Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 499685 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline antonis kriti

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #2980 on: December 24, 2009, 15:36:56 »
οχι στην επιστροφη του κοντου.
λαε του ΠΑΟΚ μην ξεχνας τοσο ευκολα(γρηγορα).
οχι στη διχονεια του λαου μας,για ενα ανθρωπο που μας πουλισε.
χαθηκαν απο το κοσμο αλλοι επιθετικοι?
τι μου λετε τωρα οτι η γυναικα σας,σας απατησε,εκανε παρτουζα με 2 αραπιδες και τωρα την θελετε πισω.
θα με τρελανετε μερικοι.
αν θελετε το καλο του ΠΑΟΚ, απαιτηστε μερικοι βαρβατο γκολτζι να μας παει μπροστα.
λιγη υπεριφανεια.
Ο Χ Ι     Σ Τ Ο Ν     Κ Ο Ν Τ Ο Π Ο Υ Τ Α Ν Ο

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #2981 on: December 24, 2009, 15:39:34 »
ασχετο αλλα λογικα ο σαλπιγγιδης αυτες τις μερες στην πολιχνη δε θα βρισκεται?πραγματικα ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα τον αντιμετωπισει ο κοσμος που θα τον δει.
πολυ φοβαμαι απο τα χοντρα μπινελικια που του εριξαν καποιοι το ΠΑΣΧΑ στην καφετερια που τον ειδαν,τωρα καποιοι αλλοι μονο τσιμπουκια δε θα του κανουν για να γυρισει πισω.
παντως κ γω διαπιστωνω καθημερινα οτι η συντριπτικη πλειοψηφια τον θελει πισω.προσωπικα μαλλον ειμαι αρνητικος στην επιστροφη του.πολυ φοβαμαι την ενοτητα.........
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #2982 on: December 24, 2009, 15:59:29 »
...που ποτέ δεν μπόρεσε να νιώσει άνετα στο βάζελο... 
...έφυγε κατασυκοφαντημένος την εποχή γούμενου...
...θίγεται κατά την κρίση τους ο εγωισμός του...

Ανετα τον ειδα να τρεχει να περνει την μπαλα απο τα χερια του Μπασινα (ή οποιος ηταν να βαρεσει το πεναλτι) και να μας το καρφωνει, ενω δεν βαρουσε αυτος τα πεναλτι του παναθηναϊκου, ανετοτα μας το καρφωσε...

Και εβαλε λεφτα του ΠΑΟΚ στην τσεπη του γουμενου...

Θιγεται και με το σσσσσ, θιγεται και με την φυγη απο την πισω πορτα του αεροδρομιου κτλ κτλ...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #2983 on: December 24, 2009, 16:00:59 »

ΜΕ  ΤΟΡΓΚΕΛΕ  ΜΕ  ΤΟΡΓΚΕΛΕ  ΚΑΙ  ΜΕ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ  ΟΟΟΟ  ΣΤΑ  ΑΡΧΙΔΙΑ  ΜΑΣ  ΣΕ  ΓΡΑΦΟΥΜΕ  ΜΑΛΑΚΑ  σαλπιγίδι

Offline Nibenon_G4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2984 on: December 24, 2009, 16:13:33 »
ασχετο αλλα λογικα ο σαλπιγγιδης αυτες τις μερες στην πολιχνη δε θα βρισκεται?πραγματικα ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα τον αντιμετωπισει ο κοσμος που θα τον δει.
πολυ φοβαμαι απο τα χοντρα μπινελικια που του εριξαν καποιοι το ΠΑΣΧΑ στην καφετερια που τον ειδαν,τωρα καποιοι αλλοι μονο τσιμπουκια δε θα του κανουν για να γυρισει πισω.
παντως κ γω διαπιστωνω καθημερινα οτι η συντριπτικη πλειοψηφια τον θελει πισω.προσωπικα μαλλον ειμαι αρνητικος στην επιστροφη του.πολυ φοβαμαι την ενοτητα.........

