Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 500524 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #3040 on: December 25, 2009, 19:14:37 »

Κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη το θέμα δεν είναι η επάνοδος ή μη του σαλπιγγίδη. Το θέμα είναι να διαλέξουμε σαν άτομα (γιατί σαν λαός στο σύνολό του είναι αδύνατο να έχουμε μια κοινή θέση) από ποια πλευρά του ποταμού είμαστε: με τους ρομαντικούς ή με τους ρεαλιστές;
Καλά Χριστούγεννα σε όλα τα καρντάσια.

Kαι όμως αδερφέ, εγώ λέω οτι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ (τουλάχιστον ένα μεγάλο κομάτι τους), αυτοί που γενικώς και μια ζωή έτρεχαν στα στενάκια, στα γραφεία , στα μαγαζιά και στα σπίτια των εκάστοτε, μπορούν να έχουν κοινή θέση. Ας κάνουμε καμια βδομάδα υπομονή, λέω εγώ. Τελικά πολύ νόμισαν οτι η (επιμέρους και ολιγοήμερη) ΣΙΩΠΗ στα αίσχη της αβάντας που γίνεται, είναι αδυναμία. Αμ δε...........

Δε θα ξαναποστάρω στο thread, μέχρι να υπάρξουν εξελίξεις. Κ εξελίξεις θα υπάρξουν, rest assure.......

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #3041 on: December 25, 2009, 19:22:28 »
Τότε κρίνεις με το συναίσθημα.Τώρα το βλέπω πιο σφαιρικά και πιο λογικά.Άμα θες IRON απάντα στο ποστ μου.
Δικαίωμα να αλλάξω άποψη και οπτική γωνία έχω.Και δεν είναι κωλοτούμπα.Αν πάλι θέλετε να με χαρακτηρίσετε έτσι κανένα πρόβλημα.Απλά κάντε τον κόπο να απαντήσετε στο ποστ μου.
Να υπενθυμίσω σε όσους έχουν καταλάβει λάθος,ότι συνεχίζω να μην θέλω τον κοντό γιατί σέβομαι τον συνοπαδό μου.
Κάνε σε παρακαλώ τον κόπο να απαντήσεις στο ποστ μου.Θα το ξαναπαραθέσω αν και ξέρω ότι θα γίνω κουραστικός.
Το κακό είναι,ότι δε πιστεύω να πάρω απάντηση.

fatal με καλυψε ο egoist...Απλα η διοικηση θα κριθει οταν παρει την αποφαση-αν την παρει- να επιστρεψει ο προδοτης...προς το παρον κρινουμε και μονο την προθεση του προδοτη για επιστροφη..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Athinaios--4

• Guest
« Reply #3042 on: December 25, 2009, 20:15:45 »
Δουλειά δεν είχαμε και δουλειά βρήκαμε. Για μένα είναι απλά τα πράγματα. όταν εφυγε ο Δημήτρης. Ο σαλπιγγίδης, ο κοντός , ο προδότης, ο.... , όπως θέλει ο καθένας τον αποκαλεί θυμάμαι ΟΛΟΙ να λέμε ότι τέρμα οι πρωσοπολατρείες και τα είδωλα.
Συμφωνώ και μένω σε αυτή την άποψη. Ο Σαλπιγγίδης είναι ε΄νας καλός παίκτης. Ένας σκόρερ που δεν έχω σαν ομάδα. Άρα τον θέλω, Δεν τον θέλω για να φωνάξω ότι είναι ΠΑΟΚΑΡΑ. Τον θέλω για να πάρει τιν γαμ...νη την μπάλλα και να σκοράρει. Αυτό. Όσοι δεν τον γουστάρετε (ΑΝ ΕΡΘΕΙ) χειροκροτείστε αν βάλει γκολ και μην πείτε το όνομα του. Όσοι τον γουστάρετε πείτε μπράβο Δημήτρη ψυχάρα.

Με αφήνει παγερά αδιάφορο τι θα πει ο καθένας στην κερκίδα. Θέλω η ομα΄δα να κερδίζει. Ο Ζήσης, ο Θοδωρής και όλοι θα γίνουν μάγκες όταν δεν αποφασίζουν με βάση το τι πιστεύει ο κόσμος . Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει ενιαία άποψη σε ΚΑΝΕΝΑ θέμα. Και είναι λογικό αυτό.

Καλώς λοιπόν να έρθει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ μπορεί να δώσει οτιδήποτε στην ομάδα αγωνιστικά.

Θεωρώ λοιπόν ότι οι κραυγές που γράφτηκαν εδω μέσα είναι υπερβολικές. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα. Τα υπόλοιπα πέθαναν

baron

• Guest
« Reply #3043 on: December 25, 2009, 20:47:11 »

Êáëþò ëïéðüí íá Ýñèåé ÏÐÏÉÏÓÄÇÐÏÔÅ ìðïñåß íá äþóåé ïôéäÞðïôå óôçí ïìÜäá áãùíéóôéêÜ.

Êáé åãþ Üêïõóá üôé ï êüêêáëçò èá âÜëåé 50 åêáô. € óôçí ÐÁÅ P.A.Ï.K. ãéá íá ÷ôßóïõìå êáéíïýñãéï ãÞðåäï, þóôå íá ãßíïõìå ìåãÜëç ïìÜäá.
Ìáæß ìå ôïí óáëðéããßäç êáé ôá áëëá ðáéäéÜ ðïõ èá ìáò ðáñá÷þñçóç ôï ÑÏÊ, êáé áõôïýò ðïõ ìáò "Ýäùóáí" Ýùò ôþñá, óßãïõñá èá áíåâïýìå áãùíéóôéêÜ.

¸íá ðñüâëçìá ýðáñxç ìïíï: ÐñÝðåé ðïõ êáé ðïõ íá ôïõò êÜíïõìå ôóéìðïýêéá.

Áëëá ðéóôåýù üôé áõôü äåí åßíáé ðñüâëçìá! áöïý èá áíåâïýìå áãùíéóôéêÜ....

