παιδιά εγώ σαν απλός φίλαθλος, που ζει στο εξωτερικό και δεν μπορεί τόσο εύκολα να βρει πληροφορίες και νέα του ΠΑΟΚ ακατέργαστες και ατόφιες, είμαι λίγο μπερδεμένος.
Εντάξει, η νοοτροπία και φιλοσοφία της εξέδρας και των οπαδών μας είναι γνωστη. Καταλαβαίνω λοιπόν ότι αντιδρούν πολλοί αλλόκοτα μονο στην σκέψη και πιθανό ερχομό Σαλπιγγίδη. Μήπως όμως προσπαθούνε και οι εφημερίδες απλά να μας τσιτώσουνε παραπάνω, για να μην μπορεί καν να συζητηθεί το θέμα μεταξύ μας;
γιατί ασχολείται ξαφνικά μια εφημερίδα σαν την Εξέδρα (αλήθεια, τι ρολο βαράει η συγκεκριμένη εφημερίδα που ανάφερε ο φίλος παραπάνω; αθηναϊκή δεν είναι; δεν την ξέρω, γι αυτό ρωτάω...) με το τι κάνει ο Σαλπιγγίδης και οι οπαδοί μας στα μπουζούκια; Εγώ το βλέπω κάπως αλλιώς. Οι Αθηναίοι φοβούνται να μην τον χάσουν τσάμπα και γι αυτό τσιτώνουν εμάς, για να είναι 100% οι πόρτες κλειστές για τον κοντό.
Θα πείτε τώρα.."στα @@ μας, άμα δεν έρθει όλα καλά...". Εμενα όμως με χαλάει η σκέψη, ότι με 2-3 γραμμές μας κάνουν οι δημοσιογράφοι ότι θέλουν και αποκαλύπτουν το ποσο εύκολα μπορεί να πληγεί η ενότητα μας ως οπαδοί.