Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 503472 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #3180 on: December 29, 2009, 11:20:59 »
Τον Σαλπιγγίδη τον αντιπάθισα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να τον δω ούτε στην τηλεόραση. Είχα μπει στο τρυπάκι τον δημοσιογράφων.

Δεδομένου οτι δεν ήταν ποτέ το δεξί χέρι του κόκκαλη για χρόνια (Γκαγκάτσης),
Δεδομένου οτι γύρισε πίσω ο ΓΧ μετά τις δηλώσεις στο πειραιά -''γούσταρα που ήρθα''
Δεδομένου οτι ο Παντέλας έκανε το ίδιο...
Δεδομένου οτι ο Μούλα είχε ραντεβού με το Βαne και κατά λάθος προσγειώθηκε στο πειραιά και ξαναγύρισε...
Δεδομένου οτι στον ΠΑΟΚ παίζει ένας αθλητής που παρακολούθησε το φιλικό άρης-μπόκα (Ταπούτος)
Δεδομένου οτι ο Ορφανός πανυγήρισε το περίφιμο γκόλ κατά του ΠΑΟΚ σαν να ήταν σε τελικό πλανήτη Γής και βγαίνει και μιλάει ελεύθερα σε συνελευεις ερασιτέχνη,
Δεδομένου οτι το κεφάλι του Μάρκου άνοιξε απο πέτρα σε ΠΑΟΚ-γαύρος,
Δεδομένου οτι το περιβραχιόνιο του ΠΑΟΚ το φόρεσε κάποιος που προτιμούσε να δουλέψει σε οικοδομή παρά στον ΠΑΟΚ
Δεδομένου οτι ο Μουν συμπληρώνει απλώς τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και ο Κλαους σκοράρει στον περούκα,
Δεδομένου οτι σε ένα σενάριο επιστιμονικής φαντασίας που λέει οτι έρχεται ο Ζαγοράκης και μου λέει μπροστά σε όλους σας οτι ''alter4 η θα γραφτείς σε φόρουμ της βαζελίνας για να ζήσει το ΠΑΟΚworld ή θα μείνεις και τα μελη του θα διαγράφονται ένα-ένα. Θα σας κοιτάξω στα μάτια και η απάντηση μου θα είναι προφανείς...

Ασυλία στον γούμενο (εκτός απο Σάλπι, Αγγελο) έδωσε και ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ (''με τόργκελε με τόργκελέ, revolution κτλ)
Οταν ο Ζαγοράκης το 2007 δήλωσε ''ΌΛΑ ΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ'' κανείς δε μίλησε...τι θα πει τελικά ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΑΟΚ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Πριν κάποια χρόνια αυτοι οι παίχτες γύριζαν 32-33 χρονών.Τωρα ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ για παίχτες 28 χρονών...Αυτο σημαίνει οτι ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει.

ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ

Εγώ έκανα κωλοτούμπα στο θέμα Σαλπιγγίδη γιατι αυτή η διοικηση μου έβγαλε τα ασπρόμαυρα γυαλιά μου. Με έκανε ποιο ώριμο οπαδό. Με δίδαξε να είμαι ανεξάρτητος και να μην περιμένω να βγάλει ανακοινωση κάποιος σύνδεσμος για να έχω άποψη όπως έκανα πριν μερικά χρόνια.
Ακόμα και ο Ζαγοράκης κάνει κωλοτούμπα και ξαναγυρίζει γιατι είναι τρελαμένος με τον ΠΑΟΚ. Ο Σαλπιγγίδης είναι προδότης, ζεί με τύψεις, και γι 'αυτο θέλει να γυρίσει.

Οποίος δεν έχει κάνει ΠΟΤΕ κωλοτούπα για τον ΠΑΟΚ, ΑΝ έρθει ο κοντός ας παει στο αεροδρόμιο να τον πυροβολήσει...

Δεδομένου οτι πρόκυται για έναν Μουντιαλικό παίχτη ο οποίος το καλοκαίρι του 2012 (29.5 χρονών) μπορεί να πουληθεί 5-6 εκατομύρια...Δεδομένου οτι ΠΟΤΕ ο ΠΑΟΚ δεν πήρε πρώτο σκόρερ του βάζελου σε καλή ηλικία...είναι ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ.

Και στην τελική....εμείς με τα αδέρφια μας δεν μαλώνουμε? Πείτε μου μια ελληνική οικογένεια που να μην έχει κληρονομικές και οικονομικές διαφορές...