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #3044 on: December 25, 2009, 20:57:35 »
Εγω θελω τον Καστιγιο! Θα ανεβουμε πολυ στην επιθεση...

Βασικα και για 3ο-4ο επιθετικο ο λαμπριακος ειναι δυνατο κορμι!!!

Μακαρι να επαιζε και ο ανατολακης ρε γμτ...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Athinaios--4

• Guest
« Reply #3045 on: December 25, 2009, 21:59:55 »
Επειδή το θέμα το τραβάτε στα άκρα θα απαντήσω κ γω.
Ο Κόκαλης δεν έχει σ΄χεση με τον Σαλπιγγίδη.
Άλλωστε θυμάμαι πόσο αγαπήθηκε ο Βόκολος, ο Μάρκος, ο Μαλαδένης , ο Γεωργιάδης, ο Μαραγκός, ο Φρατζέσκος, ο Χαλκιάς και πολλοί άλλοι που έπαιξαν και πολλοί από αυτούς αγάπησαν τις φανέλες των ομάδων του ποκ.
Ήρθε και ο Παπάζογλου. Το νέο αγαπημένο παιδί κάποιων...

Άλλωστε κάποιοι ήταν και εναντίον του Θοδωρή επειδή πήγε στην αεκ.....
Τέλος πάντων ρε μάγκες. Ας μην έρθει ο Σαλπιγγίδης γιατί πήγε στον βάζελο. Ξέρω.. Δε θα θέλατε τον Κατσουράνη στην ομάδα. Δε θα θέλατε τον Καραγκούνη.
Για μένα τα είδωλα τεέιωσαν όταν ο Θοδωρής σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Τώρα θέλω επαγγελματίες. Να ξέρουν μπάλλα. Τέρμα

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #3046 on: December 25, 2009, 22:07:44 »
Άλλωστε κάποιοι ήταν και εναντίον του Θοδωρή επειδή πήγε στην αεκ.....
Τέλος πάντων ρε μάγκες. Ας μην έρθει ο Σαλπιγγίδης γιατί πήγε στον βάζελο. Ξέρω.. Δε θα θέλατε τον Κατσουράνη στην ομάδα. Δε θα θέλατε τον Καραγκούνη.

Είσαι τελείως εκτός κλίματος, αν ειλικρινά πιστεύεις ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να επιστρέψει ο κοντός...

Athinaios--4

• Guest
« Reply #3047 on: December 25, 2009, 22:21:01 »
Είμαι μέσα στο κλίμα φίλε μου. Δε βλέπω τον Σαλπιγγίδη. Βλέπω ένα παίκτη. Κα΄ποιοι δημιουργείτε θέμα από το πούθενα. Πάλι εσείς είστε μόνο ΠΑΟΚ και μόνο εσείς υποστηρίζεται τα ιδανικά της ομάδας. Απλά έχετε διαφορετικοί άποψη.
Δε με νοιάζει αν έρθει. Δε με νοιάζει κι αν έρθει. Με νοιάζει η ομάδα να παρει καλό παίκτη

Αυτα από μένα

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3048 on: December 25, 2009, 22:29:25 »
Ο Καστιγιο σου κανει? Η δεν ειναι καλος παιχτης?

(ποσο μειωνω τον εαυτο μου ποσταροντας εδω μεσα...δεν το λεω για σενα Αθηναιος--4)

αυτο που θα πω ομως για σενα ειναι οτι θυμαμαι πολυ καλα οτι ουτε το σσσσσσσσσσσσ σε ειχε πειραξει...ΣΚΡΙΠΤΑ ΜΑΝΕΝΤ
« Last Edit: December 25, 2009, 22:55:52 by daskalos-4 »

Panagiotis4

• Guest
« Reply #3049 on: December 25, 2009, 22:48:17 »
τι λετε ρε αδερφια??οκ το δεχομαι να μην συμφωνειτε,να εχετε αλλη γνωμη,ΑΛΛΑ συγνωμη κιολας αυτα ειναι μαλακιες να δωσετε πισω διαρκειας κ μετοχες!Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ Κ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ

Ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑ

Eμεις ομως δεν ημαστε μονο οπαδοι... Μην μικραινουμε την εννοια και την σχεση μεταξυ Παοκτση-ΠΑΟΚ...

Δυστυχώς μόνοι μας μικραίνουμε και τη σχέση αυτή και την ομάδα και το μεγαλείο του λαού...

-όταν ακούγονται τόσο ακραίες απόψεις
-όταν καθόμαστε και δίνουμε τέτοια έκταση σε ενα, για μένα, τόσο μικρο ζήτημα και τρωγόμαστε μεταξύ μας
-όταν 3 χρόνια μετά, από το 70' ολόκληρο το γήπεδο ασχολείται με κάποιον Σαλπιγγίδη στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, αντι να φωναζει μέχρι το 95 για την ομάδα...προσωπικά εκείνη τη στιγμή ένιωσα πολύ μεγαλύτερος προδότης...
-όταν ο αλλός θέλει να πάει στο γήπεδο για να βρίσει παίκτη της ομάδος μπάσκετ

Δεν με ενδιαφέρει αν θα έρθει ο κοντός, και όχι γιατί έχω ξεχάσει πως ένιωσα όταν έφυγε,όχι γιατί έστειλα μηνυμα για να μείνει,όχι γιατί βρεθήκαμε πρόσωπο με πρόσωπο έξω από τα αποδυτήρια μετα το ματς των πλει οφ και είδα πως έκλεγε. Δεν με ενδιαφέρει γιατί πάντα θα στηρίζω την ομάδα που αγαπάω οτι κι αν γίνει και γιατί δίνω άλλη σημασία στη φράση "ο ΠΑΟΚ πανω απ'όλα"

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #3050 on: December 25, 2009, 22:51:14 »
Πραγματικη απογοητευση το θεμα. Απο τη συγκεκριμενη ιστορια εχω αρχισει να συνειδητοποιω την τεραστια μεταλλαξη στο DNA του ΠΑΟΚση. Την αλλωτριωση που εχουμε υποστει σαν λαος απο το περασμα του χρονου και απο την αγωνιστικη ανυπαρξια. Τοσες και τοσες σελιδες για να εξηγηθει το αυτονοητο και ειμαστε στο σημειο 0. Δειγμα του μεγεθους της προπαγανδας των ΜΜΕ στο συγκεκριμενο θεμα, και την μπουγαδα που εχει υποστει ο εγκεφαλος του ΠΑΟΚση. Ακομα κι αν δεν ζησαμε την φυγη του κοντου απο πρωτο χερι, αδυνατουμε να πιστεψουμε την εκδοχη των αγωνιζομενων τοτε αδερφων μας, και υοθετουμε ακριτα την εκδοχη των εφημεριδων, του κολκα, του ζαγορα, του γουμενου, του ζορρο και του μπαμπαστρουμφ.