Θελώ να πιστέω οτι αν αποφασισει να βγει θα είναι ανατολικα...σε κανα κυριλε κτλ κτλ....και το καλο που τον θελω...μην τον παρουν χαμπάρι παλι και γινει καμια (χοντρη) μαλακια και βρουν παλι λόγο οι "καλοι δημοσιοΦαγοι..-αν δε το κανει τοτε προκαλει....το κλιμα το ξερει........προσωπικα πλεον μου ειναι τελειως αδιαφορος.....-Δεν τον θέλω ΣΤΟ ΠΑΟΚ ΜΑΣ....τελος.
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ....ΚΑΙ ΟΛΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #2985 on: December 24, 2009, 16:39:04 »
Είχε δηλώσει κιόλας στο περιοδικό του βάζελου ότι "από μικρός μου άρεσε ο παναθηναϊκός". Πολύ φανατικός ΠΑΟΚτσής είναι.
Και ένα δημοψήφισμα αποτελεί επιθυμία του κόσμου
Και ούτε αγαπάει την ομάδα, πολλά πήρε, απειροελάχιστα έδωσε. Τα φράγκα και την προσωπική του δόξα αγαπάει (και καλά κάνει, δικαίωμά του)
Και έλληνες παίκτες και με λιγότερα λεφτά υπάρχουν
Και στον βάζελο μια χαρά άνετα ένιωθε όταν πήγαινε στο πέταλο και πανηγύριζε με τον φανταστικό κόσμο του κολωνακίου, σόρυ του βαζέλα εννοούσα
Και μπάλα δεν έμαθε στην Τούμπα, γιατί μπάλα δεν ξέρει
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΟΝΤΟ
ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #2986 on: December 24, 2009, 16:40:06 »
Μετά χαράς διαπιστώνω ότι πλέον η συντριπτική πλειονότητα είναι υπέρ της επιστροφής του 28χρονου επιθετικού.

ο κλώνος του σκορδα ξεχασε να γραψει οτι την διαπιστωση την εκανε απο αυτους που συναγωνιζονται καθε μερα στο ποιος θα πει την πιο μεγαλη εξυπναδα για να το παιξει ψαγμενος στους ραδιο-φονικους σταθμους της πολης ειναι οι ιδιοι που το καλοκαιρι οταν ελεγε ο κολκας να φυγει ο γκαρσια το λεγανε κι αυτοι και μετα οταν το γυρισε το μοχαμπετι το γυρισανε κι αυτοι.

α ρε ΠΑΟΚ γαμω τα φυτα που μεγαλωνεις.

κολκα κανε καμια φουσκα με τη μυξα σου βρε βλακα
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #2987 on: December 24, 2009, 16:57:07 »

http://www.youtube.com/watch?v=cFqPskjYIFY (Embedding disabled, limit reached)

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2988 on: December 24, 2009, 17:24:08 »
Ειναι σιγουρα κολακευτικό για το πρεστιζ του ΠΑΟΚ (και οχι στο κολλημενο μυαλό ορισμένων αλλοθρησκων) ότι ενας παίκτης έπιστρεφει σε παραγωγική ηλικία από το ΠΟ (γιατι Κ δεν υπάρχει πια).
Ωστόσο επειδή σαν ΠΑΟΚ μάθαμε να είμαστε υπερήφανοι ετσι πρέπει να αντιδράμε.Η διοίκηση ασφαλώς και πρεπει να αποφασίζει ανεξαρτητα από τις απαιτήσεις του λαού-αλλιως ο Σαντος θα ειχε φύγει προ πολλού-,όμως στη συγκεκριμενη περίπτωση θα είναι σαν να βαζει βόμβες σε πολλά σημεία στις κερκίδες,αλληλοσκοτωμός.Ακόμα και αν οπως λεει ο κολκας για συντριπτική πλειοψηφία,η μειοψηφία θα κανει και με το παραπάνω αισθητή αντιδραση.Δε μιλάω για μενα αλλά από κουβέντες με συνδεσμιτες."Εμείς γιναμε ΠΑΟΚ γιατι ακριβως αυτές οι κωλοτούμπες δεν εχουν σχεση με ΠΑΟΚ"
Ήμουν αντίθετος και με την επιστροφή Γ.Χ. και τότε είχα πάει τράπεζα σε λογαριασμό που ανοίξαμε.Αλλα τωρα μιλάμε για τελείως αλλη κατασταση
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #2989 on: December 24, 2009, 17:37:23 »
- "ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΟ"
- γίδια που ξεχνάτε
- οπαδοί με αμνησία
- πελάτες που εμφανιστήκατε μετά το 96 μπλα μπλα μπλα μπλα

