιας και εκεινη την στιγμη μπορει να εκανε ενα λαθος για πολλους απο εμας...και μην μου πειτε "στο διαολο ο επαγγελματισμος, κτλ" γιατι οταν χανουμε παιχνιδια με κατεβασμενα τα χερια ξεροθμε τοτα να λεμε "ουστ κοπροσκυλα πεξτε σαν επαγγελματιες, τζαμπα τα περνετε κτλ"...ν'αποφασισουμε τι θελουμε...επαγγελματιες ή συναισθηματισους?

Επισης κατι ακομα θα ηθελα να πω για να προλαβω μερικους στην περιπτωση που δεν θα ερθει ο κοντος...μην γυρισουν και πουν..."Ειδατε το κολοπαιδο πηρε παραπανω λεφτα αλλου και δεν ηρθε...αυτοσ ειναι ο γιδις...φραγκοκιλλερ κτλκτκλ." γιατι τοτε μαλλον ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΙΡΑΖΕ Η ΜΗ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΦΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΔΣΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΠΡΟΤΕΙΝΩ

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ

Vlepo meso doriforikis ola ta poustrokanala pou lene sta proinadika tous oti kai kala SOTHIKE KAI O PAOK me thn metagrafh kai o poustogay falakras sthn et leei kalos o xaralampidis EIDIKA yia ton PAOK.

A H D I A >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:

KAI NA PO KAI KATI?

Ton salpi ton goustaro ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLA an ypograpsei ntroph prepei a niothei yiati yparxoun PAOK-s-ides pou dosane apo to isterhma tous yia na ton krathsoune. Den ftyneis etsi pasaka mou. Kai AN theleis na voithiseis oikonomika feugontas, pane sthn oukrania opou pernoume 2,5....LEO EGO TORA :(

DIAPSEUSE ME KAI VGES KAI KANE THN MEGALYTERH APOSTOMOSH POU THA YPARKSH STHN ISTORIA TOU PODOSFEROU KAI THA MEINEIS STHN ISTORIA.................ALLIOS MITSARA THA MPEIS STHN LISTA....
Milouse kai o fonias ston extra kai kala elege oti einai ����ôó�äåò kai kala rotiste kai thn korh mou, elege kai alles tetoies paparies. Den hksere ti tou ginotane sxetika me ton PAOK ta teleutea 10 xronnia.
Allos gleiodhs ki aytos pou thn ekane yia ta gafra kai to THIMAME PARA POLY KALA. N'afisei tis malakies kai ta loipa.

POIO OXI REEEEEEEEEEEEE!!!!

EDW EFTASE TA AEROPLANO THS E8NIKIS STHN  ATHINA KAI O DIMITRAKIS EFYGE APO ALLH PORTA REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!

KAI OI SUNDESMITES PERIMENAN TZAMBA NA TOU MILHSOUNE.....

An einai alhtheia NTREPOME AFANTASTA............AISTHANOME TOOOOOOSO PRODOMENOS ALLLA MEXRI NA YPOGRAPSEI................................