Μου ειναι αδυνατον να πιστεψω οτι ενηλικες ανθρωποι δεν βλεπουν τον προφανη λογο για τον οποιο ο κοντος πρεπει να μεινει μακρυα απο τον ΠΑΟΚ. Καθομαι και διαβαζω αναλυσεις και αοριστιες για σελιδες επι σελιδων, χωρις κανεις απο αυτους που προσδοκουν τον ερχομο του Μεσσια να δειχνει πως εχει καταλαβει τι θα γινει απο τη στιγμη που ο ελληνας φαν μπαστεν θα μπει στο αεροπλανο για Θεσσαλονικη.

Αντε και δεχομαι πως ο κοντος ειναι ο καλυτερος ελληνας επιθετικος. Δεχομαι πως θα φτυσει το βαζελο και τα εκατομυρια για ενα κομματι ψωμι στον ΠΑΟΚ. Δεχομαι πως ειναι αγνο ΠΑΟΚσακι, δε μας προδωσε ποτε και τοτε εκανε απλα ενα ανθρωπινο λαθος. Δεχομαι οτι πιστευε οτι τα λεφτα της μεταγραφης θα πανε στον ΠΑΟΚ, και οχι στις τσεπες του γουμενου. Δεχομαι οτι θα ερθει και θα βγαλει ματια με την αποδοση του. Μαζι σας σε ολα, ισως να ειναι και ετσι.

Ακουστε τωρα ενα σεναριο. Εστω αυριο το πρωι ερχεται στα γραφεια της ΠΑΕ ο Φερναντο Τορρες και θελει να υπογραψει πενταετες συμβολαιο στον ΠΑΟΚ, με μηδενικες αποδοχες. Τι στιγμη που ο Τορρες ακουμπησει το στυλο στο συμβολαιο, εξαπολυεται στην ατμοσφαιρα ενας ιος που κανει τους μισους ΠΑΟΚσηδες ζομπι που θελουν να φανε τους αλλους μισους. Ο αλλοτε πανισχυρος και ενωμενος λαος βρισκεται σε εμφυλιο, ο Τορρες κανει χατ-τρικ σε καθε εντος εδρας αγωνα, ο ΠΑΟΚ παιρνει πρωταθλημα, ενω στις κερκιδες οι ΠΑΟΚσηδες αλληλοεξοντωνονται.
Ερωτηση κρισεως. Γνωριζοντας την καταληξη της ιστοριας, ποσοι ΠΑΟΚσηδες θελουν την υπογραφη του Τορρες πανω στο συμβολαιο?

Το 'Ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα' αναφαιρεται καθε 2-3 ποστ εδω μεσα. Σκεφτηκατε ποτε τι ειναι ο ΠΑΟΚ? Τι δινει οντοτητα στον ΠΑΟΚ? Πιστευετε με το χερι στην καρδια οτι ο κοντος πισω στην Τουμπα δε θα βλαψει εστω και λιγο αυτη την οντοτητα?
Τα μεταξυ μας σουτια στην κερκιδα τα εζησα απο πολυ κοντα. Καμια αγωνιστικη ντροπη, καμια χρονια ανυπαρξιας του ΠΑΟΚ δεν εκανε την καρδια μου να ματωσει τοσο πολυ.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3051 on: December 25, 2009, 22:51:24 »
Οποιος εχει την υπομονη και τη διαθεση ας διαβασει ολες τις σελιδες αυτου του τοπικ...γαμηστε τον κοντο..δειτε τι τραβαγαμε μεσα...
Ας διαβασετε τουλαχιστον τις πρωτες 80, στα γρηγορα..πιστεψτε με!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #3052 on: December 25, 2009, 22:52:34 »

makptol

• Guest
« Reply #3053 on: December 25, 2009, 22:59:20 »
απο καποια στιγμη και μετα επαναλαμβανουμε τα ιδια και τα ιδια και οι αυτοι που ειναι υπερ και αυτοι που ειναι κατα ....
η διοικηση αποφασιζει ας ασχοληθουμε πλεον οταν γινει η δεν γινει η μεταγραφη......ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ......ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΙΘΑΝΟΜΑΙ ΜΙΚΡΟΣ Η ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ.......

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3054 on: December 25, 2009, 23:10:24 »
Οποιος εχει την υπομονη και τη διαθεση ας διαβασει ολες τις σελιδες αυτου του τοπικ...γαμηστε τον κοντο..δειτε τι τραβαγαμε μεσα...
Ας διαβασετε τουλαχιστον τις πρωτες 80, στα γρηγορα..πιστεψτε με!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και βασικα τις διαβασα..και τωρα που τις διαβασα θα κανω μια ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΟΧΟΝΤΡΟΣ Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ......ΓΑΜΗΜΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Ε

Athinaios--4

• Guest
« Reply #3055 on: December 25, 2009, 23:21:44 »
Ο Καστίγιο είναι μέτριος παίκτης αλλά δεν τον θέλω λόγω του χαρακτήρα του καθαρά. Γιατί μπορεί να έκανε μπου....ο την ομάδα. Το ότι όμως συγκρίνεται τον Σαλπιγγίδη την προσωποποίηση (Λαμπριάκος-Κόκαλης) των εχθρικών μας ομάδων (άρης-γαύρος) νομίζω ότι είναι από μόνο του άτοπο.
Και για να σας το πω και αλλιώς από την στιγμή που το θέλει ο Θοδωρής, ο Ζήσης και ο Σάντος δεν είναι και τόσο παράλογη η γνώμη μου..