εσείς που "κραζετε" λοιπόν να βγείτε και να μας πείτε γιατί δεν αντιδράσατε με τον ίδιο ζήλο και αποφασιστικότητα σε

- περίπτωση γκαγκάτση (που μας έκανε stttttt με το "κολοδαχτικο" όμως επί ποσα χρονια)
- περίπτωση μόουν - αναστασάκου και πράσινης συνεργασίας (πάντα κάνουμε την έκπληξη "τιελεφταια" μέρα τον μεταγραφών)
- περσινή περίπτωση play off που στο δεύτερο mats με βάζελο βάλαμε την κουτσή μαρία μην τειχών και κόψουμε κάναν βαθμό

η πλακα είναι ότι όσοι τάσσονται υπέρ η έστω κρατάνε αδιάφορη στάση ποτε δεν στράφηκαν εναντίον σας. ποτε δεν σας χαρακτήρισαν.

παρακαλώ πολύ όπως στρέφεστε (σεβαστή η στάση σας) εναντίον του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή να στραφείτε ΤΩΡΑ και εναντίον τις διοίκησις για όλα τα παραπάνω και για την σκέψη και μονο να τον ξαναφέρει στην τούμπα.αλλιώς όπως πόσταρε κάποιο αδερφό γιδι πιο πάνω, κινδυνεύετε να σας χαρακτηρίσουν ότι βάζετε τον εαυτό σας πάνω από όλα και όχι τον ΠΑΟΚ

καλές γιορτές σε όλους μας
My Own WoRST ENeMy.....

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #2990 on: December 24, 2009, 17:39:33 »
εγω ρε μαγκες θελω να κανω μια ερωτηση επειδη απο τοτε που εφυγε ο σαλπιγγιδης το εχω απορια....

οταν σε μια ομαδα εισαι ο μοναδικος πληρωμενος ποδοσφαιριστης και οι υπολοιποι συμπαικτες σου περιμενουν απο σενα να πουληθεις για να παρουν κανα φραγκο και να σταματησουν τις προσφυγες και ο προεδρος σε πιεζει να φυγεις τι μπορεις να κανεις????ακομα και να μην ηθελες να φυγεις(που εγω πιστευω οτι κατα βαθος ηθελε)θα μπορουσες να κανεις διαφορετικα?

δεν λεω οτι εκεινα τα λεφτα δεν τα φαγε ο γουμενος....απλα αναρωτιεμαι αν αρνιοταν να φυγει και του λεγε ο γουμενος ωραια θα διαλυσω την ομαδα θα πεσουμε στη β γιατι δεν θα χω φραγκα ποιος θα ειχε την ευθυνη μετα?

αυτη την απορια κανεις δεν εχει καταφερει να μου την απαντηση εδω και 3.5 χρονια....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

fatal_invasion

• Guest
« Reply #2991 on: December 24, 2009, 17:41:57 »
και ούτε πρόκειται να στην απαντήσει κανείς.Έχει πολλές παραμέτρους το θέμα και εξετάζουμε μόνο τις μισές.
Είτε είσαι υπέρ της μιας άποψης,είτε της άλλης.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #2992 on: December 24, 2009, 17:49:43 »
150 σελίδες και συνεχίζουμε ακάθεκτοι...Άντε να φτάσουν οι σελίδες αυτού του "τοπικ" και αλλα θέματα ισάξιας σημασίας όπως το γηπεδικό
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #2993 on: December 24, 2009, 17:50:57 »
åãù ñå ìáãêåò èåëù íá êáíù ìéá åñùôçóç åðåéäç áðï ôïôå ðïõ åöõãå ï óáëðéããéäçò ôï å÷ù áðïñéá....