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #3247 on: December 30, 2009, 09:55:43 »
εννοειται οτι δεν πρεπει να μπει στην κεντρικη σελιδα του PAOKWORLD αρθρο που θα ειναι υπερ της επιστροφης του πουτανας γιου...εδω ειναι οπαδικο σαιτ και χθες στο μπασκετ ειδαμε ποια ειναι η θεση των οπαδων του ΠΑΟΚ σε ενδεχομενη επιστροφη του.οποιος θελει να διαβαζει αρθρα-υμνους για τον κοντο και για το ποσο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ειναι ας μπει στα σαιτ που γραφουν οι κολκες και οι βασιλοπουλοι να γουσταρουν παραληρημα....
βρυζα-ζαγορακη-ποικιλιδη-μανδρινε που εισασταν χθες στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ πηρατε μια πρωτη γευση για το τι κλιμα επικρατει και μονο στο ακουσμα της ενδεχομενης επιστροφης...και στο ματς με τον πανιωνιο στην ΤΟΥΜΠΑ την επομενη τεταρτη θα εχουμε χειροτερες καταστασεις(μακαρι να διαψευστω)...
οποτε δωστε αυτα τα γαμημενα 800 χιλιαρικα που εχετε σκοπο να δωσετε στον μπασταρδο σε εναν αλλο επιθετικο να τελειωνει αυτη η ιστορια και να ηρεμησουμε....
καποιοι εδω μεσα οτι και να κανει η διοικηση το βρισκουν σωστο....γκαγκατσης-μουν,θεμα εισιτηριων τωρα σαλπι-γιδης και μετα τι?γηπεδο στην νεα μεσημβρια?γιατι οχι....και ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα....
ειμαι απο τους θερμους υποστηρικτες της σημερινης διοικησης της παε και της προηγουμενης(ζαγορακης -για να μην παρεξηγηθω) αλλα δεν μπορω να κλεινω τα ματια σε οτι στραβο συμβαινει...την αποψη μου θα την λεω παντα...και χθες πολυ χαρηκα που ακουστηκαν τα συνθηματα για τον κοντο στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ και ειδικα για τα ατομα απο τα οποια ακουστηκαν....ειναι αυτοι που καθε φορα που παιζει ο ΠΑΟΚ ειναι παροντες σε ολα τα γηπεδα της ελλαδας και σε ολα τα αθληματα...η αποψη των υπολοιπων δεν με ενδιαφερει...
και απλα θελω να μου πει καποιος απο αυτους που χθες μας εκραζαν στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ οταν φωναξαμε το ''σαλπι-γιδι πουσταρα'' ποιος ηταν ο λογος που μας εκραξε...επειδη το συνθημα ηταν ακαιρο και ακυρο (που για μενα δεν ηταν, εφοσον παρευρισκονταν στο γηπεδο συσσωμη η διοικηση της παε) ή απλα επειδη αυτοι θελουν πισω αυτο το μπασταρδι?αν ισχυει αυτο που υποψιαζομαι πραγματικα λυπαμαι για το σημειο που εχουμε φτασει...
και οσο για καποιους που αναφερουν για τις <<ανετες>> βολτες του κοντου στην πολη μας ενα εχω να πω...και γω με προστασια παω για καφε στο πασαλιμανι με μπλουζα του ΠΑΟΚ....οσοι καταλαβαν καταλαβαν....τιποτα αλλο...
ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ δημητρακη....γιατι δημητρακης ησουν και δημητρακης θα παραμεινεις....

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #3248 on: December 30, 2009, 09:59:49 »
@Homo εχει πεσει τετοια εγκεφαλικη μπουγαδα, που αν τραβηξει κανενα μηνα ακομα, θα προσπαθουν να μας πεισουν οτι ο κοντος δεν εφυγε ποτε και δε τα θυμομαστε καλα τα πραγματα. Μεγαλη υποθεση τα ΜΜΕ. Λιγο να αφησεις το μυαλουδακι σου στο ελεος τους, οχι κωλοτουμπας, μεχρι και θαυμαστη του μοντελου κοκκαλη σε κανουνε.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Athinaios--4

• Guest
« Reply #3249 on: December 30, 2009, 10:09:18 »
Ρε μάγκες μήπως έχετε κανα αλάθητο από τον Πάππα και δεν το ξέρουμε? Για χαλαρώστε λίγο. Έχτε μια γνώμη και καλά κάνετε. Έχουμε μια γνώμη και καλά κάνουμε. Μας έχετε πρήξει όμως ότι τρώμε κουτόχορτο και ότι είμαστε βλάκες. Όπα ρε πεφωτισμένοι όλοι!!!
Αυτοί που το παίζουν υπερασπιστές των ιδανικών κτλ καλό είναι να χαλαρώσετε. Αν δεν σας αρέσει η άποψη μας απλά πείτε επιχειρήματα. Αφήστε τις άλλες βλακείες που τις λέτε για να πείτε κάτι. Εγώ λέω
Να έρθει γιατί
1)Είναι απαραίτητος ένας τέτοιος παίκτης στον ΠΑΟΚ.
2)Είναι καλύτερος από όσους έχω στην ομάδα.
Καθαρά αγωνιστικοί λόγοι. Είναι κατανοητό?