Βλέπω και ακούω φωνές που μικραίνουν τον ΠΑΟΚ. Φωνές που μας γυρνούν πίσω. Για μένα έτσι είναι. Για κάποιους ο Θοδωρής έφερε το να διοικεί ο αγνός ΠΑΟΚτσής. Για μένα πάνω απ'όλα έφερε τον επαγγελματισμό στην ομάδα. Και με επαγγελματισμό θέλω να βλέπω τα πάντα. Όποιος είναι καλός παίκτης και σέβεται ΌΣΟ παίζει στην ομάδα μου τον κόσμο και τον δικέφαλο ας έρθει. Είμαι από αυτούς που έβριζα τον Λυμπε. Τον θέλω όμως στην ομάδα κι ας έχει φιλίσει και το τριφύλλι και τον δικέφαλο της άεκ. Γιατίθα έρθει, θα τα τσεπώσει και θα παίξει μπάλλα. Αυτό και μόνο αυτό. Μέσα από την φανέλας ας έχει ότι θέλει.

Τα υπόλοιπα για ιστορία και ιδανικά τα αφήνω ασχολίαστα. Ότνα θέλεις να λέγεσαι πρσφυγική ομάδα που ενσαρκώνεις τα όνειρα κ τις ελπίδες του ξεριζωμένου ελληνισμού δε φέρνεις τούρκους. Όταν μιλάς για εκπρόσωπο της Μακεδονίας, έχεις το Μ.Αλέξανδρο και τον ήλιο της Βεργίνας δε φέρνεις σκοπιανό. Ξέρω θα πουν άσχετα.
Με αυτά όμως προδίδεις περισσότερα και με μεγαλύτερη αξία ιδανικά και ιδέες παρά με τον ερχομό του Σαλπιγγίδη

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #3056 on: December 25, 2009, 23:56:22 »
το γαμησες και ψοφησε αδερφε...οκ εχετε γνωμη υπερ του σαλπιγγιδη...πρεπει να το πατε αλλου δλδ το θεμα;

δεν σας καταλαβαινω ρε...θελετε να ερθει;ας ερθει...πρεπει να μας πρηξετε τα παπαρια για να το στηριξουμε;δεν γουσταρω να τον στηριξω
θα βγει και γιουχα απο το στομα μου αν φορεσει ξανα την ασπρομαυρη...το δεχεστε δεν το δεχεστε αυτος ειμαι...κακος ΠΑΟΚτσης που ξεχναει τα ιδανικα του στον ακιελ τον κουτλουαι και τον γκετσεφσκι(αν υπαρχουν τετοια στον επαγγελματικο αθλητισμο και αν οι συγκεριμενοι αλωσανε την πολη και κανανε σφετερισμο στην ιστορια) και τα θυμαται στον σαλπιγγιδη...αυτος ειμαι και δεν αλλαζω...το αποδεχεστε;καλως

δεν το αποδεχεστε;καλως ξανα αλλα εμεις μαζι δεν θα μαστε...εσεις για μενα θα στε τα χρυσοψαρα...θα στε οι ιδιοι που τον δικαιολογουσατε οταν εκανε σσσσσς οι ιδιοι που βριζατε την 4 οταν αυτη εβγαζε χασπι,,,θα στε κατι διαφορετικο στο μυαλο μου απο μενα...το ξερω ειναι μαλακια αυτο που λεω...αλλα ετσι νιωθω.αφου δεν νιωθετε τι νιωθω...και αφου με βγαζετε στην σεντρα και μου λετε να βγαλω τον σκασμο επειδη αυτοι ξερουν
και ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα(απο την πλευρα μας ομως πανω απο ολα οχι απο την πλευρα των αλλων) τοτε και εγω θα σας γραφω στα παπαρια μου και θα φωναζω για να ακουστω...

μειοψηφια πλειοψηφια δεν ξερω τι σκατα ειμαι(μπορω να στησω κανα γκαλοπ και να βγω με 100%)...χρυσοψαρο ομως δεν ειμαι...ουτε και κωλοτουμπας...γκεγκε;

παρτε το χαμπαρι...οσο αιωρειται τετοιο θεμα εγω θα φωναζω...

Athinaios--4

• Guest
« Reply #3057 on: December 26, 2009, 00:05:38 »
Τι να σου πω ρε φίλε. Μπράβο σου..

Το επίπεδο αυτών που έγραψες είναι πολύ χαμηλό. Αδιαφορώ για ότι κι αν κάνεις για τον Σαλπιγγίδη. Όπως αδιαφορώ για τον ίδιο τον Σαλπιγγίδη, για τον Γκαρσία, για τον Μουσλίμοβιτσ και για ΟΛΟΥΣ. Με ενδιαφέρει μόνο όποιος παίζει καλά. Μόνο αυτό. Φάτε λοιπόν πάλι όλοι τον παπά και παίξτε το υπερ-ΠΑΟΚτσήδες και βγάλτε μας προδότες. Μείνετε εκεί να θεωρείτε αντίπαλο τον αρούλη. Αυτές οι νοοτροπίες μας μικραίνουν. Μαι έκαναν να τρέχουμε από πίσω πάντα από τους άλλους και να λέμε μια ζωή για τι διαιτησία. Εσείς είστε που μας κάνετε μικρούς.

