Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 504774 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #3140 on: December 28, 2009, 14:36:58 »
θυμαμαι εκεινο το πανο Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ κ αναρωτιεμαι τι εχει μεινει πλεον σε αυτον τον λαο απο το ενδοξο παρελθον ?

ο σαλπι θα χειροκροτηθει ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ τωρα ανηκει στους βαζελους και ειναι αντιπαλος .....

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #3141 on: December 28, 2009, 14:48:08 »
μ ' αυτό το πλευρό να κοιμάστε.

Offline Nibenon_G4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3142 on: December 28, 2009, 15:00:47 »
XXXXXXXXXXXXXX
μ ' αυτό το πλευρό να κοιμάστε.+++++++++++++++++++++++++++++++++++ *4
« Last Edit: December 28, 2009, 15:14:37 by Capricorn »
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ....ΚΑΙ ΟΛΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #3143 on: December 28, 2009, 15:12:20 »
αμα ερθει θα χειροκροτηθει ως παικτης του ΠΑΟΚ ΑΜΑ δεν ερθει φυσικα και δεν θα χειροκροτηθει.ο λαος χειροκροτει επαγγελματιες ποδοσφαιριστες που αγωνιζονται για το δικεφαλο, το οτι καποιοι λατρευουν και κανοτυν ειδωλα ποδοσφαιριστες και μετα πληγωνονται ειναι ενα αλλο μεγαλο κεφαλαιο συζητησης. και απορω γιατι ακομα ασχολειστε με το σσσσσ αν θυμαμαι καλα τα λεφτα μαζευτηκαν μετα το σσσσσ. αρα ουσιαστικα το ειχε αποδεχτει ο κοσμος το σσσσ. σε καθε περιπτωση αν ερθει καλως να ερθει για να διαβαζω μετα την πρασινη που σημερα βγαζει αφρους αναφεροντας τεθλιμενους συγγενεις...δεν το αντεχετε βαζελακια...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #3144 on: December 28, 2009, 15:16:17 »
ΛΟΙΠΟΝ:
τη βρήκα τη λύση για να πάει μπροστά αυτή η χώρα είναι απλή

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ (σε εθνικές εκλογές) ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ! νομίζω ότι είναι πολύ σωστή λύση!
θα μας γλιτώσει από πολλά!

ίσως πολλοί από εμάς, στους οποίους το γαμημένο Σύνταγμα αυτής της χώρας επιτρέπει να ψηφίζουν να χρειαζόμαστε ένα ρεκτιφιέ πρίν...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!!! ΟΕΟ ΕΟΕ ΟΕΟΕΟ

ΥΓ..πως γίνεται ΟΛΟΙ να μιλάμε για το ίδιο θέμα και ο καθένας να βγάζει ότι συμπέρασμα θέλει, ότι νόημα θέλει και να παραθέτει ότι θέλει! μεγάλη απορία

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #3145 on: December 28, 2009, 15:22:17 »
κοντοπουτανε πανε και ρουφα και τα κοκκινα λεφτα και ελα να χτυπησεις και πεναλτυ!!!!!

πράσινα λεφτά αδερφέ ;D
Gamiete o Thrilos kai o pireas

makptol

• Guest
« Reply #3146 on: December 28, 2009, 15:39:48 »

κοκκινα ηταν τα λεφτα που πηρε ο Γ.Χ. ο σαλπι πρασινα πηρε .....
« Last Edit: December 28, 2009, 17:14:06 by Capricorn »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3147 on: December 28, 2009, 15:40:37 »
Δεν καταλαβατε. Ο αδερφος εννουσε μετα τα πρασινα να παει και για κοκκινα....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #3148 on: December 28, 2009, 15:47:52 »
Αυτή η εμμονή κάποιων να συσχετίζουν το κοντό με το Γ.Χ. είναι τουλάχιστον ηλίθια.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #3149 on: December 28, 2009, 15:52:13 »
κοκκινα ηταν τα λεφτα που πηρε ο Γ.Χ. ο σαλπι πρασινα πηρε .....

Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια ρε φίλε,έλεος...και αν νομίζεις ότι έκανε τόσο σοβαρό λάθος ο Γ.Χ. γιατί θέλεις να κάνεις το ίδιο λάθος με τον κοντοπούτανο?
Μαθαίνεις με τα λάθη και δεν τα επαναλαμβάνεις,δεν τα κάνεις για να τα ξανακάνεις!
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
« Reply #3150 on: December 28, 2009, 15:58:25 »
ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ, ΧΑΜΟΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ... ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ?
Δεν είναι κρίμα να σκοτωνομαστε τζαμπα χωρίς να ξέρουμε σίγουρα τι πρόκειται να γίνει ? Τι θα γίνει αν μετά απο τόση φασαρία δούμε ένα πρωι τον τίτλο "Στην Σαλκε ο Σαλπιγγιδης" δεν θα νιώσετε πολυ κορόιδα που χαλαστήκατε άδικα ?
ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #3151 on: December 28, 2009, 16:01:10 »
οπου υπαρχει καπνος υπαρχει κ φωτια.
κ αν γινει τελικα το τελευταιο που λες (σαλκε π.χ.) μονο τυχαιο δεν θα ναι.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3152 on: December 28, 2009, 16:05:32 »
Εγω σκεφτομαι μια νεα προταση πατερα με 1,5-2 εκατομμυρια συν μπονους, τον σαλπιγγιδη να δηλωνει χαμογελαστος την αλλη μερα στην Πρασινη "Για παντα παναθα, και οι 2 θελαμε να μεινω" και καποιους να ψαχνουν τρυπα να κρυφτουν. (αν τους εχει απομεινει ντροπη )