ΥΓ Περίφανος είναι κάποιος οταν του ζητάει εισητήρια ο βάζελος και δίνει...Και όχι πιστολιάζοντας έναν μεροκαματριάρη σερβιτόρο. Η θέση μας και η περιφάνειά μας κερδίζετε στη κερκίδα. Ούτε στο χόρτο, ούτε στις ταβέρνες.
ΥΓ2 Και να μην ξεχάμε οτι αυτή τη στιγμή υπάρχει στον ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ θέμα Βέλγου. Και είναι και παιχταρας.

Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #3181 on: December 29, 2009, 11:36:04 »
το καλοκαίρι του 2012, 31 ετών φίλε......
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

monamor

• Guest
« Reply #3182 on: December 29, 2009, 11:46:07 »
Απο συγγενη πρωτου βαθμου του Σαλπιγγιδη γνωριζω οτι εχει προτασεις απο Βερντερ και Σαλκε.
Ο ιδιος εχει μιλησει με ζαγορακη και βρυζα απο το καλοκαιρι.Προταση δεν υπαρχει αλλα και να υπηρχε δεν θα την λεγανε απο μηνα δεκεβρη.Το σκεφτεται σοβαρα γιατι και η Μαρια θελει πολυ να γυρισει Θεσσαλονικη
Τα λεφτα που του δινουν οι γερμανοι του τα δινουμε ευκολα

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #3183 on: December 29, 2009, 11:53:01 »
Επιβεβαιώνω τις πληροφορίες.Αλλά η πηγή μου ειναι διαφορετική.Ενας γνωστος μου από το στρατό,ειχε ενα θειο ο οποιος ήταν κολλητός με τον 2ο ξαδερφο του πατερα του σαλπιγίδι.Τα ξερω από πρώτο χέρι.
Ολα για το μαράκι γίνονται τελικά...
« Last Edit: December 29, 2009, 11:58:56 by PAOK_VOLOS »

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #3184 on: December 29, 2009, 11:53:47 »
.......και η Μαρια θελει πολυ να γυρισει Θεσσαλονικη..............

τι τραβαμε ρε πουστη μου τι τραβαμε ?

Η ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ  :smack:

makptol

• Guest
« Reply #3185 on: December 29, 2009, 11:59:50 »
μαρια μπονε δεν λεγανε και του κουδα........ ;D ;D ;D ;D

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #3186 on: December 29, 2009, 12:00:41 »
Μαρι λεγόταν και να μείνουμε στο θέμα μας παρακαλώ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

baron

• Guest
« Reply #3187 on: December 29, 2009, 12:00:54 »
ο μπατσανακις της γιαγιάς της μαρίας που τον έπαιρνε από τον πaπa της ενορίας μου είπε...

πλακα έχει

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #3188 on: December 29, 2009, 12:02:38 »
Ποστ εκτος θέματος θα διαγράφονται απο εδώ και πέρα ΤΕΛΟΣ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

reset4

• Guest
« Reply #3189 on: December 29, 2009, 12:47:43 »
Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην «Πτήση 9-11″ με τους Γιώργο Τραπεζανίδη, Γιώργο Μίνο και Κώστα Κούση, μίλησε ο μάνατζερ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τοποθετήθηκε για το ενδεχόμενο μελλοντικής μεταγραφής του ποδοσφαιριστή. Χωρίς να αποκλείσει την περίπτωση επιστροφής του Σαλπιγγίδη στην Τούμπα δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «Εγώ δεν είμαι μελλοντολόγος για να γνωρίζω ακριβώς τι θα κάνει ο Δημήτρης», αποκάλυψε ότι πρωταρχικός στόχος και πρώτη επιλογή του πελάτη του είναι ένα καλό συμβόλαιο με ομάδα του εξωτερικού κανοντας λόγο για προσφορές τόσο από την Αγγλία όσο και από τη Γερμανία. Ακόμη, ο κύριος Αγγελής είπε πως ο Σαλπιγγίδης μπορεί να περιμένει μέχρι και το τέλος της περιόδου και αφού πρώτα αγωνιστεί στο Mundial της Νότιας Αφρικής για καλύτερες προτάσεις χρησιμοποιώντας και το παράδειγμα των διεθνών του Euro 2004. Παράλληλα, τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις του Σαλπιγγίδη με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

http://www.metrosport.gr/vangelis-angelis-proti-epilogi-tou-salpingidi-to-exoteriko

αντε δημητρακι θα το ανεβάσεις το κασέ σου με το όνομα του ΠΑΟΚ..
αντε θα το πάρεις το παχύ σου το συμβόλαιο.