Σαλπιγγίδη κοντέ μην έρθεις ποτέ στον ΠΑΟΚ. Από το να ακούω την μαλακία του καθενός στην κερκίδα καλύτερα να μην έρθεις. Άσε με να αποθεώσω τον Παπάζογλου που φιλούσε την κίτρινη φανέλα. Άσε με να αποθεώσω τον Βίτολο που έσπασε το πόδι του Βιερίνια. Άσε με να ζω στον κόσμο μου. Γουστάρω όμως γιατί κέρδισα τον άρη. Τον αιώνια 6-7! Γιαυτά είμαι

North_pole

• Guest
« Reply #3058 on: December 26, 2009, 00:33:49 »

Ακουστε τωρα ενα σεναριο. Εστω αυριο το πρωι ερχεται στα γραφεια της ΠΑΕ ο Φερναντο Τορρες και θελει να υπογραψει πενταετες συμβολαιο στον ΠΑΟΚ, με μηδενικες αποδοχες. Τι στιγμη που ο Τορρες ακουμπησει το στυλο στο συμβολαιο, εξαπολυεται στην ατμοσφαιρα ενας ιος που κανει τους μισους ΠΑΟΚσηδες ζομπι που θελουν να φανε τους αλλους μισους. Ο αλλοτε πανισχυρος και ενωμενος λαος βρισκεται σε εμφυλιο, ο Τορρες κανει χατ-τρικ σε καθε εντος εδρας αγωνα, ο ΠΑΟΚ παιρνει πρωταθλημα, ενω στις κερκιδες οι ΠΑΟΚσηδες αλληλοεξοντωνονται.
Ερωτηση κρισεως. Γνωριζοντας την καταληξη της ιστοριας, ποσοι ΠΑΟΚσηδες θελουν την υπογραφη του Τορρες πανω στο συμβολαιο?

Δεν περίμενα ποτέ ότι ένα τόσο μα τόσο ΑΣΤΟΧΟ παράδειγμα θα κατάφερνε να με πείσει. Ναι θέλω τον Τόρες στον ΠΑΟΚ. Κι ας έχουμε εμφύλιο. Πρώτη φορά ..........ξανασυμβαίνει.
Τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ΔΕΝ υπάρχει "ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα". Ούτε για μένα, ούτε για κανέναν. Υπάρχουν απόψεις, έχουμε δημοκρατία, ακόμη κι αν θεωρήσετε ότι έχουμε δημοκρατία του κεφαλαίου και τελικά "δημοκρατικά" αποφασίζει η διοίκηση. Κι αν στην τελική υπάρχουν 20.000 ΠΑΟΚτσήδες που θα φύγουν από τον ΠΑΟΚ εξαιτίας κάποιων αποφάσεων, υπάρχουν άλλες 20.000 ΠΑΟΚτσήδες έτοιμοι να τους αντικαταστήσουν. Αν ο Σαλπι δεν δήλωνε ΠΑΟΚτσάκι τότε δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Δυστυχώς όμως κανένας ΠΑΟΚτσής ΠΟΤΕ δεν θα καταφέρει να ενώσει το λαό του ΠΑΟΚ. Και αυτό το πιστεύω ΚΑΙ για το Ζαγοράκη.
Λυπάμαι που αισθάνεστε "κορόιδα" όσοι τρέξατε και μαζέψατε λεφτά και μοχθήσατε για ένα Σαλπιγγίδη, αλλά μήπως απλά είστε; (ξέρω πώς ρίχνω αλάτι στην πληγή).
Και οι δύο απόψεις έτσι απλά όπως εκφράζονται (ναι ή όχι στον Σαλπι ξανά στον ΠΑΟΚ) εξυπηρετούν κάποια συμφέροντα και θα τύχουν άκρατης εκμετάλλευσης. Γι αυτό και δηλώνω τελικά ότι ΔΕΝ μ ενδιαφέρει έρθει δεν έρθει. Αν δεν είναι ο Σάλπι θα βρούμε κάποιο άλλο θέμα να "τρωγόμαστε" αναμεταξύ μας, έχω εμπιστοσύνη στη "φάρα μας".

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #3059 on: December 26, 2009, 01:07:29 »
Teleiwse einai auto pou leei o HOMOPAOKUS. Edw pou hrthan ta pragmata pwlhsh Salpiggidh = EKRHKSH.
An kai me kati tetoio den ksupnhsei o kosmos tote na to kleidwsoume to magazi, na teleiwnoume.....Mhn xaliomaste tzamba kiolas....

μεταγγραφη κοροιδια...

1,8 εκ και 3 δανεικους...Λεοντιου 22 χρονων, Τσιγκας 24 χρονων..να τους ψησουμε για τον βαζελο για να ειναι του χρονου ετοιμοι..Ο Τσιγκας αν και ΠΑΟΚτσακι περσυ ειχε παθει χιαστους..
Και να μην ξεχασουμε και τον Τοργκελε που περσυ ουτε μυρισε στο πρωταθλημα..δανεικος απο την Κρυσταλ Παλας..

Αρε ΠΑΟΚ..του χρονου θα ψαχνουμε τον Αντισαλπιγγιδη..και οι εφημεριδες θα μας λενε οτι ο Τσουλακος ειναι 2 φορες καλυτερος του Σαλπι..

Στα   αρχιδια μου ο ποδοσφαιριστης Σαλπιγγιδης..αυτο που με ποναει ειναι οτι ειναι η σημαια της ομαδος..αυτο που εδω και κατι χρονια δεν ειχαμε...

ΣΑΛΠΙ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ...

To xa pei prin poly kairo kai to ksanaleo. An fugei kai aytos o pexths stamatao na asxoloume me ton PAOK. den yparxei logos na yposthrizo mia omada fytorio yia tous 3 tou pok.
Varethika na akouo ta idia apo pitsirikas. Tous kanoume pextes kai meta feugoune. POTE MA POTE DEN EIDA KAPOION PEXTH tou pok STA DOUZENIA NA ANHFORIZEI.  P   O   T   E!!!!!!!
Kostikos, Gounarhs, Karageorgiou, Banioths, Okkas, GX, Kafes kai tooooooooooooosoi alloi.
Loipon TELOS. Varethika na eimai IDEA. Thelo na eimai TROPEOUXOS KAI ARXIDATOS. Ean den ginete I AM REALLY SORRY.
FUCK IT!!!!!