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
« Reply #3153 on: December 28, 2009, 16:06:30 »
Καλά ασε τον καπνό και την φωτιά γιατι αν βάλουμε κάτω το τι έχει ακουστεί κατα καιρούς για παίκτες και το τι έχει γραφτεί στον τύπο... θα τα κοιτάμε τώρα και θα γελάμε.
Και όταν έφυγε γράφανε όλοι επάνω οι γνωστοί που τώρα τον έχουν δεδομένο (μάλλον) οτι δεν φεύγει ο Δημητράκης και τα κάνει για να πληρωθούν οι παίκτες κλπ.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #3154 on: December 28, 2009, 16:29:35 »
Εγω σκεφτομαι μια νεα προταση πατερα με 1,5-2 εκατομμυρια συν μπονους, τον σαλπιγγιδη να δηλωνει χαμογελαστος την αλλη μερα στην Πρασινη "Για παντα παναθα, και οι 2 θελαμε να μεινω" και καποιους να ψαχνουν τρυπα να κρυφτουν. (αν τους εχει απομεινει ντροπη )

με το ιδιο σκεπτικο, αν πει ο Πατερας τοθ δωσαμε 1.5 - 2 εκ. ευρω και μας απερριψε τι θα πεις; Θελω απλα να σου δειξω οτι επιχειρηματα υπαρχουν για ολες τις πλευρες... ασχετα το τι θελουμε εμεις.
Εγω πλεον το εχω αποδεχτει οτι θα ερθει, δυστυχως...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3155 on: December 28, 2009, 17:10:25 »
αδέρφια,έκανα λάθος.έκανα λάθος γιατί κατάφερα να διχαστώ μέχρι και εγώ.Αλλά τελικά κατέληξα στο.....

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ,ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ.ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

SKAILS

• Guest
« Reply #3156 on: December 28, 2009, 17:10:38 »
ειστε εγωιστες μερικοι,πανω απ ολα ο ΠΑΟΚ κ αφηστε τις μαλακιες!!ας ερθει να μας βοηθησει αγωνιστικα,γιατι επιθετικο γκολτζη δεν εχουμε,

ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ Κ  ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΝΑ ΞΕΡΕΡΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Κ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ

ΥΓ : Η διοικηση ως τωρα εχει κανει  και λαθη ,ειναι λογικο , γιατι οι νεκροι δεν κανουν λαθη , αφηστε τους να διοικησουν χωρις να δημιουργουντε εσωτερικα θεματα!!μην γινουμε αξιοι της μοιρας μας παλι,οποτε παμε να φτιαξουμε κατι το καταστρεφουμε,μην γινει παλι ετσι ρε παιδια!!ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline univ

• Αποστολή
  • **
« Reply #3157 on: December 28, 2009, 17:18:01 »
Αληθεια τα πανια με τον κοντο τι θα τα κανουμε?

ποσα πανιά θα καίμε ανα γκολ?

για το πανι που τον έχει πάνω στο 100ευρω θα χρειαστούνε δυο γκολ , επειδη ειναι εγχρωμο και πρεπει να κανουμε αποσβεση.

ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ Κ  ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΝΑ ΞΕΡΕΡΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Κ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ

Παρτο, φατο , χωνεψτο κανε και χασπι γιατι ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα.

ΠΑΟΚ εισαι...

« Last Edit: December 28, 2009, 17:25:08 by univ »
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #3158 on: December 28, 2009, 17:29:17 »
θυμαμαι εκεινο το πανο Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ κ αναρωτιεμαι τι εχει μεινει πλεον σε αυτον τον λαο απο το ενδοξο παρελθον ?

ο σαλπι θα χειροκροτηθει ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ τωρα ανηκει στους βαζελους και ειναι αντιπαλος .....

αλλα λογια να γα..μαστε...

parizianos

• Guest
« Reply #3159 on: December 28, 2009, 18:33:20 »
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά,

Η προσωπική μου γνώμη είναι πως ο παίκτης δε χωρά στο σημερινό Π.Α.Ο.Κ. ούτε παιχτικά ούτε και εξωαγωνιστικά:

α) Θεωρώ πως ένας επιθετικός θα αποκτηθεί, αλλά θα είναι στο στυλ του Μουσλίμοβιτς. Άρα, αν έρθει ο "δεν θέλω να καθήσω, ψηλώνω ακόμα" θα παίξει δεξιά ("δεξί εξτρέμ" - σικ), θέση που όχι μόνο δεν του αρέσει (βέβαια, χεστήκαμε αν του αρέσει), αλλά έχουμε κι άλλους για κει (βλέπε τον καινούριο Βραζιλιάνο).

β) Εξωαγωνιστικά, μας διχάζει ήδη η σκέψη της επιστροφής, πόσο μάλλον αυτή καθεαυτή (αν όντως υπάρχει περίπτωση - που δεν το νομίζω).

Έτσι, εγώ βλέπω μία άλλη λύση, τελείως ηλίθια και χαζή, αλλά μιας και ο καθένας λέει το "μακρύ του και το κοντό του" (χαχα, εδώ μόνο για κοντό λέμε), ας πω κι εγώ τη μαλακία μου:

Πειράζει πολύ αν έρθει ΔΩΡΕΑΝ αύριο και τον μοσχο-πουλήσουμε σε καμιά Σάλκε μεθαύριο (κυριολεκτικά - ούτε ώρα παραπάνω); Πειράζει;