Εσείς λέτε να μην έρθει γιατί μας πρόδωσε. Μπράβο σας. Η μαλακία είναι όμως να έρθει κ να τον γιουχάρετε γιατί τότε δε μιλάμε για κόσμο αλλά για πρόβατα.

Και μένα δε μ'αρέσει να έχω κωλότουρκο στην ομάδα αλλά δε θα τον γιουχάρω. Και μένα δε μ'αρέσει να έχω γυφτο-σκοπιανό αλλά δε θα τον γιουχάρω.

Τώρα από κει και πέρα ο καθένας ας κάνει ότι μαλακία του έρθει. Εγώ με τη μαλακία που με δέρνει κ ο καθένας με τη δική του.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #3250 on: December 30, 2009, 10:11:32 »
εννοειται οτι δεν πρεπει να μπει στην κεντρικη σελιδα του PAOKWORLD αρθρο που θα ειναι υπερ της επιστροφης του πουτανας γιου...εδω ειναι οπαδικο σαιτ και χθες στο μπασκετ ειδαμε ποια ειναι η θεση των οπαδων του ΠΑΟΚ σε ενδεχομενη επιστροφη του.οποιος θελει να διαβαζει αρθρα-υμνους για τον κοντο και για το ποσο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ειναι ας μπει στα σαιτ που γραφουν οι κολκες και οι βασιλοπουλοι να γουσταρουν παραληρημα....

Ρε φίλε έγινε μήπως στο σάιτ καμιά ψηφοφορία και δεν το κατάλαβα? Ή επειδή θέλει η μεγάλη πλειοψηφία να ΜΗΝ έρθει πρέπει να απαγορεύονται όλες οι αντίθετες απόψεις?
Το σαιτ ανήκει σε όλους. Και όλοι έχουμε άποψη. Για σοβαρευτείτε

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #3251 on: December 30, 2009, 10:28:07 »
πρωτον δεν με ξερεις για να με λες να σοβαρευτω.
το σαιτ ανηκει σε ολους και οπως βλεπεις ακουγονται ολες οι αποψεις.αλλα αρθρο υπερ σαλπι-γιδι στην κεντρικη ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΕΙ ΕΓΩ ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.στ'αρχιδια σου αλλα εγω απλα το λεω...
ψηφοφορια και αλλα τετοια γινονται σε διπλανα σαιτ...οποιος θελει μπορει να ψηφισει εκει...
και κανεις δεν σου απαγορεψε να λες την αποψη σου....

agamemnon

• Guest
« Reply #3252 on: December 30, 2009, 10:28:56 »
θα πω τοτε μονο ΕΝΑ επιχειρημα στον φιλο μου τον αθηναιο γιατι να μην ερθει ο κοντος...

σε καθε αγωνα θα γινετε αυτο που εγινε χτες στο παλατακι!!!

τετοια διχονοια δεν την αξιζει αυτος ο λαος εξαιτιας ενος ......... αντε να μην βρισω.

zan

• Guest
« Reply #3253 on: December 30, 2009, 10:32:17 »
Αστο με αυτο που εγινε στο παλατακι εχτες...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3254 on: December 30, 2009, 10:34:05 »
Ειπα καθαρα ποια ειναι η διαδικασια ανεβασματος ενος αρθρου, ψαχνουμε τα μελη της articles team, ειναι λιγο δυσκολο να βρεθουν.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Athinaios--4

• Guest
« Reply #3255 on: December 30, 2009, 10:43:47 »
Φίλε agamemnon σέβομαι το επιχείρημα σου. Έχω ξαναγράψει όμως ότι αυτό είναι θέμα ωριμότητας του κόσμου. Γνώμη μου είναι ότι η διοίκηση δε μπορεί να αποφασίζει με βάση μην έρθει διχόνοια στον κόσμο. Ο κόσμος πρέπει να βάζει το μυαλό να σκεφτεί και ΟΠΟΙΑ άποψη και να έχει να σέβεται και την άλλη γιατί ΟΛΟΙ ΠΑΟΚτσήδες είμαστε.