Ο Σαλπιγγίδης από την πλευρά του τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό εδώ και μία εβδομάδα.

an einai alhtheia re pousth konte thn paiania na mhn prolaveis na th deis oute se fotografia emeis se krathsame kai mas pidixes re gamiola th stigmh pou oloi kaigomaste gia na mhn se poulhsei o xontros esy ton diefkolineis na mas skorpisei????????
akou ta exei vrei me ton vazelo edo kai mia evdomada!!!!

Οντως, αν υπογραψει να τον κατηγορησουμε και δικαια αλλα προς το παρον κανεις δεν ξερει την αληθεια...

Λοιπόν σε όλα τα παιδιά πάνω απο όλα ψυχραιμία εάν βρεί ένας απο εσάς οπουδήποτε την λέξη ότι έκλεισε η υπέγραψε η ότι θέλει να πάει στον βάζελο τότε να μιλήσουμε.
Μην παίζεται το παιχνίδι των ρουφιάνων του συστήματος. Αλλά τι λέω αφού είμαστε λαός της υπερβολής.
ΟΤΑΝ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΤΟΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ?
Μη λέτε μεγάλες κουβέντες γιατί θα εκτεθείτε εάν το παιδί μείνει.
Οσοι θέλετε να μάθεται πηγαίνετε στο γήπεδο για μια νεα κατάληψη στα γραφεία μέχρι την τελική νίκη, πηγαίνεται το βράδυ στο αεροδρόμιο για να τον κοιτάξετε στα μάτια και να σας το πει ο ίδιος.
Μην τρώτε το χιλιοζεσταμένο φαγητό που μας σερβίρουν εδώ και 3 μήνες για να μη πω 8.

SALPI
EXEIS THN EYKAIRIA NA KANEIS AYTO POY DEN EKANE O GEORGIADHS.
NA PEIS "OXI".
8A BGALEIS KAPOS LIGOTERA LEFTA ALLA 8A EXEIS THN EYKAIRIA NA SE PROSKYNAEI ENAS LAOS.
XESE TA LEFTA. YPARXOYN KAI ALLA PRAGMATA ME MEGALYTERH AKSIA.
8A PERPATAS KAI 8A SE SEVONTAI OLOI. 8A SE XAIRETANE KAI 8A SOY SFIGGOYN TO XERI. 8A TOYS KOITAS KAI 8A SE KOITANE STA MATIA.
8A PERPATAS ME PSHLA TO KEFALI. KAI 8A EIMASTE KAI MEIS ME PSHLA TO KEFALI.
O TROXOS 8A GYRISEI SALPI. O KLEFTHS KAPOTE, ARGA H GRHGORA 8A FYGEI. EMEIS 8A EIMASTE EKEI. KAI SE 8ELOYME MAZI MAS.
SYNDESE TO ONOMA SOY ME TON PAOK MAS SALPI. GIA PANTA.
KLEISE MESA SOY TON PAOK KAI 8A NOIOSEIS KA8E EIDOYS MEGALEIO.

AGAPAEI THN OMADA PRAGMATIKA???

A P O D E I K S H !

kai isos kapoioi na poyn oti thn agapaei kai to exei apodeiksei. sosta!
STA POLY DYSKOLA SE THELO PAIXTARA MOY!!!

ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΣΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ; ΠΟΛΛΕΣ Ε;;;
Δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση των παιδιών που δεν πήγαν διακοπές
για να πληρώσουν τον Δημητράκη... :'(

Πολυ ρομπας ο Σαλπιγγιδης....
Πηγαν καμια 50αρια ΠΑΟΚτσηδες
ειτε να τον πεισουν να μην υπογραψει
ειτε να τον απαγαγουν μεχρι τις 20:00
και αυτος βγηκε στα κρυφα απο την
πισω πορτα....
Μπραβο προδοτη Δημητρακη που σε κρατησαμε
με τα λεφτα μας για να κανεις "μαγκα" με τα φραγκα
μας τον αγαπημενο σου προεδρο(Γουμενο)

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ...

ΡΕ ΣΕ ΛΕΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ΡΕ...

Τον πληρωσαμε σαν τους μαλακες και δεν πηγαμε διακοπες, για να μας πουλισει και αυτος...Απο εδω και περα Δημητριε..ειναι σαν να μην περασες ποτε απο την ομαδα...

ΚΑΙ Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...

geia sto forum! twra k gw meta ta mpania mou, aposvolwmenh apo ola auta, ti na grapsw...krima sapli! den kserw eilikrina psaxnw gremo na pesw! k kakws grafw, afou den exw k tipota na pw...apla 8a pw sta duo mikra koritsakia pou menoun apenenti apo to patriko mou, na mhn ksanaforesoun th fanela pou tous efera k grafei "salpiggidis" pisw...
na thn kapsoun k 8a tous ferw allh pou 8a grafei "mono o LAOS" ..tipota allo...h pikra teleiwmo den exei!!

p.s. ampale geka mhn pathseis to podi sou sthn toumpa 8a fas polu soutia
torgele kriari oute gia ton panthrakiko den kaneis
xaralampidi an de goustareis, trava kypro k ase mas hsuxous
k. tsiga sugxarhthria gia thn upomonh sas k pou 8elete na paiksete mpala euxomai olopsuxa kalh epituxia ston PAOK!

ΣΑΛΠΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΣΙΡΑΚΙ   ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ  ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ  ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ Κ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧ.....Α ΜΟΥ

να πας στο διαλο ρε κοντοπουτανε...
και να σε φαει ο παγκος και οι τραυματισμοι...

τις μπλουζες κρατηστε τις να καουν ολες μαζι ειτε στο ΟΑΚΑ ειτε στη Τουμπα
στο δευτερο γυρο.

......
ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΩ
ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΡΕ ΚΟΝΤΕ ΡΕ ΚΟΝΤΕ

Mpravo re palikare !!! Etsi opws ta les einai ... DEN THA TO KSEXASOUME POTE TO POUSTOPAIDO...panta tha thymomaste thn prodosia tou.