ïôáí óå ìéá ïìáäá åéóáé ï ìïíáäéêïò ðëçñùìåíïò ðïäïóöáéñéóôçò êáé ïé õðïëïéðïé óõìðáéêôåò óïõ ðåñéìåíïõí áðï óåíá íá ðïõëçèåéò ãéá íá ðáñïõí êáíá öñáãêï êáé íá óôáìáôçóïõí ôéò ðñïóöõãåò êáé ï ðñïåäñïò óå ðéåæåé íá öõãåéò ôé ìðïñåéò íá êáíåéò????áêïìá êáé íá ìçí çèåëåò íá öõãåéò(ðïõ åãù ðéóôåõù ïôé êáôá âáèïò çèåëå)èá ìðïñïõóåò íá êáíåéò äéáöïñåôéêá?

äåí ëåù ïôé åêåéíá ôá ëåöôá äåí ôá öáãå ï ãïõìåíïò....áðëá áíáñùôéåìáé áí áñíéïôáí íá öõãåé êáé ôïõ ëåãå ï ãïõìåíïò ùñáéá èá äéáëõóù ôçí ïìáäá èá ðåóïõìå óôç â ãéáôé äåí èá ÷ù öñáãêá ðïéïò èá åé÷å ôçí åõèõíç ìåôá?

áõôç ôçí áðïñéá êáíåéò äåí å÷åé êáôáöåñåé íá ìïõ ôçí áðáíôçóç åäù êáé 3.5 ÷ñïíéá....

Sabbath, èá óïõ ðù ôç ãíþìç ìïõ ãé áôï ôß èá Þôáí ôï óùóôü åê ìÝñïõò ôïõ Óáëðéããßäç.
ÁÖïý ðëçñþèçêå ìÝ÷ñé ôåëåõôáßïõ € áðü ôïí êüóìï üöåéëå áðü óåâáóìü êáé ìüíï íá ìåßíåé óôïí ÐÁÏÊ ôïõëÜ÷éóôïí ìÝ÷ñé ôá ×ñéóôïýãåííá. ¢í ïé õðüëïéðïé ðáßêôåò ôïõ ÐÁÏÊ ìÝíáíå áðëÞñùôïé èá Ýìåíå êáé ï Óáëðéããßäçò. Áõôüò ðÞñå ôá äåäïõëåõìÝíá áðü ôïí êüóìï êáé ü÷é áðü ôïí Ãïýìåíï ðïõ óçìáßíåé üôé ïé ðáßêôåò äåí èá ìðïñïýóáí íá ôïí êáôçãïñÞóïõí. ¼ðïéïò Þôáí áðëÞñùôïò áò Ýêáíå ðñïóöõãÞ. ÄéêáßùìÜ ôïõ. ¼÷é üìùò ôïõ Óáëðéããßäç ðïõ ðëçñþèçêå áðü ôïí êüóìï. Áõôüò åß÷å ìüíï õðï÷ñÝùóç êáé óõãêåêñéìÝíá íá ìåßíåé óôïí ÐÁÏÊ.

ÁÍôßèåôá, Ýöõãå ôçí ôåëåõôáßá ìÝñá áðü ôçí ðßóù ðüñôá.

Åý÷ïìáé íá äéïéêïýìáóôå áðü óôïé÷åéùäþò Ýîõðíïõò áíèñþðïõò.