Joker έχεις δίκιο δε σε ξέρω. Όπως δε με ξέρεις΄ούτε συ ώστε να θεωρείς ότι τρώω κουτόχορτο. Και αν σε προσέβαλε αυτό που είπα να ξέρεις ότι είναι μεγαλύτερη προσβολή να λες σε κάποιον δε θα μπει αυτό το άρθρο γιατί δε γουστάρω. Ίσως έχεις περίεργη αντίληψη για τη Δημοκρατία αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Εκτός κι αν γουστάρεις όπως κάποιες εφημερίδες κάνουν προπαγάνδα υπέρ του Σαλπιγγίδη να γίνει εδώ η προπαγάνδα εναντίον του. ΄
Λοιπόν λέω ένα πράγμα. Ας έχει ο καθένας ότι άποψη θέλει. Μπορεί να έχω άδικο. Μπορεί και δίκιο. Το να λέμε όμως ότι ότι ο άλλος τρώει κουτόχορτο ή να μαλώνουμε μεταξύ μας σημαίνει ότι εμείς φταίμε που δε μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ μας. Γιατί ο κόσμος δεν είναι ώριμος ούτε να κουβεντιάσει!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #3256 on: December 30, 2009, 10:44:08 »
Αντε παλι με το αγωνιστικο. Σιγα ρε μη χασουμε τον ποντιο Αγκουερο, και πως θα συνελθουμε απο τετοια απωλεια. Αντε να γινουν ολα πουτανα για να ερθει ο αναπληρωματικος επιθετικος του ΟΤΕ, με ενα γκολ ως τωρα στα μισα της χρονιας. Θα αλλαξουν τα δεδομενα στον ΠΑΟΚ με τετοια παιχτουρα.
Το 'αγωνιστικο' δεν πειθει, τουλαχιστον οχι αν ζυγισεις τα υπερ και τα κατα.

Ουτε τα επειχειρηματα του στυλ 'το εκανε και ο ΓΧ' στεκουν. Αντε και ο λαος εκανε λαθος με το ΓΧ και με κατι αλλους στο μπασκετ που λετε, τους οποιους δε ξερω. Πρωτον, καθε περιπτωση ειναι εντελως διαφορετικη και δευτερον, αν εκανες μια λαθος κινηση σαν λαος, δε σημαινει οτι πρεπει να την επαναλαμβανεις. Καποτε πρεπει να δειξουμε οτι οποιος φευγει με 'περιεργο' τροπο απο τον ΠΑΟΚ, φευγει για παντα. Δεν εχουμε αναγκη καμια επιστροφη μεσσια.

Τωρα για τις διπλες εναεριες κωλοτουμπες με τον κοντοπουτανο σκεφτητε απο μονοι σας πως προεκυψαν.
Ή περασε τοσος καιρος που εσβησε απο τη μνημη τη ρουφιανια του κοντου,
ή επιασε τοπο η αβαντα των δημοσιοκαφρων,
ή θεωρησατε οτι ο κοντος δεν εκανε τιποτα λαθος τοτε, και απλα τον κραζατε γιατι τον εκραζε ολος ο κοσμος.
Δικαιωμα σας να πιστευετε οτι θελετε, αλλα λιγη περηφανεια δε βλαπτει.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Athinaios--4