Etsi re , na se kala re tsakale, synexise etsi.... NA SE STEILW KAI KANA AUTOGRAFO TOU FASOULA ? KAMIA FANELA TOU MIPWS ??

Ante re gamw tin trella mou exete kanei ton PAOK omadoula me tis malakies sas... Katares kai se esas re ...

me ton xontro kserame me ti exoume na kanoume
me to prodoth aplos den kserame ti fidi krivame ston korfo mas

Κι ενώ ήξερε οτι κάποιοι ταξιδεύανε όλο το βράδυ απο την Θεσσαλονίκη για τον συναντήσουν στον Ελ. Βενιζέλος, αυτός προτίμησε να φύγει με τον μάνατζερ του απο την πίσω πόρτα.  Γεγονός που αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη οτι και ο ίδιος γνωρίζει πως πρόδοσε όσους τον πιστέψανε.

makari fetos i toumba na ine opos h erimes polis se wild-west tainies. na kouniountai mono ta fila. na tou bgi tou xontrou auth i metagraphi boomerang. 1,7 miria sto tamio?????
- 1,8 ekatomiria apo isitiria kai xorigies (opou sinithos dinontai logou kosmou).

to onoma salpigidis ego prosopika den tha to ksanabalo sto stoma mou.

Re Dimitri mexri xtes imoun mazi sou. Se stiriza giati se pisteua. Tora omos ton poulo. Giati autes tis malakies ''tha ofelithei o PAOK apo ta lefta pou tha parei xereis pou tis grafo.''

Kai an eixes re filotimo tha kathosoun kai tha evgaines apo tin kentriki porta tou aerodromiou na synantitheis me autous pou se plirosan re!!!!!!!!!!!!!!!! Autoi pou mazeuan lefta gia na plirotheis les kai tha peinouses allios!!

Den peirazei omos exo kai gia allous na grapso polla. Orfane otan pairneis lefta apo ton kosmo na exeis prota diavevaioseis oti de tha xanagyrizei o xontropoustas!! Ektos kai an eisai 154 xronon kai se koroidepse.

Thodore apo sena perimena molis gyrise o xontros kai arxise na syzitietai i polisi na mazepseis tous paixtes kai na apofasisetai apoxi kai apo ta paixnidia. Na katevoume me tous mikrous. Na xeftilistei o xontros. Ti fovithikes?? Mi den sas plirosei? I min kanoume kamia itta parapano?? I mipos mi sas kanei diakopi symvolaiou?????

TORA SEIRA EXOUME EMEIS. GIA NA DOUME AN YPARXOUN AKOMA THYMATA POU THA PANE STO GIPEDO KAI THA PLIROSOUN EISITIRIO!!
KANEIS RE!!!!  MIDEN EISITIRIA.

(...)
Στην ουσία; O Δημήτρης Σαλπιγγίδης έφυγε για 89.000 ευρώ περίπου παραπάνω από όσα έπαιρνε στον ΠAOK. Kρίνετέ το εσείς.
(...)

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5434

Πήγα για να κάνω διακοπές και τι να πεις ρε γαμώτο..Φαντάζομαι τι γίνεται εκεί πάνω...Σε είχα κατηγορήσει για πολλά πράγματα αλλά και γω όπως όλοι πίστεψα στο ήθος σου...Πουσταριό.Μαλακισμένο,το έπαιζες και δεν πάω πουθενά.Έχει ο καιρός γυρίσματα ρε κωλόπαιδο όμως.όταν θα νιώσεις 25.000 άτομα να σε αποδοκιμάζουν που κάποτε σε λάτρευαν εύχομαι να καταλάβεις ρε,και να μετανιώσεις ΑΛΛΑ να μην σώσεις να πατήσεις ξανά το πόδι σου δω πάνω..όση θλίψη σκόρπισες άλλη τόση να πάρεις.Και βάλε τα λεφτά στον κώλο σου..ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ:ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ...

Πιστεύω ότι η μεταγραφή είναι συμφέρουσα υπό προϋποθέσεις,αλλά άλλη ώρα αυτά..ΔΙΠΛΟ ΑΥΡΙΟ.

Kala re kolopaido autous re pou se plirosan den eixes ta arxidia oute kan na tous koitaxeis???
Entaxei to na min ypograpseis to katalavaino thelei polla arxidia kai megali kardia .
Alla as eixes to tharros re na vgeis kai na peis kati.

DEN PEIRAZEI AGORAKI MOU OMOS. EMEIS PAOK GINAME OXI GIATI EXOUME PAREI 50 PROTATHLIMATA KAI 100 KYPELLA ALLA GIATI OI PATERADES MAS , MAS EMATHAN NA EIMASTE YPERIFANOI KAI NA MI SKYVOUME TO KEFALI.
NA ANTISTEKOMASTE KAI NA PISTEYOUME SE MIA IDEA.

KALI TYXI EKEI KAI MAKARI NA VGALEIS POLLA LEFTA STI ZOI SOU. ALLOSTE EPAGGELMATIAS EISAI.
ALLA KAI MIA EROTISI. AFOU RE EISAI EPAGGALMATIES GIATI FILOUSES TIN FANELA OTAN EVAZES GOAL? AS PIGAINES KATEUTHEIAN STIN SENTRA PSYXRA KAI EPAGGALMATIKA.
TA LEFTA POU MAZEPSAME GIATI TA PIRES? EIXES SYMVOLAIO MAZI MAS? NA PEIS OXI RE EPAGGELMATIAS EIMAI THA TA PARO APO AUTON POU EXEI YPOGRAPSEI

ANTE KALI MAS EPITYXIA APO AYRIO. ARXIZEI ALLI MIA MAXI MAS

Πιονάκι του γούμενου,μαριονέτα έγινες κοντοπούτανε.

Λοιπόν θα γράψω για μια τελευταία φορά τώρα με καθαρό μυαλό και αναλύοντας στο μυαλό μου πράγματα και καταστάσεις στα τελευταία χρόνια του προδότη στην ομάδα.
Μιλώντας σήμερα με αδερφό ΠΑΟΚτσή μου θύμισε κάποια πράγματα που όντως ξεχάσαμε γρήγορα.