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #2994 on: December 24, 2009, 18:04:57 »
Σωστός ο agraf

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2995 on: December 24, 2009, 18:05:48 »

η πλακα είναι ότι όσοι τάσσονται υπέρ η έστω κρατάνε αδιάφορη στάση ποτε δεν στράφηκαν εναντίον σας. ποτε δεν σας χαρακτήρισαν.

παρακαλώ πολύ όπως στρέφεστε (σεβαστή η στάση σας) εναντίον του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή να στραφείτε ΤΩΡΑ και εναντίον τις διοίκησις για όλα τα παραπάνω και για την σκέψη και μονο να τον ξαναφέρει στην τούμπα.αλλιώς όπως πόσταρε κάποιο αδερφό γιδι πιο πάνω, κινδυνεύετε να σας χαρακτηρίσουν ότι βάζετε τον εαυτό σας πάνω από όλα και όχι τον ΠΑΟΚ

καλές γιορτές σε όλους μας

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Καλες γιορτες και σε σενα  αδελφε  
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2996 on: December 24, 2009, 18:10:07 »
εγώ fatal invasion είμαι τρομακτικά διχασμένος.Δεν μπορώ να αποφασίσω αν τελικά πρέπει ή δεν πρέπει να γυρίσει ο Σαλπιγγίδης στην ομάδα μας.Οι λόγοι?
Δεν θέλω γιατί:
1)Ήμουν(ναι ήμουν) εγώ προσωπικά ένας απο τους ανθρώπους που στερήθηκε μεροκάματα για να τα πάρει ο δημητράκης
2)Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον κολλητό μου να ουρλιάζει από το τηλέφωνο,βρισκόμενος στο Ελ Βενιζέλος και λέγοντας μου "ο μπινές ρε,ο μπίνες,μας την έκανε από την πίσω πόρτα"
3)Δεν μπορω να ξεχάσω με τίποτα το "Σσσσσσσσσσσσσσ".και το δικό του αλλά ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΝΣΕΪΣΑΟ που πέρασε στο χαλαρό!

Θέλω να έρθει όμως γιατί:
1)Ότι και να λέμε,η ποδοσφαιρική του αξία είναι αδιαμφισβητητη.Είναι ο ένας αποό τους 2 παίκτες που λείπουν σε αυτήν την ομάδα.
2)Σκεφτείτε το πρεστίζ.Ένας παίκτης φεύγει από μία ομάδα που διοίκειται από πολυεκατομμυριούχους που σκορπάνε λεφτά για πλάκα,σε μιά ομάδα που δείχνει σταθερά αλλά μεθοδικά οτί θα είναι η νέα ανερχόμενη δύναμη.Σκεφτειται τι σκατά έχουν φάει οι βαζέλες που τον ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ,όχι να μην πάει στον ΠΑΟΚ,αλλά να μην φύγει από την ομάδα τους.
3)Έκανε μαλακία.Ναι,αλλά ακόμα και ο Κούδας δεν έκανε?δεν δήλωσε οτι είναι οπαδός του σιχαμένου?
4)αν θέλουμε μία μεγάλη ομάδα,πρέπει να το δούμε αυστηρά επαγγελματικά.Μου κάνεις?Είσαι παιχταράς?Έρχεσαι.Δεν μου κάνεις?μου γλύφεις μέρα-νύχτα τον κόσμο?Στα τσακίδια.
5)Επειδή έχω πάρε-δώσε με καλές βαζέλες ξέρετ τι μου έχουν πεί?Οτι ήταν μεγάλος τους καημός που αυτός ο παίκτης δεν δήλωσε ποτέ παναθηναϊκος,που ο παίκτης που τους ξελάσπωνε 2 χρόνια ενώ σερνόντουσαν σαν ομάδα ακόμα και σε πριβέ συζητήσεις τους έλεγε οτι αγαπάει μόνο τον ΠΑΟΚ.