• Guest
« Reply #3257 on: December 30, 2009, 10:57:57 »
Δεν είπαμε ότι είναι ο Αγκουέρο ούτε ο Βίγια. Τώρα βέβαια το επιχείρημα σου για 1 γκολ στα μισά δεν στέκει όταν έχεις επιθετικό που έχει 2 γκόλ από πέρσι τέτοια εποχή!! Άρα αγωνιστικά στέκει. Και βέβαια αν βρεθεί καλύτερος επιθετικός δε με καίει να έρθει ο Σαλπιγγίδης. Ας έρθει ο άλλος.
Δεν είναι θέμα ότι κάνουμε κωλοτούμπες. Έχω διαβάσει όσα έγραφα τότε. Και τότε ναι τα πίστευα. Κάθε στιγμή όμως είναι διαφορετική για πολλούς λόγους. Τότε έχανα τον αρχηγό μου και τον καλυτερο μου παίκτη. Τώρα θέλω να έρθεις ένας παίκτης που θα τον πληρώνω κκαι θα παίζει. Δε θα είναι Ζαγοράκης ούτε Γ.Χ μέσα μου ποτέ. Καταλαβαίνω ΟΛΑ όσα λέτε. Και συμφωνώ σε κάποια. Είναι όμως διαφορετική προσέγγιση.
Το σχόλιο για λίγη υπερηφάνεια το προσπερνάω. Όταν μιλάς για προσφυγική ομάδα και γλύφεις Τούρκο παίκτη τότε λίγη υπερηφάνεις σου έχει μείνει (Δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά φίλε)

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
« Reply #3258 on: December 30, 2009, 10:59:18 »
Εγώ δεν θα ασχοληθώ με τον κοντό. Είτε έρθει είτε δεν έρθει ούτε με νοιάζει μιας και έχω μάθει να βλέπω μόνο το καλό του ΠΑΟΚ χωρίς πρόσωπα και καταστάσεις. Απλά αναρωτιέμαι όλος αυτός ο λαός του ΠΑΟΚ που δεν ξεχνά γιατί αφήνει όλους αυτούς τους "ΠΑΟΚτσήδες" Κούδες,Σαράφιδες,Ασλανίδιδες, Ορφανούς κ.λ.π. κ.λ.π. να περνάνε ακόμα και μπροστά από το ναό?Και μη πει κανείς ότι η ρουφιανιά του κοντού ήταν η μεγαλύτερη.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #3259 on: December 30, 2009, 11:02:50 »
Joker έχεις δίκιο δε σε ξέρω. Όπως δε με ξέρεις΄ούτε συ ώστε να θεωρείς ότι τρώω κουτόχορτο. Και αν σε προσέβαλε αυτό που είπα να ξέρεις ότι είναι μεγαλύτερη προσβολή να λες σε κάποιον δε θα μπει αυτό το άρθρο γιατί δε γουστάρω. Ίσως έχεις περίεργη αντίληψη για τη Δημοκρατία αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Εκτός κι αν γουστάρεις όπως κάποιες εφημερίδες κάνουν προπαγάνδα υπέρ του Σαλπιγγίδη να γίνει εδώ η προπαγάνδα εναντίον του. ΄

βασικα δεν εγραψα πουθενα οτι τρως κουτοχορτο....ασχετα με το αν το πιστευω ή οχι δεν το εχω γραψει πουθενα επειδη πολυ απλα δεν σε ξερω προσωπικα και μπορει σε χιλιαδυο αλλα πραγματα που εχουν σχεση με τον ΠΑΟΚ να συμφωνουμε απολυτα....
και ουτε εγραψα οτι δεν θα μπει στην κεντρικη του PAOKWORLD αρθρο υπερ του κοντου.αλλωστε δεν εχω καμια σχεση με αυτα.εγραψα αν προσεξες οτι ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ ΣΑΝ JOKER να μπει τετοια αρθρο στην κεντρικη και αν γινει κατι τετοιο εγω αποχωρω απο το φορουμ.
προπαγανδα δεν κανω ποτε.την αποψη μου λεω και γραφω και αυτο θα συνεχισω να κανω γιατι εκεινο το καλοκαιρι δεν θα το ξεχασω ΠΟΤΕ στην ζωη μου...