Πόσες σελίδες κατεβατά έχετε ρίξει;Την διοίκηση σας να κράξετε πρώτα.
Άξιο απορίας γιατί δεν το 'χετε κάνει ακόμη.Αν πιστεύετε μια διοίκηση και αυτή ξαφνικά ετοιμάζεται να πράξει (κατά πώς φαίνεται) ενάντια στις αρχές σας και τα ιδεώδη σας τότε το βάρος πέφτει σε αυτήν.
Σωστός.
Τελικά πιστεύεται τον Ζαγόρ και τον Βρύζα;Είναι θεματοφύλακες των αρχών και των αξιών του συλλόγου;
Η άποψη μέχρι πριν λίγο καιρό ΣΚΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ,ισχύει;
Ναι στην στήριξη, όχι στην τυφλή υποταγή. Γι' αυτό και θέλουμε από τον σκύλο να βγει και να πει τι και πώς στα της φυγής του. Μάλιστα, την τότε θέση μου την επικρότησες (βλ. τόπικ Βρύζα).
Ή ξαφνικά ο σκύλος με την παρέα του έγιναν διεφθαρμένοι παράγοντες που τους νοιάζει μόνο το πρωτάθλημα;
Δεν διάβασα κάτι τέτοιο πουθενά. Το να κριτικάρεις μια κίνηση δεν σημαίνει ότι κριτικάρεις το σύνολο της παρουσίας κάποιου.
Τα πράγματα είναι έτσι όπως τα πλασάρονται,ή σχεδόν έτσι και παρουσιάστηκαν αλλιώς για τις ανάγκες τις εποχής;
Κάπου στη μέση. Ότι η διοίκηση παίζει και επικοινωνιακά, είναι γνωστό. Μέχρι που ο Κόλκας έγραφε για ουϊσκάκια με τον Ζαγοράκη στον τρίτο της Τούμπας. Ναι ή όχι;
Γιατί δεν χαρακτηρίζετε την διοίκηση ως μικρή και ότι ξεχνάει;Γιατί τα μπινελίκια δεν πάνε σε αυτούς;
Σου εξήγησα με την μερική και όχι ολική ευθύνη παραπάνω.
Αντιπροσωπεύει η διοίκηση τον λαό του ΠΑΟΚ;
Ο λαός του ΠΑΟΚ δεν είναι μία μάζα δίχως διαφοροποιήσεις. Σε γενικές γραμμές λοιπόν και με βάση τα όσα ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ έχουν γίνει, ναι. Εξαιρούνται κινήσεις τύπου Γκαγκάτση και η επερχόμενη.
Ξέρει ο Ζαγόρ που ήταν τότε ποδοσφαιριστής καλύτερα τα πράγματα;Ναι;Όχι;
Αναφορικά με τι; Με το πώς να διοικεί; Ποια πράγματα; Από μένα και τους περισσότερους, θα έβαζα τα λεφτά μου στο ναι. Αλλά το αλάθητο το κράτησε ο Πάπας για την πάρτη του. Δυστυχώς για μας.
Γιατί σε παραπλήσια περίπτωση είχε ρίξει άκυρο στον Οκκά;
Γιατί έπραξε τότε σωστά. Και ο Οκκάς δεν έχει τον ίδιο κώδικα επικοινωνίας με τον Ζαγοράκη. Είναι και διαφορά χαρακτήρα των δύο ποδοσφαιριστών.
Βλέπετε το αποτέλεσμα μιας πράξης και όχι ποιος θα την κάνει.Μέγα λάθος και πέφτετε στην λούμπα κατ'εμέ.
Μα η πράξη καθ' αυτή έχει πολύ νόημα μέσα της. Όχι μόνο σε συμβολικό επίπεδο (όπως είχε και η πώληση Μελίσση στον καιρό της), αλλά κυρίως σε επίπεδο συναισθηματικού δεσμού με τον κόσμο. Εδώ μιλάμε για την αρχή της ρήξης. Εσύ δεν καταλαβαίνεις τη σημασία της πράξης και πως η ίδια η πράξη θα καθορίσει το δρων υποκείμενο και όχι το αντίστροφο. Ο Ζαγοράκης κρίθηκε για την φυγή του, το δίδυμο Ζαγοράκη - Βρύζα θα κριθεί και για την επιλογή της επιστροφής του φραγκοφονιά.
Η ιστορία φαίνεται ότι κάπου,κάτι δε κολλάει καλά.Τι και πώς δε ξέρω,γι'αυτό και περιμένω να μάθω.
Κι εμένα δεν μου κολλάει, γιατί το "ένας από μας" δεν θα κολλάει με τίποτα μετά.
Όσοι βρίζετε και φτάνετε στα άκρα,φρονημότερο θα ήταν να περιμένετε.Τέτοιες αντιδράσεις δεν βοηθούν πουθενά.
Είναι ζήτημα συγκρουόμενων θελήσεων. Του επαγγελματία και των δικών μας. Προς το παρόν δεν έχει ξεκινήσει κανένας πόλεμος, πέρα από τον πόλεμο των πληκτρολογίων και των ανακοινώσεων. Από κει και πέρα, καθείς εφ ω ετάχθη.
Και όσοι τελος πάντων είστε τελείως κάθετοι γιατί δε περνάτε μια βόλτα από τα γραφεία της ΠΑΕ;
Επειδή ο οπαδός δεν είναι για να κάνει δημόσιες σχέσεις, ούτε να έχει κολλητιλίκια με παράγοντες. Όσο αξιόλογοι κι αν είναι αυτοί.
Περιμένω απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις.
Done.