Δεν ξέρω ρε παιδιά.Εγω το μόνο που λέω είναι ότι όλη αυτή η ιστορία έρθει/δεν έρθει,θα μας κάνει περισσότερο καλό παρά κακό.Και η εξήγηση μου είναι απλή:ότι ΄τα ΜΜΕ θα αφιερώνουν τόνους μελάνης για το ξεχωριστό ταμπεραμέντο ένος λαού που τον κάνει τόσο μεγάλο.που δεν είναι σαν τους γάβροβαζελους να υποταχτεί σε κάθε απόφαση-νταηλίκι του προέδρου,που δεν είναι σκουλήκι να ΄βγάλει το χασπί στον σούπερ 3,που δεν είναι φουκαράς σαν τα χανουμάκια που δέχτηκαν πίσω τον βάτραχο άνευ όρων(οι μεγαλύτεροι θυμόμαστε όλοι την ιστορική πουστιά που τους έκανε,τους καταχρέωσε την ομάδα,πήρε τις μίζες του και έφυγε στον θείο!) αλλά λαός πολυμορφικός,με ξεχωριστές τάσεις και απόψεις (όχι μπουρδέλο όμως),με κόσμο τόσο πολυποίκιλο μα τόσο ξεχωριστό.
και τέλος,ο Σαλπιγγίδης ένα είναι αυτό που σκέφτεται για να έρθει στην ομάδα.Η υστεροφημία του,μόλις τελειώσει το ποδόσφαιρό...γιατί σίγουρα δεν θα ήθελε να περάσει στον πάνθεον σαν μεγάλος παίκτης,αλλά μισθοφόρος.

ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΪΤΕ-ΑΪΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #2997 on: December 24, 2009, 18:43:08 »
- περίπτωση γκαγκάτση (που μας έκανε stttttt με το "κολοδαχτικο" όμως επί ποσα χρονια)
- περίπτωση μόουν - αναστασάκου και πράσινης συνεργασίας (πάντα κάνουμε την έκπληξη "τιελεφταια" μέρα τον μεταγραφών)
- περσινή περίπτωση play off που στο δεύτερο mats με βάζελο βάλαμε την κουτσή μαρία μην τειχών και κόψουμε κάναν βαθμό

To 2ο και το 3ο ειναι καθαρα φιλολογικα και καθολου χειροπιαστα, δεν αξιζουν συζητησης... Εσυ πιστευεις οτι εγινε ανταλλαγη ή οτι βαλαμε την κουτση μαρια, εγω απο την αλλη δεν το πιστευω...

Για το πρωτο, και μιλοντας, προσωπικα παντα, δεν θυμαμαι τον εαυτο μου να "αγαπαει" τον γκαγκατση καθολου σε αντιθεση με τον σαλπιγιδι, επισης δεν θυμαμαι να φευγει με τοσο τραγικο τροπο (να μαζευουμε λεφτα, να τρεχουμε στις Αθηνες σε μια μερα πανω κατω και τα υπολοιπα γνωστα...). Οτι μας εκανε (που δεν το εκανε σε εμας προσωπικα αλλα σε ολη την ποδοσφαιρικη Ελλαδα) μετα ο γκαγκατσης ειχε ηδη φυγει απο την ομαδα. ΔΕΝ μου αρεσε που τον πηραμε αλλα θεωρω πολυ διαφορετικη την υποθεση του με του Σαλπιγιδι!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2998 on: December 24, 2009, 19:09:39 »
είναι φτωχός δεν είχε λεφτά να ζήσει οποτε έφυγε ok είναι φλώρος και ήταν πολύ λυπημένος οποτε την έκανε από την πίσω πόρτα στο αεροδρόμιο ok
το καταραμένο πέναλτι στο ΟΑΚΑ θα μου εξηγήσει κανένας γιατί πήρε αυτός τη μπάλα και πήγε να το εκτελέσει????