.. τα λάχανα ακόμη πιστεύουν ότι θα έρθει στην τουμπα, θα γυρίσει πίσω τα 300.000 και θα παίξει μπάλα για τα μισά λεφτα.. για την φανέλα δηλαδή..χαχαχα...φτύνει τα εκκατομύρια και παρακαλάει να παίξει στην ομαδα της καρδίας του..

υ.γ. επειδή όσο τον συζητάμε καλό κάνουμε στο κασέ του ίδιου και κακό στον ΠΑΟΚ μας καλό θα είναι να κλειδώσει το θέμα.. αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι ο δημητράκης θα το παίξει το παραμύθι μέχρι το μουντιάλ.. για να καταφέρει να κερδίσει μέχρι και το τελευταίο ευρώ.. ο ευρωλυγούρις..
οπότε 6 μήνες να συζητάμε για ενάμιση μέτρο άνθρωπο ειναι πολυ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #3190 on: December 29, 2009, 14:28:19 »
http://www.metropolisradio.gr/13496

Αφιερωμενο στα ****Edit: HOMOPAOKUS cooollll**** που τον επιδοκιμαζαν κιολας να επιστρεψει στην Τουμπα....Στα **** που στησαν και δημοσκοπηση για να επιστρεψει ο μεγαλος ΠΑΟΚτσης...

ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΦΩΤΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Last Edit: December 29, 2009, 15:01:17 by HOMO PAOKUS »
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3191 on: December 29, 2009, 16:27:38 »
Ποτε ξανα πισω στο Βορρα.Κι εσυ+αλλοι.Ο ΠΑΟΚ που ξερατε,εσεισ οι παλαιοτεροι που σεβομαι,πεθανε.Ο κοντοσ θα γινει ΣΗΜΑΙΑ+ΣΥΜΒΟΛΟ.Του τελευταιου που τολμησε να παρατησει τον ΠΑΟΚ για το ΠΟΚ,του τελευταιου που παρατησε τον ΠΑΟΚ και τα μιλλιουνια του λαου του ΠΑΟΚ για να κανει το κομματι του.Τ.Ε.Λ.Ο.Σ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3192 on: December 29, 2009, 16:39:39 »
Τον Σαλπιγγίδη τον αντιπάθισα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να τον δω ούτε στην τηλεόραση. Είχα μπει στο τρυπάκι τον δημοσιογράφων.

Δεδομένου οτι δεν ήταν ποτέ το δεξί χέρι του κόκκαλη για χρόνια (Γκαγκάτσης),
Δεδομένου οτι γύρισε πίσω ο ΓΧ μετά τις δηλώσεις στο πειραιά -''γούσταρα που ήρθα''
Δεδομένου οτι ο Παντέλας έκανε το ίδιο...
Δεδομένου οτι ο Μούλα είχε ραντεβού με το Βαne και κατά λάθος προσγειώθηκε στο πειραιά και ξαναγύρισε...
Δεδομένου οτι στον ΠΑΟΚ παίζει ένας αθλητής που παρακολούθησε το φιλικό άρης-μπόκα (Ταπούτος)
Δεδομένου οτι ο Ορφανός πανυγήρισε το περίφιμο γκόλ κατά του ΠΑΟΚ σαν να ήταν σε τελικό πλανήτη Γής και βγαίνει και μιλάει ελεύθερα σε συνελευεις ερασιτέχνη,
Δεδομένου οτι το κεφάλι του Μάρκου άνοιξε απο πέτρα σε ΠΑΟΚ-γαύρος,
Δεδομένου οτι το περιβραχιόνιο του ΠΑΟΚ το φόρεσε κάποιος που προτιμούσε να δουλέψει σε οικοδομή παρά στον ΠΑΟΚ
Δεδομένου οτι ο Μουν συμπληρώνει απλώς τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και ο Κλαους σκοράρει στον περούκα,
Δεδομένου οτι σε ένα σενάριο επιστιμονικής φαντασίας που λέει οτι έρχεται ο Ζαγοράκης και μου λέει μπροστά σε όλους σας οτι ''alter4 η θα γραφτείς σε φόρουμ της βαζελίνας για να ζήσει το ΠΑΟΚworld ή θα μείνεις και τα μελη του θα διαγράφονται ένα-ένα. Θα σας κοιτάξω στα μάτια και η απάντηση μου θα είναι προφανείς...