Πριν απο μισό χρόνο περίπου ο κόσμος έκραζε το προδότη για την σχέση του την προσωπική εννοώ με τον μεγαλομέτοχο  :a1006: της ΠΑΕ, οτι ας πούμε τον θεωρούσε πατέρα, αλλά και θείο αφού διατηρούσε σχέσεις και διατηρεί; με την ανηψιά του χοντρού.

Όταν έγινε η γνωστή χειρονομία τελικά τι σήμαινε; την αγανάκτηση του για κάποιους που δεν αφήναν την ομάδα να ησυχάσει η στους επικριτές του θείου;
Και πάλι όμως κοντέ προδότη ο κόσμος σε συγχώρεσε και ξανα έπεσε στον λύθαργο του.

Μίλησε στις δηλώσεις του ότι επικοινώνησε με τον πρόεδρο, με ποιόν πρόεδρο, με ποιόν πρόεδρο όμως;
Με αυτόν που την έκανε το καλοκαίρι μπροστά στα χρέη και τις προσφυγές, για να βγάλουν άλλοι το φίδι απο την τρύπα; και να γυρίσει έπειτα σαν κύριος και να αναλάβει ξανά;

Δεν μας είπε όμως, γιατί ήταν το κλιμα άσχημο; μήπως τον είχαν πάρει χαμπάρι οτι ήταν ρουφιάνος του γούμενο;

Όταν μιλούσε για το καλό της ομάδας, μάλλον εννοούσε του θείου, γιατί αποδειχθηκε πως την ομάδα και τους συμπαίχτες του τους είχε γραμμένους, και άφησε και υπονοούμενα για αυτούς.

Αυτά προδότη, θα σε θυμόμαστε πολλοί αν οχι όλοι γιατί μας μαύρισες το καλοκαίρι, μας έφαγες τα λεφτά μας με πουστιά, έκανες πολλά ΠΑΟΚτσάκια να μην έχουν φράγκο στη τσέπη και να μη μπορούν να πάνε διακοπές.
Μα πάνω απο όλα κάρφωσες το μαχαίρι στους τελευταίους ρομαντικούς που πιστεύαν σε σημαίες και τέτοια σκηνικά.

Mia mera 8a to grapsei h istoria
pws enas tapas 1.13
egrapse sta arxidia tou lao kai istoria...

ANAKSIOS THS AGAPHS KAI THS SUGXWRESHS MAS

Πουστοκοντε, πολλα απο αυτα τα παληκαρακια που θα ειναι κατω, εχουν βαλει απο υστερημα τους για να σε κρατησουν. Λιμο απο το ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ. Δεν θα με πειραζε και τοσο αν εφευγες, αλλα την στιγμη που ολος ο κοσμος του ΠΑΟΚ ηθελε να μεινεις στην ομαδα, εσυ τους γυρισες την πλατη.

ΜΗΝ ΤΟΛΜΙΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ!

Και αν βαλεις γκολ (μακρυα), οπως λεει και ο diegito4, να το πανηγυρισεις τρελα, να γουσταρουμε και εμεις και για να το καλαβει και ο τελευταιος παοκτσης, οτι εσυ ειχες την πιτα και το μαχαιρι, αλλα αυτο το μαχαιρι το εχωσες βαθεια μεσα στην καρδια μας.

Εκλεισες για παντα την πορτα της τιποτενιας ζωης σου.

Σου ευχομαι τα χειροτερα στην φλωροομαδα που πηγες και τα χειροτερα στην μιζερη ζωη σου.

ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!

είναι κάτι που πρέπει να ξεπεράσω.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!!!!! :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21:
ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΣΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΔΕ Σ΄ΑΦΗΣΟΥΝ!!
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΜΕΣ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ!!!
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΦΤΥΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ!!!!  :cwm22: :cwm22: :cwm22:

MEXRI SIMERA DEN SE THEOROUSA PRODOTI ALLA ME AUTO POU EKANES POUSTARA KSEPERASES KAI TO FASOULA.AFOU RE ARXIDI TA PENALTI TA VARAEI O PAPADOPOULOS GIATI TO EKTELESES ESI GIA NA MAS DEIKSEIS OTI MAS EXEIS ENTELOS GRAMMENOUS.;;TOLMA NA PATISEIS STI THESSALONIKI ALITARA.

Για να μην ξεχνιόμαστε...

Τέλος, ο χρόνος, πέρα από τη δυνατότητα αποστασιοποίησης, ενέχει και έναν μεγάλο κίνδυνο. Ενώ στην περίπτωση της αποστασιοποίησης το δρων υποκείμενο μπορεί να πετύχει την αντικειμενικότητα, υπερβαίνοντας τα πάθη του, υπάρχει και ο κίνδυνος της αποξένωσης/αλλοτρίωσης. Είναι μόνιμα παρών, ειδικότερα και εφόσον χαθεί το πάθος, ο κινητήριος μοχλός της ύπαρξης. Γιατί, ακόμα και αυτή η λογική βασίζεται στο συναίσθημα. Και λογική χωρίς βάση συναισθηματική, είναι σοφιστικό παιχνίδι, γλεντοκόπημα στο κενό, πύργος στην άμμο. Σαν τις απόψεις που άγονται και φέρονται από χαρτζηλικωμένους δημοσιογράφους. Και οι φορείς τους είναι βαθύτατα μελαγχολικά άτομα. Ο ΠΑΟΚτσής είναι ζωντανός, είναι μπρίος και έχει τσαμπουκά και αμεσότητα. Καμμία σχέση με το ανερμάτιστο του ραδιοφωνικού καχέκτυπου της φάρας μας. Τώρα να δούμε άμα το σύνθημα περί λαού περήφανου και λεβέντη έχει ουσία ή είναι κι αυτό προϊόν χαβαλέ, "έτσι, για να περνάει η ώρα".
« Last Edit: December 26, 2009, 01:23:03 by egoist »