για μένα ο σαλπιγγίδης είναι ο καλύτερος επιθετικός στην ελλάδα αλλα στα αρχίδια μου: αν ήμουν οπαδός μονο για τη μπάλα θα πήγαινα σαν φλώρος να δω τη μπάρτσα η τη real με τη φωτογραφική στο χέρι

ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΑ

κοντε είσαι πολύ νάνος στη ψυχή για να καταλάβεις τι σημαίνει ΠΑΟΚ, μακριά από δω καταραμένε
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #2999 on: December 24, 2009, 19:30:03 »
åãù ñå ìáãêåò èåëù íá êáíù ìéá åñùôçóç åðåéäç áðï ôïôå ðïõ åöõãå ï óáëðéããéäçò ôï å÷ù áðïñéá....

ïôáí óå ìéá ïìáäá åéóáé ï ìïíáäéêïò ðëçñùìåíïò ðïäïóöáéñéóôçò êáé ïé õðïëïéðïé óõìðáéêôåò óïõ ðåñéìåíïõí áðï óåíá íá ðïõëçèåéò ãéá íá ðáñïõí êáíá öñáãêï êáé íá óôáìáôçóïõí ôéò ðñïóöõãåò êáé ï ðñïåäñïò óå ðéåæåé íá öõãåéò ôé ìðïñåéò íá êáíåéò????áêïìá êáé íá ìçí çèåëåò íá öõãåéò(ðïõ åãù ðéóôåõù ïôé êáôá âáèïò çèåëå)èá ìðïñïõóåò íá êáíåéò äéáöïñåôéêá?

äåí ëåù ïôé åêåéíá ôá ëåöôá äåí ôá öáãå ï ãïõìåíïò....áðëá áíáñùôéåìáé áí áñíéïôáí íá öõãåé êáé ôïõ ëåãå ï ãïõìåíïò ùñáéá èá äéáëõóù ôçí ïìáäá èá ðåóïõìå óôç â ãéáôé äåí èá ÷ù öñáãêá ðïéïò èá åé÷å ôçí åõèõíç ìåôá?

áõôç ôçí áðïñéá êáíåéò äåí å÷åé êáôáöåñåé íá ìïõ ôçí áðáíôçóç åäù êáé 3.5 ÷ñïíéá....

Sabbath, èá óïõ ðù ôç ãíþìç ìïõ ãé áôï ôß èá Þôáí ôï óùóôü åê ìÝñïõò ôïõ Óáëðéããßäç.
ÁÖïý ðëçñþèçêå ìÝ÷ñé ôåëåõôáßïõ € áðü ôïí êüóìï üöåéëå áðü óåâáóìü êáé ìüíï íá ìåßíåé óôïí ÐÁÏÊ ôïõëÜ÷éóôïí ìÝ÷ñé ôá ×ñéóôïýãåííá. ¢í ïé õðüëïéðïé ðáßêôåò ôïõ ÐÁÏÊ ìÝíáíå áðëÞñùôïé èá Ýìåíå êáé ï Óáëðéããßäçò. Áõôüò ðÞñå ôá äåäïõëåõìÝíá áðü ôïí êüóìï êáé ü÷é áðü ôïí Ãïýìåíï ðïõ óçìáßíåé üôé ïé ðáßêôåò äåí èá ìðïñïýóáí íá ôïí êáôçãïñÞóïõí. ¼ðïéïò Þôáí áðëÞñùôïò áò Ýêáíå ðñïóöõãÞ. ÄéêáßùìÜ ôïõ. ¼÷é üìùò ôïõ Óáëðéããßäç ðïõ ðëçñþèçêå áðü ôïí êüóìï. Áõôüò åß÷å ìüíï õðï÷ñÝùóç êáé óõãêåêñéìÝíá íá ìåßíåé óôïí ÐÁÏÊ.

ÁÍôßèåôá, Ýöõãå ôçí ôåëåõôáßá ìÝñá áðü ôçí ðßóù ðüñôá.

Åý÷ïìáé íá äéïéêïýìáóôå áðü óôïé÷åéùäþò Ýîõðíïõò áíèñþðïõò.

ì áñåóå ç áðáíôçóç óïõ....óôï ëåù ãéáôé ãåíéêá åéìáé áñêåôá ìðåñäåìåíïò....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!