Ασυλία στον γούμενο (εκτός απο Σάλπι, Αγγελο) έδωσε και ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ (''με τόργκελε με τόργκελέ, revolution κτλ)
Οταν ο Ζαγοράκης το 2007 δήλωσε ''ΌΛΑ ΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ'' κανείς δε μίλησε...τι θα πει τελικά ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΑΟΚ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Πριν κάποια χρόνια αυτοι οι παίχτες γύριζαν 32-33 χρονών.Τωρα ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ για παίχτες 28 χρονών...Αυτο σημαίνει οτι ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει.

ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ

Εγώ έκανα κωλοτούμπα στο θέμα Σαλπιγγίδη γιατι αυτή η διοικηση μου έβγαλε τα ασπρόμαυρα γυαλιά μου. Με έκανε ποιο ώριμο οπαδό. Με δίδαξε να είμαι ανεξάρτητος και να μην περιμένω να βγάλει ανακοινωση κάποιος σύνδεσμος για να έχω άποψη όπως έκανα πριν μερικά χρόνια.
Ακόμα και ο Ζαγοράκης κάνει κωλοτούμπα και ξαναγυρίζει γιατι είναι τρελαμένος με τον ΠΑΟΚ. Ο Σαλπιγγίδης είναι προδότης, ζεί με τύψεις, και γι 'αυτο θέλει να γυρίσει.

Οποίος δεν έχει κάνει ΠΟΤΕ κωλοτούπα για τον ΠΑΟΚ, ΑΝ έρθει ο κοντός ας παει στο αεροδρόμιο να τον πυροβολήσει...

Δεδομένου οτι πρόκυται για έναν Μουντιαλικό παίχτη ο οποίος το καλοκαίρι του 2012 (29.5 χρονών) μπορεί να πουληθεί 5-6 εκατομύρια...Δεδομένου οτι ΠΟΤΕ ο ΠΑΟΚ δεν πήρε πρώτο σκόρερ του βάζελου σε καλή ηλικία...είναι ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ.

Και στην τελική....εμείς με τα αδέρφια μας δεν μαλώνουμε? Πείτε μου μια ελληνική οικογένεια που να μην έχει κληρονομικές και οικονομικές διαφορές...

ΥΓ Περίφανος είναι κάποιος οταν του ζητάει εισητήρια ο βάζελος και δίνει...Και όχι πιστολιάζοντας έναν μεροκαματριάρη σερβιτόρο. Η θέση μας και η περιφάνειά μας κερδίζετε στη κερκίδα. Ούτε στο χόρτο, ούτε στις ταβέρνες.
ΥΓ2 Και να μην ξεχάμε οτι αυτή τη στιγμή υπάρχει στον ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ θέμα Βέλγου. Και είναι και παιχταρας.

Ομολογω οτι ειναι οτι καλυτερο εχω διαβασει και απο πλευρας επιχειρηματων.. απο την αντιθετη με την δικη μου αποψη..

Απλα μια παρατηρηση φιλε alter4.. νομιζω οτι αυτο το ποστ εκφραζει τους φιλαθλους του ΠΑΟΚ.. και οχι τους οπαδους της ομαδας.. δυστυχως(για μενα) αυτοι ειναι η μεγαλη μαζα.. και εξαιτιας αυτων το κλιμα εχει αλλαξει ετσι για τον Σαλπιγγιδη..

Επισης μαγκες οσο τσατισμενοι και οσο μπριζωμενοι ειστε με αυτο το θεμα...συγκρατηθειτε λιγο..ειναι κριμα να μακελευομαστε μεταξυ μας στην ιδεα και μονο οτι μπορει να ερθει ο κοντος..
Με τον αδερφο και θα διαφωνησω... και θα μαλωσω... και θα εχω αντιθετη αποψη αρκετες φορες.. να σηκωσω χερι να τον κοπανησω ομως...καλυτερα να μου κοπει απ την ριζα...
(αυτος ειναι αλλωστε και ο βασικος λογος που αμα γυρισει ο κοντος σκεφτομαι σοβαροτατα να την σβησω τελειως με το ποδοσφαιρο.. οι σκηνες ροκ τοτε στην Τουμπα θα ξεφυγουν απο καθε ελεγχο..και δεν θα θελα να μαι παρον..)

baron

• Guest
« Reply #3193 on: December 29, 2009, 16:48:13 »
Ποτε ξανα πισω στο Βορρα.Κι εσυ+αλλοι.Ο ΠΑΟΚ που ξερατε,εσεισ οι παλαιοτεροι που σεβομαι,πεθανε.Ο κοντοσ θα γινει ΣΗΜΑΙΑ+ΣΥΜΒΟΛΟ.Του τελευταιου που τολμησε να παρατησει τον ΠΑΟΚ για το ΠΟΚ,του τελευταιου που παρατησε τον ΠΑΟΚ και τα μιλλιουνια του λαου του ΠΑΟΚ για να κανει το κομματι του.Τ.Ε.Λ.Ο.Σ
Etsi
Ένα θερμό χαιρετισμό στους "νέους οπαδούς" του P.A.Ο.K.

Ευτυχώς που είμαι και MILLWALL

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #3194 on: December 29, 2009, 16:57:42 »
(αυτος ειναι αλλωστε και ο βασικος λογος που αμα γυρισει ο κοντος σκεφτομαι σοβαροτατα να την σβησω τελειως με το ποδοσφαιρο.. οι σκηνες ροκ τοτε στην Τουμπα θα ξεφυγουν απο καθε ελεγχο..και δεν θα θελα να μαι παρον..)
εχει νοημα η ζωη χωρις ΠΑΟΚ και ΤΟΥΜΠΑ? ;D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

monamor

• Guest
« Reply #3195 on: December 29, 2009, 17:02:36 »
.......και η Μαρια θελει πολυ να γυρισει Θεσσαλονικη..............

τι τραβαμε ρε πουστη μου τι τραβαμε ?

Η ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ  :smack:
αδερφε μου δεν σε ειρωνευτηκα
εγω απλα ειπα τι ξερω

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3196 on: December 29, 2009, 17:08:47 »
εχει νοημα η ζωη χωρις ΠΑΟΚ και ΤΟΥΜΠΑ? ;D

Μπορει να μην εχει νοημα αδερφε αλλα εγω το προτιμω απο το να πηγαινω και να παιζω κλοτσομπουνιδια για καποιον που ουτε καν αξιζει να τον πιανω στο στομα μου..

Ο ΠΑΟΚ ειναι τεραστιο μεγεθος και εμεις τον υποβιβαζουμαι καθε μερα ασχολουμενοι με αυτον τον τυχαρπαστο που ετυχε να παιξει καποτε σε μας..

ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΓΟ!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #3197 on: December 29, 2009, 17:40:00 »
 :thumbok: :thumbok:

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #3198 on: December 29, 2009, 19:36:23 »
http://www.metropolisradio.gr/13496

Αφιερωμενο στα ****Edit: HOMOPAOKUS cooollll**** που τον επιδοκιμαζαν κιολας να επιστρεψει στην Τουμπα....Στα **** που στησαν και δημοσκοπηση για να επιστρεψει ο μεγαλος ΠΑΟΚτσης...

ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΦΩΤΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sorry m8 αλλα με τρελάνεις τώρα?από ποτε πιστεύεις τους manager?ωραία πληροφορία έλεος όσο μεγαλύτερο συμβόλαιο πάρει ο σάλπι τόσο μεγαλύτερη μίζα θα πάρει ως manager..τι θέλεις να πει?

μήπως δεν κατάλαβα το νόημα του post σου?αλλιώς είναι να χαμέ να λέγαμε
My Own WoRST ENeMy.....

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #3199 on: December 29, 2009, 19:57:46 »
ρε μαγκες μια ερωτηση....αντε τον γουμενο τον ξεχασαμε....αλλα οι βαζελοι γιατι δεν εγιναν μεγαλυτερος εχθρος μας με περισσοτερο φανατισμο που μας εφαγαν τον παικτη σε μια δυσκολη στιγμη οπως π.χ. οι γαυροι στη υποθεση κουδα????

π.χ. στη υποθεση κουδα κραζαμε τον γαυρο που πηγε να μας φαει τον παικταρα....στην υποθεση σαλπιγγιδη γιατι οι βαζελοι παισαν τοσο μαλακα????

και μην πει κανεις οτι δεν πεσαν στα μαλακα....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!